Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės mokymas-atsakymas, KODĖL ŽMONĖS SERGA, perteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Vilniuje, 2011 05 14

Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės mokymas-atsakymas, suteiktas Rojaus Trejybės šventovėje po gyvųjų pamaldų Vilniuje, 2011 05 14

Algimantas:

Mano mylima Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Sese, Aš kreipiuosi į tave mokymo – Kodėl žmonės serga? Kodėl jie negali būti sveiki, jeigu Tu dalini šviesą, meilę, sveikatą? Kodėl net ir tie, kuriems siūlai pagalbą iš Tavęs, atsisako ir puola prie vaistų, kaip prie tos priemonės, kuria pasinaudoję, nori pasveikti? Jie pasveikimo nori, sveikatos nori, bet nori be Tavęs. Kodėl tokia padėtis?

Begalinė Dvasia:

Mano mylimieji, ir mylimiausieji, vaikai, garbinu Aš jus ir šlovinu jus iš meilės, kaip ir jūs šlovinate ir garbinate Mane, ir kiekvieną iš Mūsų Rojaus Trejybėje Lygiavertį Asmenį. Jūs šlovinate ne dėl to, kad norėtumėte Mus šlovinti, bet dėl to, kad esate ATSIVĖRĘ Mums, ir šitie GYVI MEILĖS VIRPESIAI, iš Mūsų pritekėję į jūsų atsivėrusį dvasinį aš, dvasinės asmenybės vidų, sugeria tą šlovinimo ATSAKĄ Mums, tą milžinišką palaimos potvynį, kurį pajuntate savo viduje; ir šitoji potvynio banga mus SUVIENIJA – SULIEJA į milžinišką GYVŲ virpesių vandenyną, KADA JŪS ŠLOVINATE – kiekvienas – atsivėręs Mums Trims, ar nors Vienam iš Mūsų, tuomet jūsų virpesiai taip pat susilieja TARPUSAVYJE.

Ir tos Mano vaikų gausybės, kurios dalyvauja šitoje nuostabioje jūsų atsivėrimo komunijoje su Mumis, ir kurios – nematomos jūsų materialiam žvilgsniui, bet per atsivėrimą yra juntamos jūsų, kad yra kažkas daugiau negu jūsų vien tiktai – materialia prasme – matomi broliai ir sesės dvasioje – šita galia jus stiprina gilesniam atsivėrimui. Šitaip jūs stiprėjate net ir fiziniu pavidalu – sveiksta jūsų vidus, nors prieš akimirką jis galėjo būti visiškai netekęs energijos, paliegęs.

Šitokioje nuostabioje dvasinėje komunijoje kiekviena ląstelė PAJUNTA gyvą meilės tekėjimą viduje, kurį PATIRIA ATSIVĖRUSI kiekviena Mano dvasinio vaiko asmenybė – PATIRIA.

O jūsų išorinės apvalkalo formos – šiuo metu – yra materialios, todėl ir materialios ląstelės yra pavaldžios jūsų dvasiniam tikrajam aš; ne atvirkščiai – ne fizinis kūnas, net ir kuris gali būti paliegęs, nustelbia jūsų dvasinį aš. Todėl jūs klaidingai sakote: sveikame kūne – sveika siela. Tai yra iš dalies tiktai teisingas pasakymas. Taip, sveikame kūne yra sveika siela, tačiau KODĖL tas kūnas yra sveikas, jūs negalite atsakyti. Tik tada, kada atsiveria siela-dvasia, net ir paliegęs kūnas IMA SVEIKTI, ir PALAIPSNIUI jis pasiekia iš tikrųjų tą BŪSENĄ, kada jūs PATIRIATE fizinio kūno sveikatą.

Ir tada jūs TRANSFORMUOJATE šitą posakį – sveikoje SIELOJE yra sveikas kūnas. Net yra ir toks teiginys, kad gali būti paliegęs kūnas, o kada yra pabudusi dvasia, net ir šito paliegusio kūno pavidalu gali demonstruoti milžiniškus pasiekimus, skleisdamas šviesą kitiems. Taip, tai irgi teisinga. Ir tai yra tiesa.

Tačiau žinokite, jeigu įtikėjimas gilės, ryšys su Mumis stiprės, tas paliegęs kūnas, kuris prieš kurį laiką demonstravo net ir sveikiems fiziniu pavidalu, bet neatsivėrusiems Mums, ir dėl to nedarantiems šviesos darbų visų labui, demonstravo tokį pavyzdį, kad jie taip pat pradėjo mąstyti – KODĖL toks paliegęs kūnas GALI iš tikrųjų demonstruoti šviesą, dvasine prasme, tai po kurio laiko ir šitas fizinis pavidalas TAIP PAT PRADĖS JUDĖTI; PRADĖS JUDĖTI NET IR TADA, KADA JŪSŲ MATERIALŪS DAKTARAI NEIGIA, KAD NEGALI ŠITAS FIZINIS PAVIDALAS PAJUDĖTI: medicina – bejėgė.

Bet gi MES NESAME BEJĖGIAI, Mano mielieji vaikai!

Mes esame mylintys Tėvai ir galime bet kokį pavidalą, kuris jums atrodo bejėgis, paversti JUDANČIU ir GYVYBINGU per GYVĄ RYŠĮ su Mumis.

Jūs turite suvokti dar kartą – gilesne prasme – užkrečia ne vien tiktai virusai ir bakterijos, kurių jūs taip bijote: puolate plauti rankas, sterilius tvarsčius dėti ant žaizdų, manydami, kad jūs apsaugosite save nuo bakterijų, nuo virusų.

Mano mylimieji vaikai, MES ESAME PATS STERILIAUSIAS TVARSTIS, KAD APSAUGOTUME JŪSŲ IŠORINĘ MATERIALIĄ ŽAIZDĄ.

Taip, Mes jus saugome nuo virusų, nuo bakterijų per jūsų sąmonės ir pasąmonės šviesinimą, kad jūsų viduje, šitame fiziniame pavidale, pulsuotų spindintis jūsų gyvasis dvasios švyturys, kuris pavirstų į dvasinę šviesą, skleidžiamą materialiais darbais savo aplinkai, materialiomis mintimis stiprinantis kitus, kurie yra susigūžę, nerime, ir sergantys DĖL TO.

Virpesiai, kuriuos skleidžiate jūs iš pasąmonės, iš sąmonės – dabar, šią akimirką, skleidžiate per viršsąmonę – šitie virpesiai veikia jus pačius.

Jūs manote, kad tiktai virusai ir bakterijos jus žaloja? Virpesiai TAIP PAT ĮTAKOJA jūsų fizinę būseną, fizinį šitą pavidalą, kurį jūs turite laikinai iš Mūsų, gavę tam, kad darytumėte GĖRIO DARBUS, ATREMTUS Į MŪSŲ VEDIMĄ IŠ VIDAUS ir MEILĖS PASIREIŠKIMĄ JŪSŲ MATERIALIAIS VEIKSMAIS.

ŠTAI KAM YRA SKIRTAS JŪSŲ KŪNAS.

NAUDOKITE JĮ PAGAL PASKIRTĮ.

Jūs gi turite daugybę automobilių. Žiūrėkite, kaip jūs puoselėjate, kad automobilis gautų tepalą tokį, kokį yra sumanęs to automobilio fabrikas gamintojas. Ir KAIP jūs LAIKOTĖS šitų nurodymų! Juk nepilate kuro, kuris neatitinka automobilio konstruktoriaus sumanytos paskirties. Tai Mes ir jums, kaip šitie jūsų kūno gamintojai, jums esame NUMATĘ šito materialaus kūno PASKIRTĮ.

Įsiklausykite dar kartą – VEIKTI DRAUGE SU MUMIS MEILĖS GALIA VISŲ ŠVIESOS LABUI SAVO MATERIALIAIS VEIKSMAIS IR DARBAIS.

Tam skirtas jūsų materialus pavidalas. Ir niekam kitam. NIEKAM!

Jūs galite sugalvoti sau daugybę priežasčių, DAUGYBĘ PASITEISINIMŲ, KODĖL jūs gyvenate vienaip, gyvenate kitaip, elgiatės vienaip, elgiatės kitaip. Tada bus taip pat kaip ir automobilis gaunantis kitokį kurą negu numatęs jam konstruktorius. Jis pradės strigti. Taip ir jūsų šitas materialus pavidalas pradės strigti ne dėl to, kad Mes norėtume, kad jisai sunegaluotų, bet dėl to, kad nesilaikote Mūsų sukonstruoto šitam kūnui GYVENIMO – KUO JŪS TURITE GYVENTI.

Todėl ŽINOKITE, kad jūsų DABARTINĖ aplinka įtakoja VIRUSŲ MUTACIJĄ, BAKTERIJŲ DAUGĖJIMĄ IR MUTACIJĄ. Ir jūsų pačių virpesių poveikis ir virusams, ir bakterijoms yra MILŽINIŠKAS: arba jūs galite tapti taip pat Mūsų pagalbininkais, gydydami vieni kitus, kada pasikviečiate Mus tam, kad galėtumėte suteikti pagalbą tiems, kuriems ji reikalinga, arba jūs galite tiesiog prisidėti prie tų, kurie nieko nežino apie Mūsų egzistavimą, ir tuo pačiu gausinti ligas fizine išraiška, kurios ateityje pasireikš labai skausmingai Mūsų PATIEMS MYLIMIAUSIEMS VAIKAMS šitame pasaulyje.

Bet jūs, žinodami šitą šviesą, ir turėdami laisvą valią, ir tokį JAU sukauptą PATYRIMĄ, argi netapsite IŠMINTINGŲ SPRENDIMŲ ŠEIMININKAIS? Argi jūs nenorėsite tapti Mūsų pagalbininkais kiekvienoje aplinkybėje, kiekvienoje vietoje, kiekvienu atveju? Ir šituo pačiu įgydami dar naują patyrimą, sustiprėdami savo įtikėjimu, savo veikimu, ir tuo pačiu kitiems paliudydami – savo materialiais veiksmais – ŠTAI KĄ aš gavau iš savojo kaimyno ar kaimynės, savo giminaičio, praeivio.

Jūs visi esate Mano vaikai, VISI – ir tie, kurie sergate, ir tie, kurie esate sveiki, tie, kurie esate atsivėrę, ir nusisukę nuo Manęs – VISI esate Mano MYLIMIAUSI vaikai. Todėl jūs turite tarpusavyje bendrauti kaip vienas kitą MYLINTYS broliai ii sesės. Ir visada patirsite, kad jūsų kūnas NUO KIEKVIENO MEILĖS VEIKSMO STIPRĖJA, TAISOSI, JEIGU JIS BUVO PAŽEISTAS.

PASITIKĖKITE MANIMI, PASITIKĖKITE MUMIS, IR VEIKITE BE BAIMĖS!

Baimė NĖRA iš Mūsų. Mes NESIUNTĖME jums baimės. Mes NEGALIME sukurti baimės, kada siunčiame MEILĘ, kuri TIRPDO bet kokią baimę. MEILĖ YRA VEIKLI. Baimė yra stingdanti, paralyžiuojanti. ŠTAI DĖL KO YRA JŪSŲ LIGOS.

Algimantas:

Ačiū Tau, Begaline Dvasia-Motina-Sese už šitą nuostabų mokymą. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
-------------------------
Nuoširdus ačiū už šito mokymo įrašymą ir išrašymą Violetai, kad jį galėtų studijuoti VISI mūsų Forumo dalyviai.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-05-19 23:41:04

Komentarai

Dauguma pagyvenusių žmonių savo kūno negalavimus sieja su amžiumi. Pasiteiravus apie sveikatą, pradeda vardinti ligas, o
galiausia sako, ko norėt senatvė. Lyg tai senatvėj būtų natūralu sirgti. Taip, ligos pasireiškia daugiau senatvėj, bet ir tai
priklausomai, kaip mes maitinomės, ar puoselėjome savo kūną. Kūnas mums ne tam suteiktas, kad metams bėgant kauptume
ligas. Ligos, negalavimai parodo menką dvasinį lygį. Tik einant Gyvuoju Meilės Keliu stiprėja ir sveiksta kūnas.Ir
tik toks pasakymas yra teisingas " Sveika siela - sveikas kūnas". Aš save priskiriu prie pagyvenusių žmonių, tačiau jokių
problemų su sveikata neturiu ir virusinės ligos manęs nekamuoja. Šeimoje taip pat sumažėjo susirgimų, jei kuris ir
suserga, tai labai greit ir pasveiksta su maldos pagalba. Geriausias ir patikimiausias gydytojas Tėvas - Rojaus Trejybė.
Kur yra įtikėjimas ir besąlyginis pasitikėjimas Rojaus Tėvais iš ten ligos pasitraukia. Reikia puoselėti savo kūną, nes
jis yra Rojaus Trejybės šventovė materialiu pavidalu ir suteiktas mums tam, kad pasireikštume gėrio ir grožio darbais visumos labui.

Telydi jus ramybe

Su meile

Leonida
2011-12-14 21:01:56



Daug žmonių dabar serga įvairiais virusais, kurie pasireiškia galvos skausmais, pykinimu, aukšta temperatūra ir kt. Prieš savaitę tokiu neaiškiu virusu susirgo mano šeimos nariai, kurie apsikrėtė pas senelius kaime. Pirmajam ligos simptomai pasireiškė mano broliui, jis blogai jautėsi, pirmadienio vakare pakilo aukšta temperatūra (apie 38,5). Mama bandė duot įvairių vaistų, bet aš pasakiau, kad geriau gerti tik arbatas ir vandenį su druska, nieko daugiau. Viduje tvirtai jutau, kad jam neprireiks jokių vaistų, nes tai cheminiai preparatai, kurie tik gali nualinti organizmą ir susilpninti natūralias organizmo gynybines funkcijas. Vakare mamai pasakiau, kad pasimelstų už brolio pasveikimą. Aš taip pat nuoširdžiai pagarbinau Rojaus Trejybę ir pasimeldžiau, siųsdama meilės virpesius ir prašydama, kad gydytų jį. Per naktį jam nukrito temperatūra, organizmas gausiai išprakaitavo. Jau ryte jam nebuvo temperatūros, o kai grįžau iš darbo namo, jautėsi pakankamai gerai. Tėvams viruso simptomai pasireiškė labai nežymiai, greitai jų sveikata irgi atsistatė. Aš gi kasdien meldžiausi už juos, prašydama Rojaus Trejybės, kad stiprintų ir gydytų. O šiandien iš mamos sužinojau, kad tokiu pat virusu susirgusi kaimynų mergaitė buvo nuvežta net į infekcinių ligų ligoninę, pasekmės buvo daug liūdnesnės nei mano šeimos nariams.
Kada Tėvo paklausiau, koks tai virusas, Jis man labai aiškiai paaiškino, kad visi virusai yra žemesnio energetinio dažnio, todėl jie prikimba prie tokio žmogaus kūno, kuris spinduliuoja tokius pat žemesnius energetinius virpesius, kai dvasia nėra atsivėrusi, kad galėtų gerti gyvybingus aukšto dažnio energetinius virpesius tiesiai iš Rojaus Tėvų. Štai todėl yra tiek daug sergančiųjų žmonių, kurie kaip lakmuso popierėlis man jau parodo, kad jie nėra atradę Rojaus Trejybės savyje, nepatiria jų gydančių gyvybingų meilės virpesių poveikio, todėl sirgs tik dar daugiau. Ir visa esmė – gyvenimas be gyvo Kūrėjo dvasinio pagrindo.
Todėl kai praeitą savaitę mama vis paklausdavo, ar aš gerai jaučiuosi, atsakiau - taip ir kad nesusirgsiu, nes viduje tikrai tikėjau tuo, ką pasakė Tėvas ir ką jau ne kartą apie sveikatą yra perteikę Rojaus Tėvai. Juk kuo dažniau ir nuoširdžiau dedame pastangas dvasios atsivėrimui, tuo daugiau į mus priteka meilės gyvybingų energetinių virpesių, kurie sutvirtina ir gydo kiekvieną kūno ląstelę. Kūnas tampa tik sveikesnis ir atsparesnis bet kokioms infekcijoms ar ligoms, o tuo pačiu iš atsivėrusios dvasios spinduliuojami meilės virpesiai gydo šalia esančius dvasios brolius ir seses.
Ir visa tai ir dar daugiau yra įmanoma tik dėl kasdienio gyvo ryšio su Rojaus Trejybe.

Jurgita
2011-12-12 21:43:43



Mieliejii, tai, ką rašo Emilis Petras aš taikiau jau 1982 metais, taikydamas indų jogos vieną sistemą, ir tuo metu jau pasiimdavau PRANA GYVYBINĘ ENERGIJĄ IŠ DEBESŲ, IŠ MĖNULIO. Ir tai labai didele dalimi atstatydavo mano išeikvotą energiją, o taip pat GYDĖ mano fizinio kūno tuo metu buvusius fizinius negalavimus, KURIŲ NEGALĖJO IŠGYDYTI JOKIE DAKTARAI IR MATERIALŪS VAISTAI. TAM MAN PRIREIKĖ MAŽDAUG PUSĖS METŲ NUOLATINIŲ KASDIENIŲ PASTANGŲ, KAD VISIŠKAI IŠSIGYDYČIAU SAVO KŪNO FIZINĮ IR SKAUSMINGĄ REALŲ NEGALAVIMĄ.

TUO METU aš dvasiniu keliu iš viso nėjau ir nieko nebuvau dar patyręs, nieko nežinojau apie Tėvo ATRADIMĄ SAVYJE.

Nežinau, ką omenyje turi Emilis Petras rašydamas PAGAL ALGIMANTO METODĄ, kai aš jokio metodo NETURIU. Aš tik jums aiškinu tai, ką pats gaunu iš Rojaus Trejybės, mokau jus palaikyti GYVĄ ryšį su Rojaus Trejybe mūsų gyvojoje Rojaus Trejybės šventovėje, ir atrasti SAVYJE TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ. Bet tai nėra METODAS, TAI GYVENIMAS ROJAUS TREJYBĖS TIKROVĖJE IR TIKROVE.

Tuo tarpu, KĄ SAVO ŠITAME APREIŠKIME-MOKYME JUMS VISIEMS BEGALINĖ DVASIA-MOTINA-SESE kalba apie JŪSŲ SVEIKATĄ jau yra ne mano mokymas, o ROJAUS TREJYBĖS TREČIOJO ŠALTINIO IR CENTRO APREIKŠIMAS JUMS VISIEMS.

Ir tai kaip diena ir naktis - savo KOKYBE - skiriasi nuo to, ką sako Emilis Petras. Jo pasakymai - nesąmoningai - tempia jus žemyn, vietoje to, kad jie būtų TOKIE, KURIE jums padėtų kopti aukštyn ir siekti DIDESNIO, kuriame savaime jau yra MAŽESNIS.

Tai tas pats, kaip sakyti, kad visos religijos kalba apie MEILĘ, todėl ir Rojaus Trejybės GYVOJI IR APREIKŠTOJI URANTŲ RELIGIJA NIEKUO NESISKIRIA.

Tai, apie ką aš kalbu, arba tai, ką apreiškia Rojaus Trejybės VISI TRYS ŠALTINIAI IR CENTRAI PER MANE yra pati RYŠKIAUSIA IR GYVA ŠVIESA SKIRTA VISOMS RASĖMS IR VISOMS EVOLIUCINĖMS RELIGIJOMS DABAR ESANČIOMS URANTIJOJE, VISIEMS ŽMONĖMS DABAR GYVENANTIEMS URANTIJOJE.

Todėl nesiblaškykite į šalutinius ir nereikalingus jums takelius, kurie jus tik SUPAINIOS, BET NEPADĖS, O STUDIJUOKITE - IR TAIKYKITE SAVO GYVENIME - TAI, KO MOKAU JUS AŠ, NES AŠ JUS MOKAU IŠ ROJAUS TREJYBĖS, O NE IŠ SAVĘS, IR MOKAU JŪSŲ VISŲ LABUI, MOKAU IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, GAUTA IŠ ROJAUS TREJYBĖS IR VISIŠKAI SULIETA SU ROJAUS TREJYBĖS VISŲ TRIJŲ ASMENŲ VALIA.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-05-29 23:49:13



DAR KARTĄ APIE SVEIKATĄ

Aiškiaregiai, turintys ypatingų psichinių galių, sugeba įžvelgti, kad kiekvieną žmogų supa ir persmelkia švytintis energinis kūnas, vadinamas bioplazminiu kūnu arba aura. Visai kaip ir matomas fizinis kūnas, jis turi galvą, dvi akis, dvi rankas ir t.t. Kitaip sakant, bioplazminis kūnas atrodo visai taip pat kaip fizinis kūnas. Todėl aiškiaregiai jį vadina eteriniu antrininku arba eteriniu kūnu.

Žodis „bioplazminis" sudarytas iš „bio", kas reiškia gyvybę, ir „plazma", kuri yra ketvirtasis materijos būvis. Pirmieji trys yra: kietas, skystas ir dujinis. Plazma yra jonizuotos dujos arba dujos iš pozityviai ir negatyviai pakrautų dalelių. Tai ne tas pats kas kraujo plazma. Bioplazminis kūnas yra gyvas energinis kūnas, sudarytas iš nematomos subtilios materijos ar eterinės materijos. Supaprastindami terminologiją, terminą „bioplazminis kūnas" pakeisime terminu „energinis kūnas". Mokslininkai, naudodami Kirliano fotografijas, užfiksavo energinio kūno egzistenciją. Šių fotografijų pagalba pavyko stebėti, ištyrinėti ir nufotografuoti mažas bioplazmines struktūras: pirštus, lapus ir t.t. Būtent per šį energinį kūną prana arba gyvybės energija yra absorbuojama ir paskirstoma visame kūne.

Pagal Algimanto metodą , mes šios gyvybinės energijos gauname ir įsisaviname garbindami Rojaus Dievybių Trejybę , pagal Rytų dvasinius mokymus , šios gyvybinės energijos žmogus gali gauti taip pat per įtikėjimą į dieviškosios energijos pritekėjimą . Tuo metodu yra išvystytas Rytų gydymo metodas - gydymas prana , kai gydytojas melsdamas Dievo padėjimo , prana energiją , savo rankomis nukreipia , kitam žmogui , negaluojančiam žmogui . Taigi metodai labai panašūs . Ir aš nesiūlau jų priešpriešos , bet siūlau įžvelgti jų vienovę , kuri sklinda per visą kosmosą ir veikia į žmones pakrauna mus žmones gyvybine energija ir sveikata , per mūsų bioplazminius kūnus , kai žmogus savo protą valingai kreipia dvasinių energijų naudojimui .

Rojaus Dievybių garbinimo metu , visa dieviška energetika teka per mūsų protą , tai tuo pačiu mūsų protas priėmęs šį dvasinį poveikį , sustiprina ir visą mūsų kūno nervų sistemą , o ši nervų sistema , savo ruožtu , jau sustiprina ir sveikatina mūsų bioplazminį kūną , kuris visas , visu savo bioplazminiu paviršiumi jau sugeba sugerti tas dieviškąsias energijas , kurios , vadinamos įvairiausiasis vardais . Kaip prana , gyvybės eliksyras , dieviška meilė , meilės vandenynas , kosminė energija , Dievo energija ir pan. Pavadinimai gali būti įvairiausi priklausomai nuo mokytojo žinių ir šaltinių , tačiau visumoje , per vis didesnį savo proto dvasingumą , mes žymiu mastu galime pagerinti savo bioplazminį kūną , o tuo pačiu ir savo nervų sistemą ir savo visą sveikatą . Kadangi yra sakoma , kad visos ligos iš nervų , tai mūsų proto ir nervų sistemos stiprinimas dvasiniu keliu , atneša naudą ir sveikatą visam fiziniam kūnui .

emilispetras
2011-05-29 20:59:20



Mielieji, iš šito Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės apreiškimo-mokymo noriu paimti du baigiamuosius teiginius:

“PASITIKĖKITE MANIMI, PASITIKĖKITE MUMIS, IR VEIKITE BE BAIMĖS!

”Baimė NĖRA iš Mūsų. Mes NESIUNTĖME jums baimės. Mes NEGALIME sukurti baimės, kada siunčiame MEILĘ, kuri TIRPDO bet kokią baimę. MEILĖ YRA VEIKLI. Baimė yra stingdanti, paralyžiuojanti. ŠTAI DĖL KO YRA JŪSŲ LIGOS”.

ir pridurti dar porą sakinių iš Urantijos Knygos apreiškimo:

“Ir šitoji moteris, kuri DĖL BAIMĖS PRIESPAUDOS buvo sulenkta ir susukta daugiau negu AŠTUONIOLIKA METŲ, Mokytojo žodžiais PATIKĖJO, ir ĮTIKĖJIMO dėka tuoj pat ATSITIESĖ. Kada šita moteris pamatė, kad ji yra atsitiesusi, tada ji pakėlė savo balsą ir pašlovino Dievą.”(1836-00)

Štai du skirtingi dvasinių mokymų šaltiniai, tačiau jie kalba apie tą pačią FIZINIO KŪNO SVEIKATOS SUTRIKIMO priežastį, tik kitais žodžiais:

“Baimė yra stingdanti, paralyžiuojanti. ŠTAI DĖL KO YRA JŪSŲ LIGOS.”

“Ir šitoji moteris, kuri DĖL BAIMĖS PRIESPAUDOS buvo sulenkta ir susukta daugiau negu AŠTUONIOLIKA METŲ, Mokytojo žodžiais PATIKĖJO ir ĮTIKĖJIMO dėka tuoj pat ATSITIESĖ.”

Mes tiek mažai suvokiame mūsų pasąmonines baimes, kad jas iš viso ignoruojame, kaip esminę ligų priežastį, o imame be galo ieškoti priežasčių būtent išorėje, o ne viduje.

O juk toji moteris, kurią Jėzus pagydė įtikėjimu, realiai daugiau kaip aštuoniolika metų buvo fiziškai sulenkta ir nepajėgi atsitiesti. Štai ką daro BAIMĖ, kurią gali kitam įvaryti net ir paties seniausio ir silpniausio fiziniu kūnu žmogaus sakomi žodžiai. Štai kodėl pasaulis turi tiek daug ligų ir fizinių kančių, nes BAIMĖ VIEŠPATAUJA SUJAUKTOJE PASĄMONĖJE, KURI NĖRA PAVALDI SĄMONĖS LAISVAI VALIAI. Ir dėl to susidarius tam tikromis aplinkybėms pasąmoninės baimės žemo dažnio virpesiai jau įsigali ir sąmonės lygiu, ir žmogus patiria stresą, depresija, agresiją, pyktį, pavydą, kerštą, neapykantą, šmeižto pasireiškimą kito atžvilgiu. Ir visa tai sutrikdo normalią fizinės ląstelės veiklos aplinka žmogaus kūne ir jis palaipsniui ima jausti vis stiprėjančius fizinės ligos simptomus. ‘BAIMĖ YRA STINGDANTI, PARALYŽIUOJANTI.” Štai dėl ko nebegali normaliai veikti kūno ląstelės, nes baimė jas paima į savo vergiją. Štai dėl ko mes turime tapti – kiekvienas – IŠLAISVINTOJAIS, IŠLAISVINTOJAIS IŠ BAIMĖS VERGYSTĖS, KAD KIEKVIENA LĄSTELĖ GALĖTŲ VEIKTI TAIP, KAIP SUMANYTA KŪRĖJO. Štai kodėl mes tik garbindami Rojaus Trejybę ir patiriame GYVĄ PALAIMOS BŪSENĄ GYVŲ DVASINIU RYŠIU SU ROJAUS TREJYBE. O tokiomis sąlygomis sveiksta kokio nors – silpnesnio genetiniu paveldėjimu – organo baimės pažeistos ląstelės ir stiprėja dar likusios sveikos ląstelės.

O išlaisvinimas pasiekiamas per PASĄMONĖS nuraminimą garbinant Rojaus Trejybę ir meldžiantis iš visos širdies, NUOŠIRDŽIAI, VISŲ LABUI su giluminiu įtikėjimu.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-05-27 15:00:01



Tikrai, Emilipetrai, kad ne mums spręti apie kitų žmonių sveikatą ir ne mums kalbėti, kaip sakai apie " žmogaus vidaus būklę , sielos , dvasios turtus , sielos lobius , apie šviesą prote ir sieloje". Manau, kad paprasčiausiai kiekvienam yra pagal tikėjimą. Kas bijo susirgti - serga, kas bijo skurdo - skurdžiai gyvena. Tie, kurie turi gerus namus ir automobilius, netiki, kad gali būti kitaip ir todėl visa tai turi. Kas yra geriau: turėti ar neturėti materialių turtų? Viskas priklauso nuo to, kur yra tavo širdis. Jeigu ji čia, namuose ir automobiliuose, tai kartu su jais ir pūna, rūdyja, o jeigu su Rojaus Trejybe, tai išlieka memirtinga ir tada nesvarbu, kiek metų pragyvensi šitame lygyje.

RimantasV
2011-05-23 09:15:51



MELIEJI, TAI KĄ RAŠO EMILISPETRAS, YRA NE KAS KITA, KAIP JO ĮŽVALGOS pasireiškimas jo paties samprotavimais.
Pirmiausia apie šviesulius.
EmiliuiPetrui atrodo, kad tai nesuprantami dalykai, man jie yra AKIVAIZDŪS IR AIŠKUS, IR JUOS AŠ STEBIU JAU DAUGIAU KAIP DEŠIMTĮ METŲ. Tai tiesiog kitų planetų ateivių lavai, ir jie nuolat lankosi mūsų planetoje, o jų gausa vis bus labiau pastebima įvairiuose pasaulio kraštuose, kad jau jokiu būdu nebebus galima apie jų atvykimą toliau tylėti ir mokslininkams, ir politikams, kaip tą daro jie dabar, kada vis tiek mėgina neigti jų atvykimo faktą.

Ateivių misija PADĖTI MUMS EITI ŠVIESOS KELIU, tačiau mūsų AGRESYVUMAS trukdo jiems užmegzti ryšį su mumis, nors jų mes nepajėgūs sunaikinti, o labai norėtume, kadangi jų energijos įsisavinimo būdai toli pranoksta mūsų lygį.

ATEISTŲ tikrąja žodžio prasme NĖRA IŠ VISO. Tie ateistai, kurie save šitaip vadina, jie vis tiek tiki aukštesniu poru, aukštesne jėga, aukštesne energija, aukštesne harmonija, bet neigia bažnytinį dogmatinį DIEVĄ, ir gerai daro jį neigdami, nes tokio bažnytinio dievo iš viso nėra.

Tuo tarpu FIZINĖ SVEIKATA - TAI NE TAI, KĄ JŪS MATOTE VIEN TIK MATERIALIU ŽVILGSNIU, BET IR VIDINIAI PERGYVENIMAI, STRESAI, KURIŲ JŪS NEMATOTE, YPAČ KADA ŽMOGUS LIEKA VIENAS, SU SAVO MINTIMIS. O juk į tas minčių kaskadas, jų virpesius reaguoja kiekviena gyvą kūno ląstelė. Todėl menkos baimingos mintys alina ląstelės energiją. Tačiau kiekvienas mes turime dar ir genetinį paveldėjimą, todėl vienam anksčiau, kitam vėliau vis tiek teks patiri fizinių ligų karčius vaisius, jeigu tas žmogus ir toliau gyvens be GYVO ATSIVĖRIMO ROJAUS TREJYBEI, TAI TIK LAIKO KLAUSIMAS. Tuo labiau, kad EmilisPetras rašo, kad jo tokius giminaičius "ligos ir negandos neperdaugiausiai juos lanko," tai reiškiia kad vis tik JIE PATIRIA IR NEGANDAS IR LIGAS, O NETURI PATIRTI NEI VIENO, NEI KITO, JEIGU BŪTŲ ATSIVĖRĘ GILUMINE PRASME ROJAUS TREJYBEI.

DAR DAUGIAU - JIE GYVENTŲ HARMONIJOJE SU KŪRĖJU IR JŲ AMŽIUS SIEKTŲ MAŽIAUSIAI 300 METŲ - IR BE JOKIŲ LIGŲ.

Todėl EmilioPetro samprotavimai turi labai seklų DVASINĮ pagrindą, be jokios DVASINĖS ĮŽVALGOS, NORS SU SAVO IŠVADOMIS IR APIBENDRINIMAIS JIS LEKIA STRIMGALVIAIS Į AKLAVIETĘ IR KLAIDINGAS SAMPRATAS.
TAI, KO NEMATO EMILISPETRAS - ŽMOGAUS VIDAUS BŪKLĖS, SIELOS, DVASIOS TURTŲ, SIELOS LOBIŲ, MATAU AŠ.

TODĖL DAR KARTĄ JUMS SAKAU, KAD LABAI GREITAI NET DABAR ATRODANTIS FIZIŠKAI LABAI STIPRUS ŽMOGUS, BET BE RYŠIO SU KŪRĖJU, TAI KAIP MILŽINAS SU MOLINĖMIS KOJOMIS, KURIOS SULINKS NUO JO SVORIO, JEIGU JOS NESIREMIA Į KŪRĖJĄ DVASIOJE.

VISKAS YRA GYVA IR VIENINGA SISTEMA - TIEK KŪRINIJA, TIEK FIZINIS ORGANIZMAS. IR JIS YRA SUSIETAS SU KŪRĖJU PER MŪSŲ VIDUJE GYVENANČIĄ KŪRĖJO MUMS PADOVANOTĄ DVASINĘ ASMENYBĘ, IR JO PATIES DVASINĮ FRAGMENTĄ.
RAUSVI ŽANDAI JAU LIUDIJA NESVEIKĄ - DEHIDRUOTĄ KŪNĄ - ir tik laiko klausimas, kada toks žmogus pajaus skausmus.
Tačiau dėl savojo neišmanymo žmonės tokį fizinį pavidalą KLAIDINGAI laiko sveiku, KAI FIZINĖS LĄSTELĖS JAU SENIAI ŠAUKIA PAVOJAUS SIGNALĄ, TIK ŽMOGUS DĖL SAVOSIOS TAMSOS IR TOLIAU SAU SPENDŽIA DAR SIAUBINGESNIUS SPĄSTUS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-05-22 08:33:49



Kai parašiau pirmą komentarą , išėjau į balkoną pasižvalgyti po dangų ir staiga pamačiau labai didelę žvaigždę . Buvo jau be 15 min. , 23 valanda . Geriau įsižiūrėjus , pamačiau , kad tai buvo ne žvaigždė , bet labai graži šviesa , apie trijų kilometrų aukštyje , skrendanti graži šviesa . Toliau dar pastebėjau , dar tokius pat du šviesulius jau toli nutolusius ir tik silpnai bemirksinčius . Pašaukiau sūnų , kad atbėgtų ir pažiūrėtų į tas keistas šviesas . Jis pamatė šį šviesulį jau nutolstantį ir mums taip bežiūrint , vėl ketvirtas šviesulys , labai gražiai šviesdamas , tačiau be jokio garso pasirodė ir ta pačia kryptimi nuskrido , kaip ir tie trys šviesuliai .
Vienu žodžiu , matėme labai gražius šviesulius , vertikaliai virš daugiabučio namo praskrendančius , tolyn , link Kėdainių , tačiau be jokio garso ir judančius keleto šimtų kilometrų per valandą greičiu .

Taigi gyvenime daug ką matome , ko negalime nei suprasti , nei paaiškinti . Ir tai buvo lyg ir ženklas į mano anksčiau parašytus žodžius , apie ateistus ir tikinčiuosius .

emilispetras
2011-05-21 23:11:59



Tikrai pritariu tokiam išmintingam mokymui . Na, gal būt , čia netinka žodis ,,pritariu " , tikriausiai būtų geriau - tikrai tikiu .
Visa tai tikrai , tikra tiesa , neturiu jokių bet , tačiau , kaip visada yra toks klausimėlis . O kaip su tais žmonėmis , kurie nei garbina , nei gieda , nei meldžiasi , tačiau nuostabiai gerai gyvena ir visokio ligos ir negandos neperdaugiausiai juos lanko ? Turiu savo giminų ir pažįstamų tarpe ir tikinčiųjų ir ateistų , tačiau sėkmė ir gerovė , dažniausiai ateistų pusėje . Na , aišku , turi tie ateistai ir šiokį tokį tikėjimą , kad yra Dievas - ir viskas . Ir daugiau nedaro nei kokių ritualų , nei maldų ir normaliai gyvena , kaip ir maldininkai .

Apie žmogaus vidaus būklę , sielos , dvasios turtus , sielos lobius , apie šviesą prote ir sieloje aš nekalbu . Viso to mes nematome , tačiau labai gerai matome puikų automobilį , gerą namą , gerus baldus ir rausvus žandus ir fiziškai stiprią figūrą .
Ką aš tuo noriu pasakyti . Tikriausiai tą , kad pasaulis pilnas netikėtumų ir neviską mes galime suprasti ir paaiškinti .

emilispetras
2011-05-21 22:22:17



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal