Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Ciniškų užrašų ir gestų žemi virpesiai turi realų poveikį žmogaus fizinei sveikatai

Mielieji, šiandien Vilniaus Panoramos prekybos centre pamačiau pardavinėjamus trikotažinius sportinius marškinėlius su gaminamais užrašais. Ir mane šokiravo užrašai su angliškais keiksmažodžiais arba nepadoriais gestų piešiniais, papildančiais lietuviškus užrašus.

Aš paklausiau jaunutės pardavėjos, kodėl jie siūlo užrašus su keiksmažodžiais ir nepadoriais gestais? Ji man atsakė, kad čia sprendžia DIREKTORIUS, ne ji, ką užrašyti. Aš paklausiau, kaip man surasti direktorių, gal galiu jam paskambinti, o dar geriau, kad ji paskambintų jam pati ir perduotų telefoną man.
Ji tą ir padarė. Aš pasisveikinęs prisistačiau savo vardu “Algimantas,“ ir paklausiau jo vardo. “Jonas,“ iš girdau vardą. Tad pasveikinau jį su Joninėmis, su jo vardo diena, ir ėmiau klausti, KODĖL JIS TOKIUS NEŠVANKIUS UŽRAŠUS SIŪLO ANT MARŠKINĖLIŲ. Jonas man atsakė, kad tai “SĄMOJINGA. Ir žmonės labai perka. Rinka diktuoja sąlygas.“ – “Ten, kur cinizmas ir keiksmažodžiai, ten SĄMOJINGUMO NĖRA. Tai labai žemi virpesiai ir jie skatina gyvulinius instinktus. Tuo labiau, kad tai jau baudžiamojo kodekso sfera – keiksmai ir jiems prilygstantys nepadorūs gestai – CHULIGANIZMAS.“ Tada Jonas ėmė mane už "čiupros" – O KAS AŠ TOKS ESU, KAM AŠ ATSTOVAUJU.
Aš jam atsakiau, kad esu ŽMOGUS, o atstovauju ROJAUS TREJYBEI. Jis man sako, kad jis nesupranta, ką reiškia - ATSTOVAUJU ROJAUS TREJYBEI? Paaiškinau, kad tai reiškia, kad aš atstovauju TĖVUI, AMŽINAJAM SŪNUI, IR BEGALINEI DVASIAI – TAI YRA ROJAUS TREJYBĖ – AŠ NEATSTOVAUJU JOKIAI ŽEMIŠKAI ORGANIZACIJAI, INSTITUCIJAI, AR KOMPANIJAI, TIK DIEVIŠKAJAI ROJAUS TREJYBEI.

Tada Jonas man pasakė, kad jis užrašus yra suderinęs su institucijomis, kurios duoda tokį leidimą prekybai. Aš jam aiškinau, kad man tikrai nėra svarbu, SU KUO jis suderino, ir pakartojau jam, kad neatstovauju jokiai ŽEMIŠKAI ORGANIZACIJAI, TIK DIEVIŠKAJAI ROJAUS TREJYBEI, ir jam noriu padėti suvokti, kad jis nežaistų tokio atrodytų nekalto ir jam atrodančio SĄMOJINGO žaidimo, nes tokie užrašai REALIAI skleidžia žemo dažnio virpesius į aplinką ir kelia ligas tiems, kurie tuos marškinėlius nešios ir tiems, kurie juos pardavinėja, o tai reiškia ir jam – Jonui.

Jonas man ėmė teisintis, ką jis gali padaryti, kai tik tokie NEPADORŪS UŽRAŠAI IR MĖGSTAMI IR PERKAMI. Jis supranta, kad tai, ką aš sakau yra tiesa, bet jis yra tokioje padėtyje, kad pakeisti nieko negali, jis turi paklusti rinkos poreikiams.

Aš vėl Jonui aiškinau, kad jis turi ne pats nusileisti iki žemo ir gyvulinio lygio, bet kitus kelti į aukštesnį, nes turi tokią nuostabią galimybę. Tai tas pats, kaip televizija, sako, kad yra PRAMOGOMS SKIRTA, o aš žinau, kad tie žmonės klysta, nes televizija skirta NE PRAMOGAI, BET ŽMONIŲ ŠVIETIMUI IR LAVINIMUI. Todėl tie TELEVIZIJOS žmonės PATYS ir nusileido iki TOKIO žemo lygio, kad dabar nebeturi ką per televiziją žiūrėti. Todėl ir su šitais užrašais jis turi PROPAGUOTI GĖRĮ IR ŠVIESĄ. Man jis VIE TIEK sako, kad niekas tokių marškinėlių nepirks. Aš jį nuraminau, kad TIKRAI PIRKS, IR DAUG LABIAU NEGU SU TOKIAIS MENKO LYGIO UŽRAŠAIS.
Pasakiau Jonui mūsų svetainės adresą. Pasiūliau užeiti į Forumą, kur jis pamatys ALGIMANTO vardą visur, nes Forume vedu DVASINIUS MOKYMUS, KAD ŽMONĖS PAMATYTŲ TIKROVĘ GILIAU.
Jis tuoj pat man pasakė, kad jau įėjo į svetainę. Aš pasakiau, kad ten yra ir nuostabi knyga – Urantijos Knyga – iš kurios gali pasirinkti daugybę ŠVIESOS TEIGINIŲ, kad juos galėtų ir užrašyti ant marškinėlių. Kad jam būtų lengviau suprasti, ką turiu galvoje, pasakiau tokį teiginį – PROTINGUMAS NELIUDIJA DVASINGUMO LYGIO. Jonas galvojo galvojo ir pagaliau pratarė, kad nelabai suprato šį teiginį, kad tai jau kažkas siejasi su Biblija. Paaiškinau jam, kad protas, net ir išvystytas kokioje nors sferoje, nereiškia, kad tas žmogus yra dvasingas, pilnas gėrio. Ir tada į galvą šovė kitas pavyzdys – ŽVAIGŽDĖS DAUG RYŠKIAU MATOMOS NE NUO EKSTAZĘ KELIANČIŲ KALNŲ VIRŠŪNIŲ, BET IŠ KALNŲ BEDUGNĖS SLĖNIŲ. Šitą teiginį jis jau suprato lengvai, ir jam net pritarė.
Aš jam aiškinau, kad Urantijos Knygoje – kurioje yra daugiau kaip du tūkstančiai puslapių, yra daugybė gražių teiginių, ir jis juos gali SUSIRASTI SKAITYDAMAS KNYGĄ.
Jonas man sako - Jau matau ir knygą. Tada aš jam pasakiau, kad yra dar kita nuostabi knyga – Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL. Ten irgi yra daug šviesos ir gėrio minčių. Aš jam paaiškinau, kad Urantijos Knygą su daugiau kaip dviem tūkstančiais puslapių apie dešimtį metų verčiau į lietuvių kalbą iš anglų kalbos, ir be jokio užmokesčio, nes tokia milžiniška šviesa joje yra pateikiama, o Jėzaus apreiškimą priiminėjau du mėnesius kasdien ir užrašinėjau, kad ŠI ŠVIESA BŪTŲ PRIEINAMA VISIEMS. Ir jeigu tik jis pradės skleisti tokias šviesos mintis ant marškinėlių, aš tikrai garantuoju, kad jo pajamos padidės daug daugiau negu jis jų gauna DABAR.
Jonas paklausė, ar aš neorganizuoju kokių nors seminarų VERSLININKAMS, kad galėtų daugiau pabendrauti ir sužinoti. Aš jam paaiškinau: “Mano visas gyvenimas yra skirtas šviesti žmones ir be jokių specialių seminarų, kaip ir dabar aš darau su tavimi bendraudamas, nors tavęs net nepažinojau prieš akimirką; atėjau į Panoramos prekybos centrą ir pamačiau tokius užrašus, ir dabar susipažinau ir su tavimi, todėl skaityk URANTIJOS KNYGĄ, IR KALBU JUMS VĖL, IR FORUMĄ, ir rinkis užrašus iš šitų šaltinių, o mane susirasi, jeigu tik norėsi.“

Palinkėjau jam ramybės ir mes atsisveikinome.

Grąžinau telefoną pardavėjai, ir jai pasakiau, kad manu, kad jos direktorius tokius menkus užrašus pradės keisti į šviesos teiginius. Ir jai taip pat pasiūliau skaityti mūsų svetainę ir Urantijos Knygą, ir Jėzus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ir Forume mano dvasinius mokymus.

Šiandien RESPUBLIKOS laikraštyje perskaičiau, kad mokslininkas Lukas Montenje, kuriam 2008 metais buvo paskirta Nobelio premija medicinos srityje už AIDS nustatymą, dabar atrado “NAUJĄ“ “AMERIKĄ‘ bakterijų sferoje. Jis dviejuose mėgintuvėliuose turėjo BAKTERIJŲ MĖGINIUS, ir iš vieno mėgintuvėlio bakterijų DNR perkėlė į kitą mėgintuvėlį ŽEMO DAŽNIO VIRPESIAIS, šitokiu būdu įvykdė TELEPORTACIJĄ, šituo įrodydamas, kad bakterijos skiedžia savo VIRPESIUS – ŽEMO DAŽNIO – 0,5; 1; ir 1,5 kHz virpesius.
Dalis mokslininkų šituo atradimu netiki,, kita dalis – labai apsidžiaugė, nes tai padės gydyti virpesiais, jos moduliuojant į aukštesnį dažnį atitinkamų prietaisų pagalba, nes dabar cheminiai antibiotikai jau nebepadeda, nes bakterijos pripranta prie cheminių medžiagų jiems siūlomo šoko ir keičia savo struktūrą, kad išliktų.

Man nuostabiausia yra tai, kad Jėzus Kristus savo apreiškime KALBU JUMS VĖL ne tik atskleidė ŠITŲ ŽEMŲ VIRPESIŲ TIKRUMĄ IR NE TIK BAKTERIJOSE, BET IR VIRUSUOSE, DĖL TO JIE IR MUTUOJA, TAIP PAT NET IR PAAIŠKINO, KAD BŪTENT MES IR ESAME ŠITŲ VIRPESIŲ ŠALTINIS, GENERATORIAI, IR SUDAROME TERPĘ BAKTERIJOMS IR VIRUSAMS ATSIRASTI IR MUTUOTI, KAIP STOVINTIS KŪDROJE VANDUO IMA SMIRDĖTI IR VEISTI BAKTERIJAS.

Lukas Montenje tik MATERIALIU EKSPERIMENTU PATVIRTINO Jėzaus Kristaus mums pasakytus teiginius, tačiau jam pačiam taip pat stinga įžvalgos, kad jis suvoktų, jog mūsų sąmonės ir pasąmonės virpesių dažnis tiek sukuria virusus ir bakterijas, tiek ir juos naikina.
Būtent šitą aš ir siekiau paaiškinti Jonui dėl jo platinamų užrašų, kurie realiai skleidžia žemo dažnio virpesius ir turi poveikio fizinio kūno sveikatai.

Beje, nors Lukui Montenje Nobelio premija 2008 metais buvo paskirta už AIDS nustatymą, tačiau ir tada, kaip ir dabar bakterijų atveju, jis nenustatė, KAS GI YRA AIDS ŠALTINIS – ŽEMI ŽMONIŲ SĄMONĖS IR PASĄMONĖS VIRPESIAI.

Tai taip pat paliudija KOKIO ŽEMO MĄSTYMO IR MENKOS ĮŽVALGOS YRA IR NOBELIO PREMIJOS SKYRIMO KOMITETAS, kada jo nariai taip pat net nesuvokia, kas gi yra AIDS šaltinis, nors premiją ir skirsto kitiems.

Tad Lukui Montenje – kaip ir Nobelio premiją skirstančiam komitetui – verta būtų studijuoti Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL, kad jis galėtų žengti dar vieną žingsnį į kitą Nobelio premiją, pateikdamas žmogaus sąmonės ir pasąmonės žemus virpesius kaip virusų ir bakterijų susidarymo ŠALTINĮ IR GENERATORIŲ. O taip pat ir virusinių ir bakterinių ligų GYDYMĄ KELIANT SĄMONĖS IR PASĄMONĖS ENERGETINIŲ VIRPESIŲ DAŽNĮ DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE be kokių nors mechaninių virpesių reguliavimo priemonių.

Ir pabaigai, ką aš jau esu jums aiškinęs apie žmonių apvaginėjimą ne iki galo iškepant duoną ir batonus, kada jie parduodami pusžaliai, kada daugiau lieka ne iki galo iškeptoje tešloje vandens, ir tuo pačiu kepyklos sutaupo lėšų už trumpiau laikomus kepalus duonos ar batonus elektros krosnyje, o iš tikrųjų PAVAGIA IŠ PIRKĖJŲ KIŠENĖS pinigus, nes iš jų ima kaip už gerai iškeptą duoną ar batoną, o ne už pusžalią tešlą. Taip pat ir tešla su didesniu kiekiu vandens yra sunkesnė, tad mažiau reikia įdėti riekelių duonos ir batono.
Ir iš viso KODĖL DUONĄ AR BATONĄ TURI KAŽKAS PARDUOTI VIEN TIKTAI JAU SUPJAUSTYTĄ, KADA KIEKVIENAS PATS TURĖTŲ PASIRINKTI SUSIPJAUSTYTI PAČIAM AR JAU PIRKTI SUPJAUSTYTĄ. Tačiau jeigu leisti žmonėms pjaustyti pusžalis kepalus duonos ir batonus, jie tuoj patys pastebės, kad jų supjaustyti nepavyktų, ir jie pradėtų skųstis dėl blogos kokybės ir vagystės iš jų kišenės. Štai tik dėl to ir supjausto už jus, kad jus apmulkintų ir kad jūs nesiskųstumėte, nes dabar neturite tam argumentų, kad jums neišeina susipjaustyti paprastos duonos ar batonų.

Tad šiandien MAKSIMOJE paėmiau vienos rūšies du batonus ir pirštais jau iš karto juntu, kad jie neiškepę, nes yra sunkūs kaip šlapio smėlio maišeliai, kada batonai turi būti lengvi; ir ranka jaučiu, kad abiejų svoris labai skiriasi, o turi būti vienodas. Nuėjau prie svarstyklių ir pasvėriau juos abu. Skirtumas tarp jų buvo nei daug nei mažai 45 gramai, kai viso batono svoris turi būti 350 gramų, tuo tarpu vieno svoris buvo 415 gramų, o kito 370 gramų. Kiekvienas pasvėręs, skųstis neis, nes svoris dar DAUGIAU negu turi būti, ir dar keik daugiau – 65 gramais ir 20 gramų. O tai kad perka VANDENĮ, niekam ne galvoje, o juk tai VAGYSTĖ. Ir jeigu šitie patys batonai būtų iškepti normaliai, tai riekučių turėtų būti geru trečdaliu daugiau – o tai jau tikrai BATONŲ TEŠLA, kuri dabar buvo išdėlioti į kitus maišelius. Ir taip VISOSE PARDUOTUVĖSE, IR KASDIEN,. IR VIDURY BALTOS DIENOS, IR BE JOKIOS BAIMĖS, KAD VAGIA IŠ JŪSŲ.
Parodžiau šiuos skaičius dviems pirkėjoms ir paaiškinau, kodėl taip yra. Jos buvo šokiruotos, kad taip gali būti.
Tuo tarpu vakar nusipirkau Maksimoje – PIRMĄ KARTĄ PER PENKIOLIKA METŲ – NORMALIAI IŠKEPTOS – SU TAMSIAI RUDA PLUTELE – BALTOS DUONOS, IR SKONIS JOS VISIŠKAI KITOKS.
Pamaniau, kad padėjo straipsnis, kurį remiantis mano aiškinimais, atspausdino Lietuvos žinios gal prieš mėnesį ar šiek tiek daugiau. Grįždamas namo, pamačiau prieš pat mane nusileidusį ant šaligatvio vieną balandį. Pagalvojau, koks jis gražus, bet kodėl jis čia vienas, kur niekada balandžių nematydavau. Nusprendžiau jį pamaitinti tą pačia skania duona. Jis tikrai įvertino skanumą, nes viską ką daviau, su pasimėgavimu suvalgė.

Deja, šiandien toje pačioje parduotuvėje vėl gulėjo duona išblyškusi, be plutos, vėl pilna vandens, vėl vagystė iš pirkėjo kišenės.

Ir kokie AKLI tie žmonės, jie mano, kad šitaip užsidirbs daugiau pinigų, vogdami iš kitų, NEGALI UŽSIDIRBTI NĖ CENTO. Tuo tarpu šitaip apvaginėdami žmones visi, kas šitaip elgiasi tikrai užsidirbs ligų ir fizinių kančių savo materialiam kūnui savo vaikams, nes jų žemi virpesiai ir sukels juose tinkamą terpę ne tik gripo, bet ir nekaltos slogos komplikacijoms. Tačiau jie patys nežino, kaip ir daktarai nežino, kad jų sąmonės ir pasąmonės žemi virpesiai yra jų ligų priežastis, o ne gripo epidemija ar angina, ar šiaip peršalimas. Tai ne PRIEŽASTIS, BET JAU PASEKMĖ.

Štai kodėl ir Jono pardavinėjami žemų virpesių ciniški užrašai yra PAVOJINGI SVEIKATAI, IR TAI – TIKROVĖ, O NE ILIUZINIAI IŠVEDŽIOJIMAI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-06-23 19:24:08

Komentarai

Tik trumpai atitrauksiu dėmesį nuo nuolatinio priekabiavimo prie dvasinių mokymų.

Intelektas negali atrasti Tėvo - Rojaus Trejybės. Taip pat ir be intelekto sąmoningo augimo nebus atrandama Rojaus Trejybė. Atrasti - tai ir patirti gyvai.
Pilnatvė dvasinės palaimos patyrimo gyvaisiais virpesiais ir tikrovės kosminė įžvalga atvirkščiai proporcinga įdėtoms pastangoms tiek giluminiai studijuoti, tiek gyvai garbinti Rojaus Trejybės gyvojoje Šventovėje.
Galima drąsiai teigti, kad savyje esančio Tėvo - Rojaus Trejybės atradimas yra tikrai paviršinis patyrimas to, Kurį užsispyrusiai vadiname Dievu.

Pats Jėzus ( Vis dar bijome įvardyti tikrąjį Jo dvasinį rangą ir amžiams užbaigti suktis voverės rate) atkakliai nešė Šviesą ir Tiesą tuometiniams žmonėms.
Čia trumpam stabteliu ir manau, kad "žmogus" nėra tas tikrasis asmenybės apibrėžimas, bet mirtingojo asmens- tai jau tikrai.
Taigi, derėtų nuolat atsiminti, kad Jėzus buvo ir yra Sūnus Kūrėjas. Dar daugiau - po septintojo savęs padovanojimo, Jis tapo vietinės visatos Nebadono Valdovas ir Šeimininkas, kuris valdo vietinę visatą net ir taip, kaip Tėvas - Rojaus Trejybė valdytų būdami asmeniškai Nebadone.
Jau derėtų žinoti, kad Rojaus Trejybė apglėbia visą kūriniją meilės glėbiu.
Beje, studijuojant Urantijos Knygą, įmanoma ir tikrai patiriama gyvai dvasinio pasaulio buvimas ne abstrakčioj laiko ir erdvės pasaulio vietoj, bet konkrečiai patiriame gyvaisiais virpesiais, kad mes ir esame tas dvasinis pasaulis, kurį iš meilės ir paskleidė Kūrėjas. Paskleidė - tai ne išbarstė, o paklojo ( jeigu tik tiktų šis žodis ) mums nuostabų gyvai patirtinį Rojaus Trejybės evoliucinį kelią.
Ir save apribojo tuo, jog suteikė laisvą valią rinktis ar eiti, ar ne šiuo keliu atrandant Tėvą - Rojaus Trejybę savyje vis giliau ir giliau.

Bent minutėlei susimąstykime kas būtų, jei viso to mums Kūrėjas nebūtų iš nesuvokiamai, bet gyvai patiriamos meilės, suteikęs.

Urantijos Knyga slepia savyje nenusakomai giluminius klodus, kurių nuoseklus studijavimas kalba ir apie dabartinius laikus.

Jėzaus ( Sūnaus Kūrėjo, Mykolų kategorijos, Rojaus Tėvo ir Amžinojo Sūnaus - Motinos - Brolio nuostabaus tvarinio ) laikais nebuvo galima to meto tamsiai ( dvasiškai aklai ) miniai imti ir pasakyti, kad mes esame visi tarpusavyje broliška šeima. Juo labiau, kas lauktų to, kuris išdrįstų pareikšti, kad mes esame tolygūs dvasioje su visa kūrinija?

Juk pats Sūnus Kūrėjas mums save padovanojo.
Ar bent numanote bent trupinėlį to, ką Jis padarė?

Atsakykite sau patys ir atsakykite nuoširdžiai: Ar kas girdėjo apie tokį, dvasinėje tamsoje ir izoliacijoje nuo dvasinių grandinių skendintį pasaulėlį, Urantiją?
Dvasios jaudinamai sukruto, kuomet pats visatos sutvėrėjas leidosi į tokią pavojingą misiją.
Ir Jis triumfavo, ir triumfavo apversdamas aukštyn viską.
Išrovė piktžoles dar žmogaus sūnumi būdamas. Ir taip nušvietė kylanti Urantijos dvasinė saulė visą kūriniją, kad net ir dabar bijome Jo atneštosios evangelijos apie Tėvo sūnystę ir tarpusavio brolystę.

Tai ar ne tas pats scenarijus kartojasi, kada evangelija yra išplėsta net ir taip, kad mes esame visi bendroje dvasinėje kūrinijos šeimoje ir mūsų tikrieji Tėvai yra Rojaus Trejybė?


Urantijos Knyga skaitoma " atverta širdimi " ir nuoširdžiu protu.
Ir tik tuomet netaps mums dogma šis nuostabus Epochinis apreiškimas. Įžvelgsime kur kas daugiau nei parašytas žodis.

O kiek mums mokymų ir apreiškimų yra tiesiog " paduota ant lėkštutės ".

Bet mes vis ravime ir ravime, nusidilgindami rankas. Ir vis negana.
Niekada ginčas neatves prie tiesos ir tiesa gali tapti tik užsispyrusiu ambicijų patenkinimu, jei ji bus įrodinėjama remiantis apkerpėjusia dogma.

Ramybės jums

Arunas
2011-07-11 03:32:16



Mielas Vaidai, tu esi DVASINIŲ MOKYTOJŲ rengimo svetainėje-Forume, TODĖL NE TU TURI DERINTIS PRIE ŽEMESNIO dvasinio lygio, kaip tu rašai bendrautum - ar stengiesi jau bendrauti - su žmonėmis, o PATS TURI PASITEMPTI MŪSŲ FORUME IKI AUKŠTENIO - GYVO DVASINIO LYGIO, NE INTELEKTUALUS, KURIAME TU DABAR ESI, kad ir žinotum, kaip bendrauti su tais žemesnio lygio žmonėmis.
Šis Forumas NĖRA SKIRTAS ASMENIŠKAI APTARINĖTI KITUS, TUO PAČIU IR TAVE, jis yra skirtas MOKYTIS DVASINĖS ĮŽVALGOS. Tačiau, kad jums būtų lengviau, aš panaudoju konkrečius kai kurių iš jūsų TEIGINIUS, ir juos PAAIŠKINU, KAD ŽINOTUMĖTE - KAIP BŪSIMIEJI DVASINIAI MOKYTOJAI, JOG VIENOKIE AR KITOKIE TEIGINIAI-ŽODŽIAI ATSPINDI ŽMONIŲ VIDŲ - TIKRĄJĮ DVASINĮ AŠ, NESVARBU, KAS TUOS ŽODŽIUS SAKO. Tačiau tuos teiginius ir žodžius BŪTINA suprasti ne intelektu, bet pajausti SAVO dvasiniu PROTU, nes žmogiškasis GYVULINIS protas neturi aštrios įžvalgos ir yra tingus ATSIVĖRIMUI ROJAUS TREJYBEI, O ĮŽVALGA KAIP TIK IR PASIEKIA PER ATSIVĖRIMĄ IŠ ROJAUS TREJYBĖS.
Štai kodėl ATRADĘS TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE ŽMOGUS SAVAIME SU TUO, KĄ ATRADO, IR GYVENA, IR APIE JUOS KALBA VISIEMS BE JOKIOS BAIMĖS PAAIŠKINDAMAS, KAIP GI JIS ATRADO IR KAIP TĄ PADARYTI ĮMANOMA VISIEMS, JEIGU TIK DĖS NUOŠIRDŽIAS PASTANGAS. Tik šitaip elgiasi ATRADĘS TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE, nes jis NIEKADA NEPALIEKA NĖ VIENO, SU KUO BENDRAUJA, BE TĖVO APREIŠKIMO, KAD ŠI SĖKLA NUSĖSTŲ Į TO ŽMOGAUS PASĄMONĘ, NET JAM SĄMONINGAI ŠITO IR NESUVOKIANT - KAD YRA NE DIEVAS-IDĖJA, KURIOS ATRASTI SAVYJE NEGALI, BET ASMENIS TĖVAS, KURĮ VISADA ATRASI, JEIGU TIK ŠITO NUOŠIRDŽIAI NORĖSI. Ir būtent Tėvo atradimą ir liudija GYVENIMAS SU TĖVU-ROJAUS TREJYBE, IR ŠITOS ŠVIESOS PERTEIKIMAS DVASIA IR ŽODŽIAIS BE BAIMĖS IR SU MEILE, TIK VISADA PARODANT KELIĄ GYVĄ, O NE RITUALINĮ.
Dievo-idėjos samprata yra intelektui, tačiau būtina sustiprinti žmogaus DVASIĄ, o tai jau padaryti gali ne DIEVAS-IDĖJA, bet TIK ASMENIS TĖVAS-ROJAUS TREJYBĖ. Juk aš jums rašau TĖVAS-ROJAUS TREJYBĖ, kad jūs suvoktumėte, jog vien tik Tėvo jau mūsų lygiu NEPAKANKA, ir tą lygį liudija mano dvasia, KITAIS ŽODŽIAIS SAKANT - LIUDIJU AŠ PATS SAVO PATYRIMU.
Tačiau aš puikiai suvokiu, kad tokio patyrimo - be urantų einančių GYVUOJU keliu - neturi KITI, todėl jiems yra suprantamesnis ASMUO yra TĖVAS - KOL KAS. Tačiau skaitydami mano parašytus mokymus, jie taip pat į pasąmonę gauna dar didesnę šviesos dalį, kada skaito ROJAUS TREJYBĖ, NE TIK TĖVAS, ir šitokiu būdų aš juos taip pat pratinu PAMILTI NE TIK TĖVĄ, BET IR AMŽINĄJĮ SŪNŲ-MOTINĄ-BROLĮ IR BEGALINĘ DVASIĄ-MOTINĄ-SESĘ. Ir kada jie ATRAS ŠITUOS ASMENIS SAVYJE, TIK TADA BUS JŲ PATYRIMAS SU JAIS, IR JIE BUS TOKIE PAT ARTIMI, MYLIMI, KOKIE YRA URANTAMS JAU ATRADUSIEMS ROJAUS TREJYBĖS ASMENIS IR KALBANTIEMS APIE SAVO TIKRUOSIUS ROJAUS TĖVUS NE INTELEKTUALIU-IDĖJINIU IR ABSTRAKČIU LYGIU, BET DVASINIU PATIRTINIU.
Mielas Vaidai, atidžiai paskaityk EVALDO ką tik parašytą trumpą pamokymą - jis yra DVASIOS GYVASTIES PULSO IR GYVASTIES PRIPILDYTAS. Palygink jį su savo pateiktais samprotavimais - jeigu PAJAUSI GYVOS GELMĖS SKIRTUMĄ, tuomet tai ir bus tau atsakymas, kurį jau patiri savo atsivėrusiu vidumi, savo dvasiniu aš, jeigu skirtumo nepajusi, tuomet IR PARODYS TAU PAČIAM, kad viską matai tik savo šaltu intelektu.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-06-29 16:06:33



Viskas kas parašyta yra puikiai suprantama, tai yra tiesiog didelis kiekis teisingų teiginių. Manau tavo vertinimas prasidėjo, nuo galbūt panaudoto žodžio 'Dievas', sakai kad reikia naudoti terminą 'Tėvas', 'Amžinasis sūnus-motina-brolis', 'Begalinė dvasia-motina-sesė', bet tuo pačiu rašai: "ŽMONĖMS KALBĖTUME, JIEMS AIŠKINTUME JIEMS SUPRANTAMU LYGIU, O NE LAIKYTUME MINTYSE IR BIJOTUME KALBĖTI APIE SAVO TIKRUOSIUS TĖVUS - ROJAUS TREJYBĘ" - kas yra tas žmogui suprantamas lygis, kyla klausimas. Mano supratimu, jeigu mes tikrai norime padėti žmonėms ir išplėsti jų suvokimą, leisti jiems pažengti toliau - pirmiausia reikia prisitaikyti prie jų suvokimo, prie jų naudojamos terminologijos - o tada pakelti ją aukščiau, pasiūlyti daugiau. Net ir muzikos terapijoje yra laikomasi panašaus principo. Tai, ar tikrai absoliučiai gali teigti kad visada geriau naudoti Tėvo termina kalbant apie Kūriniją? Ar žodžio 'Dievas' tiesiog vengti? Mano supratimu aš būtent pasiekiu su žmonėmis daugiau, kada kalbu jų naudojamais žodžiais, bet ne gazdinu naujais terminais, o tada po kelių minučių galima ir naujus terminus panaudoti. Tai priklauso nuo konkretaus žmogaus, o pagal tai jeigu mes norime kad tekstas būtų orientuotas į daugumą, todėl aš ir panaudojų suprantamiausią ir dažniausiai naudojamą žodį "Dievas", kad apskritai užsikabintų tie kuriems tai yra pradžia. Kad jie nebūtų atbaidyti išvadinti silpnapročiais gyvūnais ar dar kaip.
Kai pats bendrauju su Tėvu, naudoju Tėvo vardą, nors Tėvas yra tas asmuo su kuriuo daugiausia benrauju, tai "nusistatyti" į jo dažnį ar virpesius yra labiausiai įprasta man, tai tas kreipimasis kartais gali būti tiesiog virpesiais. Bendraujant dialogo forma, taip pat patogiau klausimus pateikti jau būna virpesiais vietoje to kad tą pačią mintį išsakyti dar žmonių naudojamais žodžiais. O atsakymai jau išsiveržia į žmonių naudojamus žodinius simbolius.
Tai principas atrodytų aiškus, kaip ir pats užsiminei - kalbėti žmonėms jiems suprantamu lygiu.

Pagrindinis klausimas, kuris man kilo (neminint to, kas ir taip žinoma) kiek supratau tu vertini, bent jau mane galbūt, kad aš nesu atradęs Tėvo savyje galbūt. Nes tu rašai: "BŪTENT ROJAUS TREJYBĖ IR PRIPILDO PROTĄ ŠVIESA IR IŠMINTIMI - ROJAUS TREJYBĖS ŠVIESA IR IŠMINTIMI". Tai jeigu aš bendrauju su Rojaus Trejybe, ir vėliau išsakau savo gyvenimo ir žengimo gyvenime su Trejybe mintis - tu pavadini tai INTELEKTUALIOMIS idėjomis. Čia ir kyla ryškiausias klausimas.
Aš tikiu žmogaus sąmoningumo augimu, tikiu kad žmogui esant visiškai nuoširdžiam su savimi, bendraujant su Rojaus Trejybe įmanomas žmogaus žengimas į priekį, augimas, evoliucija. Ir gyvenu, dedu pastangas pagal tai kas yra tas žengimas į priekį. Ir štai, tu teigi kad čia intelektualios idėjos, kad tai pasmerkta, negyva, pražūtinga.

Tai aiškumo dėlei, formuluoju trumpus klausimus: 1) ar tu tiesiog norėjai pasakyti, kad nesu atradęs Tėvo savyje? 2) pagal ką tu nusprendei kad mano parašyta išmintis yra mano paties intelektualios idėjos?

Iš mano pusės, jau dabar yra noras bendradarbiauti. Šiuo metu kuriu įvairius internetinius puslapius - svetaines, dvasinei Lietuvai, kaip kad ir dvasingų žmonių pažinčių svetainė, kaip kad ir turimų ar perskaitytų knygų kuriomis žmonės gali pasidalinti ar paskolinti svetainė, kaip kad ir Urantijos Dokumentų suskaidytų ne po atskirą dokumentą, bet po atskyrą skyrelį patogiam nagrinėjimui svetainę, svetainę kurioje galima dalintis struktūriškai informacija - į kurią užsukus po penkių metų ar daugiau žmonės matys ne POKALBIUS kurie prasmingi tik jų rašymo metu, bet pasidalinimus išskaidytus lygiais, matys konkrečius atsakymus į temą, arba konkrečius atsakymus į komentarus jau atskiroje gilesnėje vietoje, ir visame tame mane veda Trejybė, ir sakė kad tai yra tik pradiniai etapai, kad per procesą ir progresą ateityje prieisiu prie dar geresnės svetainės sukūrimo. Ir ne per mane vieną taip sakė. Kaip programuotojas, kaip sąmoningas žmogus aš aiškiai matau kokios sistemos nėra pasiteisinančios, o kokios yra prieinamos prie žmonių. Kiti to nemato. Tai kaip dabar teigti, ar toks matymas yra su Trejybe ar be jos?
Studijuojame Urantijos Knygą, įvairiose srityse veikiame kaip atskiri žmonės. Bet gal laikas veikti kartu, bendradarbiaujant? Kaip tu įsivaizduoji PRADŽIĄ tokio bendradarbiavimo, jeigu tai nėra tik kalbėjimas "kaip gerai būtų jeigu būtų"? Ar tai tiesiog atskiri žmonės turi prisiimti įsipareigojimus, ar kaip. Ar tiesiog klausti Trejybės ir daryti kaip jau ji pasakys? Šiam kartui tiek.

Vaidas
2011-06-29 15:03:20



tikrai taip, pasiekėme naują evoliucijos lygį, ŽMOGUS TAPO "HOMO SPIRITUS".
Dabar mąstanti būtybė turi tapti dvasine būtybe, kokia yra ji ir sukurta ROJAUS TĖVO. Mano patyrimas toks, kad šią mintį patyriau visai neseniai, mąstydamas apie ROJAUS TĖVĄ nuolat. Ir dabar tapo galutinai aišku, visas išankstines - intelektualias - nuomones reikia palikti senam evoliucijos laikui - homo sapiens laikmečiui. Dabar metas kurti naujas sampratas ir naujus įsitikinimus, kurie paremti ROJAUS TĖVO ATRADIMU SAVO VIDUJE, ir tik per JĮ galiu teigti tai, ką dabar parašiau. Protas, apgyvendintas mano kūne, iš lėto užleidžia vadovaimą DERINTOJUI, kurių bendras kūrinys SIELA po truputėlį ATSIVERIA ir ATSISKLEIDŽIA. Ir tai vyksta labai lėtai, intelektualiu suvokimu, bet nuoskeliai ir kaip ROJAUS TĖVAS SUMANĘS, nes kitaip būčiau jau seniai išprotėjęs. Praktikavau seniai tokį bendravimą su JĖZUMI iš Nazareto, po maldos vartau Naująjį Testamentą, ir prašau JĖZŲ sustabdyti pirštą ten, kur man Jis nori pasakyti. Pabandžiau, prisiminęs po daugybės metų, su apreiškimu "KALBU JUMS VĖL". Ir visame SIELOS ATSIVĖRIMO RAUJAUS TĖVUI kontekste, atsiverčiau skyrių - 137. KANTRYBĖ - ir tikrai tai yra esminis dalykas. ŽMONĖS, į dangaus karalystę galima patekti tik būnant vaiku, ir niekaip kitaip. Tad net jei jums mano toks pasitikėjimas Jėzumi sukėlė abejonę ar nepasitikėjimą, žinokite, kad JUS dar reikia gelbėti, o tai gali ROJAUS TĖVAS, esantis MŪSŲ viduje.

BŪKITE RAMYBĖJE SESUTĖS IR BROLIAI.

Evaldas
2011-06-29 12:10:20



Mielieji, Vaido klausimai vėl grąžina mane prie to paties, ką parašiau - TAIP AIŠKIAI IR LABAI KONKREČIAI - savo ankstesniame MOKYME, KO Vaidas taip ir nesuvokė net intelektualiai, jau nekalbu apie DVASINĮ mano mokymo supratimą. Jo ir reagavimas yra kaip vaiko - vėl iš naujo kartoti TĄ PATĮ, KĄ AŠ JAU AIŠKIAI PRIEŠ TAI PAAIŠKINAU, kad vien tik intelektualių samprotavimų kelias - TAI BERGŽDŽIŲ PASTANGŲ, ENERGIJOS, IR KARČIŲ PASEKMIŲ NEGYVAS KELIAS.
Intelektualus idėjų kelias yra NEGYVAS KELIAS, NES JIS YRA BE DVASIOS GYVASTIES KELIAS, kuris niekada ir nebus įgyvendintas, nes jame nėra vietos Rojaus Trejybei, kuri būtų ATRASTA SAVO VIDUJE KIEKVIENO ASMENIŠKAI, IR DĖL TO PATIRIAMA, IR DĖL TO JOS ŠVIESOS IR ĮŽVALGOS PRIPILDYTA.

Intelektualios idėjos žmones tik ATSKIRIA, bet NESUVIENIJA, todėl jos yra labai laikinos, nes nestovi ANT ROJAUS TREJYBĖS DVASINIO PAGRINDO, KURIS VIENINTELIS SUVIENIJA VISĄ KŪRINIJOS DVASINĘ ŠEIMĄ - TUO PAČIU IR MUS KAIP DVASIAS. kad ir MES tvarkytume politiką, ekonomiką, švietimą, šeimą TIK DVASINIU PAGRINDU SU ROJAUS TREJYBE, IR SU NIEKUO DAUGIAU. IR APIE TAI GARSIAI ŽMONĖMS KALBĖTUME, JIEMS AIŠKINTUME JIEMS SUPRANTAMU LYGIU, O NE LAIKYTUME MINTYSE IR BIJOTUME KALBĖTI APIE SAVO TIKRUOSIUS TĖVUS - ROJAUS TREJYBĘ.

Bet kokios intelektualios idėjos BE ROJAUS TREJYBĖS YRA ILIUZIJA.

NAMAS STATOMAS VISADA NUO PAMATŲ, KAD BŪTŲ TVIRTAS IR ATLAIKYTŲ AUDRAS. BE PAMATŲ NAMAS YRA TIK LAIKINAS STATINYS IKI PIRMO STIPRESNIO IŠMĖGINIMO.

KŪRINIJOS PAMATAI YRA DVASINIAI IR JIE YRA ROJAUS TREJYBĖ.

Štai kodėl JAU ATĖJO LAIKAS, KADA NEBEUŽTENKA VIEN TIK INTELEKTO, NES VIEN TIK INTELEKTUALUS MĄSTYMAS YRA PRAŽŪTINGAS ŽMONIJAI, KADANGI JAU ATĖJO LAIKAS PRADĖTI KURTI NAUJĄ CIVILIZACIJĄ - URANTŲ ELITO GYVĄJĄ ŠVIESOS IR MEILĖS DVASINĖS ARISTOKRATIJOS CIVILIZACIJĄ DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE. O kad ją būtų galima kurti iš pradžių BŪTINA ATRASTI TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE, IR TADA BŪTENT ROJAUS TREJYBĖ IR PRIPILDO PROTĄ ŠVIESA IR IŠMINTIMI - ROJAUS TREJYBĖS ŠVIESA IR IŠMINTIMI.

Štai kodėl jūs pirmiausia TURITE ATRASTI TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE. o KADA ATRASITE, TADA TOKS ABSTRAKTUS ŽODIS, kaip DIEVAS, iš jūsų sąmonės ir pasąmonės DINGS, ir jūs nustosite jį vartoti iš viso. Vietoje žodžio DIEVAS jūs tada NUOLAT VARTOSITE žodžius TĖVAS, AMŽINASIS SŪNUS-MOTINA-BROLIS, IR BEGALINĖ DVASIA-MOTINA-SESE, nes būtent ŠITUOS TRIS ASMENIS IR BŪSITE ATRADĘ SAVYJE, kurie ir pakeis jūsų anksčiau vartotą abstrakčią DIEVO idėją. Štai kodėl dabar net žodžių vartojimas parodo, kad NESATE ATRADĘ SAVYJE ASMENIO TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS, todėl jums šitie žodžiai nieko daugiau nesuteikia, kaip tik intelektu suprantamą teiginį, kad Rojaus Trejybės TRYS ASMENYS YRA, BET JŲ SAVYJE NEPATIRIATE, TODĖL JUMS JIE DAR YRA SVETIMI, IR NORS INTELEKTUALIAI IR PRIPAŽĮSTATE JŲ EGZISTAVIMĄ, TAČIAU VIDUJE NEPATIRIATE GYVOJO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE, TODĖL IR KALBATE INTELEKTUALIŲ IDĖJŲ LYGIU, MANYDAMI, KAD JOS GALI SUARTINTI ŽMONES. Tai KLAIDINGA IR KITUS KLAIDINANTI nuostata, nes VIENIJA ŽMONES TIK KŪRĖJAS. TODĖL IR REIKIA ATRASTI JĮ SAVYJE, O TADA JAU VISKAS IR SUKASI APLINK JĮ - VISAS KŪRINIJOS AMŽINAS GYVENIMAS, TUO PAČIU IR URANTŲ GYVENIMAS ŠITOJE PLANETOJE, IR PO PRISIKĖLIMO MORONTINIU SIELOS TAPATYBĖS LYGIU.
Tik tokiu pagrindu ir tegali vystytis VISA KŪRINIJA, IR JOKIOS IŠIMTIES IŠ EVOLIUCINIO PLANO NUOSTATŲ NETURI IR MŪSŲ PASAULIO ŽMONIJĄ, kaip ir visos jos kasdienio gyvenimo sferos.

Šios dienos verslininkai, politikai, tėvai, mokytojai iš vilkų netaps ėriukais niekaip kitaip, kaip tik atradę - kiekvienas asmeniškai - Tėvą-Rojaus Trejybę savyje. Tik šitaip KŪRĖJO pagrindu ir vyks BENDRADARBIAVIMAS, O NE KONKURENCIJA, KUR STIPRESNI SUVALGO - SU VILKO APETITU - SILPNESNĮ, IR JO DALĮ PASIIMA SAU. Pasaulyje aukštesniu lygiu tik BENDRADARBIAUJANT tegali vykti evoliucija, kuri ir sumanyta Rojaus Trejybės tam, kad mes - ATRADĘ Rojaus Trejybę savyje - drauge su Rojaus Trejybe ir veiktume VISŲ LABUI IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, TAIP PAT GAUTA IŠ ROJAUS TREJYBĖS. KITO kelio tiesiog Rojaus Trejybė nesuteikė visai kūrinijai.
Todėl APIE TAI IR TURIME MES KALBĖTI, o ne užsiiminėti iliuzinių - tuo pačiu ir negyvybingų - idėjų skleidimu.

Maja - iliuzija - yra viskas, kas vyksta BE ROJAUS TREJYBĖS, todėl visa tai ir yra pasmerkta išnykimui.

Tik atradus Tėvą-Rojaus Trejybę savyje pradedama garbinti Rojaus Trejybė, iš meilės Rojaus Trejybei, ir tada požiūris į politiką ir verslą, švietimą ir šeimą, religiją ir tarpusavio santykius pradedama žvelgti Rojaus Trejybės DVASINE-PATIRTINE, O NE INTELEKTUALIA-IDĖJINE įžvalga.

Mūsų - žmonijos - suartėjimas ir suvienijimas yra tik per GYVĄ RYŠĮ SU ROJAUS TREJYBE. Kitokio suartėjimo ir suvienijimo nėra, ir būti negali.

PROTO IŠMINTIS, GAUNAMA IŠ ROJAUS TREJYBĖS, TOLI PRANOKSTA APSKAIČIUOJANTĮ IR PLANUS IR TIKSLUS KURIANTĮ INTELEKTĄ.

Dėl to, mano mylimieji, kada jūsų intelektualus protas jus ima klaidinti ir painioti majoje-iliuzijoje, jūs galite jį pakeisti į ROJAUS TREJYBĖS IŠMINTINGĄ PROTĄ PER ROJAUS TREJYBĖS ATRADIMĄ SAVYJE IR GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE PALAIKYMĄ.

Telydi jus ramybė.
Su broliškas meile,

Algimantas
2011-06-28 19:56:41



Jeigu Rojaus Trejybė diktuoja vertybes, kurios pranoksta dabartiniais laikais versle taikomus principus - tai ar galima tai vadinti Rojaus Trejybės vedimu, kurti tokias sistemas? Iš kur atsiranda tai, kad kitiem tokios sistemos atrodo vien intelektualios?

Jeigu žmogus žengia kartu su Rojaus Trejybe, tai tokio žmogaus matymas tada yra intelektualus ar panašus į tokį kaip žvelgia Rojaus Trejybė? Ko trūksta tokiems sprendimams, pajuokaujant galbūt užrašo "Rojaus Trejybė"?

Galbūt siūloma ta idėja, kad bet kokia sistema būtų nuolat gyva, ir nuolat būtų atsivėrimas Rojaus Trejybės išminčiai?

Algimantai, rašai kad tai kad ir intelektuali, visgi gerų ketinimu pagrindu idėja, tai iš kur tie geri ketinimai, ar ne iš Rojaus Trejybės? Aš nebijau būti išvadintas bukapročiu, bet manau be manęs niekas konkrečiau ir nepaklaus, klausimas liks nutylėtas, o niekas ir nesužinos ir nesupras, kas turima omenyje. Tai ar tu tiesiog turi omeny, kad vietą, laiką, žmones, principus, viską viską reikia derinti su Rojaus Trejybės vedimu ir tiek? Ar galbūt kad siekti nesinaudoti apskritai žmogaus proto intelektu.

Mano supratimu jeigu žmogus bendrauja su Rojaus Trejybe, ir intelektu naudojasi, tai sudaro harmoniją, ir tai kad žmogus naudojasi tuo ką Dievas Tėvas mums suteikia. Ar galima tokį žmogų intelektualu pavadinti? Kur prasideda ta riba? Galbūt kažkam mažiau rūpi šie klausimai, bet man daug metų teko matyti savotišką neteisybę "kaip būti neturėtų", ir matymą "kaip būti galėtų".. Ir šia veikla užsiimti mano supratimas taip pat patvirtina, kad verta.

Iš kur atsiranda, kad čia grynas intelektas tokiame Rojaus Trejybės vedime? Iš kur atsiranda kad geri ketinimai nėra Rojaus Trejybės valia? Iš kur atsiranda kad bendraujant su Rojaus Trejybe, žmogaus idėjos "pasmerktos žlugti"? Gal rašydamas kažkokius nekonkrečius žodžius panaudojau..
Nors bendrai įvairiems teiginiams pritariu, parašymas įvedė sumaišties, vietoj buvusio aiškumo.

Ir antrą kartą skaitant, ir dar neaiškumų naujų suvokiu.. kaip tas kas vedina gerų vertybiu, kaip tu teigi vienu ir tuo pačiu metu dar ir dvasinio pagrindo neturi? Tiesiog SUPRIEŠINIMAS ten kur vienybė.

Man tikrai neatrodo kad žvelgiu trumparegiškai, galbūt rašant pateikiamos mintys nesuformuluotos taip tiksliai pagal prasmę. Tai jeigu bent kam nors suprantama kaip KONKREČIAI turėtų būti, prašau paaiškinkite, manau ir kitiems bus suprantamiau.

Galbūt turima omenyje, kad tiesiog žmonės nesivadovautų intelektu kaip pirmąja vertybe, bet pirmąja vertybe visais klausimais atsižvelgtų į Trejybės valią.

Tai, jeigu Algimantai tu žinai, kažkokią geresnę naujesnę Rojaus Trejybės valią, ar nustatytą laiką, vietą, žmones kaip kas turėtų vykti, ir tai nėra intelektualu, būtų labai gerai kad pasidalintum.
Bet iš esmės man švelniai tariant atrodo nesuprantama, kada kelis metus brandinti troškimai, noras veikti, noras dirbti kitų labui - pavadinama intelektualiu produktu, kas yra pasmerkta žlugti. Manau tikrai reikia deramo paaiškinimo, prieš taip rašant.

Jeigu kitas žmogus parašytų apie kažkokius intelektualius sprendimus, kuriuose trūktų dvasingumo, gerų ketinimų, ar nuolatinės sinchronizacijos su dvasinių asmenybių vedimu, tai aš būtent paminėčiau kaip "pagerinti", patobulinti, išplėsti, priartinti prie tikrai gerų minčių, bet nesakyčiau kad tai yra vengtina apskritai.

Aš būtent ir kitus mokau melstis, ne tai kad su protu ko norima, bet įsiklausant į patį save, į vedimą.. kad žmogaus malda būtų nuoširdi. Tai nejau pas mane yra kažkokių trumparegiškų minčių? Kaip turėtų būti suformuluojamos dvasinį pagrindą turinčios idėjos?

Pasikartosiu, kad mano idėja buvo tai kad kuriamas verslas būtų nukreiptas ne savanaudiško pasipelnymo, bet žmonių gerovės labui. O vien tai matydami ir žmonės teoriškai pradėtų rinktis tai kas rūpinasi jais, o ne sau kaupiamu pelnu. Tai ar ne to mus moko Trejybė, veikti visumos labui... Ar man vienam tai nesuprantama?

Neseniai skaičiau Urantijos Knygoje apie atkaklumą, kaip žmonės buvo raginami būti atkaklesni meldžiantis, buvo pateikta atkaklumo gyvenime pavyzdžių. Tai tikiuosi ir mano visapusiški klausimai su pamąstymais duos kažkokį suprantamą rezultatą.

Vaidas
2011-06-28 16:58:56



Mielieji, tai nejaugi jūs dar nesuvokiate iki šios dienos-akimirkos, jog urantų gyvasis kelias tą ir daro, kad išnyktų pelno motyvu skatinama ekonomika, kuri prieina liepto galo, ir kurios klaidingai vadinamas vystymosi variklis buvo konkurencija, o jos motyvas - verslininko nepasotinamas godumas siekti naudos SAU KITŲ SĄSKAITA.

Štai kodėl tik urantai - IR NIEKAS KITAS - ir galės VALDYTI valstybę ir verslo kompanijas kaip dvasinės aristokratijos elitas, atsirėmęs į asmeniškai savyje atrastą Tėvą-Rojaus Trejybę, ir garbindamas JĄ, IR DRAUGE SU JA VESDAMAS VALSTYBĘ ROJAUS TREJYBĖS GYVUOJU KELIU.

MANE STEBINA TOKS JŪSŲ TRUMPAREGIŠKAS ŽVILGSNIS - JŪS SUPRANTATE, KAD ŽMOGUS YRA TĖVO SŪNUS, SUPRANTATE, KAD JIS TURI SAVYJE ATRASTI TĖVĄ, KAD BŪTENT BUVIMĄ JO SŪNUMI PATIRTŲ SAVO VISA BŪSENA, tai kas jam tuo metu - JŪSŲ MANYMU - lieka veikti - tiktai garbinti Tėvą ir daugiau nieko, jokių žemiškų reikalų nebetvarkyti? JŪS DAR LEIDŽIATE TOKIAM TĖVO SŪNUI VEIKTI SAVO ŠEIMOJE AUKLĖJANT VAIKUS, PALAIKANT RYŠIUS SU ŽMONA AR VYRU, NA DAR DIRBANT MOKYKLOJE. Ir viskas?

MIELIEJI, TOKIŲ GRUPIŲ, KOKIŲ NORĖTŲ VAIDAS, NEKURS NIEKAS, nes tai GRYNO INTELEKTO SIŪLOMA IDĖJA NETURINTI JOKIO DVASINIO PAGRINDO, KURIUO YRA GYVA VISA KŪRINIJA, IR KURĮ JUMS SIŪLAU JAU DAUGELĮ METŲ, O JŪS VIS VIEN LAIKOTĖS TIK INTELEKTUALIŲ IDĖJŲ, BE DVASINIO PAGRINDO.
Intelektualios idėjos - net ir gerų ketinimų pagrindu pateiktos - yra negyvybingos ir neveiksmingos, tuo pačiu savaime pasmerktos žlugti.
BŪTENT DĖL TO VISADA TURI VIEŠPATAUTI ROJAUS TREJYBĖS PAGRINDAS KIEKVIENOJE INTELEKTUALIOJE IDĖJOJE, NES TIK ŠITAIP JI ĮGAUS GYVYBINGUMĄ IR VEIKSMINGUMĄ, KURĮ IR SUDARO TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ ATRADIMAS ASMENIŠKAI SAVO VIDUJE.
Štai tik tada VISA EKONOMIKA, VISA POLITIKA PAJUDĖS PIRMYN SU APVAIZDOS PARAMA, KAI DABAR TIEK POLITIKA, TIEK EKONOMIKA, TIEK ŠEIMA, TIEK ŠVIETIMAS IMA VIS DAUGIAU DEGRADUOTI. Ir toliau ši degradacija įgaus vis didėjantį pagreitį, kaip pajudėjęs nuo kalno milžiniškos ilgio ir svorio ešelonas.
Štai kodėl aš jums daug metų kalbu apie DVASINIŲ PAMATŲ KLOJIMĄ- KAIP PATĮ SVARBIAUSIĄ JŪSŲ, KIEKVIENO, UŽDAVINĮ, ir mokau jus bendravimo su Rojaus Trejybe, kad ją ATRASTUMĖTE SAVYJE, nes tik tada įgausite kosminę įžvalgą ir suprasite, kad jokių intelekto išmąstytų grupių nei versle, nei politikoje nereikia, nes VIETOJE ŠITO reikia ATSIVĖRIMO ROJAUS TREJYBEI IR ATSIDAVIMO JOS VEDIMUI IŠ VIDAUS, IR TIK TADA ROJAUS TREJYBĖS PAGRINDU KURSIME BENDRADARBIAVIMO VISŲ LABUI IR EKONOMIKĄ, IR POLITIKĄ, IR ŠEIMĄ, IR ŠVIETIMĄ.
Štai tam aš jus ir rengiu DVASINIAIS MOKYTOJAIS, KAD GALĖTUMĖTE APIE TAI AIŠKINTI KITIEMS - POLITIKAMS, VERSLININKAMS, MOKYTOJAMS, VAIKAMS, IR KAD PATYS TĄ DARYTUMĖTE IŠ MEILĖS IR VISŲ ŠVIESOS LABUI, O NE SAVĘS SUREIKŠMINIMO labui.

Tik urantų gyvasis kelias ir juo einantys išliks planetos ateities aukso amžiaus GYVOSIOS MEILĖS IR BROLYSTĖS civlizacijos SKONIS ir ŠVIESA visoms kartoms, nes būtent jie tvarkys pasaulio ir politiką, ir ekonomiką, ir šveitimą, ir vaikų auklėjimą.

TOKIA YRA NUMATYTA ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCIJOS ATEITIS MŪSŲ PASAULIUI.
Tačiau ji neateis SAVAIME, be jūsų šios dienos šviesos ir meilės pastangų einant RYŽTINGAI GYVUOJU URANTŲ KELIU, o ne vien tik apie gyvąjį kelią samprotaujant.

NEVEIKLI SIELA YRA MIRŠTANTI SIELA, IR PRIEŠINGAI - VEIKLI SIELA YRA STIPRĖJANTI SAVO CHARAKTERIU IR AUGANTI SAVO DVASINIU ŪGIU.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-06-28 13:45:50



Labai gerai VAIDAI , kad matai problemas ir siūlai net šiokius tokius sprendimus . Algimantas taip pat moko , kad tik atsivėrę Rojaus Trejybei , žmonių protai įgaus ramybę ir brolybę .
Tikrai puiku , kad bent jau teoriniame lygmenyje matome išeitį iš materijos ekspansijos ir iliuzijų , tačiau realiame gyvenime reikia sukti pinigus ir reikia labai išmintingai sukti , kad kitas verslininkas jų neišsuktų iš tavęs ir nepaliktų tavęs ant ledo .
Žinokite vieną , ką jūs čia berašytumėt ir ką besvajotumėt , materialaus pasaulio dėsnių be stiprių finansinių energijų nepritaikysi nei pozityviai , nei perspektyviai . Realiai ką aš galiu šiandienos situacijoje pakeisti , tai pakeisti tik save , savo požiūrį į aplinką ir savo požiūrį į save . Kitų protų ir kitų protų troškimų , aš negaliu pakeisti nei per milimetrą . Planetinius pokyčius gali iššaukti tik stipri kitokia planetinė energija , turinti potencialą ugdyti finansines galias ir jas panaudoti ir pritaikyti tų pokyčių dinamikoje .

emilispetras
2011-06-28 12:22:26



Man gan stipriai matosi, kad visas verslas šiuo metu yra nukreiptas į tai jog būtų pasiektas pelnas to verslo šeimininkui, o galėtų būti siekiama naudos to verslo klientams. Man atrodo, kad vien jau paskelbus tokias idėjas labai lengvai galėtų susiburti bendraminčių žmonių ir toks verslas galėtų gan greitai plėstis, kada būtų teikiama pirmenybė žmonių gerovei, o ne pelno siekimui. Kad ir su maisto pramone, jeigu kažkada mokykloje kompotas su vaisiais būdavo 0,10 Lt, tai ne taip seniai Delano mačiau kaip toks kompotas kainuoja 1,99 Lt. Tai ar nepersistengta čia? Koks čia pelno procentas tada?
Žmonėms manau tikrai reikėtų kokios vietos kur tiesiog užeitų pavalgyti paprasto, sveiko, normalaus maisto už daug normalesnę kainą. Tada ir žmonių tokioje vietoje lankytųsi daug, būtų gal net paprasčiau lankytis ten nei keliauti iki namų pasigaminti valgyti tarkim.

Taip pat turėjau minčių, kad būtent mūsų pasaulyje labai mažai žmonių yra kurie neįklimpsta į įvairias charakterio ydų pinkles, ir todėl bet kokie verslai rodo žmonių godumą, pasipelnymą, malonumų siekimą - todėl žmonių dauguma turi sunkiai dirbti kad ir minimumu pragyventų, tuo tarpu nedidelis procentas pelnosi iš visų kitų. Todėl žmonėms vis labiau atsisakant charakterio ydų, žmonėms reikės vis mažiau dirbti, o jų gyvenimo kokybė vis gerės, nes ištekliai bus paskirstomi visiem paprastiem žmonėms daug daugiau, o ne kaupiami milijardierių sąskaitose. Galbūt tai sunku suvokti, bet tai vienas akivaizdžiausių mūsų pasaulio paklydimo rezultatų..

O tokiai situacijai spręsti - žmonės turėtų pirmiausia kalbėti apie tokią situaciją, suburti kompaniją kuri sudarytų sistemas ir verslą kuris veiktų jau visumos gerovei o ne vienetų pasipelnymui, tokios sistemos pradėtų plisti ir išstumtų vien pelno besivaikančias sistemas.

Vaidas
2011-06-27 21:18:38



Ciniški užrašai ir gestai , tai vis mūsų žmogiškojo Ego išsireiškimai . Ir kaip matome iš komercinio pokalbio , tai skaitoma kaip normali kasdieninio žmogaus gyvenimo dalimi .
Po Žemę vaikšto ir dirba žmonės - asmenybės , tačiau savo mąstymu tai visai anaiptol dar ne asmenybės .

Asmenybės didybė , tai anaiptol ne pranašumas prieš kitus . Didingas tas , kuris sugeba pranokti save , kuris sugeba valdyti savo troškimus . Mes visi ir tuo pačiu kiekvienas aišku , kad turime tobulėti , tačiau žinokime , kad nei vienas žmogus šioje planetoje nėra pranašesnis už kitą . Kiekvienas turime savo asmeninę misiją ir ji nikuo nėra pranašesnė už kitų žmonių misijas .

Atsisakykime jaustis pranašesni ir kiekviename žmoguje pamatykime Kūrėjo apraiškas . Todėl ir kitus žmones nevertinkime nei pagal rūbą , nei pagal turtą , nei pagal kokius tai kitus , jų Ego laimėjimus .
Mūsų nuolatinio palydovo Ego malda visada skamba tik taip : daugiau , daugiau ir dar daugiau .
Ir visai nesvarbu kiek jūs pasieksite materialių vertybių , jūsų ego visada įrodinės , kad viso to , tikrai per maža .
Susitapatinus save su Ego , visada būsite nuolatinio siekimo būsenoje . Jūs neturėsite supratimo , kas tai per būsena - ramybė ir neturėsite supratimo ką reiškia žodis - gana .
Tikras paradoksas karštligiškam siekimui yra tai , kai karštligiškai liaujamės norėję vis daugiau ir daugiau - mumyse pradeda pildytis vis daugiau ir daugiau , kadaise norėtų mūsų troškimų .
Išsilaisvinę iš poreikio turėti vis daugiau , pagaliau pamatome , kaip puikiai ir laisvai galime gyventi ir būti laimingi , turėdami visai mažai materialinių dalykų .

emilispetras
2011-06-25 12:22:12




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal