Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Vaizdinys. Šokanti mergelė, nepailstanti dukrelė - Nebadonija.

Vaizdinys. Šokanti mergelė, nepailstanti dukrelė - Nebadonija.

Pašlovinęs Rojaus Trejybės asmenis, išsakęs (pastaruoju metu tai darau rašydamas ant popieriaus) ką jaučiu, ką galvoju, kuo gyvenu, priguliau tiesiog pabūti tyloje su Jais. Tačiau mintyse vis iškildavo buitiniai vaizdai. Tuomet aš Tėvui pasiguodžiau, kad galbūt, jei būtų daugiau patyrimų, daugiau vaizdinių susijusių su Jumis, tuomet galbūt jie man iškiltų.
Vos tik baigiau guostis iš karto man buvo pateiktas vaizdinys:
Švytintis merginos siluetas sukosi be sustojimo taip lengvai, plaukai draikėsi į visas puses, o jos sijonas nuo sukimosi buvo išsiskleidęs ir tas sijonas buvo vietinė visata su žvaigždėmis, planetomis, ūkais ir visokiais reiškiniais kurių aš net nežinau kaip įvardinti, bet viskas buvo tokiame judėjime ir tokioje nuostabioje įvairovėje. Kartu su tuo vaizdiniu jutosi Tėvo džiaugsmas matant mano nustebimą ir jis mintimis perdavė, tai šokanti mergelė, nepailstanti dukrelė - Nebadonija.

Tą vaizdinį, tiksliau bent dalelę jo, kuri atrodo tikrai skurdžiai palyginus su tuo kas buvo parodyta man, aš pabandžiau perteikti kompiuterio pagalba sukurdamas paveikslėlį, kurį pamatysite šiuo adresu:

http://img291.imageshack.us/img291/148/nebadonija.png

.
Tiems kam to reika.

Arnoldas
2010-06-12 12:14:42

Komentarai

Labai gražus paveikslėlis.

RimantasV
2010-06-17 23:06:00



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal