Forumas: temos peržiūra
Algimanto atvykimas ir musu susitikimas Klaipedoje, rugsejo 26-27 dd..
Mieli broliai ir seses, musu dangiski tevai, Rojaus Trejybe, suteike galiyibe susitikti Klaipedos kraste, kad galetume bendroje maldoje ir pokalbiuose sustipreti ir pabuti Tevu meiles glebyje. Susitikimai vyks, rugsejo 26 d.- 18.oo val.(sekmadienis) ir 27 d.-12.oo valanda. Algimantas vaziuos is Kauno, po pamaldu, taigi galite prisijungti su savo transportu. Sale apie 100 kv.m., bet nera kedziu, pasiimkite su savimi ant ko patogiai atsisesti; pagalvels, kedutes, dekius..., norintys pasilikti kitai dienai gales pernakvuoti saleje (grindys medines), pasiimkite miegmaisius. Ptalpos yra Klaipedos centre Šaliu g. 19, pro vartelius i kiema, "Jogos centras". Smulkesne informacija tel. 8.688.31346, Laima (laima.romanovaite@gmail.com, iki pasimatymo, su meile jusu sese.
LaimaR2010-09-18 13:28:59
Komentarai
[dėl forumo tendencijos keitimo] Džiaugiuosi "žadamais" forumo pasikeitimais vibracijų prasme, būtent todėl kad ir šimtas daug metų Urantijos Knygą studijuojančių minėdavo, kad nesiryžta pasidalinti patyrimais todėl kad čia vyksta kovos. O loginės ar intelektualios kovos neuturi prasmės prieš - didesnę išmintį, dvasią, dieviškas vertybes. Išmintis pranoksta protą, o meilė pranoksta išmintį. Nesakau kad kame nors nėra logikos, bet tiesiog užsiciklinimas prie tokių "kovų" - nubraukia tą svarbumą matyti visuomet visumą, dalintis gyvenimo būdu, o ne kabinėtis prie žodžio ar raidės. Jeigu tikrai kasnors norėtų "kovoti ir diskutuoti iki paskutinio danties" tai tegul sukuria atskirą forumą... ir ten diskutuojasi į marias. Intelektualios ir "proto lygio" (kaip aš vadinu) - nieko nekeičia - nekeičia žmogaus vidaus, suvokimų, požiūrio į tikrovę kuris yra grindžiamas nuoširdžiu matymu, bet ne proto nuostatų samprotavimais nejaučiant vidumi.Jonai, jeigu aš norėčiau konors išmokti - man būtų aktualus mokytojas kuris - man perteikai ką nors naujam, leidžia suvokti naujas žinias, leidžia pamatyti daugiau. Tuo tarpu žmogus kuris tik viską kritikuotų, sakytu tas ar anas blogai - nesuteiktu "JOKIO platesnio matymo". Lygiai taip manes nedomina kokių kriminalų laidos, arba kokie pliotkai kas kam atsitiko, arba jeigu turėčiau tarkim kokią problemą - man visiškai nepadėtų žmogus kuris sakytų "va tas ir anas blogai". Padeda tik KONSTRUKTYVI diskusija, patarimai, žinios, MATYMAS ateities kelio, gebėjimas vis keistis ir keistis į gerą, tobulėti charakteriu. Todėl, linkiu ir tau DALINTIS, užsiimti švietėjiška veikla, taip kad jeigu turi gerų minčių jos savo išmintimi, meile, prasmingumu - pranoktų kitą ar ankstesnę informaciją ar žinias. Ir palyginti tokia veikla užsiiminėjančių stilių, su tais kurie tik jau tai kas sukurta apteplioja savo komentarais, bet nieko geresnio nepasiūlo. Tokia, atrodytų yra pagrindinė esmė. Tam, kad galbūt tau pabandžius pasirodys kad gal visgi toks laiko panaudojimas yra prasmingesnis. Visuminiu susivokimų, mąstymo tik VISUMOS požiūriu visuomet linkiu. Ne atskirų detalių negalvojant apie visumą. Su meile, Sudiev.
Vaidas
2010-10-01 21:54:02
va būtent taip ir galvojau apie tave, Algimantai. Deja, tai nežada nieko gero nei tau, nei vienam, su kuo tu susidursi.
Deja, Algimantas tampa lietuvišku Sai Baba. Tai apgailėtina. Visų tautų tėvas, ančiukų draugas, Stalino saulė, gerasis globėjas. Viskas besąlygiška ir absoliutu. Tokią valdžią galima ir įsivaizduoti, viskas itin panašiai kaip Orvelo Didysis Brolis. Tačiau Algimanto atveju tai yra tik fikcija ir vaizduotė, viskas kas neatitinka diktatoriaus vizijos, šalinama. Jei tai būtų reali GALIA (pamėgtas naujas žodis), vaizdelis būtų ne blogesnis kaip toj kitoj planetoj.
Jonas
2010-10-01 14:31:18
Mielieji, Jono klausimai APIE klaidas NETURI PRASMĖS, JIE TIK eikvoja energiją į juos atsakinėjant. Todėl į tokius klausimus nieatsakinėsiu, nes energiją reikia labai branginti, tą man net vaizdiniu parodė ir dar kaip, kad ar raudojau ir apgailestavau, kad žmonės šitokie akli. Todėl iš Forumo tikrai nieko neįspėjęs ir neaiškindamas šalinsiu net menkiausias neigiamas emocijas skliedžiančius pasisakymus, nes jie vis EIKVOJA ENERGIJĄ NET IR SKAITANČIŲJŲ. Šis Forumas taps t y r a s d v a s i a.
Iš mano aiškinimų jūs pajausite, kaip keičiasi Forumas į TYRASTĮ IR VIEN TIK Į MEILĘ. Nė viena energetinio virpesio vilnelė netrui atsisipindėti neigiama samprata. TODĖL VISI PRIEŠ RAŠYDAMI PASIMELSKITE, KAD IR JŪS JAUSTUMĖTE TĖVO RANKĄ RAŠANČIĄ JŪSŲ KLAVIATŪRA IR JO DVASIĄ SAVO ŠIRDYJE. Ir ir bus geri ir meilės pilni žodžiai, svarūs argumentai, o ne tokie kaip Romo, kuruos visus ištrinsiu, kaip ir jo temą.
Mūsų Forumas nėra KOVOS LAUKAS, IDĖJŲ KOVOS LAUKAS, BET TIKĖJIMO, PASIEKUSIO JAU DAUG AUKŠTESNĮ LYGĮ - ĮTIKĖJIMO GYVĄJĄ IR NEIŠSEMIAMĄ GELMĘ - MEILĖS IR GERANORIŠKUMO GYVOJI BANGA IŠ TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS VANDENYNO.
Jūs nežinote, ką darote, kad šitaip elgiatės. Aš žinodamas dabar kiekvieno neigiamo žodžio sukeliamą milžinišką žalą tiek protui, tiek fizinei ląstelei, tokios brangios ir gyvos energijos tiesiog TAŠKYMĄ, aš jus SAUGOSIU IR GLOBOSIU, MYLUOSIU IR VESIU PIRMYN ROJAUS TREJYBĖS MEILĖJE IR ŠVIESOJE - VISUS - KATALIKUS, MUSULMONUS, PRAVOSLAVUS, ANGLIKONUS, BUDISTUS, MORMONUS, VISUS VISUS URANTIJOS ŽMONES. Toks man yra Rojaus Trjeybės suteiktas įgaliojimas. Tačiau apie tai aš parašysiu, kada prisėsiu prie aprašymo visų mano patyrimų kelionės į KAUNĄ-KLAIPĖDĄ-TELŠIUS metu ir jau sugrįžus į Vilnių.
Kada tai bus aš nežinau. Dabar turiu kitų darbų. Viskas yra Rojaus Trejybės rankose, kaip jos mane nukreipia, taip ir einu.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2010-10-01 13:57:38
Mielas Algimantai , tavo regėjimai yra tikri šimtaprocentiniai regėjimai , žmogui apsuptam Šventosios Dvasios lauko . Panašius regėjimus pamato ir piemenaitės , ir piemenėliai ir atsitiktinis pakeleivis tam tikroje vietoje , jeigu tai yra numatyta Šventosios Dvasios veikimo vieta , pagal mandatą ir reikalingumą . Tačiau , kai įsiterpia bažnyčios politika ir visa platinimo industrija , tada tokie piemenėlių matymai virsta visos sistemos palaikymo ir išaukštinimo ideoligija . Ir tavo Algimantai , regėjimus galima išplatinti pasauliui , jeigu turėtum žiniasklaidos monopolį , arba turtingus remėjus , turinčius religinį ideologinį interesą , tavo apreiškimų krypčiai ir jų praktinį panaudojima . Tačiau tie žmonės , kurie šiandiena myli ir gerbia tave , visada patikės tavo žodžiais ir be žiniasklaidos .
emilispetras
2010-09-29 19:25:28
Mielieji, KELIONĖJE Į KAUNĄ-KLAIPĖDĄ-TELŠIUS, patyriau tai, ko iki šiol nepatyriau niekada, o ir šitų patyrimų tęsinį turėjau vakar ryte - tarp 4 ir 6 val. - prieš tai vidurnaktį sugrįžęs į Vilnių.
ĮVYKO MANO NAUJAS DVASINIS VIRSMAS, kurio metu man buvo parodytas - kaip filmas - mano veikimas GALIOJE, kad aš RAUDOTE RAUDOJAU jį žiūrėdamas.
Paties man parodyto vaizdinio neturiu teisės atskleisti, ne jis SKIRTAS TIK MANO MOKYMUI. Jis buvo toks man GALINGAI skausmingas.
Tačiau aš turiu teisę asmeniškai pasakyti nuo savęs, kad po jo aš DVASIOJE su didžiule meile numazgojau kojas Jonui, Romui, Algirdui, Rimantui iš Vilniaus, Emiliui Petrui, Gailei, Violetai, apaštalui Petrui, apaštalui Pauliui, dabartiniam katalikų popiežiui Ratzingeriui, ir daugybei kitų mano mylimų dvasios brolių ir sesių.
Nuo šiol jūs galite rašyti į MŪSŲ Forumą bet kokiais vardais.
Aš tik tegalėsiu su meile melstis už jus ir prašyti jums didesnės meilės, kad vis tik išdrįstumėte pasirašyti SAVO VARDĄ.
Forumas įgaus NAUJĄ DVASIOS SUŽYDĖJIMĄ ŠALIA TOS GALIOS, KURIĄ TURĖJO IKI ŠIOL.
O visus kelionės patyrimus aš palaipsniui sudėliosiu ir pateiksiu mūsų Forume atskira tema, nes perdaug akinanti, perdaug energijos pareikalavusi, perdaug fizinių kančių sukėlusi, perdaug Tėvo-Amžinojo Sūnaus-Begalinės Dvasios NETIKĖTŲ DOVANŲ man padovanojusi, perdaug mokymų pripildžiusi, perdaug mane užmylavusi, net kaip LAUMĖ PASAKOSE UŽMYLUOJA VAIKELĮ, PERDAUG PASTANGŲ IŠ MANĘS PAREIKALAVUSI, KAIP NIEKADA IKI ŠIOL, KAIP IR PERDAUG MANE APDOVANOJUSI KAIP NIEKADA IKI ŠIOL, KAD AŠ GALĖČIAU IŠ KARTO ATSIGAUTI.
Ši kelionė patyrimų prasme BUVO TOKIA IŠMĖGINANTI IR PAMOKANTI, kad negaliu jos aprašyti vienu priešokiu. Tai užtruks savaites, nes kuo labiau ją apmąstau, tuo kiekviena detalė pavirsta ištisa mokymo jūra, o ji susijusi su kitomis detalėmis, o jos su dar kitomis ir taip daug daug išeina epizodų, kad visų aš net nesugebu išlaikyti atmintyje, jie iškyla epizodais.
Kol kas visos kelionės, ir po jos buvusių įvykių vakar tarp 4 ir 6 val. esu tiek paveiktas, jog dar neatsigaunu.
Pasakysiu tik tiek, kad po šitų patyrimų kelionės aš pasijutau, tarsi tuo metu aš būčiau buvęs visiškai ne Urantijoje.
O dabar sugrįžau vėl čia atgal.
O kol prašysiu savo patyrimus aš, laukiu, kad savo patyrimais pasidalintumėte jūs, mano brangieji, kuriuos, tokius nuostabius, tokius nuoširdžius aš sutikau šios kelionės metu. Labai jus myliu ir laukiu jūsų žodžių mūsų Forume.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2010-09-29 13:32:00
Suaktivavau šią temą Laimute , kad iškiltų į artimiausią paviršių ir labiau būtų matoma . Tuo pačiu , linkiu visiems , gražios dvasinės šventės .
emilispetras
2010-09-24 18:23:16
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]