Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Jūsų materialūs paaukojimai tiems, kurie skelbia ROJAUS TREJYBĖS DVASINĘ TIESĄ IR ŠVIESĄ.

Mielieji, šitą temą pateikiu dėl to, kad atsidavę vien tik Tėvo-Rojaus Trejybės dvasinės tiesos ir šviesos skelbimui ir skleidimui galėtų sulaukti jūsų paaukojimų. Jiems, kaip ir man, taip pat reikalingi jūsų materialūs paaukojimai.

PAAUKOJIMAS - TAI PASIDALINIMAS IŠ MEILĖS VISŲ ŠVIESOS LABUI.

AŠ JUS RUOŠIU BŪTI DVASINIAIS MOKYTOJAIS, nes be dvasinių mokytojų žmonija egzistuoti negali, žmonijos civilizacija tiesiog subyrės.

Mano sąskaitos numeris yra paskelbtas ten, kur yra atskiras puslapis Rėmimas.

O tie, kurie taip pat gyvena tik iš paaukojimų, savo sąskaitą paskelbs patys šitoje temoje.

Duoti yra palaimingiau negu gauti. Tačiau duodamas, taip pat ir gauni, IR GAUNI DAUG DAUGIAU. Tačiau ir tai dar ne viskas, nes pasidalinimas iš meilės stiprina BROLYSTĖS REALŲ jausmą ir ugdo ASMENYBĖS DVASINĮ CHARAKTERĮ.

Būkite DOSNŪS DALINDAMIESI, NET IR TAIP, KOKS DOSNUS YRA TĖVAS-ROJAUS TREJYBĖ DALINDAMAS SAVE MUMS BE PERSTOJO.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-05-24 17:08:08

Komentarai

Rasau- aciu, aciu... mano siela, nugalejusi baimes ir steriotipus raso, padeka jums- mylimi broliai ir seses, kurios pazistu ir su kuriais dar nesusipazinau, mano siela visus metus trosko padekoti per interneta, bet buvo baime...Dekoju is visos savo mazos, bet augancios, sirdies ir sielos. Su meile.

LaimaR
2012-06-07 14:04:41



Mano mylimi, broliai ir seses, vedama ir skatinama Tevo Trejybes, su tikejimu ir ramybe, parasau savo bankines saskaitos numeri:
LT497300010007462936, banko kodas 73000, Swedbank, Laima Romanovaite.
Su meile, jusu sese. Telydi jus ramybe, Tevo Trejybes meile ir globa. Aciu.

LaimaR
2011-06-06 15:38:11



Ar bereikia komentaro šitai temai. Mums nešama gyva šviesa ir tiesa, visa kūrinija maudosi Rojaus Trejybės meilėje. Nuolat maudomi yra visi. Ar gali tikrovė taip sunkiai skintis kelią dabartinėje visuomenėje? Taip, mielieji, gali. Kada iš visų pusių spaudžia materializmas, atgręžiame jam veidą ir tariame 'ne'. Kol subręsime dvasia, nuolat kiš koją gyvulinis gėdos jausmas. Nėra taip, kad urantų skleidžiama tiesa bus iškart suprasta, suvokta ir gyvai patirta. Todėl daugeliui mūsų visų sesių ir brolių dvasioje ypač sunku prašyti pagalbos. Nereikia galvoti, kad tai išmalda. Tereikia suvokti tai, kad atsidavę Rojaus Trejybei, stengiasi gyvai gyventi, vykdydami Kūrėjo valią. Ir troškimas padėti ar gauti paramą yra mūsų visų priedermė. Tokią šviesą nešti savimi- eiti gyvuoju Rojaus Trejybės keliu. Tebūnie taip, kad nuoširdžiai ir drąsiai prašykime ir duokime. Mes negalime nusivilti netgi kai nesulaukiame paramos. Tai tai pat patirtis- pažinti žmogų, grūdinti charakterį.

Arunas
2011-06-02 01:50:34



Aš manau , kad visi dvasiniai judėjimai , kurie iš tiesų , praktiškai nekuria materialių vertybių , visada yra išlaikomi , remiami tikinčiųjų , bendraminčių , brolijos ar bažnyčių narių įvairiais materialiais aspektais . Tai yra mūsų žemiška tūkstantmečių praktika ir patirtis , dvasinius patarnavimus remti ir aukoti materialiomis aukomis .
Katalikų bažnyčia yra labai turtinga ir ten teka pinigai iš visų pusių , tačiau ir ten praktikuojamas aukų rinkimas pinigais , tai ką jau bekalbėti apie mažesnes bažnyčias , kurios vos kvėpuoja dėl pinigų stygiaus .

O kitokie , visokie pasauliniai dvasiniai judėjimai , dvasiniai seminarai , dvasiniai mokymai , tai tiesiog turi savo nustatytas kainas ir įkainius , noras viskas tariamai ir vyksta per laisvanorišką aukojimą , tačiau visumoje , visa dvasinė veikla turi kainą ir materialiai yra įkainota , kaip dvasinė paslauga . Kai pasižiūriu į tuo dvasinius seminarus reklamuojamus per internetą , tai tiesiog plaukai šiaušiasi , kai už kiekvieną seminaro dieną reikia kloti po kelis šimtus litų .

Mūsų gerbiamas Algimantas , naujo dvasinio judėjimo lyderis , tai gi veltui viską dalina . Ar yra kaina į Šventovę ? Taigi kad nėra .
Algimantas , kaip naujo dvasinio judėjimo dvasinis lyderis , taip pat turi visas galimybes reikšti savo asmenybės privelegijas į savo žodį ir mintis , kurie aukojami visumos labui , tačiau jau kaip dvasines vertybes , aukojamos visiems žmonėms , tai yra to geidžiančioms sieloms ir protams . Tai yra dvasinio patarnavimo paslauga , tačiau kaip ir bet kokia kitokia paslauga taip pat turi kainą ir vertę . Dvasiniame pasaulyje manoma , kad žemėje žmogus už viską turi apsimokėti , jeigu šis žmogus yra sukūręs materialaus atlygio ekvivalentą - pinigą . Tai kas sukurta žmonių ir bendruomenių patvirtinta , tai tų žaidimo taisyklių turi laikytis visi .

Tik kitas klausimas , kiek už ką ir kiek nuo kiekvieno . Štai čia , jau ir reikalingas kiekvieno jau aukštas dvasingumo koeficientas , kad išimti iš piniginės nei per daug , nei per mažai . Nes tai jau prasideda aukojimas , kai kiekvienas aukoja , tačiau pagal savo išgales ir valdomą žemišką turtą . Štai čia svarbiausia neprasilenkti su savo sąžine . Tačiau man , dėl sąžinės ramybės , kad nekankintų klausimas , o gal per mažai aukojau , o gal per daug , kaip aš išgyvensiu , tai visada labiau prie širdies , normalūs mokesčiai . Tada aš žinau , galiu ar negaliu , viename ar kitame renginyje dalyvauti . Bet nepeikiu ir aukojimo akcijų , tegu visi žmonės būna laimingi ir tegu remia vienas kitą aukomis , gerais darbais ir net geromis mintimis , tuo tik sustiprinsime visą pilietinę visuomenę , o tuo pačiu ir mėgiamas dvasines institucijas .

emilispetras
2011-05-26 14:14:20



Labai ydomi tema, tikrai norėčiau sužinoti ir pamatyti ar yra daugiau tokiu žmonių, besilankanciu šiame forume kurie vien tik atsidave Rojaus Tėvu darbui. Ištikrųjų kiekvienas asmeniskai turėtu pajausti sumas ir kam jis norėtų aukoti ir ką palaikyti.

Aš nors ir dirbu kiek ymanydamas darbą besimokydamas sumanumo is Algimanto, bet dar ir dirbu. Dėl to manau dar nenusipelniau kad mane kas remtų.

Esu girdėjęs, kad net kunigai bažnyčiose norėtų aukoti daly pinigu, kuriuos jiems paaukoja žmones, kad tokiu būdu Visata, dar labiau rupintusi jų darbu ir tikinčiųjų gerove.

Si tema manau privertė ne viena susimąstyti, kiek jis aš ji istikro yra atsivėre, ytikeje, drąsus dvasingi ir atsidave Rojaus Trejybes Vedimui.
Geru savęs pažinimo minučių su Meile :))

valdasAirija1
2011-05-25 01:01:29



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal