Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Aukojimas, kas tai ir kaip tai ytakoja musu gyvenimus

Cia noriu pasidalinti savo patyrimu kuri taip pat jau keleta metu praktikuoju, tai labai sena ismintis, atejusi per istorija jau is Saliamono laiku, ir kitu senu ismintingu saltiniu. Sia savo patirtimi dalinuosi su visais bet tik labai nedaugelis isdrysta tai praktikuoti, manau kad ir kiekvienam tai skaitanciam bus didelis saves patikrinimas.
Sis patyrimas aplankydavo mane visada ir anksciau bet su nauju keliu ir patirtys vis naujesnes ir gyvesnes ir yvairesnes. Parasysiu apie aukojima. Jau anksciau esu girdejes kad 10% musu pinigu mums nepriklauso. Ir ta mokyma as taip pat praktikuoju, 10% MUSU UZDIRBTU PINIGU IR KITU GERYBIU REIKIA ATDUOTI TEN IS KUR ZMOGUS GAUNA SAVO DVASINI PALAIKYMA. TAI LIECIA IR VISAS KITAS GERYBES TALENTUS, ISMINTI SVIESA PINIGUS IR SAVO SUGEBEJIMUS. Kai tai pasakoju zmonems visada pridedu, kad norint ka nors nupjauti visu pirma reikia paseti. Cia lygiai tas pats. Kuo daugiau mes sejame tuo daugiau ir pjauname, kuo daugiau palaikome Savo Rojaus Tevus arba Visata ir asmenis kurie skleidzia ju mokymus tuo Rojaus Tevai arba Visata mums simteriopai atsilygina.
Zmones daznai sakoas aukoju labdarai, as duodu ismalda ir tt. Bet tai yra ne tai ka as turiu omeni. As kalbu apie dvasiniu zmoniu palaikyma, kurie skleidzia sviesa ir dvasios mokymus pasauliui. Taip pat aukoti galima savo laika, sis mano mokymas taip pat yra aukojimas mano laiko kitu zmoniu svietimui. Savo ieskojimu deka as suradau buda kaip gydyti eczema ir sekmingai padedu zmonems jos atsikratyti arba nurodau kelia ka reikia daryti, ir tai darau uz dyka, ir tai yra mano aukojimas visaai ir visumos labui.na ir taip toliau. Taip pat noriu cia Airijoj pradeti pasakoti zmonems apie dvasia,irgi nemokamai , ir tai taip pat yra mano prisidejimas prie visumos svietimo ir sviesos skleidimo. Kiekvienas zmogus turetu sugalvoti ka jis gali duoti visatai atgal, tai yra uz dyka is meiles daromi darbai visumos labui. Tai gali buti ir sypsena, Ir palaikantis zodis, ir jums kurie cia siame forume lankotes ir esate, eilini karta burnos atverimas praeiviui ar giminaiciui ar draugui apie sviesa, Rojaus Tevus apie tikraja Meile ir t.t.
Kai as taip gyvenu ir taip dalinuosi, gyvenime pradeda vykti stebuklai. Kaip sakoma as duodu duodu duodu, o man atgal gryzta visokiausiais budai.
Bet kai nustorju tai daryti, viskas tarsi apsiniaukia ir gryzta i senas vagas, tiktai vel pradedu tai daryti ir vel kaip is gausybes rago viskas pradeda skristi. Gyvenimas pasidaro tarsi stebuklingas, dabar zinau kad tai tevo apvaizda dirba.
Naujame kelyje viskas dar ydomiau. Neseniai paaukojau pinigu. Ir stai jau po dienos ar kiek nepamenu buvo tokia stebuklinga diena, mane visu pirma apipyle darbu, taip kad net dirbau 6tadieni ir sekmadieni. Paskui dar uzejes i knygyna radau vienintele knyga kuri buvo mano svajone, jaigu ja buciau nusipirkes anksciau negu suradau urantus, tai buciau bodhisatvu paveikslais nukabinejes visus namus, bet dabr man tai tik nuostabus meno kurinys. Tai didziuliai bodhisatvu paveikslai ir graziausios mandalos. Knyga i kazkada kainavusi 120$ o as nusipirkau vos uz €30. Veliau ta pacia diena paskambino is loterijos parduotuves ir pasake kad loterijoje kuria kaip sako ant durniaus uzpildziau, laimejau €200 vauceri apsipirkti parduotuveje, ta pacia diena yvertines maza darbiuka, dirbu dazytoju, gavau ji uz €800, tada islipau is masinos surades grazia vieta sauleta diena garbinau Rojaus Tevus uz tokias nuostabias patirtis, ir be galo dziugavau. Dar veliau sutikau zmogu kurio zmona buvo Budiste ir jam papasakojau apie Teva ir padovanojau viena paveiksleli is tos knygos, jis negalejo patiketi savo akimis. Greitai jie paskambinoma ir paklause ar galeciau padaryti mesaza, nes esu ir shiatsu terapeutas. Na ir tokiu nuostabiu patirciu srautastiesiog atsiveria kaip is gausybes rago kuomet pradedi aukoti savo laika pinigus ir kitas vertybes.
Dar syki sakau kad tai bus isbandymas, visiems kurie taiskaito. Betjaigu kas isdrys tai praktikuoti, bukit malonus, cia pasidalinkite savo patyrimais.
As esu girdejes, kad ateis toks metas ir musu Urantijoje kai, pasaulyje bus 10% fondas i kuri aukos zmones savo noru ir sio fondo rupestis bus remti ir dirbti visumos labui, ysivaizduokit kokie laikai zemje butu, viskas atvira visi atiduoda dali savo gerybiu, uz tai gauna is visatos 100 kart daugiau, ir viskas kas suaukota panaudojama visu zmoniu gerovei ir dvasingumui kelti. Nuostabus turetu buti metas. Tikiuosi visa tai kad anors pamatyti gal but jau is morontiniu pasauliu, o gal but patys tai ir pradesime ygyvendinti. Na bet cia tik pasvajojimai, nors niekada nezinai kuom tokie pasvajojimai gali baigtis.:)))
Taigi sekmes visiems praktikuojant ir palaikant saltini, is kurio taip nepaliaujamai semiates isminties meiles ir ramybes,
Telydi jus sekme, Tevo Meile, Ramybe ir Ismintis
Valdas Pranskevicius






valdasAirija1
2011-05-20 22:00:10

Komentarai

Evaldai, nelabai seniai beveik buvome tai pasiekę :)

RimantasV
2011-05-26 07:16:08



Evaldai, iš kiekvieno pagal sugebejimus ir kiekvienam pagal poreikius?

RimantasV
2011-05-26 07:14:07



<...>teis toks metas ir musu Urantijoje kai, pasaulyje bus 10% fondas i kuri aukos zmones savo noru ir sio fondo rupestis bus remti ir dirbti visumos labui,<...>
Noriu papasakoti, kad pasaulyje jau buriasi žmonių grupė, nepripažįstančių pinigų. Pinigai šiaip yra žmonių sugalvotas niekalas, sukūręs visas tūkstantmečių problemas. BE DISKUSIJŲ ČIA!
Monetarinę ekonomiką (pinigais remtą) galima pakeisti naujai suformuluota resursų ekonomiką: plačiau ieškoti venus project. Ir štai tokia ekonomika plius Rojaus Trejybės garbinimas Gyvajame Kelyje yra tokia ateitis, kur neegzistuoja elgetos ir vargšai, kur nereikia jaudintis ar kaip kitaip nerimauti dėl savo materialaus gerbūvio, nes gali turėti viską ir dabar. Sunku tai įsivaizduoti, bet žiūrinti iš tūkstantmečio perspektyvų, tai atrodytų taip: žmonės gyvena vienoje pasaulio valstybėje, kur resursai panaudojami ne pelnui gauti, o žmonių gerbūviui ir resursų išsaugojimui bei atnaujinimui. Lieka užimto klausimas, ir čia žmogus gali atsiskleisti visu savimi, koks yra tikrasis dvasinis aš. Naujoji ekonomika jau greitai, mielieji :)

Evaldas
2011-05-25 12:51:54



Miela, Rita, gerai kad kiekviena savaite neissisukinedama moki mokescius atiduodama ciesoriui tai, kas jam ir priklauso. Dar geriau butu, jeigu tai darytum su dziaugsmu, kaip Valdas Airijoj.
Aisku, kad mokesciai nera auka. Cia as tik pokalbio palaikymui, bet vis tik jie yra reikalingi ir dalis ju eina geriems darbams.
Tikrai, kad dvasinius mokytojus, kurie gyvena is auku, reikia materialiai palaikyti ir daryti tai be priminimu, savo noru ir su dideliu dziaugsmu.
Su broliska meile

RimantasV
2011-05-25 06:49:52



Aš visada prisimenu lietuviška patarle. Ką pasesi ta ir pjausi. Ir drystu pastebėti kad ne atvirkščiai. Kol žmones diskutuoja kas yra aukojimas, mano gyvenimas toliau eina kaip sviestu pateptas. Viskas kaip paduota. Dziaugiesi duodamas, ir dar labiau džiaugiesi, kai žinai, kad viskas kas sklandziai vyksta tavo gyvenime, materialioj ir dvasinej plotmese, vyksta tik dėl to, daliniesi ir remi žmones kurie skleidžia šviesa. Apvaizda panaudoja visas įmanomas priemones toje vietoje ir tame laike, kad tik tau nieko netruktu ir viskas vyktų sklandžiai. Kaip dažnai aš aukoju? O gi sąžine viska pasako. Kaip kiek kam ir kada. Kai myli žmones o ypatingai dvasios brolius ir seses, linki jiems tik pacio geriausio ir džiaugiesi besidalindamas savo laiku gerove ir talentais. Visems nuosirdziai linkiu sklandaus dvasingo ir turtingo patyrimais gyvenimo

valdasAirija1
2011-05-25 00:54:32



Aš visada prisimenu lietuviška patarle. Ką pasesi ta ir pjausi. Ir drystu pastebėti kad ne atvirkščiai. Kol žmones diskutuoja kas yra aukojimas, mano gyvenimas toliau eina kaip sviestu pateptas. Viskas kaip paduota. Dziaugiesi duodamas, ir dar labiau džiaugiesi, kai žinai, kad viskas kas sklandziai vyksta tavo gyvenime, materialioj ir dvasinej plotmese, vyksta tik dėl to, daliniesi ir remi žmones kurie skleidžia šviesa. Apvaizda panaudoja visas įmanomas priemones toje vietoje ir tame laike, kad tik tau nieko netruktu ir viskas vyktų sklandžiai. Kaip dažnai aš aukoju? O gi sąžine viska pasako. Kaip kiek kam ir kada. Kai myli žmones o ypatingai dvasios brolius ir seses, linki jiems tik pacio geriausio ir džiaugiesi besidalindamas savo laiku gerove ir talentais. Visems

valdasAirija1
2011-05-25 00:53:52



Mielieji, ĮSISKAITYKITE Į JĖZAUS ŽODŽIUS, būtent jis ir kalba apie AUKOJIMĄ VISŲ DVASINĖS ŠVIESOS LABUI:

“Kada jūs iš visos širdies pasišvenčiate karalystės evangelijos skelbimui, tada jums neturėtų kilti abejonių dėl paramos jums patiems ar jūsų šeimoms, kurias palikote. Jeigu jūs savo gyvenimą pašvęsite evangelijai, tada jūs tikrai pagal šitą evangeliją gyvensite. Jeigu jūs esate tiktai tikintieji mokiniai, tada jūs turite duoną užsidirbti sau patiems ir PRISIDĖTI PRIE IŠLAIKYMO VISŲ TŲ, KURIE MOKO, SKELBIA, IR GYDO.”

ŠTAI MANO MIELI DVASIOS BROLIAI IR SESĖS, JUMS DAR VIENAS JĖZAUS MOKYMAS IR APIE AUKOJIMĄ-PARAMĄ DVASINIAMS VEDLIAMS, NES BE JŲ JŪS IR PATYS BŪTUMĖTE TAMSŪS, KOKIE TAMSŪS YRA APLINKUI EINANTYS VIEN TIK MATERIALIŲ INTERESŲ TENKINIMO KELIU, NORS IR YRA TURTINGI IR GALINGI ŽMOGIŠKĄJĄ PRASME, BET SKURDŽIAI DVASINE PRASME..

Tik kada patys paremsite VIEN TIK DVASINĖS ŠVIESOS SKELBIMUI PASIŠVENTUSIUS, TIK TADA GALĖSITE KALBĖTI APIE AUKOJIMĄ VISŲ LABUI, ir tada TIKRAI jūs vykdysite Tėvo-Rojaus Trejybės valią, kuri atitinka ir šį Jėzaus NURODYMĄ.

Tačiau šitaip aukoti tegalėsite tik atradę Tėvą savyje ir pajautę Jo ne tik meilę, bet ir kosminę įžvalgą, nes būtent dėl atsidavusiųjų DVASINĖS ŽINOS SKELBIMUI, MOKYMUI, IR GYDYMUI pasaulyje IŠNYKS IR SKURDAS IR BET KOKIOS PAŠALPOS, nes tik jų dėka pasaulio ekonomika ir politika, švietimas ir šeima transformuosis į BROLIŠKĄ TARPUSAVIO BENDRADARBIAVIMĄ DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE VISŲ ŠVIESOS LABUI.

Ir dabar būtent ŠITOKIĄ MISIJĄ AŠ ATLIEKU ROJAUS TREJYBĖS ĮGALIOTAS VISAI PLANETAI - URANTIJAI, NE TIK LIETUVAI. JŪSŲ VISŲ LABUI, IR JŪSŲ VAIKŲ IR ATEITIES KARTŲ LABUI IR JUS MOKAU ŠITAIP GYVENTI SU ROJAUS TREJYBE, ATRASTA SAVYJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-05-24 12:07:54



Kiekviena savaite moku mokescius, dalis tu pinigu eina karalienes seimos islaikymui. Jau kiek metu negaliu "atsidziaugti" savo pasidalinimu su tokia nuostabiai "skurstancia" seima. Pagal Emili ir RimantaV as "aukoju", kai sitie mokesciai yra uzkraunami musu net neatsiklausus ir nera nei auka nei pasidalinimas is meiles. Kaip ir pasalpos ismoketos seimoms.

Rita
2011-05-24 10:25:04



Kai kurie negali suvokti, kad iš mokesčiu, mokamos pašalpos nepasiturinčioms šeimoms, išmokos bedarbiams ir pensijos seneliams.
Su broliška meile

RimantasV
2011-05-24 07:12:38



Mielieji, kaip jūs - kai kurie - negalite suvokti, kad mokesčiai valstybei nėra - ir niekada negali būti - AUKOJIMAS.
Aukojimas butu tik tada, kada suteikiama auka iš MEILĖS IR VISŲ ŠVIESOS LABUI, o ne valstybes funkcijų, KURIOS YRA PRIEVARTINĖS, palaikymui, Todėl tie iš jūsų, kurie kalbate apie mokesčius valstybei kaip AUKOJIMĄ, tik save klaidinate ir nuraminate, jog šitie pinigai bus panaudoti VISŲ GEROVEI. Aukojimas yra materialus PASIDALINIMAS IŠ MEILĖS DVASINĖJE SFEROJE, O NE POLITINĖJE AR EKONOMINĖJE. Štai kada jūs sumokėjote mokesčius valstybei, TADA JAU iš jūsų likusių pinigų ir galite AUKOTI VISŲ ŠVIESOS LABUI. Lygiai taip pat kaip valstybės sumanyti ir įteisinti asmens 2 procentai leidžiamų kam nors paskirti savo pinigų taip pat NĖRA AUKOJIMAS.
AUKOJIMAS YRA JŪSŲ LAISVOS VALIOS PASIREIŠKIMAS IŠ MEILĖS IR VISŲ DVASINĖS ŠVIESOS LABUI, O NE MATERIALIOS GEROVĖS, IR TUO LABIAU NE KIENO NORS NUSTATYTAS KONKRETUS MOKESTIS UŽ KĄ NORS AR ASMENINIŲ PAJAMŲ 2 PROCENTŲ PERVEDIMAS KOKIAI NORS INSTITUCIJAI.

Kai kurių iš jūsų sampratos apie aukojimą iš viso neturi nieko bendro su AUKOJIMU, APIE KURĮ KALBĖJO JĖZUS, IR APIE KURĮ KALBU AŠ, IR KOKS YRA NUMATYTAS ROJAUS TREJYBĖS, KAD EVOLIUCIJOS VIS RYŠKESNĖ ŠVIESA APSIGYVENTŲ ATSIVĖRUSIOSE IE KUPINOSE MEILĖS MŪSŲ DVASIOS BROLIŲ IR SESIŲ ŠIRDYSE, KURIOS IR TEGALI AUKOTI, O NE PROTAS, KURIS KAIP KALKULIATORIUS VISUS APSKAIČIUOJA SAU NAUDINGUS VARIANTUS IR PRIIMA SAU TIK PALANKIUS SPRENDIMUS, IR MANO, KAD JIS AUKOJA, TUO SAVE IR NURAMINA NET NESUVOKDAMAS, KAD TIK SAVE APGAUDINĖJA.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-05-23 11:46:03




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal