Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Vaiku planavimas ( nevaisingumas)

Gyvenu as paprasta gyvenima..su galybe rupesciu , piktu , nusivylusiu zmoniu aplinkui... Bet tokia aplinka tik uz mano seimos ribu zinoma.. As kuriu jauku seimos zidini..siekiu ir kuriu grazius santykius su seima ir draugais... Kuriu pagalba ir meile zinoma yra patys brangiausi mano turtai. Bet galbut as mazai atsiverusi tikejimui ir maldai.. Ir man tikrai geda... Noriuatverti savo sirdi tikejimui ir geriui labiau...ko seniau bijojau..nes refleksiskai jau baisu buti iskaudintam aplinkiniu...
Planuojant vaikeli ..esant problemu jo atsiradimui.. galbut nuo sielos isvalymo, atviro noro tiketi ir jausti ..gal nuo to reikia pradeti...

Viktorija
2011-05-09 21:59:26

Komentarai

Viktorija, taip viltingai rašai su tais daugtaškiais (...). Bet tu jau turi visus atsakymus. Tavo širdis žino kelią, žino viską, nes Dievas-Tėvas visus atsakymus jau nuo gimimo patalpino. Tik taip mes vienaip ar kitaip surandame kelią pas tikrąjį Tėvą - Dievą-Tėvą. Ir tikrai neskaityk čia dauigau ir neieškok atsakymų, klausk pas TĖVĄ - tai yra svarbiausia ir pirmiausia, ką reikia padaryti. Aš jau taip buvau paklydęs, ir du metus klaidžiojau, todėl savo patyrimu liudiju, kad neverta gaišti laiko. Visi mokymai iš esmės apie tai ir kalba: atsiverkite Rojaus Tėvui, kalbėkite su Juo, pasipasakokite, pabūkite ramybėje be jokių minčių su Juo, pasidžiaukite su Juo, liūdėkite ir nerimaukite su Juo. Tikrai sakau, nustok dėti daugtaškius ir kreipkis į TĖVA visiškai atvirai (Jis ir taip tave visą nuogą pažysta, žinote net kiekvieną sugędusią ląstelę ir pražilusį plauką). Išsiliek Tėvui, ir JIS tave nusves teisingu keliu. Man net du metus reikėjo laukti - juk galima ir išprotėti, bet nepaliauju vilęsis ir vaisiai dar tik nors ir užsimezgė, bet tokių pasaulis dar nėra regėjęs. Pakilk, Viktorija virš šitų materialių žabangų su Tėvu, ir pamatysi pati kokia tai didinga JĖGA.

Evaldas
2011-05-17 12:54:04



Visi mes esame vienodai mylimi ir globojami Rojaus Tėvų, neišskiriant nė vieno.
Malda yra nuoširdus ir gyvas bendravimas su Rojaus Tėvais paprastais savais žodžiais išsipasakojant viską, kas glūdi viduje, nesvarbu kas tai bebūtų: ar džiaugsmai ar vargai. Kada žmogus ima kreiptis maldoje į Tėvą-Rojaus Trejybę kaip į asmenį-asmenius atverdamas štai taip nuoširdžiai savo širdį, jo siela pamažu ima busti ir prisipildo ramybes, meilės. Atsimenu save, kai aš daugiau kaip prieš 10 metų, pajutusi poreikį viduje, ėmiau po truputį kreiptis į Dievą savais žodžiais maldoje, kada išsipasakodavau visus mane kamavusius rūpesčius, išsakydavau nuoširdžius prašymus, ir taip kas vakarą. Palaipsniui mano maldos ilgėjo ir ilgėjo. Aš tiesiog jausdavau, kad po tokių atvirų išsikalbėjimų man palengvėdavo, pajausdavau ramybę. Toji malda pamažu keitėsi, kada nukreipdavau mintis nuo savęs į aplinką. Kartą maldoje netikėtai sau pačiai išsakiau nuoširdų prašymą, kuris dabar man išsipildė su kaupu – aš norėjau suprasti kas yra meilė, norėjau geriau pažinti Dievą, o atradau Rojaus Trejybę – tris Tobulus Šaltinius ir Centrus. Ir mano patyrimai dabar pranoksta visus lūkesčius, šito tuomet aš visai nesitikėjau, nes nemaniau kad įmanoma... Be to, tuo metu dar nebuvo įkurtos ir Rojaus Trejybės šventovės, kuri labai praplėtė mano dvasinį požiūrį. Kada dabar maldoje atsiveriu, gyvai viduje patiriu Rojaus Trejybės buvimą, raminimą ir visą jausmų gamą, sunku nusakyti, nes viskas priklauso nuo atsivėrimo gelmės. Bet kad šis atrastas kelias yra gyvas, man jau abejonių nekyla. Viskas ko man reikia yra tiesiog manyje, kaip ir kiekviename kitame žmoguje. Taigi jei viduje yra noras, dedamos pastangos, savaime bus ir rezultatas. Rojaus Trejybė suteikia viską, ko nuoširdžiai prašai ir kas atitinka Jos valią, veikti su meile ir iš meilės visų gerovei.

Jurgita
2011-05-12 22:45:41



Smalsu nuo ko pradeti eiliniam zmogui..mano sirdi tam atvira... as noriu ir tikiu ir skaitau cia sitam puslapyje ..ieskau atsakymu...o gal kaiptik to ir nereikia daryti...

Viktorija
2011-05-12 20:56:07



Rojaus Tėvai yra labai patenkinti, kada jų vaikai atveria jiems savo širdis, atsiveria visa savo siela ir pildosi Jų laisvai liejama meile, ramybe, grožiu, sveikata, dvasingumu, išmintimi, tiesa. Viską galime gauti iš Jų, todėl nėra neįveikiamų problemų, nėra nepagydomų ligų, yra tik viduje didelis nepasitikėjimas Rojaus Tėvais dėl per menko ryšio su Jais. Ne kartą pati esu patyrusi galingą gydančią meilės energiją, kuri ištirpindavo skausmą, nerimą, baimę ar kitą negalavimą. Juk visą kūriniją yra užliejusi gyva meilės energija ir kai visa savo siela per nuoširdų ryšį atsiveriame, tai ir leidžiame laisvai jai lietis į vidų ir stiprinti, kad būtų sveikas ir stiprus žemiškasis kūnas, kad palaipsniui galėtume pasireikšti kaip gyvi Rojaus Tėvų vaikai. O jie visą kūriniją laiko savame galingame meilės glėbyje, nes meilė gyva ir nedaloma, ji vientisa energija. Ir patirti ir įvaldyti ją galime tik kasdienėmis pastangomis savais žodžiais ir nuoširdžiai kreipdamiesi į Tėvą-Rojaus Trejybę patarimų, pamokymų, kuriuos visada suteikia. Kai aš ko nors nežinau ar neramu, man tereikia atsiverti nuoširdžia malda ir visada gaunu atsakymą, ir tokį, kokio man reikia, o ne kokio aš noriu. O be to, gyvos komunijos metu prisipildau muostabaus pakylėjimo, stiprybės, meilės jausmo, kada norisi visus apkabinti, kad ir kiti patirtų meilę, kad pajustų impulsą veikti visų gerovės labui - kaip veikia Rojaus Trejybė.
Kadangi mums žmonėms yra padovanotas tobulas pagalbininkas – Minties Derintojas, tai jis ir veda labai subtiliai ir kantriai su meile kiekvieną mūsų iš vidaus, kad galutinėse savo paieškose atrastume Kūrėją ir gyventume tokiu pat ritmu kaip ir visa kūrinija.

Jurgita
2011-05-12 09:12:50



Miela Viktorija,ne galbut.Kasdienines bent kelios nuosirdzios minutes skirtos pasikalbejimams su Tevu,padarys stebuklus.Nera nieko brangesnio kaip tik atrasti Teva savyje,atsiverti jam.Mums urantams,yra naujas mokymas-sveikoj sieloj,sveikas kunas.
Su meile,Vita

vvita
2011-05-11 10:54:04



Tikrai taip, emilipetrai. Cia ir yra veiksmingos maldos ar kaip kitaip bepavadintume si veiksma, paslaptis. Prasydama savo vaikui sveikatos ji patvirtintu, kad tiki savo vaiko liga, tiki, kad jos vaikas serga. Ta ji ir gautu - savo vaiko liga. Viskas labai paprasta - kiekvienam pagal tikejima.
Bukite atsargus su prasymu maldomis.

RimantasV
2011-05-10 21:32:38



Dar papasakosiu apie vienos mamytės gyvenimą . Susirgo jos mažas vaikelis ir kiek belakstė daktarai , sveikata vaikelio negerėjo . Tada ši jauna mama nutarė nueiti pas būrėją ir sužinoti apie savo ateitį . Būrėja išmetė kortas ir atsivertė mirties korta . Labai nusiminė ši mama . Tačiau einant namo iš pasąmonės pradėjo kilti mintys , kad dar yra viena viltis , tai melsti Dievą .
Grįžusi namo atsiklaupė prie vaiko lovytės ir pradėjo melsti .

,, Mano mielas vaikelį , tu esi Dievo kūdikis . Dievas , tai gyvenimas ir dabar jis yra tavo gyvenimas . Dievas gyvena , juda , jis tavyje turi Būtį , ir tu gyveni , judi ir turi jame savo Būtį . Gydančioji Dievo galia dabar sruvena per tave ir aš dėkoju už stebuklingą gijimą , kuris , žinau ir tikiu , šiuo metu ir dabar vyksta .‘‘

Taip meldėsi šį moteris po kelis kartus per dieną . Po poros dienų jos vaikelis pradėjo sveikti , o dar po kelių dienų jis buvo visai sveikas ir krykštavo po namus . Štai ir viskas .

Ar pastebėjote vieną ypatybę . Ši moteris meldėsi ar meditavo , nesvarbu kaip tai pavadinsime , su jau esama ir vykstančia sveikatėjimo nuostata . Ji nieko neprašė ir nemaldavo , bet sąmoningai tvirtino , kad vaikelis sveiksta Dievo Tėvo dvasios veikime . Svarbiausia tikėjimas , įtikėjimas esamuoju laiku . Ne būtuoju ar būsimuoju , bet esamuoju laiku .

emilispetras
2011-05-10 15:22:24



Miela Viktorija, rasai "Planuojant vaikeli ..esant problemu jo atsiradimui.. galbut nuo sielos isvalymo, atviro noro tiketi ir jausti ..gal nuo to reikia pradeti..."

Pridesiu ir kuno isvalymo. Paziurek sita informacini filmuka. 1 is 6.

http://www.youtube.com/watch?v=lzk-JjwAqfk&feature=related

Rita
2011-05-10 15:05:53



Visų mūsų žemiškų problemų problema yra ta , kad žmonės pamiršo savo dievišką kilmę ir dvasinę esmę . Krikščionybėje tai vadinama ,, nuopuoliu ‘‘. Mes turime atsibusti ir pradėti užgirsti , kad kažkas šnabžda apie mūsų kilmę , kad kažkas ragina prie jos sugrįžti . Kiekvieno mūsų gyvenimo tikslas , išlaisvinti , gausinti , papildyti ir branginti tą atmintį ir klausytis jos raginimo , iškelti šią nugrimzdusią atmintį iš pasąmonės ir pakilėti iki sąmoningo Dievo Dvasios buvimo supratimo , kad ji visada yra tavyje . Šių minčių aktyvavimas ir puoselėjimas pavirs vidine šviesa ir jus visą užpildys. Kai visu savo protu susiliesite su šia dieviška dovana , kuri jau seniai laukia jūsų sąmoningo pripažinimo , tada ir visi jūsų projektai ir troškimai pradės pildytis pagal jūsų sąmonės įtikėjimo galią ir norą . Visos galios Viktorija yra tavyje , tik reikia jas aktyvuoti , nuolatiniu pozityviu mąstymu ir besąlygišku tikėjimu , kad viskas išsipildys .

emilispetras
2011-05-10 14:56:05



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal