Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mūsų jėga Tėvo Trejybes šviesoje.

Nelengva sutramdyti per šimtmečius ysisiautejusio blogio ir naikinimo banga, kurios padariniai atsiliepia visuomenei bukumu, nesugebėjimu mąstyti agresija, visais įmanomais būdais lauzymo kas yra gera teisinga ir sviesu. Istartas tiesos žodis vis dar akina žmones pripratusius prie monotonisko niekuom neissiskiriancio egzistavimo. Jai kas tik pradeda judėti šviesos link tai kai kuriems žmonėms is kart išlenda noras kompromituoti ir zlugdyti. Taip stipriai setono sėklos ysitvirtine visuomenėje. Todėl mieli Broliai ir seserys dvasioje, vadinatyssave Urantais ir visi tie kurie jaučia Tėvo dvasia ir vedimą prabilkit netylekit, drąsiai pasakokit savo patyrimus šiame forume, kad tie dar neprabude ir viską ignoruojantys mūsų sielos broliai ir seses, matytų ir jaustų, tegul ir akinancia bet stipria šviesa ir dvasia nuausta is mūsų dvasiniu patyrimu, ateinančių is Mūsų visu Tėvo Ir Trejybes.
Dvasinis agregoras buvo labai isblaskytas, ir kartais net merdejo. Šioje žemėje ir tik mažai dalelei žmonių pavykdavo atrasti savo viduje esančia šviesa ir Tėvą. Bet dabar kai mūsų planeta, jau atstatyta visatos rėmuose, mes turim puikia galimybe vienytis ir jungtis po dvasine, šventos Trejybes vėliava.
Dalinkimessavo patyrimais, nedvejodami rasykime į si forumą, kad patirtys, gautos per gyva komunija sviestu ir rodytų kelia Tėvo ieskancioms sieloms. Amen

satrebor
2011-03-29 19:31:05

Komentarai

2. VISUR ESAMUMAS IR VISUR BUVIMAS

Dievybės visur buvimo nereikia painioti su dieviškojo visur esamumo galutinybe. Visuotinio Tėvo valia yra tokia, kad Aukščiausiasis, Galutinysis, ir Absoliutas turėtų kompensuoti, koordinuoti, ir suvienyti jo visur buvimą laike-erdvėje ir laiką-erdvę pranokstantį jo visur esamumą su jo belaikiu ir beerdviu visuotiniu ir absoliučiu esamumu. Ir jūs turėtumėte prisiminti, kad nors Dievybės visur buvimas taip dažnai gali būti susijęs su erdve, bet nebūtinai jį sąlygoja laikas.

Kaip mirtingieji ir morontiniai kylantieji, jūs Dievą vis didesniu laipsniu suvokiate Dievo Septinkarčio tarnavimo dėka. Havonos dėka jūs atrasite Dievą Aukščiausiąjį. Rojuje jūs surasite jį kaip asmenį, o tada kaip užbaigtieji jūs neužilgo pamėginsite jį pažinti kaip Galutinįjį. Būnant užbaigtaisiais, atrodytų tėra tik vienas kelias, kurio reikėtų laikytis po to, kada būna pasiektas Galutinysis, ir tai būtų siekis pradėti ieškoti Absoliuto. Nė vienam užbaigtajam netrukdys netikrumai dėl Dievybės Absoliuto pasiekimo, kadangi pakilęs į aukščiausiojo ir galutiniojo lygį, jis susitiko su Dievu Tėvu. Tokie užbaigtieji be abejonės tikės, kad net jeigu jiems ir pasisektų atrasti Dievą Absoliutą, tuomet jie tiktai atrastų tą patį Dievą, Rojaus Tėvą, pasireiškiantį dar labiau beveik begaliniame ir visuotiniame lygiuose. Neabejotinai Dievo pasiekimas absoliute atskleistų visatų Pirminį Protėvį, o taip pat ir asmenybių Baigiamąjį Tėvą.

Urantijos knyga 1296-03-04 ; pasakoja Galingasis Žinianešys laikinai gyvenantis Urantijoje )

emilispetras
2011-03-31 10:22:41



Algimantas visus kviečia, ateikit į gyva garbinimo meta ateikit ir patys pajausit kas yra kas. Ką žmogus gali papasakoti apie tai apie ką patyrimo neturi. Isivaizduojam kad viską žinom, susidarom nuomone, ir kai mūsų nuomones kazkas neatitinka, jau viskas- tragedija, sekta, prižiūrima aplinka. Tolerancijos daugiau broliai ir seses dvasioje, tolerancijos.
Valdas

satrebor
2011-03-30 11:08:43



Manau kad jaigu čia rinktųsi kokie nors nekalti krisnaistai ar dar kokie Nora budistai, tai tikrai niekas čia nekystu nosies arba sakytų, ai tegul jie sau čia buna. Bet kai šito forumo temos, laužo komforto zona, ir čia renkasi žmones atvirai garbinantys Rojaus Trejybę, jau kažkam negerai, pasirodė kazkas kiek kitoks, reikia pavadinti sekta, įžeidinėti, kabintis, argi maža vietos po saule? Jaigu jūsų netenkina tai kas čia rašoma, ar dar kažkaip jus skaudina, reikia ugdyti savyje tolerancija. Juk kiekvienas sodininkas Israuna is savo Darzo tai kas jam nepatinka, tai ar dėl to reikia rodyti nepasitenkinimą, leiskit mums gyventi, mums kritikos nereikia, jaigu mes ir sekta tai irgi turim teise būti. Mes nesikandziojam.

Valdas airija

satrebor
2011-03-30 10:34:00



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal