Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Ar reikia būti ištikimam Urantijos Knygos tiesoms? 2010 08 30

Mylimieji mano dvasiniai broliai ir sesės, į KIEKVIENĄ jūsų komentavimą aš negaliu TIESIOG FIZIŠKAI atsiliepti, kad paaiškinčiau, jūsų požiūrių klaidingumą ir pernelyg didelį jų siaurumą urantų žvilgsniu žvelgiant, kuris vis labiau atspindi ir artėja prie Rojaus Trejybės požiūrio, kokį pajėgus įgyti mirtingasis, atsidavęs Tėvo-Rojaus Trejybės vedimui iš vidaus.
Replikuojančių požiūris yra arba VISIŠKAI FARIZIEJIŠKAS – LAIKYTIS ĮSIKANDUS URANTIJOS KNYGOS TEIGINIŲ IR JŲ NELEISTI IŠPLĖSTI, jau geriau tegu bus jie tokie kaip iškalti akmenyje, kad niekada nesikeistų, kaip jau parašyta, taip jau ir turi būti per amžius, ir JŲ SUPRATIMU tik šitaip yra teisinga, o jeigu JIE abejoja, tai suranda kokią citatą ištruaktą iš konteksto, VISAI NESUVOKDAMI JOS GELMIŲ KŪRINIJOS KONTEKSTE, ir kaip kirviu nukerta. Būtent šitaip Jėzui trukdė nešti didesnę šviesą JO LAIKŲ fariziejai.
Dabar gi jūs matote, kad BAILŪS FARIZIEJAI yra ir MŪSŲ KARTOJE, šiais laikais, ir NET mūsų Forume; arba yra JAU VISIŠKAI SUSTABARĖJĘS IR NEGYVAS BAIMĖS VERGYSTĖS POŽIŪRIS, ir dar laibau klaidingas požiūris – NEIGTI URANTIJOS KNYGOS APREIŠKIMĄ IŠ VISO.
Jau kas kas, bet aš versdamas Urantijos Knygą į lietuvių kalbą iš anglų kalbos, kasdien dirbau po KELIOLIKA VALANDŲ, buvoo tokių laikotarpių, kada darbas tęsdavosi po 14-16-18 valandų per parą, be jokių išeiginių ar atostogų, dešimtį metų, todėl daugybę kartų esu tiesiog išglostęs ir išmylavęs ŠIO EPOCHINIO APREIŠKIMO KIEKVIENĄ ŽODĮ, KIEKVIENĄ TEKSTO NIUANSĄ, DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE, KAD BŪTŲ SURASTAS PATS TINKIAMIAUSIAS, turėčiau būti pats aršiausias kiekvieno žodžio, viso teksto kiekvieno niuanso, jau nekalbu apie teiginius, gynėjas, ir savo pavyzdžiu vesti šiandienius Urantijos Knygos RAIDĘ ginančius fariziejus pirmyn į Urantijos TIESŲ gynimą. Jeigu aš pats būčiau tapęs šių laikų FARIZIEJUMI, kaip kai kurie iš jūsų JAU TAMPATE, PATYS TO NET NEPASTEBĖDAMI, tuomet didesnę ir ryškesnę šviesą tiesiog mes blokuotume, kad ji nepatektų, jos neįsileistume BIJODAMI, KAD ŠITO NĖRA PARAŠYTA URANTIJOS KNYGOJE, nors šviesa YRA, ji nepavaldi jokiai knygai, net ir Urantijos Knygai, bet vien dėl to, kad šito nepateikta Urantijos Knygoje, ar patekta kitaip, tai šito ir būti, dėl to, negali TIKROVĖJE.
Dabartiniams Urantijos Dokumentų fariziejams mano aiškinimai neturi prasmės, nes jie juos atmeta dar net nesakitę, todėl rašau SKAITANTIEMS, IR NUOŠIRDŽIAI SIEKIANTIEMS DIDESNĖS IR RYŠKESNĖS ŠVIESOS NEGU JI YRA PATEIKTA NET IR URANTIJOS KNYGOJE. Dar kartą kartoju – nuoširdžiai siekiantiems didesnės ir ryškesnės ŠVIESOS. Būtent jiems ir yra skirtas MŪSŲ – URANTŲ – FORUMAS, O NE DABARTINIAMS BIJANTIEMS RYŠKESNĖS ŠVIESOS FARIZIEJAMS. Todėl jie gali paprasčiausiai MŪSŲ FORUMO NESKAITYTI, JUK JŲ NIEKAS ČIA NELAIKO UŽ SKVERNO, kai jie vis kartas nuo karto ima aimanuoti, kad tai juos gąsdina, tai juos kažkas per jėgą verčia siekti vis ryškesnės šviesos, tai jiems kažkoks daromas spaudimas. Tai VIS JŲ pasąmonės baimės šešėlių sumodeliuotos iliuzinės sampratos.
Todėl mano prašymas jiems būtų toks – arba ramiai patys bendraukite su Rojaus Trejybe ir skaitykite mūsų Forumo mokymus, ir patys po kurio laiko PALIUDYSITE MANO ŽODŽIŲ TIESĄ, arba neatsidarinėkite mūsų Forumo iš viso, TAČIAU NETRUKDYTKITE MUMS SIEKTI RYŠKESNĖS ŠVIESOS IR UŽ URANTIJOS KNYGOJE PATEIKTĄ, IR GAUNAMĄ TIESIAI IŠ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ, PER JŲ DVASIĄ – MINTIES DERINTOJĄ – SUTEIKIAMUS APREIŠKIMUS-MOKYMUS, KURIE IR IŠPLEČIA URANTIJOS KNYGOS TEIGINIUS IR PADEDA PATIRTI ROJAUS TREJYBĖS VEIKIMĄ TIEK MŪSŲ VIDUJE, TIEK VISOJE APLINKOJE,TIEK IR KŪRINIJOS ŠEIMOJE, YPAČ GARBINANT ROJAUS TREJYBĘ MŪSŲ GYVOJOJE ROJAUS TREJYBĖS ŠVENTOVĖJE..
Mielieji, jūs turite būti IŠTIKIMI VIEN TIK TĖVUI-ROJAUS TREJYBEI – GYVIEMS ASMENIMS IR ASMENYBĖMS – KURIOS VISOS TRYS IR SUDARO KŪRINIJOS KŪRĖJĄ – ir gyventi jų vis daugiai atskleidžiama savo lygyje TIESA IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, ne būti ištikiemiems kokios nors knygos TIESOMS.
TIESA YRA VIENA, TIK JOS VIS DAUGIAU NIUANSŲ MES ATSKLEIDŽIAME, PER GYVĄ RYŠĮ SU ROJAUS TREJYBE, BET DĖL TO NEATSIRANDA DAUG TIESŲ. Todėl ištikimybę demonstruokite ne teiginiams, bet ŠVIESOS IR GYVENIMO TEIGINIŲ ŠALTINIUI IR CENTRUI – ROJAUS TREJYBEI. IR TIK JAI. Visada Šaltinis yra aukščiau net už pačios ryškiausios šviesos teiginį, kaip ir idėja negali pranokti jos autoriaus, nes būtent AUTORIUS JĄ PASKLEIDŽIA, nes pati idėja pasklisti negali. GYVOS IR AMNŽINOS IDĖJOS AUTORIUS VISADA YRA ROJAUS TREJYBĖ, NES NIEKAS NEGALI BŪTI AMŽINAS IR ŠVIESUS BE AMŽINYBĖS IR ŠVIESOS ŠALTINIO IR CENTRO.
Urantijos Dokumentų teiginiai urantams jau daug kur yra per ankšti. Tai nejaugi mes ir toliau turime vilkėti mums jau per ankštus marškinius, kada Rojaus Trejybės apreiškimai- mokymai mums pasiuvo kaip tik mūsų paaugusiam dvasiniam ūgiui naujus marškinius? Argi gali būti toks kvailas žmogus, kuris šitap elgtųsi ir save laikytų išmintingu, kad VILKTŲSI ANKŠTUS MARŠKINIUS, KAI ŠALIA YRA JO ŪGIUI PASIŪTI NUOSTABAUS GROŽIO MARŠKINIAI, IR DAR JAM TOKIE ARTIMI IR PATINKANTYS?
Urantijos Knygos teiginiai KEIČIASI, IR VISĄ LAIKĄ KEISIS, NES tokia yra visos kūrinijos evoliucija. KŪRINIJA GAUNA VIS RYŠKESNĘ ŠVIESĄ. Ir nori dar ryškesnės, kada įpranta prie naujos šviesos. Tik šitaip vystosi visa kūrinijos šeima, kada vystosi asmeniškai kiekvienas, į vis didesnę šviesą ir jos pritaikymą VISŲ LABUI.
Urantijos Knygoje labai dažnai minimas žodis TARNAUTI, TARNYSTĖ. Ši samprata urantams jau per siaura. Tarnas tarnauja savo ŠEIMININKUI, tarnauja už atlygį, arba jegu yra jo vergas, tai ir be jokio atlygio. Mes gi jau patiriame, kad esame ne tik TĖVO, BET ROJAUS TREJYBĖS SŪNŪS IR DUKROS, ir mums jau Rojaus Trejybės Asmenų apreiškimai-mokymai perteikė ryškesnę šviesą, kad mes esame GĖRIO BENDRAKŪRĖJAI DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE.. Ar jaučiate, KIEK IŠPLĖSTA tarnavimo samprata – mūsų, kiekvieno, asmeninis BENDRAS GĖRIO KŪRIMAS DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE VISŲ LABUI. Minties Derintojas yra Tėvo dvasia-fragmentas. Tuo tarpu mus Rojaus Trejybė jau pakėlė į aukštesnės šviesos laiptelį paaiškindama, kad Minties Derintojas yra VISŲ TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ ATSTOVAS, NES JIE TRYS TARPUSAVYJE VEIKIA ABSOLIUČIOS VIENOVĖS IR HARMONIJOS BŪDU, TODĖL JIE NEGALI ATSTOVAUTI TIK SAU, TIK SAVO ASMENIUI, O NUO KITŲ DVIEJŲ SLĖPTIS, NES JŲ VEIKIMAS YRA VIEN TIK UNISONU IR DVASINĖJE JUNGTYJE, KURI NEPERSKIRIAMA. Urantams nebeužtenka garbinti VIEN TIK TĖVĄ, MES JAU GARBINAME VISUS TRIS ROJAUS TREJYBĖS ASMENIS, nors Rojaus Trejybės negarbina net Vietinės Visatos ar Supervisatos DVASIOS, o mes jau garbiname būdami materialaus kūno pavidalu. Ar jaučiate koks KOKYBINIS SKIRTUMAS? Tačiau tokie teigniai – urantams perteikti daug ryškesne šviesa – NEPANEIGIA URANTIJOS KNYGOS TEIGINIŲ, TIK JUOS IŠPLEČIA IR PATIKSLINA.
Štai dėl ko NIEKADA SAVĘS NESUSAISTYKITE SU JOKIŲ KNYGŲ TEIGINIAIS, NES JIE BUS VISĄ LAIKĄ PLEČIAMI IR JUMS BUS LABAI SKAUDU SU JAIS SKIRTIS, KADA BŪSITE PRIE JŲ TAIP ĮPRATĘ, KAIP DAUG KAS YRA PRIPRATĘS PRIE BIBLIJOS PRAMANYTŲ IR TIKROVĖJE NESANČIŲ PIKTŲJŲ DVASIŲ, AR NESANČIO PRAGARO, AR JĖZAUS MIRTIES ANT KRYŽIAUS PRASIMANYTO ATPIRKIMO UŽ MŪSŲ NUODĖMES, AR PRIE RYTŲ FILOSOFIJOS PASKLEISTŲ IR IKI ŠIOL GAJŲ PRASIMANYMŲ APIE NEEGZISTUOJANČIĄ REINKARNACIJĄ, KAD GAĖTUMĖTE ĮSISAVINTI TIKRAI RYŠKESNĘ ŠVIESĄ IR TUO BŪDU ATSISTOTUMĖTE ANT SAVOJO DVASINIO IŠSIVYSTYMO AUKŠTESNIO LAIPTELIO.
Dar ryškesnės sampratos Urantijos Knygoje negalėjo būti perteiktos iš karto, nes žmogaus protas negali jų visų suvokti, todėl jos buvo supaprastinamos, kad žmogui būtų lengviau suprasti ir taip jau absoliučią daugumą Urantijos dabartinių mirtingųjų gąsdinantį tiek savo apimtimi, tiek savo šviesa APREIŠKIMĄ.
Todėl ŽINOKITE, URANTIJOS KNYGOS TEIGINIAI KINTA, JIE VIS IŠPLEČIAMI, IR TOLIAU BUS NUOLAT PLEČIAMI, PRIKLAUSOMAI NUO JAU ĮSISAVINTO ASMENINIO DVASINIO LAIPTELIO.
Tuo tarpu Urantijos Knygos ŽINIA NESIKEIČIA NIEKADA. IR NESIKEIS NIEKADA, KAD IR KIEK BESIPLĖS JOS TEIGINIAI. Tačiau Urantijos Knygos “tiesų“ fariziejai net nesuvokia, o kas gi yra TOJI ŽINIA.
Urantijos Knygos ŽINIA – yra KŪRINIJOS DVASINĖS ŠEIMOS BENDRADARBIAVIMAS VISŲ GEROVEI IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA VYKDANT TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS VALIĄ.
Ir ši ŽINIA yra per amžius gyva, ir taikoma visai kūrinijai, o Urantijos planeta nėra jokia išimtis, TODĖL JI TAIKOMA IR MUMS.
JEIGU jūs NUOLAT zujate po kitas interneto svetaines, TAI TAIP PAT rodo, kad TĖVO SAVYJE NESATE ATRADĘ IŠ VISO, ARBA JĮ ESATE ATRADĘ, BET JŪSŲ ĮTIKĖIIMO GELMĖ YRA TOKIA DAR SEKLI, TODĖL SMALSUMAS YRA JŪSŲ ŠEIMININKAS, JŪS ESATE JO TARNAS, O GAL NET IR VERGAS. Kada atrasite TĖVĄ SAVYJE, ARBA KADA PAGILĖS JŪSŲ ĮTIKĖJIMAS, TADA PATYS PRADĖSITE SUVOKTI, KAD PATI RYŠKIAUSIA ŠVIESA IR YRA IŠ TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS, VISKAS YRA JUMYSE, TADA NEBEREIKIA IEŠKOTI DAR KAŽKO, KAI TURITE SAVYJE VISKĄ. O tada savo patyrimais ir sampratomis pačiu ryškiausiu dvasiniu lygiu dalinsitės mūsų Forume.
Tuo tarpu dabar, kol jūsų dvasinis asmuo dar snaudžia, arba jau pabudęs, bet dar ne iki pat kraštų yra pripildęs savo indą Tėvo-Rojaus Trejybės gyvuoju vandeniu, tol jūs ir Forume būsite neveiklūs, pasyvūs skaitytojai ir stebėtojai, IR NET KLAIDINTOJAI KITŲ, KAD TIK JIE NESIEKTŲ DAR DIDESNĖS ŠVIESOS NEGU JĄ SKAITOTE URANTIJOS KNYGOJE IR PATYS DAR BIJOTE ŽENGTI GYVUOJU ROJAUS TREJYBĖS TIKROVĖS KELIU ATSIDAVUS JOS VEDIMUI IŠ VIDAUS.
Tai tik liudija jūsų SEKLŲ įtikėjimą ir TRŪKINĖJANTĮ gyvą ryšį su Tėvu-Rojaus Trejybe, ARBA ŠITO RYŠIO IŠ VISO NEBUVIMĄ.
Štai kodėl aš jus raginu įžengti į GYVĄJĮ KELIĄ IR NEBIJOTI RYŠKESNĖS GYVOSIOS ROJAUS TREJYBĖS TIKROVĖS ŠVIESOS, NES IŠ JOS VIS TIEK IŠSIVERŽTI NEGALITE, NET JEIGU IR LIKSITE JAI UŽSIMERKĘ, VIS TIEK BŪSITE JOS SPINDULIUOSE. TAI KODĖL GI NATSIMERKUS IR NEPASIMĖGAVUS jos teikiama palaima, kad gyvenimo KOKYBĖ SUSPINDĖTŲ NAUJOMIS IR DAR RYŠKESNĖMIS SPALVOMIS VISŲ LABUI, O NE TIK SAVO.
O dabar atsakysiu trumpai į kai kuriuos jūsų replikavimus, kad toliau nepintumėte legendų ir nebūtų istorijų.
Rimantas iš Kauno jau mėgino jums atsakyti, tad dabar aš šiek tiek sukonkretinsiu pacituodamas kai kuriuos teiginius ir pora sakinių pateiksiu savo atsakymą po citata.
“Man įdomu, ką sakys Algimanto pasekėjai, kai jis pasimirs. Kokią fantastinę istoriją jiems teks sukurti, kad pateisinti biologinę savo vado mirtį?
O kad Algimantas mirs, tai faktas, nes viskas kas gimė - mirs. Tik tai kas negimė, negali mirti.”
Mielas Povilai, MIRTIES NĖRA, TOKĮ REIŠKINĮ SUGALVOO TIK NEĮTIKĖJĘ ŽMONĖS. Materialus kūnas išeikvoja savo energiją, o jo vidinis gyventojas, jeigu yra ĮTIKĖJĘS, trečiąją dieną po energijos išeikvojimo ir smegenų impulsų nutrūkimo yra pažadinamas VIENAME IŠ SATANIJOS VIETINĖS SISTEMOS GYVANAMŲJŲ PASAULIŲ sielos tapatybės pavidalu su tuo pačiu savo aš, kuirs gyveno materialiame kūne. Tačiau mano fizinio pavidalo energetinio išsieikvojimo jūs nematysite – NĖ VIENAS NIEKADA. Todėl NIEKAM NEREIKĖS NIEKADA AIŠKINTI MANO IŠĖJIMO IŠ URANTIJOS.
“Dalai Lama XIV jau gana senas, jam 75 metai ir jis ruošiasi vėl gimti žemėje, jau 15-ąjį kartą. Ši pasaulinio lygio GYVA SĄMONĖS PERDAVOS TRADICIJA yra pripažinta ir pagrįsta moksliniais eksperimentais. Nėra jokio reikalo gyventi sukriošusiame fiziniame apvalkale. O įsikabinimas į kūną yra liguistumo požymis, noras gyventi kelis šimtus metų parodo žemą dvasingumo, sąmoningumo ir sveikos nuovokos lygį.”
Reinkarnacijos iš viso Urantijoje neegzistuoja jokiu pavidalu. Tai brahmanų sugalvoti prasimanymai dėl jų visiško neišmanymo, kas yra Dievas ir kas yra TIKROVĖ. Ir šie jų paistalai apie reinkarnaciją vėliau buvo sudėlioti į Vedas, kurios taip pat yra TIKROVĖS IŠKRAIPYMAS. Todėl ir Dalai Lama niekada neatgims vėl Urantijoje, kaip anksčiau jis niekada irgi negyveno, kad ir ką jis sakytų savo sujauktos pasąmonės ir trumparegiškos sąmonės įtakoje. Tai yra dėl to, kad jis, kaip ir kiti tikintys neegzistuojančia reinkarnacija, perdaug pasinėrė į metafiziką, būdingą Rytų filosofijai ir religijai. O mokslas negali nieko nei įrodyti, nei paneigti, nes jis yra materialus, tuo tarpu prisikėlimas yra MORONTINIS-DVASINIS, ir jis vyksta specialiose prisikėlimo salėse Satanijos Vietinėje Sistemoje, bet ne Urantijoje. O gyvenimas pratęsiamas Urantijoje ne sukriošusiame kūne, bet stipriame ir sveikame kūne, kada sąmonė yra pasiekusi aukščiausių virpesių lygį Urantijoje, keliems šimtams metų, ne simbolinių metų, bet realių Urantijos metų, kad tas mirtingasis vykdytų savo šviesos ir gyvenimo misiją kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, ir taip kauptų savo patyrimą kaip DVASINIS MOKYTOJAS, NEPATIRDAMAS JOKIŲ LIGŲ.
“Jogai gali užkonservuoti savo kūną, pasiekdami samadhi būseną ir išlikti dešimtmečius gyvi užkasti po žeme, be maisto, ir oro. Bet net jogai be skrupulų palieka savo pasenusius kūnus, nes žino apie sielos nemirtingumą ir gimimo iš naujo galimybę.”
Jogos sistema tik trumpam leidžia išbūti po žeme, tuo tarpu SAMADHI GYVO KŪNO SUSITNGIMAS yra grynas išsigalvojimas; samadhi sustingimas yra pasąmonės vaizduotės vaisius, ypač paplitęs Rytų LAKIOJE vaizduotėje, o dabar prasiveržiantis ir į Vakarus, pasiekė JIS IR LIETUVĄ PER KNYGŲ VERTIMUS, bet tikrovėje šio reiškinio NĖRA.
”O Algimantas tiki, kad antrą kartą Žemėje jis gimti negali, tai ir sukelia tokią vidinę įtampą, kuri verčia jį kurti, įsivaizduoti savo misijos pratęsimo būdus. Algimantas mąsto: "aš ambasadorius, toks vienintelis visoje žemėje, mano misija vykdyti rojaus evoliucinį planą - ruošiant dvasinius mokytojus. Su manimi tiesiogiai kalba Jėzus, rojau trejybė, aš galingas ir labai reikalingas žmonėms, nes tik aš vienas toks per kurį žmonija gali išgirsti tiesą ir išsigelbėti. Kas atsitiks, jeigu aš numirsiu? Urantijoje nebebus ambasadoriaus!!! Tuomet nugalės blogio jėgos, Urantija išnyks, to negalima leisti! Man reikia gyventi bent kelis šimtus metų, nes dvasiniai mokytojai kažkodėl labai prastai ruošiasi, jų labai mažai, o toks kaip aš - esu tik vienas vienintelis visoje žmonijos 9 mlrd. populiacijoje. Jeigu aš mirsiu, subyrės pasaulio pusiausvyra."
NE MAN REIKIA GYVENTI, O DVASINIMO MISIJAI ATLIKTI ROJAUS TREJYBĖ APSPRENDŽIA KIEK LAIKO MIRTINGASIS BUS REIKALINGAS URANTIJOJE, O KADA JAU TOLIAU BŪTŲ GALIMA DVASINĘ ŠVIESĄ SKLEISTI PAKANKAMU MASTU IR BE TO MIRTINGOJO.
”Tokios mintys ir mąstymas sužadina vaizduotę, užplūsta euforija, žmogus svaigsta fantazijos virpesiuose, gaminasi endorfinai. Vaizduotės galia yra milžiniška. Hipnozės galia yra milžiniška. Tačiau dvasingumas yra anapus minčių, vaizdų, vaizduotės. Bet triukšmaujantys urantų protai to suvokti negali, jiems MINTIS yra maksimumas, ką jie gali perprasti. Ai, dar virpesiai, kas ten per virpesiai neaišku. Vaizduotė, kvėpavimas, gali sukelti ne tik virpesius, o tiesiog traukulius.”
Aš visada buvau ir tebesu REALISTAS, IR NIEKADA NĖ KARTO NEBUVAU ĮPUOLĘS Į EUFORINĘ BŪSENĄ. Nepainiok, mielas Povilai, SAVO PROTO NERIMASTINGUMO IR PASĄMONINIŲ NERIMO IR BAIMĖS VIRPESIŲ SU URANTŲ RAMYBE IR UŽTIKRINTUMU. Tai, apie ką kalbi tu, panašu į TRANSO BŪSENĄ, ko urantai tikrai nepatiria. Transo būsena – tai įvairių šamanų klystkeliai patekus į savo pasąmonės vergovę. Urantai patiria PALAIMĄ gyvu ryšiu su Rojaus Trejybe ją garbindami.

“Reikės kada nueiti pasižiūrėti kokie gi ten virpesiai, nes jau labai dažnai naudoja šį žodį, mūsų šimtamečiai urantai.”
Taip, mielas Povilai, kviečiu, ateik, tik ne pasižiūrėti MATERIALIOMIS AKIMIS, NES JOS NEPAMATYS NIEKO, BET ATSIVĖRUS SAVO DVASINIU TIKRUOJU ASMENIU ROJAUS TREJYBEI – PATIRTI SAVO DVASINIU VIDUMI TOKIĄ GILUMINĘ PALAIMOS IR RAMYBĖS BŪSENĄ, KADA Į TAVO VIDŲ SUTELPA VISATOS, SUTELPA KŪRINIJOS ŠEIMA, IR NUTIESIAMAS MEILĖS TILTAS VISIEMS BEI SUGRĄŽINAMAS ROJAUS TREJYBEI JAU NUSPALVINTAS SAVO ASMENINIU PATYRIMU.
”Viena aišku, energijos judėjimas kūne yra normalus reiškinys, kuris nesurištas su jokiais religiniais objektais. O neišmanymas, visus savo kūno virpesius priskirti dievui ar rojaus trejybei, yra nedovanotinas. Tegu konkrečiai aprašo kas tai per virpesiai, kokie požymiai, kokie pojūčiai fiziniame kūne, kokie vitaliniame, kokie astraliniame, mentaliniame kūnuose. Aišku, jeigu urantai gali aptikti ir justi tų kūnų būvimą. Bet greičiausiai jie nejunta...”
Mielas Povilai, gyvų Rojaus Trejybės virpesių negali pademonstruoti, nes jie tokio aukšto dažnio, kad nė vienas paaiškinimas tau nepadarys jokio poveikio, kad nors kiek suprastum, KAS TAI, KOL PATS ATSIVERSI IR PATIRSI SAVO PATIES VIDUJE.

”Aiškinti ką darys Dievybės –nepadoru –negražu –begėdiška (bet labai įdomu –nesustok Algimantai). UK –turinys perteklinis pasąmonei, t.y. pakankamai daug skaitant; sąmonė savo supratimą sandėliuoja į pasąmonę. Povilas žino, kad tik technikos reikalas –iškils ar neiškils –balsais, mintimis daugiaplanis Penktojo turinys.”
Mielas Algirdai, tokio dalyko kaip PADORU ar NEPADORU-begėdiska neegzistuoja, tai tik tavo iškreiptos ir tuo pačiu SUŽEISTOS pasąmonės, kaip ir kitų žmonių susigalvotų negyvų taisyklių sampratų LAIKYMASIS ar LAUŽYMAS. Įtikėjimas visa tai pranoksta ir tada lieka tik GYVA ROJAUS TREJYBĖS MEILE. Ačiū TAU už gerą linkėjimą – tikrai NESUSTOSIU, NES TOKIA MANO MISIJA – JUMS SUTEIKTI VIS RYŠKESNĘ ŠVIESĄ, VISIEMS. Tuo tarpu GYVAS ryšys su Rojaus Trejybe vyksta ne per pasąmonę, bet per VIRŠSĄMONĘ, TODĖL ŠITO GILUMINIO GYVO RYŠIO METU PASĄMONĖ YRA VISIŠKAI ATJUNGTA.

“BŪTENT . . . PIRMĄ KARTĄ URANTIJOS ISTORIJOJE – TOKIĄ . . . PATEIKTĄ NUOSTATA-NURODYMĄ. Melas, falšas, saviapgaulė, apgaudinėjimas mielų sesių ir brolių dvasioje. Davatkiškai įsikibęs į tai ką pats daro, nematydamas kitų darbų ir pastangų nemažiau nuoširdžių, nemažiau su pasiaukojančiu atsidavimu daromų.”
Mileas Algirdai, pateikei – APKARPĘS – citatą, bet neparašei JOS TEIGINIO, KURIS BŪTENT IR YRA PERTEIKTAS PIRMĄ KARTĄ URANTIJOS ISTORIJOJE, o teiginys DVASINIAMS MOKYTOJAMS yra toks – SAVO PROGRAMA MINIMUM SIEKTI SUSILIEJIMO SU SAVO MINTIES DERINTOJU. Būtent TOKIOS nuostatos iki šio laiko nebuvo perteikta NĖ VIENAM KITAM Urantijos mirtingajam, nes nė vienas KITAS dar NĖRA parengtas tokį teiginį priimti IŠ ROJAUS TREJYBĖS. Tuo tarpu apie kitų darbus nekalbėjau nė žodžiu, todėl apie mano matymą ar nematymą kitų nuoširdžių pastangų kalbėti čia nedera, nes ne apie tai kalba.
.
”Kuo labiausiai pritariu Rimantui V “Aš tai lieku ištikimas Urantijos knygos tiesoms.“
Ir nėr čia ko rodyti, kaip pasąmonės malūne sufarširuojami knygos tekstai, norai-troškimai, asmeniniai išgyvenimai, gyvenimo dramų-nuoskaudų postūmiai. Tai ką čia forume darai Algimantai –didžiąja dalimi yra taip netikra –taip svaigulinga.”
Mielas Algirdai, tu KOL KAS dar nesuvoki PATS, KĄ DABAR PARAŠEI. Turėk kantrybės, kada pats ASMENIŠKAI, IR VIEŠAI, PALIUDYSI KITEMS, KAD AŠ BUVAU TEISU, O TU KLYDAI. Tu, kaip ir absoliuti dauguma kitų mirtingųjų, PERDAUG SKUBI SU APIBENDRINIMAIS IR IŠVADOMIS, NORS MATAI TIK MAŽĄ ŠVIESOS PLOTELĮ.
.
”Neduok dieve sitokiu uzprogramuotu ant zemes pavirsiaus.Ir dar keleta simtmieciu kitus programuot ruosiasi.Jiems jau vieno gyvenimo neuztenka.Isprotes gi visi vdrebezgi.Nu jau ne,aciu.Netikiu,kad dievas ant tiek sadistas.Tai vadinamas urantinis sadizmas.Ir nereikia cia painioti ir sleptis uz "dievo".Nesutinku.Eikite sadistadavotis i kita planeta o geriau kita visata...”

Urantai būtent dėl to ir yra gyvajame kelyje, kad tokių siauro mąstymo sampratų ir akligatvių nebeliktų NĖ VIENAM VISAME PASAULYJE. Ir taip bus, URANTŲ PASTANGŲ DĖKA, kada gyvoji meilė ir šviesa pasieks VISŲ DVASINĮ IR TIKRĄJĮ ASMENĮ, KURIO VIDUJE IR VEIKIA TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS DVASIA-MINTIES DERINTOJAS, NIEKO NEUZURPUODAMAS, BET GYVAIS MEILĖS VIRPESIAIS IR GYVA ŠVIESA IŠ VIDAUS, IR JOKIU BŪDU NEPAŽEISDAMAS ASMENS LAISVOS VALIOS ROJAUS TREJYBĖS PADOVANOTOS.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2010-08-30 23:59:28

Komentarai

Povilai,
rašai: "tos citatos iš Uk tokios neskoningos, suveltos, jokio aiškumo". Tai tik tavo požiūris. Aš studijuoju Urantijos Knygą ir ji man yra net labai aiški, puikiai suvokiama (išskyrus kai kurias aukščiausias sampratas apie dėsnius, kuriuos žmogiškam protui vis tik dar per sunku suvokti labai suprantamai), su labai gilia išmintimi ir su labai įdomiu minčių (idėjų, postulatų) išbarstymu (todėl net Algimantas rašo, kad kai kas traukia kažką iš konteksto, o aš manau, kad tokiu būdu tikrinama žmogaus įžvalga).
Tavo pateikta nuoroda gana įdomi intelektualiai. Ir gana teisinga intelektualiu suvokimu, bet joje trūksta dvasios pusiausvyrai tarp dvasinio ir intelektualaus. Taigi dominuoja intelektas. Bet jau geriau tokios žinios, negu koks nors kitoks -izmas.
---
Šiaip jaučiu tam tikrą kaltę dėl to, kad kažkada išprovokavau tavo pareiškimą apie tapatybės sunaikinimą, kurį neseniai čia pakartojai. Tad dabar nuoširdžiai prašau ne pulti kartoti savo nuostatos, bet bent jau nuo to susilaikyti.
Nors gilumine prasme nepritariu tavo čia skleidžiamomis idėjoms, tačiau manau, kad jei jau tu čia, vadinasi taip jau reikia ir tokia yra Tėvo valia (galbūt net ir tavo labui).

VaidasVDS
2010-09-01 12:53:26

Oi, Vaidai, tos citatos iš Uk tokios neskoningos, suveltos, jokio aiškumo. Be to, jokio minties derintojo nėra. Jį galima susikurti savo vaizduotėje, net galima sukurti ir maitinti kolektyvinį minties derintojo energetinį fantomą, liaudiškai tariant- dvasią, ezoteriškai- egregorą.
"Egregorai. Kas tai yra ir kaip veikia?

Gyvi žmonės spinduliuoja savo talpinimo (lygio)energiją ir informaciją. Jeigu kažkoks tai žmonių kiekis turi energetikos panašumų parametrus, ir buriasi kartu, tai jie gimdo energetinę informacinę sistemą, tampa jos baterijomis, ji vadinama egregoru. Egregoras yra materialus.
Virpesių procesai ir yra informacijos nešiotojai. Biolaukas yra materialus.
Egregorai skiriasi informacijos, jėgos, laiko parametrais, kuriuos jiems suteikia žmonės. Egregorai būna įvairių formų, tankumo ir skaidrumo. Valdomi egregorai gali būti vieno žmogaus, grupės arba per kitą, svetimą žmogų arba per kitą, stipresnį egregorą." Šaltinis: http://www.laisveserdve.lt/Egregorai-Kas-tai-yra-ir-kaip-veikia
Aš nekuriu minties derintojo ar angelo sargo minties struktūrų ir jų nėra, jie neegzistuoja be žmogaus noro.
Todėl, tik tie kas palaiko tą idėją apie minties derintoją gali ateinančias mintis jam priskirti. Kitaip mintys ateina ir išeina, kaip debesys danguje. Ir kolektyvinis garbinimas yra skirtas būtent bendro energetinio lauko kūrimui ir sustiprinimui. Tai tokie elementarūs dalykai. Urantai, nebūkit siauro suvokimo, išplėskit savo matymo lauką, patyrinėkit psichofizinius reiškinius.
Vienas žmogus gali sukurti vaizdinį ir net perteikti jį kitiems, tokiu būdu jis apsėda kitus žmones, taip kuriamos sektos ir išsivysto psichologinė ir psichinė priklausomybė nuo grupės. Kiekvienas tikintis narys stiprina sektą ir jos vadą, kiekvienas abejojantis - silpnina.
Negi jums trūksta paprasto įžvalgumo, kad suprasti šiuos reiškinius? Koks tuomet žemas jūsų intelekto lygis. Aš jums jau taip smulkiai viską išaiškinau, sukramčiau, o jūs vis vien tingite atlikti eksperimentus ir tyrinėti save, savo energetiką. Cha cha.
Algimanto intelektas yra aukštas, tačiau gyvenimas yra nelogiškas, turintis savo dėsnius, ir suprasti jį intelektu neįmanoma. Net aukštas intelektas yra gana ribotas, nes remiasi logika, racionalumu, gyvenimo pažinimas eina per širdį, pajutimą, susivienijimą, išsiplėtimą, tylą.

Povilas
2010-09-01 11:34:26

Povilai,
o tu kartais rašai beveik kaip urantas. Palygink:
"Kada intelektualios prigimties vystymasis vyksta greičiau už dvasinį vystymąsi, tada tokia padėtis bendravimą su Minties Derintoju padaro tiek sunkų, tiek pavojingą. Lygiai taip pat, per didelis dvasinis vystymasis turi polinkį sukelti dieviškojo vidinio gyventojo dvasinio vadovavimo fanatišką ir iškreiptą interpretavimą. Dėl dvasinio sugebėjimo stokos labai sunku tokiam materialiam intelektui perteikti tas dvasines tiesas, kurios glūdi aukščiausioje viršsąmonėje. Būtent tobulos pusiausvyros protui, esančiam švarių įpročių, stabilizuotų nervinių energijų, ir išbalansuoto cheminio veikimo kūne – kada fizinės, protinės, ir dvasinės galios yra trivienėje vystymosi harmonijoje – gali būti perteiktas šviesos ir tiesos maksimumas, sukeliant tokios būtybės realiai gerovei minimalų pavojų arba riziką. Tokiu išbalansuotu augimu iš tiesų žmogus kyla vienas po kito einančiais planetinio progresavimo apskritimais, iš septintojo į pirmąjį."
---
"Besivystančios asmenybės viršžmogiškasis tipas veikia proto ir dvasios sąjungoje. "
---
"Vyras ir moteris, praktiniu požiūriu, yra tos pačios rūšies du skirtingi porūšiai, kurie gyvena artimai ir intymiai bendraudami. Jų požiūriai ir visas kompleksas gyvenimiškų reakcijų yra iš principo skirtingi; jie yra visiškai nepajėgūs iki galo ir realiai suvokti vienas kito. Visiškas supratimas tarp lyčių yra nepasiekiamas.
Moterys atrodo, jog turi didesnę intuiciją negu vyrai, bet taip pat atrodo, kad jos yra kažkuria prasme mažiau logiškos. Tačiau, moteris visada buvo žmonijos moralinio standarto nešėja ir dvasinis vadovas. Ta ranka, kuri supa lopšį, vis dar bičiuliaujasi su likimu.
Prigimties, reagavimo, požiūrio, ir mąstymo skirtumai tarp vyrų ir moterų, ne tiktai, kad neturėtų kelti susirūpinimo, bet turėtų būti laikomi labai naudingi žmonijai, tiek individualiai, tiek kolektyviai. Daugelis visatos tvarinių kategorijų yra sukurtos asmenybės pasireiškimo dualiose fazėse. Tarp mirtingųjų, Materialiųjų Sūnų, ir midsonitų, šitą skirtumą apibūdina vyriškoji lytis ir moteriškoji lytis; tarp serafimų, cherubimų, ir Morontinių Kompanionų, jį pažymi pozityvus arba aktyvus ir negatyvus arba pasyvus. Tokie dualistiniai susivienijimai labai smarkiai padidina visapusiškumą ir nugali įgimtus apribojimus, net kaip tą daro ir kai kurie trivieniai susivienijimai Rojaus-Havonos sistemoje.
Vyrams ir moterims reikia vieniems kitų per savo morontinę ir dvasinę, o taip pat ir mirtingųjų karjerą. Požiūrio skirtumai tarp vyro ir moters išlieka net už pirmojo gyvenimo ribų ir per visą kilimą vietinėje visatoje ir supervisatoje. Ir net Havonoje, tie piligrimai, kurie kažkada buvo vyrai ir moterys, ir toliau padės vieni kitiems kylant į Rojų. Niekada, net ir Užbaigtųjų Korpuse, tvarinys nepatirs tokių didžiulių metamorfozių, kurios ištrintų asmenybės tuos bruožus, kuriuos žmonės vadina vyriškąja lytimi ir moteriškąja lytimi; visada šitos dvi žmonijos pagrindinės variacijos tikrai ir toliau intriguos, stimuliuos, skatins, ir padės viena kitai; visada jos bus abipusiškai priklausomos nuo bendradarbiavimo sprendžiant sudėtingas visatos problemas ir įveikiant daugialypius kosminius sunkumus.
Nors abi lytys niekada negali tikėtis, jog viena kitą supras iki galo, bet jos veiksmingai viena kitą papildo, ir nors bendradarbiavimas dažnai yra daugiau ar mažiau asmeniškai antagonistinis, bet jis yra pajėgus visuomenę išsaugoti ir reprodukuoti. Santuoka yra toks institutas, kuris sumanytas tam, jog suderintų skirtumus tarp lyčių, tuo pačiu metu įgyvendindamas civilizacijos tęstinumą ir užtikrindamas rasės reprodukciją."
----
Tai dar nėra mano atsakymas Algimantui. Atsakymą parašysiu vėliau, tačiau į temoje iškeltą klausimą trumpai atsakau: Taip.

VaidasVDS
2010-09-01 10:58:42

Ištaisau klaidą:
"Moteriška natūra yra iš prigimties švelnesnė, minkštesnė, imlesnė, aktyvesnis DEŠINYS smegenų pusrutulis."

Povilas
2010-09-01 01:36:10

Labai geras paskutinis Algimanto komentaras. Smagiai pasijuokiau, net miegai išsisklaidė. Šis forumas man atstoja Bingelio anekdotus, kurie gana grubūs, o čia...humoras pilnas "šviesos". Skaitau ir juokas ima. Ačiū jums.
"Mielieji, jau seniiai pastebiu, kad nuolatinių priekabiautojų demonstruojama reakcija į bet kokį ŠVIESOS teignį". Algimantas.
Į kokios dar ŠVIESOS teiginį? Nuo kada vis didesni pliurpalai patapo vis ryškesne šviesa?
"bet ir GRYNOJO INTELEKTO lygis neatitinka tos ribos, kuri turėtų būti 21-ajame amžiuje ". Algimantas.
Intelektas nėra proporcingas dvasingumui. Kadangi tu esi vyras, tau labiau priimtina viską apdoroti protu, intelektu, logika, tačiau moterys yra mažiau logiškos, jos labiau emocionalios, nelogiškos. Jeigu žmogus labiau išvystęs savo vyriškąją pusę, aktyviau veikia kairysis smegenų pusrutulis, kuris atsakingas už žinias, atmintį, mokslą, logiką, racionalumą. Algimantas yra tipinis vyriškumas, jam emocijos yra antraeilės, jam svarbu, kad būtų LOGIŠKA, pagrįsta INTELEKTU. Moteriška natūra yra iš prigimties švelnesnė, minkštesnė, imlesnė, aktyvesnis kairys smegenų pusrutulis. Moterims pirmoje vietoje yra emocijos, jausmai, grožis. Moteris labiau nori pajusti vidumi, nei klausytis racionalių loginių aiškinimų. Todėl moterys labiau ištikimos, net tuomet, kai intelektas sako priešingai.
Šitų dalykų, matyt, Algimantas neįskaito, kai apeliuoja į padriką mąstymą, intelekto stoką. Kitaip jis žinotų, kad vyrai ieškantys dvasingumo sumoteriškėja viduje. Jie tampa jautresni, jų judesiai nebe tokie grubūs, kapoti, atsiranda tam tikra gracija, trapumas.
Žmogus viduje dichotomiškas, jame yra aiškiai išreikšta vyriška arba moteriška pusė, tačiau jos abi jau yra jame. Ir dvasingas žmogus ieško ir randa savo abi puses, jis nei moteriškas, nei vyriškas, abi pusės esti harmonijoje, balanse, tuomet žmogus laikomas susijungusiu viduje, vientisas. Tačiau Algimantas, aiškiai yra vienpusis, palinkęs į raciją, intelektą, jo moteriškoji, jausminė pusė yra nuolatinėje krizėje. Toks žmogus niekada nebus dvasingas, kol nesusibalansuos viduje. Jis gali tapti puikiu oratoriumi, mąstytoju, koncepcijų kūrėju, bet ne daugiau. Jam trūks šilumos, atsipalaidavimo, pasyvumo, tylios užuojautos.
"O juk mūsų Forume vis tik lankosi patys SKVARBIAUSI PROTAI DABAR ESANTYS Lietuvoje, tačiau net ir jiems nesuvokiamas mūsų Forumo TIEK INTELEKTUALUS, TIEK DVASINIS LYGIS.". Algimantas.
Ar ne per aukštai iškėlei kertelę? Čia lankosi keistuoliai ir šiaip mėgstantys pažongliruoti žodžiais, pasidalinti įžvalgomis. Jokio dvasingumo čia nė su žiburiu nerasi, vien tik sovietinio ir Šiaurės Korėjos stiliaus propaganda: mes patys skvarbiausi, mes patys ryškiausi, mes išrinktieji, mes intelektualiausi (tarsi tai būtų didžiausia dorybė), mes pasieksim komunizmą, urantizmą ar kokį nors kitą - izmą.
Kadangi Algimantas tiki, kad dvasingumas pasiekiamas per INTELEKTĄ, MĄSTYMĄ, jis ir rašo tas paklodes iš žodžių, kad jo kulto pasekėjai galėtų prieš miegą užsikloti ir saldžiai miegoti iliuzijų pasaulyje. Dvasingumas nieko bendro su intelektu tiesiogiai neturi, moterys daug dvasingesnės už vyrus, nes kaip tik turi mažesnį polinkį logiškai analizuoti, svarstyti. Jos jaučia širdimi, turi nuojautą, užuojautą, kantrumą, jos arčiau savo prigimties, jos gali tapti motinomis, jos arčiau savo šaknų. O vyrai mėgsta polemikas, diskusijas, jie šalto proto atstovai. Ir didžiausi filosofai, mąstytojai buvo vyrai: Jungas, Nyčė, Šopenhaueris ir kt.
Tačiau iš didelio rašto išeina iš krašto... Kai per daug proto, intelekto, žmogus turi polinkį nusivažiuoti savo svarstymuose į fantazijas, apsėdimus. Taip pat, kai per daug emocijų, jausmų, žmogus patiria nerimą, stresą, gali prasidėti neurozės, depresija, nervinis išsekimas. TURI BŪTI BALANSAS, mielieji.
"TIK MALDA MES JIEMS tiktrai padėsime praregėti ir pažvelgti dvasiniu matymu tiek į save, tiek į aplinką, tiek į urantus, ir IŠMINTIMI vadovaujantis GYVENTI VYKDANT ROJAUS TREJYBĖS VALIĄ." Algimantas.
Lozungas kaip sovietų laikais:
Спасибо Родине за наше счастливое детство!
КОНЕЧНАЯ ЦЕЛЬ – КОММУНИЗМ.
МЫ ПРИДЕМ К ПОБЕДЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКОГО ТРУДА.
СОВЕТСКОЕ – ЗНАЧИТ ОТЛИЧНОЕ.

Povilas
2010-09-01 01:25:09

Mielieji, jau seniiai pastebiu, kad nuolatinių priekabiautojų demonstruojama reakcija į bet kokį ŠVIESOS teignį, net ir tuo metu, kada jis yra paaiškintas, kad jis būtų suprantamas ir mokinukui, kuris dvasiniu keliu neina, bet logiškai mąsto, ir skaito tai, kas paaiškinta, atidžiai, TAIP PAT LIUDIJA, ką aš jau seniai matau ir visame pasaulyje, kad Urantijos gyventojų ne tik dvasinis lygis pavojuje, bet ir GRYNOJO INTELEKTO lygis neatitinka tos ribos, kuri turėtų būti 21-ajame amžiuje net ir tokioje vien tik iškreiptai mąstančioje materialios civilizacijos planetoje, kaip Urantija.
O juk mūsų Forume vis tik lankosi patys SKVARBIAUSI PROTAI DABAR ESANTYS Lietuvoje, tačiau net ir jiems nesuvokiamas mūsų Forumo TIEK INTELEKTUALUS, TIEK DVASINIS LYGIS.
Nieko nepadarysi, tai mūsų - URANTŲ - VEIKLOS ARENA, KURIOJE DĖMESĮ IŠLAIKYTI ILGESNĖS PASTRAIPOS AR ILGESNIO TEKSTO GILESNIŲ TEIGINIŲ ATŽVILGIU MŪSŲ KITIEMS DVASINIAMS BROLIAMS, NEMATANTIEMS SAVYJE RĄSTO, O KITUOSE IEŠKANTIEMS KRISLO, YRA LABAI SUNKU, IR SUNKU BŪTENT NE DĖL KO NORS KITO, BET VIEN TIK DĖL TO, KAD JIE NEGALI PABUSTI PATYS IŠ DVASINIO LETARGO MIEGO IR ATRASTI TĖVĄ SAVYJE. Tik tada jie galėtų pamatytų, kokie sujaukti replikavimai, PRIEŠTARAUJANTYS NET JŲ PAČIŲ "LOGIKAI," JEIGU JIE IR JOS LAIKYTŲSI NUOSEKLIAI. Tačiau net šito nuoseklumo jie nepajėgia išlaikyti reikšdami savo mintis. Tai panašu, kad jie suaugo iš tokių vaikų, kurie savo mąstymu nebuvo pakankamai išsivystę, nebuvo patyrę žmogiško ir kupino meilės bendravimo su savo draugais, tėvais, mokytojais, ir net kitais suaugusiais žmonėmis. O tai sulėtino jų MĄSTYMO VYSTYMĄSI, todėl jie ir buvo kaip juos vadina ATSILIKUSIO MĄSTYMO VAIKAI. Visa tai duoda vaisius jiems ir šiandien - jų nepajėgumą net su savo intelektu susitvarkyti taip, kaip TURĖTŲ susitvarkyti logiškai ir NUOSEKLIAI mąstantys suaugę žmonės.
Štai tokie ir suaugusio mąstymo realūs vaisiai IŠ TOKIO ŠEIMOS AUKLĖJIMO, IŠ TOKIOS ŠVIETIMO SISTEMOS.
Štai kodėl jiems per sunku SISTEMIŠKAI SUVOKTI TEKSTĄ NET VIEN TIK GRYNAI INTELEKTUALIA PRASME. TODĖL JŲ SAMPROTAVIMAI YRA PRIEŠTARINGI, NENUOSEKLŪS.
Ir tokiems mes - URANTAI - TURIME SU MEILE IR DAR DIDESNIU ATSIDAVIMU ROJAUS TREJYBEI SKLEISTI MEILĖS VIRPESIUS, KAD JIE NORS KIEK NURIMTŲ, TURIME DAR DAUGIAU UŽ JUOS MELSTIS tiek asmeniškai KASDIEN, tiek KOLEKTYVIAI MŪSŲ GYVOJOJE ROJAUS TREJYBĖS ŠVENTOVĖJE.
TIK MALDA MES JIEMS tiktrai padėsime praregėti ir pažvelgti dvasiniu matymu tiek į save, tiek į aplinką, tiek į urantus, ir IŠMINTIMI vadovaujantis GYVENTI VYKDANT ROJAUS TREJYBĖS VALIĄ.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-08-31 22:40:38

oi rimantai rimantai, tai dabar turėčiau susigėsti dėl tavo tokio įvertinimo? :) Deja, negaliu nieko tau net parekomenduoti, nes tu turbūt skaitai tik UK. O aš kadangi neskaitau tai neturiu net ko tavęs paklausti :)
Bet aš tave suprantu kaip atsidavusį algimantistą. Ir mano visi parašymai galioja. Tikiuosi labai nenuvyliau ir tavo išsakytas džiaugsmas dėl manęs leidžia tau mėgautis gyvenimu :)

Jonas
2010-08-31 18:05:21

Mielas Jonai , su Algimantu būtent ir yra viskas tvarkoje , o vat su tavim kaip ir su didžiąja dauguma žmonijos toli gražu taip nėra. Jeigu taip būtų, kitoks būtų ir mūsų pasaulis. Taigi padėti Jonai reikia tau ir likusiai žmonijos daliai vaduotis iš biblijinių ir kitokių mitų tame tarpe ir tų , kuriuos čia Povilas mums pateikia.O dėl pažodinio skaitymo tai tu susirask kokį kabalistą, jis tau mielas Jonai paaaiškins ,kad būtent tu kaip biblijos žinovas ir mylėtojas visisškai na visiškai nemoki skaityti Biblijos, kuri tau kaip sakai ne visa yra mitas.Ir iš viso prie ko čia ji , toji biblija , pateiki citatą būtent biblijinę, tarsi parodyti kaip urantai pasikliauna mitais. Taigi jie jau senai kalba , kad ji yra būtent mitas ir tik mitas ir daugiau nieko ir jiems ji visiškai nereikalinga. Jie pasikliauna apreiškimais pateiktasi šitam forume ir savo patyrimu patys gi juos sau ir patvirtina. Dar Jonai ,kas liečia pažodinį skaitymą tai tu ir esi tas geriausias pažodinio skaitytojo pavyzdys. Tu visiškai nemoki skaityti kas parašyta tarp eilučių ir net nebandai to suvokti, nesuvoki visškai kito rašančiojo minčių ir savo nesuvokimą apvertęs viską aukštyn kojom pateiki jau kaip suvokimą , tarsi tas kuris rašė būtent taip ir norėjo parašyti kaip tu visiškai nesupratęs tą parašymą paskui aiškini. Tu klausk Jonai,ko nesupranti klausk o ne leisk čia laiką tuščiai šitame forume. O nesupranti dar labai daug ko. Esi ne Jonas o visiškas Jonukas o turėtum tapti Jonu, Tėvo sūnumi aktualiai.

rimantasKaunas
2010-08-31 16:44:43

„ TAČIAU NETRUKDYTKITE MUMS SIEKTI RYŠKESNĖS ŠVIESOS IR UŽ URANTIJOS KNYGOJE PATEIKTĄ, IR GAUNAMĄ TIESIAI IŠ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ, PER JŲ DVASIĄ – MINTIES DERINTOJĄ – SUTEIKIAMUS APREIŠKIMUS-MOKYMUS, KURIE IR IŠPLEČIA URANTIJOS KNYGOS TEIGINIUS IR PADEDA PATIRTI ROJAUS TREJYBĖS VEIKIMĄ TIEK MŪSŲ VIDUJE, TIEK VISOJE APLINKOJE,TIEK IR KŪRINIJOS ŠEIMOJE, YPAČ GARBINANT ROJAUS TREJYBĘ MŪSŲ GYVOJOJE ROJAUS TREJYBĖS ŠVENTOVĖJE..
Mielieji, jūs turite būti IŠTIKIMI VIEN TIK TĖVUI-ROJAUS TREJYBEI – GYVIEMS ASMENIMS IR ASMENYBĖMS – KURIOS VISOS TRYS IR SUDARO KŪRINIJOS KŪRĖJĄ – ir gyventi jų vis daugiai atskleidžiama savo lygyje TIESA IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, ne būti ištikiemiems kokios nors knygos TIESOMS.
TIESA YRA VIENA, TIK JOS VIS DAUGIAU NIUANSŲ MES ATSKLEIDŽIAME, PER GYVĄ RYŠĮ SU ROJAUS TREJYBE, BET DĖL TO NEATSIRANDA DAUG TIESŲ. Todėl ištikimybę demonstruokite ne teiginiams, bet ŠVIESOS IR GYVENIMO TEIGINIŲ ŠALTINIUI IR CENTRUI – ROJAUS TREJYBEI. IR TIK JAI. Visada Šaltinis yra aukščiau net už pačios ryškiausios šviesos teiginį, kaip ir idėja negali pranokti jos autoriaus, nes būtent AUTORIUS JĄ PASKLEIDŽIA, nes pati idėja pasklisti negali. GYVOS IR AMNŽINOS IDĖJOS AUTORIUS VISADA YRA ROJAUS TREJYBĖ, NES NIEKAS NEGALI BŪTI AMŽINAS IR ŠVIESUS BE AMŽINYBĖS IR ŠVIESOS ŠALTINIO IR CENTRO „

Mielieji, vakar skaičiau nuostabų sesės dvasioje komentarą – mokymą. Kokia gili išmintis, dvasinė įžvalga.

Šiandien įkeliu pastraipą, kurioje matau KVIETIMĄ TAPTI ROJAUS TREJYBE. Būti tobulais, net koks tobulas yra Kūrėjas.

Vietoje kvietimo į Kauno klinikas, vertėtų susimąstyti į kurį korpusą reikėtų pasukti kviečiančiajam.

Nerašysiu šįvakar ilgo komentaro, nes mielos sesės dvasioje Ritos iš Londono prašymu, pradedu mokytis „ kompiuterinės kalbos “ pradžiamokslio. Tariu jai nuoširdų „ ačiū „ ir kviečiu visus ATVYKTI Į GYVĄSIAS PAMALDAS ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE. Taip pat ir į studijas Mokytojų namuose. Tik adresą pamiršau, bet jūs tikrai jį rasite Dvasinių Mokytojų rengimo forume.
Ramybės jums

Arunas
2010-08-31 16:14:02

Parašiau apie katiną, negalvodamas apie šiandienos situaciją, o dabar pagalvojau - taigi Algimantas rimtai serga jau dabar... Nepasakyčiau kad man dėl jo ramu. Jei jis leistų kad kažkas juo deramai pasirūpintų, bet tokio charakterio žmonės paprastai savo gyvenimo klausimus sprendžia vieni.
Rimantai, tu ilgai skaitei UK, protu tu viską pervirškinęs į tyrelę, bet dvasiškai vistiek esi neatsivertęs, kažkas tave blokuoja. Tavęs beveik neveikia emocijos, protas viską priima pažodiškai ir teoriškai, bet ne asmeniškai, turi gerą atmintį, jei ant kokio įsitikinimo užsiciklini, tai ilgam. Bet kaip po keturių metų pakeitei nuomonę apie mane (nors mano mąstymas atsispindėjo komentaruose visą laiką), taip gal pakeisi ir apie Algimantą? Tada gal tu galėsi kaip nors konkrečiai padėti Algimantui, padėti jam bent kiek pajausti žemę po kojom? Ar negi manai kad čia viskas normalu?

Jonas
2010-08-31 10:42:57

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal