Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Naujoji mūsų Forumo tvarka

Mielielji, sveikinu jus VISUS vėl galinčius dalyvauti MŪSŲ FORUME. Labai džiaugiuosi, kad vėl sugrįžome į savo atnaujintą, bet tuo pačiu tokią savą svetainę. Jaučiu tokią šilumą ir meilę tarsi būčiau sugrįžęs į namus po ilgų kelionių.

Kol kas nevisi gal žinote kaip naudotis mūsų Forumu, nes vakar man taip ir nepavyko prisijungti prie Forumo.

O problema buvo ta, kad nebuvau aktyvavęs savosios registracijos, ką padariau tik šiandien, atsidaręs savo elektroninį paštą ir pamatęs iš mūsų svetainės atsiųstą žinutę. Ir tik nurodytu adresu patvirtinęs savo prisijungimą, AKTYVAVAU PRISIREGISTRAVIMĄ FORUME. Ir tada IŠ KARTO patekau į mūsų Forumą.

Dabar noriu dar kai ką paaiškinti, kad ir jums būtų suprantama, kaip mūsų Forume skaityti temas ar temos viduje esančius komentarus.

Tik atsidarius Forumą, pirmame puslapyje, jūs matote apačioje žodžius ir skaičius.
Pačius žodžius galbūt verta pakeisti, kad būtų aiškiau, vietoje ĮRAŠAI - TEMOS. Skaičiai prie ĮRAŠŲi rodo, kad dabar Forume yra iš viso 525 TEMOS. P po šituo skaičiumi yra SUNUMERUOTI TEMŲ PUSLAPIAI. Tad pagal tuos puslapius galite surasti temas, aišku, jeigu žinosite kuriame maždaug puslapyje yra ieškoma tema.
Tuo tarpu atsidarius TEMĄ, jos viduje, jau yra komentarai ta tema, ir vėl apačioje yra žodis ĮRAŠAI. Jie jau reiškia nebe temas, bet toje temoje esančius komentarus. Galbūt čia verta AIŠKUMO DĖLĖI pakeisti žodį ĮRAŠAI į KOMENTARAI, tuo labiau, kad yra šis žodis nurodytas, kada siūloma siųsti savo komentarą viena ar kita tema.

Dabar patys naujausi KOMENTARAI yra ne puslapio viršuje, kaip buvo anksčiau, bet PAČIOJE PABAIGOJE.

Tad jeigu tema jau turi ne vieną puslapį komentarų, tai naujausio ieškokite atsidarę patį paskutinį puslapį ir nuėję į to puslapio pačią apačią.

Tai nėra patogu, tačiau TAI TAIP PAT YRA PRIEMONĖ APSISAUGOTI NUO TŲ PIKTAVALIŲ, KURIE TERŠDAVO MŪSŲ FORUMĄ, ir dėl kurių piktavaliės veiiklos ir įvedėme registaciją ir slaptažodžius, nes tai vis PAPILDOMOS PASTANGOS IR LAIKO EIKVOJIMAS JIEMS, KURIE VIS TIK YRA TOKIE NEKANTRŪS.

Dabar mes turime ir atskirą PIRMADIENIO MALDOS puslapį, kuris yra svetainės pirmojo lango kairėje pusėje.

Ateityje tik jis ir bus naudojamas. Štai kaip Tėvas-Rojaus Trejybė mums pakoregavo ir mūsų svetainės struktūrą, kad niekas negalėtų MALDOS PUSLAPIO piktavališkai teršti.
Dabar, kol dar nemoku įdėti į tą atskirą puslapį, šio pirmadienio - birželio 7-osios - maldą įdėjau į Forumą, tik ji yra, kaip aiškinau, tos temos pačio paskutinio puslapio pačioje apačioje.
Lygia taip pat yra padaryta ir mūsų svetainės ANGLIŠKO varianto Forume.
Mielieji, linkiu jums visiems kantrybės ir nuoseklumo, ir sėkmė bus jūsų palydovas jūsų giluminėse DVASINĖSE studijose mūsų atnaujintoje svetainėje ir Forume.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2010-06-06 17:08:50

Komentarai

Mielieji, nejaugi JUMS REIKIA KAIP MAŽIEMS VAIKAMS AIŠKINTI - SKAITYKITE FORUMO TAISYKLES IR JOMIS VADOVAUKITĖS, IR NĖ VIENAS TOKS JŪSŲ KOMENTARAS NĖRA PAŠALINAMAS.
Mūsų GYVĄSIAS pamaldas Rojaus Trejybės GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE lanko du nuostabūs vaikai - savo fiziniu amžiumi vaikai - EMANUELIS ir Elijas - 12 ir 10 metų, tačiau KOKIAS ŠVIESOS GELMĖS BRANDŽIAS MINTIS JIE IŠREIŠKIA, kuris toli pranoksta JŪSŲ - FIZINE PRASME SUAUGUSIŲJŲ - MINTIS, KURIOS GRIAUNA SANTARVĘ DVASIOJE IR VISADA SUJAUKIA FORUMO DVASINĘ VIENOVĘ. O taip norėčiau, kad ir jūs TIE VIS NEPATENKINTI, IR VIS MATANTYS KITO AKYJE KRISLĄ, BET NEMATANTYS SAVOJOJE RĄSTO, pasiektumėte šitų dviejų mūsų jaunesniųjų brolių dvasioje NUOŠIRDŲ SIEKIMĄ VIS DIDESNĖS IR GILUMINĖS ŠVIESOS.
Per pastaruosius mėnesius jūs tik švaistote energiją tam, kad pučiate į vieną dūdą, kad jūsų komentarus iš Forumo vis šalina. Tad susimąstykite - KODĖL, KĄ NE TAIP DAROTE? Nukreipkite savo energiją Urantijos Dokumentų, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės Asmenų nagrinėjimui.
Jeigu šito daryti NENORITE - TUOMET TIKRAI TURĖDAMI LAISVĄ VALIĄ PASIRINKITE KITUS FORUMUS, ARBA SUSIKURKITE SAVO FORUMĄ, NES DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO MŪSŲ FORUMAS JUMS TIKRAI NETINKA. Ir jame jums tikrai nebus LEISTA SAVAVALIAUTI IR REIKŠTI NEIGIAMAS EMOCIJAS PRIEŠ ASMENIS. Kurkite SAVO FORUMĄ pagal savo sampratą, o ŠITAME FORUME JŪS TURĖSITE LAIKYTIS MŪSŲ FORUMO TAISYKLIŲ.
Aš jus visada skatinu SIEKTI DIDESNĖS Rojaus Trejybės šviesos, garbinti ROJAUS TREJYBĘ, paskirti JAI savo gyvenimą, kūrybą, darbą, IR VISADA PRIEŠ RAŠYDAMI PAGARBINKITE ROJAUS TREJYBĘ IR MELSKITE SAU DIDESNIO ATSIVĖRIMO JAI, KAD PAJUSTUMĖTE JOS VEDIMĄ IŠ VIDAUS RAŠANT.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile

Algimantas
2010-12-11 20:28:06



Mielieji mano broliai,
“Niekada nesigėdykite Manosios meilės. Niekada nesigėdykite dalintis ja su kitais. Niekada nebijokite priimti ją iš kitų. Niekada nebūkite perdaug drovūs, kad žengtumėte bent jau mažiausią žingsnelį link meilės, nes meilė augina jus. Meilė veda jus prie kitų. Meilė suvienija jus. Meilė sukuria šeimą. Meilė padaro jus nemirtingą. Meilė įamžina jus. Meilė sujungia jus su Manimi. Meilė yra vienintelė reikšminga priemonė, kurios dėka jūs galite jausti deginančią liepsną ir šviesą ir nesudegti. Maudykitės Mano meilėje. Būkite su Mano meile. Pajuskite Mano meilę. Aš esu meilė visas pats. Ir visą savo veiklą Aš grindžiu meile.”
Tai citata iš pirmojo patalpinto forume Tėvo mokymo , kuris pavadintas, „Tėvo Dvasia, Minties Derintojas, apie Meilę.“ Manau, kad ji apibūdino viso forumo dvasią, kurioje mes galėtume bręsti kaip Tėvo sūnūs ir dukros, ir visą savo veiklą, kaip ir Tėvas, grįsti meile.
Mes kiekveną dieną atsidarome urantijos forumą ir labai apsidžiagiame radę su meile parašytus tekstus. Kiekvienas taip pasakytas žodis pakylėja, sukelia naujų minčių, kurios skatina dar nuoširdžiau studijuoti Urantijos Knygą, Kalbu jums vėl, Rojaus Trejybės mokymus, prisiminti savo patyrimus, palyginti juos su kitų forume jau aprašytais patyrimais, įžvalgomis, tačiau patys tuos parašymus vis atidėliojame. Ogi išdrįskime! Pripildykime forumą Tėvo meilės, kuria gyvename, apie kurią skaitome, kalbame, svajojame, kurios mokomės, į kurią einame.
Jeigu šito nedarysime, mūsų broliai dvasioje, dar neatsivėrę ir nepatyrę Tėvo meilės, vėl ir vėl užpils forumo erdvę baimės virpesiais, kurie gali nustelbti tik pradedančių čia lankytis ryžtą eiti gyvojo įtikėjimo keliu, kurie nuliūdina mus.
Jėzus mokė, kad blogį reikia nugalėti gėriu. Veikti aktyviai, kad gėrio, meilės virpesiai mūsų forume įsivyrautų, kad juose išsisklaidytų forumą savo pasisakymais darkančių brolių dvasioje baimė.
Su meile visus apkabinu.

Laima
2010-12-11 00:27:31



Mielieji, aš jūsų dar kartą prašau, NETERŠKITE FORUMO keldami KITŲ - užblokuotų - ir nenorinčių nuoširdžiai augti savo DVASINIU NUŠVITIMU.
Pagalvokite apie kitus, kurie NUOŠIRDŽIAI NORI ATSISKLEISTI SAVO ASMENYBĖS DVASINIU AŠ, todėl ir IMKITĖS URANTIJOS DOKUMENTŲ, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ir Rojaus Trejybės Asmenų MOKYMŲ TEIGINIŲ GVILDENIMO, kad palengvintumėte kitiems šių šaltinių studijas, nes dabar matote kaip nusišnekama. O juk vis tiek VISUS ŠITŲ ŠALTINIŲ TEIGINIUS REIKĖS ĮSISAVINTI, JEIGU NE DABARTINĖJE PLANETOJE, URANTIJOJE, TAI PO PRISIKĖLIMO. tai kodėl gi jūs tokie NEGAILESTINGI KITIEMS IR NERODOTE JOKIO NORO PAŠVIESTI RYŠKESNĘ IR GYVĄ ŠVIESĄ, NEJAUGI JŪSŲ DVASIA JAU APKERPĖJO, KAD NEBEJAUČIA ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS GYVŲ VIRPESIŲ SAVYJE, NEJAUGI IR TIE, KURIE KARTAIS PARAŠYDAVOTE, TAI RAŠĖTE TIK VIENAM KARTUI, TAM KARTUI?
Nėra nė vieno žmogaus, kuris neturėtų iššūkio, atitinkančio jo dvasinio augimo pečius ir lygį.
Jūsų dvasinis lygis yra pats aukščiausias visoje Urantijoje, nes jūs einate GYVUOJU ROJAUS TREJYBĖS KELIU, GARBINATE ROJAUS TREJYBĘ ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE, STUDIJUOJATE PAČIUS GILIAUSIUS VISOJE URANTIJOJE ŠIO LAIKMEČIO DVASINIUS ŠALTINIUS, KURIATE GĖRĮ DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE SAVO KASDIENYBĖJE, TODĖL NELAIKYKITE SAVO MINČIŲ-PATYRIMŲ-SUPRATIMŲ SAVYJE, DALINKITĖS SU VISAIS BE JOKIOS BAIMĖS.
Nesiekite iš karto, kad jūsų pasisakymai būtų ilgi ir nuoseklūs - tegu iš pradžių būna trumpi bet DAŽNI, negu ilgi, bet RETI.
Taip pat toje temoje, kur yra talpinamos citaqtos, nerašykite savo samprotavimų, nes tai atsikira tema tik citavimui, be savo samprotavimų.
Taip pat ir kūrybos temoje rašykite ne šiaip kas "ant dūšios" - tokių atsivėrimų tikrai yra daug ir nuoširdžių, bet rašykite ŠLOVINANČIAS ROJAUS TREJYBĘ EILES, RAŠYKITE, KAS PADEDA IŠSKLEISTI DVASINIUS SPARNUS IR SKRIETI ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS ORO SROVĖSE.
Būkite aktyvūs PAČIOJE RYŠKIAUSIOJE SAVO ASMENYBĖS ŠVIESOJE, IR BE JOKIŲ POTEKSČIŲ AR ATVIRŲ PASISAKYMŲ, NUKREIPTŲ PRIEŠ ASMENIS, NES TOKIE PASISAKYMAI YRA ŠALINAMI KAIP TERŠALAI.
Mūsų Forumas yra DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO Forumas, o kas iš jūsų bus dvasiniais mokytojais, jūs šiandien ir patys pasakyti negalite, nes nežinote, kaip jūsų gyvenimo sankryžos bus išdėstytos prieš naują posūkį. Todėl NĖ VIENAS IŠ JŪSŲ NEPRAŠAUSITE PRO ŠALĮ, JEIGU DVASINIO MOKYTOJO VAIDMENIUI RENGSITĖS VISI BE IŠIMTIES, NES VIS TIEK PO PRISIKĖLIMO REIKĖS JUO BŪTI VISIEMS - BE JOKIŲ IŠIMČIŲ.
Štai kodėl aš vis labiau pradedu kreipti, kad mūsų Forumas atsisakytų šalutinių - ir niekam nesuteikiančių augimo - temų aptarinėjimo, kuriose gali dalyvauti kas tik netingi, o vis daugiau virstų DALYKINIU DVASINIU FORUMU SPINDULIUOJANČIU PAČIĄ RYŠKIAUSIĄ DVASINĘ ŠVIESĄ, PAČIUS NUOSTABIAUSIUS PATYRIMUS, DĖSTANČIU PAČIAS NUOSEKLIAUSIAS MINTIS-TEIGINIUS, SUSIETUS SU VISOS KŪRINIJOS DVASINĖS ŠEIMOS VEIKIMU IR ROJAUS TREJYBĖS VADOVAVIMU VISAI EVOLIUCIJAI.
Ir tą mes esame pribrendę daryti mūsų Forume visų labui.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile

Algimantas
2010-12-10 15:52:12



Keletą metų esu dalyvavęs tai vienam tai kitame forume, nesiveliu į dialogus kaip būna linkę kiti, dažniau atsakau išsamiai į temą, pasidalinu mintimis ir tiek. Tai galbūt matant kaip kur tos diskusijos vyksta man yra kilę minčių apie kitokio tipo forumą, su kitokia struktūra. Jame žmonės galėtų į kiekvieną temą atsakyti, jeigu nori po kurio laiko paredaguoti savo tekstą ar atnaujinti. Tačiau apribojimas, kad antrą kartą į tą pačią temą rašyti negalima - nes žmogus jau buvo išsakęs nuomonę. Jeigu jis nori komentuoti kokio kito žmogaus pasisakymą - jis tai gali padaryti, bet jo parašymas atsiras jau giliau - prie to komentaro į kurį jis atrašo. Toks TECHNOLOGINIS sprendimas, ir čia duotų daug gero manau. Vietoje to, kada kokioje temoje - yra vienas geras atsakymas, bet jis prasmenga tarp daugybės dialogų! taip, neturėtų būti.
Tokio tipo forumą jau buvau pradėjęs kurti, ir ne su dar viena registracija, bet su facebook prisijungimu, kad žmonėms nebereikėtų ir dar vieną kartą registruotis. Tačiau mano kompiuteryje nepavyko kelias dienas kaip ir daug kam kitam curl bibliotekos sureguliuoti, nors talpinantis serveris ir palaiko. Tai darbai sustojo.
Pastaraisiais metais labai daug kas naudoja facebook'o įskiepius svetainėse, nes tai labai padeda žmonėms pasidalinti. Net ir pati prezidentė, kaip ir kiti prezidentai naudoją facebook'ą, tai vat yra Urantijos Knygos puslapis kokybiškai sukurtas tenais, ir apie Kalbu Jums Vėl. Daug mėnesių esu galvojęs pasiūlyti šios svetainės kūrėjams, kad jie pagalvotų apie galimybę įdėti bent kokį mažą mygtuką "Like" ar nuorodą. O tai savo ruožtu paskatintų daug didesnį plitimą žinios apie Urantijos Knygą, taip pat ir apie Kalbu Jums Vėl. Ir tarp draugų ir pažįstamų. Nes ten informacija labai greitai sklinda, ir platinama.
Buvau sukūręs ir Urantijos Knygos puslapio reklamą - už kurios rodymą mokėdavau pinigus, šiuo metu esu sustabdęs. Vėliau planuoju ir vėl paleisti galbūt, šiek tiek taupau turimas lėšas.

O dėl forumo, kuriems kyla klausimai apie komentarų trynimą, reikėtų pirma atsakyti į klausimą apie tai kiek jie supranta apie vibracijas, ar geba jas atskirti, ar žino jų poveikį.
Tai kas rašoma Urantijos Knygoje - teisinga, taip pat ir ką cituoja bendravardis, VaidasVDS. Aš taip pat suprantu Tėvą, ar Jėzaus charakterį - kaip tokį kuris suteikia didesnę laisvę žmogui pasirinkti, išlaisvina žmogų, prisiderindamas prie jo moko jį, išplečia jo suvokimą. Kai kuriuos dalykus, mano galva, aš suprantu geriau nei kai kurie čia, todėl norėtųsi ir pačiam skirti daugiau laiko, daryti ką gero, bet tuo pačiu laiką iššvaistau ir kitiem dalykam. Tuo tarpu, kada vienam žmogui užtenka mažyčio konteksto kuo nors tikėti ar elgtis pagal tai, kitam to konteksto gali prireikti daugiau, arba kitokio konteksto ta pačia tema. Ir tai yra PASIRINKIMAS ar supratus tą žmogų, išklausius jį, pasiūlyti jam geriausią kontekstą kuris jam padėtų. Arba orientuotis ne į žmogų bet į mases, ir į kokį STANDARTĄ kuris savotiškai jau nebe toks gyvas.
Čia esantis forumas yra dvasinių mokytojų rengimo, mano supratimu, tiems kurie pasirinko dėti pastangų priartėti prie to. Tiems kas nori spryriotis čia nėra vieta, ta prasme kad žmogus gali ignoruoti labai daug ką pats nedėti pastangų ir kalbėti atvirkščiai - nei kitiems jau suvokiama ir tuo gyvenama.
Toks PASIRINKTAS metodas, kada mokoma tvirtai ir nesiklausant ir nesiderinant prie mažiau suprantančių ar neturinčių konteksto, ar neturinčio patyrimo turi privalumų: laiko taupymas, žmonių atsijojimas tų kurie ieško tikrai nuo tų kurie nerimtai į tai žiūri.
Beje yra dar ne tik ir puslapis facebooke' bet ir grupė - kur gali vykti diskusijos. Šiaip, galiu pažadėti, kad sukursiu dvasinį forumą - geresnį tuo kad ten bus techniškai tiesiog įmanoma dalintis informacija, bet ne vesti ilgus dialogus, kad nuskandintų reikšmingus atsakymus. Kol kas tiek. Geros dienos!

Vaidas
2010-12-08 18:04:30



Kaip kartais suvirpa nauja styga, kurios niekad anksčiau nesi patyręs..
Šitiek metų nutekėjo vardan elementaraus supratimo, kuris ir sako, kad šis forumas yra skirtas ruošti Dvasinius Mokytojus.
Forumas yra atrandamas, kaip ir atrandamas savyje Tėvas - Rojaus Trejybė. Gyvai patirtinis Meilės ir Gėrio visai kūrinijai Šaltinis yra kiekviename iš mūsų. Ir mumyse esantį Šaltinį Gyvai jungia Meilės ir Gėrio virpesiai su mūsų Tikraisiais Tėvais Rojuje. Su Rojaus Trejybe. Neįmanoma nutraukti šito ryšio, bet tikrai galima jį ignoruoti, paneigti ar išvis nematyti toliau nosies ir sąmoningai užverti dvasią iš baimės, kuri tarsi aštuonkojis prasiveržia iš pasąmonės, jei tik išdrįstama žengti Gyvai patirtiniu Rojaus Trejybės keliu, kuriame telpa visa evoliucija Kūrėjo numatyta ir nepriklausomai nuo mūsų požiūrio ji yra egzistenciali. Galioja vienintelis dėsnis visai kūrinijai. Priežastis - veiksmas - pasekmė. Norim mes to ar nenorim, bet vardan Šviesos ir Tiesos amžiaus, vardan ateities kartų, kurias galėsime stebėti šiame atokiame kūrinijos pakraštyje Urantijos planetoje, vykdydami Tėvo valią įsiliekime į nesustabdomą Meilės Virpesių Energijos srautą. Būkime tokie tobuli net koks tobulas yra Kūrėjas. Gėrio darbuose visumos labui, kūrinijos labui TVIRTAI atsiremdami į savyje atrastą Tėvą - Rojaus Trejybę. Pasitikėkime Rojaus Tėvais, atsiduokime Jų vedimui.
Tad leiskite paklausti, mielieji jūsų visų ir pačio savęs apie ką galima kalbėti norint patobulinti jau tobulą, nors to dar nesuvokiam.
Mes pradedame kelionę atbulomis. Ir žengiame "užtikrintai teisūs" būdami.
Kelias į atradimą savyje Tėvo - Rojaus Trejybės įmanomas tik nuoširdžiai ir tyrai kaip patiklūs kūdikiai atveriant savo jau tobulas dvasias Gyvai patirtiniams virpesiams, Meilės ir Gėrio visai kūrinijos šeimai virpesiams, kurie išvalo visą užterštumą tūnantį pasąmonėj, sąmonėj. Mes visi esame tos šeimos nariai, nors ir turime teisę pasirinkti ar eiti Gyvai Patirtiniu Rojaus Trejybės Keliu, ar atvirkščiai - pasirinkti tapatybės sunaikinimą po pažadinimo.
Dauguma pradeda kelionę pilni nepasitikėjimo, vedami smalsumo ir užkirsdami kelią žingeidumui.
Mes, Rojaus Trejybės dukros ir sūnūs nesuvokiam savęs kūrinijos šeimoje. Nesuvokiam, kad esam dalis tos šeimos ir savaime tampa aišku, kad atskiro šeimos vieneto nėra. Tik mes tai evoliucijos eigoje įvardijom kaip "šeimos atskirą vienetą". Suprantama, kad kitaip ir būt negalėjo. Karta po kartos perėjo ištisą kataklizmų kelią, balansavo ant išnykimo ribos, bet nepasirinko Teisingos krypties, kuri niekad nesibaigs begalybėje.
Bet. Bet mes jau turime ir žinome ką daryti.
Šis forumas jau yra apglėbtas Minties Derintojo. Tai turėtume suvokti. Ir suvoksime, jei forumą laikysime perspektyvoje. O pačią kelionę į forumą pradėsime atvira dvasia nuoširdžiai ir atkakliai studijuodami Urantijos Knygą, TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymus, Jėzus Kristus: KALBU JUMS VĖL apreiškimą, KRIKŠČIONYBĖS DUŽENAS ir kitus dvasinius šaltinius Gyvojoje Rojaus Trejybės Šviesoje ir Tiesoje.
Mūsų religija yra Vienintelė ir Tikrai Gyva. Gyva Meilės visuminės virpesiuose. Ir nuosekliai einant Gyvuoju keliu, savu žingsniu Rojaus Trejybės ritmu atkris net minties šešėlis forume "daryti tvarką". Čia liete liesis ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS VIRPESIŲ MELODIJA.
Kaip Rojuje garbinama Rojaus Trejybė, taip čia sklis JOS Meilės virpesiai ir tą pajus atėję į šį forumą. Ir tikrai neužklys prašalaičiai, neigiantys Gyvąjį Forumą. O jei ir užklys, nebegalės atlaikyti užvertos sielos TOKIOS ŠVIESOS IR TIESOS, kuri sklis vien pagalvojus apie Rojaus Trejybės išreikštą pasitenkinimą, koks sklinda galingomis ir Gyvomis Meilės bangomis Rojuje garbinant mūsų Tikruosius Tėvus.
Forumas yra Gyvai Patirtinis Meilės Virpesiais. Išauš ta diena, kuomet čia vyks diskusijos dvasios tyrumui siekti. Ir taip bus.
Kaip mes trokštame įtikėjimo gelmės, taip nebegalime kvėpuoti be ŠITO FORUMO.
Įtikėjimo gilinimas ir pasireiškimas gėrio darbais realiai visumos labui kartu su Rojaus Trejybe TIKRAI ATVES Į ATGIMIMĄ IŠ DVASIOS.
Tik gelmė, kuri yra mumyse, veržiasi namo į Tikruosius Namus - Rojų. Tai mūsų Likimas ir Pradžia. Pradžia Jaudinančiai Patirčiai ir kur kas daugiau.
Mes turime viską, bet sakome:
- Ne.
Mums įmanoma viskas su Tėvu, bet galvojame gyvuliniu užterštumu:
- Nesąmonė.
MES UŽBRAUKIAME IŠLIKIMĄ ir perrašome likimą tik Urantijos mąstu iki taip jūsų vadinamos "mirties".
Su didžiausiu džiaugsmu sakau:
- Mes amžini begalybėje, jūs ir aš. Tik pirmiausia suformuokime savąjį " AŠ ", kad jis taptų MES VIENAME, VIENAME SUSILIEJIME SU ŠALTINIU IR CENTRU.

Ir nebūkime akli ir kurti dvasiškai.
Ramybės ir Meilės jums

Arunas
2010-11-15 21:06:51



Mielieji, FORUMO TAISYKLĖS yra visiems vienodos, esate raštingi, susipažinkite su jomis.

NĖ VIENO iš jūsų niekas netrina, NĖ VIENO komentaro, jeigu jame nėra asmeniškumų ir replikavimų konkrečių asmenų atžvilgiu.

MŪSŲ FORUMAS YRA SKIRTAS DVASINIŲ ŠALTINIŲ, PATALPINTŲ MŪSŲ SVETAINĖJE, STUDIJOMS IR SAVO DVASINIŲ PATYRIMŲ, SUSIJUSIŲ SU DVASINĖMIS STUDIJOMIS, PASIDALIJIMUI. Štai kodėl jūsų visų PRAŠAU, PADĖKITE MAN JUMS GILIAU ATVERTI JŪSŲ POŽIŪRĮ Į ŠITUOS DVASINIUS ŠALTINIUS IR Į MŪSŲ VISŲ APLINKĄ, KONSTRUKTYVIAI APTARDAMI TAI, KAS JUMS NEAIŠKŲ ŠITUOSE ŠALTINIUOSE, KAS JUS YPAČ JAUDINA, KAS JUMS ATRODO LABAI SVARBU IR KODĖL, KOKIOS MINTYS, PASTRAIPOS, AR TEIGINIAI JUMS KELIA DIDŽIULĮ DŽIAUGSMĄ, O GAL PRIEŠINGAI YRA TOKIŲ TEIGINIŲ, KURIE JUMS KELIA NERIMĄ, NET BAIMĘ? Aptarkime tai, aiškinkimės, ir šitaip aukime panaudodami savo energiją PRASMINGAI, o ne švaistydami antraeiliams dalykams, kaip svarbiausi dalykai lieka taip ir neišnagrinėti.

FORUMO TAISYKLĖS YRA NET STAMBESNIU ŠRIFTŲ IŠSKIRTOS, KAD JAS PASTEBĖTUMĖTE, TODĖL PERSPĖJIMAI NEREIKALINGI, ČIA NE ASMENINIŲ SUSIRAŠINĖJIMŲ FORUMAS, KAD DAR MES TURĖTUME SKAIČIUOTI VIENĄ, DVI, TRIS, O GAL PENKIAS PRAŽANGAS KAIP KREPŠINYJE.

Esate suaugę žmonės, ir patys puikiai suvokiate, kur jūsų diskusija yra konstruktyvi, o kur jau ASMENINIS SUSIRAŠINĖJIMAS, AR NET ASMENINĖS AMBICIJOS IR KERŠTAVIMAS. Tokiems mūsų Forumas yra dar per AUKŠTAS LAIPTELIS, perdaug jis juos akina, todėl jie tegul geriau tik skaito jį, kad galėtų kelti savo dvasinį lygį, nes patys dar NĖRA pajėgūs diskutuoti be replikavimų, nukreiptų prieš konkrečius asmenis.
Kiekvienas, net menkiausias asmens sumenkinimas, palieka šitame menkinančiame žodyje, ar mintyje, savo žemus energetinius virpesius, kuriuos į save sugeria KIEKVIENAS SKAITANTIS, IR ŠITUO PAČIU SAVAIME NUŽEMINA JAU SAVOSIOS SĄMONĖS VIRPESIUS.
Todėl be jokių perspėjimų yra šalinami asmeniškumų turintys pasisakymai.

Tie, kurie NUOŠIRDŽIAI SIEKIA ŠVIESOS, turi turėti SAVO ŠVARŲ, TYRĄ FORUMĄ, BE ŽEMŲ VIRPESIŲ.

Ir toks yra MŪSŲ Forumas. Ateityje jis dar labiau švarės ir šviesės.

Saulius teisingai pastebi, NURIMKITE.

Kai kurių iš jūsų SUDRAUSMINIMAS yra JŪSŲ PAČIŲ LABUI, IR VISŲ LABUI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-11-14 23:46:47



Sauliau, tai gal dabar imsi ir mane užblokuosi, nes aš irgi lyg ne į temą rašau?
Perspėjimas privalo būti, kad žmogus suprastų, kas jo laukia, jei nesilaiko taisyklių.
Ar sugebi įsivaizduoti būseną žmogaus, kuris parašo pirmą kartą ir iš karto ištrinamas, nes tiesiog dar neperpratęs forumo reikalavimų. Godą ir Algirdą reikia atblokuoti, prašau tavęs kaip vyras vyro.
Pagarba, būk sveikas ir atlaidžiau žiūrėk į tuos, kurie dar tik mokosi konstruktyviai diskutuoti.

Tadas
2010-11-14 22:13:53



Tadai, Algirdą ir Godą užblokavau aš, o ne Algimantas. Atstokit nuo jo pagaliau. Žiūrėjite ne į jį, o į ką jis rodo. Didysis Trintukas esu aš. Viską varykit ant manęs :) Tai neturi nieko bendra ne su pamaldomis, nei su garbinimu.
Ir toliau blokuosiu tuos kurie niekaip nesusigaudo kas forume vyksta. Jau penki metai forumui, bet, laikas nuo laiko vis išlenda armija "kovotojų su Algimantu". Prie ko čia Agimantas? Nukrypstama į asmeniškumus, tada visose temose rašomi tie patys tekstai, kartojami ir kartojami. Kai po to žmogus nurimsta, vėl viskas klojasi gerai. Taigi, užblokavimas yra tik tam, kad forumo dalyvis nurimtų, o ne blaškytusi kaip beįmanydamas. O tie pagraudenimai kas kaip jaustūsi, ar jaučiasi nereikalingi. Kiekvienas atsako už save. Taip, kad nurimkite. Tikrai per tuos barnius ir pykčius labai svarbių dalykų nepaliečiate :) Esu bandęs perspėjinėti, kad kai kurie forumo dalyviai nukrypsta nuo svetainės tematikos, rašiau asmeninius laiškus, bet... vėl begaliniai įrodinėjimai kas kvailas kas ne ir t.t. ir t.t. Taip, kad...
Geros kloties, mažiau įsižeidinėjimų, mažiau įtarinėjimų ir sąmokslo teorijų,

P.S. ir dar, kairėje meniu lentelėje yra skiltis atsiliepimai. Ten galima parašyti laišku klausimus, norus ir kitas pastabas.

SauliusP
2010-11-14 21:22:29



Ir čia dar ne viskas.
Tu, Algimantai, ištrynei 2 Algirdo eilėraščius, kuriuos jis paskyrė savo draugams forume. Kodėl taip pasielgei? Ar kad jie nebuvo skirti tau? Kad juose nebuvo Trejybės vardo? Ar sugebi suprasti, kad meno kūrinys kalba ne tiesiogiai, o užuominomios, potekste? Ar tiesiog tave erzina Algirdo vardas?

Tadas
2010-11-14 20:16:32



taisau klaidą - ...reikėtų *blokuoti...

Tadas
2010-11-14 19:48:13




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal