Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymas KAIP PAMILTI SAVE, perteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Kaune, 2011 02 13

Amžinojo Sūnaus- Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Brolio mokymas-atsakymas į Laimos klausimą, kaip mums pamilti save, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Kaune, 2011 02 13

Algimantas:

Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš esu pasirengęs perteikti jūsų suteikiamą mokymą, kaip mums reikėtų save pamilti. Laima iš Velžio paklausė Jūsų Trijų. Aš taip pat nežinau, kuris iš Jūsų atsakysite. Klausiu Jūsų Trijų, ir perteiksiu tą mokymą garsiai.

Amžinasis Sūnus-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Brolis:

Mano mylimas sūnau, Mano visi mylimieji sūnūs ir dukros, esantys šioje MŪSŲ GYVOJOJE šventovėje, Aš esu Antrasis šaltinis ir Centras, kurį jūs vadinate Amžinasis Sūnus-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Brolis.

Aš nuostabiausiai žaviuosi, kada jūs atsiveriate ir garbinate Mus. TAI IR YRA JŪSŲ MEILĖS IŠRAIŠKA. Tai yra pats aukščiausias laipsnis, parodantis, kaip jūs mylite SAVE.

Negali būti didesnės meilės už atsivėrimą MUMS.

Jūs negalite meilės turėti kitokios Mums negu turite sau. Jūs manote, kad save mylite mažiau, jeigu mylite Mus daugiau.

Jūsų vadinamoji meilė, tai yra – žmogiškąja samprata – matuojama meilė: meilė vaikui, meilė žmonai, meilė tėvui, motinai, meilė Dievui.

Tačiau meilė yra iš Mūsų. MEILĖ YRA NEDALINAMA – JI YRA VIENTISA.

Jeigu jūs iš vandenyno pasemsite vieną stiklinę vandens, ar jūs galėsite pasakyti, kad čia – ne vandenyno vanduo? Taip, jis bus stiklinėje, bet argi jis nebus tas pats vandenyno vanduo?

Todėl ir Mūsų meilė, KADA JŪS ATSIVERIATE MUMS, tada patiriate Mūsų gyvą meilės tekėjimą SAVYJE. Štai šita pačia meile jūs ir pamilstate visumą, ir kiekvieną individualiai, ir save patį.

Taip jūs semdami iš Mūsų – per gyvą atsivėrimą – semdami iš Mūsų meilės vandenyno stiklines meilės, jomis laistote kitus, tuo pačiu ir save.

Argi galėtų augti augalas, jeigu jis negautų drėgmės laistomo vandens pavidalu? Jisai nuvystų.

Jums reikalinga dvasiai ugdyti, dvasios charakteriui ugdyti, DVASIOS GYVASIS VANDUO.

TAI IR YRA MEILĖ. Nėra kitokio vandens. Tai yra meilės vanduo.

Tiktai Mūsų meilei jūs turite įvairių – žmogiškąja samprata – žodžių. Jeigu jūs sakote gailestingumas, teisingumas, tiesa, kantrybė, pakantumas, šviesa, veiksmai visų labui – tai yra segmentuota TA PATI MŪSŲ MEILĖ.

Meilė yra VISAAPIMANTI.

Ji ir pasireiškia jūsų gyvensenoje vienu atveju kaip gailestingumas, kitu atveju kaip teisingumas, trečiu atveju kaip tiesa, ketvirtu atveju kaip ryškesnė šviesa, bet VISA TAI YRA MEILĖ.

Ir jeigu jūs keliate klausimą, kaip pamilti jus pačius, kaip pamilti save, reiškia, ta pati meilė, kurią jūs jaučiate Mums – kaip pasemta iš Mūsų gyvojo vandens stiklinė – turi būti užpilta ant jūsų ŠIRDIES. O kaip gi jūs užpilsite šitą Mūsų meilės gyvąjį vandenį – pasemtą jūsų stiklinėje – ant savosios širdies, jeigu ne atsiverdami Mums?

Jūs negalite savęs KITAIP mylėti atsiedami save nuo Mūsų - pastatydami kažkokį nepermatomą barjerą tarp Mūsų ir savęs - ir tikėtis, kad jūs turėtumėte save mylėti kažkaip kitaip negu Mus arba negu kitus.

Reiškia, jeigu jūs keliate sau TOKĮ klausimą, jūs dar neturite TIEK ATVĖRĘ MŪSŲ GYVOSIOS MEILĖS ŠALTINIO, kad jūs nepripildote tos stiklinės.

O galbūt jums tiktų jau imti nebe stiklinę, o visą ąsotį?

Semkite tada PILNĄ ąsotį Mūsų gyvų meilės virpesių ir liekite jį – liekite sau, liekite kitiems. Ir vėl semkite naują, ir naują, ir naują. Ir taip be galo! Ir pamatysite, kad tas ąsotis augs. Jis įgys nebe ąsočio, bet jau milžiniško indo pavidalą. IR TAS BUS PER MAŽAS.

Ateis akimirka, kada jums nebereikės indo – jūs SUSILIESITE su Mumis. Susiliesite ir patys ištirpsite Mūsų meilės gyvuose virpesiuose. Ir tada šitas susiliejimas jums ir perteiks tą pojūtį, kad jūs užmiršote save kaip tokį. Jūs mylite Mūsų meile visumą ir kiekvieną. Ir tai, kas jus dar jaudino – kaip mylėti save – ištirpo jau Mūsų gyvoje meilės vandenyno bangoje. Ištirpo! Nebėra jūsų, bet jūs IŠAUGOTE kaip individualus Mūsų SŪNUS ar DUKRA savo charakteriu, savo dvasia – išaugote kaip ASMENYBĖ.

MYLĖKITE SAVE KAIP AŠ JUS MYLIU.

Tai yra jums NAUJAS NURODYMAS.

O MYLĖDAMI SAVE KAIP AŠ JUS MYLIU, JŪS MYLĖSITE VISUS KAIP AŠ JUS MYLIU.

Algimantas:

Ačiū Tau, mylimas Amžinasis Sūnau, už šitą nuostabų mokymą. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
-----------------------------------
Nuoširdus ačiū Daliai už šito mokymo įrašą ir Violetai – už jo išrašymą, kad jis pasiektų ir mūsų Forumą.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-02-23 21:47:51

Komentarai

Aciu Tau Laima, Labai teisingi zodziai. Tikra Meile tik is kureju ir kuo labiau jiems atsiverus. Aciu dar syki. Valdas

satrebor
2011-03-21 22:08:51



Mieli mano broliai,
Amžinojo Sūnaus- Kūrinijos Motinos- Brolio mokymas apie meilę sau naujai nušviečia meilės sąvoką. Mūsų protas įpratęs skirstyti meilę į rūšis; meilė sau, meilė vaikui, meilė tėvynei ir dar daug kam- meilė. Skirstome, tarsi patys tą meilę akumuliuotume ir skleistume. Tuo tarpu visos meilės šaltinis yra Trys Kūrinijos Šaltiniai ir Centrai. Todėl Amžinasisi Sūnus ir sako: „Tačiau meilė yra iš Mūsų. MEILĖ YRA NEDALINAMA – JI YRA VIENTISA.” Arba mes mylime, arba nemylime. O meilę galima pajusti tik įtikėjus ir atsivėrus Kūrėjams- Rojaus Trejybės Asmenims. Vadinasi, be atsivėrimo mes sąmoningai nieko nemylime. Nemylime nei savęs, nei vienas kito, nepanirstame į tą meilės vandenyną, kuriame kaip dvasios, Rojaus Trejybės vaikai, esame.
“Meilė yra VISAAPIMANTI”, sako Amžinasis Sūnus. Meilė apima ir gailestingumą ir teisą, ir išmintį, viską, ką mirtingasis dabar suvokia ir ką dar savo evoliuciniame kelyje suvoks. Be šios visaapimančios meilės pajautumo savyje ir gyvenimo ja neįmanomas mūsų dvasingėjimas, neįmanoma, kad būtų tikri mūsų žodžiai apie pačią meilę Kūrėjui, sau, visiems, neįmanomas tikrovės pažinimas. Visa mūsų kelias tai vis didesnis meilės priėmimas savastimi,. Todėl Amžinasis Sūnus ir sako:” Ateis akimirka, kada jums nebereikės indo – jūs SUSILIESITE su Mumis. Susiliesite ir patys ištirpsite Mūsų meilės gyvuose virpesiuose. Ir tada šitas susiliejimas jums ir perteiks tą pojūtį, kad jūs užmiršote save kaip tokį. Jūs mylite Mūsų meile visumą ir kiekvieną. Ir tai, kas jus dar jaudino – kaip mylėti save – ištirpo jau Mūsų gyvoje meilės vandenyno bangoje. Ištirpo! Nebėra jūsų, bet jūs IŠAUGOTE kaip individualus Mūsų SŪNUS ar DUKRA savo charakteriu, savo dvasia – išaugote kaip ASMENYBĖ.”
Trijų Meilės Šaltinių esame sukurti iš meilės. Tai ir būkime JA.
Su meile visus apkabinu.

Laima
2011-03-19 22:33:55



Vyručiai, esat teisūs - visur turi būti balansas. Mylime save, savo artimuosius, draugus, mylime visą kūriniją, nes esam meilės vaikai - pradėti ir gimę iš meilės, nuolat skalaujami mūsų Kūrėjo meilės vandenyno.
O katastrofos, kataklizmai Žemėje buvo ir bus, tai natūrali geologinė raida. Nuo jos nei pabėgsi, nei pasislėpsi. Gyvenkime visi taikoje ir meilėje, pasitikėdami vieni kitais, o ne ieškodami priešų.
Geros visiems dienos.
Pagarbiai.

Tadas
2011-03-16 17:17:06



Mielas vaikine SATREBOR , kam ta advokatūra . Tai ką tu čia rašai , kaip intelektualų nedvasingumą , tai tau reikėtų pasiskaityti vėlesnių metų rašinius , kuriuose kaip tik panašiomis temomis ir rašiau , kad dangaus karalystė atveriama tada , kai žmogaus protas noriai ir su meile atsiveria Dievo dvasios veikimui .

Dievui žmogus turi atsiverti kompleksiškai tai yra : visu protu , visa siela ir visa širdimi ( jausmais ) . Štai , kai tas kompleksas yra subalansuotas , tada žmogaus asmenybė geriausiai suvokia ką ji šiandiena myli , ką ji šiandiena garbina ir koks jos tolesnis rytdienos likimas .

Ar tu manai , kad yra prieštaraujama mokymų dvasiai ? Tikrai ne . Prieštaraujama raidei ir žodžiui , kuriuos kiti žmonės supranta šiek tiek kitaip . Nors iš tiesų visos tos prieštaros , tai tik tuštybė , tačiau žmogus yra žmogus ir jam kartais norisi išsakyti ir savo nuomonę , o ne vien tik pritariamai visur linksėti .

emilispetras
2011-03-16 16:56:19



Valdai,
Kur tu matai pasipūtimą. Aš nemėgstu įvairių gąsdinimų. Ir katastrofų būsimų visai nebijau.Štai turiu tokią informaciją: "Gabus rusų inžinierius, prognozuoja dar didesnes nelaimės Japonijoje kovo 15- 24 dienomis, jo manymu kita eilė ateis Kurilams ir Kaukazui. Visame pasaulyje seisminiai procesai suaktyvės gegužės pabaigoje. Laukia katastrofiška vasara. Ta pat pat prognozuoja ir zetai. Jų manymu Indonezijos skendimas įvyks birželį." Tas pats inžinierius išpranašavo (apskaičiavo) http://oko-planet.su/phenomen/phenomenscience/62789-inzhener-iz-peterburga-preduprezhdal-posolstvo-yaponii-o-gryaduschey-katastrofe.htm Japonijos nelaimę ir apie tai informavo Japonijos ambasadą.
Bet viso to nebijau. Nemanau, kad dėl būsimų katastrofų reikia viską mesti ir pradėti vien tik melstis. Aš pasitikiu Dievu Tėvu ir jo fragmentu mano prote. Manau, kad jis man padės įveikti visas negandas ir užtikrins dvasinę ramybę.
Nereikia tik intelekto kelti virš dvasios, lygiai taip pat dvasingam žmogui nereikia jokiu būdu ignoruoti intelekto. Svarbu surasti pusiausvyrą tarp dvasios ir intelekto. Aš renkuosi pusiausvyrą...

VaidasVDS
2011-03-16 16:43:44



Vaidai, kai paimi tik viena eilute ir dar ta pačia nepilną žinoma kad nesirisa. Elgiesi kaip žurnalistas tik gerai kad dar straipsnio is viso to neparasai. Taip kartoju. Sis Pasaulis laikinas ir jau griūva. Pavyzdys Japonija Australijos miškai cunamiai ir tt. Dėl to nurimkite, nevaidinkite intelektualiu kažką reiskianciu. Ir issilavinusiu. Tos žinios ir gudrumas ir pasiputimas kur sklinda is jūsų komentaru baigsis su fizinio kūno mirtimi. O jis labai trapus. Gyvybe labai trapi. Paziurekit į kataklozmus. Ir ne tik. Dėl to nurimkite ir ysiklausykite kas sakoma Algimanto, ir suvokite gi pagaliau kokias dovanas turite savy. O gyvenimą vien tik svaistote, eh ką ir kalbėti. Vistiek negirdite. Nes ausys didybe ir savęs iskelimu uzkimstos ir nesustabdomu proto maskatavimu. O akys nemato. Praregekite gi pagaliau nėra laiko zaisti. Tokia buvo mano mintis.

satrebor
2011-03-16 15:36:19



Vaidai, kai paimi tik viena eilute ir dar ta pačia nepilną žinoma kad nesirisa. Elgiesi kaip žurnalistas tik gerai kad dar straipsnio is viso to neparasai. Taip kartoju. Sis Pasaulis laikinas ir jau griūva. Pavyzdys Japonija Australijos miškai cunamiai ir tt. Dėl to nurimkite, nevaidinkite intelektualiu kažką reiskianciu. Ir issilavinusiu. Tos žinios ir gudrumas ir pasiputimas kur sklinda is jūsų komentaru baigsis su fizinio kūno mirtimi. O jis labai trapus. Gyvybe labai trapi. Paziurekit į kataklozmus. Ir ne tik. Dėl to nurimkite ir ysiklausykite kas sakoma Algimanto, ir suvokite gi pagaliau kokias dovanas turite savy. O gyvenimą vien tik svaistote, eh ką ir kalbėti. Vistiek negirdite. Nes ausys didybe ir savęs iskelimu

satrebor
2011-03-16 15:34:38



"pasaulis griūva. Nurimkit."
Kažkas čia "nesiriša", nei intelektualiai, nei dvasiškai. Bet reikia Valdui nuoširdžiai padėkoti už jo rūpinimąsi mūsų išlikimo klausimu.

VaidasVDS
2011-03-16 14:57:54



...tęsinys ) sakydami savo tiesas ir besigincydami su praregejusiu žmogumi. Steigiamos pagaliau.

. Šis laiškas tai trys paskutiniai komentarai. Atsiprasau už klaidas. Taip gavosi. Rašau is telefono.

Su Meile Ir pagalba Algimantui
Valdas pranskevicius

satrebor
2011-03-16 14:20:08



...tęsinys ) sakydami savo tiesas ir besigincydami su praregejusiu žmogumi. Steigiamos pagaliau.

. Šis laiškas tai trys paskutiniai komentarai. Atsiprasau už klaidas. Taip gavosi. Rašau is telefono.

Su Meile Ir pagalba Algimantui
Valdas pranskevicius

satrebor
2011-03-16 14:06:27




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal