Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo parodyta projekcija, koks yra mano realus vidinis dvasinis aš, 2011 05 30

Vakar – 2011 05 30 – man buvo parodyta vaizdinė projekcija, kurios aš nesupratau, ir paprašiau, kad Rojaus Trejybė paaiškintų, KAS TAI BUVO?

Aš gulėjau užsimerkęs, tačiau NETIKĖTAI visame apimtame tamsos lauke blykstelėjo baltas kažkoks nesuprantamas šviesulys. Aš likau užsimerkęs ir pamaniau, galbūt man tai tik pasirodė. Po akimirkos jis vėl blykstelėjo, tik jau buvo panašus į siaurą mėnulio pjautuvo kontūrą su savo viršutine dalimi išlenkta dar į viršų ir susiliejančia su kažkokia tiesiai vertikaliai žemyn einančia juostele. Tačiau labai greitai ir šis vaizdinys dingo. Ir liko tik tamsa. Aš vis tiek negalėjau suprasti, kas tai buvo, nors dabar jau buvau tikras dėl vaizdinio REALUMO, o ne tai, kad galėjo raibuliuoti akyse, jeigu saulės šviesoje būčiau užsimerkęs, kada dar tebematai, jau užsimerkus, kokius nors paskutinius smegenyse užfiksuotus šviesos impulsus.
Aš ir toliau likau užsimerkęs, ir netrukus vietoje išnykusio šviesos kontūro atsirado toks pat vaizdinys, tik jau visas nusidažęs sodriai rožine spalva – Tėvo-Rojaus Trejybės MEILĖS SPALVA. Kontūras buvo tas pats, tik spalva skyrėsi.

Aš mėgavausi labai ryškiai matomu vaizdu ir viduje jaučiama tokia meilės šilumos banga, kad net pradėjau verkti.

Netrukus vaizdinys išnyko.

Aš pagarbinau Rojaus Trejybę ir kreipiausi į Ją, KLAUSDAMAS, AR TAI BUVO MANO PATIES PASĄMONĖS SUTEIKTAS MATYMAS, AR TAI BUVO ROJAUS TREJYBĖS MAN DUOTAS VAIZDINYS, TURINTIS KAŽKOKĮ MAN REIKALINGĄ MOKYMĄ, KURIO AŠ NESUPRATAU.

Labai greitai į mano prašymą atsiliepė Tėvas:

“Aš esu Pirmasis Šaltinis ir Centras, tavo vadinamas Visuotiniu Tėvu, ir TAVO Tėvu. Mes tau parodėme dabartinį TAVE. Tu tik akimirką blykstelėjai MŪSŲ balta ryškia spalva, kuria Mes VISADA ir švytime, nes tik ji sudaro Mus, ir tik ji išsiskaido į kitas vaivorykštės spalvas, ir begalinius tų spalvų atspalvius jau Mus išskaidančius į Meilės, Gailestingumo, Tiesos, Teisingumo, Gėrio, ir Grožio PASIREIŠKIMĄ MŪSŲ TIKROVĖS ARENOJE, SKIRTOJE JUMS. Tada tu ilgiau pamatei save Mūsų Meilės sodriai rožine spalva, kuri yra tave pripildžiusi iš Mūsų. Tačiau tavo paties asmenybės šitokios spalvos kontūras yra dar labai siauras ir negilus. Tu net nesupratai, nes ne iki galo gerai pamatei visą vaizdinį, jog tai buvo LANKO KONTŪRAS. Jis visas – taip pat ir įtempiama lanko guma, kurios tu iki gali ir nepastebėjai, nes ji kuo labiau leidosi žemyn, tuo labiau plonėjo, kol tau liko nepastebima – nusidažęs Mūsų Meilės spalva, bet tavojo lanko guma yra dar visai neįtempta, dėl to toks plonas lankas, ir visas jo kontūras. Kuo daugiau įtempsi lanko gumą, tuo daugiau tau reikės įdėti asmeninių pastangų, tuo galingesnė Mūsų meilės jėga bus tavyje ir vis labiau didins paties lanko kontūrą, kad jis nusidažęs Mūsų Meilės sodriai rožine spalva vis daugiau tirpdytų juodą spalvą, kuri yra tiek tavoji pasąmonė, tiek tavoji aplinka, kurie tau atrodo juoda kaip nakties kosmosas. Tuo tarpu tokia spalva kosmosą matai tu, kai MES jį matome TIK BALTĄ – MŪSŲ ŠVYTĖJIMO ŠVIESA.

Štai kodėl tavojo lanko vis stipresniam įtempimui nuolat reikia vis stipresnių tavo asmeninių pastangų, kad Mūsų Meilės strėlės materialiais darbais pasiektų vis tolimesnes vietas.

Vien tik nuo asmeninių pastangų ir priklauso, kad šis – dabar toks nedidelis – lanko kontūras užpildytų viską tavyje, ir TAMSOS IR BAIMĖS neliktų iš viso, NET IR TAIP, KAIP JOS NĖRA MŪSŲ VIDUJE, KUR VIEŠPATAUJA MEILĖ VISUMAI, KURIOJE IR ESATE KIEKVIENAS.“

Po tokio nuostabaus mokymo-paaiškinimo man tapo tiek gera ir šilta viduje ir savyje pajutau SAVO BŪSENA, kokia MILŽINIŠKA Rojaus Trejybės galia YRA mano viduje, kada su Ja susilieji savo visu atsivėrusiu vidumi, savo dvasiniu aš.

Tačiau tokią būseną išlaikyti – ir ją stiprinti – ir būtinos asmeninės pastangos, kad lanko gumą būtų galima vis labiau ir stipriau įtempti su vis stiprėjančiais DVASINIAIS RAUMENIMIS ir GILESNIU PASITIKĖJIMU Rojaus Trejybe.

Ir tai tinka kiekvienam tvariniui, tiek žmogui, tiek sielai – jau esančiai morontiniu pavidalu, tiek dvasiai – dvasiniu pavidalu.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2011-05-31 11:39:25

Komentarai

Nuostabus patyrimas. Dar smagiau kuomet is karto galima gauti atsakymus, dėl to kas įvyksta. Apie lanko ytempima rašo ir bhagavadgita. ... Tai ytempk gi ksatrijau lanka... Dvasiniu pastangų dvasinio harakterio ytempimas. Taigi asmenines pastangos visgi yra reikalingos. Neužtenka vien stengtis atsiverti Tėvui, dvasinės pastangos reikalingos. : savo harakterio ugdymas. Įpročiu pakeitimas. Suvokimo gilinimas, kantrybė, ir kitos savybes turi būti ugdomos,
Dar manau labai svarbu jausti kryptį ir pratinti savo protą vis labiau į Dievą atsigręžti. Vis labiau jam atsiduoti, vis daugiau ir labiau juom pasitikėti.

Kryptis tai mūsų proto aštrumas ir širdies šviesa. Taigi ir lankas turi būti tempiamas tik tada kai strėlės uzastrintos, kitaip tariant, žinok kryptį ir tada tempk lanka- savo dvasines pastangas.

Taigi dekim pastangas, gyvenkim čia ir dabar, atsiverkim visa siela, Tėvu dvasiai, ir atsiduokim Vedimui is vidaus.

Ramybes visiems

valdasAirija1
2011-05-31 13:59:37



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal