Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie apokalipsę, perduotas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, 2010 03 13

Tėvo mokymas apie apokalipsę, perteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, 2010 03 13.
Algimantas:
(trūksta sakinio pradžios)... yra kitų sielos sesės minčių apie tai, kada mes kalbame apie artėjančią katastrofą, kad tai yra sektos požymis, kada yra klausiama apie anksčiau pranašautą apokalipsę, kodėl mes neturime laiko, kad galėtume ramiai studijuoti Urantijos Knygą, kad galėtume perteikti šituos dvasinius mokymus savo sielos broliams ir sesėms? Ar tai yra mūsų pačių klaidingi samprotavimai, kuriuos mes priimame iš tavęs? Kaip mes galime išvengti to kas gąsdina daugelį nuoširdžių mūsų sielos brolių ir sesių, kurie nori eiti TAVO keliu, atsiduoti TAVO vedimui iš vidaus, kad šitos katastrofos būtų išvengta?
Aš pasiruošęs Tavo mokymą perteikti savo sielos broliams ir sesėms, kad jie galėtų taip pat daugiau sužinoti, lygiai taip pat galbūt numatyti savo veiksmus.
Tėvas:
Mano mylimieji vaikai, jūs šlovinate Mus, Mes šloviname jus. Mes esame dvasinės vienovės ryšyje. Jūs juntate, atsivėrę Man, atsivėrę Mums visiems Trims jūs juntate tiesioginį gyvą pulsavimą, kaip šita meilės harmonijos styga sužadina jūsų viduje esančią nuostabiausią, pačią giliausią, jums nematomą, ir dar nesuprantamą, Mano jums suteiktą, dvasios amžinąją dovaną, asmenybės dovaną.
Jūs esate DVASIOS. Nesate net sielos.
Kada jūs kalbate apie sielos atsivėrimą, jūs taip pat turite suvokti, jog tai yra tiktai tarpinė grandis – kol jūs tapsite amžinosiomis dvasiomis jau aktualizavę savo potencialą, kurį Aš jums padovanojau kaip asmenybės dovaną. Aš jums dovanoju, kaip ir kiekvienam kitam, ne mažesnes dovanas kaip DVASINES, nes Aš esu visos materialios kūrinijos DVASINIS pagrindas – Šaltinis ir Centras.
Todėl atsivėrę Man jūs ir pajuntate tą giluminį DVASINĮ ryšį, kuris pranoksta net ir sielos tapatybės patyrimą, kuris jūsų bus kaupiamas po prisikėlimo per tūkstančius metų, ir šita ateitis jus atves iki jūsų DVASINĖS asmenybės tapatybės įprasminimo, įasmeninimo. Tačiau dabar, atsivėrę Man, jūs patiriate – per gyvą palaimos ryšį su Manimi – DVASIOS APRAIŠKĄ savyje. Ir kada jūs pajuntate šitą gyvą, iš Manęs jums suteiktą ryšį, kada jūs pajuntate tą gyvą palaimą, esančią jūsų viduje, kuris yra visas pripildytas Mano meilės virpesių, jūs juntate KOKIA tai yra GILUMINĖ vidinė palaima ir harmonija – ramybė ir meilė.
Štai TOKIA MEILĖ ir kuria materialią civilizaciją jūsų pasaulyje. TOKIĄ Aš suplanavau kūriniją, kad TOKIOJE palaimos būsenoje būtų kuriami jūsų materialios civilizacijos vaisiai; kuriami, kad jūs galėtumėte vieni su kitais dalintis šita nuostabia harmonijos pasireiškimo ir konkrečių materialių vaisių išraiška; DALINTIS VIENI SU KITAIS VISŲ LABUI, kad jums būtų smagu ir jauku, kur jūs benorėtumėte nukeliauti šitame mažyčiame krašte, pavadintame Urantijos planeta, jūs galėtumėte nukeliauti be jokių kliūčių, ir, kad jus pasitiktų lygiai taip pat su meile ir ta pačia palaimos harmonija, kuri yra to jūsų sielos brolio ar sesės viduje per atsivėrimą Man.
Kada šitokiu būdu nušvinta didelė dalis jūsų sielos brolių ir sesių, tada jūs galite sukurti milžiniškus gėrio darbus. Jūs sukuriate juos DRAUGE SU MANIMI; sukuriate tam, kad būtų geriau VISIEMS, nes jūs kuriate turėdami MOTYVĄ, kad BŪTŲ JUMS VISIEMS GERIAU. Jūs neiškeliate savęs, kad būtų geriau tiktai asmeniškai jums vienam, nes jūsų motyvas negali būti sudvejintas, kad būtų geriau jums vienam asmeniškai, ir kad būtų jums geriau visiems. Jūs pasirenkate, kokia motyvo jėga viešpatauja jūsų viduje. Ir kada motyvas yra nukreiptas į visumos šviesą, tada geriau ir jums asmeniškai, nors ne tiek, kiek būtų gerai, jeigu jūsų motyvas būtų nukreiptas tiktai jūsų savojo aš labui. Tačiau tuomet jis būtų pasiektas KITŲ sąskaita, o tai nebūtų jums taip pat džiugu. Jūs nejaustumėte palaimos, nors jums ir būtų didesnis rezultatas.
Todėl, jeigu jūs kuriate materialią civilizaciją, kada jūs išnaudojate vieni kitus, kada tie, kurie turi valdžią, pinigus, ir jėgą savo rankose ir ją panaudoja savo interesų ir savojo ego iškėlimo labui, tuo pačiu jie gauna sau geidžiamus rezultatus; gauna, nes jie tuos rezultatus, net nesuvokdami, PRIEŠPASTATO MANIESIEMS interesams, nes MANO intersai yra jūsų VISŲ LABUI, kad jūs patirtumėte gerovę, siekdami interesų visumos labui įprasminimo.
Jeigu jūs valdote valstybę, bet paminate visų interesus, tai nėra Manoji valia, kad šitaip būtų valdoma valstybė. Šitaip jūs pažeidžiate Mano valią; pažeidžiate, nes jūs neturite gyvo atsivėrimo Man, dėl to priimate klaidingus sprendimus.
Jums stinga išminties, nors este kupini intelekto. IŠMINTIS YRA TADA, KADA SAVO INTELEKTĄ PANAUDOJATE VISUMOS LABUI IR PAJUNTATE MANO VEDIMĄ IŠ VIDAUS. Tada jūsų sprendimai įgauna DIEVIŠKĄJĄ išmintį. Tada jūs kuriate drauge su Manimi, ir jūsų sprendimai yra nukreipti į visų jūsų šalies Mano vaikų interesų įgyvendinimą.
Jeigu jūs žvelgsite platesniu mastu, kokį sudaro jūsų planeta, tai jūs matysite, kad kiekviena valstybė turi savo vadovus, kurie siekia savų interesų įprasminimo įvairiomis priemonėmis. Tos priemonės skiriasi savo reakcingumu, savo priešprieša Mano valiai, net žiaurumu, ir jos pamina skirtingą skaičių Mano vaikų, jūsų sielos brolių ir sesių, interesus. Kiekvienas iš jūsų turite savų interesų. Jeigu jūsų yra keli milijardai, jūs negalite šitų interesų suderinti tarpusavyje, nes kiekvieno yra savi interesai, ir tiktai tie, kurie iškyla per valdžią, per jėgą, per pinigus, jie priverčia kitus paklusti; paklusti jiems, nes visi kiti pasijunta bejėgiai. Jie neturi kuo pasipriešinti jų interesų įprasminimui. Tačiau, jeigu jie susikeistų vietomis, lygiai taip pat siektų įprasminti savuosius interesus, savos grupės interesus, savos partijos interesus, ir tuo pačiu pažeistų Mano laisvą valią visiems.
Bet Aš jums daviau išeitį iš tokios tamsios ir nematomos labirinto aklavietės. Aš daviau jums savo šviesą, savo dvasią. Per ją Aš jums lieju savo išmintį, kad jūs savo laisvą valią suderintumėte vieni su kitais, atsivėrę Man, suderinę savo valią su Manaja valia. Tuomet jūs suderinsite visumos, kaip savosios dvasinės šeimos narių laisvą valią. Tada jūs pamatysite, kad kiekvienas asmeniškai savo laisvą valią paskiria Manosios laisvos valios įprasminimui savo kasdieniame gyvenime. Ir toks jūsų vadovas, politinis vadovas, finansinis vadovas, ar jėgos vadovas, negali savo interesų iškelti virš visumos interesų.
O dabar jūs pažvelkite į savo aplinką. Pažvelkite plačiau, kas vyksta šitame mažyčiame jūsų pasaulyje. Pažvelkite, KIEK IŠ JŪSŲ esate savo laisvą valią pašventę iš meilės, ne iš pareigos, iš meilės pašventę Manosios valios vykdymui savo kasdieniame gyvenime. Jūs pamatysite, KOKIA MILŽINIŠKA praraja yra tarp tų, kurie yra pašventę savo valią Manosios valios vykdymui, ir visos aplinkos.
Yra daug Mano vaikų, kurie kalba šviesos žodžius, taria Mano vardą, bet jie nėra atsivėrę Man TIEK, kad matytų aplinką VISUMOS žvilgsniu, kad jie suprastų, KOKIA yra PRASMINGA veikla, nesvarbu kokioje sferoje bepasireikštų toji veikla: politikoje, ekonomikoje, sporte, švietime, kultūroje, asmeniniame gyvenime, tarpusavio ryšiuose. Kada yra TOKIA MILŽINIŠKA praraja, ir kada MES SIEKIAME JUMS PADĖTI PRAREGĖTI; praregėti savo VIDUJE, jūs išorėje nuostabiai matote ir dar daugiau kuriate savo civilizaciją išorinių reginių paįvairinimu, kad jūs galėtumėte patenkinti savo materialų žvilgsnį.
BET TAI YRA DVASINIS AKLUMAS! JŪS TURITE PRAREGĖTI SAVO VIDUJE. Tik tada jūs galėsite pradėti žengti pirmuosius žingsnius; pirmuosius žingsnius nuo savo neišmintingų ir tuo pačiu klaidingų priimamų sprendimų, kurie veda jus į supriešinimą dar didesniu mastu ir dar giliau.
Mes darome viską, kad jums padėtume ir iš išorės, ir iš vidaus, bet Mūsų parama yra tokia, kad Mes negalime pažeisti jūsų laisvos valios. Mes beldžiamės įvairiais darbais. Daug iš jų jūs pamatote materialiomis akimis ir įvardijate, kad jie yra stebuklingi; stebuklingai žmonės išsigelbsti tokiose situaciose, kuriose neturėtų išsigelbėti.
Tai ne šiaip sau yra išsigelbėjimas. Tai yra jūsų SUSIMĄSTYMUI, kad yra AUKŠTESNĖ jėga, kuri PADEDA išsigelbėti. Jeigu jinai egzistuoja, reiškia jinai jums padeda, nes ji išgelbsti. Jeigu ji išgelbsti, tai KODĖL JA NESINAUDOJATE? Naudokitės. Juk ji tam ir suteikta, kad jūs galėtumėte patys patirti jos suteikiamą pagalbą ne tiktai katastrofų metu, bet ir jūsų džiugesio metu. Tačiau jūsų džiugesys yra materialaus pobūdžio. Jis yra netikras. Jis yra dirbtinis. Jūs turite jausti džiugesį savo viduje per ryšį su Manimi, bet šito ryšio jūs nesiekiate.
Tada Aš norėčiau jūsų paklausti – KAIP MAN DAR JUMS PADĖTI, kad jūs nedarytumėte patys klaidingų sprendimų, kurie vis labiau jus nuteikia vieną prieš kitą, nes jūs vis tiek ir toliau siekiate naudos sau – valstybės mastu, kad valstybė būtų geresnė palyginus su kitomis valstybėmis; partijos mastu – kad partija turėtų didesnę galią negu kitos partijos; asmeniniu mastu – kad jūs geriau atrodytumėte negu jūsų draugai, kaimynai. Bet nėra TOKIA Mano valia, kad jūs šitaip susipriešintumėte iškeldami save, iškeldami savo grupę, iškeldami savo teritoriją.
Juk Aš jus VISUS myliu vienodai ir VIENODAI jumis rūpinuosi. Todėl ir jūs turite vykdyti Mano valią.
Argi jūs šito nesakote, net ir tie, kurie dar nėra atsivėrę Man, net ir tie sako, kad “Ne mano valia, bet TAVO tebūnie.“ Tai kodėl gi pasako jūsų lūpos, o jūs nepaverčiate šitų, lūpomis tartų žodžių, materialiais veiksmais? Kodėl gi nepaklūstate Mano valiai?
KAIP MAN DAR DAUGIAU JUMS PADĖTI, KAD JŪS SAVO RANKOMIS NEGRIAUTUMĖTE ŠITOS PAČIOS, TOKIOS TRAPIOS CIVILIZACIJOS, nors jums atrodančios tokia tvirta. Taip, tvirta, jūsų materialiu žvilgsniu žiūrint. Jūs net ir tiek prigaminote ginklų, kad tapote ginklų įkaitais. Dabar jau ne vien tiktai karo metu jūs šaunate vienas į kitą, bet miestuose jūs ginkluojatės vienas nuo kito. Jūs esate apimti nerimo, baimės, nes nežinote kas beldžia į namus; ar paliks jus gyvą. Galbūt tai eina tas, kuris nešasi ginklą, o jūs jo neturite. Todėl ieškote taip pat būdų kaip apsiginti, nesvarbu kokie tai būtų būdai, bet jūs norite apsiginti net ir, jeigu reikėtų, atimant kito gyvybę.
Ir lygiai tokie patys jūs esate valdžioje. Jūs gi niekuo nesiskiriate nuo tų, kurie eina su ginklu, tiesiogiai žudo, ir tų, kurie duoda įsakymą žudyti. Tas, kuris duoda įsakymą žudyti, nusikalsta daugiau, negu tas, kuris žudo būdamas kareivis, nes jūs jį parengiate tokį, kad jis žudytų. Jis negali pasipriešinti įsakymui, nes jūs jį vėl nuteisite; nuteisite kaip nepaklususį įsakymui. Kada jūs šitaip tvarkote valstybę, jūs žalojate tuos jaunus žmones.
Įsakymais negalima tvarkyti valstybės. Jūs turite ŠVIESINTI valstybę.
Jūs turite visas PAGRINDINES lėšas kuo skubiau skirti ŠVIETIMUI. Švietimui. Ir dar kartą švietimui. Bet švietimui, atremtam į DVASINĮ pagrindą.
Aš jums jau esu kalbėjęs, jūs negalėsite apsaugoti savosios visuomenės, nepainaikinę dabartinio visuomenės moralės smukimo lygio, nenukreipę pagrindinių lėšų į statybas ir į žemės ūkį. Tai dvi veiklos sferos, kurios apima pačią didžiausią jūsų sielos brolių ir sesių skaičių, o švietimas stovi net virš jų. Švietimas suteikia išmintį KAIP reikia tas statybas ir žemės ūkį organizuoti; organizuoti MANO PAGRINDU.
Kada Aš jums kalbėjau apie materialią idėją, Aš kalbėjau KĄ DARYTI šitoje situacijoje jūsų valstybei, neturinčiai didelių finansinių, energetinių, ir materialių išteklių.
Dabar Aš jums kalbu, KĄ jūs turėsite daryti IŠ TIKRŲJŲ, norėdami iš esmės SUTVARKYTI PASAULĮ PAGAL MANO ATVAIZDĄ. Tai reiškia, kad pagrindiniai resursai turi būti skiriami švietimui. Tačiau švietimui tokiam, kurį Aš jums suteiksiu, ne kokį jūs dabar įsivaizduojate iš savosios patirtinės padėties. Toks švietimas yra perdaug specializuotas ir neatskleidžia žmogaus kaip Manosios kūrinijos pilnateisio šeimos nario vaidmens. Todėl dabartinis jūsų švietimas demoralizuoja žmones. Jie tampa susvetimėję, nes jūs sukuriate pseudoprestižines profesijas – vienų trūksta, kitų perdaug. Vienos vertinamos kaip pelningos, kitos visiškai yra nereikalingos dėl to, kad jūsų švietimo sistema neatitinka Manosios valios. Dėl to tokiame sąmyšyje Mes ir siekiame jums suteikti kuo didžiausią pagalbą, kad būtų įmanoma išvengti tragiškų pasekmių.
Tačiau KIEK iš jūsų šituo tikite, net ir šituo Mano žodžiu, kurį Aš dabar sakau? KIEK iš jūsų tikite?
Vien tiktai patikėti neužtenka. Reikia dar turėti gyvą ryšį su Manimi, kad būtų šitie veiksmai paversti kitiems matomu pavidalu, ir kad tai būtų paversta visos visuomenės mastu, visos žmonijos mastu. O juk sprendimai priimami kasdien. Veiksmai įgyvendinami kasdien ir pasekmės yra kasdienės, ir jeigu šitos pasekmės yra NE TOKIOS, KOKIAS AŠ SUMANIAU, o tiktai tarpinės, kurias jūs patys esate sau nusistatę dėl to, kad siekiate savų interesų įgyvendinimo, reiškia šitos pasekmės yra ne iš Manęs. MANO PASEKMĖS ŠVIESOS. JŪSŲ PASEKMĖS ŠITAI ŠVIESAI NEPRILYGSTA. REIŠKIA JOS NEGALI IŠLIKTI.
Aš jūsų – KIEKVIENO – prašau, skleiskite meilę ir gėrį meilės darbais. KIEK iš jūsų skleidžiate tą? Reiškia visi tie jūsų veiksmai išlikti negali, nes NEKLAUSOTE, KĄ Aš jums nuolat sakau ir iš išorės, per Mano dvasinį pasireiškimą per kitus Mano vaikus, ir iš vidaus, tiesiogiai. Tam Aš jums ir suteikiau savo dalelę, savo dvasią, Minties Derintoją, kad išgirstumėte ir sustabdytumėte katastrofą, kurios jūs taip bijote. Tačiau baimė yra tiktai tiems, kurie yra susitapatinę su savo materialiu pavidalu ir su savo materialia civilizacija. Jie jį bijo prarasti, ir tai, kas brangu jų materialiam žvilgsniui.
Bet gi jums nėra ko bijoti, kurie turite gyvą ryšį su Manimi. Jūs puikiai jau dabar patiriate, jog šita planeta yra tiktai pati pirminė pakopa tolimesniam jūsų žengimui; žengimui amžinybės keliu. Jūs juntate, kaip jūsų viduje rimsta siela, kada jūs turite dvasinį GYVĄ ryšį su Manimi, ir jūs negalite daryti blogų darbų. Jūs darote tiktai gėrio darbus. Veiksmai yra atitinkantys Mano valią. Todėl nepergyvenkite dėl tų pasekmių, kurias kuria jūsų neišmintingų sielos brolių ir sesių sprendimų įgyvendinimo veiksmai.
Pergyvenkite, kad jūs turėtumėte gilesnį ryšį su Manimi. Pergyvenkite, kad jūs turėtumėte kuo didesnį atsidavimą Man. Pergyvenkite, kad jūs būtumėte meilės apraiška kuo ryškiausiu spindėjimu; spindėjimu, kuris ir apšvies jūsų aplinką ir padės nušvisti visai žmonijai.
Jums šitas nušvitimas ir YRA iš to tamsaus labirinto išėjimo milžiniška išsiveržimo banga; išsiveržimo į NAUJĄ EPOCHĄ, NAUJĄ ERĄ. Šitoje šviesos eroje jūs turėsite sau laisvą pasireiškimo horizontą. Jūs pajausite, KOKIA TAI YRA NUOSTABI ERDVĖ, kur galite įprasminti savo nuostabius, išmintingus sprendimus, ir tais veiksmais, kurie atitinka Mano valią.
Ir jūs net minties neturėkite, kad negalite RAMIAI studijuoti Urantijos Knygos apreiškimą. Atsiverkite Man. Atsiverkite šitame kelyje ir pajauskite šito kelio viso proceso malonumą, pasitenkinimą iš studijų, iš dalinimosi savo patyrimu, studijuojant šitą šaltinį, su kitais savo sielos broliais ir sesėmis, kad ir jie taip pat pradėtų atsiverti Man, šlovinti Mane. O civilizacijos baigtis, kokią dabar įsivaizduojate jūs, nėra tokia tragiška jums, žinantiems, kad šitokia civilizacija turi savo pabaigos etapą.
Kada byrėjo vergija, feodalizmas gąsdino net ir vergvaldžius. Lygiai taip pat gąsdino ir vergus, nes vergas nežino kaip gyventi laisvėje. Dėl to vergvaldžiai gaudė, žudė tuos vergus. Jie negalėjo per akimirką susitaikyti su ta mintimi, kad yra įstatymas valstybės mastu suteikti vergams laisvę, panaikinant vergovę. Bet buvo daug vergvaldžių, kurie kovojo prieš tokią net ir valstybės mastu priimtą nuostatą, ir dėl to žuvo daug vergų, nors jau buvusių laisvėje. Lygiai taip pat žuvo daug ir vergvaldžių, siekusių išlaikyti senąją tvarką.
IR DABAR NAUJOJI EPOCHA – TAI NĖRA TUŠČIAS TEORINIS TEIGINYS.
Naujoji epocha – tai yra jūsų planetos epocha, kurioje yra Mano gyvi vaikai, jūsų sielos broliai ir seserys. Viena epocha negali pasikeisti STAIGA, PER AKIMIRKĄ, IR TAPTI ŠVIESOS EPOCHA tarsi ji būtų tūkstančius metų egzistavusi.
JŪS ESATE ŠITOS NAUJOSIOS EPOCHOS ŠAUKLIAI – GYVIEJI MANO ŠAUKLIAI.
Todėl jūs nepergyvenkite dėl to virsmo, kuris jau prasidėjo.
Algimantas:
Ačiū Tau, mylimas Tėve, už šitą mokymą. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen
---------------
Nuoširdų ačiū tariu ir jums visiems, kurie perskaitėte šį Tėvo prasmingą mokymą, kurie susimąstėte dėl savęs ir dėl mūsų visų. Ačiū Violeta tau, kad šį Tėvo mokymą įrašei ir iššifravai, nes tai daug laiko, kruopštumo, ir pastangų reikalaujantis procesas. Ir tą darai mūsų visų labui, net ir tų, kurie dar tik ateityje skaitys šį nuostabų Tėvo mokymą.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2010-03-18 12:07:17

Komentarai

Mielas Evaldai, ŠVIESA - TAI ROJAUS TREJYBĖS TIKROVĖ, KURI VISA STOVI ANT ROJAUS TREJYBĖS DVASINIŲ PAMATŲ VEIKIANT IŠ MEILĖS VISŲ GEROVĖS LABUI Tai - GYVENIMAS NET TIK SU ROJAUS TREJYBE, BET IR ROJAUS TREJYBĘ PATIRIANT SAVYJE, IR ATSIDAVUS JOS VEDIMUI IŠ VIDAUS. Tai reiškia gyventi Rojaus Trejybe - gyventi TEISINGUMU, DORA, TIESA, MEILE, DRĄSA, RYŽTINGUMU, NUOŠIRDUMU, NATŪRALUMU, IŠMINTIMI, GROŽIU, GĖRIU, GAILESTINGUMU. GYVENTI ŠVIESA - TAI TOLYGU GYVENTI SAVIMI - ROJAUS TREJYBĖS SŪNUMI AR DUKRA - SAVO TIKRUOJU DVASINIU ASMENIU, ASMENYBE, PADOVANOTA KIEKVIENAM IŠ MŪSŲ ROJAUS TREJYBĖS AMŽINA DOVANA.

Tačiau BŪTENT TAM ir priešinsis visa SISTEMA, sukurta BE ROJAUS TREJYBĖS. Ši sistema šiandien egzistuoja pasaulio valstybių politikoje, ekonomikoje, moksle, šeimoje, visuomenėje, kai savanaudiškumas bujoja visose sferose, todėl ir laikosi šios dienos savanaudiškos visuomeninės santvarkos, kurių visų pagrindas - FIZINĖ GALIA - PINIGAI, IR VALDŽIA - stipresnis pavergia silpnesnį, kaip Irako, Afganistano, Irano, Libijos, Sirijos atveju. Tai tik pati pradžia to, kai net ir tokį - materialų - NETEISINGUMĄ vis ryškiau mato vis didesnis skaičius žmonių, kurie apie gyvąjį kelią ir Rojaus Trejybę neturi jokio supratimo, nes tamsos žmonija nežino, kas yra ŠVIESA IR KAM JI IŠ VISO REIKALINGA. Tačiau net ir tie žmonės, kurie mato TOKĮ NETEISINGUMĄ, piestu stos prieš ryškesnę ir GYVĄ DVASINĘ šviesą, nes dvasinės GYVOS šviesos jie NEPATYRĖ, TODĖL JOS NEPAŽĮSTA, IR JOS BIJO KAIP NEŽINOMO REIŠKINIO, KURIO PRIEŽASTYS, IR TUO LABIAU GYVAS TURINYS, JIEMS YRA SVETIMAS. O jiems svetimas yra lygiai toks pat kaip PRIEŠAS, NUO KURIO PERŠAMŲ IDĖJŲ JŲ PASĄMONINĖ IR JAU Į SĄMONĖS LYGĮ IŠSIVERŽIANTI BAIMĖ JIEMS SUKELIA AGRESIJĄ, KURI DIKTUOJA MINTĮ, KAD REIKIA GINTIS - KĄ KITI PAGALVOS, O KĄ PASAKYS VIRŠININKAS, KĄ PASAKYS VAIKAI, TĖVAI, SENELIAI, GIMINĖS, ŽMONA, VYRAS. IR JIE NE TRIK GINSIS, BET JAU GINASI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-07-30 21:56:26



Tėvas apreiškia: "Ir kada motyvas yra nukreiptas į visumos šviesą.<...>Jūs turite ŠVIESINTI valstybę."
Algimanto komentaras: "DIRBTINAI – BE TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS – DABARTINĖ VISO PASAULIO APLINKA, sukurta vien tik žmogiškuoju intelektu vadovaujantis, negali subyrėti per akimirką, ir dar be PASIPRIEŠINIMO ŠVIESAI."
Klausimas: KAS YRA ŠVIESA? Kas yra visumos šviesa? Kas yra šviesinti valstybę? Ir apie kokį pasipriešinimą kalba Algimantas?

Su meile,
Evaldas.

Evaldas
2012-07-30 19:28:44



Mielieji mano broliai., Mūsų visų Tėvas savo mokyme apie apokalipsę, pabrėždamas, „ Jūs easte dvasios‘, su meile vėl kreipiasi į savo vaikus, gyvenančius materialioje Urantijos planetoje. Tėvas sako: „ Aš jums dovanoju...ne mažesnes dovanas kaip dvasines, nes Aš esu visos materialios kūrinijos dvasinis pagrindas – Šaltinis ir Centaras.“
Mūsų materiali planeta, kokį dvasinį statusą jį beturėtų dabartiniu metu, negali evoliuciniame kelyje išsiskirti iš visai kūrinijai Tėvo dėsnių numatytos tvarkos, nes visos kūrinijos pagrindas yra dvasinis. Ir tą dvasinį visos kūrinijos pagrindą, Tėvą- Trejybę, mes jau dabar pajuntame įtikėję ir atsiverę Jam. Tėvas mums perduoda: „ Jūs juntate kokia tai yra giluminė vidinė palaima ir harmonija – ramybė ir meilė. Štai tokia meilė ir kuria materialią evoliuciją.“
Kaip dar galima pasakyti, kad vaikai suprastų, jog be Tėvo meilės savyje iš viso negalima sukurti jokios civilizacijos, nes ji be atramos į Šaltinį yra nereali, vadinasi turi išnykti, kad jos vietoje būtų sukurta kita civilizacija, tokia, „...kad jums būtų smagu ir jauku, kur jūs benorėtumėte nukelaiuti šitame mažyčiame krašte, pavadintame Urantijos planeta... ir, kad jus pasitiktų lygiai taip pat su meile ir ta pačia palaimos harmonija, kuri yra to jūsų sielos brolio ar sesės viduje per atsivėrimą Man.“
Argi šitie Tėvo žodžiai nesužadina begalinio noro gyventi tokioje jaukioje planetoje? Sužadina. Tiesiog suvirpina visas sielos stygas.
Toliau Tėvas moko, kaip gi padaryti, kad Urantijos planeta nušvystų ir užimtų jai, kaip Sūnaus Kūrėjo įsikunijimo mirtingojo pavidalu, po kurio jis tapo savo visatos Šeiminku, planetos tinkamą vietą kitų Nebadono vietinės visatos planetų tarpe. O padaryti reikia štai ką, pasak Tėvo: „...jūs galite sukurti milžiniškus gėrio darbus. Jūs sukuriate juos drauge su manimi, sukuriate tam, kad būtų geriau visiems...“ .
Savaudiškumo subujojimas mirtingųjų protuose sukūrė civilizaciją, kuri neturi sąsajų su Tėvo realybe. Tėvas sako: „ Jums stinga išminties, nors esate kupini intelekto.“ Todėl ir esame tokioje tamsioje aplinkoje.
Toliau Tėvas siūlo pažvelgti platesniu mastu, kad pamatytume tas savanaudiškumo apraiškas kaip kliuvinius visose mūsų egzistencijos srityse.
Tačiau mylintis Tėvas niekda savo vaikų, kokie jie bebūtų neišmintingi, nepalieka vienų ir sako: „ Bet Aš jums daviau išeitį iš tokios tamsios ir nematomos labirinto aklavietės. Aš daviau jums savo šviesą, savo dvasią. Per ją aš jums lieju savo išmintį, kad jūs savo laisvą valią suderintumėte vieni su kitais, atsivėrę Man, suderinę savo valią su Manąja valia.“
Viskas nuostabiai paprasta. Viskas yra Tėvo valioje. Ir mūsų laisva valia telpa į Tėvo valią, nes Jis ir yra valios padovanotojas. Taigi ir naujos, tokios, kokią numato Tėvo planas, civilicazijos sukūrimas yra mūsų valioje, suderintoje su Jo valia. Todėl Tėvas ragina: „...jūs turite praregėti savo viduje.“
Kada studijuojame dvasinius šaltinius: „Urantijos Knyga“, „Kalbu jums vėl“, Rojaus Trejybės asmenų mokymus mums atsiveria visa panorama tų pastangų, kurias deda visi mūsų vyresnieji broliai, kad mes pradėtume realizuoti savo dvasinį potencialą. Juk visas šis Kūrinijos amžius yra mirtingųjų ištobulinimo amžius. O trys kūrinijos Šaltiniai ir Centrai yra tikrai numatę visus būdus ir visas priemones šio amžiaus tkslams realizuoti, nes Šaltinių pasireiškimas yra absoliutus.
Todėl Tėvas ir klausia: „ kaip man dar jums padėti..., nes jūs vis teik ir toliau siekiate naudos sau.... kaip man dar dar daugiau jums padėti, kad jūs savo rankomis negriautumėte šitos pačios, tokios trapios civilizacijos, nors jums ir atrodančios tokia tvirta.“ Būtent, tik mus atrodo, kad civilizacija tvirta, tačiau ji nesiremia į Tėvą. Todėl tokia ilgai išsilaikyti negali.
Nežiūrint į tai, kad savo srendimais ir toliau gyvename neišmintingai, Tėvas, mylėdamas visus savo vaikus vienodai, moko, kokius žingsnius reikia žemgti, kad sutvarkyti pasaulį pagal Jo atvaizdą ir prašo mūsų, kiekvieno, skleisti meilę ir gėrį meilės darbais. Pats Kūrėjas savo tvarinių prašo, nes negali pažeisti mūsų laisvos valios, kurią pats ir suteikė, savo vaikų pasireišti tik meilės ir gėrio darbais.
Argi mes galime nestsiliepti į tokį prašymą? Todėl ir turime gilinti savo įtikėjimą ir atsivėrimą, gilinti savo dvasines žinias, kad Tėvo prašymas būtų kuo pilniau įvykdytas, iš meilės ir visų labui.
Ir tikrai, nėra ko bijoti tų pasėkmių, kurias sukūrė ir dar kuria mūsų neišmintingi sprendimai, nes su Tėvu jau šio gyvenimo planetoje akimirkos yra mūsų amžino gyvenimo akimirkos.
Senąją civilizaciją keičia nauja. Tėvas sako: : Ir dabar naujoji epocha- tai nėra tusčias teorinis teiginys. Jūs esate šitos naujos epochos šaukliai- gyvieji mano šaukliai. Todėl jūs nepergyvenkite dėl to virsmo, kuris jau prasidėjo.“
Mieli broliai ir sesės, mums pasisekė! Mes gyvename dieviško plano epochų sandūroje. Todėl savo apsisptrendimu, - vykdyti Tėvo valią- turėtume patenkinti į mus sudėtas viltis, kad esame tie, kurie ir įvykdys visas dvasinio virsmo planetoje užduotis.
Su meile visus apkabinu.

Laima
2010-11-18 20:29:56



Mielieji, jūs turite suvokti, kad PLANETOS MATERIALI CIVILLIZACIJA, KURI NESTOVI ANT TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS DVASINIO PAGRINDO, DVASINIŲ PAMATŲ, KURIUOS SUDARO ĮTIKĖJIMAS, TĖVO ATRADIMAS SAVYJE, GIMIMAS IŠ DVASIOS, IR GĖRIO KŪRIMAS DRAUGE SU TĖVU-ROJAUS TREJYBE VISŲ LABUI – yra ne tik SAVANAUDIŠKA, bet ir SAVIŽUDIŠKA, nes ji pamina Tėvo-ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS ĮSTATYMĄ – DIRBTI IŠ MEILĖS VISŲ LABUI, KAD BŪTŲ GERIAU PLANETOJE VISIEMS – BE PRIEVARTOS, BAIMĖS, APGAULĖS, SAVANAUDIŠKUMO, todėl ji TOKIA, KOKIA YRA ŠIANDIEN, TURI IŠNYKTI.

DIRBTINAI – BE TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS – DABARTINĖ VISO PASAULIO APLINKA, sukurta vien tik žmogiškuoju intelektu vadovaujantis, negali subyrėti per akimirką, ir dar be PASIPRIEŠINIMO ŠVIESAI. Kas gi nori užleisti savo patogias pozicijas, ir dar visai išnykti?

Štai VaidasVDS, reaguodamas į Arūno nuostabų ir GYVĄ, SAVUOJU PATYRIMU liudijamą Tėvo mokymo nagrinėjimą rašo:

“Žodžiai, be abejo, jausmingi, gražūs, prasmingi, bet pažvelkime į realybę:
”Paskolų grąžinti negalėję sutuoktiniai nusprendė pasitraukti iš gyvenimo - 2010 lapkričio mėn. 17 d.;
”Trečiadienio popietę Panevėžio miesto apylinkės teismas paskelbė nutartį garsiojoje Kauno pedofilijos byloje (šioje byloje neaiškiomis aplinkybėmis žuvo, mirė 4 žmonės). Teismas patenkino prokurorų prašymą bei bylą nutraukė. - 2010 lapkričio mėn. 17 d.;
Lietuvos gyventojų pradelsti įsiskolinimai per spalį išaugo 59 mln. Lt ir viršijo 1,8 mlrd. litų – skelbia kreditų biuras „Creditinfo“. Per spalį naujų skolininkų, prieš tai neturėjusių pradelstų skolų, skaičius išaugo 10 tūkst. Šiuo metu pradelstų skolų turi beveik 210 tūkst. gyventojų (O juk artėja žiema) - 2010 lapkričio mėn. 15 d.;
”O mes vis šviesėjame, Šviesėjame, ŠVIESĖJAME ir tuoj nušvisime tokia RYŠKIA ŠVIESA, kad jau nieko aplinkui ir nematysime:(((( … Nereiks nei jokių apokalipsių.”

Būtent tai ir paliudija, kad dabartinė materiali TOKIA civilizacija DAR PRIEŠTARAUJA TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCINIAM SUMANYMUI, KAD IR ČIA BŪTŲ MEILĖ, ŠVIESA, IR BENDRADARBIAVIMAS VISŲ LABUI.

O mes galime savo indėlį įnešti į šviesą vieninteliu būdų – asmeniškai kiekvienas – DAR GILESNIU ĮTIKĖJIMU; DAR NUOŠIRDESNIU ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMU, YPAČ ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE, KUR VYKSTA KOLEKTYVINIS GARBINIMAS, KAD IŠ MŪSŲ PASKLISTŲ KUO AUKŠTESNIO DAŽNIO VIRPESIAI, RAMINANTYS APLINKĄ NUO DAR SAVANAUDIŠKESNIŲ SPRENDIMŲ IR VEIKSMŲ; DAR DIDESNIU ATSIDAVIMU ROJAUS TREJYBĖS VEDIMUI IŠ VIDAUS, KAD RYŽTINGIAU NEŠTUME ŠVIESĄ VISIEMS ŽMONĖMS, KURIE JOS IEŠKO, O TAM MES TURIME DAR ATKAKLIAU STUDIJUOTI IR URANTIJOS KNYGĄ, IR JĖZAUS KRISTAUS APREIŠKIMĄ – KALBU JUMS VĖL – IR ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ APREIŠKIMUS, KAD PATYS GERIAU PAŽINTUME KŪRINIJĄ IR ROJAUS TREJYBĖS PASIREIŠKIMĄ JOJE.

Tik šitoks yra evoliucinis GYVOSIOS MEILĖS IR ŠVESOS kelias.

Ir kada vis daugiau mūsų dvasinių brolių ir sesių IŠ MŪSŲ sužinos apie šį GYVĄJĮ KELIĄ, KUR TĖVĄ-ROJAUS TREYBĘ PATIRIA KIEKVIENAS SAVO ATSIVĖRIMU JAI, KADA IR JIE PASUKS Į ŠITĄ KEIĄ, TADA IR NYKS – ne iš karto, palaipsniui, nes ne iš karto žmonės atras Tėvą-Rojaus Trejybę savyje, kaip ir dabar atranda ne iš karto – SAVIŽUDYBĖS, AUTOAVARIJOS, NETEISINGI TEISMŲ SPRENDIMAI, SAVANAUDIŠKI POLITIKAI, NETEISINGI ĮSTATYMAI, KURIŲ DABAR PILNA, SKOLOS. Keisis ekonomika, politika švietimas, bažnyčios, šeima, tarpusavio bendravimas, nors dabar visa tai ritasi vis į gilesnę duobę. Ir toliau risis. Ir ne tik Lietuvoje, visame pasaulyje.

O GYVOSIOS MELĖS IR ŠVIESOS indėlį į šios tamsos pasitraukimą galime įnešti KIEKVIENAS DABAR DAR DIDESNĮ, NEGU MANOME, KAD JAU ĮNEŠAME PAKANKAMAI.

Būtent tam ir skirtas šis MOKYMAS - kaip ir visi kiti Tėvo-Rojaus Trejybės Asmenų mokymai - kad mus APŠVIESTŲ IR STIPRINTŲ ŠITAME GYVAJAME KELYJE, O NE STABDYTŲ IR ATKALBINĖTŲ.

Juk apokalipsės blogio pasekmės yra ne Tėvo-Rojaus Trejybės sumanytos, o mūsų pačių minčių, sprendimų, veiksmų PASEKMĖ, kada patys NAIKINAME SAVE jau šiandien, nors mus moko priešingai - GYVENTI MEILĖJE IR BROLYSTĖJE - bet TOKIUS mokymus ignoruojame, jų neklausome, ir Apvaizdos suteikiamomis priemonėmis nesinaudojame GĖRIO VISIEMS LABUI.

O ŠITUO MOKYMU TĖVAS MUMS PARODO KRYPTĮ - KAIP VEIKTI KIEKVIENAM, KAD PASEKMĖS NEBŪTŲ TOKIOS SKAUDŽIOS. O jau kiekvienas asmeniškai ir nusprendžia - priklausomai nuo gyvo ryšio su Tėvu-Rojaus Trejybe - KAIP GYVENTI - ŠVIESOJE AR TAMSOJE, IR KOKIU LAIPSNIU, JEIGU ŠVIESOJE AR TAMSOJE.
Aš jus kviečiu į pačią ryškiausią Rojaus Trejybės šviesą ir GYVENIMĄ. Kviečiu su meile, iš meilės, ir pats būdamas ir jausdamas MEILĘ KŪRINIJOE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-11-18 11:17:00



Arūnas rašo: „Iš mūsų pačių veržiasi troškimas Mylėti. ... turime geranoriškai ir iš Meilės Rojaus Tėvams subrandinti gėrio darbais kartu su Jais, pašvęsdami viską, VISKĄ tiktai Jiems. ... potencialų troškimą daryti gėrio darbus visumos labui turime paversti AKTUALU. ... Jaučiuosi Mylimas ir tarsi “ išlydytas metalas “. …ĮTIKĖJIMO GELMĖ užbraukia bet kokį neramų ir baimingą šešėlį, kadaise mestą mūsų pirmtakams ir tvyrantį iki šiol. ... Dvasios tyrumas pašalins ir jau pašalino bet kokį baimės šešėlį jums PADOVANOTOJE asmenybėje. ... aukšto dažnio virpesiai perskrodžia visą nuostabią kūriniją ir įsilieja į žėrinčią MEILĖS HARMONIJĄ džiuginančią mūsų Tikruosius Tėvus. ... Niekada nebus taip, kad Urantija skendės tamsoje. Mes tik galime sutrukdyti Jos NUŠVITIMĄ. …SPRENDIMĄ ATSILIEPTI IR VYKDYTI PRIIMKIME VISI. Ir tai nuskambės per visą kūriniją – Štai, tas mažas pasaulėlis Urantija vardu, pulsuoja vien tik MEILE, RAMYBE TARP VISŲ….Išsigąsta tiktai gyvulinis ir užteršta pasąmonė. Tuo tarpu nebijo urantas tikrasis, nes jis ĮSIKLAUSO IR IŠGIRSTA.”
Žodžiai, be abejo, jausmingi, gražūs, prasmingi, bet pažvelkime į realybę:
Paskolų grąžinti negalėję sutuoktiniai nusprendė pasitraukti iš gyvenimo - 2010 lapkričio mėn. 17 d.;
Trečiadienio popietę Panevėžio miesto apylinkės teismas paskelbė nutartį garsiojoje Kauno pedofilijos byloje (šioje byloje neaiškiomis aplinkybėmis žuvo, mirė 4 žmonės). Teismas patenkino prokurorų prašymą bei bylą nutraukė. - 2010 lapkričio mėn. 17 d.;
Lietuvos gyventojų pradelsti įsiskolinimai per spalį išaugo 59 mln. Lt ir viršijo 1,8 mlrd. litų – skelbia kreditų biuras „Creditinfo“. Per spalį naujų skolininkų, prieš tai neturėjusių pradelstų skolų, skaičius išaugo 10 tūkst. Šiuo metu pradelstų skolų turi beveik 210 tūkst. gyventojų (O juk artėja žiema) - 2010 lapkričio mėn. 15 d.;
O mes vis šviesėjame, Šviesėjame, ŠVIESĖJAME ir tuoj nušvisime tokia RYŠKIA ŠVIESA, kad jau nieko aplinkui ir nematysime:(((( … Nereiks nei jokių apokalipsių.

VaidasVDS
2010-11-17 22:14:56



Dar vakar vakare labai norėjau pažvelgti iš Meilės Tėvui į šį nuostabų mokymą. Iš Meilės Rojaus Trejybei ir parašyti komentarą šiam nuostabiam Mokymui. Bet pažvelgiau į laikrodį ir supratau, kad tikrai nespėsiu ir trukdysiu savo sesei dvasioje pailsėti prieš darbą. Bet vietoje to įkelsiu eilėraštį, kuris gimė vakar ir tesėsi šiandien. Prieš tai buvau paprašęs Tėvo, kad noriu kurti eiles, kurti jums, mielieji. Kurti virpesiais, kuriems nėra žodžių išreikšti tai ką jaučiu ir patiriu. Gyvai patiriu ir tie virpesiai skirti visai kūrinijai. Tame tarpe ir jums, kurie esate dalis šeimos. Kūrinijos šeimos. Ir ta dalis yra visaapimančiame Rojaus Trejybės MEILĖS IR GĖRIO sūkūryje. Dar daugiau – Iš mūsų pačių veržiasi troškimas Mylėti. Mylėti net ir taip, kaip Myli mus Tėvas. Kaip Myli ir Šlovina mūsų dvasios atvirumą, kuomet atsiduodame Šaltiniui. Nuoširdžiai atveriame savo dvasias, savo tikrąjį AŠ, kurį turime geranoriškai ir iš Meilės Rojaus Tėvams subrandinti gėrio darbais kartu su Jais, pašvęsdami viską, VISKĄ tiktai Jiems. Ir potencialų troškimą daryti gėrio darbus visumos labui turime paversti AKTUALU. (Kažkodėl nesinori rašyti didžiosiomis raidėmis įvardijant Rojaus Trejybę. Jaučiuosi Mylimas ir tarsi “ išlydytas metalas “ Šviesoje ir Tiesoje). Juk mes ir esam ta maža dalelytė Šaltinio. Šaltinio glamonėjančio ir puoselėjančio mus iš vidaus. Mielieji, mes esam tobuli, esam dvasios Tėvo akimis žiūrint. Apie tai Jis Pats ir sako:

“Jūs esate DVASIOS. Nesate net sielos.

Mielieji, ĮTIKĖJIMO GELMĖ užbraukia bet kokį neramų ir baimingą šešėlį, kadaise mestą mūsų pirmtakams ir tvyrantį iki šiol, jei vis dar baiminamės taip vadinamos apokalipsės. Dar septyniolikos metų vaikiui “turėjo” ateiti pasaulio pabaiga. Dabar jau 47 – eri sukaks. Vis “tebelaukiu”.
Tenegąsdina jūsų niekas, išgirskite, įsiklausykite, atmerkite akis giluminei įžvalgai, Tvirtai eidami Gyvuoju Rojaus Trejybės keliu. Dvasios tyrumas pašalins ir jau pašalino bet kokį baimės šešėlį jums PADOVANOTOJE asmenybėje. Tobuloje asmenybėje, apie ką ir kalba mus visus vienodai Mylintis, bet ne visų Mylimas Tėvas (Tą patį pasakytų ir Kiti du Rojaus Trejybės Asmenys) :

“ Mano mylimieji vaikai, jūs šlovinate Mus, Mes šloviname jus. Mes esame dvasinės vienovės ryšyje. Jūs juntate, atsivėrę Man, atsivėrę Mums visiems Trims jūs juntate tiesioginį gyvą pulsavimą, kaip šita meilės harmonijos styga sužadina jūsų viduje esančią nuostabiausią, pačią giliausią, jums nematomą, ir dar nesuprantamą, Mano jums suteiktą, dvasios amžinąją dovaną, asmenybės dovaną.

Ir tas MEILĖS pulsavimas jaučiamas realiai ir švelniai ragina mus visus atgimti iš dvasios. Todėl Tėvas ir sako, kad mums:

“..dar nesuprantamą, Mano jums suteiktą, dvasios amžinąją dovaną, asmenybės dovaną.

Tą dovaną mes turime kiekvienas savyje, bet suvokti prasmę ir paliesti amžinybę tegalime atskleisdami asmenybę gėrio darbais visumos labui kartu su Tėvu – Rojaus Trejybe. Asmenybę brandina ir atskleidžia giluminis studijavimas Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, KRIKŠČIONYBĖS DUŽENŲ, TĖVO – ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymų, nuoširdus troškimas garbinti ir melstis Gyvojoje Rojaus Trejybės šventovėje, dalijimasis patirtimi tarp brolių ir sesių, kurie yra dvasioje tarpusavy VISI.
Tikrai nemanykite, kad mūsų patirtinis dalijimasis nėra dalijimasis su visa kūrinija. Atvirkščiai, aukšto dažnio virpesiai perskrodžia visą nuostabią kūriniją ir įsilieja į žėrinčią MEILĖS HARMONIJĄ džiuginančią mūsų Tikruosius Tėvus. Ir Jie atsako Meilės virpesiais, kad mes esame Mylimi Jų vaikai.
Niekada nebus taip, kad Urantija skendės tamsoje. Mes tik galime sutrukdyti Jos NUŠVITIMĄ. Atitolindami savo nekantrumu, nepakantumu, neryžtingumu vykdyti Tėvo valią. Dar daugiau – mes totaliai einame PRIEŠ TĖVO VALIĄ. Kiekvienu savo supratimu ir klaidingu bei nuodėmingu sprendimų priėmimu. O juk turėtų būti atvirkščiai.
Ateis laikas ir visos religijos įsilies į vieną Tikrąją religiją. Gyvąją Rojaus Trejybės religiją. Ir laimingi bus mūsų palikuonys, kurie laiku suprato ir įsiliejo nuoširdžiai į naują kokybinį šuolį. Jų vardas – URANTAI, minimi KRIKŠČIONYBĖS DUŽENOSE.
Ir būtent jie yra tie, kuriems jokios katastrofos nebaisios. Ir laiko ramiai studijuoti Urantijos Knygą tikrai yra. Tik ryžtingai priimant Tėvo valią atitinkančius sprendimus vykdant juos aktuale, suteikiama VISOKIARIOPA dvasinių gausybių pagalba.
Bet tame ir problema, kad triušis miega pusiau užmerktom akim. Ženkime ryžtingai Gyvuoju Rojaus Trejybės keliu, evoliuciniu ir veikiančiu pagal Priežasties – Veiksmo – Pasekmės dėsnį. Tuomet ir tapsime ta uola į kurią sudūžta katastrofos bangos. Prie tos uolos glausis visi, nes ji – URANTAI. Ir jie žino ką daro ir sako, nes jie ne sektantai, o Gyvai patiriantys Rojaus Trejybės miriadus virpesių urantai.
Tėvo žodžiai tikrai pasiekia tą atvirą dvasią, kuriai atsiverti trukdo praeities ir dabarties užterštumas pasąmonėje ir sąmonėje. Tas dvasinis aklumas ir užsispyrėliškas ambicingumas neleidžia prabilti viršsąmonei. Ir tik jos dėka patirsime Gyvaisiais virpesiais ką sako Tėvas:


“Kada jūs kalbate apie sielos atsivėrimą, jūs taip pat turite suvokti, jog tai yra tiktai tarpinė grandis – kol jūs tapsite amžinosiomis dvasiomis jau aktualizavę savo potencialą, kurį Aš jums padovanojau kaip asmenybės dovaną. Aš jums dovanoju, kaip ir kiekvienam kitam, ne mažesnes dovanas kaip DVASINES, nes Aš esu visos materialios kūrinijos DVASINIS pagrindas – Šaltinis ir Centras.

Šaltinis ir Centras.. Ar reikia ką daugiau pridurt, kuomet Tėvas kalba apie dvasines dovanas. Juk dvasines dovanas tegali dovanot pats Centras. Juk Centre ir TELPA viskas. Ir liejasi Gyvuoju Šaltiniu tos dovanos mums.
Šaltinis ir Centras negali dovanoti dovanų kitokių nei tobulų. Juk Jis pats ir yra Tobulas.
Kai stipriai veržia per kartų kartas uždėti pančiai ir neleidžia ateiti Dvasiniam Praregėjimui – Atgimimui iš Dvasios. O juk mūsų dvasios atvirumas ir atsidavimas dar esant šios planetos nesuvokiančiu laikino miego prasmės, tikrai nepadės Tapti Jėzumi jau dabar. Įsigilinkite į šiuos Tėvo žodžius ir pabandykite bent suprasti ką prarandate:


“Todėl atsivėrę Man jūs ir pajuntate tą giluminį DVASINĮ ryšį, kuris pranoksta net ir sielos tapatybės patyrimą, kuris jūsų bus kaupiamas po prisikėlimo per tūkstančius metų, ir šita ateitis jus atves iki jūsų DVASINĖS asmenybės tapatybės įprasminimo, įasmeninimo. Tačiau dabar, atsivėrę Man, jūs patiriate – per gyvą palaimos ryšį su Manimi – DVASIOS APRAIŠKĄ savyje. Ir kada jūs pajuntate šitą gyvą, iš Manęs jums suteiktą ryšį, kada jūs pajuntate tą gyvą palaimą, esančią jūsų viduje, kuris yra visas pripildytas Mano meilės virpesių, jūs juntate KOKIA tai yra GILUMINĖ vidinė palaima ir harmonija – ramybė ir meilė.

Mielieji, pamąstykime apie ateitį. Kad ir kaip norėtųsi išlikti dabarties iliuzijoj, pilnoje baimės, neramumų, pseudogerovės ar pseudosaugumo tai tebus akimirka amžinybės atžvilgiu. Mes atsiribojame vieni nuo kitų tvoromis ar betoninėmis sienomis ir jaučiamės kad tai mūsų pasaulėlis, kuriame esame aprūpinti viskuo ir laimingi uždarame šeimos ratelyje (nors mūsų šeima yra visa kūrinija). Bet tereikia praverti duris ir išeiti laukan – kaip mat apima visiškai kiti jausmai.
Vieniems prireikia asmens sargybinių. Asmenybei jų nereikėtų. Kiti tik sąlyginai ramūs. Bet mielieji, pažvelkite į jų veidus, bėgiojančias akis ar į nerimastingą žingsnį. Ir jūs suprasite, kad DVELKIA AGRESIJA, kurią pagimdo baimė.
Kaip nuostabu skaityti Tėvo mokymą apie Šviesos amžių. Kur benueisi, ką besutiksi – visur harmonija, visur ramybė ir Meilė. Ta Meilė, kuri suteiks PALAIMĄ ATRADUS TĖVĄ SAVYJE ir per Jį, įtikėjimą gilindami, mes harmonizuosim save NUŠVITIMU. Rojaus Tėvų Meilės okeanas tilps mumyse. Ir mes tapsime tuo šaltiniu, kurį ir mato Tėvas jau dabar. Jis mums davė dvasinį impulsą – BŪKITE TOKIE TOBULI NET KOKS TOBULAS ESU AŠ.
Tad KAIP mes drįstame eiti prieš Tėvo valią, žinodami pasekmes. Ne atskiram Tėvo sūnui ar dukrai reikia atsiliepti į Tėvo raginimą, juolab Jis ragina švelniai, ne varu varo. Mes turim laisvą valią rinktis. SPRENDIMĄ ATSILIEPTI IR VYKDYTI PRIIMKIME VISI. Ir tai nuskambės per visą kūriniją – Štai, tas mažas pasaulėlis Urantija vardu, pulsuoja vien tik MEILE, RAMYBE TARP VISŲ.
Štai kaip nuostabiai Mylimas Tėvas sako apie mūsų ir visos kūrinijos brolišką bendradarbiavima kuriant gėrį kartu su Juo:

“..kuriate turėdami MOTYVĄ, kad BŪTŲ JUMS VISIEMS GERIAU. Jūs neiškeliate savęs, kad būtų geriau tiktai asmeniškai jums vienam, nes jūsų motyvas negali būti sudvejintas, kad būtų geriau jums vienam asmeniškai, ir kad būtų jums geriau visiems. Jūs pasirenkate, kokia motyvo jėga viešpatauja jūsų viduje. Ir kada motyvas yra nukreiptas į visumos šviesą, tada geriau ir jums asmeniškai, nors ne tiek, kiek būtų gerai, jeigu jūsų motyvas būtų nukreiptas tiktai jūsų savojo aš labui. Tačiau tuomet jis būtų pasiektas KITŲ sąskaita, o tai nebūtų jums taip pat džiugu. Jūs nejaustumėte palaimos, nors jums ir būtų didesnis rezultatas.


Mes gyvename dabarties akimirkoj ir vedami materialių interesų patenkinimo. Ir tai YRA KATASTROFA, kurią iššaukia mūsų intelektualius išvedžiojimus ieškoti išeities. Išeities iš slystančio pagrindo po kojomis, kuris niekad ir nebuvo tvirta platform, tokia TVIRTA, kokią mums siūlo Tėvas. Ir Jis siūlo DVASINĘ platform. Bet ar gali materializmu paremtas intelektas pavirsti dvasine išmintim. Neklausiu, bet teigiu – TAIP. Tik laukia ilgas procesas:

“IŠMINTIS YRA TADA, KADA SAVO INTELEKTĄ PANAUDOJATE VISUMOS LABUI IR PAJUNTATE MANO VEDIMĄ IŠ VIDAUS. Tada jūsų sprendimai įgauna DIEVIŠKĄJĄ išmintį. Tada jūs kuriate drauge su Manimi, ir jūsų sprendimai yra nukreipti į visų jūsų šalies Mano vaikų interesų įgyvendinimą.


Mes daug kalbame, daug liejame šviesių minčių. Bet nuolat ima viršų savasis ego. Ir Tėvo žodžiai yra per švelnūs padėčiai apibūdinti. Tėvas juk yra MEILĖ. Jis derinasi prie mūsų, švelnindamas toną, kad bent pamėgintume Jį išgirsti. Bet netgi ir jie yra nepakeliamai akinantys:

“ Pažvelkite, KIEK IŠ JŪSŲ esate savo laisvą valią pašventę iš meilės, ne iš pareigos, iš meilės pašventę Manosios valios vykdymui savo kasdieniame gyvenime. Jūs pamatysite, KOKIA MILŽINIŠKA praraja yra tarp tų, kurie yra pašventę savo valią Manosios valios vykdymui, ir visos aplinkos.
Mes darome viską, kad jums padėtume ir iš išorės, ir iš vidaus, bet Mūsų parama yra tokia, kad Mes negalime pažeisti jūsų laisvos valios. Mes beldžiamės įvairiais darbais. Daug iš jų jūs pamatote materialiomis akimis ir įvardijate, kad jie yra stebuklingi; stebuklingai žmonės išsigelbsti tokiose situaciose, kuriose neturėtų išsigelbėti.
Tai ne šiaip sau yra išsigelbėjimas. Tai yra jūsų SUSIMĄSTYMUI, kad yra AUKŠTESNĖ jėga, kuri PADEDA išsigelbėti. Jeigu jinai egzistuoja, reiškia jinai jums padeda, nes ji išgelbsti. Jeigu ji išgelbsti, tai KODĖL JA NESINAUDOJATE?

Per amžius tvyrantį egoizmą neišgirdus Tėvo žodžių ir nebandant įsigilinti, ateis akimirka jau ne vegetacijos, bet išnykimo materialiu pavidalu. Ir dabar drebame kada prabyla teisingumas ir skelbia tiesą, Tėvo Tikrą Tiesą. Oi, kaip baisu, reikia švelniai kalbėti, negalima nes išsigąs. Bet aš sakau – BŪTINA. Juk kalba Tėvas. Gal norime išmokyti Tobulą ir iškraipyti Jo žodžius. Tą daryti tikrai mokame, mielieji. Išsigąsta tiktai gyvulinis ir užteršta pasąmonė. Tuo tarpu nebijo urantas tikrasis, nes jis ĮSIKLAUSO IR IŠGIRSTA. Ir jeigu eina nuoširdžiai Gyvuoju Rojaus Trejybės keliu, tikrai netampa tuo, kuris nevykdo Tėvo valios. Kūrinijoje nėra sąvokos “NEGALIMA”. Kūrinija žengia Rojaus Trejybės ritmu, vadinasi TIKTAI ŠVIESON. Atsipeikėkime, juk klojam ateitį palikuonims ir mūsų tolimoje ateityje, kuomet pasieksim Rojų ir stovėsime Akivaizdoj patenkinto įvykdyta užduotimi Tėvo, gausime užduotis ir jų metu sugrįšim į Urantiją. Tuomet ir pamatysim savo darbo vaisius. Įsigilinkite į Tėvo mokymą, nepatingėkite. Vėl ir vėl.
Ir telydi jus meilės ir ramybės harmonija

Arunas
2010-11-17 19:12:19



Mielieji, man labai liūdna VĖL, nes VaidasVDS mėgino ne patį mokymą nuoširdžiai nagrinėti, bet piktybiškai toliau vartyti žarijas ir kurstyti nesantaiką net ir šitoje temoje, vėl iš naujo siųsti tas pačias jam dabar būdingas ir nesantaiką sukeliančias replikėles, kurias pašalinau.

Mielieji, dar kartą prašau jūsų pastudijuoti šį Tėvo mokymą, ir panagrinėti jį GERANORIŠKAI, SU MEILE.

VaidoVDS REPLIKAVIMUS, nevykusiai pridengtas citavimais, turi piktybinį kerštavimo motyvą, todėl tokie rašinėjimai tikrai bus šalinami ir ateityje kaip žemų virpesių ir netinkamo motyvo asmeniškumai.

MŪSŲ Forumo tikslus - MOKYTIS MĄSTYTI IR DISKUTUOTI KONSTRUKTYVIAI, BET NENUKREIPTI SAVO KOMENTAVIMŲ PRIEŠ ASMENIS AR FORUMO TIKSLUS.

Aš dėl to ir iškėliau šį mokymą, kad nukreipti jūsų dėmesį ir mintis nuo jūsų sukelto erzelio temoje apie Mūsų Forumo taisykles, kad tik pradėtumėte KONSTRUKTYVIUS pasisakymus, tačiau jūs ir vėl PUOLATE net ir šitoje temoje.

Šito aš jums tikrai negaliu leisti, todėl ir prašau jūsų - PRIEŠ RAŠYDAMI VISADA PAGARBINKITE ROJAUS TREJYBĘ - TĄ PADARYKITE NUOŠIRDŽIAI - IR TIK TADA RAŠYKITE Į MŪSŲ FORUMĄ, nes tada tikrai neliks JOKIŲ ASMENIŠKUMŲ IR KERŠTINGUMO, kadangi tuomet Rojaus Trejybė nuramins jus ir suteiks didesnį apšvietimą jums asmeniškai. O tada pradėsite suvokti KO jums reikia ir jog būtent ŠITO aš jus ir mokau - ŽVELGTI Į APREIŠKIMUS NE ŽMOGIŠKUOJU PROTU, RIBOTU PROTU, BET DIEVIŠKUOJU, IR ROJAUS TREJYBĖS AKIMIS IR IŠMINTIMI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-11-17 06:35:05



<Dabar Aš jums kalbu, KĄ jūs turėsite daryti IŠ TIKRŲJŲ, norėdami iš esmės SUTVARKYTI PASAULĮ PAGAL MANO ATVAIZDĄ. Tai reiškia, kad pagrindiniai resursai turi būti skiriami švietimui. Tačiau švietimui tokiam, kurį Aš jums suteiksiu, ne kokį jūs dabar įsivaizduojate iš savosios patirtinės padėties.> <Toks švietimas yra perdaug specializuotas ir neatskleidžia žmogaus kaip Manosios kūrinijos pilnateisio šeimos nario vaidmens. Todėl dabartinis jūsų švietimas demoralizuoja žmones. Jie tampa susvetimėję, nes jūs sukuriate pseudoprestižines profesijas – vienų trūksta, kitų perdaug. Vienos vertinamos kaip pelningos, kitos visiškai yra nereikalingos dėl to, kad jūsų švietimo sistema neatitinka Manosios valios. Dėl to tokiame sąmyšyje Mes ir siekiame jums suteikti kuo didžiausią pagalbą, kad būtų įmanoma išvengti tragiškų pasekmių.>
Ačiū mylimas Tėve už šį mokymą, kuriame radau man labai svarbią, mano pacituotą pastraipą, kurios buvau pasigedęs ankstesniame mokyme "Ką daryti Lietuvai dabartinėmis sunkiomis ekonominėmis-finansinėmis sąlygomis". Gal šiai spragai atsirasti įtakos turėjo ta aplinkybė, kad tik po kurio laiko šis ankstesnis mokymas buvo atgaminamas ir mūsų dėmesiui pateiktas ir tai padaryti pavyko ne visiškai išsamiai.
Iš tiesų be tikros ir gilios pilna to žodžio prasme: ŠVIETIMO REFORMOS, kuri liestų ne tik brandos - mokyklinį-studijų amžių, bet ir ankstyvąją, iki mokyklinę vaikystę, netgi kūdikystę, t.y.,Rojaus Trejybės Gyvosios religijos dvasios šviesoje pradėti ugdyti nuo pat kūdikystės jaunąją kartą. Kad tai realizuotųsi, šioje ŠVIETIMO REFORMOJE pirmiausia turi susivokti mūsų vyresnio amžiaus šios mūsų kartos sielos broliai ir sesės, kad patys, pasinaudoję mums žinomų Apreiškimų Šviesa pasinaudotų kiekviename esančiu gyvu dvasingumo potencialu, įtikėtų ir gimtų iš dvasios patys. Jau šioje ŠVIETIMO REFORMOS stadijoje keisis klimatas kiekvienoje šeimoje, kuri rimtai sieks Trejybės tiesos ir šviesos ir taip palaipsniui atsivers plačiausia erdvė šios plintančios Trejybės Šviesos Šviesos priimamumui ir tuo pačiu jaunosios kartos pilnaverčiam ugdymui. Pavienių šviesos daigelių jau galime pastebėti ir šiandien, bet tai tik pavieniai pavyzdžiai. Tačiau tai jau gera, nors dar menkutė ir nepakankama pradžia, kad jau iš urantų sielų spinduliuojamos šviesos pakaktų neutralizuoti apokalipsių per šimtus tūkstančių metų sukauptą ir vis dar augančią griaunamosios energijos potenciją.
Ar nemanote, brangieji nepraustaburniai ir šiaip tamsoje klaidžiojantys, kad tikrai jau nebeliko laiko tyčiniai išsidirbinėti,bet jau laikas, kad visi, kurie jau žinome, kokiais nuostabiais šviesos šaltiniais esame apdovanoti, kad ir ne visi sugebame tai deramai įvertinti, bet kurie dar sugebame mastyti ir jau žinome, kad šie šaltiniai apskritai yra ir kad jie laisvai prieinami visiems ir jie iš meilės skirti mūsų kartai, kad visi jais naudotumės šviesindami ne tik save, bet ir kitus, tam, kad pagaliau nušvitę sieloje ir dvasioje suvoktume esą Kūrinijos Šeimos pilnateisiai nariai, ir kad imtųme skirti, jog kitas kelias yra tamsos kelias ir ne kas kita, kaip didesnei Urantijos Žmonijos daliai gręsianti tikra ne tik fizinė, bet ir dvasinė savižudybė, ir kaip tą bepavadinsi - apokalipse, katastrofa ar dar kitaip, bet mums tą matyti ir išgyventi neišvengiamai teks. Tačiau dar yra likusi galimybė šias liūdnas masinio nudvasėjimo pasekmes nemaža dalimi sušvelninti. Laikas tikrai spaudžia, jo nėra daug ir jo tikrai nepakaks, kad kataklizmos žmoniją visiškai aplenktų, tuo labiau, kad žmonijos visuomeninė sąmonė yra nepaprastai inertiška ir dar labai įvairiaplanė, bet dėja dominuoja ne GĖRIO ir ŠVIESOS supratimas.
Todėl lieku su didžiuliu ir giliu įsitikinimu, kad nebetoli tas metas, kada brandos amžiaus sulaukę mūsų sielos broliai ir sesės, ir šeimose, ir mokyklose sąmoningai ims jausti atsakomybę dėl savo įtakos savo pačių ugdamoms atžaloms, suteikiant jiems dar ankstyvoje vaikystėje galimybę pažinti kiekvieno viduje esantį Tikrąjį Gyvą Visų Tėvą-Rojaus Trejybės Dvasios Dalelę – mūsų tikrojo AŠ asmenybės dalelę, gyvai ir patiriamai.
Su meile,


Tomas VLN
2010-03-19 15:06:27



Mano mielieji, kai kurių iš jūsų tonas ir žodžiai tik patvirtina šį Tėvo mokymą, KAD JIS YRA TIKROVĖS TIKRAS ATSPINTYS. O jūs,kai kurie, JO ne tik negirdite, bet dar liūdniau, VISIŠKAI nesuvokiate, ir savo nesuvokimą tuoj pat skubate demonstruoti.
Jūs, kai kurie, net nemėginate dėti savo asmeninių pastangų, kad suprastumėte TĖVO MOKYMO GRŪDĄ, o tada dar kaltinate, kad JIS toks negailestingas. Juk jūs patys savo rankomis sėjate karčių būsimųjų vaisių derlių - apokalipsės neišvengiamumo karčių vaisių derlių, nes jūs NENORITE, KAD APOKAPLIPSĖ NEĮVYKTŲ. NENORITE PATYS. O tada kaltinate TĖVĄ JŪSŲ GĄSDINIMU. Tai kaip evoliucija, numatyta Rojaus Trejybės kaip šviesos ir meilės gyvasis kelias, kuris nepavaldus niekam kitam, tik Rojaus Trejybės meilei ir šviesai, skleidžiamai laisva valia ir iš meilės, gali tokius tamsos ir baimės šešėlius, skleidžiamus iš kai kurių iš jūsų vidaus, priimti kaip savo gyvą sėklą. Tai nėra EVOLIUCIJOS GYVOJO SĖKLA IŠ ROJAUS TREJYBĖS, KURI BŪTŲ SUDYGUSI JŪSŲ VIDUJE. Todėl pati evoliucija tiesiog jus TOKIUS TAMSIUS atmes, kaip NIEKAIP neprigijusius ROJAUS TREJYBĖS MEILĖJE IR ŠVIESOJE, NUMATYTOJE ŠITAI NUOSTABIAI PLANETAI - URANTIJAI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-03-18 13:33:01



Orlanda,
kiekvienas bendrauja pagal savo proto ir dvasinio tobulėjimo lygį, bent šiame forume. Tu kalbi labai panašiai kaip aktorius Al Pačino filme "Velnio advokatas", man atrodo anksčiau jau esi rašiusi(ęs) komentarus kitu pseudonimu. Tik pasistenk suprasti, kad tokiu stiliumi čia niekas nebendrauja. Kiti yra kantrūs, arba mandagūs. Kol tu čia kiekvienam atrašinėsi, tol jie beveik nediskutuos net ir tarpusavyje. Tad jei turi bent kiek padorumo, o gal net nuoširdumo, tai gal netrukdyk.

Vaidas (VDS)
2010-03-19 16:10:54




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal