Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIEVIŠKIEJI PATARĖJAI IR VISUOTINIAI CENZORIAI

Dabar noriu panagrinėti kitas dvi tiesiogiai iš Rojaus Trejybės kilusias unikalias dvasių kategorijas – DIEVIŠKUOSIUS PATARĖJUS ir VISUOTINIUS CENZORIUS.
Taigi pradėsiu nuo Dieviškųjų Patarėjų.
“Šitos būtybės, kilusios iš Trejybės, yra Dievybės patarimas septynių supervisatų sferoms. Jos NEATSPINDI Trejybės dieviškojo patarimo; jos YRA tas patarimas. Tarnystėje yra dvidešimt vienas milijardas Patarėjų, ir į kiekvieną supervisatą yra paskirta po tris milijardus.”(0216-05)
Nagrinėdamas skyrių apie Išminties Tobulintojus aš ypač norėjau atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad Išminties Tobulintojai nėra Rojaus Trejybės išminties ATSPINDĖJIMAS, bet jie patys YRA Rojaus Trejybės išmintis. Lygiai taip ir su Dieviškaisiais Patarėjais, kurie taip pat NEATSPINDI Rojaus Trejybės dieviškojo patarimo, nes jie tiesiog PATYS YRA TAS PATARIMAS. Jiems nereikia ieškoti papildomos informacijos, kad suteiktų Rojaus Trejybės lygio patarimą, kai jie patys ir yra ĮASMENINTAS ROJAUS TREJYBĖS PATARIMAS.
Trys milijardai Dieviškųjų Patarėjų yra mūsų – Orvontono – Supervisatoje. Daug jų ar mažai? Jų yra tiek, kad supervisata eitų į vis didesnę šviesą taip, kaip tą ir numato Rojaus Trejybės evoliucinis planas. Todėl šitame visatos amžiuje toks skaičius užtikrina sklandų evoliucijos žengimą pirmyn visoje supervisatoje.
“Dieviškieji Patarėjai yra Visuotinių Cenzorių ir Išminties Tobulintojų partneriai, ir jiems yra lygūs, nuo vieno iki septynių Patarėjų yra susieta su kiekviena iš šitų pastarųjų asmenybių. Visos trys kategorijos dalyvauja Dienų Senųjų vyriausybėje, įskaitant didžiuosius ir mažuosius sektorius, vietinėse visatose ir žvaigždynuose, ir vietinių sistemų valdovų tarybose. (0217-001)
Tad šitų trijų dvasių kategorijų veikla yra SUPERVISATOJE ir jos mažesniuose segmentuose. Štai koks Rojaus Trejybės yra suteikiamas joms pasitikėjimas – savo asmeniu būti Rojaus Trejybės IŠMINTIMI, PATARIMU, IR NUOSPRENDŽIU. Tačiau Rojaus Trejybė niekada nerodytų savo pasitikėjimo ir nesuteiktų tokios funkcijos niekam, kas tam nėra TINKAMAI PARENGTAS. O tai reiškia, kad bet kurio segmento, sudarančio supervisatą vadovai norėdami gauti Rojaus Trejybės patarimą, gali jį gauti iš Dieviškųjų Patarėjų, ir tai bus PAČIOS ROJAUS TREJYBĖS patarimas, o ne PANAŠUS į Rojaus Trejybės patarimą.
Nors šitų aukščiausio lygio dvasių funkcijos yra skirtingos, tačiau savo dvasiniu statusu jos visos yra lygiavertės.
“Mes veikiame kaip individai, kaip tą aš darau rengdamas šitą dokumentą, bet mes taip pat veikiame ir kaip trejetas, kada tiktai šito reikalauja aplinkybės. Kada mes veikiame vykdytojo pareigose, tada iš tiesų draugėn visada būna sujungti Išminties Tobulintojas, Visuotinis Cenzorius, ir nuo vieno iki septynių Dieviškųjų Patarėjų.(0217-02)
Rojaus Trejybė tokias asmenybių kategorijas sukūrė ne šiaip sau, o kad dabartinėje kosminėje kūrinijoje – didžiojoje visatoje, kuri septynių Supervisatų pavidalu skrieja aplink Rojų – Rojaus Trejybės buveinę ir geografinį kūrinijos centrą – būtų užtikrintas SKLANDUS vystymasis sprendžiant visas iškylančias PROBLEMAS PAČIAI Rojaus Trejybei TIESIOGIAI nesikišant į jų sprendimą.
Dieviškieji Patarėjai, Išminties Tobulintojai, ir Visuotiniai Cenzoriai veikia ne tik pavieniui, bet ir kolektyviai, o kolektyviai veikiant, su kiekvienu Išminties Tobulintoju ir Visuotiniu Cenzoriumi gali veikti iki septynių Dieviškųjų Patarėjų.
“Vienas Išminties Tobulintojas, septyni Dieviškieji Patarėjai, ir vienas Visuotinis Cenzorius sudaro Trejybės dieviškumo tribunolą, aukščiausiąjį mobilų patariantį organą laiko ir erdvės visatose. Tokia grupė iš devynių yra žinoma arba kaip aplinkybių tyrimo, arba kaip tiesos atskleidimo tribunolas, ir kada ji nagrinėja problemą ir pateikia nuosprendį, tai yra lygiai tas pats, tarsi nuosprendį dėl šio reikalo būtų priėmęs Dienų Senasis, nes nė karto per visą supervisatų istoriją nebuvo užregistruota tokio nuosprendžio, kurį Dienų Senieji būtų anuliavę.”(0217-03)
Dabar šiek tiek matematikos. Septyniose Supervisatose valdymo struktūra yra tokia pati. Tad pamėginkime pamąstyti – Supervisatoje yra vienas trilijonas apgyvendintų žmonėmis planetų, kiekvienoje Vietinėje Visatoje yra po dešimt tūkstančių Vietinių Sistemų ir po šimtą Žvaigždynų, o Supervisatoje yra vienas šimtas tūkstančių Vietinių Visatų, vienas šimtas Mažųjų Sektorių ir dešimt Didžiųjų sektorių. Ir taip visose septyniose Supervisatose. Ir nė vieno karto per visą ikišiolinę evoliuciją nebuvo priimta NĖ VIENO KLAIDINGO NUOSPRENDŽIO, kurį Supervisatos pagrindiniai administratoriai – Dienų Senieji – taip pat kilę iš Rojaus Trejybės – būtų panaikinę. Tad pamėginkite susimąstyti, kokio lygio veikia šitose dvasiose Protas, prieinamas kitoms dvasioms, kurioms reikalinga jų IŠMINTIS IR PATARIMAS vykdant savo misijas ir NUOSPRENDIS sprendžiant savo lygio nesutarimus. Ir ne dėl to nebuvo pakeistas nė vienas jų sprendimas, kad jų prestižas nenukentėtų, bet todėl, kad jie visada buvo, ir yra, teisingi, gailestingi, ir išmintingi iki tokio lygio, jog kitaip būti ir negali.

”Kada veikia trys Dienų Senieji, tada veikia Rojaus Trejybė. Kada tribunolas iš devynių priima sprendimą po savo suvienytų diskusijų, tada iš esmės yra pasisakę Dienų Senieji. Ir būtent šito metodo dėka Rojaus Valdovai asmeniškai užmezga ryšį, administraciniuose reikaluose ir valdymo reguliavime, su atskirais pasauliais, sistemomis, ir visatomis.(0217-04)
TRYS Dienų Senieji administruoja Supervisatą, ir tą jie daro Rojaus Trejybės įgaliojimu ir vardu. Būtent jie ir priima savo KOLEKTYVINĮ IR VIENINGĄ nuosprendį dėl KIEKVIENO iš mūsų pažadinimo ar nepažadinimo po vadinamosios materialios mirties. Jų taip pat yra galutinis žodis priimant nuosprendį ir dėl DVASIOS SUNAIKINIMO, jeigu savosios tapatybės sunaikinimo kelią pasirenka toji dvasia savo laisva valia, atsisakydama toliau dalyvauti tikrovės evoliucijoje. Tačiau Supervisatoje ir jos mažesniuose segmentuose yra labai daug įvairių problemų, kurų sprendimui yra panaudojamas Dieviškųjų Patarėjų, Išminties Tobulintojų, ir Visuotinių Cenzorių kolektyvinis tribunolas, keliaujantis iš Visatos į Visatą, ar iš Žvaigždyno į Žvaigždyną, ar iš Vietinės Sistemos į Vietinę Sistemą, ar iš pasaulio į pasaulį. Šitaip Rojaus Trejybė per juos užtikrina sklandų visų supervisatos segmentų veikimą ir savo pačios ryšį su tais segmentais.
“Dieviškieji Patarėjai yra Rojaus Trejybės dieviškojo patarimo tobulumas. Mes išreiškiame tobulumo patarimą, iš tiesų mes esame tobulumo patarimas. Kada mus papildo mūsų partnerių, evoliucinio pakilimo ištobulintų ir Trejybės apkabintų būtybių, patirtinis patarimas, tada mūsų apjungtos išvados yra ne tiktai tobulos, bet ir visaapimančios. Kada mūsų suvienytas patarimas yra susietas, apsvarstytas, patvirtintas, ir paskelbtas Visatos Cenzoriaus, tada visiškai įmanoma, kad jis priartėja prie visuotinės visumos slenksčio. Tokie nuosprendžiai kiek tiktai įmanoma priartėja prie absoliutaus Dievybės požiūrio konkrečios situacijos ir svarstomos problemos atžvilgiu laiko-erdvės sferose.(2017-05)
Dieviškieji Patarėjai yra Rojaus Trejybės patarimo TOBULUMAS. Tai reiškia, kad TOBULIAU BŪTI NEGALI TOJE VIETOJE IR TOMIS APLINKYBĖMIS ŠIAME VISATOS AMŽIUJE. Kaip tai suvokti? Jeigu patarimo tobulumas būtų vienodas visur ir visada, tada nebegalėtų vykti vystymasis pirmyn, sustotų evoliucija. Sakykim ir mūsų atveju, argi galima iš mūsų reikalauti tokio ĮTIKĖJIMO, KAIP IŠ DVASIŠKAI TOLI NUŽENGUSIŲ PASAULIŲ. Todėl mums bus padarytos DIDESNĖS NUOLAIDOS, atsižvelgiant į mūsų aplinką ir amžių, suteikiant mums prisikėlimą NET IR SEKLAUS ĮTIKĖJIMO ATVEJU, kai tuo tarpu nušvitusiose planetose iki pusės gyventojų iš viso išvengia materialios mirties ir yra tiesiogiai pervedami iš materialaus kūno į aukštesnio lygio morontinę sielos tapatybės formą. Tam panaudojamos planetoje esančios morontinės šventovės, kad materialus kūnas būtų sudegintas, kada prieš tai, atjungus mirtingojo sąmonę, angelas serafimas mirtingojo sielą – asmenybės dvasinį aš – nugabeną į Vietinės Sistemos pirmojo gyvenamojo pasaulio pažadinimo salę, kad sielos tapatybei būtų suteiktas naujas morontinis apvalkalas ir sugrąžinta buvusi mirtingojo sąmonė ir į jo protą sugrįžtų Minties Derintojas.
Štai kodėl šitam devynetui – Išminties Tobulintojui, Visuotiniam Cenzoriui, ir septyniems Dieviškiesiems Patarėjams – reikalingi PAPILDINIAI – mirtingieji nužengę visą patirtinį kelią iki Rojaus Trejybės, gavę jos apkabinimą ir tapę Galingaisiais Žinianešiais, Tais Be Vardo ir Skaičiaus, ar Tais Aukštai Valdžioje, kurie savojo ankstesnio patyrimo niekur nepametė ir turi sukauptą, kad savo DIEVIŠKĄJĮ TOBULUMĄ, IŠMINTĮ IR PATARIMĄ TAIP PAT PAREMTŲ IR TOS APLINKOS PATYRIMU EINANT NUO APAČIOS Į VIRŠŲ, TAM, KAD SPRENDIMAS BŪTŲ VISAAPIMANTIS IR NEKLYSTANTIS tos vietos ir to visatos amžiaus atžvilgiu.
Todėl tobuli sprendimai, priimami planetoje, Vietinėje Sistemoje, Žvaigždyne, Vietinėje Visatoje, Supervisatos sektoriuose, Havonoje, Rojuje YRA SKIRTINGI, NORS VISUR VEIKIA ROJAUS TREJYBĖS TOBULUMAS, TIK JO PASIREIŠKIMAS ATITINKA APLINKĄ IR JAI KELIAMUS REIKALAVIMUS, NUMATYTUS EVOLIUCIJOS PLANE.

“Septyni Dieviškieji Patarėjai, palaikydami ryšį su sutrejybintu evoliuciniu trejetu – Galinguoju Žinianešiu, Vienu Aukštai Valdžioje, ir Vienu be Vardo ir Skaičiaus – išreiškia supervisatos požiūrį, arčiausią žmogiškojo požiūrio ir dieviškojo požiūrio sąjungai beveik rojiškais dvasinių prasmių ir tikrovės vertybių lygiais. Tokį glaudų tvarinio ir Kūrėjo suvienytų kosminių požiūrių suartėjimą pranoksta tiktai Rojaus save padovanojantys Sūnūs, kurie, kiekvienoje asmenybės patyrimo fazėje, yra Dievas ir žmogus.”(0217-06)
Kai Dieviškieji Patarėjai šitaip veikia bendradarbiaudami su pakilusiais mirtingaisiais jau tapusiais Galingaisiais Žinianešiais, Tais Aukštai Valdžioje, ir Tais be Vardo ir Skaičiaus, tada jie išreiškia Supervisatos tokį požiūrį, kuris būtų arčiausias tokiai sąjungai, kurią sudaro dieviškasis požiūris, įasmenintas Dieviškųjų Patarėjų, ir žmogiškasis požiūris, įasmenintas Galingųjų Žinianešių, Tų Aukštai Valdžioje, ir Tų be Vardo ir Skaičiaus sukauptu evoliucinio žengimo nuo žmogaus iki Rojaus Dvasios patyrimu. Tuo tarpu ši sąjunga yra beveik rojiškų dvasinių prasmių ir tikrovės vertybių lygiu ta prasme, kad rojiškas dvasines prasmes šitos dvasios gali išreikšti tik TARPUSAVYJE, nes jos žino, kokios ir kaip veikia dvasinės prasmės ROJUJE, tuo tarpu ten, kur dabar veikia jos pačios, jos turi atsižvelgti į nuotolį nuo Rojaus LAIKO IR ERDVĖS VISATOJE ir DVASINĮ LYGĮ ŠIOJE APLINKOJE, TUO PAČIU IR PAKOREGUOTI SAVO ROJIŠKŲ TIKROVĖS VERTYBIŲ TAIKYMĄ TOJE APLINKOJE, KUR JOS VEIKIA KONKREČIU METU IR SPRENDŽIANT KONKREČIĄ TOS APLINKOS PROBLEMĄ.
Ir iš Rojaus Trejybės Asmenų kilę Rojaus Sūnūs, kurie save padovanodami įsikūnija žmogaus pavidalu – Sūnūs Kūrėjai, kaip mūsų planetoje buvo įsikūnijęs mūsų Vietinės Visatos Sūnus Kūrėjas Jėzaus iš Nazareto pavidalu, ir Sūnūs Arbitrai, kaip, MANO MANYMU, yra įsikūnijęs Sai Babos pavidalu – tik šitos dvi Rojaus Sūnų kategorijos pranoksta tokį Dieviškųjų Patarėjų ir Galingųjų Žinianešių, Tų Aukštai Valdžioje, ir Tų Be vardo ir Skaičiaus DIEVIŠKOJO IR ŽMOGIŠKOJO POŽIŪRIO IR PATYRIMO SĄJUNGĄ, nes save padovanojantys Rojaus Sūnūs ASMENIŠKAI PATYS SAVYJE TURI TIEK ROJAUS TREJYBĖS DIEVIŠKĄJĮ POŽIŪRĮ, TIEK ŽMOGAUS GYVENIMO PATYRIMĄ.
Tuo tarpu Visuotiniai Cenzoriai YRA Rojaus Trejybės SPRENDIMAS.
“Egzistuoja tiksliai aštuoni milijardai Visuotinių Cenzorių. Šitos unikalios būtybės yra Dievybės nuosprendis. Jie ne tiesiog atspindi tobulumo sprendimus; jie yra Rojaus Trejybės sprendimas. Net Dienų Senieji nesprendžia kitaip, kaip tik kartu su Visuotiniais Cenzoriais.”(0217-07)
Taigi ir šie Rojaus Trejybės vaikai priimdami savo sprendimą visada YRA ROJAUS TREJYBĖS NUOSPRENDIS. Todėl su jais ir tariasi Dienų Senieji, patys būdami Rojaus Trejybės vaikais ir aukščiausiais Supervisatos administratoriais.

”Po vieną Cenzorių yra pasiunčiama į centrinės visatos kiekvieną iš šio milijardo pasaulių, ir jis yra priskiriamas prie reziduojančio Dienų Amžinojo planetinės administracijos. Nei Išminties Tobulintojai, nei Dieviškieji Patarėjai nėra šitaip nuolat priskirti prie Havonos administracijų, taip pat mes iš tikrųjų visiškai nieko nesuprantame, kodėl Visuotiniai Cenzoriai yra dislokuoti centrinėje visatoje. Dabartinė jų veikla vargu ar gali paaiškinti, kodėl jie yra paskirti į Havoną, ir dėl to mes įtariame, kad jie laukia kažkurio ateities visatos amžiaus poreikių, kada Havonos gyventojai gali iš dalies pasikeisti. (0218-00)
Cnetrinę visatą, arba DIEVIŠKĄJĄ VISATĄ, sudaro ROJUS drauge su HAVONA. O Havonoje yra vienas milijardas pasaulių. Štai į juos ir pasiunčiama po vieną Visuotinį Cenzorių. Tuo tarpu kiti septyni milijardai vyksta į septynias supervisatas. Visuotinių Cenzorių veikla yra platesnė negu Išminties Tobulintojų ir Dieviškųjų Patarėjų, nes šie veikia tik SUPERVISATOSE IR JŲ SEGMENTUOSE, bet ne HAVONOJE. Kadangi šio Dokumento autorius yra Dieviškasis Patarėjas, tačiau net ir jis negali paaiškinti, kodėl Visuotiniai Cenzoriai yra paskirti į Havonos pasaulius, tai gali liudyti, kaip Rojaus Trejybė žvelgia tolyn į priekį, į kitą visatos amžių, kada bus reikalinga Visuotinių Cenzorių galingesnės veiklos apraiška, nes dabartinė jų veikla to dar neatskleidžia. Galbūt jų ateities veikla bus susijusi su kitokiais Havonos vietiniais gyventojais, o galbūt bus dar didesnių permainų.
“Po vieną milijardą Cenzorių yra paskirta į kiekvieną iš septynių supervisatų. Tiek individualiai, tiek ir drauge su Išminties Tobulintojais ir Dieviškaisiais Patarėjais, jie veikia septynių supervisatų visuose skyriuose. Šitaip Cenzoriai veikia didžiosios visatos visais lygiais, nuo Havonos tobulų pasaulių iki Sistemų Valdovų tarybų, ir jie yra evoliucinių pasaulių naujos dieviškosios tvarkos nuosprendžių organiška dalis.(0218-01)
Visuotinių Cenzorių veikla apima visu supervisatos segmentus. Tai reiškia, kad Rojaus Trejybės nuosprendis pasiekia net pačius tolimiausius didžiosios visatos pakraščius ir kampelius, ir net žmonėmis apgyvendintas planetas, nes kiekviena nauja dieviškoji tvarka planetoje negali apsieiti ir be jų žodžio. O naują dieviškąją tvarką planetoje nulemia Tėvo Sūnaus įsikūnijimas žmogiškuoju pavidalu ir jo atlikta misija toje planetoje.
“Kada tik ir kur tik būna Visuotinis Cenzorius, tada ir ten būna Dievybės nuosprendis. Ir kadangi Cenzoriai savo nuosprendžius visada pateikia kartu su Išminties Tobulintojais ir Dieviškaisiais Patarėjais, tai tokie sprendimai aprėpia Rojaus Trejybės suvienytą išmintį, patarimą, ir nuosprendį. Šitame juridiniame trejete Išminties Tobulintojas būtų "aš buvau," Dieviškasis Patarėjas būtų "aš būsiu," bet Visuotinis Cenzorius visada yra "aš esu." (0218-02)
Tai reiškia, jog kada tik ir kur tik atvyksta Visuotinis Cenzorius, ten YRA ROJAUS TREJYBĖS NUOSPRENDIS, IR TOKS, KOKĮ PASKELBIA VISUOTINIS CENZORIUS. Kadangi Visuotinis Cenzorius visada sprendžia drauge su Išminties Tobulintoju ir Dieviškaisiais Patarėjais, tai visada jo nuosprendis negali būti koks nors kitoks, kaip ROJAUS TREJYBĖS IŠMINTIS, TOBULUMAS, IR SPRENDIMAS TOJE APLINKOJE IR TUO METU. Šis juridinis trejetas išreiškia savo sampratas, pagal savo funkciją, todėl Išminties Tobulintojas savo – ROJAUS TREJYBĖS - išmintimi jau yra TAI, KAS SUKAUPTA VISOJE PRAEITYJE IKI ŠIOS AKIMIRKOS. Dieviškasis Patarėjas, pagal savo funkciją išreiškia tai, kas įgyvendinus jo patarimą – ROJAUS TREJYBĖS PATARIMĄ - BUS ATEITYJE. Tuo tarpu Visuotinis Cenzorius visada priima šios akimirkos sprendimą – ROJAUS TREJYBĖS NUOSPRENDĮ – ATSIŽVELGDAMAS Į PRAEITIES IŠMINTĮ IR PATARIMO PASEKMES ATEITYJE. Todėl šiame kolektyve Išminties Tobulintojas ir yra “aš buvau,” Dieviškasis Patarėjas yra “aš būsiu,” bet Visuotinis Cenzorius visada yra “aš esu.”
“Cenzoriai yra visatą susumuojančios asmenybės. Kada tūkstantis liudininkų yra davę parodymus – arba milijonas – kada išminties balsas yra pasisakęs, o dieviškumo patarimas yra užfiksuotas, kada pakilusiojo tobulumo paliudijimas yra pridėtas, tada veikia Cenzorius, ir nedelsiant yra pateikiamas neklystantis ir dieviškas susumavimas viso to, kas yra įvykę; ir toks pateikimas išreiškia dieviškąją išvadą, galutinio ir tobulo sprendimo esmę. Todėl po to, kada būna pasisakęs Cenzorius, daugiau pasisakyti niekam kitam nebeleidžiama, nes Cenzorius būna pavaizdavęs viso to, kas prieš tai įvyko, teisingą ir neklystančią visumą. Kada pasisako jis, tada nebebūna jokios apeliacijos.(0218-03)
Cenzoriai viską susumuoja, kada pateikia Išminties Tobulintojas pateikia savo išmintį, pasiremdamas ir tūkstančiu liudininkų, ar net milijonu, kada Dieviškasis Patarėjas pateikia savo patarimą, atsižvelgdamas į paliudijimus ir išmintį, tik tada kalba Visuotinis Cenzorius. Ir tas pasakymas, kad paliudijimai yra paimti iš tūkstančio ar net milijono liudininkų nėra skaičius toks, kad padarytų skaitančiajam įspūdį, o tiesiog jeigu reikia išminties išraiškai dar papildomo paliudijimo, nors jau ir taip buvo jų daug pateikta, tas vienas bus dar pridėtas, kad būtų ROJAUS TREJYBĖS išminties pasireiškimas sprendžiant konkrečią problemą ir konkrečioje vietoje. Todėl Visuotinis Cenzorius ir susumuoja VISKĄ, kas buvo pareikšta Išminties Tobulintojo ir Dieviškojo Patarėjo, ir tada kalba Visuotinis Cenzorius, ir jo Žodis yra ROJAUS TREJYBĖS NUOSPRENDIS, KURIS NEBEPAKEIČIAMAS. JEIGU JIS NORS KIEK BŪTŲ NEIŠMINTINGAS, IR GALIMA BŪTŲ JĮ PAKEISTI, TUOMET VISUOTINIS CENZORIUS DAR NEPASISAKYTŲ, O IŠMINTIES TOBULINTOJAS DAR TOLIAU KAUPTŲ PALIUDIJIMUS, IR DIEVIŠKASIS PATARĖJAS DAR NEIŠSAKYTŲ ROJAUS TREJYBĖS PATARIMO. Štai kodėl po Visuotinio Cenzoriaus pasisakymo nebėra jokios apeliacijos, ir jo nuosprendis prilygsta Dienų Senųjų tribunolo nuosprendžiui. O juk Dienų Senųjų tribunolas priima nuosprendžius ir dėl asmenybės tapatybės sunaikinimo.

“Iš tikrųjų aš geriausiai suprantu Išminties Tobulintojo proto veikimą, bet tikrai ne iki galo suvokiu nuosprendį priimančiojo Visuotinio Cenzoriaus proto veikimą. Man atrodo, jog Cenzoriai formuluoja naujas prasmes ir kildina naujas vertybes, susieję faktus, tiesas, ir surastus įrodymus, pateiktus jiems visatos reikalų tyrimo metu. Atrodo, jog galimas dalykas, kad Visatos Cenzoriai gali pateikti tobulos Kūrėjo įžvalgos ir ištobulinto tvarinio patyrimo suderinimo originalius interpretavimus. Dėl šito Rojaus tobulumo ir visatos patyrimo suvienijimo neabejotinai atsiranda nauja vertybė galutinybėse.”(0218-04)

Dieviškais Patarėjas, kuris pats remiasi Rojaus Trejybės gyvąja šviesa ne iki galo suvokia Visuotinių Cenzorių veikimą. Tai liudija, kokio lygio dvasias sukuria Rojaus Trejybė, kad jų – TVARINIŲ – proto VEIKIMO NEGALI IKI GALO SUPRASTI NET IR IŠ PAČIOS ROJAUS TREJYBĖS KILUSIOS DVASIOS. Kokia yra minties ir sprendimų GALIA Rojaus Trejybės patikėta Visuotiniams Cenzoriams. Jie patys formuluoja net naujas prasmes ir kildina naujas vertybes. Būtent dėl to Visuotiniai Cenzoriai yra pajėgūs susieti tobulą Kūrėjo įžvalgą ir ištobulinto tvarinio, pasiekusio Rojų kaupiant savo asmeninį patyrimą nuo pat apačios, nuo apgyvendintos planetos, ir tai interpretuoti naujomis prasmėmis ir vertybėmis. O tai sukuria NAUJĄ VERTYBĘ GALUTINIUOSE LYGIUOSE, NES ŠIOS DIENOS IR ŠITAME VISATOS AMŽIUJE TOKIA VERTYBĖ YRA DAR PER AUKŠTA IR PER RYŠKI, KAD BŪTŲ SĖKMINGAI PATIRIAMA LAIKO IR ERDVĖS VISATOSE.
“Bet tai nėra mūsų sunkumų pabaiga, kas susiję su Visuotinių Cenzorių proto veikimu. Atsižvelgę į viską, ką mes žinome arba manome apie Cenzoriaus veikimą bet kokioje konkrečioje visatos situacijoje, mes vis tiek negalime iš anksto numatyti sprendimų ar prognozuoti nuosprendžių. Mes labai tiksliai nustatome Kūrėjo požiūrio ir tvarinio patyrimo suvienijimo galimą rezultatą, bet tokios išvados nevisada yra tikslios prognozės dėl to, ką nustato Cenzoriai. Atrodo, jog panašu, kad Cenzoriai kažkokiu būdu palaiko ryšį su Dievybės Absoliutu; priešingu atveju, mes nesugebame paaiškinti didelės dalies jų sprendimų ir nutarimų.(0218-05)
Net tokio lygio – Rojaus Trejybės kilmės – dvasia, kaip Dieviškais Patarėjas negali numatyti Visuotinių Cenzorių sprendimų, net ir pasiremdami savo patyrimu su Visuotiniais Cenzoriais ir žiniomis apie Visuotinius Cenzorius. Tai, ką nustato Dieviškieji Patarėjai Kūrėjo dieviškosios išminties – požiūrio – suvienijimo su ištobulintu tvarinio patyrimu ir pasiekimu nevisada atitinka Visuotinių Cenzorių pateikiamas išvadas. O juk Dieviškieji Patarėjai irgi ne iš kelmo spirti. Štai kodėl, Dieviškojo Patarėjo supratimu, Visuotiniai Cenzoriai turėtų kaip nors palaikyti ryšį su Dievybės Absoliutu, nes kitaip Visuotinių Cenzorių daugelio nuosprendžių jie negali paaiškinti.
“Išminties Tobulintojai, Dieviškieji Patarėjai, ir Visuotiniai Cenzoriai, kartu su Aukščiausiųjų Trejybės Asmenybių septyniomis kategorijomis, sudaro tas dešimt grupių, kurios kartais buvo vadinamos Trejybės Stacionariais Sūnumis. Jie drauge sudaro Trejybės administratorių, valdovų, vykdytojų, konsultantų, patarėjų, ir teisėjų didįjį korpusą. Jų skaičius šiek tiek viršija trisdešimt septynis milijardus. Du milijardai septyniasdešimt yra dislokuota centrinėje visatoje ir šiek tiek daugiau kaip po penkis milijardus yra išdėstyta kiekvienoje supervisatoje.(0219-00)
Taigi, Išminties Tobulintojai, Dieviškieji Patarėjai, ir Visuotiniai Cenzoriai, o taip pat Aukščiausiųjų Trėjybės Asmenybių septynios kategorijos – Sutrejybintos Aukštybės Paslaptys, Dienų Amžinieji, Dienų Senieji, Dienų Tobulieji, Dienų Nesenieji, Dienų Sąjungos, ir Dienų Ištikimieji – sudaro Trejybės Stacionarius Sūnus. Ir būtent jie ir valdo, administruoja, vykdo sprendimus, pataria, konsultuoja, teisia visoje dabartinėje kūrinijoje. Du milijardai septyniasdešimt iš jų yra Centrinėje Visatoje – Rojuje-Havonoje. Tuo tarpu mūsų, Orvontono, supervisatoje, kuri atsiveria mūsų akims šita žydro dangaus kupolo erdve arba vaiskių saulių-žvaigždžių pavidalu, yra šiek tiek daugiau kaip penki milijardai. Likusiose dar šešiose supervisatose jų yra taip pat po tokį patį skaičių kiekvienoje.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-02-10 14:41:58

Komentarai

Mielieji, VaidasVDS NUOLAT jus kreipia į vakar dieną, ir ieško Urantijos Knygos tokių citatų, kurios tą vakar dieną sustabdytų, ir labai ilgam, kad tik nereikėtų NIEKO KEISTI.

Ne mielieji, evoliucija vystosi ne tokių, kaip VaidoVDS protų dėka, kurie bijo ir pirštą pajudinti, nes gali subyrėti jų visa įprasta aplinka. Todėl jis - IR TOKIE - mato viską BAIMĖS AKIMIS. Man su jais nepakeliui.

Aš jums siūlau ne vakar dieną, bet GYVĄ šią dieną, kuri jau AUŠTA SU NAUJA GYVYBINE IR PATIRTINE DIENA.

AŠ IR RAGINU JUS VISUS BŪTI RYŽTINGIEMS IR DRĄSIEMS IR KEISTI NEGYVUS PAPROČIUS IR RITUALUS, KURIE STABDO EVOLIUCIJĄ. Jie veikia prieš jus pačius, bet ypač prieš jūsų vaikus, vaikų vaikus ir jų vaikų vaikus. Tai nejaugi jūs norite patys, o taip pat kad ir jūsų vaikų vaikų vaikai gyventų VaidoVDS VAKARYKŠTĖJE BAIMĖS DIENOJE, KURI YRA NEGYVA? RINKTIS JUMS KIEKVIENAM LAISVA VALIA.
VaidoVDS vis peršamos - net jo paties nesuprastos citatos - būtent ir liudija ir šiuo atveju mano jums siūlomų teiginių tiesą ir gyvybingumą - viską turite statyti ant Rojaus Trejybės DVASINIO, NE KULTŪRINIO pagrindo, atrasto SAVYJE, nes tai yra VIENINTELĖ SĄLYGA IR APSAUGA, kad jūs būsite išmintingi, ir tik tada išgelbėsite materialią civilizaciją, PUOSELĖDAMI naują, O TUO PAČIU IR SENĄ - VISOS KŪRINIJOS - urantų GYVĄJĄ kultūrą ir gyvąją Rojaus Trejybės APREIŠKIMO religiją ir civilizaciją - nes priešingu atveju dabartinė NEGYVA-PAPŪGINĖ kultūra ir civilizacija žlugs ir nuo planetos paviršiaus išnyks, kaip išnyko IKI ŠIOL daugybė civilizacijų, kurios niekada ir nesirėmė į Rojaus Trejybę.
IR DABAR išliks tik URANTŲ CIVILZACIJA.
Tokie kaip VaidasVDS - visame pasaulyje - visomis išgalėmis - iš baimės - mėgina stabdyti Rojaus Trejybės gyvąją meilę ir šviesą VISŲ LABUI, kad tik ji nekeistų jų ir jiems įprastų - tegu ir iškreiptų ir netikrų vertybių - gyvenimo ILIUZIJOS.

Tačiau bus taip, kaip sakau aš, o ne kaip nerėtų pasakyti savo parinktomis, bet taip ir nesuprastomis citatomis VaidasVDS, siūlantis - kaip savo laiku siūlė Liuciferis - uždaryti šviesą į nelaisvę, kad ji nesklistų ir neopasiektų kitų.

Tik atradę Rojaus Trejybę SAVYJE jūs tampate išmintigi ir kantrūs, gailestingi ir mylintys VISUS BE IŠMITEIS, BET ESATE RYŽTINGI IR DRĄSŪS Ž-EMNGTI TIK PIRMYN IR VIS PIRMYN. Statikos NĖRA. kAS PATENKINO VAKAR, ŠIANDIEN JAU MŪŲS NEBEPATENKINA, NRES VYSTYMNASIS VYKSTA BE PERSTOJO IR PER VISĄ AMŽINYBĘ. EVOLIUCIJA NESUSTABDOMA, JI TIK GALI BŪTI UŽDELSTA, O TADA ĮSIVYRAUJA REVOLIUCIJA IR CHAOSAS.

Štai kodėl atsirado ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMAS TARP URANTŲ, NES TOKIA YRA ROJAUS TREJYBĖS VALIA, KAD MUS SUSTIPRINTŲ IŠ VIDAUS,, KAD MES KEISTUME TAMSĄ Į GYVĄ MEILĖS ŠVIESĄ SU NAUJAIS IR PRASMINGAIS ŠVIESOS VEIKSMAIS VISŲ LABUI VISOJE LIETUVOJE, VISOJE URANTIJOJE.
ŠTAI KAS APSAUGO - Rojaus Trejybės atradimas savyje ir JOS garbinimas - nuo "niūrių viduramžių" ĮSIVIEŠPATAVIMO DAR DAUGIAU, NEGU JIE VIEŠPATAUJA JAU DABAR VISUR - JAV, LIETUVOJE, RUSIJOJE, LIBIJOJE, MAROKE, VOKIETIJOJE, PRANCŪZIJOJE, AUSTRALIJOJE, JAPONIJOJE, TAILANDE,TUNISE, BRAZILIJOJE, MEKSIKOJE, VATIKANE, VISUR.
Rojaus Trejybė - tai vienintelis IŠMINTIES IR APSAUGOS gyvas faktorius, esantis mūsų viduje, todėl tik į JĄ ir tegalime atremti visą savo PATIRTINĘ civilizaciją, kuri ir yra URANTŲ CIVILIZACIJA.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-02-24 15:03:18



Apmąstant tokį teiginį "KAD TIK GERIAU BŪTŲ VISIEMS" reikėtų atsižvelgti į šį perspėjimą:
"Evoliucijos, žmogiškosios kultūrinės pažangos, lėtumas liudija, koks efektyvus yra tas stabdys – materiali inercija – kuris taip veiksmingai veikia, kad sumažintų žengimo į priekį pavojingą greitį. Šitaip pats laikas tikrai suminkština ir išsklaido priešingu atveju žmogiškajai veiklai pražūtingas pasekmes, kada pirma laiko yra išsivaduojama iš artimiausių-supančių barjerų. Nes kada kultūra vystosi per daug greitai, kada materialūs pasiekimai pralenkia garbinimo-išminties evoliuciją, tada iš tiesų civilizacija turi regreso sėklų pati savyje; ir jeigu civilizacijos neparems greitas patirtinės išminties augimas, tai tokios žmogiškosios visuomenės pasitrauks iš aukštų, bet priešlaikinių pasiekimo lygių, ir išminties tarpuvaldžio "niūrūs viduramžiai" paliudys tai, jog yra negailestingai atstatomas disbalansas tarp savojo aš laisvės ir savojo aš kontrolės.
Kaligastijos sąmoningas piktybinis blogis buvo tai, kad jis apėjo laiko valdomą vis labiau augantį žmogiškąjį išlaisvinimą – be reikalo sunaikino suvaržančius barjerus, barjerus, kurių tų laikų mirtingųjų protas patirtiškai nebuvo nugalėjęs.
Tas protas, kuris sugeba iš dalies sutrumpinti laiką ir erdvę, šituo pačiu veiksmu įrodo, jog ir pats turi išminties sėklų, kurios gali efektyviai tarnauti vietoje įveikto suvaržymo barjero.
Liuciferis panašiai siekė pažeisti laiko reguliatorių, veikiantį tam, jog pažabotų kai kurių laisvių priešlaikinį pasiekimą vietinėje sistemoje. Vietinė sistema, įsitvirtinusi šviesoje ir gyvenime, tokį požiūrį ir įžvalgą yra pasiekusi savo patyrimu, dėl to joje gali veikti daug tokių metodų, kurie būtų griaunantys ir naikinantys tai pačiai sferai egzistuojant nenusistovėjusiose erose.
Kada žmogus nusimeta baimės grandines, kada mašinų dėka jis sujungia žemynus ir vandenynus, kada įrašų dėka jis sujungia kartas ir amžius, tada jis turi kiekvieną įveiktą suvaržymą pakeisti nauju ir savanoriškai prisiimtu suvaržymu sutinkamai su besiplečiančios žmogiškosios išminties moralinėmis nuostatomis. Šitie savo pačių prisiimti suvaržymai tuo pačiu metu yra patys stipriausi ir patys silpniausi iš visų žmogiškosios civilizacijos faktorių – teisingumo idėjos ir brolystės idealai. Žmogus net įgauna sugebėjimą apsirengti suvaržantį gailestingumo apdarą, kada jis išdrįsta savo bičiulius mylėti, ir jis pasiekia dvasinės brolystės pradžią, kada apsisprendžia su jais elgtis taip, kaip norėtų, kad elgtųsi ir su juo, net elgtis taip, kaip jam atrodo su jais elgtųsi Dievas."

VaidasVDS
2011-02-24 10:59:11



Mielieji, jūsų dėmesiui iškeliu dvi ankstesnes temas, kurios tarpusavyje labai siejasi - tai DIEVIŠKŲJŲ TRIBUNOLŲ VEIKLA, kurioje veikia Išminties Tobulintojas, Visuotinis Cenzorius ir Dieviškasis Patarėjas. Pastarųjų gali būti net iki septynių. Visos šitos dvasios yra kilusios iš ROJAUS TREJYBĖS. Ir jos rūpinasi vis ryškėjančios šviesos, tiesos, ir išminties užtikrinimu laiko ir erdvės visatose.

“Vienas Išminties Tobulintojas, septyni Dieviškieji Patarėjai, ir vienas Visuotinis Cenzorius sudaro Trejybės dieviškumo tribunolą, aukščiausiąjį mobilų patariantį organą laiko ir erdvės visatose. Tokia grupė iš devynių yra žinoma arba kaip aplinkybių tyrimo, arba kaip tiesos atskleidimo tribunolas, ir kada ji nagrinėja problemą ir pateikia nuosprendį, tai yra lygiai tas pats, tarsi nuosprendį dėl šio reikalo būtų priėmęs Dienų Senasis, nes nė karto per visą supervisatų istoriją nebuvo užregistruota tokio nuosprendžio, kurį Dienų Senieji būtų anuliavę.”(0217-03)

Dar kartą perskaitykite VISĄ TEMOS DĖSTYMĄ ir apmąstykite, kokia išmintis yra paskleidžiama - KAIP PAGALBA - visatoms ir jų tvariniams per ROJAUS TREJYBĖS ASMENYBES, KAD TIK GERIAU BŪTŲ VISIEMS.
O TADA VĖL PRISIMINKITE SUTAIKYTOJŲ VEIKLĄ, kuri taip pat nukreipta į tai, kad nuomonių skirtumai nepažeistų sklandaus visatų valdymo ir veiklos, kad jos būtų derinamos vis aukštesnės išminties kryptimi.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-02-24 10:25:38



Mokytis tikrai verta


Manau kad skaityti ir mokytis verta , tačiau ar aš galiu kaip tai išmintingiau pakomentuoti Visuotinių Cenzorių darbą negu , kad komentuoja tai Dieviškasis Išminties Tobulintojas , Urantijos knygoje . Žinau , kad tai Rojaus Trejybės kūrinys - dvasia , labai išmintinga ir dieviškai teisinga. Tai ir viskas ką mano mažas protelis gali išmąstyti tiesoje ir šviesoje . Jeigu pasitelkčiau savo proto fantazijos galias , prikurčiau įvairiausių žodinių kombinacijų išraišką , tačiau tai bus mano žemiškojo , planetinio proto vaizdai ir vaisiai . Ar aš galiu matyti , kaip Visuotiniai Cenzoriai dirba , ar aš nors vienu žodeliu galiu komentuoti jų darbą , jų išmintį , jų teisumą , nematęs , nejautęs , neragavęs , negirdėjęs jų dieviškų pasitarimų ir asamblėjų ? Tikėti , taip galiu , tačiau komentuoti , tai ko aš nejaučiu , negaliu . Todėl lieka tik tikėjimas , kaip galimybė prisiliesti prie šių Aukštųjų , iš Trejybės kilusių dvasių ir bandyti jas suprasti . Tikėjimas ir viltis , kad aš šiuo tikėjimu galiu priimti objektyvią Tiesą , per dieviškąjį Išminties Tobulintoją , kaip , kad apie jį patį , taip ir apie kitas , iš Rojaus Trejybės Kilusias Lygiavertes Būtybes , leidžia šiek tiek patobulinti mano paties išmintį ir protą .

emilispetras
2011-02-10 18:43:46



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal