Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Trejybės meilės srautas mums, ir kvietimas veikti ir išbandyti savo gyvenimu tiesą kuri perduodama

Trejybe, Rojaus Tėvai, Mykole, kūrinija.. myliu visa kas yra besąlygiškai, ir džiaugiuosi kūrinija. Norisi augti ir keistis, nors tuo pačiu suprantu kad pasikeitimas yra tik dabartyje. Tai nėra šiaip, bet yra stiprus jausmas meilės žmonėms ir visoms gyvoms būtybėms. Ir tai yra pasaulis su turinčiais praeitį sutvarkymais, turintis tradicijas.. žmonės gyvena per manymus kad daro tai kas jiems artima, neatsiverdami tikrajai jų būčiai.. Aš suprantu kad kiekvienas žmogus pirma yra atsakingas gyventi pilnai savo gyvenimą, taip kad taptų pavyzdžiu ir kitiems gyventi savo gyvenimus kad tai susijungtų į vieningą šeimą. Tėve, Rojaus Tėvai, noriu pažinti jūsų valią, ir noriu gyventi ir praktiškai patirti ką reiškia būti tobulesniu nei būta, ką reiškia būti panašesiu į jus. Tai jeigu yra kokių mokymu kas pasitarnautų visumos gerovei, aš pasirengęs priimti:
---
Tai yra mylimas mūsų sūnus, ir mylimi esate jūs visi ir kiekvienas be išimties. Mes džiaugiamės kada gausėja jūsų atsiveriančių mums šeima, ir džiaugiamės galėdami vis daugiau perduoti šviesos ir meilės jums, kada jūs vis daugiau pritaikote, vis daugiau gyvenate tuo ir patiriate vis daugiau laimės savo gyvenimuose. Turėkite omenyje, kad niekas kas yra mūsų sakoma nėra sakoma be priežasties, ir viskas kas yra mūsų perduota užima tam tikrą vietą kūrinijoje, tam tikrą vietą jūsų pasaulyje, ir jūs patys galite spręsti pabandę gyventi pagal mūsų siūlomą gyvenimo perspektyvą kiek šie mokymai yra teisingi, kiek jie jums yra priimtini, kiek jie jus ugdo, o kiek ne. Ir tai yra klaidinga manyti, kad jūs galite spręsti apie šiuos mokymus ką nors, kol jūs patys nepabandėte pritaikyti to kas juose perteikiama. Todėl nurimkite savo protų, pajuskite jumyse esančių dvasinių vibracijų kvietimą, per nuoširdumą, per atsivėrimą, koks tai yra jūsų kelias, koks tai yra jūsų tikrasis troškimas nugyventi šį gyvenimą žemėje. Ar jūs pasirengę būti akistatoje su savimi, kas baisiausia gali nutikti jeigu jūs būsite nuoširdūs su savimi? Ar jūs bijote kad jūs galite būti kuo nors kuo nenorite būti? Todėl ramybė tebūna jūsų širdyse, ramybė ir tvirtumas kuris atves tvirtus pagrindus jums ir kitiems gyvenimui šioje žemėje. Tebūnie aišku, kad tai nuo jūsų priklauso kokia bus žemės, jūsų ir mūsų Urantijos likimas. Taip bus padaryta kad kiekvienas iš jūsų turės galimybę prisidėti prie šios planetos šviesinimo, taip bus padaryta, kad tikrai kiekvienas išgyvens jaudinančių patyrimų šviesinant kol kas esančią tamsumoje - dvasinėje tamsumoje lyginant su Rojumi planetą, todėl nestovėkite viduryje tilto - eikite tolyn, dar yra kelias ir yra visa amžinybė patyrimų ir meilės įvairių formų manifestacijų. Mylimi vaikai, būkite savo širdyse laimingi, priimkite laimę, meilę, šilumą ir tai kas geriausią per atsivėrimą mums ir paskleiskite tai aplinkiniams..
---
Na, kaip kažkada Algimantas sakė, jūs esate kaip radija, kurią įsijungus galime klausytis ir klausytis jūsų mokymų, jūsų aukštesnių vibracijų, ir klausimas tuomet kad būtume kaip linas iškėlė mintį galbūt man tai aktualu kada mes jau esame pasisėmę ir pasirengę gyventi pastebėti, ir tada vėl eiti į gyvenimą ir VEIKTI pagal mokymus. Nes jei nėra praktinio veiksmo, tai negali ir informacija ateiti, nes kam tada ji ir ateitų, jei nebūtų pasirinkimo gyventi pagal ją. Kaip ir net raštuose išlikę "Kas trokšta vykdyti Tėvo valią, tie regės/pažins tiesą". Tai kol kas tiek tarkim iš mano užrašinėjimo, Ačiū Trejybe už vibracijas kuriomis Jūs vis keliate mus. Ačiū labai.


Vaidas
2009-10-06 00:21:32

Komentarai

Turėjau omeny "perskaitysiu", ir tarsi kaip kokioje 'atitolusių nuo tikrovės minčių' būsenoj visgi už mane kažkas parašė "persistengsiu". Na gal ir čia man nori pasakyti kad persistengiu šitaip elgdamasis..

Vaidas
2009-10-06 10:34:13



Atrodytų, kad šiame mokyme yra daug esminių minčių, apie kurias esame kažkiek susimąstę.. kaip meilė, kaip noras daryti ką nors gero visumos gerovei, ir skaitant mokymą vis iškyla daug situacijų gyvenime, ir iškyla savo paties vertybės, iškyla savo paties mąstymo būdas ir norisi šį mokymą skaityti vis dar kartą.. perskaičiau gal dešimt kartų, ir kažkaip ir sunku pačiam kažką ir nuspręsti.. kyla tada tas pats klausimas, kad tik gyvendami ir stebėdami savo gyvenimą galima kažką suvokti. Suvokti nukreipę savo dėmesį į tai kokiu būdu gyvename, kokiu stiliumi. Atrodytų šis mokymas yra atsakomybe.. nors šis žodis manyje savotiškai gal ir streso įvaro, bet savotiškai ir leidžia į viską pažvelgti iš šalies ir užsiimti tuo kuo reikia užsiimti. Dar manau kad turėtų būti teisingas požiūris į darbą, žmogus turi jaustis savo vietoje, o ne tai kad kiekvieną dieną kalnus stumdyti, bet grįžęs po darbų jaustis tarsi taip iš jo gyvenimo tik daug laiko išbraukta. Su darbais ir dieviškų vertybių pasirinkimu, yra ir šių darbų ir pasirinkimų vaisiai - kurių galbūt nepastebime. Bet pažvelgus į tai kas nuveikta, į tai kas atsitinka yra malonių ir artimų širdžiai akimirkų. Nežinau, kaip ten kitiem, bet man šis mokymas savotiškai atrodo keistas.. turbūt dar ne kartą jį persistengsiu. Galbūt čia kaip kažkoks veidrodžio efektas kuris pasitarnauja man pamatyti daugiau. Kol kas tiek.

Vaidas
2009-10-06 10:28:36



Nuostabu, kad tai jau vyksta, kad vis daugeja musu broliu ir sesiu, esanciu gyvame rysyje su Tevu, Trejybe, gaunanciu Ju mokymus.
Aciu Tau, Vaidai, kad pasidalinai.
Aciu Trejybe uz dar viena stebukla,
Tu nepaliauji manes stebinti!

Vita
2009-10-06 09:57:24



Mielas Vaidai,ačiū už pasidalinimą savo patirtimi su Dieviškaisiais mūsų TĖVAIS.Tėvas kalba per vienus vienaip,per kitus kitaip,ir kai tai yra paviešinama,tuomet pradedi giliau suprasti,kokie mes esame skirtingi ir kaip Tėvas prie kiekvieno prisitaiko.Kaip viskas nuostabiai JO yra sumanytą,kaip Jis sugeba išvengti monotonijos.
Ačiū mielasis.
Visiems linkiu geros dienos.
Su meile,

IRENA/Šakiai/
2009-10-06 08:33:20



...pamenu man samones derintojas maldos metu pasake: "Gyventi malda reikia " Ar pagauni Vaidai , tiek daug pasakyti ... ir tik trim zodziais ..

Donis
2009-10-30 14:34:43



Donis klausia "MOKYTOJO": kodel ... namus apvoge - Supranti zmogau , tokia Dievo valia , tai isbandymai , kurie Tave uzgrudins , ir Tavo dvasinis ugtelejimas pernes Tave i kitus priezastingumo lygius , kur per tavo KITOKI dvasini matyma atsivers siela gylesniam itikejimui. Ir tu skleisi sviesa ir geri dar daugiau.
Donis klausia MOKYTOJO :kodel ... namus apvoge - o tu tiki Dievo teisingumu ir gailestingumu ? Tikiu . Tai vadinasi tam yra priezastis. Yra. Tai gal pabandom isiaiskinti "- nes MES JAU ZINOM visus tuos bla bla bla , MUMS DVASINIS KELIAS NEKLAUSIMAS ... ir is devinto auksto as nesoksiu nes zinau kuo tai baigsis fiziniam plane net to neisgyvenes - ZINOJIMAS YRA , o potyrio sioje vietoje man nereikia. Ir jei man mokykloje AISKIAI butu isdeste visus tuos desnius , to klausimo apie namus net nereiktu kelti - NES ZMOGUS KENCIA NE TAM , KAD TOBULETU , O TODEL , KAD JIS NETOBULAS . IR MANO NUOMONE KRISTUS IRGI TUREJO .... SKOLU


Donis
2009-10-30 15:26:51



:))))))))
Tai as tau ir bandau visa diena pasakyti - tiems "labiau sergantiems" tavo kalba - zuvu kalba .... Jiems reikia paprastesnes "brolio" kalbos ... Tie sudetingi dviprasmiai deliojimai niekur neveda ... tai tik sukelia dar didesnes abejones . Uztenka Algimanto pamokymu , kur PAZENGE atras isminti .
Joks paprastas zmogelis nesupras tokios kalbos
Ai , visai uzmirsau , tokiems cia nevieta :))))))))))))

Donis
2009-10-30 15:12:28



Taip, Doni, bet ar tu pasitenkini tik kad tie su didesniu kontekstu tai suvokia, ar visgi pagalba ir rūpestį reikėtų suteikti labiau "sergantiems" panašiai kaip ir Jėzus ėjo pas pasiklydusius, o ne pas tuos kuriems nereikėjo dvasinių mokymų. Tokie mokymai yra suprantami gerai asmeniškai, su visu tuo kontekstu, bet yra skirtumas kada mokymas perduodamas tam žmogui, ar perduodamas visiems, kad suprastų visi. Patinka ir man savotiškai trumpi mokymai su labai giliomis prasmėmis, tačiau kiekvienas žodis jau tam žmogui turi labai didelį kontekstą.. ir iš to galima šitaip paprastais žodžiais pamatyti labai daug..

Vaidas
2009-10-30 14:48:50



Beje , kancia skatina bejegiskuma - bejegiskumas USCIAUPIA prota , tada arba VISKAS arba gimsta NUOSIRDUMAS - TIKEJIMAS , - stai kodel lengviausia greitai kapanotis kai buni iki kaklo mesle.
O kuo tu tiki visiskai ne esme - NES TAI NE NUO TAVES PAREINA - tavo tikejimas ir yra esme , net jei tu visa gerkle reksi , kad DIEVO NERA. Jei zmogus laikosi Dievo sukurtu istatymu , jis ... automatiskai skleidzia sviesa . Bet KAZKODELTAI vis isitikine , kad tuos istatymus puikiai zino , ir apie juos nieks nekalba , nes CIA VISI PAZENGE , :)))))))


Donis
2009-10-30 15:39:20




Doni , tavo rašiniai pilni dviprasmybių . Manau , kad esi apsišvietęs ir daug ką žinai , bet toje savišvietoje nėra sistemos . Reika ją būtinai susikurti ir nedalima viso pasaulio dvasinių ideologijų suplakti į vieną ir iš to lipdyti savo pasaulėžiūrą . Tas kelias yra labai labai slidus ir neproduktyvus . Pasirink vieną dvasinę ideologiją ( na pav. Urantijos ) ir per jos pryzmę bandyk žiūrėti ir suprasti pasaulį . Tuo būdu tu pasieksi savo asmenybės dvasinį stabilumą ir kaip mus mokė mūsų Viešpats Jėzus Kristus , tu nestatyk savo namo ant smėlio , bet pirmiausia sumūryk tvirtą pamatą , kur nors ant aukštesnės vietos - ant uolos . Tada nei vėjai , nei liūtys nenuplaus tavo namo . Tavo dvasinių nuostatų namo .

Petras
2009-11-01 10:56:59




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal