Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Patyrimai Gyvajame kelyje, kitu keliu ir sio gyvojo kelio palyginimas.

Noriu pasidalinti savo patirtimi apie si gyvaji kelia ir gyvenima pries tai, kad sita mano patirtis sustiprintu tas jaunas sielas kurios zengia arba tik pradejo savo dvasini kelia.

Perskaites jau nemazai forumo temu ir Tevo- Rojaus Trejybes mokymu, radau sau labai daug atsakymu. Gaila kad tokio forumo nera rusu kalba. tai tikrai unikali vieta kurioje galima rasti gryniausius mokymus, apie GYVA dvasini kelia, pabreziu zodi GYVA, nes dauguma musu sesiu ir broliu kurie eina dvasios keliu medituoja, o ne meldziasi ar kalba su Tevu, daznai juokiasi arba pasiepia tuos kurie tik meldziasi ir bando savais zodziais kalbeti su Tevu. Cia be abejo labai didele ytaka padare ir Budizmas, ir tie dvasiniai mokytojai bei mokymai, kurie savo asmenybes iskele auksciau Tevo. Arba dar kitaip padare ytaka dvasios vystymosi eigai planetoje. Tam be abejo yra isimciu, kuriu zmonems mastantiems stereotipais ir sablonais, ir besivadovaujantiems savo gyvenime tik logika arba krastutinumais (juoda balta, geris blogis) paaiskinti neymanoma, nes tie auksciau pamineti zmogaus proto ypatumai, kaip dumai, slepia nuo ju esme.

Mano kelias prasidejo pries mazdaug 20 metu, Lietuvoje. As turejau mokytoja, kuris padejo pagrindus mano keliui ir visaip moke teorijos ir praktikos, kaip reikia suvokti dvasini kelia, kaip reikia juo eiti, ir kokie sunkumai iskyla juo einant, kaip reikia kartoti mantras ir kodel reikia tai daryti, kaip reikia melstis, ir dar daug yvairiausiu dalyku, kuriu cia ispasakoti tiesiog neymanoma nes tai uztruktu daug laiko ir uzimtu neviena puslapi. Apibendrintai, tai buvo kelias kuris vede link Dievo, taip pat ieskant jo savyje, bet dedant savo asmenines pastangas: Medituojant , Badaujant viena karta per savaite- 24 val. ir darant energetinius pratimus arba uzsiemimus, kurie stiprino energetinius kunus, o tuom paciu leisdavo suvokti tam tikras tiesas ir pamatyti daugiau negu kiti zmones. Tai mazdaug po keturiu metu tokios praktikos, susitvarke mano sveikata, as suvokiau daug gyvenimo tiesu, maciau kad zmones eina visai ne i ta puse, vilkdamiesi per gyvenima ir labai daznai praeidami pro sali, arba savo ignoravimu uzkirsdami kelia savo paciu augimui ir tobulejimui dvasioje. Netgi tie zmones kurie ejo i dvasios dalykus, ir tuom nuosirdziai domejosi arba praktikavo, daznai, kaip as ta gerai maciau jau tada, uzstrigdavo vienoj ar kitoj sferoj, laikydami tai ko jie pasiekdavo jau vos ne tobulybe, ir tuom labai didziuodavosi.
Gyvendamas toki gyvenima suvokiau, kad Dievas yra niekada nesikeiciantis ir visada tobulas.
Kad Dievas myli visus vienodai, nes paleidzia saule pateketi kiekvian ryta ant visu.
Kad zmogaus tobulejimas turi buti is vidaus o ne per isore.
Kad viska gyvenime reikia priimti ir i save sugerti, kaip tai daro vaikai, nieko neignoruojant,
Suvokiau kad visada reikia klausyti savo vidine klausa ir i viska ziureti svo vidiniu regejimu kurie is tikruju pasako kokia yra tiesa ir situacija vienu ar kitu atveju. ir tik jos yra zmogaus tikros akys ir tikros ausys.
Suvokiau kad ka nors isgirdus ir pamacius to ko tu nesupranti ar nesuvoki, ar tau kaip nors nesusiveda, reikia duoti nusesti savyje ir su laiku unikalus zmogaus vidus atsijoja pats grudus nuo pelu.
Suvokiau kad visada reikia siekti auksciausio tikslo niekada neapsitenkinant mazu.
Is savo zodyno isbraukiau zodzius Tingeti, arba as nepajegiu ir taip toliau.
suvokiau, kad pasiteisnimus reikia pakeisti samoningu stebejimu kad nepadaryti to del ko paskui tektu teisintis. ir t.t.
zodziu mokymas buvo ilgas, bet svarbiausias dalykas turbut ka ismokau, tai suzinojus informacija ne sedeti ir priimti ja uz gryna piniga, kaip yra sakoma, bet imtis darbo.
Taigi einant pirmuoju keliu, savo viduje atradau sviesa, nes turbut tikrai to labai troskau. Ta sviesa buvo tikrai materiali, ir tokia kad ja stebint vidiniu zvilgsniu meditacijoje, jau po to atsimerkus atrodydavo kad as ziurejau y saule kokia valanda ir akys net apako, ir su ta sviesa is vidaus ejo tokia palaima tokia sypsena ir ramybe kad nieko panasaus anksciau nebuvau patyres, bet deja tuom su niekuo negalejau pasidalinti, nes net Dvasinis mokytojas to dalyko menyje nepastebejo. Sito paaiskitnti negaliu. Kaip si patirtis baigesi cia nepaminesiu, bet mano giliam nustenimui viskas staiga uzsidare, kai as sau pasakiau kad dabar tai galesiu tureti kada noresiu. Taigi mano gyvulinis ego nusprende kad jis gales dabar maudytis tuose dziaugsmo ir laimes spiduliuose. To nebuvo. Daugiau tokios busenos nepatyriau. Tik supratau, kad kai zmogus prisiliecia prie sitos svieso savo viduje, KELIO ATGAL JAU NERA. TIK I PRIEKi.
Sunku buvo gyventi zinant kad viduje yra tokia sviesa o tu turi gyventi tokiam apsiblaususiam pasauly ir vos ne prietemoje, buvo gan didelis sokas. Su kuriuo reikejo susitaikyti.
Veliau kokiu keliu as bepasirinkdavau eiti ir ji PRAKTIKUOTI, Jo gale labai greitai atrasadavau ta pati saltini, kuris ir buvo centras, bet tuom viskas ir baigdavosi, labai greitas suvokimas ir patirtis ir vel viskas tas pats.
Tai mane isugde ir ismoke kantrybes, daug kantrybes, testi savo paktika net tada kai kiti to nedaro ir kai kiti taves nesupranta, tyciojasi ir tavce juodina. Tai isugde labai stipru harakteri. Kuris jau leidzia buti man drasiu ir kalbeti kitiems apie dvasia ir Dieva su giliausiu pasitikejimu ir isitikinimu.

2010 liepa savo namuose, gryzes is seminaro latvijoje, ant kedes pamaciau jau pries kelis metus man padovanota knyga KALBU JUMS VEL, kuria as sakysim budamas toks ’’dvasingas’’ tiesiog ignoravau, urantijos knyga rusu kalba, buvo man taip pat parvezta, uz kuria as sumokejau bijau pameluoti ar ne €100 jai nedaugiau, bet pavartes ja truputi vis atdedavau veliasniam laikui, jau net buvau ja atidaves kazkam kad nupirktu. Po sio lemtingo sugryzimo is seminaro as pasiemiau knyga KALBU JUMS VEL ir pradejau sakaityti, pirmose pastraipose ar ivade buvo eilutes apie urantijos knyga, del to pagalvojau, kam skaityti ta knyga geriau pasiimsiu urantija. Zodziu palaipsniui beskaitant urantija kuri tikrai patrauke mano demesi ir dar labiau mane dvasiskai praturtino, perskaiciau ir KALBU JUMS VEL. Ir galiausiai atradau ir foruma kurio mokymus, kaip ir yprasta pradejau praktikuoti, ir neilgai trukus jau gavau nuostabiu patyrimu, garbinant ROJAUS TEVUS.

Sis kelias skiriasi nuo visu mano auksciau paminetu praktiku, SIS KELIAS GYVAS. JIS TIKRAI GYVAS. Ankstesnes praktikos apeme pora desimtmeciu dave savo rezultatus, bet sis kelias, juom nuosirdziai einant Jau po keliu menesiu ar net dienu, dave nuostabias patirtis.
Per viena vakaro garbinimo malda as isgirdau mokyma, GYVA MOKYMA EINANTI IS MANO SIRDIES, TAI BUVO FANTASTIKA ZODZIAIS NENUSAKOMA PATIRTIS. Saltinis is kurio sklido sis mokymas, nuramino mano prota ir kalbejo taip, kad jo saltinio zodziai buvo ir esme ir tu zodziu tikslas ir ju pabaiga, labai sunkiai zodziais nusakomas patyrimas, tie svelnus zodziai kele tokia sypsena toki skleide malonuma kad as tuom vienu mokymu svytete svytejau dar geras 4 dienas, kuri zmones irg pastebedavo. Ir norejosi dalintis ir dalinti visiems sviesa ir skleisti ta saltini isoren.

O mokymas buvo toks:
SUNAU TU NESTATYK MANES ISGIRDIMO SAVO TIKSLU, GYVENK CIA IR DABAR, IR SAVO PRAKTIKA IR VIDINE SVIESA KURI SKLINDA IS TAVES MEGAUKIS, DZIAUKIS KIEKVIENA AKIMIRKA, SUSITELK I DABARTIES KIEKVIENA AKIMIRKA, IR NIEKO NESIEK, NESTATYK SAU TIKSLO KAD MANE PASIEKTUM, ZIASK, ZINOK KRYPTI KURIA EINI, IR MEGAUKIS TA PATIRTIM KURIA PRISITRAUKI... tas mokymas pats savaime skambejo kaip procesas, kaip akimirku visuma ir ne kaip pasiektas tikslas. Tai tarsi manes dalis atsivere kitai savasties daliai. Man dar sake TOBULUMUI RIBU NERA, KAI GALVOSI, KAD JAU ESI TOBULAS ATSIVERS DAR TOBULESNES VIRSUNES. DEL TO NESTATYK TOBULUME SAVO TIKSLU BET TEBUNIE TAI BUS KRYPTIS, IR TA KRYPTIM IR EIK. Tada ta vakara gavau asakymus ir i kitus klausimus kurie man rupejo. Atsakymai buvo tobuli ir paprasti, bet cia ju neminesiu. Tik noriu pasakyti kad tegul kiekvienas isgirsta ta balsa savo viduje, nuosirdziai garbina ROJAUS TEVUS, IR NUOSIRDZIAI STENGIASI BUTI JU INSTRUMENTAIS, IR TUOS KURIE TO TIKRAI NORI, TIKRAI APLANKYS TOKIOS O GAL NETGI DAR NUOSTABESNES PATIRTYS.
Dziaukite tie kurie einat siuo keliu, IR PERSKAITE SIAS PATIRTIS DAR LABIAU ATSIVERKITE SIAM KELIUI KURIS YRA TOKS PAPRASTAS, EFEKTYVUS IR SUTEIKIANTIS DAUG STEBUKLU JUSU GYVENIME.
TELYDI JUS VISU RAMYBE IR PALAIMA. KANTRYBES JUMS IR VIS DIDESNIO ASIVERIMO.
Valdas pranskevicius

valdasAirija1
2011-05-20 19:46:42

Komentarai

Mielieji, Vita yra tikrai teisi, mano vardas yra ALGIMANTAS, IR JUO AŠ PRISISTATAU VISIEMS. Algis yra jau KITAS vardas. Tai NE MANO vardas. O kokia čia pagarba ar nepagarba, kai vadina ne tuo vardu, tiesiog - tai NETIKSLU. Tuo tarpu aš jus mokau TIKSLUMO.
Mielas Tadai, aš parašiau ne apie pakitusią elektros įtampą, o apie KOMPIUTERIO SAVAIMINĮ IŠSIJUNGIMĄ IŠ ELEKTROS TINKLO, kas neturi nieko bendro su kompiuterio programine įranga. Tuo labiau, kad mano kompiuteris gauna elektros srovę per autonominį elektros srovės palaikymo bloką, kuris net esant elektros tinklo įtampos svyravimui ar visiškam elektros srovės išjungimui ir toliau bent jau dešimt minučių tiekia srovę kompiuteriui. Tad šiuo atveju kompiuteris tiesiog buvo išjungtas. Ir jeigu kompiuteris yra išjungtas, tuo pačiu jis iš savo atminties ištrina visą informaciją, kuri tuo metu nors ir buvo užrašyta, bet nebuvo specialiai išsaugota. Mano Windows'ų programa labai sena - dešimties metų senumo. Todėl aš vėl turėjau mechaniškai įjungti savo kompiuterį iš naujo pats, kad jis vėl iš naujo pasikrautų. Ir aš iš naujo turėjau vėl pats mechaniškai patekti į internetą, programa manęs neįvedė į internetą savaime, apie ką parašei tu. Tačiau jau kada ĮĖJAU į internetą, bet ne į mūsų svetainę, nes vis dar mąsčiau, ar verta man dabar vėl rašyti, juk viskas, ką buvau parašęs, vis tiek dingo, todėl galbūt kitą dieną ir parašysiu. Ir būtent SU TOMIS MANO MINTIMIS kompiuteris pradėjo PATS veikti ir įvedė mane ne tik į mūsų svetainę, bet ir sugrąžino tą patį dingusį mano jau nemažai parašytą tekstą, nors apie tai aš tik mąsčiau ir nieko mechaniškai nedariau.
ŠTAI KUR YRA REALIOS APVAIZDOS REALUS VEIKIMAS, O NE PAPRASČIAUSIA TECHNOLOGIJA.

MAN TAIP ĮVYKO PIRMĄ KARTĄ, TUO TARPU MAN YRA KITI DVASIOS BROLIAI IR SESĖS PASIDALINĘ SAVO PATYRIMAIS, KAIP APVAIZDA VEIKIA SU JŲ KOMPIUTERIAIS, KAD TIK NORISI GĖRĖTIS JOS TOKIU VEIKIMU, SKIRTU MŪSŲ LABUI IR MŪSŲ GILESNIAM KOSMINĖS ĮŽVALGOS IŠPLĖTIMUI, IR BENDRADARBIAVIMUI SU APVAIZDA VISŲ ŠVIESOS LABUI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile

Algimantas
2011-05-24 12:44:27



Mielas Tadai,o man atrodo,kad Algimanta vadink pilnu jo vardu.Tas Algi,skamba truputi nepagarbiai.Juo labiau,kad Algimantas niekur nepasiraso kaip Algis.Su meile,Vita

vvita
2011-05-24 09:02:20



/kA TIK MANO KOMPIUTERIS PATS ISSIJUNGE, O KADA JI VEL IJUNGIAU, LABAI NUSTEBAU, KAD MANO PRADETAS RASYTI TEKSTAS ISLIKO, NORS JO AS NEBUVAU ISSAUGOJES, IR DAR DAUGIAU, KOMPIUTERIS, KADA JI VEL IJUNGIAU IR IEJAU I INTERNETA, BET NEPARASIAU JOKIO ADRESO, JIS PATS MAN IVEDE I MUSU FORUMA IR ATVERTE MANO SI TEKSTA...../
Na, Algi, ir duodi.
Nežinau, kokio senumo pas tave Windows'ai, bet, kai nuo elektros įtampos šuolio atsijungia mano Windows7, tai automatiškai viskas sustoja į vietas. Jokios Apvaizdos ar stebuklo, paprasčiausia technologija... :)

Tadas
2011-05-24 01:00:43



Taip tai visiška teisybe ką Algimantas parašė šiame komentare. Žmones kaip ygelti bijosi jau vien žodžio Jėzus Kristus. Bet aš juos uzjauciu ir suprantu. Juk visa gyvenimą žmones mokomi sabloninio mąstymo. Stereotipinos mąstymas ysisaknijes zmonese. Tuo pačiu susvetimėjimas. Sutinka aš žmogus pagal drabužį, kazkam turbut tai naudinga. Na bet nieko tam ir esam mes dvasiniai žmones kuriu gyvenimo būdas ir yra, laužyti tuos stereotipus ir padeti žmonėms nusiimti sarvus, ir išdrįsti tarti žodį kuris eina is širdies. Išdrįsti atlikti darbą kuri nuosirdziai nori atlikti parodant meile savo sielos broliui ar sėsei, nepaisant to ką kiti apie tave pagalvos.

Taip tikra tiesa šis kelias skiriasi. 20 metu praėjo kai praktikuoju joga meditacijas, patirtis sukaupta, žinių masė, harakteris islavinas, daug įvairių įgūdžių, daug patirciu.... O pasijusti dalimi visu, Ir Isgirsti Teva kalbant....? To dar neturwjau. Tiek nedaug laiko, vow keister menesiu nuosirdzios praktikos, Kiekviena diena Ir .... As labai dziaugiuosi. Tikiu kad ateis akimirka ar diena, Kai susitiksiu Ir Su Jezumi. Turiu pripažinti kad tikrai nepazysto mūsų visatos kūrėjo energiju. Tikrai labai norėčiau ji susitikti. Ir dar labiau dar aktyviau dirbti visumos labui.

Nuostabios Algimanto patirtys, drąsios, laisvos. Aš linkiu tokiu ir sau ir visiems čia besilankantiems ir dar beuzklysiantiems. Į šia erdvė. Talaimina mus visus Tėvas telydi mus visus Ramybe.

valdasAirija1
2011-05-23 16:47:31



Mielas Valdai, tavo patyrimai yra unikalūs, nepakartojami, kaip ir kiekvieno iš mūsų visi patyrimai yra ORIGINALŪS, NIEKADA NESIKARTOJANTYS, NET IR KITĄ AKIMIRKĄ JAU PATYRIMAS YRA KITAS, NORS ATRODO IR APLINKA TA PATI, IR POŽIŪRIS TOKS PAT, BET NE, NE TOKS PAT - VIS NAUJAS IR NEPAKARTOJAMAS, NES KITA SEKUNDĖ, KITA DVASINIŲ DEBESŲ STRUKTŪRA, KAIP IR FIZINIŲ DEBESŲ VIS BESIKEIČIANTI IR STRUKTŪRA, IR IŠVAIZDA.
kA TIK MANO KOMPIUTERIS PATS ISSIJUNGE, O KADA JI VEL IJUNGIAU, LABAI NUSTEBAU, KAD MANO PRADETAS RASYTI TEKSTAS ISLIKO, NORS JO AS NEBUVAU ISSAUGOJES, IR DAR DAUGIAU, KOMPIUTERIS, KADA JI VEL IJUNGIAU IR IEJAU I INTERNETA, BET NEPARASIAU JOKIO ADRESO, JIS PATS MAN IVEDE I MUSU FORUMA IR ATVERTE MANO SI TEKSTA, KURIS BUVO ISSAUGOTAS, KAI AS JO PATS NEISSAUGOJAU, IR JAU GALVOJAU, GAL NEVERTA MAN SIANDIEN RASYTI, BET VIS TIK KOMPIUTERI IJUNGIAU, IR STAI TOKS PATYRIMAS - NAUJAS...

STAI TAIP VEIKIA APVAIZDA NET IR TOKIU ATVEJU, KAD MES VIS LABIAU PATIKETUME JOS BUVIMU IR REALUMU, IR GALIMYBE JA NAUDOTIS VISU SVIESOS LABUI.
Beje dabar kol kas negaliu perjungti lietuvisko srifto, todel sita iterpini rasau be lietuvisku raidziu. Zemiau bus vel lietuviskos raides, nes tai jau buvo mano parasytas tekstas pries kompiuteriui issijungiant. O po jo vel eis tekstas, kuri rasysiu be lietuvisku raidziu.

Tad musu patyrimai reikalingi KITIEMS, kad mes galetume sustiprinti kitus GYVAJAME KELYJE, KADA JIE MATO MUSU PATYRIMU PRASME MUSU PACIU AUGIMUI.

Juk ir Valdas jau kalba apie ROJAUS TREJYEBE, KAIP APIE SAVO TEVUS, O NE APIE ABSTRAKTU DIEVA, KAIP IDEJA, NES JIS JAU sitame gyvajame kelyje PATIRIA GYVUS MEILES VIRPESIUS, NORS TAIP DAR NESENIAI APIE GYVAJI KELIA NETUREJO JOKIO SUPRATIMO, O SIANDIEN SAVO PATYRIMU JAU JI LIUDIJA IR DAR DAUGIAU, JAU ZINO, KOKIA JO PRASME TIEK JAM PACIAM, TIEK IR VISAI APLINKAI, IR SAVO VAIDMENI SUVOKIA NE KAIP NASLAICIO, BET KAIP ROJAUS TREJYBES SUNAUS, VEIKIANCIO DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE, IR VEIKIANCIO VISU LABUI IS MEILES IR LAISVA VALIA.

Šiandien po gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės šventovėje KAUNE ir po mūsų tarpusavio pabendravimo, aš ne iš karto išvažiavau į Vilnių, bet pasukau dar į Laisvės alėją, o po to, ir į senamiestį, pasižiūrėti Hanzos renginių.

Labai patiko melodingos rusų dainos, kurias dainavo penki kostiumuoti ir augaloti jauni vyrai.
Ir gaila buvo klausytis vokiečių, laužančių savo liežuvį anglų kalba, dainuojant AMERIKONIŠKAS cantry stiliaus daineles, NORS NETOLI PARDAVINĖJO VOKIŠKAS KEPTAS DEŠRELES, BET VOKIEČIAI DAINAVO AMERIKONIŠKAS DAINAS.

Visur pilna alaus, tačiau nepasakyčiau, kad norinčiųjų jo gerti būtų daug. Tai man patiko labiausiai, nes liūdna žiūrėti, kada alus tampa žmogaus šeimininku, kada žmogus plempia alų tapdamas jo vergu. Ir taip labai dažnai vyksta visi renginiai, bent jau Vilniuje. Todėl Kaune man labai patiko toks kauniečių požiūris į alų, kad jį ragavo labai nedaugelis.

Prie katedros stovejo gana gausus burys zmoniu ir klausesi dainuojanciuju. As vis negalejau isskirti kokia kalba dainnuoja, kol galu gale supratau - LIETUVISKAI. Stai kaip jaunimas jau dainuoja,kad vargiai begali suprasti, kad dainuoja lietuviskai. Ka tai reiskia, o gi tai, kad niekas ju nemoke, kaip taisyklingai ir raiskiai tarti zodzius, juk ne SAU DAINUOJA, O KITIMES, KURIE TURI SURPASTI APIE KA GI JIE DAINUOJA. iS PRADZIU MANAIU, GAL TAI KOKIE RUSU ANSAMBLIO DAININKAI. Tada uz ju nugaros pamaciau didziuli plakata, su Jezaus simboline galva ir uzrasu - Jezau, as tavimi pasitikiu - ar Jezau mes tavimi pasitikime. Ir tik tada suvokiau, kad cia tie jauni zmones SLOVINA SAVO DAINOMIS JEZU.
Kada Rojaus Trejybes sventoveje sakaiu savo pamokomaji zodi, as pasakiau ir tai, jog tokios Hanzos dienos yra nuostabi proga GARBINTI ROJAUS TREJYBE AIKSTESE IR GATVESE. Deja, sis renginys nera toks, kad zmones ji panaudotu ROJAUS TREJYBES GARBINIMUI GATVESE IR AIKSTESE, NES JIE TURI KITU INTERESU, KURIE NERA DVASINIAI.

Ir man tikrai buvo malonu klausytis tegu ir ne ROJAUS TREJYBES slovinimo, o tik MUSU DVASIOS BROLIO Jezaus, nes melodija buvo patraukli, nors ir nepakylejanti.

Mano kuprineje dar buvo likusi Jezaus Kristaus apreiskimo KALBU JUMS VEL lietuviu kalba viena knyga, mat po musu GYVUJU pamaldu Rojaus Trejybes sventoveje as tris knygas atidaviau jos pageidavusiems. As tuoj pat pamaniau, kaip tik panasu as del sito ir atejau cia, kad iteikciau Kristaus vardu dovana jauniems zmonems slovinantiems Kristu savo dainomis-himnais.

Kada jie baige savo giesme, as kreipiausi i juos, kad jie padarytu pertraukele, ir leistu man kreiptis i juos. Viena moteris, siek tiek vyresne uz kitus apglebe ant stovo pritvritint1 mikrofona ir paklause manes, ka as noreciau pasakyti. As jai paaiskinau, kad noriu padovanoti Jezaus Knyga-Apreiskima, TODEL PRASAU, KAD LEISTU MAN KREIPTIS PER MIKROFONA, KAD GIRDETU VISI. Si moteris tiek persigando, kad su visu stovu ir mikrofonu pasitrauke nuo manes tolyn. As ja pradeaju raminti,m kad ji NEBIJOTU GYVO JEZAUS APREISKIMO, JUK SLOVINA JEZU CIA. Taciau ji jau buvo pilna BAIMES ir tepasake man, kad sito NERA NUMATYTA JU PROGRAMOJE. As vel jos paaprasiau mikrofono, tacaiu ji apsikabino ji ir ne is tolo neprileido manes prie mikrofono. Taciau mano balsas labai stiprus, jam ir mikrofono nereikia, todel as garsiai kreipiausi i visus, ne tik i slovinusius Jezus:

"Mielijei, as noriu tam, kas nori dovanos nuo Jezaus, padovanoti Jezaus vardu naujaji apreiskima."
Iskeliau rankoje knyga, kad pamatytu visi. As sita apreiskima uzrasiau, kada man diktavo Jezus."
TA PAT AKIMIRKA NUVILNIJO SURMULYS.
"Taip, as uzrasiau si apreiskima, bet apreiskimas yra JEZAUS. Ir as bendrauju ne tik su Jezumi, bet ir su Jezaus Tevu, ir mano Tevu, ir JUSU VISU TEVU."
Moteris, isitverusi mikrofono stovo man tare, "Padovanokite stai jam." Ir mostelejo ranka link vyro, kuris ju ansamblyje grojo elekriniais vargoneliais.
"O kodel as turi klausyti taves, ir jam padovanoti, jeigu jis pats nepraso, kad jam padovanociau?"
Ir tada dar garsiau kreipiausi i visus zmones, kas NEBIJOTE JEZAUS NAUJOJO IR GYVO APREISKIMO, KAS JO NORITE KAIP DOVANOS, KURIA AS IR ESU IGALIOTAS TAM ZMOGUI ITEIKTI JEZAUS VARDU."
Zmones tylejo. Ir kada as buvau betesias savo kreipimasi, toji moteris su mikrofono stovu, mane nutrauke ir paprase, kad as netrukdyciau. As jai pasakiau:
"Jus slovinate Jezu, bet Jezaus apreiskimo BIJOTE..."
Moteris eme jau mosikuoti rankomis, kad as eiciau salin. O viena pagyvenusi moteris, kuri buvo tarp klausytoju garsiai uzstojo mane:
"Kodel jus jam neleidziate kalbeti, tegu kalba jis, netrukdykite jam."
Ir tada garsiai tariau as:
"Stai kam as iteiksiu Kristaus dovana, sitai moteriai, o ne tam vyrui, kuri man pries tai nurode. Si moteris nusipelne tokios dovanos savo issakyta nuostata."
Priejau prie sios moters ir iteikiau Jezaus Kristaus knyga, kuria ji su dziaugsmu prieme ir patvirtino, kad jai si knyga labai reikalinga.
Ir nueinat nuo giesmininku ji tare tiek tiems giesminnkams, tiek man: "Ne sitaip reikia Jezu garbinti. Tai pikti zmones."
O manes paklause, kur mane galetu surasti. As jai atsakiau, kad esu atvaziaves cia is Vilniaus. Jis pasake, kad irgi atvaziavusi is Vilniaus, ir tuoj pat pridure, aisku, kad Tevas suves, kada toks bus reikalas.

Kuprineje dar turejau rusiska ir angliska apreiskimo knygas. Ant palapines pamaciau uzrasa VOLOGDA. Tai senas Rusijos miestas. Pamaniau, gal knyga nukeliautu ir i Rusija. Vologdieciai jau pakavosi savo daiktus. As passiveikianu ir paklausiau, gal noretu kas nors tokia knyga paskaityti. Palapineje tavrkesi gal penki-sesi zmones. Vienas vyras labai tvritai atsake, akd nereiia jam tokioos knygos, nes jjis turi biblija. As jam paaiskianu,kad cia yra daugiau negu Biblija. Jis nustojo rinkti daiktus, ir nustebes pazvelge i mane trardamas:"Zemeje nera didesnes knygos uz Biblija." As jam paaiskinau, kad sis apreiskimas skritas siu laiku zmogui, todel Jezus kalba apie siu laiku gyvenima, ivairias jo sritis, ir apie save kalba, kaip jo mokymus iskraipe, ir kodel tokia dabar padetis pasaulyje, ir kaip ja istaisyti, kad butu sviesa. Taciau vyro tvirtas NE buvo pakartotas vis tiek.Kitas vyras taip pat atsisake. As jiems aiskianu, kad jie neturetu BIJOTI JEZAUS APREISKIMO SVIESOS, NES JI LABAI DAUG KA PAAISKINA, IR SUSTATO VISKA I SAVO VIETAS, KAIP TURETU IR BUTI IR KO NEGALI PADARYTI BIBLIJA. As dar karta parasiau, kad jie nebijotu paimti sia knyga DOVANU. Vyras man tuoj pat atsake, kad jis NEBIJO. As jam paaisklinau, jeigu jis nebijotu tai ir paimtu. O kitas vyras nuosirdziai prisipazino, kad jis tikrai BIJO SIOS KNYGOS.
Tada kreipiausi i daiktus tvarkancia mergina. Taciau ji net paniskai sudrebejo ir kaip automatas-robotas istear4 - NE NE, NENORIU, NEREIKIA. O akyse - SIAUBAS.

Apejau visa Rotuses aikste ir pamaciau vakarietiskos isvaizdos pagyvenusi vyra. Akivazdziai maciau, kad tai buvo atvykelis is Vakaru, ne Rytu. As pasisveikinau angliskai ir paklausiau, ar jis kalba angliskai. Jis man pasake, kad nekalba, nes yra jis atvykes is Vokietijos.
Deja, vokiskai Jezaus Kristaus KALBU JUMS VEL apreiskimo dar nera.

Taigi apibendirndamas savo patyrima Hanza sventeje Kaune pasakysiu, kad be ATSIVERIMO ROJAUS TREJYBEI, BE GYVO TEVO ATRADIMO SAVYJE KAIP ASMENS BAIMES AKYS LIPA ANT KAKTOS IR ZMOGUS NE TIK KAD NEJAUCIA MEILES KITAM SAVO DVASIOS BROLIUI, BET NET IR JO BIJO IR VEJA JI TOLYN NUO SAVES, NORS IR SLOVINIMO HIMNUS SKIRIA JEZUI. Taciau GYVO Jezaus rysio nepatiria, todel BIJO VISA KO, KAS NAUJA IR NEPAZINTA, NORS BUTENT NAUJAS IR NEPAZINTAS APREISKIAMS IR JAM PADETU PAZINTI IR PATI JEZU, IR TUO LABIAU ATRASTI TEVA SAVYJE, KAD BIBLIJA NEBUTU TA VIENINTELE IR RYSKIAUSIA SVIESA-TAMSA.

GYVASIS KELIAS PAKAITALU NETURI.

Telydi jus ramybe.
Su broliska meile,

Algimantas
2011-05-22 21:19:10



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal