Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Su Tevo pagalba, pagijo mano sunus.

Noriu pasidalinti savo patyrimu. Esu praktikuojantis Shiatsu, Japonisko gydomojo masazo specialistas. labai dazani padedu zmonems su visokiais negalavimais.
Susirgo mano sunus, pradejo koseti, na ir si siki nieko negalejau padaryti, naudojau garinimo proceduras, yvairias tinkturas, arbatas, netgi vaistus, jam palengvedavo, bet vos isejus i lauka ar i mokykla, jis gryzdavo kosedamas ir kosulys ji kankino na kas desimt sekundziu. Turejom tokiu problemu su juo ir anksciau, bet tokio ilgo periodo, kad vaikas sirgtu dar nebuvo.
Kai as dienos metu dirbu, beveik visa laika meldziuosi, nuosirdziai meldziuosi, arba garbinu Teva-Trejybe. Ta diena taip pat meldziausi ir sakiau: Teve, as tiek meldziuosi, uz visus, meldziuosi uz savo vaikus, ir kitu vaikus, uz viso pasaulio vaikus, na bet sakyk kodel as nesugebu susitvarkyti su sia mano sunaus problema, kad jis jau kosti ir diena ir prabudes nakti, ir jau issikankino, ir jokie vaistai nepadeda, Nejaugi, sakiau as, tos mano maldos ir pastangos ir enegretinis gydymas niekam verti? As dariau jau visokiausiu formu gydymus, ir nieko... prasau Teve, padek man isgydyti sunu, arba tu jiisgydyk, jaigu tokia yra tavo valia.
ta diena nieko neyvyko. ...Prabudau nakti nuo sunaus kosejimo... ir iskarto prabudes pajutau ta energija, kurios sumaisyti su niekuom neymanoma. Tai energija sklindanti is vidaus, skleidzianti sviesa, kartais balta kartasi auksine. Tai energija kuri pati yra ir pradzia ir galas, visa ko priezastis irpasekme, jaigu taip galima issireksti, tai nenusakoma zodziais gyva vibracija, kuria jau esu viena karta patyres kartu su mokymu, ir daugybe atsakytu asmeniniu klausimu, apie tai jau siame forume rasiau. tai Minties Derintijo Energija, jos nesumaisyciau jau su niekuom.
tada savo vidiniu zvilgsniu as pamaciau savo sunaus plaucius, kuriuose buvo gausu gleiviu ir jie labai keistai uze, tada tuo pat metu savo mintim nuraminau jo plaucius, viskas pradejo rimti. Vaikas vistiek dar kosejo. tada is vidaus pajutau impulsa ir mintimis savo sunu perkeliau i savo vidu. pamaciau kaip auksine sviesa manyje, susiliejo su tokia pacia sviesa jo viduje, ta pacia minute sunus nustojo koseti... kaip ranka nueme. As tada tik pagarbinau Teva, pasimeldziau, ir su didziule palaiminga sypsena uzmigau. nuo tos nakties, sunus nebekosti. stai toks stebuklingas malonus pagijimas.
Prie sios temos taip pat noriu prideti ir toki paraginima. Labai daznai mes reikalaujam is savo vaiku, kad jie ''klausytu'' butu geri :) taip pat reikalaujame kad jie teisingai atliktu savodarbus... bet brangieji ar mes kada nors uz juos pasimeldziam? ar paprasom TEVO pagalbos savo vaikams? o apvaizdos, kad juos vestu? susimastykim.
anksciau as buvau toks reikalaujantis, auksciau aprasytas tevas. kai atradau si kelia, ir pradejau melstis ir kalbeti Tevui ir su Tevu, o ne medituoti, santykiai su vaikais pasikeite, jie dabar fantastiski.
Taigi dar syki paraginsiu, jaigu is ju reikalaujam, tai uz juos ir pasimelskim

su Meile

valdasAirija1
2011-06-14 22:46:53

Komentarai

Mano vyresnysis sūnus Rolandas gyvena Norvegijoj, nuostabiam gamtos kampelyje. Beveik kiekvieną dieną susisiekiame, pabendraujame, nors iš ryto kalbėjau su jais, bet kilo toks vidinis noras vakare pasiteirauti, kaip praėjo diena. Kai paskambinau, iš karto nieks neatsiliepė, po kiek laiko atsiliepė sūnus, paklausus kaip praėjo diena, pasakė, kad blogai. Papasakojo, kad važiavo su dviračiu, kažkas pakliuvo po ratu, staigiai stabdant dviratį sumėtė ir jis krisdamas smarkiai susižalojo ranką. Kažkoks laidas perrėžė tarpupirštį, gavosi labai gili žaizda. Buvo sekmadienio pavakarys, poliklinika nedirbo, o ligoninė gal už kokių 50 km. Visi sunerimę, pasimetę. Aš paprašiau, kad nusiramintų, pasakiau, kad turime geriausią gydytoją - Rojaus Trejybę. Pasakiau, kad pasimelsiu ir paprašysiu Apvaizdos pagalbos, ir kad sūnus nuoširdžiai pasimelstų. Atsisveikindama nuraminau, kad viskas bus gerai.
Pagarbinus Rojau Trejybę pasimeldžiau ir paprašiau, jei neprieštarauja Jų valiai, Apvaizdos pagalbos, kad pagelbėtų sūnui šioj situacijoj. Baigiant melstis jaučiau, kad viskas bus gerai, vidumi jaučiau, kad pagalba jau suteikta. Po to tik dėkojau ir dėkajau Rojaus Trejybei ir Apvaizdai už suteiktą pagalbą.
Anksti ryte paskambino sūnus ir pasakė, kad viskas gerai, kad žaizda akivaizdžiai pradėjo gyti, jis sako net nesitikėjau, kad taip gali būti. O aš jam ir sakau: "Taip sūnau, geresnio gydytojo niekur nerasi, nes pats artimiausias, patikimiausias ir geriausias gydytojas - Rojaus Trejybė. Kaip nuostabu, kad turime tokius rūpestingus ir mylinčius Tėvus -Rojaus Trejybę su būriu pagalbininkų, kurie pagalbą suteikia nedelsiant, jeigu tik į Juos kreipiamės nuoširdžiai su didžiuliu, didžiuliu pasitikėjimu.
Telydi jus ramybė
Su meile

Leonida
2011-06-21 21:33:30



2011 06 14 po pietų pradėjau silpti, jaučiau kaip temperatūra pradėjo kilti, taip staiga atkritau, ir jau greitai pasiekiau 38.2, pradėjo raižyti pilvo ertmėje, atrodė skausmingai bet koks triukšmas, net žurnalo lapų vartymas taip skausmą kėlė, kad vos beiškentėjau. Man sako gal ligoninę iškviest, bet tai tik juoką sukėlė tokį smagų ir dar didesnį sustiprinimą. Juk sveikoje sieloje, sveikas kūnas, mano mintis viena buvo: Tėve aprišk mano sielos žaizdas, nes be Tavęs niekas to nepadrys. Jau paryčiais prabudus jaučiausi tik kaip po gero bulviakasio, sulaužytas :) Viskas susitvarkė per vieną naktį. Tiesa, jau -inojau ir buvau dar kartą pamokytas apie vandens svarbą kūnui, tai kai prakaitavau, turėjau atstatyti skysčius, gėriau po puslitrį kas pora valandų.
Kas gi mūsų sielas pagydys, jei ne Tu - Tėve - Rojaus Trejybe.

Evaldas
2011-06-16 17:18:49



Mielas Valdai, džiaugiuosi tavo patyrimu, kuriuo tu pasidalinai ir kuris tik patvirtina, kad GYVASIS KELIAS yra ne Urantijos Knygos DOGMATINIS citavimas ir skaitymas, o GYVENIMAS SU ROJAUS TREJYBE kasdien ir visur.

TODĖL GYVAJAME KELYJE YRA JAU DAUG ROJAUS TREJYBĖS APREIŠKIMŲ-MOKYMŲ, kurie IŠPLEČIA URANTIJOS KNYGOS APREIŠKIMO TEIGINIUS. Ir per pastaruosius metus Rojaus Trejybės Asmenų mokymuose buvo ypač akcentuojama APVAIZDA, ir labai tvirtai buvo mums pradėta teigti, kad mes PRAŠYTUME APVAIZDOS ĮSIKIŠTI MUMS KRITINĖMIS SITUACIJOMIS, NE TIK ASMENINĖSE SITUACIJOSE, BET IR VISOS PLANETOS ATŽVILGIU, IR APVAIZDA ĮSIKIŠ.

Ir tie mokymai yra skirti ne tam, kad juos perskaitę nustumtume į PRAEITĮ, bet kad JUOS TAIKYTUME SAVO GYVAJAME KELYJE. Ir taip yra sumanyta ROJAUS TREJYBĖS, kad mus sustiprintų mums žengiant REALIUS ŽINGSNIUS VISŲ LABUI, IR TADA YRA PRIEINAMA APVAIZDOS PARAMA, kaip ir tavo sūnaus atveju, mielas Valdai, Apvaizdos suteikta materiali pagalba buvo REALI IR TURINTI TIKSLĄ TAVE SUSTIPRINTI GYVAJAME KELYJE, O TAVO PATYRIMAS APRAŠYTAS FORUME, STIPRINA IR KITUS MŪSŲ DVASINIUS BROLIUS IR SESES, KAD DAUGIAU PASITIKĖTUME IR ROJAUS TREJYBE IR SAVO ŽENGIMU GYVAJAME KELYJE, O TAIP PAT APVAIZDOS MUMS REALIU PRIEINAMUMU IR VEIKSMINGUMU.

Štai kodėl taip svarbu savo patyrimus aprašyti mūsų Forume, nes jie ir kitų jau pasakotus Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje PATVIRTINA APVAIZDOS VEIKIMĄ ĮVAIRIOSE SITUACIJOSE.

IR KAIP NUOSTABU, KADA KLAUSAISI TOKIŲ ĮVAIRŲ PASAKOJIMŲ APIE APVAIZDOS VEIKIMĄ, ATSILIEPIANT Į MŪSŲ PRAŠYMUS, TAČIAU ŠIE PATYRIMAI TAIP RETAI PADALINAMI MŪSŲ FORUME.

Todėl dar kartą raginu URANTUS GYVAJAME KELYJE - DALINKITĖS SAVO PATYRIMAIS IR PAMĄSTYMAIS APIE TUOS PATYRIMUS VISŲ LABUI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-06-14 23:47:44



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal