Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Ištaisymo laikotarpis

Ištaisymo laikotarpis

Gyvename galbūt patį įdomiausią Urantijos planetos vystimosi laikotarpį. Du šimtus tūkstančių metų dėl Liuciferio maišto visi Satanijos pasauliai buvo nugrimzdę į Norlatiadeko dvasinį uždraudimą. Planetinis karantinas ir sistemos izoliacija smarkiai atsiliepė Urantijos planetinės pažangos ir kultūrinio vystimosi planams, tačiau Urantijos perėmėjai Melkizedekai ir jų palikuonys daug padarė, kad būtų išsaugotos planetinės sampratos apie tiesą ir teisumą. Jie mums išlaikė gyvas kai kurias žinias apie Tėvo valdymą, kad štai atsirastų net ir šitas forumas, skaitytojus vedantis prie paties gyvojo Tėvo-Rojaus Trejybės meilės šaltinio. Praeis amžių amžiai, kol bus išdildytos atsiskyrimo sukeltos kliūtys. Tačiau, kaip liaudyje sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Per visus dvasinėje izoliacijoje patirtus ir tebepatiriamus po dvasinių ryšio grandinių atstatymo sunkumus mes įgyjame unikalią galimybę tam, jog pasireikštų įtikėjimas į nematomą Kūrėją-Visuotinį Tėvą.

Ką reiškia mums Sūnaus Kūrėjo Mykolo, Nebadono šeimininko (mūsų mylimo Jėzaus iš Nazareto), pažadas po tam tikro laikotarpio, prašviesėjus žmonių sąmonei, aplankyti pasaulį, kuris jo fiziniame gyvenime tapo gimtąja planeta?

Nuščiuvusi visa kūrinija stebi, kaip sunkiausiomis sąlygomis pro tamsių jėgų suaustus tirštus voratinklių raizginius, įvairiais dvasiniais ryšio kanalais šviesos spinduliai prasiskverbia į žmonių sąmonę tiesos mokymais iš įvairaus lygmens šaltinių per įvairiausius dvasinius mokytojus. Vietinės visatos Sūnaus Kūrėjo meile ir rūpesčiu planetoje veikia visa gausybė mums nematomų padėjėjų. Lietuvoje suspindo pirmieji gyvos Tėvo-Rojaus Trejybės šviesuliai, ir jau ima sruventi mažyčiai gyvo vandens šaltinėliai, maitinami Rojaus Trejybės Gyvojo Šaltinio ir Centro. Įkurta Gyvoji Rojaus Trejybės šventovė, kur jau ne tik meldžiasi, bet ir garbina Tėvą-Rojaus Trejybę. Dvasinio mokymo centre gausėja studijuojančių epochinius apreiškimus „Urantijos knyga“ ir Jėzaus „Kalbu jums vėl.“

Ištaisymo laikotarpį suprantu kaip sąmonės pakeitimą – proto prašvitimą, naują vis gilėjantį suvokimą per sielų atsivėrimą. Pagal dieviškąją tvarką evoliucijos plane normaliomis sąlygomis turėjome jau pasiekti Kristaus sąmonės lygį, kokį turėjo Jėzus prieš du tūkstančius su viršumi metų. Tačiau tik pačiam mūsų Kūrėjui žinoma atstatymo programa. Tik jis ir gali užsitęsusį žmonių sąmonės keitimo-šviesinimo procesą pagreitinti, sutrumpinant, t.y. pernešant jį per laiko juostą.

Mes žinome, jog nė vienu aspektu nebus pažeista iš Tėvo gauta žmonių laisva valia. Tad kas gi atsitinka su aktyviai šviesai besipriešinančiomis tamsiomis jėgomis? Ogi visą pasaulio ekonomiką reguliuojantys finansiniai magnatai, apimti panikos, iš kailio neriasi, gelbėdamiesi nuo pačių sukeltų gamtinių stichijų jau jiems paruoštuose požeminiuose miestuose, dalinasi Marsą ir Mėnulį, o aukso luitus verčia į platiną. Jie kelia sau vis didesnius uždavinius užgniaužti žmonių laisvos valios pasireiškimą. Didžiausią pavojų jiems kelia pasireiškimas žmogaus vidinės laisvės su kūrybiniu proveržiu, atsigręžiant į Kūrėją. Argi ne jų slaptu vadovavimu kūrėsi visos žmonijai pragaištingos sistemos? Neužteko jiems nuodingo maisto ant kiekvieno žmogaus stalo, kenksmingų drabužių, namų, net kūdikiams nuodingų žaislų... jie finansuoja mokslines laboratorijas, kuriose kuriamos paralyžiuojančios žmonių protus bei naikinančios kūnus kapsulės. Jomis ginkluojasi kariai beprotiškam brolžudiškam karui. Negana to, iš slaptų laboratorijų pasklinda vis naujesni (kiaulių, raguočių, paukščių...) virusai, kuriems iš anksto sukurtos vakcinos. Daugėja religijų, daugėja partijų... žmogui nebėra kada galvoti apie savąją prigimtį. Susipainiojęs slaptųjų nusikaltėlių paspęstuose spąstuose, ieškodami išsigelbėjimo savomis jėgomis, jie jau patys kuria savus voratinklius kitiems, pasinaudodami aukštesne padėtimi visuomenės pakopose, ir tokiam piktnaudžiavimui pasitarnauja įsigalėjusi korupcija. Stovintieji ant žemiausių socialinių laiptelių bėga į bažnyčias pas kunigus, ieškodami tarpininkų ir užtarėjų. Būtent pas kunigus – ne pas gyvą visus mylintį Gelbėtoją-Visuotinį Tėvą, nes apie jį nieko nežino, jokiuose vadovėliuose apie JĮ neparašyta.

Pastebėkime, kiek Lietuvoje sutiksime atvirai, nuoširdžiai žvelgiančių vienas į kitą žmonių. Kiek pamatysime laimingų veidų? Ir pajuskime, kokios žemos vibracijos sklinda iš piktų, suirzusių, ligų iškankintų žmonių.

Kai giliau susimąstysime ir suvoksime, kas nuodija žmonių, mūsų dvasios brolių ir seserų sąmonę, tada dar kryptingiau, t.y. dar tiesiau nukryps mūsų dvasinis žvilgsnis į AMŽINUOSIUS ROJAUS TĖVUS. Ir tik per didėjantį sielų atsivėrimą Tėvui, gilės mūsų įtikėjimas, nes būsime pripildyti Tėvo meilės aukštomis vibracijomis, kurios iš mūsų sklis neregėta šviesa, išmintimi ir meile visiems vienodai, net ir tiems didžiausiems visos žmonijos piktavaliams kenkėjams.

Garbindami Tėvą-Rojaus Trejybę, būdami nuolat gyvame ryšyje su jais mes jau šviesiname savo gimtą planetą, blaiviname žmonių protus, vis aktyviau padedame mūsų vietinės visatos Aukščiausiajam Valdovui Sūnui Kūrėjui Mykolui sutrumpinti kelią į Urantijos šviesos ir gyvenimo erą.

gaile
2010-07-06 13:01:15

Komentarai

Pagarba gyvybei turi būti ne deklaratyvi o reali ir atsispindėti praktiniuose elgsenos sprendimuose. Algimantai, Jūs nei Jūsų pasekėjai per tiek metų na nė kiek nė kiek ton pusėn nepajudėjote, matyt ne ta kryprtimi judate...tai bent jau leiskite kitiems tai daryti...bemt jau peipažinkite tai...bet va JŪs tuo man ištiesite paklodę, manote gulsiu ant jos? Net nesitikėkite.

Arnika
2010-07-16 05:40:03



Vilniuje yra eismo perkrova, smogas, bet Algimantui vienodai rodo, jis per savo ego aplinkos juk nemato, kaip ir visi tie, kur aplinkui, nevažiavau į tą Vilnių ir nevažiuosiu į tą demonų kraštą, dusinkitės...o gal Jūsų Tėvas tegu Vilniaus smogą išvaiko, ką? Ko nepasimeldžiat? Algimantas yra paprasčiausias trumparegis egoistas...tik ambicijos sveiką protą ir novoką visai užkloję...

Arnika
2010-07-16 05:33:54



http://www.tmarchives.com/

rimantasKaunas
2010-07-15 21:19:51



Mielas Tadai, tu esi visiškai teisus, todėl būtent tavo ŠIRDIS - ATVERTA - IR ATVES TAVE Į VILNiŲ. NE MANO ŽODŽIAI, BET TAVO DVASINIS AŠ, JAUČIANTIS ROJAUS TREJYBĖS VEDIMĄ.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-07-13 23:19:25



Ačiū, Algimantai, išsamiai atsakei, be didelių mandrįsčių :)
Bet vis tiek, supratau, kad mums visiems būtinai reiks pas tave į Vilnių važiuot, nors tu ką.
O ar gali suprantamai paaiškinti, kodėl? Juk vieta, tai nėra svarbi, svarbi mūsų širdis, atsivėrusi siela, dvasia, kuri ir yra mūsų šventovė.
Ar aš jau esu toks žioplas ir kažko čia nesuprantu, nors tu mėtą tašyk man į makaulę...:DDD

Tadas
2010-07-13 21:55:15



Mielas Tadai, matuoju savo bendravimu su Rojaus Trejybe ir jos man suteikiamų mokymų perteikimu savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie po kurio laiko šitą šviesą patvirtina savo patyrimu; dabartinio pasaulio studijuojami dvasiniiai mokymai TAIP PAT PATVIRTINA MAN SUTEIKIAMĄ MATĄ, nes jie vis tiek sutelpa į man perteikiamus Rojaus Trejybės mokymus; mano PATYRIMAI VERČIANT URANTIJOS KNYGĄ IŠ ANGLŲ KALBOS Į LIETUVIŲ KALBĄ, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL priėmimo patyrimas bei mano jo išvertimas į anglų kalbą; mano patyrimai keliaujant su Urantijos Knyga po Lietuvą ir bendraujant su šimtais žmonių daugiau kaip septyniasdešimtyje Lietuvos miestų, o taip pat Jungtinėse Valstijose Filadelfijos, San Francisko, Salt Lake City, Denverio gatvėse; bendravimas su Urantijos Fondo, Fellowship'o, Mokymo Misijos žmonėmis; bendavimas su budistais, mormonais, krišnaitais, kataliikais, baptiskais, evangelikais, judėjais, Sai Babos pasekėjais, ateistais; Bhagavetgitos studijos, Biblijos studijos, Mormono Knygos studijos, mormonų - arba kaip jie nori kad juos vadintų Jėzaus Kristaus Pastarųjų Dienų Šventųjų Bažnyčios - paskutinio pranašo Juozapo Smito jaunesniojo apreiškimų knygos - Doktrina ir Susitarimai - studijos, Mohameto gyvenimo studijos, Korano studijos, Sai Babos gyvenimo ir mokymų studijos; MANO ŽVILGNSIS - SISTEMINIS - Į DABARTINĮ GYVENIMĄ URANTIJOJE, O TAIP PAT IR TIE MOKYMAI, KURIUOS MAN TĖVAS SAKĖ PRIEŠ KELETĄ METŲ IR KURIE BUVO ĮGYVENDINTI PO KELERIŲ MATŲ KAIP TIKROVĖ; man suteikiami Minities Derintojo projekciniai vaizdiniai; mano pirmosios kelionės po Lietuvą su Urantijos Knyga SUSITIKIMAS SU JĖZUMI VIDURNAKTĮ MIŠKE IR BENDRAVIMAS SU JUO, IR JO MOKYMAI PERTEIKTI MAN, KURIE TAIP PAT IŠSIPILDĖ; MANO DABARTINIS PRADINIS PATYRIMAS VIS DAUGIAU ATSIDUODANT ROJAUS TREJYBĖS VEDIMUI IŠ VIDAUS IR MOKYMAMS DĖL MANO MITYBOS IR MAITINIMASIS ROJAUS TREJYBĖS DVASINE ENERGIJA; IR DAR DAUG KAS, KO NEGALIU SAKYTI VISIEMS, NES TAI SKIRTA YRA MAN ASMENIŠKAI. Nieko nereikia daryti PER PRIEVARTĄ. Jeigu tu esi patenkintas tuo, ką darai, tuomet ir daryk. Svarbu, kad jaustum pasitenkinimą VISU SAVOJO AUGIMO IR ŠVIESĖJIMO PROCESU.
Ir JEIGU EISI ROJAUS TREJYBĖS GYVUOJU KELIU IR TOLIAU, tuomet tikrai ateis toji akimirka, kada tu pats patirsi savo viduje, kad nori DAUGIAU ŠVIESOS IR ŽINIŲ DAUGIAU NEGU TURI DABAR, IR PATS PAJAUSI GYVĄ VEDIMĄ IŠ VIDAUS - TAI BUS TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS VEDIMAS atvažiuoti į Vilnių.
Ir TADA pats klausimas - važiuoti ar ne - jau bus nebeaktualus.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-07-13 21:16:40



Na, va, Algi, tu vėl rašai: „ Šiandien pačią ryškiausią šviesą jūs gaunate mūsų svetainėje ir Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje per mano pamokomąjį žodį Vilniuje, o taip pat kada kai kurie iš jūsų patys sakote savo pamokomąjį žodį po mūsų gyvųjų pamaldų kaip dvasiniai mokytojai, taip pat per mano užsiėmimus Urantijos grupėje Vilniuje.“
Pasakyk tiesiai, kokiu prietaisu tu tą šviesos ryškumą išmatuoji, aš juo irgi noriu pasinaudot, kad žinot, ar kai aš su draugų šeimomis ir savo vaikų draugais garbinam Rojaus Trejybės Tėvus ir dėkojam, mes tą tavo šviesos ryškumą nors kiek pasiekiam, ar mums būtinai reik grūstis pas tave į Vilnių, kad visa tai patirti.
Iš anksto dėkoju.
Sudiev.

Tadas
2010-07-13 20:07:02



Mielas Vaidai, tikrai niekas net nesiūlo kur nors lėkti STRIMGALVIAIS, o tiesiog netapti užsispyrusiais ožiais, kada net iš viso judėti pirmyn nenori. Užsispyrė ir tiek. Juk ir pasakymas yra užsispyręs kaip ožys. O juk mes savo gyvenime negu VIENĄ PROCENTĄ savo veiklos sudvasiname, o juk ji visa turi atsiremti į DVASINĮ pagrindą - į Rojaus Trejybę.
Tuo tarpu ankstesnis dvasinis PAGREITIS ĮGAVO VISIŠKAI NAUJĄ IŠRAIŠKĄ, kada buvo panaikinta Satanijos, kaip ir Urantijos dvasinė izoliacija. Būtent dėl ryšio grandinių atstatymo vis daugiau žmonių ėmė priiminėti dvasinių mokytojų perteikiamus mokymus. Ir kuo daugiau žmonių jomis pasinaudos, o jos prieinamos visiems, kas tik nuoširdžiai siekia dvasinio mokytojo suteikiamų mokymų ir prašo net ir asmeninio mokytojo paskyrimo, toks nuoširdus prašymas yra patenkinamas.
IR LINK RYŠKIAUSIOS ŠVIESOS NIEKAS IR NEGALI EITI NIEKAIP KITAIP, KAIP TIK PALAIPSNIUI, NES PRIE JOS ŠVIESOS JŪS TURI PRISIDERINTI, KAD NEAPAKTUMĖTE. Todėl net ir aš jums suteikiu TIK DOZUOJAMĄ ŠVIESĄ, KURI VIS TIEK JUS AKINA I RJŪS JOS BIJOTE, TODĖL IŠ BAIMĖS SIEKIATE NE JĄ ĮSISAVINTI, BET TUOJ PAT MĖGINATE KAIP NORS PANEIGTI. IR VIS TIK taip jūs tik veltui švaistote savo energiją ir niekada jums nepavyks jos paneigti. NIEKADA.
Ryškiausios šviesos ribos yra jūsų - kiekvieno - pasąmonės dar neišvalyti teršalai, susikaupę per tūkstančius metų iš kartų kartoms perduodant informaciją.
Šiandien pačią ryškiausią šviesą jūs gaunate mūsų svetainėje ir Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje per mano pamokomąjį žodį Vilniuje, o taip pat kada kai kurie iš jūsų patys sakote savo pamokomąjį žodį po mūsų gyvųjų pamaldų kaip dvasiniai mokytojai, taip pat per mano užsiėmimus Urantijos grupėje Vilniuje.
Kiti mokymai, o jų yra Urantijoje daugybė - yra ne tokios ryškios šviesos, nes jų yra kiti tikslai ir kita misija. Jie skirti apšvisti tuos, kurie tokius mokymus studijuoja.
Tuo tarpu mano misija yra rengti DVASINIUS MOKYTOJUS, KURIE SAVO RUOŽTŲ JAU SAVO MOKYMAIS APŠVEISTŲ KITUS, KURIE JUOS GIRDĖS AR JUOS SKAITYS. Todėl tai, ko pakanka eiliniam dvasinių mokymų studentui, to neužtenka būsimajam dvasiniam mokytojui. Būtent dėl to aš jums ir pateikiu išsamius aiškinimus, PAKARTODAMAS daug ką, kad tai nusėstų į jūsų pasąmonę, kad jūs vėl pakartotumėte net ir tai, ką žinote, kad teorines žinias tokiu pakartojimu dar labiau ĮTVIRTINUMĖTE, arba pasitikrlintumėte, KIEK JŪS JAU TAIP PAT ŽINOTE, IR KAIP TAI, KĄ ŽINOTE SUSIEJATE Į VIENTISĄ KŪRINIJOS SISTEMĄ, KAD GALĖTUMĖTE JAU KAIP DVASINIAI MOKYTOJAI PATYS PATEIKTI KITIEMS, KURIE APIE TAI NEŽINO NIEKO, o taip pat kad ir tie, kurie skaito mano mokymus pirmą kartą, taip pat galėtų susidaryti nors kiek SISTEMINĮ vaizdą, kad jiems nebūtų visiškai nesuprantama apie ką aš kalbu. O TAM AŠ TURIU PATEIKTI DAUG PLATESNĮ KONTEKSTĄ, NEGU ŠIAIP NORĖČIAU ATSAKYTI LABAI TRUMPAI - VIENU AR DVIEM SAKINIAIS.
Nejaugi jūs manote aš šiais sau be jokio tikslo taip švaistyčiau savo laiką ir energiją, kad rašyčiau jums tokius išplėsto konteksto aiškinimus.
Mielas Vaidai, kada aš rašydavau į Mokymo Misiją tuo metu dvasiniai broliai ir sesės JAV sukūrė Mokymo Misijos svetainę ir joje patalpino gautus, ir toliau gaunamus dvasinius mokymus. Tikslaus svetainės adreso aš neturiu, nes aš dalyvavau Mokymo Misijos dalyvių diskusijų konferencijoje, kurios adresas iš pradžių buvo tml@circuit1.teamcircuits.com kuris vėliau buvo pakeistas - tml@vectra.virtualbiz.com tačiau čia patekti galima ne užsiregistravus, bet užsisakius dalyvavimą Mokymo Misijos svetainėje, ir po šito jau į pačią svetainę eiti nebereikia. Dabar jau daugau kaip porą metų šitoje konferencijoje nebedalyvauju, gal šis adresas jau irgi pasikeitęs. Tuo tarpu Mokymo Misijos svetainę surasi internete - The Teaching Mission pagrindinių žodžių dėka. Būtent ten taip pat galėsi perskaityti apie Gabrielio prieš Liuciferį teismo nuosprendį maištininkams.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-07-13 19:41:26



Tai stai,po tokiu nuostabiu straipsniu gali tureti aisku supratima,kodel rauges isdygsta tarp kvieciu,ir tu raugiu atsiradimo tarp kvieciu priezasti.Siomis dienomis mes retsykiais o gal ir dazniau, susiduriame su sustabdyto Liuciferio ir jo pasekeju, sukilimo pries ROJAUS TREJYBES pasekmemis.Tos pasekmes itakoja ir siu dienu brolius ir seseris, ka mes ir matome siu dienu laiko tekmeje.Brangieji per sita istaisymo laikotarpi kaip viena,bet skirtigu tautu ant sios planetos esanti seima, labiau atsiverkime TEVUI-ROJAUS TREJYBEI,kad musu gimtoji planeta Urantija suzydetu meiles ir visuotinio gerio ziedais,tuo pciu pradziugindama ir pati TEVA-ROJAUS TREJYBE,Sunu Mykola,visa visatos kurinija.Dekime visas pastangas,kad istaisymo laikotarpis sumazetu iki visisko blogio isnykimo, kad galetume kievienas istarti,blogis nugaletas,slove DIEVUI TEVUI-ROJAUS TREJYBEI per amziu amzius! Visus jus mylintis Fredas.

Fredas
2010-07-13 19:35:28



Algimantai,
rašai: "Štai kodėl turime semtis pačios ryškiausios šviesos kuo intensyviau PIRMIAUSIA mes patys, ir O JAU TADA JOS PATYS PRISIGĖRĘ ja dalintis su jos dar tik ieškančiais, bet nežinančiais, kur ją surasti.

Milžiniškas virsmas įgavo visiškai naują PAGREITĮ, kada 1985 metais pagrindiniai maištininkai nuoširdžiai pripažino savo kaltę ir sukelto maišto prieš Tėvą beprotybę..."
----
Ar tai reiškia, kad tas PAGREITIS toks svarbus, kad kiekvienas žmogus turi strimgalviais, o ne palaipsniui eiti link pasakyčiau mistinės RYŠKIAUSIOS ŠVIESOS. O kada gi ta RYŠKIAUSIA ŠVIESA pasiekiama Urantijoje? Kas nustato tą ribą, kada ji pasiekiama?
Kažkodėl Urantijos Knygoje labai paprastai yra pasisakoma dėl dvasinių grandinių atstatymo: "Andovontija yra vardas tretinio Visatos Grandinių Prižiūrėtojo, kuris yra dislokuotas mūsų vietinėje visatoje. Jis rūpinasi tiktai dvasinėmis ir morontinėmis grandinėmis, bet ne tomis, kurios yra energijos reguliuotojų jurisdikcijoje. Būtent jis izoliavo Urantiją, kada planetoje įvyko Kaligastijos išdavystė Liuciferio maišto išmėginimų metu. Siųsdamas linkėjimus Urantijos mirtingiesiems, jis jaučia pasitenkinimą iš anksto numatydamas, jog kada nors ateityje jūs būsite sugrąžinti į visatos grandines, kurias jis prižiūri." ----- ir nėra nurodoma, kad kažkas Urantijoje privalės kuo greičiau nušvisti RYŠKIAUSIA ŠVIESA tam, kad tos grandinės būtų atstatytos...
Nors aš pateikiau šias savo mintis, tai jokiu būdu nereiškia, kad aš kažkokiu būdu bandau stabdyti savo ar kitų dvasinį tobulėjimą. Aš tik turiu nuoširdų norą, kad šiame forume mažėtų nesusikalbėjimas ir kad daugiau žinantys ir suvokiantys būtų atlaidūs žinantiems ir suvokiantiems mažiau...
Ir dar vienas prašymas Algimantui. Algimantai gal gali pateikti internetines nuorodas (būtų geriau rusiškas, bet tiks ir angliškos) apie tai, kad 1985 metais pagrindiniai maištininkai nuoširdžiai pripažino savo kaltę.

VaidasVDS
2010-07-13 16:58:48




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal