Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie vaikų auklėjimą, mitybą, gydymą, 2011 03 26

Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave ir šlovina visa savo atsivėrusia dvasios gelme, nes būtent JŪS TRYS ESATE MANO – IR KIEKVIENO – TĖVAI ir padovanojote man, kaip ir KIEKVIENAM – asmenybę, kuri ir yra dvasinė, o ne materiali ar morontinė-siela. Aš garbinu iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų TAVOJI valia. Amen.

Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, šiandien sulaukiau vienos iš savo dvasios sesių prašymo, kreiptis į JUS mokymo apie vaikų AUKĖLJIMĄ NUO PAT KŪDIKYSTĖS, ape mitybą, ir kaip gydyti susirgusius, ir kaip tėvai gali juos paskatinti eiti GYVUOJU keliu?
Kadangi klausimai visi yra tokie gilūs, tai kiekvienam iš jų tu gali suteikti po ATSKIRĄ MOKYMĄ, tačiau dabar aš prašau tavęs, kuris iš jūsų Trijų Rojaus Trejybės ASMENŲ jį suteiksite, sujungti tai į bendrą mokymą apie mūsų ryšį su VAIKAIS?
Aš esu pasirengęs tavo suteikiamą mokymą užrašyti ir pateikti mūsų svetainės Forume VISIEMS.

Tėvas:

Mano mylimiausias sūnau, kaip ir VISI Mano – ir MŪSŲ – mylimiausi sūnūs ir dukros, AŠ ESU PIRMASIS ŠALTINIS IR CENTRAS, KURĮ JŪS VADINAMTE TĖVU.

Aš suteiksiu tau šį mokymą, kad galėtumm juo apšviesti kitus savo dvasios brolius ir seses, Mano pačius mylimiausius vaikus.

Aš esu Meilės Šaltinis ir Centras, ir esu toks Šaltinis ir Centras visai kūrinijai, todėl Manoji meilė – paskleista iš MŪSŲ TRIJŲ – aprėpia visą kūriniją ir ji – tik ji VIENINTELĖ – tegali jums užtikrinti ir jūsų vaikų auklėjimą ir sveiką gyvenseną materialiu pavidalu, ir Mano jiems suteikiamą mitybą jau nuo pat jūsų atsivėrimo Man ir vaisiaus pradėjimo Manosios dukros įsčiose. Jau nuo pat tos akimirkos Aš maitina savo naująjį sūnų ar dukrą Savo Mele, per Man atsivėrusią ir iš Manęs geriančią šitą gyvą meilės virpesių nektarą Mano dukrą – būsimąją kūdikio motiną.

Šiandien jums dar labai sunku suvokti VIENOVĘ Manojoje kūrinijoje DVASIOS PAGRINDU, nes jūsų aplinka to nedemonstruoja, todėl ir VISIEMS suteikti TOKIO mokymo, kokį aš suteikiu ASMENIŠKAI TAU, negaliu, nes tas dvasinis kitų Mano vaikų, ir tavo dvasios brolių ir sesių, sąmonės lygis negalėtų tokio mokymo priimti be baimės ir pasipriešinimo. Todėl tai, ką dabar sakysiu per tave tavo dvasios broliams ir sesėms NETAIKYTINA TAU, gaunančiam iš Manęs mokymus asmeniškai pagal tavo sąmonės sampratas; todėl tu turi žinoti, jog ŠIS mokymas jokiu būdu NEPANEIGIA tau ASMENIŠKAI mūsų suteikiamų mokymų; ir dėl to tu turi vadovautis TAU ASMENIŠKAI suteikiamais mokymais, o KITUS mokyti pasiremdamas ŠITUO mokymu, skirtu VISIEMS.

Kada jūs laukiate savojo kūdikio – kaip mylintys ir žemiškieji būsimieji tėvai – tada jūs jaučiate savo viduje GILUMINĘ meilę savo būsimajam kūdikiui. Ir jeigu jūs atsiveriate Man – ir Mano kitiems Dviems Lygiaverčiams Rojaus Trejybės Asmenims – toji meilė įgauna DVASINĘ KOKYBĘ VISŲ ATŽVILGIU, NET TIK LAUKIAMO VAIKELIO ATŽVILGIU. Tokia milžiniška NAUJA KOKYBINĖ samprata per gyvą ir kasdienį atsivėrimą Man peraugą į PATIRIAMĄ PALAIMOS BŪSENĄ JŪSŲ DVASIOS VIDUJE – JŪSŲ DVASINIO ASMENS VIDUJE. Ir šitoji būsena PAMAITINA jūsų būsimąjį kūdikį MANĄJA IR GYVĄJA MEILE – KOSMINIAIS ENERGETINIAIS VIRPESIAIS – TIESIAI IŠ MŪSŲ TRIJŲ IR ESANČIŲ ROJUJE.

Todėl ŠITOKIA gyvybine energija maitinamas vaisius-embrionas visada augs sveikas ir stiprus, net ir toks, koks yra Mano sumanytas – kad augtų meilėje ir šviesoje – mylinčioje ir mylimoje žemiškoje šeimoje tarp Mane mylinčių ir Man atsivėrusių Mano vaikų, kurie naująją gyvybę kūrė DRAUGE su Manimi, o dabar DRAUGE su Manimi-Mumis rūpinasi jos pamaitinimu Manąja meile.

Manoji meilė yra tas PAGRINDINIS maistas ir vaistas nuo bet kokio nepritekliaus – tiek fizinio maisto stygiaus, tiek emocinių sukrėtimų ir iškrypimų. Ir dar daugiau – ji yra pagrindinė APSAUGOS GYVA PRIEMONĖ, KAD NEPATIRTUMĖTE JUMS NEMALONIŲ IR SKAUSMINGŲ PATYRIMŲ, TUO PAČIU IR GIMĘS KŪDIKIS BŪTŲ NUO JŲ APSAUGOTAS JŪSŲ GYVO RYŠIO SU MANIMI DĖKA.

ŠITAIP sulaukus MŪSŲ BENDROMIS MEILĖS PASTANGOMIS SUKURTOS NAUJOS GYVYBĖS, JEIGU JŪS IR TOLIAU LIKSITE GYVAME RYŠYJE SU MANIMI, TAI JUMS ŠIS GYVAS RYŠYS PATS DIKTUOS IŠ VIDAUS MEILĖS PULSAVIMĄ VISIEMS MANO TVARINIAMS, TODĖL JŪS PATYS PATIRSITE, KOKIA YRA NUOSTABI MANOJI KŪRINIJA, IR JOS VISI GYVENTOJAI.

Šis gyvas ryšys jums suteiks vis didėjantį PASITIKĖJIMĄ ir Manimi, ir savo pačių jėgomis, nes jūsų PATYRIMAS JUMS PATVIRTINS JŪSŲ PAČIŲ PASVEIKIMĄ IŠ ĮVAIRIŲ NEGALAVIMŲ, KURIE IKI TOL GALĖJO NEGAILESTINGAI KANKINTI JŪSŲ FIZINĮ PAVIDALĄ. Kada meilė įsiviešpataus jūsų viduje TIEK, kad jūs patys nebegalėsite be jos gyventi nė akimirkos, kada ji veršis iš jūsų per kraštus ir veršis visiems vienodai, tada jūsų tokią virpesių BŪSENĄ taip pat jaus ir jūsų kūdikis; ir jis jaus iš jūsų sklindančią gyvą meilę visiems SAVĄJĄ VIDINE RAMYBE. Todėl būtent ŠI RAMYBĖ maitins kūdikį DAUGIAU negu bet koks materialus maistas. Tuo tarpu jūsų viduje pulsuojanti gyvoji meilė jums leis paliudyti iš vidaus, kad jūs ir patys negalite maitintis, ir maitinti kūdikio, tokiu maistu, kuris jam būtų kenksmingas. O bet kokios neigiamos emocijos – pyktis, pagieža, pavydas, kerštas, savęs aukštinimas, kitų menkinimas, ir bet kokios kitos neigiamos apraiškos, net maža dalele suaižančios – ir net sunaikinančios – ramybės-palaimos BŪSENĄ, taip pat apnuodija ir motinos krūtyse esantį kūdikio maistą-pieną.

Kadangi Manoji kūrinija remiasi DVASIOS PAGRINDU, IR JOS MEILĖS GALIA, tai ir Mane pamilęs Mano vaikas NEBEGALI ir savęs maitinti atimdamas gyvybę kitam tvariniui. Todėl VEGETARIŠKA mityba yra būtent TOJI mityba, kurioje yra Manosios MEILĖS DAUG DIDESNIS PASIREIŠKIMAS IR IŠSISKLEIDIMAS negu atimant gyvybę gyviems Mano tvariniams, kurie patys gali judėti ir priimti SAVO pačių SPRENDIMUS, KAD SAVE APSAUGOTŲ NUO SUNAIKINIMO.

Šiandien dar labai nedaug Mano vaikų PASITIKI VEGETARIŠKA MITYBA KAIP MANO JIEMS SUTEIKTA MITYBA, KAD JIE BŪTŲ SVEIKI IR STIPRŪS DRAUGE SU MANIMI KURTI GĖRIO IR ŠVIESOS KASDIENĘ ŠVENTĘ SAVYJE IR MANYJE, IR JA GYVENTI SAVO IŠORINĖJE APLINKOJE.

Tačiau TIE, iš jūsų, kurie šį mokymą SUPRASITE IR JUO VADOVAUSITĖS, ir patys ATSISAKYSITE GYVULINIO MAISTO, patys galėsite PATIRTI savo kūno stiprėjimą ir sveikimą, o tai jums taip pat leis PATIRTI didesnį DŽIAUGSMĄ, kuriuo jūs spinduliuosite savo mažyliui vaikeliui. Ir jis nuo TOKIO maisto – be kito Mano tvarinio atimtos gyvybės – taip pat augs daug žvalesnis, vystysis kaip sveikas ir stiprus – savojo amžiaus – Manasis sūnus ar dukra.

Tačiau jūs negalėsite šitaip maitinti – sveikai maitinti – savojo vaikelio, kol PATYS SAVOSIOS MITYBOS DAR BŪSITE NEPAKEITĘ, nes jūs patys Manuoju žodžiu NEPASITIKĖSITE. Ir dar daugiau, nežinosite nuo ko pradėti tokią mitybą savo vaikeliui. O toks pasimetimas ir baimė jūsų pačių viduje, žemins jūsų sąmonės energetinius virpesius, kuriuos taip pat jaus ir jūsų mažylis.

Štai kodėl Manoji kūrinija, būdama GYVOJI KŪRINIJA, TURI REMTIS Į MANO IŠMINTĮ IR SAVO PATYRIMĄ, O NE Į MOKSLINES KNYGAS, KURIOS PARAŠYTOS MANO TAIP PAT VIENODAI MYLIMŲ VAIKŲ, BET KURIE PATYS NĖRA IŠMINTINGI, NORS IR PROTINGI. Todėl jų protingi samprotavimai ir išvedžiojimai yra vienas kitam prieštaraujantys, o jų milžiniškos lavinos šiandien nepajėgia sustabdyti niekas. Todėl niekas ir negali sulaukti šviesos mokymų ir mitybos klausimais, kurie aktualūs visiems – seniems ir jauniems, sveikiems, ir ligotiems, turtingiems ir vargšams.

Kada JŪS PATYS gyvensite ATSIVĖRĘ Man, tada jūs NATŪRALIAI NUGYVENSITE SAVO GYVENIMĄ ŠITAME PASAULYJE SU MANIMI. Jums nereikės nieko daugiau ieškoti ir skaityti, JEIGU GYVENSITE MANIMI, nes jūs skaitysite MŪSŲ BENDRĄ GYVĄJĄ TIKROVĖS IR GYVENIMO KNYGĄ.

Ir TOKĮ GYVENIMĄ matys jūsų mažylis nuo pat pirmųjų suvokimo akimirkų. Jis IMLIAI atsivers kiekvienam jūsų meilės virpesiui ir jūsų su meile ir kantrybe suteikiamam mokymui apie Mane ir jūsų ryšį su Manimi ir jūsų mažylio vietą šitoje dvasinėje MŪSŲ BENDROJE IR VIENOJE ŠEIMOJE.

Jūsų mažylis ŠITAIP – nuo pat mažumės – ir bus GYVAJAME KELYJE, NES JŪS ŠITO KELIO MOKYSITE NE TEORIŠKAI, BET SAVO GYVENIMU IR ATSIDAVIMU MAN DRAUGE GYVAI DALINSITĖS SAVO PATYRIMU, MOKYDAMI MAŽYLI NE TEORIŠKAI, BET PRAKTIŠKAI-PATIRTIŠKAI GYVENTI SAVO GYVENIMĄ KAIP SŪNUI AR DUKRAI – TIK NEBE JŪSŲ, BET MŪSŲ – o jūsų dvasios broliui ar sesei.

Jeigu Aš jums dabar pradėčiau mokyti ką jūs turite daryti vakare, o ką ryte, tai jūs ir manysite, kad tik šitaip ir tegalite elgtis ryte ar vakare.

Todėl Aš jums suteikiu mokymą TOKĮ, kurį kiekvienas prisitaikysite pagal kiekvieno asmeninį gyvą atsivėrimą Man. Ir jūs patys PATIRSITE IŠ MANĘS, KOKIE JUMS REIKALINGI MAISTO PRODUKTAI, IR JUOS NAUDOSITE SAVO IR SAVO MAŽYLIO MAITINIMUI.

Nėra specialaus maisto mažyliui nustojus jį maitinti iš motinos krūties. Tai tik jūsų klaidinga samprata. Vienintelė išlyga jūsų mažyliui yra ta, kad maistas turi būti VISADA paruoštas prieš valgį, ir neturinčiam dar dantukų mažyliui jis turi būti augalinio maisto tyrelės pavidalu, o ne kąsnių.

Ir jūs savo maitinimu DRAUGE su Manimi patys PATVIRTINSITE, kad šito Mano mokymo žodžiai buvo tikri ir teisingi, kada patys pradėsite taikyti šį mokymą savo gyvenime su Manimi.

Todėl jūsų Man atsivėrusi dvasia – jūsų asmenybė – tikrasis jūsų dvasinis aš, kurį ir padovanojau jums kiekvienam, kad gyventų sveikas ir šviesus su Manimi, - įgaus vis didesnį PASITIKĖJIMĄ MANIMI, ir jis pats pradės KURTI – TAIP PAT DRAUGE SU MANIMI – ĮVAIRIUS PATIEKALUS. IR KIEKVIENAS PATIEKALAS BUS VIS SU NAUJU SKONIO ATSPALVIU, NES KŪRĖJAS, O JUK MES KURSIME JUOS DRAUGE, NIEKADA NESIKARTOJA, VISADA JIS KURIA ORIGINALĄ, KOPIJŲ KURTI NĖRA REIKALO KŪRĖJUI.

Maistas yra susijęs su fizinio kūno sveikata, kaip ir fizinis kūno apkrovimas taip pat yra susijęs su sveikata. Todėl jau tik gimęs kūdikėlis gali – ir turi – būti mankštinamas su MEILE ir MANIMI, kad nuo pat mažumės turėtų atsparumą bet kokiems fiziniams krūviams, kada jis jau bus suaugęs, ir kada Mano jam suteikiami iššūkiai pareikalaus jo valios sprendimų ir jų įgyvendinimo fiziniu veiksmu.

Būtent dėl to, kad Manoji kūrinija yra GYVA IR VIENTISA, O NE SUSKAIDYTA, todėl negalima žvelgti ir į Man pateiktus klausimus kaip visiškai izoliuotus, nes negalima maitintis sveikai be ATSIVĖRIMO MAN, KAD IR KOKĮ SVEIKĄ MAISTĄ VARTOTUMĖTE.

Aš jau prieš tai jums sakiau, kad MANOJI MEILĖ YRA PATS GYVYBINGIAUSIAS MAISTAS, TODĖL BE ATSIVĖRIMO MAN JŪS TEGAUSITE TIK MATERIALAUS MAISTO TEIKIAMĄ ŠEŠĖLĮ, O TIKROSIOS GYVYBINĖS ENERGIJOS JUMS IR PRISTIGS, DĖL TO JUMS KILS DAUGYBĖ LIGŲ, NET IR JAUNAME AMŽIUJE.

O atsivėrimas Man reiškia KOMUNIJĄ SU MANIMI – INTYMŲ IR ARTIMĄ BENDRAVIMĄ, PASIKALBĖJIMĄ SU MANIMI, KAD JŪS PAJAUSTUMĖTE MANO JUMS JAU SUTEIKTA RAMYBĘ NET IR VALGYDAMI MATERIALŲ MAISTĄ, IR JAUSDAMI JO DIEVIŠKĄ MANO JUMS SIUNČIAMĄ SKONĮ.

Todėl prie maitindami tiek kūdikį – net ir motinos pienu – tiek ir jam jau duodami kitokį maistą, PASIMELSKITE – ATSIVERKITE MAN. Tai NURAMINS IR JUS, IR KŪDIKĮ.

Kai šitaip jūs kaskart prieš valgį įprasite melstis, jūsų augantis vaikutis, kuris yra labai imlus, nes jo pasąmonė dar nėra užteršta, pats matydamas daug greičiau pasisiūlys pasimelsti prie stalo už visus. Suteikite jam šitą galimybę, nes tai stiprins ne tik jo ryšį su Manimi, bet ir jums teiks giluminę palaimą iš vidaus. O juk tai ir yra GYVASIS KELIAS, kuriuo einate jūs, o jūsų pėdomis seka jūsų auganti atžala.

Štai kodėl atsirėmę VIEN TIK Į MANE JUS PATYS PATIRSITE IŠ MANĘS JUMS SUTEIKIAMUS MOKYMUS, KOKS GI JUMS REIKALINGAS MAISTAS BŪTENT TĄ JŪSŲ SĄMONĖS AKIMIRKĄ, KAIP IR JŪSŲ KŪDIKIUI.

O gydymo jūsų vaikučiui NEPRIREIKS JOKIO, NES JIS AUGS SVEIKAS, KADANGI NĖRA MANOJI MEILĖ TOKIA, KAD JĄ GALĖTŲ NUSTELBTI VIRUSAI AR BAKTERIJOS.

AŠ ESU SVEIKATOS IR ŠVIESOS ŠALTINIS, TODĖL RŪPINKITĖS SAVO RYŠIU SU MANIMI, IR NEGALVOKITE APIE LIGAS, KURIŲ JŪS NETURĖSITE, KAIP IR JŪSŲ VAIKELIS, JEIGU ŠITĄ GYVOSIOS UPĖS VAGĄ NUOLAT IR NUOŠIRDŽIAI GILINSITE IR VALYSITE. O tai jau priklauso nuo jūsų. Tačiau kiekviena jūsų NUOŠIRDI PASTANGA sulauks ATLYGIO. Ir jį patirsite savo sveikata ir palaima.

Ačiū tau, mylimas Tėve, Pirmasis Šaltini ir Centre, už tokį puikų mokymą. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
---------------------------------
Mielieji, kiekvienas iš ŠITO MOKYMO PASISEMKITE PAGAL SAVO GYVĄ ŠVIESĄ, KURI JAU YRA JŪSŲ VIDUJE IŠ ROJAUS TREJYBĖS.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-03-26 20:13:04

Komentarai

Dar kartą perskaičius pateikta Tėvo mokymą apie vaikų auklėjimą; galiu tik tiek pasakyti,kad ateityje taip ir bus:iš Tėvą atradusių žemiškųjų tėvų gims tobulesni vaikai;jie bus auklėjami daug išmintingesnių tėvų,kurie išminties semsis iš Tėvo-Rojaus Trejybės.
Na,o dabar vaikų auklėjimo klausymu yra taip,kaip yra.
Daugiau negu prieš 12 metų bankrutavus Litinpex bankui likau be darbo.
Įšeiti į pensija buvau per jauna,o gauti darbą buvau per sena.
Teko dirbti įvairiausius darbus.Po kiek laiko,buvo mano apsistotą ties vaikų auklės darbu.
Vienuoliką vaikų pro mano rankas praėjo.Stebėdama šiuolaikinį vaikų auklėjimą priėjau tokios išvados,kad pirmiausiai reikėtų auklėtį tų vaikų tėvus.
Šiandiena galiu drąsiai pasakyti,kad mano išvada nebuvo teisinga;auklėti tėvus,tai reikštų moralizuoti;rezultatas būtų nulinis.
Tik toks reiškinys,kaip būsimiems tėvams atradus Tėvą sąvyje,abiems atgimus iš Dvasios,galima tikėtis nuostabių vaikų.O tai reikštų,kad drąsiai galimą puoselėti viltį,jog mūsų mylimoje Urantijoje brėkšta naujas rytmetis;dvasinis rytojus.
Prieš metus laiko atsisakiau auklės darbo,nes galutinai pribaigė stuburo išvarža ir pastoviai ištrikęs širdies ritmas,ritmas trinka del nervinės įtampos,kurią patyriau maždaug 12 metų.Negalejau ramiai žiūrėti,kaip dvasiškai yra žalojami šiuolaikiniai vaikai.
Šiame forume dalyvauju nuo 2006 metų;čia taip pat teko daug ko patirti ir išgyventi.Atėjo toks metas,kai urantų buvo pradėtas Tėvo garbinimas;po kiek laiko ir Rojaus Trejybės garbinimas.Visą laiką dalyvavau pirmadieniniame Dieviškųjų Rojaus Tėvų garbinime,taip pat prašymų maldose.Pagal galimybę važiuodavau dalyvauti į Gyvąsias Rojaus Trejybės pamaldas,kurioms vadovaudavo Algimantas.Pastoviai gyvai bendrauju su Tėvu.
Patyrimų daug;gyvų patyrimų buvo;tai pokyčiai fiziniame kune-ligos po truputį ėmė trauktis.Bet svarbiausia,kad dvasiniame lygmenyje pokyčiai pradėjo vykti;ir iki šiol vyksta daug nuostabių pokyčių.
Antrame forume buvusi urantė parašė tokius savo pastebėjimus,kad tarp urantų yra pastebimi asmenybes sutrikimų požymiai.Toks pastebėjimas manęs neužgavo.Įdomu,koks procentas individų tokių sutrikimų neturi?
"Ši planeta vis didesniu laipsniu tampa gydykla sielos ligoniams.Jūs,savo psichiniu virusu užkrečiate vienas kitą"-taip sakė kitos,nežemiškos civilizacijos atstovas Oracijo Valenti knygoje:"Žmonija,kur eini?"Ta knyga daugiau apie stigmatizuotąjį Džordžo Bondžovanį ir jo misiją.
Pastebėjau sąvyje,kad daug dalykų manęs nejaudina,paprasčiausiai nesureikšminu;pradėjau priimti gyvenimą tokį koks jis yra.Atsigręžusi į savo praeitį matau aiškia dvasinę transformaciją.Iš kažkur atsirado daugiau kantrybės dirbant su vaikai,ramiai reaguoju į jų dūkimus;vis dažniau pradėjau surasti išmintinga priėjimą prie jų;kiekvieną rytą, prieš įšeidama į darbą išminties iš Trejybės paprašau.
Aiškiai jaučiu Tėvo vedimą.
O užduotys vis sunkėja.
Kaip aukščiau minėjau,vaikų auklės darbo del pablogėjusios sveikatos,atsisakiau.Bet prieš dvi savaites į manę kreipėsi seniunijos socialinio skyriaus darbuotoja su prašymu,kad gal galėčiau vienos vienišos mamos,kuri ĮPATINGAI socialinių darbuotojų yra stebima ,vieną jos 8 metų sūnų išleisti į mokyklą,o trijų metukų sūnų nuvesti į darželį.Už dvi valandas kasdienio darbo savaitinis užmokestis 40 litų.Šeštą valandą ryto turiu būtį vaikų namuose.Sutikau todel,kad aiškiai pajutau,kad tai Tėvo tokia valia,kad tai reikalinga mano tolimesniam dvasiniam augimui.
Smagiai gyvenam.Kiekvienas rytmetis tai įšūkis man.
Na,pvz.šios savaitės pirmadienio rytmetis.
Vargais- negalais broliukus-dobiliukus pavyko pažadinti;vietoje mankštos- "žalgirio mūšis",vietoje vandens procedūrų- ašarų klanai. Pagaliau pavyko susodinti prie pusryčių stalo;aštuonerių metų brolis trenkė mažesnęjam eilinį kartą per galvą,o trijų metų Elvinas rusiškai pasiųntė vyresniajį broliuką į "nato",dar suspėdamas jam į arbatą prispiautį.
Toliau neaprašinėsiu,kaip darželio auklėtojos yra pravardžiuojamos,ir kaip aš savo namuose broliukų- dobiliukų buvau apspiaudyta,žodžiais "gražiais"pagarbinta;tai vyko mamos akivaizdoje,kuri su pasididžiavimu pareiškė,kad darželio aukletojoms jos sūnus dar ne tiek yra pasakęs.
Socialinio skyriaus darbuotoja susitikus vis manęs klausia,kaip einasi,nes prieš manę kelios auklės pasikeitė.Sakiau,jog atrodo susidraugausim.Šį rytą vaikai išėjo į savo "darbus" niūniuodami daineles,nes vyresniojo broliuko paprašiau pamokyti manę,kaip reikia paruošti pusryčiams "Hotdogus",kadangi apie jų gamyba nieko "neišmanau".Su kokiu entuziazmu jis puolė manę mokyti!Vaikas man patarė,kad būtinai sau name pasidaryčiau tokį patiekalą.Aš jam iš širdies padėkojau.
Na,kuo visą tai baigsis,tik Tėvas-Rojaus Trejybė žino.
Tai tiek būtų mano patyrimų pateikta temą.
Visiems linkiu geros dienos.
Su meile,

IRENA
2011-12-07 11:25:52



Suradęs laisvą minutę ir aš pasidalinsiu savo patyrimu, kai sirgo man patikėta mažoji dukrelė.

2011 09 17 pradėjo mažoji dukrelė sirgti, arba tiksliau kalbant dvasinio vystymo kontekste - buvo sutrikdytas energetinės pusiausvyros tiekimas. Paprasčiausiai išoriniai dirgikliai skleidžia tokius žemus virpesius, kurie pasireiškia, kaip matome net ir bendraujantiems GYVAI su Tėvu-Rojaus Trejybe, baime, nerimu ir kitomis neigiamomis gyvulinio proto emocijomis. Visa tai ir sutrikdo GYVYBĖS ENERGIJOS TIEKIMĄ MŪSŲ KŪNAMS. Kai susirgo mažoji, aš svarsčiau, o kaip tai atsitiko ir kaip tai ištaisyti.
Viskas nuo pradžių. Savaitę prieš susirgimą, mažoji (kaip žmonės įpratę sakyti) nekaltai slogavo. Aš mačiau, kad tai yra signalas, jog žemi virpesiai jau veikia žalingai. Tad savo monologuose su Tėvu-Rojaus Trejybe viską atidaviau į JO rankas. Sloga buvo tik pasiruošimas arba perėjimas prie ligos. Tą 17 dieną sudavė lemiamą smūgį. Temperatūra pakilo iki 38,4. Arba bent jau panašiai, nes mums sunku pasimatuoti ramiai, kai dar tokie maži esam. Mes gyvename su močiute ir dieduku, ir dar dėde. Jų reakcija buvo tokia, kaip ir visų, kurie nepasitiki net DIEVU. Sako vaistai, daktarai. Bet mano būdas taip lėmė, kad jie nelabai drįsta man aiškinti ir kištis į mano sprendimus. Aš visą laiką troškau pasitikėti ROJAUS TREJYBE, kaip kad JĖZUS mus mokino ir mokina. Ir pajutau skirtumą, ką suvokiau tik dabar, kad anksčiau buvo sunkiau kentėti vaiko susirgimą. Dabar ji sirgo pirmą kartą taip. Vaikas tiesiog raitytis pradėjo iš skausmo. Simptomai kaip roto viruso. Bet vemti nevėmė, nors vis bandė kažką išvemti lyg atrajodama, ant puoduko tuštintis taip pat nesėdo. Žmona taip pat sakė, gal įdedam žvakutę. Bet ir čia mano būdas lėmė, kad dar ne. Juk net šaltas intelektas suvokia, kad organizmas kol kovoja su kenkėjais, jam geriau netrukdyti jokiais parecetamoliais ar kitais vaistais. Galima padėti energiją atstatyti natūraliais gyvais produktais: žolelių arbata, homeopatiniais preparatais, ar pan. Bet net per didžiausius vaiko verksmus, jaučiau vidinę ramybę, ir paėmiau vaiką į glėbį su ta ramybe. Net nesuvokiau kaip viskas vyko, bet pamenu, tarsi šiltas pavasario rytas aušta, toks jausmas apėmė. Vaikas vakare apie aštuonias tą dieną užmigo, pabudęs jautėsi išsekęs. Bet temperatūra atrodo atslūgo, nors bangavo. Prieš užmiegant, žmona įdėjo homeopatinį preparatą - žvakutę skaumui numalšinti. Bet ar tas preparatais gali sutekti ramybę, kai ramybės ŠALTINIS yra Dievas-Kūrėjas-ROJAUS TREJYBĖ? Kitą dieną vaikas jautėsi gerai tik pirmą dienos pusę, o antroje dienos pusėje vėl panaši situacija, tik be temperatūros. Šį kartą buvau tik aš su mažąją, nes žmona dirbo iki vėlumos. Jokių vaistų. Malda, garbinimas. Tai dariau paėmęs mažajai dukrelei už rankos. Dar sekančią dieną kelis kartus pasiskundė pilvo skausmu, bet nebuvo taip skausminga ir be temperatūros. Visgi paskambinau gydytojai pasiteirauti. Aš vis prašau Tėvo-Rojaus Trejybės, kad Jis man kalbėtų, o ne gydytojai. Sekančiai dienai iš pat ryto, kai tik dukrelė atsikėlė, nuvykome pas gydytoją, nuvežėme šlapimo tyrimą. Jos pasakymas buvo nuostabą keliantis: šlapimas parodė, kad yra šiek tiek acetono - tai reiškia, kad vako skrandis nevisiškai suvirškina riebalus - ir gydytoja sako, būta viruso, stebėkit, nes antibijotikų nesiūlau, pagerkite natūralių jogurtinių bakterijų, jei valgote jogurtus, galite jogurtus su tomis bakterijomis valgyti, galite pagerti kapsulytes, ir po viruso organizmui išsivalyti gerti vandenį su mineralinėmis medžiagomis, ar šiaip kuo daugiau skysčių, ir stebėti stebėti. Jokio didesnio melo ar ten postulavimų. Man buvo gražu klausyti. Tiesa, mes gydytoją pakeitėme, ir važinėjame dabar į kitą miestą, nes mūsų miestelyje, dar prieš metus laiko gydytoja prirašė antibijotikų. Bet jau tada vienbalsiai su žmona atmetėm tokį gydymą ir rėmės tik natūraliais preparatais.
Dar gydytoja sakė, kad gali netikti teikiamas maistas: blynai, grietinė, mėsa, dešra. Tai tik dalis žemo dažnio virpesių poveikio. Dabar rašydamas svarstau, kad čia aš įtakoti daug negaliu, nes kitam uždrausti elgtis kitaip negaliu. O aplinkui esantys vieni mėsaėdžiai. Ir jie vis dar kvailai mano, kad valgyk mėsą ir būsi stiprus. Tad manau, dar bus ligų mažajai dukrelei, bet jau dabar žinau, kad jas pereisime su ROJAUS TREJYBE.
ABEJOKIME NE TĖVO MEILĖS GALIA, BET SAVO GYVO ĮTIKĖJIMO GILUMU. Ir kiekviena situacija padeda tik gilinti įtikėjimą, net ir dantų plovimas.
Yra du keliai: gyveinimas su Dievu arba be Jo. Visa žmonija gyvena be Jo, ir matome kur nuėjo, nors kalba apie Jį gražiai. Aš taip pat raginu visus pakilti savo kasdieniniame gyvenime skrydžiui kartu su Dievu-Kūrėju-Rojaus Trejybe. Kasdien ir keivieną akimirką patikrite TĄ, kuris yra AŠ ESU. Net dabar šitą pačią akimirką.

Evaldas
2011-10-13 20:09:24



Mielieji,noriu su jumis pasidalinti patyrimu.Pries menesi Rojaus Trejybes gyvojoje sventoveje papasakojau patyrima kaip susirgo mano 3.5metu dukryte.Pakilo temperatūra iki 39.4 ir taip laikesi para,po to diena nukrito iki 38.4,nakti vel užkilo iki 39.4.Is pat pradziu daviau vaistu nuo temperatūros,kadangi ji auksta,o istoriju kad tokia auksta temperatūra yra labai negerai ir,kad jau nuo 38 reikia butinai numusti tai jau prisiklausius sociai.O kada vaikas suserga tai visi tokie pasakojimai,o is tikruju baimes labai jau greitai iskyla is pasamones.Taigi,is pradziu davus pora kartu vaistu ir temperatūrai nekrentant vis pagalvodavau,kad as vis tiek kazkada turesiu pereiti per sia savo didele baime ir pagaliau isisamoninti,kad vaistai negydo,o tik kenkia mums.Gydo Rojaus Trejybe.Bet kaip Algimantas pamoke ir nuolat mums kartoja,tai neisisamonimas,o BUSENA.Na,cia dar reikia paaugti.Bet,kaip tik dienai pries susergant dukrytei as perskaičiau Tevo mokyma mokiniams ir mokytojams naujuju mokslo metu pradziai ir išsiskyriau tokia pastraipa,kuri man atrode be galo svarbi.Stai ta pastraipa:TEVAS“As negaliu panoreti vietoje jusu.Ir negaliu vietoje jusu priimti sprendimu,kurie šiandien jus baugina,taciau kada juos priimsite,o pradeje juos vykdyti ir igyvendinsite,tada ir patirsite,koks buvo nuostabus ir ugdantis jusu charakteri patyrimas.Ir jis buvo visos kūrinijos seimos naudai,visu labui.Manosios meiles ir sviesos labui.As jus drasinu ir raginu nebijoti priimti sprendimu.“Susirgus vaikui vis perskaitydavau sia Tevo mokymo dali ir supratau,kad turiu priimti ta sprendima-ar as pasitikiu Tevu ar cheminiais vaistais.Nusprendziau vaistu neduoti,nors temperatūra anta para vakare vel buvo 39.4.Su tokia auksta,vakare nuvedžiau mergyte miegoti ir žinoma kaip ir visada meldžiausi.Prasiau apvaizdos pagalbos.Po maždaug pusantros valandos nuejau i kambari paziureti dukrytes,ar labai karsta.Is pradziu dar pasimeldžiau ir tada pridėjau prie kaktytes ranka ir labai apsidžiaugiau nes ji buvo vesi,temperatūra nukrito.Tai buvo sestadienio vakaras,todel nuosirdziai padėkojau apvaizdai uz pagalba,nes sekmadienio ryta turėjome vaziuoti i pamaldas Rojaus Trejybes sventoveje.Dziaugiausi ,kad priėmiau sprendima neduoti vaistu.Toki patyrima papasakojau sekmadieni(tai yra pries menesi).Bet tada dar nežinojau,kad cia sitos istorijos-patyrimo tik pradžia. Trecia diena po gyvuju pamaldu as su seima turėjau išvykti i Norvegija,atostogų.O dukryte taip gavosi,kad vel susirgo.As i kelione vaziuoti labai nenorėjau, netgi is vakaro užregistravau vaika pas gydytoja,nes ji labai negraziai ir daug,naktimis kosėjo.Akys vel blizga,bet temperatūros nebuvo.Bet vyras pas gydytoja musu neveze tik paklause:“o kur tavo pasitikėjimas Tevu?“.Sutikau su juo,bet ta pasąmonine baime daro savo.Iki keliones buvo like vos dvylika valandu,o mano dvejones del vaziavimo buvo dideles,taigi vaikas serga.IR KUO TOLIAU TUO DIDESNES.Meldziausi Rojaus Trejybei,o ji mane vis ramina,vis ramina.Sako,kad labiau ja pasitikeciau.Kad ne akimirkai nepamirsciau jo,Tevo-Rojaus Trejybes.Vis tik išskridom ryte.Atskridus i Norvegija,jauciau viduje neapsakoma vidine ramybe.Ir kai jau atvaziavom i svečius, ir atrodo susitaikiau,kad dukryte serga ir koks gi skirtumas kurioj sali pasveiks,o juk Tevas visur ir netgi mumyse pačiuose. Nakti sunegalavo sunus .Kazkodel veme,o kita ryta pradėjo kosėti tarsi kazka norėdamas iskoseti,sunkiai kvėpavo.Visa nakti nemiegojau,meldžiausi ir prasiau apvaizdos pagalbos,kad vaikai pagaliau pasveiktu.Dukra nuo to sauso kosulio gydžiau ne tik malda,bet ir mirkydama kojas karstame vandenyje su druska.O suneliui ryta po susirgimo vaistinėje nupirkau geruju bakteriju kapsuliu.Bet daviau tik viena kapsule ,nes pajutau,kad apgaudinėju pati save.I gydytojus kreiptis minties net nebuvo, nes kainos tenai labai dideles,o ir puikiai zinau,kad ne jie gydo.Bet kaip ta patirti?Ta busena apie kuria Algimantas Rojaus Trejybes Gyvojoje Sventoveje pries tris dienas ir kalbėjo.Bet cia,kitoje salyje man buvo tokia situacija sudaryta,kad as neturėjau galimybių kur kreiptis,nežinojau kaip blogai vaikams yra,galu gale kas yra ypac sunui,ir man beliko tik melstis ir pasitiketi TEVU.Taip praėjo dar dvi paros,vaikai serga,o as meldžiausi ir vis laukiau pagerėjimo.Vis prisimenu Tevo pasakytus zodzius pries kelione:“nepamirsk Manes ne akimirkai“.Pamenu mintyse tiesiog pasakiau Rojaus Trejybei,kad tebunie tavo valia.Nes tas jaudinimasis, perdetas jaudinimasis,ka daryti,kas vaikams cia yra ir t.t. labai vargina.Trecia ryta pabudusi paziurejau i mieganti suneli ir atejo tiesiog ZINOJIMAS ,kad sunus jau SVEIKAS.O ir dukryte pagaliau pirma karta ta diena atsikosėjo slapiai,ne taip caiziai ir akytes neblizgėjo.Vaikai pagaliau sveiko,bet savo busena tu atostogų metu man sunku nusakyti.Nors visu atostogų metu jauciau vidine ramybe,bet tuo paciu vyko ir kažkokia kova.Man vis dar sunku apibudinti tas atostogas.Grizus namo i klausima pailsėjot,bent jau galiu atsakyti,kad nepavargom,kaip kad budavo anksčiau iki pradedant eiti Gyvuoju Keliu,kai grizdavom is atostogu.Juk mes visi sakome,kad po atostogų griztame dar labiau pavarge.Taciau as zinau,kad nuo pavargimo mane isgelbejo butent bendravimas su Rojaus Trejybe.Kasdienis bendravimas.Telydi ir jus mielieji ramybe ir pasitikėjimas Rojaus Trejybe.Su meile,Vita

vvita
2011-10-12 19:22:19



Mielieji,praeita nakti susirgo mano vaikas,berniukas.Sustojo skrandukas.Nakti meldžiausi.Kalbejau su Tevu.Po trumpo mokymo Tevas pasake:“Mano meiles virpesiai ji ramina(is karto atkreipiau demesi,kad vaikas ramiai kvėpuoja nors 2-3val.verkdavo ir slogavo(nuo verkimo)),jisai jau sveikas“ ir vaikas ramiausiai užmigo.saldziu miegu.Kelis karus pabudo,kai as norėdavau atsitraukti : ) 2011 08 23 Maldoje su Tevu apie sia nakti as ir kalbėjau.Apie maista vaiku ir panasiai.Taigi mokymas kuri dabar jums ir uzrasysiu bus susijes su patyrimu kuri viršuje jums ir parasiau. TEVAS (...Mano mylimi vaikai negali valgyti grubaus maisto.As jiems nesukuriau grubaus maisto.As jus visus maitinu is savo meiles vandenyno teikiama energija.As jus visus myliu vienodai,maitinu vienodai.Tai jus sukuret negyva maista ir juo nuodijate save ir savo vaiku organizma.Gyva organizma... As jums negaliu nurodinėti kas po ko seka jusu meniu.Ar kas turi sekti.Jus gi pajauskit.Pajauskit Mane.Pajauskit ir ta savo materialu maista kurio reikia jusu pasąmonei nuraminti.As jus myliu vaikai ir jums nerekomenduoju blogu produktu,materialiu produktu.As jums rekomenduoju meile,sveikata.Garantuoju sviesa.Mano jums suteikta garantija yra Mano meile jums.Is tos Mano meiles jus turite viska.Pasiimkite ko troksta jusu sirdis.Bet-kas atitinka Mano valia.O kas atitinka Mano valia yra Gyva.Tai yra patiriama.Tai yra sviesu.Svieskite Mano vaikai ir jus Manaja meile.Svieskite vieni kitiems.Mylekite vieni kitus.Dziaukites vieni kitais,kad esate Mano vaikai.Pasitikekite vieni kitais.Nematykite prieso veinas kitame.Juk jus visi esate is Manes.Mano jums padovanota dalele,Minties Derintojas gyvena jumyse.Tai ko gi jus atsisakote sviesti?Kad jums patiems butu sviesiau.Ramiau.Gyvenkite Manimi mielieji, kiekviena akimirka.Raminkites Manimi.Mano jums suteikta pagalba,Apvaizdos pagalba tam ir yra,kad sviestu jums,kad padetu jums.Sviesios mintys,tokios turi būti jusu mintys.O sviesios mintys gimsta per atsiverima Man.Pripildo jus gyvasties.Mano kubilas taurus ir sklidinas.Semkite,semkite Mano vaikai ta meiles eliksyra,jis niekada nesibaigs.Jis sklidinas.Jis pripildyas Manes.Jus pripildyti Manes,tik jus to nesuprantate.Nenorite suprasti....)-Mylimas Teve,jauciu,kad pradeda trukti pasitikėjimo Tavimi-(...Mano dukrele,tu jau pavargai uztai tau ir stinga pasitikėjimo.As tau suteikiu lengvesnius mokymus,tu dar gležnas paukštelis Mano Rojaus Sode.Isskleisk sparnus ir jais plasnok.Pakilk aukstai,mano dukrele.Tu niekada nepavargsi skristi pas Mane,mano dukra,tu busi tobula koks tobulas esu As...)-Dabar as pagalvojau,gal dar ka grazaus Tevas pasakys ir jums,kad perskaitytumet kai patalpinsiu i Foruma?-(...Tu mastai ir apie kitus savo dvasinius brolius ir seses ir As tave sveikinu.Kaip ir sveikinu juos einančius Manuoju Gyvuoju Keliu...)-dabar as jauciausi tikrai pavargus.Sio mokymo metu jauciau ramybe ir didele sviesa.Tiesiog padėjau tusinuka ir klausiausi Tevo man sakomu graziu zodziu.As tiesiog paskendau toje nuostabiai graziu ir maloniu zodziu gausoje.....).Taip mielieji as uzrasiau mokyma si karta.Su meile,Vita

vvita
2011-08-23 23:36:33



Mielas Evaldai, atsakymas I taco klausima butu ne, bet daugiau plėstis šiuo klausimu aš negaliu. Savo gyvenime, aš gyvenu taip, kad niekada nebijau pasakyti kas aš esu ir ką man reiškia Tėvas-Trejybe aš kalbu laisvai atvirai, kad girdeti mano vaikai, aš meldziuosi prie stalo vienas, ir jai manes paklausia aš būtinai paaiškinu kodel tai darau. Taip jau yra, kad Dvasios Keliu einu vienas, ir man labai kartais liūdna, kad jau seniai negaliu savo aplinkos žmonėms papasakoti kas ištikrųjų mano viduje, ir kokia patirti esu sukaupęs, ir nedaug su kuom galiu pasidalinti savo regejimu įspūdžiais, savo ryšio su Kurinija įspūdžiais, žmonėms sunku priimti, sunku praplėsti savo sąmonę ir priimti tikrove tokia kokia ji yra, dažniausiai žmones ginkluojasi frazėmis, o is kur tu žinai kad esi teisus? Ir t.t. Bet tai manes nestabdo, žinau kad ir tyledamas, ir netgi tiesiog budamas, aš jau skleidzii meile, ramybe, ir tai jaučia jų besiformuojancios sielos, ir jų dvasios, su kuriomis aš ir bendrauju. Negaliu visu savo patyrimu čia aprašyti, nes jie liečia ne tik mane.
Telydi jus ramybe.

valdasAirija1
2011-08-23 19:53:48



Valdai, tu suteiki sielai džiaugsmo, toks patyrimas tiesiog jaučiamas vidumi, tai kur kas daugiau nei citatos iš knygų.
O tu augini kartu su žmona? Nes jeigu taip, tai noriu papraųyti pasidalinti patirtimi, kaip sekasi jai eiti GYVU TĖVO GARBINIMO KELIU? Kas iš jūsų pradėjote eiti šiuo keliu ir kaip į jį įsitraukėte abudu?
Ačiū, kad daliniesi visu savimi visų labui.

Evaldas
2011-08-21 10:27:11



Ne Evaldai ne vienas, bet praktikuoti tokį metodą pradėjau tik neseniai, kažkodėl seniau turejau tokį isitikinima kad melstis už kitus yra kaip koks davatku darbas, aš labiau pasikliaudavau savo jėgomis žiniomis, ir t.t. Mano sūnus nelengvas vaikas, pirmus penkis metus po jo gimimo, tai galima ant pirštu suskaičiuoti kiek naktų ismiegota neprabudus, o harakteris oi nelengvas, bandem visokius metodus ir knygutes ir pyktis ir gražiuoju bet niekas nepadėjo,Jai kas pas mus atvaziuodavo is giminių tai visus perspedavom kad, tik nesakytu nelysk, negalima,... Ir mano mama neišlaikė, tai vos pradėjęs vaikščioti pyplys mociute akmenim apmete... . Ir pasakysiu nuosirdziai, niekam nepataikaudamas,pirma sutikau Teresa Zidoniene, grįžau is jos seminaro, lietuvoje Vilniuje, kur ir pats daug dalinausi savo patirtim, kai perskaičiau Urantijos knyga, foruma, Algimanto mokymus, pradėjau Garbinti Rojaus Trejybe, kalbėtis, kiekvena diena su Tevu, jam atidviau visus savo darbus, biznius,gyvenim, nustojau medituoti, pradėjau melstis už visus ir už savo vaikus, gyvenimas pasikeite, sūnus susvelnejo, su juo atsirado ryšys, ir aš tapau labiau Mylintis tėvas. Žodžiu kitoks etapas, daug sviesesnis, o svarbiausia Gyvas. Kai medituoji nejauti tokios gyvybes. Turiu ir dukryte, bet čia jau visai kitoks vaikas, Tikras Meiles ysikunijimas, nepraeina nei dienos, kiekviena diena sako mums abiems kad myli, dalina meile šypsenas, ir džiaugsmą nuo PAT gimimo, tai jau kitoks- dvasingas vaikas. Ji jau klausia, kodel Dievas taip sukūrė kad žmones miršta, jai aiskinu kad ne nemirsta, tai kas ji yra ir kas esu aš nemirsta. Aš jai aiskinu kad jos viduje gyvena Tėvo dvasia, o ji man sako kad viduje tik kaulai:)))) ? Ir juokiasi. Labai imlus vaikas, jau dabar matau joje visas Dvasios tendencijas. Ji manes klausia ar Ji gyvenus anksciau, o aš jai sakau-o kaip tau atrodo? Ji sako, manau kad taip, tada ji uzsimerkia, ir sako gal taip ką pamatysiu, na žodžiu ydomi mergyte. Vienas džiaugsmas būti su tokiu Vaiku. Jai dar tik 6. O jau seniai organizuoja daug šeimos dalyku. Pries jai gimstant, ji pati atėjo pasiprasyti į si pasaulį, aš mačiau ją savo regejime. Ir taip ir sakė -tik leiskit na ateiti į si pasaulį aš būsiu pats geriausias vaikas. Taip ir yra. Apibendrinant, palinkesiu, tvirtekit savo rysy su Trejybe, puoselekit ta ryšį, stiprinkit, atsiremkit vis daugiau į Mulimus Rojaus Tėvus(kitaip rašyti jau neišeina)ir jūsų visu gyvenimas taps nuostabus, noresis dar labiau skleisti ta žinia, kuri keičia zmoniu gyvenimus, ir tada jokios skeptikų nuomones, ir jokie gyvenimo sunkumai bus nebaisus. Telydi jus ramybe. Ką tik paklausiau Arfos koncertą. Telydi jis visu ramybe, muzikiniai linkėjimai is Airijos

valdasAirija1
2011-08-21 00:21:55



Valdai, smagu ir dziugu, kad daliniesi savo patyrimu. Sakyk, ar tu vienas augini vaika?

Evaldas
2011-08-20 20:02:32



Mano patirtis auginant vaikus kiek kitokia,manyčiau, kad laikraščiai ir žurnalai tikrai nieko garo nerašo, nes ten dažniausiai visokie psihologu komentarai, o psihologija ir filosofija, tai, mano manymu niekur nevedantis miręs mOkslas. Visu pirma tėvai turėtu stengtis skleistis kuo aukštesnės vibracijas, mažiau pykti ant Vaiku ir daugiau į juos žiūrėti su užuojauta, kaip y augančius Tėvo-Trejybes vaikus. Aš už savo vaikus meldziuosi, ir prašau kad juos vestų, kad jie augtų sveiki ir butų globojami. Ir tai, kaip rodo mano patirtis pats geriausias metodas juos auginti. Taip PAT manau svarbu juos kreipti ir nuosirdziai aiškinti viską apie gyvenimą, nes jai bandysim saldinti ir meluoti vaikams tai sugadinsim, juose esanti natūralu mehanizma kuris leidžia vaikui atskirti kas yra tiesa ir kas su ją prasilenkia, o sugadinus visa tai, gadinsim jų gyvenimo suvokimą, apibendrinant, sakysiu kad pats efektyviausias dalykas auklejant vaikus, yra tėvu ryšys su Tevi-Trejybe, ne tai pripildo tėvus meiles. Ir kitas dalykslas nuoširdų malda.

Telydi jus ramybe

valdasAirija1
2011-08-20 17:42:31



Pastaruoju metu tenka daug susidurti su mažais vaikais, vieną iš pasidalinimų ką esu girdėjęs, jog negalima perdaug vaikui dėl visko sakyti "ne" nes tada jis tiesiog nebegirdės ir nebeklausys. Jeigu daro ką nors ne taip, reikia atitraukti dėmesį su kuo nors kitu.. pvz "na einam pažiūrėsim tą ir aną" o ne "ne. juk sakiau taip nedaryti" :)

Kuo daugiau dėmesio mama skiria savo vaikams, domisi įvairiuose žurnaluose esama patirtimi tuo viskas tampa labiau kaip per sviestą.

Vaidas
2011-08-18 02:57:34




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal