Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Laisva valia, kiek ji yra laisva ir kiek apribota, 2011 04 04

Mielieji, dažnai man PRIEKAIŠTAUJA, kad aš pažeidžiu kai kurių iš jūsų laisvą valią, nes jūs ją turite gavę iš Rojaus Trejybės, todėl aš negaliu jos pažeisti JOKIU BŪDU.
Toks ABIBENDRINANTIS samprotavimas yra KLAIDINGAS.
Aš – kaip ir kiekvienas iš jūsų – turiu TEISĘ PAŽEISTI KITO LAISVĄ VALIĄ, jeigu ano žmogaus laisva valia pasireiškia taip, kad pamina kitų žmonių teisę ir laisvą valią į gėrį ir ryškesnę šviesą, į meilę ir tiesą.
Jeigu kas nors užsipuola jus gatvėje, jūs turite ROJAUS TREJYBĖS jums suteiktą laisvą valią tą užpuoliką sutramdyti, šituo pažeisdami užpuoliko LAISVĄ VALIĄ, nes jo laisva valia – dėl jo proto bukumo – yra nukreipta į priešingą pusę nuo Rojaus Trejybės laisvos valios, pasireiškiančios gailestingumu, meile, ir šviesa visų labui.
ABSOLIUČIOS LAISVOS VALIOS NĖRA. Ji visada yra SANTYKINĖ.
Tiek, kiek vienas išreiškia SAVO ASMENINĘ LAISVĄ VALIĄ,, TIEK JI SUVARŽO KITO LAISVOS VALIOS PASIREIŠKIMĄ, JEIGU TOJI VALIA PAŽEIDŽIA ROJAUS TREJYBĖS VALIĄ. Jeigu kito laisva valia yra susieta su Rojaus Trejybės valia, tuomet visada yra žengimas į vis ryškesnę šviesą visų labui ir taip, kaip evoliuciją yra sumaniusi Rojaus Trejybė. Tokiu atveju nuoširdus tiesos ieškotojas pats savo laisvą valią sąmoningai nukreipia į ryškesnės šviesos įsisavinimą, o ne jos blokavimą, kad jos ir kiti neįsisavintų net šito nuoširdžiai ir siekiantys.
Negali būti taip, kad žemesnio lygio sąmonė ĮSIVIEŠPATAUTŲ aukštesnio lygio sąmonės atžvilgiu, nes tokiu būdu Rojaus Trejybės evoliucijos sumanytas planas niekada nebūtų įgyvendintas – sužlugtų. O jis įgyvendinimas tik VIENPUSIU JUDĖJIMU – SAVO ASMENINĘ LAISVĄ VALIĄ SULIEJUS SU ROJAUS TREJYBĖS VALIA.
Todėl tie iš jūsų, kurie rašote tokius komentarus, kurie prieštarauja mūsų Forumo misijai – RENGTI DVASINIUS MOKYTOJUS – ir savo parašymais trukdote Forumo veiklai, labai dažnai pastebite, kad jūsų komentarai dingsta iš Forumo, arba kai kurie iš jūsų net esate užblokuojami, kad iš viso negalėtumėte rašyti ir trukdyti mūsų Forumui. Tai nėra toks laisvos valios pažeidimas, kokį suvokiate JŪS. Tai jūsų DRAUSMINIMAS, IR MOKYMAS, KAD JŪS SAVO ASMENINĖS LAISVOS VALIOS NEGALITE PRIMESTI NESULAUŽYDAMI MANO LAISVOS VALIOS. Kadangi aš turiu Rojaus Trejybės ĮGALIOJIMĄ rengti DVASINIUS MOKYTOJUS, tai jūs turite arba laikytis mano jums nustatytų taisyklių ir MOKYTIS, net ir rašant savo komentarus, arba tik skaityti Forumą ir jokių komentarų nerašyti. Jūs kito pasirinkimo mūsų Forume neturite, kad NEPAŽEISTUMĖTE MANO LAISVOS VALIOS, kuri yra sulieta su Rojaus Trejybės valia.
Todėl būtent mano valia šitame Forume yra pati Rojaus Trejybės laisvos valios aukščiausia išraiška, kad ryškesnė šviesa pasklistų iš čia po VISĄ PLANETĄ – URANTIJĄ.
Ir visai nesvarbu man, ar jums tai patinka, ar nepatinka.
Todėl aš ir žinau, kada, kokį komentarą aš turiu pašalinti, kada kam užkirsti kelią iš viso patekti į Forumą su savo komentarais, kurie veda tolyn nuo manosios misijos įgyvendinimo.
Jūs esate tokiame Forume, kuriame mokotės. O tai reiškia, kad mokotės nuoširdžiai norėdami pamatyti ryškesnę šviesą ir jos nebijoti.
Kad jums neatrodytų, jog apie laisvą valią aš kalbu netiesą, pateikiu porą pastraipų apie Liuciferio pavaduotojo, Šėtono, laisvos valios suvaržymą.
“Tas vienas šimtas Sistemos Valdovų periodiškai susirenka į Edentijos konklavas, kurių metu yra aptariama žvaigždyno gerovė. Po Satanijos maišto Jerusemo pagrindiniai maištininkai buvo įpratę rinktis į šitas Edentijos tarybas lygiai taip, kaip jie atvykdavo ir anksčiau. Ir nebuvo surasta jokio būdo, kaip nutraukti šitokį įžūlų begėdiškumą tol, kol baigėsi Mykolo savęs padovanojimas Urantijoje ir kada po šito jis gavo neribotą valdžią visam Nebadonui. Niekada, nuo tos dienos, šitiems nuodėmės kurstytojams tikrai nebebuvo leidžiama dalyvauti ištikimų Sistemų Valdovų Edentijos Tarybose.” ( 0490-02)

“Nuo Kristaus triumfo momento, visas Norlatiadekas yra apvalomas nuo nuodėmių ir maištininkų. Vienu metu prieš Mykolo mirtį materialiame kūne puolusio Liuciferio partneris, Šėtonas, pamėgino dalyvauti tokioje Edentijos konklavoje, bet tvirta nuostata prieš pagrindinius maištininkus pasiekė tokį laipsnį, kada užuojautos durys buvo beveik visuotinai užtrenktos, ir Satanijos priešams nebebuvo galima surasti jokio tvirto pagrindo po kojomis. Kada nėra atvertų durų, per kurias įeitų blogis, tada nebelieka galimybės puoselėti nuodėmę. Visos Edentijos širdžių durys prieš Šėtoną užsivėrė, jis buvo vienbalsiai atstumtas susirinkusių sistemų Valdovų, ir tai įvyko būtent tuo metu, kada Žmogaus Sūnus ‘pamatė Šėtoną krentantį kaip žaibą iš dangaus.’" (0490-04)
Taigi, mano mylimieji, laisva valia yra ne beribė, o ribojama SUDRAUSMINIMU, jeigu ji mėgina sau pajungti šviesą ir pakišti ją po gautu, ir dar kitų šviesos sąskaita, kad nekiltų anarchija ir chaosas.
Tačiau šitoji pati LAISVA VALIA yra tikrai nesibaigianti siekiant vis ryškesnės šviesos, drauge su Rojaus Trejybe, ir vykdant Rojaus Trejybės valią per amžių amžius, ir net amžinybėje, Rojaus Trejybės visoje kūrinijos dvasinėje šeimoje.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile
Algimantas

Algimantas
2011-04-04 15:24:11

Komentarai

Mielas Linai, LAISVA valia - tai NE ABSOLIUČIOS laisvės valia - ką noriu, tą ir darau, ką noriu, tą ir šneku. JEIGU BŪTŲ ŠITAIP, TAI MES NEGALĖTUME NEI BENDRAUTI, NEI SUSIKALBĖTI, nes tada kiekvienas sakytų tai, kas jam patinka - sakykim, pradėtumėte dalintis savo mintimis apie medžioklę, žūklę, automobilių remontą, baldų madas, drabužių madas, politines partijas, parodas, spektaklius, alaus gėrimą, degtinės ar viskio skonį, vyno populiarumą, paskalas, vakarėlius, verslą, ir t.t., žodžiu, kas kam labiau rūpi, tas tą ir aptarinėtų visiškai neatsižvelgdamas nei į kitus, nei į kažkokias temas, kurios tada išnyktų iš viso, nes būtų netekusios prasmės. Štai kodėl LAISVA VALIA YRA SUVARŽYTA NET KONKREČIOS TEMOS PATEIKIMU.

Tėvas-Rojaus Trejybė taip pat suvaržo kitų laisvą valią, kada net visą pasaulį, ar net visą Vietinę Sistemą IZOLIUOJA, jeigu joje ima viršų maišto prieš Tėvą pasireiškimas, ir tada esantys toje kūrinijos dalyje individualūs tvariniai savo laisvos valios pasireiškimu yra apriboti - jie negauna aukštesnių ir išmintingesnių dvasių - Tėvo-Rojaus Trejybės Sūnų ir Dukrų suteikiamų patarimų, kokius gauna kiti dariniai, kuriuose nėra maišto prieš Tėvą, net jeigu šito patarimo ir sieks tokie maištaujantys individai. Ir toks laisvos valios apribojimas gali būti net iki SUĖMIMO, TĄ PATĮ MAIŠTAUJANTĮ INDIVIDĄ IZOLIUOJANT NUO KENKIMO VISUMAI, TUO PAČIU IR SAU, GILUMINE PRASME.
Net ir žemiškieji tėvai apriboja savo žemiškųjų vaikų laisvą valią, kada šie mėgina daryti neišmintingus veiksmus, kurie tėvų išmintingu supratimu gali turėti blogų pasekmių - juk neleis jie savo vaikui tarp surinktų ne tokių spalvingų grybų į krepšį dėti ir ryškiaspalvę musmirę, kuri vaikui pasirodė tokia graži, kad jis ją nori pasiimti, nes jam ji graži, tai jo supratimu turi būti ir skanesnė už kitus, ne tokius spalvingus grybus.
Štai kodėl, mano mielas Linai, aš ir esu TAS, kuris atskiriu spalvingas-nuodingas musmires nuo ne tokių ryškių, bet maistingų grybų šitame nepaprastame, o DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO, mūsų Forume, ir jas išrinkęs iš bendro krepšio pašalinu, kad jie neapnuodytų viso grybų maisto tiems, kurie dar šito net nežino, NES AŠ ŽINAU KAIP JAS PAMATYTI TARP JŪSŲ LAISVA VALIA ATSIUNČIAMŲ KOMENTAVIMŲ, IR TUO PAČIU IR JUS MOKAU ATSKIRTI TOKIAS MUSMIRES NUO MAISTINGŲ GRYBŲ.

Ir labai džiaugiuosi, kad tokių matančių skirtumą - praregėjusių dvasine rega - mūsų Forume jau YRA.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-01-04 10:05:17



Atleiskit, kad iskeliu sia tema, bet ji turbut labai aktuali mano gyvuliniam protui, kaip kai kas pasakytu...
Manau beprasmybes nera - yra tik zmoniu nuomone arba supratimas, kuris pavirsta priezastimi - po to veiksmu ir pasekme, kad ir beprasmybes ikunijimui...
Jeigu Tevas arba Dievas arba Kurejas suteike laisva valia - tai tada kokiu tikslu -kokiu motyvu mes ja ribojame kitiems??? juk tikrai tikiu, kad daug kas cia besilankanciu bei rasanciu komentarus yra auksto dvasinio lygio, galbut net atgime is dvasios, todel man kyla kuklus klausimas ar beprasmybe yra jei Tevas tobulas, o mes, nors netobuli, bet esam Jo vaikai?
Jei pripazinsim, kad Tevas tobulas - tai Jo vaiku plepalai neturetu buti beprasmiai arba gal tie plepalai yra tam tikra kalba-koduote po sarkazmo bei cinizmo skraiste, kurios ne visi lengvai suprantam ir todel ignoruojam bei eliminuojam?
Ignoravimas, eliminavimas, pasisaipymas, pasityciojimas manau daugeli is musu supa dabar ir fiziniame lygmenyje, t.y. mokesciais, prekiu kainomis, zodzio laisves varzymu, neiprastu mastymu, bet aciu Jam, kad Jis suteike visiems laisva valia - o dvasine laisve nera suvarzoma ir niekada nebus...vienaip ar kitaip zmones sieks laisves ir ja pasieks...
Siulau neribokim vieni kitiems laisves...ieskokim vieni kituose, nuomonese, komentaruose prasmes gilumines...ir netrinkime vieni kitu, nes tokiu budu kito laisva valia nebus apribota, apribosime tik patys save...

Linasj
2012-01-04 01:53:45



Algimantai,
tikiu, kad zinai ka darai, bet as niekaip nesuprantu to prasmes..., nes jei pratrini kelis komentarus, o kai kuriuos atsakymus arba replikas i juos palieki-tai kazkokia painiava gaunasi pagal mane-tai tada gal ir tema visa jau verta istrinti vardan tvarkos - su visais komentarais?
Kaip ir pvz. buvo istrinta tokia tema patyrimai, kuriais dalinausi ne as vienas...

Linasj
2011-09-28 23:11:33



Mielas Linai, tikrai tau labai aiškiai ir argumentuotai atsakė Evaldas.

Taip pat Linai, tu, ir panašūs į tave, kaltina mane, kad aš ištrinu komentarus, tačiau nemato, kad aš trinu komentarus nukreiptus PRIEŠ ASMENIS ir BEPRASMIUS PLEPALUS. Aš rūpinuosi, kad mūsų DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO FORUME NEBŪTŲ PLEPALŲ IR ASMENIŠKUMŲ, IR JŲ NEBUS.
O kur JŪSŲ TŲ, KURIE KALTINATE MANE DĖL IŠTRYNIMO, GILUMINIAI URANTIJOS KNYGOS, Jėzaus Kristaus - KALBU JUMS VĖL - ir Rojaus Trejybės Asmenų mokymų analizė, jų susiejimas su savo asmeniniais patyrimais, ypač SKLEIDŽIANT GĖRĮ DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE, patyrimai per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje.

Man svarbu, kad šitame Forume jūs gautumėte pačią ryškiausią šviesą, kokia tik šiandien gali būti Urantijoje, ir kokios negausite NĖ VIENAME PASAULIO KITAME FORUME.

PLEPALAMS jūs esate susikūrę SAVO svetainę. TEN IR PLEPĖKITE savo lygiu, o ŠITAME FORUME jūsų PLEPALUS VISADA TRINSIU, KAD NEUŽTERŠTŲ FORUMO DVASIOS IR NEŽEMINTŲ AUKŠTO DAŽNIO VIRPESIŲ Į ŽEMESNĮ.

Aš žinau ką darau.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-09-28 19:00:38



Visi laisvos valios tvariniai yra sukurti taip, kad veiktų pasireikšdami laisva valia, kurios niekas negali apriboti.

Kūrėjas-Rojaus Trejybė neprieštarauja ir nepriekaištauja nė vienam, nes pats JIS ir suteikė laisvą valią. Taigi, jei žmogus nusisuka nuo Rojaus Trejybės, tai yra jo laisva valia, ir jam niekas nepriekaištauja. Jeigu būtų atvirkščiai, šiandieną mes čia nebeegzistuotume.

Algimantas pareiškė SAVO laisvą valią sukurdamas šį SAVO forumą visiems su FORUMO TAISYKLĖMIS. DABAR yra JO TOKIA VALIA IR JAI NEPRIEKAIŠTAUJA IR NEPRIEŠTARAUJA PATS KŪRĖJAS-ROJAUS TREJYBĖ, ARBA DIEVAS. VISI, KURIE REIŠKIATE PRIEKAIŠTUS DĖL JO TOKIOS IŠREIKŠTOS LAISVOS VALIOS, ESATE SAVE TIEK IŠAUKŠTINĘ, KAD LAIKOTE AUKŠTESNEIS UŽ PATĮ KŪRĖJĄ-ROJAUS TREJYBĘ, ARBA DIEVĄ. Tokia padėtis, kai žmogus save iškleia aukščiau Dievo, rodo, koks yra to žmogaus atitrūkimas nuo TIKROVĖS.

Šis FORUMAS yra ALGIMANTO LAISVOS VALIOS PASIREIŠKIMAS. Ir jeigu jai nepaklūstate, JŪS PAŽEIDŽIATE JO LAISVĄ VALIĄ, KURIAI NEPRIEŠTARAUJA KŪRĖJAS-ROJAUS TREJYBĖ, O SVARBIAUSIA - KARTU PAŽEIDŽIATE KŪRĖJO-ROJAUS TREJYBĖS VALIĄ, NET PRIEŠ JĄ MAIŠTAUJATE, REIKŠDAMI PRIEKAIŠTUS. Tuo pačiu jūs einate per gyvenimą nusigręžę nuo Dievo, ir visiškai nepaisote JO VALIOS. Tik nuoširdus tiesos ieškotojas suranda TIESĄ ir JĄ PATIRIA. Tai tiems, kurie ieškote, siūlau pamąstyti kartu su KŪRĖJU SAVOMIS MINTIMIS, kieno valią vykdė Jėzus, nešdamas kryžių.

Evaldas
2011-09-28 14:20:22



Taip tikrai idomiai cia viskas gaunasi-laisva valia turime visi, bet kai kurie komentarai yra istrinami-taip sudarant tam tikra vaizda, panasiai daroma reportazuose, kurie rodomi per TV...ka trinti nusprendzia keli zmones, laikantys save teisejais-cenzoriais...nezn man tai atrodo, kad ta laisva valia cia yra tiesiog trinama ir viskas kai kuriu ir kuriamas lyg ir koks filmas...Algimantai - kam to reikia nesuvokiu-gal gali paaiskint???
Nes jei kaip pats minejai, kad tavo valia jau susiliejusi su Tevo valia- tai gaunasi priestaravimas kadangi tu mane istrini - o Tevas juk galetu mane istrinti akimirksniu ir materialia ir dvasine prasme, bet to nepadaro-tai kur cia nesutapimo esme-gal galetum atsakyti-neistrynes?

Linasj
2011-09-28 13:05:34



Mielieji, KAI KURIE IŠ JŪSŲ savo laisvą valią demonstruokite MOKYDAMIESI DIDESNĖS ŠVIESOS IR PADĖDAMI KITIEMS PAMATYTI DIDESNĘ ŠVIESĄ, JEIGU JĄ JŪS PATYS JAU PATIRIATE.
TUO TARPU TIEMS KURIE NORI NE MOKYTIS, BET VERKŠLENTI, TAI TEGU VERKŠLENA KITUOSE FORUMUOSE.
MOKYKITĖS, KAIP TURI BŪTI NURODYTOS CITATOS, PATEIKTOS atskiroje citatų temoje: 0125-02-01, Išminties Tobulintojas - tai reiškia 125 puslapį, antrą pastraipą tame puslapyje, ir pirmą eilutę pastraipoje bei DOKUMENTO AUTORIŲ. Urantijos Knygos pavadinimo nurodyti nereikia, nes pats puslapis, pažymėtas KETURIAIS SKAITMENIMIS, jau parodo, kad tai ŠALTINIS, TURINTIS DAUGIAU KAIP TŪKSTANTĮ PUSLAPIŲ, O TAI IR YRA MŪSŲ SVETAINĖJE TALPINAMAS TOKS VIENINTELIS ŠALTINIS - Urantijos Knyga.

Jokių sutrumpinimų - UK, ar JK KJV - MŪSŲ Forume būti NEGALI, PRIVALOTE RAŠYTI VISUS ŽODŽIUS PILNAI, nuo to rankos nenukris, o nauda bus ir jums ir visiems skaitantiems, nes kaskart bus perskaitomas PILNAS PAVADINIMAS, O NE RAIDĖS. O tai jau kito - aukštesnio - dažnio virpesiai.

Todėl citatas su tokiais sutrumpinimais visada IŠTRINSIU.

MOKYKITĖS TAIP, KAD GALĖTUMĖTE VĖLIAU - KADA PILNŲ ŽODŽIŲ VARTOJIMAS TAPS JŪSŲ NEATSKIRIAMA SAVASTIMI VISOSE SFEROSE - IR KITUS MOKYTI NEVARTOTI TOKIŲ SUTRUMPINIMŲ.

PO TRUPUTĖLĮ PRADĖKITE PRATINTIS MINTIS REIKŠTI RIŠLIAI IR RAŠYTI TAIP, KAIP KALBATE - BE JOKIŲ SUTRUMPINIMŲ.

TAIP PAT, jeigu žymėsite citatas tokiu būdu 0125_01_02 tokias citatas irgi PAŠALINSIU.

Aš po mažytį trupinėlį turiu iš jūsų NENUŠLIFUOTO IR GRUBAUS deimanto paversti į SPINDINTĮ - DAUGYBE ATSPALVIŲ - GYVĄ BRANGAKMENĮ, KURIS KALBĖTŲ IŠ ŠIRDIES, IR ŠIRDIES VIRPESIUS SKLEISTŲ VISIEMS IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, GAUTA IŠ ROJAUS TREJYBĖS.

TODĖL TIE, KURIE JAU DABAR IMATE ŠAUKTI, KAD JAU NET CITATAS TRINA, IŠ PRADŽIŲ PAMĄSTYKITE - KODĖL

KITOSE TEMOSE TAIP PAT PAŠALINSIU TOKIAS CITATAS, KURIOS ĮDEDAMOS BE SAVOJO PAAIŠKINIMO, KODĖL BŪTENT JOS ĮDĖTOS, IR KAIP JAS SUPRANTA ĮDĖJĘ, KADANGI CITATOMS BE KOMENTARŲ IR YRA ATSKIRA TEMA.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-09-10 21:50:05



Mielieji, mes visi, kūrinijos tvariniai, asmenybę gauname iš Tėvo. Todėl savo esme visos asmenybės yra lygios, tačiau jos nelygios savo aktualumu. Yra didžiulis skirtumas tarp asmenybės, gyvenančios Rojuje, ir asmenybės, esančios Urantijos planetoje.
Epochinis apreiškimas Urantijos Knyga atskleidžia morontinio lygio žinias, kurias pilniau suvoktume, jeigu pradetume vadovautis morontiniu protu, kuris pradeda rastis per įtikėjimą kartu su Minties Derintoju kuriant siela ir pradedant aktualizuoti savo asmenybę, bei atliekant materialius veiksmus iš meilės ir visų labui.
Mirtingasis planetiniame gyvenime vadovaujasi materialiu protu, kuris be įtikėjimo, be kosmionės įžvalgos, tiesiog negali pamatyti Urantijos Knygos perduodamų žinių dvasinės gelmės.
Įtikėjimas galimas tik per atsivėrimą Trims kūrinijos Šaltiniams ir Centrams, tik be išlygų Juos mylint, nes Jie yra meilės, valdančios visą kūriniją, šaltinis. Tačiau tą meilę reikia ne išmąstyti, ne išsakyti, o patirti, nes vertybes galima tik patirti. Toks evoliucinis tvarinių ištobulinimo planas. Kito nėra, nes Rojaus Trerjybės Asmenys viską sukuria tobulai.
Tas meilės patyrimas pagimdo suvokimą, kad negali Tėvo, kuri myli kaip asmenį, vadinti Dievu Tėvu. Juk mes čia, planetoje, mylimą asmenį nevadiname, paz: žmogumi Jonu, o kreipiamės tiesiog, Jonai. Tėvas yra vieno iš Rojaus Trejybės Asmenų vardas, savo vibracijoje talpinantis gylią, įtikėjusiam mirtingajam suviokiamą, prasmę. Dievas, žmogus – tai tik idėjos. Su idėja bendrauti ar ją mylėti neįmanoma.. Tačiau tą skirtumą gali pajusti tik morontinis protas.
Todėl mums dabar taip sverbu ne dėstyti savo nuomones, kurias pagimdo tik materialus protas, o vis gyliau įtikėti ir atsiverti, prisipildyti Tėvo, Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio, Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės meilės ir šviesos, kurių buvimas leis Mintie Derintojui laisviau veikti mūsų protuose, kartu su mumis kuriant sielą ir aktualizuojant kiekvieno iš mūsų asmenybę, didžiąją Rojaus Tėvų dovaną, kuria naudosimės per visą amžiną savo gyvenimą, stulbinančioje mirtingojo tvarinio dvasinėje karjeroje.
Šis komentaras yra mano laisvos valios pasireiškimas.

Su meile,

Laima
2011-09-10 12:00:25



Mielieji, įdedu iš kitos temos Fredo patalpintą citatą iš Urantijos Knygos, kad ją jums paaiškinčiau, KĄ GI APREIŠKĖJAI TURI MINTY ŠITAIP KALBĖDAMI APIE LAISVĄ VALIĄ.

TIK visada NURODYKITE, iš kur paimta citata, o jeigu ją paimate iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, ar iš Urantijos Knygos, būtinai nurodykite ir puslapį, ir pastraipos numerį, nes tik šitokiu būdu iš savanaudžio požiūrio pereisite prie altruistinio požiūrio, kuris ir yra jums Minties Derintojo diegiamas iš vidaus, ir tada ir jūs padėsite kitiems, kad jie surastų jūsų pateikiamą citatą platesniame kontekste pačiame citatos šaltinyje.

"Nėra didesnio suklydimo už tą saviapgaulės rūšį, kuri protingas būtybes veda į troškimą panaudoti valdžią kitų būtybių atžvilgiu turint tikslą iš šitų asmenų atimti jų prigimtines laisves. Žmogiškojo teisingumo auksinė taisyklė šaukte šaukia prieš visas tokias apgavystes, neteisingumą, savanaudiškumą, ir neteisumą. Tiktai tikroji ir nuoširdi laisvė yra suderinama su meilės valdymu ir gailestingumo tarnyste. Kaip drįsta savavalis tvarinys pažeisti savo bičiulių teises vardan asmeninės laisvės, kada visatos Aukščiausieji Valdovai atsitraukia su gailestinga pagarba šitoms valios išskirtinėms teisėms ir asmenybės potencialams! Nė viena būtybė, naudodamasi savo tariama asmenine laisve, neturi teisės nė iš vienos kitos būtybės atimti šitų egzistencijos privilegijų, kurias suteikė Kūrėjai ir kurias deramu būdu gerbia jų visi ištikimi partneriai, pavaldiniai, ir subjektai. Evoliuciniam žmogui už savo materialias laisves gali tekti kovoti prieš tironus ir išnaudotojus nuodėmės ar piktybinio blogio pasaulyje arba primityvios besivystančios sferos ankstyvaisiais laikais, bet ne morontiniuose pasauliuose arba dvasinėse sferose. Karas yra ankstyvojo evoliucinio žmogaus paveldėjimas, bet normaliai besivystančios civilizacijos pasauliuose fizinis mūšis kaip rasinių nesusipratimų sureguliavimo metodas jau seniai yra tapęs nešlove." .......U.K.

Taigi ši citata kalba apie tai, kad LAISVE GALIMA MANIPULIUOTI, ir tokiu būdu būti kitų apgautiems jų saldžialiežuvavimo ir gražbyliavimo, kaip tą darė mūsų Vietinės Sistemos vadovai Liuciferis, Šėtonas, kaip jiems antrino mūsų Planetos Princas Kaligastija paneigdami RYŠKESNĖS šviesos - TĖVO - egzistavimą ir buvimą. To dr maža, jie visaip kurstė ir kitus netikėti RYŠKESNĖS ŠVIESOS buvimu, IR JOS NESIEKTI, PASITENKINUS TIK TUO, KAS YRA SAVO APLINKOJE.

Ar ne šitaip elgiasi ir kai kurie iš mūsų dvasinių brolių ir sesių, atstumdami Rojaus Trejybės apreiškimus ir Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL, kurie IŠPLEČIA Urantijos Knygos apreiškimą ir kurį tokie BAILŪS mūsų broliai ir sesės dvasioje TIESIOG ĮKALINO NARVE, o savo vaikiškais lemenimais jie mano, kad SUSTABDYS DVASINĖS ŠVIESOS VIS RYŠKESNĮ SPINDĖJIMĄ mūsų viduje ir iš mūsų sklindantį ir į aplinką, tuo pačiu ir jiems patiems. Jie siekia PANAUDOTI SAVO LAISVĄ VALIĄ NE PAŽANGOS LABUI, BET ŽMONIJOS TOLIMESNIAM IR DAR GREITESNIAM DEGRADAVIMUI, šitokiu būdu visiškai liuciferiškai PAMINDAMI ROJAUS TREJYBĖS SUTEIKTĄ laisvą valią kiekvienam iš mūsų SIEKTI VIS RYŠKESNĖS ŠVIESOS IR JĄ LIUDYTI KITIEMS SAVUOJU PATYRIMU IR GYVENIMU SU ROJAUS TREJYBE.

Štai kodėl Apreiškėjai sako:

"Tiktai tikroji ir nuoširdi laisvė yra suderinama su meilės valdymu ir gailestingumo tarnyste."

TIKROJI IR NUOŠIRDI laisvė turi ne ką nors kitą, bet MEILĖS VALDYMĄ IR GAILESTINGUMO TARNYSTĘ.

Būtent mūsų Forume jūs ir patiriate TIKRĄ IR NUOŠIRDŽIĄ LAISVĘ, nes aš jus visada raginu NESUSTOTI, IR VISADA SIEKTI VIS RYŠKESNĖS ŠVIESOS, STUDIJUOTI GILUMINIU POŽIŪRIU DVASINIUS ŠALTINIUS, PATALPINTUS MŪSŲ SVETAINĖJE, ATRASTI ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE IR GARBINTI JĄ TIEK ASMENIŠKAI, TIEK KOLEKTYVIAI, BŪTI AKTYVIEMS GĖRIO IR MEILĖS SKLEIDĖJAMS DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE VISŲ VIS RYŠKESNĖS ŠVIESOS LABUI. Būtent dėl to aš panašius į liuciferius, šėtonus, ir kaligastijas užsispyrusius komentatorius ne tik šalinu iš mūsų Forumo, bet ir iš viso blokuoju, kad tamsos ir baimės bacilos nebūtų skleidžiamos ŠVIESOS IR MEILĖS FORUME - TAI IR YRA MEILĖS VALDYMAS IR GAILESTINGUMO TARNYSTĖS VISŲ LABUI UŽDEDANTI UŽKARDĄ SAVANAUDIŠKUMO SAVIVALEI IR ANARCHIJAI, kuri pažeidžia KIEKVIENO NUOŠIRDAUS TVARINIO LAISVĄ VALIĄ, NUKREIPTĄ Į RYŠKESNĖS ŠVIESOS SIEKIMĄ IR JOS ĮSISAVINIMĄ IŠ MEILĖS KŪRĖJUI. Štai dėl ko tokie savanaudžiai ir bailūs dabartinių laikų fariziejai nori pažeisti Kūrėjo suteiktą laisvą valią, o savo veiksmus pridengia figos lapelio demagogija, kad būtent JŲ laisva valia yra pažeidžiama.

O kaip jų LAISVA valia gali būti pažeidžiama, jeigu jie patys nuoširdžiai taip, kaip ir mes , trokštų RYŠKESNĖS ŠVIESOS. Tada jie tam ir dėtų nuoširdžias ir nuoseklias pastangas studijuoti ir Urantijos Knygą giluminiu, o ne vien tik paviršinio intelekto aspektu, ir papildomai dar studijuotų Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL, ir Rojaus Trejybės mokymus, ir mano mokymus. Tačiau jie gi visa tai NEIGIA IR TUO PAČIU TIESIOGINE PRASME kariauna karą su mumis DVASIOJE DĖL IŠLIKIMO net ir taip, kaip Liuciferis kariavo karą dėl gyvybės išlikimo Satanijoje prieš RYŠKIĄJĄ IR RYTO ŽVAIGŽDĘ Gabrielį. Tačiau JŲ pastangos yra bergždžios ir jie yra PASMERKTI PRALAIMĖTI, O JŲ KŪNAS TAIP PAT PASMERKTAS PATIRTI FIZINES LIGAS IR KANČIAS - DĖL TOKIO JŲ ŽEMŲ VIRPESIŲ VIEŠPATAVIMO JŲ SĄMONĖJE IR PASĄMONĖJE, O VIRŠSĄMONĖS JIE IŠ VISO DAR NĖRA ATVĖRĘ, NES ROJAUS TREJYBĖS NEGARBINA. Toks yra jų LAISVOS VALIOS PASIRINKIMAS - GYVĄJĮ KELIĄ NEIGTI IR GYVENTI SAVO ILIUZINIAME APVALKALE, NEMATANT REALIOS TIKROVĖS. Todėl atėjus laikui jie galės kaltinti tik savo taip iki tol klaidingai aukštintą intelektą, ir visiškai ignoravus Kūrėjo gyvą dvasios veikimą jų viduje ir jos suteikiamą DVASINĘ IŠMINTĮ, kurios jie ne tik atsisakė patys ir laisva valia, bet net piestu STOJO PRIEŠ JĄ, TUO PAČIU IR PIEŠ ROJAUS TREJYBĘ.

ŠTAI KODĖL TOLIMESNĖS EILUTĖS YRA SKIRTOS BŪTENT TOKIEMS:

" Kaip drįsta savavalis tvarinys pažeisti savo bičiulių teises vardan asmeninės laisvės, kada visatos Aukščiausieji Valdovai atsitraukia su gailestinga pagarba šitoms valios išskirtinėms teisėms ir asmenybės potencialams!"

Būtent Aukščiausieji Valdovai NEDRĮSTA SUVARŽYTI tvarinio laisvos valios siekti ryškesnės šviesos, nes jie puikiai MATO NUO PABAIGOS ir žino visus mūsų potencialus, ir kaip jie turi pavirti aktualais vien tik nuoširdžių, atkaklių, ir nuoseklių pastangų dėka. Ir NIEKADA KŪRĖJAS NESUVARŽO TVARINIO LAISVOS VALIOS IR TEISĖS NUOŠIRDŽIAI SIEKTI RYŠKESNĖS ŠVIESOS VISŲ LABUI, IR ŠITOKIU BŪDU SAVO POTENCIALUS PAVERČIANT AKTUALAIS. Tai kaip drįsta žmogiškieji liuciferiai, šėtonai, ir kaligastijos, atėję į mūsų GYVOSIOS ŠVIESOS Forumą VARŽYTI IR NET ATIMTI IŠ MŪSŲ LAISVĄ VALIĄ SIEKTI RYŠKESNĖS ŠVIESOS VISOS ŽMONIJOS NUŠVITIMO LABUI? O gi drįsta dėl to, dėl ko ir Liuciferis, Šėtonas, ir Kaligastija išdrįso sukelti maištą prieš Tėvą - dėl savojo tamsaus savanaudiškumo ir dieviškosios meilės nebuvimo jų viduje, nes jie savo vidų buvo visiškai užblokavę, kad į jį nepatektų dieviškoji tiesa, meilė, ir šviesa. Štai tada ir liko tik jų savanaudiškas ir išpuikęs ego - pilnas skambių frazių, bet be gyvo meilės patyrimo ir pasireiškimo kitiems - juos pačius apgavęs ir pražudęs. Štai šitaip mėgindami manipuliuoti kitų laisva valia ir kitiems uždengti gyvą Tėvą jie patys dingo iš TIKROVĖS kaip dūmas.

Štai kodėl tokių tamsių mūsų dvasinių brolių ir sesių savanaudiškas požiūris tiek į URANTUS, TIEK Į URANTIJOS KNYGĄ, TIEK Į JĖZAUS KRISTAUS APREIŠKIMĄ - KALBU JUMS VĖ - TIEK Į ROJAUS TREJYBĖS APREIŠKIMUS, TIEK Į MANO MOKYMUS YRA MŪSŲ LAISVOS VALIOS VARŽYMAS SIEKTI DIDESNĖS DVASINĖS ŠVIESOS IR JA DALINTIS DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO FORUME - MŪSŲ PAČIŲ SVETAINĖJE - LIUDIJA, KAD JIE GYVENA PRIMITYVŲ LAUKINIŲ AGRESYVŲ GYVENIMĄ, NORS MATERIALUS JŲ IŠSIVYSTYMAS TOLI NUŠUOLIAVO PRALENKĘS JŲ PAČIŲ IŠMINTĮ. Tačiau toks NENATŪRALUS ir NEGYVAS kelias nenumatytas Rojaus Trejybės, kad juo eitų mirtingasis net ir dabartiniame aukštame materialios civilizacijos etape Urantijoje.

Štai kodėl tokie savanaudžiai mirtingieji vis daugiau sirgs įvairiomis ligomis ir mirs ankstyva - santykinai - materialia mirtimi, nes jie prievartauja savo pačių fizinį kūną, kuris net jiems miegant nepatiria atsipalaidavimo ir ramybės iš ROJAUS TREJYBĖS, nes JĄ ATSTUMIA PATYS LAISVA VALIA, todėl niekada negali normaliai pailsėti ir atgauti visą energiją, o pabudus vėl nerimas ir baimė - net pasąmonėje - iš jų čiulpia visą gyvastį.

Štai kodėl, mano mylimieji dvasiniai broliai ir sesės, atverkite savo DVASIĄ PAČIAM DVASIOS ŠALTINIUI IR CENTRUI - ROJAUS TREJYBEI - IR TIK TADA PATIRSITE LAISVOS VALIOS PASIREIŠKIMĄ JŪSŲ PAČIŲ DVASIOJE IR NUKREIPTĄ Į ROJAUS TREJYBĖS VALIOS VYKDYMĄ IŠ MEILĖS Rojaus Trejybei ir VISIEMS.

Mielieji, kai kurie iš jūsų visai nesuvokiate, kad KŪRĖJO ATITINKAMAS PAVADINIMAS išreiškia tam tikrą jūsų vidinio DVASINIO AŠ DVASINIO ŪGIO IR DVASINĖS BRANDOS TOS AKIMIRKOS AKTUALĄ.

Jūs esate ne PASIKALBĖJIMŲ DVASINĖMIS TEMOMIS svetainėje ir Forume, bet dar kartą kartoju - DVASIŠKAI AKLIEMS IR KURTIEMS - esate DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO FORUME. Todėl aš jums ir aiškinu, kad kaip BŪSIMIEJI DVASINIAI MOKYTOJAI NET IR IŠ VARTOJAMŲ ŽODŽIŲ galėtumėte jau atskirti KOKIO DVASINIO ATSIVĖRIMO, KOKIO GYVO RYŠIO SU KŪRĖJU LYGIO YRA VIENAS AR KITAS MIRTINGASIS. Tai jūs turite žinoti, KAD ŽINOTUMĖTE, KAIP IR KIEK TOKIAM GALIMA ATSKLEISTI GYVOSIOS DVASINĖS ŠVIESOS.

Mūsų Forume aš jus visus KREIPIU VIEN TIK į Rojaus Trejybės pusę, kad panirtumėte į pačią galingiausią šviesą, kurioje taptų jums įprasta maudytis TIK ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS VILNYSE, NES TIK TADA JŪS IR TEGALĖSITE PAŽVELGTI Į APLINKĄ IŠ AUKŠČIAU SU MEILE IR BE BAIMĖS, PATYS PATIRDAMI ROJAUS TREJYBĘ SAVO VIDUJE. Be Rojaus Trejybės atradimo savyje dvasiniu mokytoju jūs būti tiesiog negalite.

Tuo tarpu kiti, nesvarbu, ką ir kaip jūs kiekvienas beišpažintumėte, tai JŪSŲ KIEKVIENO ASMENINIS REIKALAS, IR JOKIU BŪDU NE MANO REIKALAS.

Mano reikalas yra toks, kad iš manęs jūs gautumėte tik pačią ryškiausią šviesą, kokią tik galite šiuo metu gauti Urantijoje, ir kuo jums palankiausiomis sąlygomis mūsų Forume. O jau kiek jos patys įsidėsite į savo vidų, tai jau JŪSŲ REIKALAS, KIEKVIENO ASMENIŠKAI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-09-09 16:15:47



Laisva valia yra mums padovanota vieninteliam dalykui, kad ją pasinaudodami atrastume savyje Tėvą - Rojaus Trejybę, ir gyvai Jį patyrę savo valią sulietume su Jo Valia ir ja gyventume net ir čia šituo materialiu pavidalu. Su ja susilieja gyvensime, be jos egzistuosime, rizikuojant , kad mūsų egzistensija tuo ir pasibaigs, kūnui išeikvojus savo energiją. Ji neduota tam, kad žongliruotume jos savokomis , net ir cituodami Urantijos Knygą, taikydami jas dvasiniam mokytojui - dvasiniam žmogui , ištraukę citatas iš Urantijos Knygos konteksto, visiškai nesuprasdami jų dvasinės gelmės. Citavimas dar nerodo, kad tai kas yra cituojama yra atrasta ir patirta savo dvasine gelme. Ši svetainė ir šis tam ir yra , kad parodyti, kaip tai galima ir būtina padaryti. Kad galima būti dvasia - Tėvo -Rojaus Trejybės aktualiu pasireiškimu dar būnat materialiu pavidalu. O tai pamatyti sunku, per milijoną metų mūsų evoliucijos sukrautos į mūsų pasamonę tamsos ir baimės, prieš mus gyvenusių mūsų brolių ir sesių. Pamatyti sunku, bet įmanoma ir tiesiog būtina.

rimantasKaunas
2011-09-09 13:02:59




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal