Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kaip reiktu suprasti rojaus materialuma?

Kaip reiktu suprasti rojaus materialuma, kokia tai materija??
Cituoju istrauka: "ROJUS yra visatų visatos amžinasis centras ir Visuotinio Tėvo, Amžinojo Sūnaus, Begalinės Dvasios, ir jų dieviškųjų partnerių ir pagalbininkų gyvenamoji vieta. Šita centrinė Sala yra pats gigantiškiausias organizuotas kosminės tikrovės kūnas visoje pagrindinėje visatoje. Rojus yra materiali sfera, o taip pat dvasinė buveinė. Viskas, kas yra Visuotinio Tėvo protingoje kūrinijoje, gyvena materialiose buveinėse; dėl to iš tikrųjų absoliutus kontroliuojantis centras taip pat turi būti materialus, tikras. Ir vėl reikėtų pakartoti, jog dvasinės substancijos ir dvasinės būtybės yra realios".


Augis
2006-01-11 19:16:04

Komentarai

Mielas Krshna, tiki tu ar netiki, kad Rojus yra materilus nuo to Rojus netaps kitoks, kaip buvo, taip ir liks per visą amžinybę lygiai toks pat materialus.
Pamąstyk logiškai. Visos visatos yra fizinės, kitaip jų negalėtų matyti net ir mūsų akys. Jeigu yra fiziniai pasauliai, tai turėtų būti ir tų fizinių pasaulių modelis. Jeigu fiziniai pasauliai, fizinės saulės-žvaigždės turi pradžią ir pabaigą, tuo labiau vieni atsirasdami, kiti išnykdami išeikvoją savosios energijos kvotą, tai modelis yra tas, kuris negali turėti pabaigos, kaip ir pradžios, kad duotų impulsą pirmajai materialiai kopijai. O kadangi Havona neturi pradžios, bet yra modelio-Rojaus pasireiškimas centrinėje Visatoje, tai pats modelis-Rojus negali būti žemesnio lygio už savo pasireiškimą Havonoje.
Visata yra VISA METERIALI. Ir materiali ji gali būti tiktai dėl to, kad turi MATERIALŲ MATERIJOS MODELĮ - ROJŲ.
Tuo tarpu gyvybė turi tris savo apvalkalo formas - materialią, morontinę (sielos), ir dvasinę. Ir dėl to, kad mes dabar turime labai grubų energijos viripėjimą, kuris ir sudaro mūsų materialų kūną, dėl to mes negalime daug ko kūrinijoje, net ir materialioje matyti ar jausti. Juk mes net naktį menkai matom, nors mus supa ta pati materija kaip ir dieną saulei šviečiant. Dėl to mūsų vystymasis iš materialaus kūno į sielos, o vėliau ir dvasios, išlaikant savąjį tapatumą, tą patį aš, per visą amžinybę, ir leis išplėsti pojūčius nuo penkių iki dveijų šimtų dešimties. Lygiai taip, tu gali pasakyti aš tuo netikiu. Bet gi ir vėl, pamąstyk vien tik prisimindamas savo patyrimą ir logiškai vertindamas. Kaip keitėsi tavo pastabumas dvasingėjant. Ar tu lygiai tiek pat matydavai aplinką kaip ir šiandien. Ar tavo dvasinis požiūris neišplėtė tavojo materialaus matymo, kad pastebėtų daugiau vietų ir galimybių, kur tu gali dvasiškai tarnauti. APlinka ta pati, bet žvilgsnio skvarbumas tapo gilesnis ir platesnis. Lygiai taip pat ir su pojūčių išplėtimu žengiant į kūrinijos centrą, Rojų.
Tavo tikėjimas vienu ar kitu teiginiu apie Rojų ir kūriniją nėra tiekk svarbu dėl tavojo išlikimo, nes tavajam išlikimui svarbu ĮTIKĖJIMAS Į DIEVĄ. O štai augimas jau priklauso ne tik nuo įtikėjimo, bet ir nuo materialios kūrinijos pažinimo. Ir jokios antimaterijos nėra. Tiesiog materija nebūtinai yra tik tai, ką suvokia žmogaus pažinimas.
Yra materija, siela, ir dvasia. Ir dvasia yra amžina, jeigu vykdo Tėvo valią. Ir materialios planetos, kuriose gyvena žmonės gali tapti amžinomis, jeigu visi jos gyventojai laisva valia iš meilės Tėvui pasirenka Jo valios vykdymą. Tada toia planeta yra įjungiama į energetines grandines ir tiek apšvietimą, tiek šilumą, tiek gyvybės apsaugą gauna iš šitų energetinių grandinių. Ir saulės tokioms planetoms daugiau nebereikalingos. Net ir dabar mūsų matriali planeta turi daugiau negu dvidešimt apsauginių sistemų, kad būtų joje apsaugotas gyvybės vystymasis. Net ir ozono sluoksnis, yra ne kas kita, kaip tik numatyta iš Dievo apsauga. Ir jokie šiltnamio efektai, kaip gąsdina mokslininkai, jam neturi įtakos. Ozono sluksnis prasideda dešimties mylių aukštyje ir tęsiasi per kitas dešimti mylių, t.y. apie 16 kilometrų aukštyje tęsiasi dar kita tiek.. Atrodytų, kad labai storas jo sluoksnis. Bet jaigu šis sluosnis būtų patalpintas žemės paviršiuje esnačio slėgio aplinkoje, tai jo storis tesudarytų 2.5 milimetro. Ir jo negali būti daugiau, nes neporaeis saulės ultravioletiniai spinduliai, kurie rekalingi vitaminų gamybai, o jeigu bus mažiau, tia tie patys ultravipoletiniai spienduliai sunaikins visą gyvybę. Taip, kad turite suvokti, kad net ir materija, įtraukta į energetines grandines gali būti energizuojama nors ir amžinai. Ir joje gyvybei reikalingos sąlygos bus užtikrinamos daug aukštesniu ir patikimesniu būdu negu saulės pašvietimas, nes visa energija yra iš amžinojo ir materialaus Rojaus.

Algimantas
2006-01-19 13:10:30



As asmeniskai netikiu, kad rojus - Dievo Tevo buveine - yra materiali buveine, kad visatu visata Havona sudaryta is 1000 elementu ir t.t.
Man atrodo, kad yra materialus pasauliai ir kad yra dvasiniai pasauliai, kuriuose nera jokios materijos, sio pasaulio pamatas yra dvasia. Budamas dvasiniame pasaulyje jautiesi esas amzinybeje, nesutvertume.Ir butent siame davsiniame pasaulyje - sio dvasinio - nematerialaus pasaulio centre Rojuje - yra Dievo Tevo bustine. O materija yra viso labo tik tam tikra dvasinio pasaulio energijos forma, isvestinis kurinys, kuris negali buti amzinybes atributas.


Krshna
2006-01-18 12:02:34



augi, nu tu duodi, fizikai mokslininkai suka galvas kaip paaiskinti, kas yra "anti-materija", o tu cia nori tai suprasti va taip - viens - du - trys. nu jooooo ... gal pirmiau pasiimk fizikos vadoveli ir tuomet suprasi, is kur pupos dygsta :))) bet saunuolis, kad tuo domiesi, tik nuosirdziai sakau - rasi mokslineje literaturoje, o ne brah-brag- vagd - itoje ar kaip ten :)))

456
2006-01-16 10:18:31



Pagal Urantijos knyga iseina, kad rojus yra materialus, kad tai nera kazkoks antimaterinis dalykas, Induizme, berods Bhagavat Gitoje,ar vedose (nesu didis religiju zinovas)teigiama, kad egzistuoja materialios daleles, kurios yra sio pasaulio pagrindas ir nematerialios, kurios yra nesutvertos,amzinos. Ta prasme egzistuoja materija ir antimaterija. Kaip tad paaiskinti rojaus materialuma tiems zmonems, kurie mano roju, dangu esant sudarytus is antimaterijos kazkokios, is to kas nera materija, kas yra amzina????

Augis
2006-01-13 17:02:57



Mielas augi, taip ir reikia suprasti, kad Rojus yra materialus. VISA kūrinija yra MATERIALI, tuo tarpu joje esanti gyvybė turi materialų, morontinį, t.y. sielos, ir dvasinį apvalkalą, arba formą.
Kadangi materija yra kūrinijos gyvybė gyvenamoji buveinė, tai natūralu, kad ir jos šaltinis turi būti unikalus, net ir būdamas materialus. Dėl to mes negalime ir suvokti, kokie cheminiai elementai sudaro patį materijos MODELĮ. Jeigu HAVONĄ, kuri yra amžina ir kuri yra Rojaus, kaip modelio tobulumo išraiška, sudaro 1000 cheminių elementų, tai Rojuje jų turi būtų jau bent nemažiau, o greičiausiai daug daugiau.
Jeigu mus irgi perkeltų į Centrinę visatą ŠIANDIEN, tai ten mes nieko nejaustume daugiau, kaip tik tai, ką galėtume pajusti savo jutimo receptoriais savo pačių kūną. Kadangi mūsų apvalkalą, mūsų kūną, sudaro energijos labai grubi, arba kitaip sakant labai lėta vibracija, tai atitinka mūsų jutiminius poreikius. Kadangi Havona yra materijos modelio tobulumo pasireiškimas, tai mes ir negalime ką nors daugiau pajusti Havonoje, jeigu mus perkeltų dabartiniame savo išsivystyme, kaip tik savo pačių kūną. O Rojaus materialumo tuo mažiau galėtumo pajausti. Lygiai taip,kaip atomai yra materija, bet mūsų akims, be atitinkamų priemonių, nematoma, bet vis tiek tai yra MATERIJA, taip ir Rojaus materija mums tokiams neišvystytiems, yra ŠITAME LYGYJE, nesuvokiama. Juk pasiekus Rojų, mūsų jutiminiai receptoriai bus padidėje nuo penkių iki dviejų šimtų dešimties. Tad tuomet ir bus mūsų dvasios forma pajėgi suvokti Rojaus lygio materiją. Bet ir tai tik iš dalies. Nes Rojus, kaip modelis yra dar ir absoliutus. O toks absoliutus suvokimas yra įmanomas tik Rojaus Trejybės trims asmenims.
Tėvo planas yra toks nuostabus žengimas į tai, kas nauja ir neatrasta vis daugiau pasitikint Tėvu ir vis giliau įtikint į Jį.
Tad šiandien samprotauti apie tai yra labai smagu, tik prie to supratimo mūsų pratas nė kiek nepriartės. Dėl to tai bus tik laiko eikvojimas, tuo tarpu, kada mūsų visų laukia kasdienis tarnavimas. Ir šitame tarnavime iškyla daugybė nustabių patyrimų, kuriais ir galėtume dalintis, kad stiprintume ir skatintume kitus.


Algimantas
2006-01-13 11:50:19



kaip suprantu is istraukos - siuo atveju materialus reikia suprasti kaip TIKRAS, REALUS. Bet tai tikrai ne tokia materijos forma, kokia egzistuoja pas mus zemeje... bet kokia kitokia - tikrai nezinau. bet kuriuo atveju - suzinosime.

456
2006-01-12 13:48:47



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal