Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mūsų GYVYBINĖ ENERGIJA IR JOS VARTOJIMAS, VISUR IR VISADA.

Mano mylimieji, atėjo metas giliau pažvelgti į mūsų GYVYBINĘ ENERGIJĄ IR JOS VARTOJIMĄ, VISUR IR VISADA.

Visa energija pasklinda iš Rojaus Trejybės tiek tiesiogiai, tiek per Rojų, tiek per įvairius Jos vaikus – Energijos Centrus – laiko ir erdvės visatose. Mes gyvybinę energiją gauname iš Begalinės Dvasios – ROJAUS TREJYBĖS TREČIOJO ŠALTINIO IR CENTRO – per jos Dukrą – Vietinės Visatos Motiną Dvasią

Rojaus Trejybė – KŪRĖJAS – visada buvo, yra, ir bus SAVOSIOS TIKROVĖS ENERGIJOS ŠALTINIS IR CENTRAS, suteikiantis energijos visoms visatoms ir gyvybės kategorijoms tiek, kiek jos reikia kiekvienu konkrečiu evoliucijos momentu, vykdant KŪRĖJO VALIĄ, atsidavus Jam iš meilės ir laisva valia, taip pat gauta iš Kūrėjo.

Tik ROJAUS TREJYBĖ – tik ŠIE TRYS Asmenys – niekada neturėjo savo pradžios, jie visi TRYS yra LYGŪS IR LYGIAVERČIAI, BE VIENAS KITAM VIRŠENYBĖS AR PAVALDUMO, IR NIEKADA NEBUVO TOKIOS PRAEITIES, KADA JŲ VISŲ TRIJŲ NEBUVO, TODĖL JIE NĖRA KILĘ VIENAS IŠ KITO, NES TIK JIE VISI TRYS YRA NE TIK AMŽINYBĖS ŠALTINIAI IR CENTRAI, BET JIE YRA EGZISTENCIALŪS – PASKLEIDŽIANTYS IR KURIANTYS AMŽINYBĘ IR BEGALYBĘ IŠ SAVOSIOS GYVYBINĖS MEILĖS ENERGIJOS, KURIOS JIE NIEKADA NEPRISTINGA – IR NEPRISTIGS – VISOS KŪRINIJOS MASTU, KIEK JĄ BEPLĖSTŲ PER VISĄ ATEITIES AMŽINYBĘ, KIEK BEKURTŲ NAUJŲ VISATŲ IR GYVYBĖS RŪŠIŲ JOSE, KIEK JOMS BENUMATYTŲ DAR ĮVAIRESNIŲ VEIKIMO BŪDŲ.

Tačiau net ir dvasios – paties aukščiausio statuso – savo energiją turi atstatyti, nes bet kokia VEIKLA – net ir DVASINĖ – energiją eikvoja. Tuo labiau tas yra akivaizdu žmonėms, kada jie dirbdami fizinį ar intelektualų darbą, PAJUNTA nuovargį. O tai ir parodo savo gyvybinės energijos išeikvojimą tam tikru laipsniu. Tuo tarpu neinančius dvasiniu keliu žmones DVASINĖ VEIKLA tiek vargina – o tai ir yra jų gyvybinės energijos toks MILŽINIŠKAS išeikvojimas – kad jie geriau yra linkę daugiau laiko skirti fizinei veiklai, o ne dvasinei, kuri jiems yra per sunki, ŠIUO METU.

Deja, tik VIENETAI susimąsto, kur nors išgirdę ar perskaitę, kad savo gyvybinę energiją reikia panaudoti PRASMINGAI, o ne šiaip sau švaistyti, nes ji nėra duota švaistymui. Ir ją būtina ATSTATYTI.

Kaip tą suprasti?

Kūrėjas suteikė mums GYVASTĮ – AMŽINĄJĄ ASMENYBĖS DOVANĄ – kurią patalpino į labai trumpalaikį materialų kūną, nors mums ir suteiktą PER mūsų materialius gimdytojus, bet ne gimdytojų sumanytą ir sukurtą. Tai buvo KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS – EVOLIUCIJOS PLANO ĮGYVENDINIMAS MŪSŲ PLANETOJE PER GYVYBĖS NEŠĖJUS, ENERGIJOS REGULIUOTOJUS IR FIZINIUS KONTROLIERIUS BEI VIETINĖS VISATOS VALDOVUS – SŪNŲ KŪRĖJĄ, MYKOLĄ, daugumai žinomą tik savo trumpalaikio įsikūnijimo mūsų planetoje Jėzaus iš Nazareto pavidalu, IR JO PARTNERĘ VIETINĖS VISATOS MOTINĄ DVASIĄ, NEBADONIJĄ, mūsų planetoje girdėtą tik SAVO PASIREIŠKIMO vardu kaip Šventoji Dvasia. Tad ir mūsų fizinis kūnas yra sumodeliuotas ne materialių žemiškųjų gimdytojų, nors būtent jų fizinis intymus ryšys sudaro visas prielaidas gimti naujam TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS SŪNUI AR DUKRAI.
Tačiau kartų kartos, ir net dabartinės kartos, užaugo, ir toliau tebeauga, tamsoje. Todėl mūsų iki šiol NIEKAS neapšvietė, kad mes gyvybinę energiją ne tik tausotume ir brangintume, bet PANAUDOTUME PRASMINGAI IR PAPILDYTUME JĄ IŠ KŪRĖJO JĮ GARBINDAMI.


Štai kodėl mes dabar turime patys pasisemti ryškesnės šviesos, ir tuo pačiu PRANOKTI TUOS, KURIE GYVENA TAMSOJE, ir tiek patys vadovautis ryškesne ir gyva šviesa iš Kūrėjo, tiek ir kitus apšviesti šita šviesa – kurie jos nuoširdžiai ieško – jog ROJAUS TREJYBĖ MUMS SUTEIKIA VISĄ GYVYBINĘ ENERGIJĄ, kad ją išmintingai panaudotume VISŲ LABUI, ir drauge su Rojaus Trejybe apšviestume ir kitus mūsų dvasinius brolius ir seses, kad jie taip pat pradėtų elgtis išmintingai savo pačių atžvilgiu, kaip ir kitų atžvilgiu.

ROJAUS TREJYBĖS GYVYBINĖ ENERGIJA MUMS – VISIEMS – YRA SUTEIKIAMA TAM, KAD MŪSŲ MATERIALUS KŪNAS BŪTŲ SVEIKAS IR STIPRUS BENDRAM SU ROJAUS TREJYBE GĖRIO KŪRIMUI VISŲ LABUI.

Gyvybinė energija YRA SUTEIKTA. Mums telieka JĄ TIK PASIIMTI-įsisavinti. Tačiau šitos gyvybinės energijos mes niekaip nepajėgsime pasiimti, jeigu patys – kiekvienas asmeniškai – nekelsime savo sąmonės į aukštesnį lygį, kuriame ir būsime pajėgūs pasinaudoti mums Rojaus Trejybės suteikiama gyvybine energija.

O tai reiškia, kad raktai nuo gyvybinės energijos rezervuaro yra MŪSŲ – KIEKVIENO – rankose.

Kad jums būtų nors kiek aiškiau ir suprantamiau, pamėginkite prisiminti kokių nors patyrimų epizodų iš savo asmeninio gyvenimo, kada jūs buvote tiek pasinėrę į kokio nors tikslo pasiekimą, kuris galų gale buvo įgyvendintas, galbūt, nusipirkote mašiną, o gal ir namą, galbūt parašėte diplominį darbą ir jis buvo gerai įvertintas ir jums nukrito nuo pačių didžiulė įtampa ir pajutote pasitenkinimo savimi būseną, o gal jūsų ilgametės nuoširdžios pastangos buvo įvertintos ir jūs gavote naujas pareigas, o gal išvykote į kokią nors konferenciją užsienio šalyje, o gal jūsų vaikas pasiekė kažkokių laimėjimų, kurie jam sukėlė džiugių akimirkų, o galbūt jūs pradėjote savo gyvenimo naują etapą, kuriame kitomis akimis ėmėte žvelgti į aplinką, galbūt jūs išgirdote Tėvą sakantį jums mokymą, o gal jūs visa savo širdimi atsidėjote kokiam nors kilniam darbui ir buvote už tai atlygintas milžinišku supratimu tų, kuriems jūsų pastangos ir buvo skirtos. NESVARBU KOKS BUVO JŪSŲ MOTYVAS AR DARBAS, ĮSIGYTAS DAKTAIS AR PASIEKTAS TIKSLAS, bet tuo momentu, kada jūs džiaugėtės tuo pasiekimu, jūs jautėte savo viduje energijos padidėjimą tiek, kad apie jokį MATERIALŲ maistą nebegalvojote, nejautėte alkio, bet priešingai – jautėte gyvybingumą savyje, kai jums norėjosi dalintis tokiu džiaugsmu ir energija su kitais, nors tie kiti gyveno savo įprastu ritmu ir nejautė jūsų energijos antplūdžio savo viduje.

Ką tai rodo? O gi tai, kad mūsų atitinkamos pastangos ir jų sėkmingas apvainikavimas baigiamuoju veiksmu suteikia pasitenkinimą mūsų vidiniam gyventojui, ir tada tokioje būsenoje jis ir pasinaudoja Rojaus Trejybės ir taip visą laiką jam teikiama gyvybine energija. Ne materialiu maistu, bet gyvybine energija.

Ir tik kada tokia palaimos pakilimo būsena praeina, kada nurimsta šiekk tiek vidus, tada žmogus pajunta ĮDĖTŲ PASTANGŲ NUOVARGĮ IR ALKĮ FIZINIMA MAISTUI. Tai, aišku, priklauso nuo konkrečių įdėtų pastangų, ar nuo patirtos įtemptos būsenos, ir patirto pasitenkinimo sulaukus geidžiamo rezultato. Tai paliudija, kad pasiekto rezultato džiaugsmas pranoksta prieš tai išeikvotos energijos keliamą nuovargį. O iš tiesų, per tą džiaugsmo akimirką kūnas ir pasipildo Rojaus Trejybės gyvybine energija. Tačiau niekas mūsų nemokino, kad energiją suteikia ROJAUS TREJYBĖ, tad mes ir nežinome KAIP GI PAPILDYTI SAVO IŠEIKVOTĄ ENERGIJĄ KAIP NORS KITAIP, KAIP TIK POILSIU, MIEGU, IR MATERIALIU MAISTU. Todėl tik trumpo džiaugsmo akimirką mes negalime iš Rojaus Trejybės įsisavinti tiek energijos, kad fizinis kūnas būtų vėl energingas ir sotus. Todėl po tokios džiugesio akimirkos mes vartojame fizinį maistą, kad pasipildytume energija mūsų fiziniam kūnui.

ROJAUS TREJYBĖS GILUMINIO GARBINIMO METU NEĮMANOMA NEI VAIRUOTI MAŠINOS, NEI KĄ NORS DIRBTI, NET IR VYKDANT ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ MEILĖS VALIĄ. GARBINIMAS YRA GILUMINIS SIELOS-DVASIOS SUSILIEJIMAS SU TĖVU-ROJAUS TREJYBE PER SIELOS-DVASIOS ATSIVĖRIMĄ. Ir šitas ryšys yra palaikomas VISADA per VIRŠSĄMONĘ. Tuo tarpu sąmonė yra ne iki galo atjungta, ne taip, kaip būna miego metu; Rojaus Trejybės garbinimo metu sąmonė yra budėjimo būsenoje, ji lieka tik fone. Būtent dėl to Rojaus Trejybės garbinimo metu mūsų materialios akys užsimerkia, nes atsivėrusios Rojaus Trejybei sielos-dvasios virpesių dažnis yra toks aukštas, kad materialus kūnas, kurį visą valdo mūsų dabartinės materialios smegenys – per centrinę nervų sistemą siunčiamus impulses – tampa tarsi atsietas, ir šitame GARBINIMO procese nedalyvauja, NES GARBINA NE KŪNAS, IR NET NE MATERIALIOS SMEGENYS, VALDANČIOS TĄ KŪNĄ, BET TO KŪNO TIKRASIS GYVENTOJAS - SIELA-DVASIA-ASMENYBĖ. Tik tam ji panaudoja materialias smegenis KAIP PRIEMONĘ.
Todėl tokioje GARBINIMO būsenoje nei vairuoti mašinos, nei dirbti kitokį darbą neįmanoma, nes visus tokius materialius veiksmus atlieka materialus kūnas, tuo tarpu ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMAS YRA INDIVIDUALIOS DVASINĖS ASMENYBĖS AUKŠČIAUSIA GYVA DVASINĖ KOMUNIJA SU SAVUOJU ŠALTINIU IR CENTRU.
ŠTAI KODĖL PO GARBINIMO MALDOS DAR IR TOLIAU SIELA-DVASIA TROKŠTA LIKTI TOKIOJE BŪSENOJE, NORS PATS GARBINIMAS JAU YRA UŽBAIGTAS, O DAR SUNKIAU BŪNA TUO METU, KADA KAS NORS PATIES GARBINIMO METU JĮ NETIKĖTAI NUTRAUKIA, TADA MATERIALIOMS SMEGENIMS NĖRA TAIP LENGVA STAIGA GARBINIMĄ NUTRAUKTI, SU SĄLYGA JEIGU JIS TIKRAI BUVO NUOŠIRDUS IR GILUMINIS, KAD PAKEISTŲ KŪNO PADĖTĮ IR SUGRĮŽTŲ IŠ SĄMONĖS BUDĖJIMO LYGIO Į SĄMONĖS AKTYVŲ REŽIMĄ.
Dvasinis Rojaus Trejybės garbinimas TIEK pakylėja asmenybę, kad jai nustoja egzistuoti viskas aplinkui – tikrovė yra tik ši gyva DVASINĖ komunija. Todėl per tokią gyvą komuniją su savo Šaltiniu ir Centru asmenybė tiek pasikrauna energija, tiek jos daug pasiima ir įsisavina iš savo Šaltinio ir Centro, kad ir fizinis pavidalas – materialus kūnas – jaučia sotumą ir nebenori valgyti, nors prieš garbinimą galėjo ir norėti. Po tokio giluminio Rojaus Trejybės garbinimo žmogus PATIRIA NE TIK PAKYLĖJIMĄ SAVO VIDUJE, bet jis betarpiškai PAJUNTA MEILĘ DAR GILIAU VISIEMS IR VISA KAM – ŽMONĖMS, ŽVĖRIMS, AUGALAMS, GYVULIAMS, PAUKŠČIAMS, ŽUVIMS, VISA KAM, KAS TIK EGZISTUOJA KŪRINIJOJE PAGAL ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCINĮ PLANĄ. Todėl po garbinimo niekas nenori net žodžio pratarti, nes ir tai jau sunkus ir materialus veiksmas, kuriam atlikti reikia panaudoti energiją. Ir jeigu kas nors lieptų tuo metu tarti kam nors piktus žodžius, jie tiesiog nebūtų ištarti, nes tokių žodžių ištarimui reikėtų nusmukti į nepaprastai žemo dažnio sąmonės lygį, o tai kainuotų labai daug energijos iššvaistymo. Ir kuo aukštesnio lygio dvasinės asmenybės sąmonė, tuo tokiu atveju reikėtų jai iššvaistyti daugiau savosios energijos pikto žodžio ištarimui. Rojaus Trejybės garbinimas ne tik pripildo gyvybinės energijos, bet taip pat vis labiau atskleidžia ir pačios asmenybės aktualą, kuris dar prieš akimirką buvo potencialu. Tai reiškia, kad ši gyvybinė energija asmenybės vidų pripildo tuo, kuo prieš akimirką ji dar nebuvo – anksčiau tik neryškiai kildavo noras atlikti gėrio darbą, o po garbinimo šis noras įgavo RYŽTĄ PAVERSTI TĄ NORĄ VEIKSMU. Tai ir yra galingesnės įsisavintos Rojaus Trejybės energijos mirtingojo asmenybės patiriamas GYVAS impulsas iš Rojaus Trejybės, patiriamas per Minties Derintoją.

Kada mes susirenkame į Rojaus Trejybės gyvąją šventovę Vilniuje, kada liejasi ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMO MALDOS ŽODŽIAI, ATITINKANTYS ATSIVĖRUSIOS SIELOS-DVASIOS TOS AKIMIRKOS GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE DAŽNĮ, TADA MES NEGALIME NE TIK ATLIKTI JOKIO MATERIALAUS VEIKSMO, BET MES PRADEDAME JAUSTI GYVĄ ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS VIRPESIŲ TEKĖJIMĄ, KURIS MUS PAKELIA VIRŠ VISOS MATERIALIOS PLANETOS, PAKELIA Į ROJAUS TREJYBĖS KŪRINIJOS GLĖBĮ IR NUNEŠA NET Į ROJŲ.

Po Rojaus Trejybės garbinimo, kada būna PRAŠYMŲ malda, mūsų siela-dvasia taip pat yra atsivėrusi, tačiau jau virpesiai yra žemesnio dažnio, nors jie vis tiek toli pranoksta budėjimo režime esančios sąmonės lygį. Po gyvųjų pamaldų, kada mūsų sąmonė vėl sugrįžta į savo normalų ir aktyvų režimą, mes ir galime mokytis sakyti savo pamokomąjį žodį. Nors mes kalbame apie dvasinius dalykus, atsivėrusi siela kalba vis tiek aukštesnių dvasinių virpesių lygiu, bet jau nebe prašymų maldos, ir tuo labiau nebe Rojaus Trejybės garbinimo viršsąmonės virpesių lygiu, nors tiek garbinimo, tiek ir prašymų maldos viršsąmonės virpesių PATYRIMAS kiekvieno asmenybėje išliko.
Kada mes jau diskutuojame prie stalo, taip pat dvasiniais klausimais, taip pat stengdamiesi dalintis asmeniniu patyrimu vardan visų šviesos sustiprinimo ir dar gilesnio garbinimo ir šviesesnės maldos, bet jau visiškai laisvai, ir tada tebėra mūsų gyvųjų pamaldų garbinimo virpesiai mūsų viduje, tik jie dar labiau nužeminti ir išretėję. Ir kada jau mes skirstomės po savo gyvųjų pamaldų, ne vienas pajuntame, kad per pamaldas patyrimai sielą-dvasią tiek pripildo, kad net nesinori skirtis, nes išsiskyrus šie virpesiai dar labiau žemės, kol vėl susibursime kolektyvinei komunijai kitą šeštadienį.

Ir visas šitas PROCESAS, kurį dabar aprašiau, suskaidydamas jį į atskiras dalis, taip pat apima NUOŠIRDAUS GARBINIMO BŪSENĄ, NES SIELA TROKŠTA BŪTI SU KŪRĖJU IR DRAUGE SU JUO KURTI GĖRĮ, IR MEILĘ SKLEISTI VISŲ ŠVIESOS LABUI. Tik šio viso proceso kiekvieno atskiro segmento KOKYBĖ IR GYVAS RYŠYS SU ROJAUS TREJYBE YRA SKIRTINGAS.

Ir tik PATIES GARBINIMO METU MES GARBINAME ROJAUS TREJYBĘ PER VIRŠSĄMONĘ IR PATIRIAME GYVĄ BUVIMĄ JOJE PER GYVĄ RYŠĮ SU JA.
Tuo tarpu dirbdami bet kokį darbą, visada jį paskirti turėtume Rojaus Trejybei, tačiau savo dėmesį turime sutelkti ties to veiksmo kiekviena akimirka.

Ir atlikdami bet kokį intelektualų ar materialų veiksmą mes išeikvosime daug mažiau energijos, jeigu savo VISUS veiksmus pašvęsime Rojaus Trejybei, ir juos pašvęsime ne iš pareigos, bet iš MEILĖS. Tačiau, ka dir keik daug energjos mes išeikvotume, tokiu atvejų energija bus išeikvota PRASMINGAI. Ir ją mes vėl atstatysime DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE IR IŠ ROJAUS TREJYBĖS, kad ir vėl ją panaudotume PRASMINGAI VISŲ DAR DIDESNĖS ŠVIESOS LABUI, TUO PAČIU IR SAVOJO DAR RYŠKESNIO ŠVIESĖJIMO LABUI.

Tačiau jūs turite taip pat žinoti, jog ypač daug energijos išeikvoja neprasmingas jos švaistymas. Toks energijos švaistymas yra kenksmingas pačiam švaistūnui, ir tiems, kurie jo taip be prasmės taškomą tokią brangią gyvybinę energiją taip pat su pasimėgavimu “GERIA” SAVO VIDUMI, DĖL SAVO NEIŠMANYMO, JOG TAI NIEKO NELEMIANTIS DALYKAS, JOG TAI NĖRAT AIP SVARBU ASMENIŠKAI.

Bet kokios apkalbos, bet kokie keiksmažodžiai, bet kokie neigiamos kritikos pasireiškimai, bet koks cinizmas, bet koks vulgarus humoras energiją eikvoja.

Štai kodėl AKTYVUS GĖRIS YRA TIK TADA, KADA JIS UŽDENGIA SAVIMI BLOGĮ. Tai yra prasmingas energijos eikvojimas. Tuo tarpu vėlimasis į ginčus – tai beprasmis energijos švaistymas.

Štai kodėl VISUS PASISAKYMUS, TURINČIUS NEIGIAMO KOMENTAVIMO ATSPALVIŲ, MŪSŲ FORUME AŠ PRADĖJAU ŠALINTI, NES JIE TIESIOGINE PRASME DAUG DAUGIAU EIKVOJA SKAITANČIŲJŲ ENERGIJĄ, IR TUO PAČIU JIEMS APSUNKINA TEMOS SUPRATIMĄ, IR DIDESNIO DVASINIO RYŠKUMO ASMENINIO LAIPTELIO ĮSISAVINIMĄ.

Tačiau tai dar ne viskas. Neigiamomis nuostatomis kieno nors atžvilgiu parašyti tekstai, ištarti žodžiai tuose žodžiuose ir tekstuose TALPINA ŽEMO DAŽNIO ENERGETINIUS VIRPESIUS ir taip pat ALINA IR FIZINIO KŪNO SVEIKATĄ, kas tik juos skaito. O tai veda link fizinių ligų tuos, kurie tokius tekstus rašo, nes jie juos rašo jau viduje jausdami susierzinimą, kuris sukelia STRESĄ KIEKVIENAI KŪNO LĄSTELEI IR JI PO KURIO LAIKO PALŪŽTA LIGOS PASIREIŠKIMU. Todėl bet kokia liga – tai akivaizdus kiekvieno asmeninio gyvenimo veidrodis, kaip buvo be prasmės švaistoma ROJAUS TREJYBĖS GYVYBINĖ, IR LABAI BRANGI ENERGIJA. Šitaip pasireiškia priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnio veikimas, kurio nei pakeisti, nei pakoreguoti negali net pati ROJAUS TREJYBĖ, nes tokiu atveju SUGRIŪTŲ visa kūrinija.
Todėl NEGRIAUKITE SAVO FIZINIO KŪNO TAŠKYDAMI SAVO ENERGIJĄ. Juk fizinis kūnas yra Rojaus Trejybės materiali šventovė, kurią turime prižiūrėti ir puoselėti, kad jis drauge su Rojaus Trejybe KURTŲ GĖRĮ IR ŠVIESĄ VISŲ LABUI IŠ MEILĖS, IR LAISVA VALIA..

Tas pats taikoma ir kokiam veiksmui, kuris prieštarauja Rojaus Trejybės MEILĖS valiai.

Jeigu kas vairuoja mašiną pažeisdamas eismo taisykles, jis švaisto taip brangią SAVO gyvybinę energiją, jeigu jis yra darbdavys, ir sumoka mažą atlyginimą savo darbuotojui, o sau pasiima daug didesnį, jis švaisto savo gyvybinę energiją, jeigu kas nors meluoja, jis švaisto savo gyvybinę energiją, jeigu kas siekia naudos sau kitų sąskaita, jis švaisto savo gyvybinę energiją, jeigu kas duoda, ar ima, kyšį, jis švaisto savo gyvybinę energiją, jeigu kas vagia, jis švaisto savo gyvybinę energiją, jeigu kas apgaudinėja, jis švaisto savo gyvybinę energiją, jiegu kas šmeižia, jis švaisto savo gyvybinę energiją, jeigu kas pyksta, jis švaisto savo gyvybinę energiją, jeigu kas skriaudžia paukštelius, šunis, kates, gyvulius, jis švaisto gyvybinė energiją, jeigu kas siekia iškelti savo valstybę aukščiau už kitas valstybes, jis švaisto savo gyvybinę energiją, jeigu kas triukšmauja, vartoja alkoholį, jis švaisto savo gyvybinę energiją, jeigu kas siekia karjeros nedorai, jis švaisto savo gyvybinę energiją, net jeigu kas tik PAGALVOJO blogą mintį, jis jau švaisto taip brangią SAVO gyvybinę energiją..

Žodžiu, tokia mums reikalinga, ir brangi, gyvybinė energija, reikalinga visų šviesos ir gėrio labui, dabar taip taškoma į kairę ir į dešinę, todėl ir vaikai jau šiandien serga tokiomis ligomis, kuriomis sirgdavo anksčiau tik pagyvenę žmonės – diabetu, širdies, inkstų ligomis, plaučių ligomis. Iš esmeės vaikai tapo SEniais dėl to, kad švaisto energiją prie kompiuterio, prie televizoriaus, plepėdami su draugais telefonu, blogai elgdamiesi, ir blogai galvodami apie kitus, ypač skriausdami silpnesnius, apkalbėdami savo klasės draugus, rūkydami, gerdami alkoholį, vartodami narkotikus, nes ir jų niekas ir nemokė, JOG TOKIE VEIKSMAI ARTINA JIEMS LIGAS, NES JIE NETENKA GYVYBINĖS ENERGIJOS.

O kas jiems galėjo tą aiškinti, mokyti PRASMINGO GYVYBINĖS ENERGIJOS PANAUDOJIMO IR JOS ĮSISAVINIMO DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE IR DAR VISŲ LABUI, DAR IR PASIMELDŽIANT SAVAIS, BET VISADA NUOŠIRDŽIAIS ŽODŽIAIS PRIEŠ KIEKVIENĄ VALGYMĄ, kad būtų atstatyta valgomo maisto visa pažeista struktūra, kuri buvo pažeista dėl įvairių chemikalų, dėl įvairių trąšų vartojimo, kai ir jų tėvai savo gyvybinę energiją taip pat švaistė, ir tebešvaisto, kaip ir jų seneliai.

Štai kodėl KIEKVIENAS ŽODIS, VEIKSMAS YRA LABAI SVARBU, NES JIS ATSPINDI SAKANČIOJO AR RAŠANČIOJO ŽODĮ, AR ATLIEKANČIOJO KOKĮ NORS KITĄ VEIKSMĄ SĄMONĖS ENERGETINIUS VIRPESIUS.

O kad sąmonės energetiniai virpesiai kiltų į vis aukštesnį lygį ir žmogus taptų iš tikrųjų žmogumi, suvokiančiu prasmingą energijos naudojimą visur ir visada ir visų labui, mes ir turime GARBINTI ROJAUS TREJYBĘ ASMENIŠKAI, IR KOLEKTYVIAI, YPAČ KOLEKTYVIAI, NES TADA ĮSISAVINAMA ROJAUS TREJYBĖS ENERGIJA DAUG DAUGIAU, NES PADIDĖJA DVASINIS POVEIKIS PAKELTAS KVADRATU NUO GARBINANČIŲJŲ SKAIČIAUS, IR SUSTIPRĖJA DVASINIS IMLUMAS.
O taip pat turime gautą energiją iš Rojaus Trejybės, kaip ir gautą energiją per maistą, poilsį, ir miegą panaudoti PRASMINGAI – STUDIJUOTI MŪSŲ SVETAINĖJE ESANČIUS DVASINIUS ŠALTINIUS, DALINTIS JŲ SAMPRATA IR PATYRIMAIS BEI DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE KURTI GĖRĮ VISŲ LABUI SAVO KASDIENĖJE APLINKOJE, IR ŠITUOS PATYRIMUS APRAŠYTI MŪSŲ FORUME, KAD STIPRINTUME KITUS PASIRINKTI ŠĮ GYVĄJĮ ROJAUS TREJYBĖS VISIEMS SUTEIKTĄ URANTŲ KELIĄ, IR PATYS, KAD ŽENGTUME JUO VIS DRĄSIAU IR VIS GILIAU SUVOKDAMI PRASMINGĄ SAVO GYVYBINĖS ENERGIJOS PANAUDOJIMĄ.

Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2010-12-15 14:13:30

Komentarai

GYVENTI REIKIA NORĖTI

Jeigu žmogus nori gyventi, jo Sąmonė turi būti orientuota į gyvenimą. Gyvenimas yra Visatos pasireiškimo ir egzistavimo būdas. Tai procesas, reiškia, ir žmogaus Sąmonė turi būti orientuota į visą procesą ir įtraukti į savo gyvenimo diapazoną visą Visatą. Tik šiuo atveju jis pradeda jaustis Jos dalele, ląstele, pavaldžia vieningam Procesui - Gyvenimui!

Tada ir Visatos bioritmai palaikys gyvybinės veiklos procesus žmoguje be galo ilgai. Štai kur paslėpta fizinio nemirtingumo paslaptis! Paslaptis tame, kad jokios paslapties nėra. Jeigu Sąmonė orientuota į visą Visatą, žmogus suvokia save Jos dalele. Jis žino ir supranta, kad ir kiti žmonės yra tokios pat lygiaverčios dalelės, pašauktos tarnauti vieningam Gyvenimo Procesui! Viską, kas yra reikalinga Gyvenimui, jam duoda Visata, todėl nėra būtinumo paveikti į aplinkinius ir pajungti juos savo valiai, savo stereotipams, palaužant aplinkinius.

Įvairiose pasaulio religijose ir žmonių galvose atkakliai cirkuliuoja dogma, kad Dievas kariauja su tamsiomis jėgomis, su Velniu, ir dar nežinia – kas laimės. Nebūtis – tai ir yra Velnias, kartu su jo tamsiomis jėgomis. Dievas duoda Gyvybę visai Esamybei, tame tarpe ir žmogui. Kaip jis pasinaudos šia dovana – tai jo asmeninis reikalas ir pasirinkimo teisė! Žmogaus pasirinkimas, kaip jau buvo anksčiau pasakyta – Įstatymas visam Pasauliui, tame tarpe ir Dievui!

Nenorėjimas imtis atsakomybės už viską, kas vyksta su juo, su visa Žmonija ir su Žeme, jo kategoriškas nenorėjimas augti, pereiti į kitą evoliucinę klasę – reiškia Pasirinkimą į pusę, priešingą Gyvenimui, į Nebūties pusę. Šiuo atveju nei paprieštarauti, nei uždrausti niekas jam negali ir neturi teisės, nes jis yra vienvaldis savo dovanos – Gyvenimo – šeimininkas.

emilispetras
2011-01-11 20:37:28



Visoje planetoje vyksta moralinių ir dvasinių vertybių perkainavimas. Tai kas prieš šimtą ir daugiau metų buvo svajonė ir utopija , šiandiena tos utopinės svajonės pavirto realybe . Tačiau , vietoj išsvajotų mechanizmų ir organizmų tobulos pagalbos ir nepriekaištingos tarnystės , šiandiena susiduriame su tuos mechanizmus ir organizmus valdančia ir šimtus milijardų dolerių pelnus kaupiančia , tarsi ir nematoma , tačiau realia kapitalistine imperija , kuri vis didina savo monopolijų monstrinius apetitus , turinčius norą užvaldyti visą žmoniją per genetiškai modifikuotą augmeniją ir gyvuniją , per vaistų ir cheminių maisto papildų pramoninius kompleksus .
Visa tai vyksta krikščioniškoje erdvėje , kurioje , meilė artimui ir meilė Dievui yra dogma ir krikščioniškas įstatyms , tačiau į vis didėjantį žmogaus organizmo silpnėjimą , į vis silpnėjimą naturalios imuninės sistemos , į vis naujų ligų sąrašo ilgėjimą , žiūrima per sunertų pirštų siauručius tarpus ir tariamai lyg ir nieko nematoma .

Ir jau yra labai negerai , kad žmonės į maldą ir į Dievo garbinimą žiūri su vartotojiška moderniška potekste iš prabangių šventyklų ir maldos namų , bet ir pats maldos procesas yra pataikaujančiai supaprastintas iki modernios visuomenės tuščių ir banalių vartojimo formų . Tačiau pats baisiausias dalykas , kad žmogus kaip evoliucinė planetinė būtybė , milijonų metų evoliuciškai tobulėjusi ir susiformavusi kaip tobula fizinė protinga gyvybė , staiga pradeda menkėti visais fiziniais paramertrais , ne dėl gamtos ar planetos kataklizmų , bet dėl grobuoniško proto , iškrypėliškų svajonių ir norų valdyti viską , net visą žmoniją . Todėl siūlau , visų lygių urantiškose maldose , nuolatos skirti dėmesį ir laiką maldai , už žmonijos protų vis didesnį dvasingumą ir nesavanaudiškumą .

emilispetras
2011-01-05 22:01:17



Philip Calabrese (jo e-mail galima lengvai rasti ir jam parašyti) visų pirma yra mokslininkas, o tik po to urantas. Kiek žinai nepriklausomų mokslininkų, kurie perskaitė visą UK? Duok jų elektroninius adresus ir pateik įrodymus (bet pagrindinė sąlyga, kad jie perskaitė visą UK). Jei nežinai, tai nerašinėk. O jei koks nors mokslininkas perskaito UK ir tampa jos šalininku (tokių skaičiau nemažai), tai jau būtinai jis šališku tampa?

VaidasVDS
2011-01-03 21:40:52



Philip Calabrese yra urantas, tad jo nuomonė nėra visiškai nešališka. Nepriklausomi mokslininkai kiek kitaip vertina šią knygą, bet tai normalu.

Kajus
2011-01-03 20:39:05



Philip Calabrese yra urantas, tad jo nuomonė nėra visiškai nešališka. Nepriklausomi mokslininkai kiek kitaip vertina šią knygą, bet tai normalu.

Kajus
2011-01-03 20:39:05



Mielas Jonai, gal kartais rimti mokslininkai , o ir pats kartu su jais ,nes tau jų moklas nėra svetimas, galėtumėte imti ir be baimės panagrinėti, kaip tos pačios sąmonės evoliucijos eigoje atsiranda tokia žmogaus sąmonė, kad jis yra nuodėmingas ir kad jo nuodėmes išperka Dievo Sūnus savo mirtimi ant kryžiaus. Ir pasekoje to, šita sąmone yra gyvenama per amžių amžius ,to pasekoje atliekami kažkokie okultinai ritualai ir švenčiamos nežinia kas per šventės ir tai dar pavadinama tikrosiomis tikėjimo tiesomis. Kiek bent sąžiningi yra tokie mokslininkai , kurie tvirtina tą patį kad tai yra tiesa. Ar tai tvirtinama dėl šventos ramybės, nes pasakęs priešingai būsi išmestas iš sociumo ir liksi vienas ,galas tau ir kaip mokslininkui.

rimantasKaunas
2011-01-03 20:24:25



Neteko girdėti to Calabrese, tačiau manau, kad rimti mokslininkai neužsiima nagrinėti UK, nes šiaip jau matosi gana plika akim, kad ji yra "fake".
O tikimybė.... ką gi, kiekvienas gi turi savo išvadas. Tačiau ginčas yra ne dėl to, kas rašė, o ar tai tiesa, ar melas. Aš laikausi nuomonės, kad tai žmogaus darbas, kiti gal randa pagrindo kad tai dvasių įkvėpimas, ar pan. Man net nelabai buvo įdomūs UK kilmės niuansai, užtenka turinio analizės.

Jonas
2011-01-03 16:45:43



Jonai,
tikras mokslininkas Philip Calabrese, kosmologijos tyrinėtojas, puikiai išanalizavęs UK, padarė išvadą, kad tikimybė, jog UK parašė žmonės, yra ≤ 1/100,000,000,000 (viena iš šimto milijardų). Jis būtent lygino apreiškimo meto mokslines žinias, dabartinio mokslo žinias ir Knygos autorių galimo apsirikimo galimybes (ką šiuo metu mokslas jau būtų neginčijamai įrodęs).

VaidasVDS
2011-01-03 15:00:01



Ačiū už pastabą, matyt yra geriau išstudijavusių UK už mane. :)
Bet kita vertus, tai yra viena vienintelė vieta, kur paminėtas žodis genas, ir nieko daugiau, ir tarp kitko, patikslinau, UK rašymo laikais genai kaip paveldimumo informacijos nešėjai jau buvo žinomi, bet apie juos buvo žinoma labai nedaug.
UK tiesiog pritaikė ribotas to meto žinias, bet nesugebėjo parašyti nieko tikro ir nieko patvirtinto, kas buvo nežinoma.

Jonas
2011-01-03 14:29:51



Jonai,
nesakyk ir nerašyk netiesos: "UK net nežino genų".
---
"Net ir tarp menkesniųjų rūšių palikuonių, hibridai dažnai yra geresni už savo protėvius. Hibridizavimas rūšis pagerina dominuojančių GENŲ dėka. Tarprasinis susimaišymas didina tikimybę, jog hibridas turės didesnį skaičių pageidaujamų dominantų."

VaidasVDS
2011-01-03 14:15:52




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal