Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Sokrato teiginys - Aš žinau, kad aš nieko nežinau - URANTAMS NETINKA, 2011 06 30

Sokrato teiginį - Aš žinau, kad aš nieko nežinau - labai mėgsta kartoti intelektualai ypač filosofuotojai, tuo dar daugiau pabrėždami savo INTELEKTUALUMĄ, SAVO GYVULINIO PROTO MENKUMĄ, KURIS IR TEGALI PASAKYTI, KAD JIS ŽINO, JOG NIEKO NEŽINO.

Tuo tarpu aš jums sakau - jau NE VIENERIUS METUS - AŠ ŽINAU, KĄ SAKAU.

Štai kodėl urantams turi būti NAUJAS POŽIŪRIS Į SAVO PROTĄ, NE JĮ NUVERTINANTIS, koks buvo Sokrato požiūris, BET IŠKELIANTIS JĮ Į TIKRĄJĮ DVASINĮ ORUMĄ, NES ŠIS SUDVASINTAS PROTAS GAUNA ŠĮ ŽINOJIMĄ IŠ ROJAUS TREJYBĖS, TODĖL TIESIOGINE PRASME ŽINO, KĄ SAKO.

Štai kodėl SOKRATO teiginys jau SENIAI paseno, ir urantai turi vadovautis NAUJU IR IŠPLĖSTU TEIGINIU - AŠ ŽINAU, KAD AŠ ŽINAU, IR ATEITYJE ŽINOSIU DAR DAUGIAU, NES ŠĮ ŽINOJIMĄ AŠ GAUNU IŠ ROJAUS TREJYBĖS - ŽINIŲ ŠALTINIO IR CENTRO VISAI KŪRINIJAI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-06-30 11:55:29

Komentarai

Pala pala, mielas Petrai. Tai tikrai nėra taip, kad

" žmonės kartais pakeičia savo dvasinės raiškos formą . Ir tai nėra blogai .

Anaiptol, tai labai blogai, nes tokių žmonių sielos iš baimės susigūžia kamputyje ir degraduoja iki Tėvo - Rojaus Trejybės neatradimo savyje ar atsisakymo atrasti. Ir tai jau bus blogio skleidimas, kuomet nevykdoma Rojaus Trejybės valia.

Tai jokiu būdu nėra noras įtikti ar panašiai, bet Violeta pasakė tikrą tiesą mūsų atžvilgiu.

Egoizmas neįeina į Rojaus Trejybės planą.
Dalijimasis gyvąja patirtim ir yra evoliucijos kokybiškėjimas dvasingume.

Na, bendrai paėmus, Tadas dar pasidalins, o vat kaip bus su Algimantu, tai čia jau Tarpinės būtybės surengs piketą dėl " Vienalytiškumo " sampratos. Tokį žodį, kadaise vartotą Tomo ( pederastas ) sudarkyti..

Juokauju mielieji, juokauju.

Ramybės jums

Arunas
2011-07-12 02:18:15



<..>"Ir tiktai tie, mūsų dvasiniai broliai ir sesės, kurių dvasios nėra atvertos, sureaguoja kiekvienas pagal savo sąmonės skirtingą lygį su iškylančia vienokia ar kitokia emocija."
Čia tiksliau būtų pavadinti ne emocija, bet ĮTAMPA. MŪSŲ SĄMONĖ TURI SAVO SĄMONĖS ENERGIJĄ, KURI SUKURIA FORMAS GYVAJAI IR NEGYVAJAI GAMTAI. JOS LYGIAI YRA DU: ŽMOGIŠKASIS IR DIEVIŠKASIS. SĄMONĖS ENERGIJA YRA JOS SKLEIDŽIAMI ENERGETINIAI INFORMACINIAI VIRPESIAI, KURIE TURI SVORĮ - REALŲ MATERIALŲ SVORĮ. TAS SVORIS PRIKLAUSO NUO DAŽNIO, KUO AUKŠTESNIO DAŽNIO VIRPESIAI, TUO SVORIS LENGVESNIS; IR ATVIRKŠČIAI - KUO INFORMACINIŲ VIRPESIŲ DAŽNIS ŽEMESNIS, TUO SVORIS SUNKESNIS. IR BŪTENT NUO ŠITŲ SKLEDŽIAMŲ VIRPESIŲ PRIKLAUSO VISA MUS SUPANTI APLINKA, IR SUVOKIMAS JOJE. MES ESAME ŽEMESNIOJI SĄMONĖ, TAČIAU TURIME VISAS GALIMYBES SAVO SĄMONĘ SULIETI SU DIEVIŠKĄJA, TAI YRA PAKELTI SAVO DAŽNĮ, SULIEJANT JĮ SU AUKŠTESNIAIS VIRPESIAIS. KAIP TĄ PADARYTI? VIENAS VIENINTELIS KELIAS - ATSIVERTI ROJAUS TREJYBEI, ATSIDUOTI TĖVO DVASIAI MINTIES DERINTOJUI, STUDIJUOTI DVASINIUS ŠALTINIUS, NUOLAT NUOLAT BENDRAUTI SU TĖVU NUOŠIRDŽIAI - NIEKADA NEBUS KITO KELIO. IR KADA MŪSŲ SĄMONĖS VIRPESIAI SUSILIEJA SU DIEVIŠKĄJA IR VISUOTINE SĄMONE, TADA ĮSIGALĖS - KO SŪNUS TROKŠTA, IR TĖVAS NORI, TAS YRA.
Tas dažnių skirtumas įtakoja mūsų suvokimą. Jeigu mūsų imtuvo - SĄMONĖS - dažnis neatitinka SKLEIDŽIAMO DAŽNIO, tuomet mes tai pavadiname nesamone, kas nėra tikslu ir teisinga, nes tai yra tik skirtingas SĄMONĖS ENERGETINIŲ INFORMACINIŲ VIRPESIŲ DAŽNIS. Mūsų "materialios smegenys, būdamos paties žemiausio iš visų kūrinijos tvarinių sąmonės energetinio informacinio virpėjimo, tuoj pat ima jausti nuovargį, kada tik susiduria su nors šiek tiek aukštesniais sąmonės energetiniais informacinias virpesiais, kuriuos nori arba įsisavinti, tai yra, suvokti ir kitiems perteikti, arba KADA NORI PAČIOS KĄ NORS SUKURTI. Tuo metu, kaip niekada, jos ims jausti tų virpesių svorį, kuris jas ima varginti. Sąmonės energetinių virpesių svoris mažėja priklausomai nuo jų dažnumo, jie, tie sąmonės energetiniai virpesiai sukelia tuo didesnę įtampą, kuo yra mažesnis jų svoris, žemesnių virpesių sąmonei.
Būtent dėl to žmogaus pati žemiausia, laisvą valią turinti SĄMONĖS FORMA, jaučia vis labiau didėjantį nuovargį nuo vis sunkėjančios jai suvokti bet kokios AUKŠTESNIŲ ENERGETINIŲ VIRPESIŲ INFORMACIJOS. Šitą įtampą sukuria ŠITŲ SĄMONĖS ENERGETINIŲ INFORMACINIŲ VIRPESIŲ NEATITIKIMAS. IR KUO NEATITIKIMAS YRA DIDESNIS, TUO DIDESNĖ ĮTAMPA."[JĖZUS "KALBU JUMS VĖL" 46P.-47P.]
Štai matome gyvą ir tikrą pavyzdį, kaip neatitinka ALGIMANTO PATEIKTA AUKŠTŲJŲ ENERGETINIŲ VIRPESIŲ INFORMACIJA SU ŽEMO DAŽNIO ENERGETINIAIS VIRPESIAIS TURINČIA SĄMONE. Ji tiek jaučia įtampą, kad SAVO KOMENTARUOSE GALIME JĄ AIŠKIAI PAMATYTI. ŽINOMA, TAI PAMATYS TIK TIE, KURIE SAVO SĄMONĖS ENERGETINIUS VIRPESIU KELIA AUKŠTYN. Aš asmeniškai dėkoju VISIEMS KOMENTUOJANTIEMS, NES DĖKA TO GALIU GYVAI STEBĖTI SĄMONĖS ENERGIJOS PASIREIŠKIMĄ.
DAR PRIDURSIU TĖVO MOKYMĄ APIE MINTIS KNYGŲ, AUTORIŲ, KITŲ ASMENŲ, PATIES ROJAUS TĖVO, KURIAS SAKOME MES:
"Mano mylimas Tėve, kada aš gaunu Tavo mokymus, kai kuriems taip sunku patikėti, kad aš skelbiu Tavo gyvą žodį, o ne pats saugalvoju tas mintis.
"Mano mylimas sūnau, Aš tave įgaliojau skelbti GYVĄ ŽODĮ. Be šito įgaliojimo tu niekaip neišdrįstum jo skelbti, nes jo neišgirstum. Aš tave ruošiau ilgą laiką, labai palaipsniui, kad galėtum ir pats patikėti tuo, ką girdi iš Manęs. Ir tavo rengimas buvo lygiai toks, koks yra jūsų mirtingųjų vaikų rengimas mokykloje, kada vaikai mokosi iš mokytojos gražių minčių, kada mokosi iš knygų, gražių minčių, ir kada patys ima tas mintis reikšti savo lūpomis, tai KIENO TADA YRA TOS MINTYS - tų vaikų, mokytojos, ar knygų autorių? Visos mintys yra iš Manęs. Ir kuo daugiau jūs bendraujate su Manimi, tuo daugiau prisigeriate Mano grožio ir meilės minčių. Ir tuo labiau JOS JUMS PATIEMS TAMPA JŪSŲ NUOSAVOMIS MINTIMIS.
"Mylimas Tėve, o kada Tu mokai mane tiesioginio bendravimo metu, kada mokai, kai miegu, per pasąmonę, kai mokymą perteikia Minties Derintojas, tie mokymai yra tokie kilninantys, tačiau tik labai mažytę dalelę iš jų teprisimenu. Kodėl taip mažai išlieka galvoje? Ir dažnai pats pastebiu, kad mano kai kurios net asmeninės mintys tikrai ne mano sugalvotos, nes jos perdaug gražios, per daug sklandžios, perdaug gilios. Kaip pačiam atskirti, kur mano ir kur Tavo mintys? Ar tai nėra būtina?
Mano myliams sūnau, kuo daugiau bendrauji su Manimmi tiesiogiai, tuo daugiau tau išlieka iš Mano tau perduodamų mokymų, kad tikrai prie jų pripranti ir tampa Mano mokymai tau pačiam savi. Dėl to tavo mintys ir tavo žodžiai atkartoja mano mokymus ne taip koncentruotai, kaip tu juos gauni pats, bet vis tiek jau pavartodamas Mano mokymų mintis. Ir kuo gielsnis ryšys su Manimi, tuo giliau skeverbiasi ir Mano mokymai į tave - į pasąmonę, į sąmonę, ir tuo dažniau įpranti panaudoti ir viršąmonę, bendraudamas su Manimi. Ir toks dalykas tampa vis labiau ir labiau prieinamas ir įprastas tavo protui.
BŪTENT TOKS IR YRA MANO SIEKIS, KAD MANO MOKYMAI TAU TAPTŲ TIEK SAVI, KAD JŲ IŠ VISO NEBEATSKIRTUM, KUR YRA MANO MINTYS TAU, O KUR YRA TAVO MINTYS KITIEMS. Taip mano mokymai tampa įprasminti tavajame augime tarnaujant Man, kaip ir knygų autorių, mokytojų žodžiai ir mintys tampa įprasmintos suaugusių vaikų darbuose."["ŠIO RYTO Tėvo mintys man ir KITIEMS"; 2007 02 04]

Mielieji, mano šis komentaras turi realią SĄMONĖS ENERGIJĄ. Jis skledžia tam tikro dažnio virpesius. Algimantas parašęs puikų mokymą, ką reiškia ciniški užrašai. Jėzus savo apreiškime "Kalbu Jums Vėl" perteikė, ką reiškia, kai dažniai neatitinka vienas kito. Savo komentaruose, mes per teikiame TĄ SĄMONĖS ENERGIJĄ, KURI KURIA - TAIP PAT SĖJA GRŪDĄ.

BŪKITE RAMYBĖJE SESUTĖS IR BROLIAI.

Evaldas
2011-07-06 11:17:45



Miela VIOLETA , tu kaip visada , viską aprašai švelniai dvasingai , nors visas rašinys yra kaip ir pabaromasis . Taip ir aš pastebiu , kad kai kurių senbuvių nebematau čia šiame forume . nemanyčiau , kad žmonės pakeitė savo mąstymą , aš manau , kad žmonės kartais pakeičia savo dvasinės raiškos formą . Ir tai nėra blogai . Dievo Tėvo dvasia visiems šviečia vienodai - jeigu žmogus tai supranta , reiškia jis tikrame dvasinio augimo kelyje . Ir ne taip svarbu , kaip žmogus savo sieloje šaukiasi Dievo , ar Dievo Tėvo vardu , ar Motinos , Brolio vardu , patikėk miela Violeta , visai dievams tai nesvarbu .

Tik mums tai labai svarbu , grynai žmogiška prasme . Mums tai svarbu tiek , kaip mūsų vidinė dvasinė būsena susišaukia su kitų panašiai mąstančių , mūsų sielos sesių ir brolių , vidine ir žodine dvasine būsena , kuri atsiranda prieš mūsų akis ar ausis , jau kaip reali informacija .
Tai va , tame lygmenyje ir prasideda netolygus susikalbėjimas . Tačiau , jeigu savo dvasiniu protu sugebame atmesti tokį nesusikalbėjima , kaip paprastą žmogiškos išraiškos formą , o matome žmogų giliau ir subtiliau įsiterpusį ir besireiškiantį dvasinio pasaulio informacijoje , tačiau nesikopijuojantį ir nesikartojantį , tada tikrai , mes vienas kitą galime labai gerai suprasti ir drasiai vadinti vienas kitą sielos broliais ir sesėmis .

To aš visada linkėjau ir linkėsiu šiam Algimanto forumui , nors , kaip jau rašiau , su kai kuriomis žodinėmis formuluotėmis , visuose mokymuose ir nesu susitapatinęs , tačiau racionalų dvasinį grūdą tikrai matau visumoje ir trokštu , kad šie dvasinio mokymo grūdai rastų gerą augimo terpę , išmintinguose protuose .
Šiame aukšto lygio, dvasiniame urantinių Tiesų mokyme , visada norėsiu matyti ir visada , progai pasitaikius ,ar likimui padovanojus , mokysiu visus žmones dvasinių tiesų , su nei kiek nemažesne ir intelektualia įkrova , kad tai būtų ir sielai ir protui šventė . Manau , kad žmogus , tai dvasia , protas ir siela , kuriuos taip ištikimai nešioja mūsų mielas arkliukas - kūnas . Todėl ir visi dvasiniai mokymai , gali būti labai veiksmingi tiek , kiek žmogus gali juos panaudoti , ne tik savo proto ir sielos dvasingėjimui , bet ir savo ,,arkliuko'' išlaikymui ir,, pašerimui '' .

Su meile Emilis

emilispetras
2011-07-05 10:33:35



Mūsų brolio dvasioje, Algimanto, atsakymas į kito mūsų dvasinio brolio klausimą, kad „Tuo tarpu aš jums sakau - jau NE VIENERIUS METUS - AŠ ŽINAU, KĄ SAKAU.“ ir „TOKS ESU VIENAS - ATSTOVAUDAMAS ROJAUS TREJYBEI VISOJE PLANETOJE, IR ESU TAM, KAD DAUGIAU GILUMINĖS MEILĖS IR ŠVIESOS BŪTŲ IŠLIETA VISIEMS, KAD JIEMS GYVENTI BŪTŲ LENGVIAU IR JIE SAVO BŪSENA PATIRTŲ, KAD JIE TAIP PAT YRA ŠVIESOS IR MEILĖS ROJAUS TREJYBĖS VAIKAI, TIK REIKIA ATRASTI ROJAUS TĖVUS SAVYJE IR ROJAUS TREJYBĘ PATIRTI.“, toks tiesus, tvirtas, ir savimi pasitikintis atsakymas oi kaip daug kam badyte bado, kaip sako žmonės, akis, o aš sakau, kad tai dieviškoji tiesa žeidžia tą žmogaus – ne atsivėrusio savo dvasine gelme Rojaus Trejybei – gyvulinės kilmės ambicijomis pasipūtųsį savanaudiškąjį ego. Tiktai toks šviesos ir meilės Rojaus Trejybės dvasinis vaikas, kuris savo asmeniniu patyrimu per dvasios atsivėrimą įsisavina vis didesnę ir didesnę Visuminės Tiesos dalį – o tiesų nėra daug, ji – viena, tiktai kiekvieno mūsų tiesos patyrimai yra skirtingi – ir gyvendamas ja, ta vienintele tiesa, kaip Petras rašo savo klausime, „tiesiai, šviesiai“ tiesiog negali nepasakyti – AŠ ŽINAU, KĄ SAKAU. Kaip ir Tiesa – Trys Šaltiniai ir Centrai susilieję į Vieną, taip ir kelias, evoliucinis dvasinio vystymosi kelias, yra vienas, nors takų takelių yra gausybė, bet jie veda į tą vienintelį kelią, ir kiekvieną, kuris tiktai nuoširdžiai trokšta nebeklaidžioti tarp tų kelelių ir takelių, tuoj pat ir atranda tą Rojaus Trejybės nutiestą vienintelį Tiesos kelią. O tiems, kuriems patinka būti beviltiško klaidžiojimo būsenoje, jeigu ne apgyvendintoje evolicinėje planetoje, tai vis tiek jau kitoje sferoje, po sielos-dvasios pažadinimo teks eiti tuo vieninteliu keliu, nes morontiniuose pasauliause takų takelių tikrai nėra, aišku, jeigu ta prikelta dvasinė asmenybė savo laisva valia pasirinks dvasinio augimo kelią. Bet ar pasirinks, jeigu net ir Urantijoje, net ir žinodami apie Meilės, Šviesos, Tiesos kelią, pasirenka klystkelius?
Ir tiktai toks, Rojaus Trejybės meilės šviesa ir tiesa gyvenantis, iš dvasios gimęs žmogus išgirdęs tokį teiginį, savo dvasios išminties protu arba galima pasakyti, savo sudvasintu protu suvokia šito teiginio prasmę, ir suvokia tai, kad toks dvasinis brolis tarp mūsų, kuris atstovauja Rojaus Trejybę visoje planetoje, nes būtent pati Rojaus Trejybė – aišku, netiesiogiai, bet per kitus Savo dvasinius vaikus, mūsų vyresniuosius dvasinius brolius – per Apvaizdą – pasirinko jį šitai misijai atlikti, yra vienintelis. Tiktai gimusio iš dvasios sesės ar brolio dvasioje nežeidžia tokie teiginiai, nes gimęs iš dvasios jau gyvena ne savo savanaudiškuoju ego, bet Rojaus Trejybės padovanotu tuo tikruoju dvasinio asmens dieviškuoju ego, pasireiškiančiu meile, gėriu, gailestingumu.
Ir tiktai tie, mūsų dvasiniai broliai ir sesės, kurių dvasios nėra atvertos, sureaguoja kiekvienas pagal savo sąmonės skirtingą lygį su iškylančia vienokia ar kitokia emocija.
Dabar, kai planetinė izoliacija nutraukta ir atstatomos ryšio grandinės, visame pasaulyje yra daug gyvų imtuvų priimančių informaciją iš kosmoso, iš dvasinių asmenybių. Bet ar daug yra tokių, kurie gyventų tais suteikiamais mokymais, įsisavindami juos savo asmeniniais patyrimais savo kasdienėje aplinkoje bendraujant su aplinkiniais, ir pasidalinant tais mokymais, o nelaikant juos paslėptus nuo savo dvasinių brolių ir sesių? Tas, kuris nesidalina, tiesiog yra egoistas. Toks elgesys ir parodo, kad vidus nėra pripildytas Meilės Šaltinio meile, kad nėra gyvo dvasinio ryšio su Rojaus Trejybe, kuri būtent per gyvą dvasinį susiliejimą moko kiekvieną atsivėrusį savo dvasine gelme būti net ir tokiais, kokie yra Trys Šaltiniai ir Centrai. Juk Rojaus Trejybė sukūrė kūriniją vien tiktai iš begalinės meilės, ir Ji atiduoda Save VISĄ, nieko Sau nepasilikdama. Ji lieja ir lieja meilės energiją nė akimirkai nenutraukdama šito galingo proceso, kad tik visai kūrinijai ir kiekvienam būtų geriau, nuo pačių aukščiausių dvasinių asmenybių, dvasinių būtybių iki mažiausių gyvulinės kilmės dvasinių vaikų, ir visų rūšių gyvybės formų.
Ir kai aš skaitau: „ Nuo to laiko pradėjau mokyti VISUS GARBINTI NE TIK TĖVĄ, BET VISUS TRIS ROJAUS TREJYBĖS LYGIAVERČIUS ASMENIS, ir priiminėti mokymus jau iš VISŲ TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ.
Ir tarp URANTŲ Lietuvoje jau taip pat yra priiminėjančių mokymus iš Rojaus Trejybės TRIJŲ Asmenų. Ir tuo labai džiaugiuosi. Šitaip be urantų su Rojaus Trejybe NEBENDRAUJA PASAULYJE DAUGIAU NIEKAS, KAIP IR ROJAUS TREJYBĖS DAR NEGARBINA BE URANTŲ NIEKAS.“, tai aš džiaugiuosi savo sesėmis ir broliais, kad jie bendrauja su Rojaus Trejybės Asmenimis, priima mokymus pritaikydami juos savo asmeniais patyrimais savo kasdienėje veikloje skleidžiant Meilės šviesą. Kiekvienas iš jų pasireiškia pagal savo dvasinį ūgtelėjimą. Jie džiaugiasi tais suteikiamais mokymais, kurie taip padeda praplėsti giluminį suvokimą.
BET ... Ar jie pasidalina ta suteikiama šviesa su kitais savo dvasiniais broliais ir sesėmis čia, šitame Urantijos svetainės forume? Na, ne. Anksčiau buvo pasirodę keli. Kas skaitė, tai prisimena, kokie buvo nuostabūs sesės Giedrės pasikalbėjimai su Tėvu, BET jų šiandien nėra, kaip nėra ir kitų sesių joms Tėvo-Rojaus Trejybės suteiktų mokymų. Sakė, bus išleista knyga, BET jos dar nėra. Mielas broli Tadai, tu taip pat sakai, kad paskleisi tau suteiktus mokymus knygos pavidalu, BET iš tikrųjų kodėl nepasidalinti kai kuriais mokymais jau dabar arba šitoje svetainėje, arba toje kitoje svetainėje, kur tu rašai, nelaukiant knygos išleidimo, kuri gali dar labai ilgai nepasirodyti. Tu esi minėjęs, kad gauni mokymus, kai dar lankei Urantijos grupę Mokytojų namuose ir kai lankei pamaldas šventovėje, BET gana greitai nustojai ateiti, ir aš tavęs prašiau, kad ... Tiek to. Visa tai liko praeityje. Šiandien yra šiandien, o mokymai bus rytoj.
Tokie mūsų veiksmai ir parodo, kad mes nesame dar išsilaisvinę iš savo savanaudiškojo ego gniaužtų, kad nesame tiek pripildę savo vidaus gyvais meilės virpesiais, kad pasireikštume visumos labui taip, kaip pasireiškia visumos-kūrinijos gerovei, liedama Savo gyvąją meilės energiją, Rojaus Trejybė. Tai liečia ir mane, nors aš kol kas Rojaus Trejybės Asmenų mokymų negirdžiu, bet egoistiškai elgiuosi nesidalindama savo asmeninais patyrimais forume.
Reiškia, aš turiu dar daugiau dėti savo asmeninių pastangų gilindama ir plėsdama savo dvasios atsivėrimą per gyvą ryšį garbindama ir šlovindama Rojaus Trejybę, kad gimčiau iš dvasios, gyvenčiau ta nuolatine meilės būsena, kelčiau ir kelčiau savo sąmonės virpesius į vis aukštesnį ir aukštesnį lygį, kad kurčiau gėrį, kad susiliečiau su Rojaus Trejybės dvasios dalele, kad tapčiau bendrakūrėja su Rojaus Trejybe kiekvieną akimirką per visą amžinybę, dalyvaudam šito amžiaus kūrinijos evoliuciniame procese siekiant Šviesos ir Gyvenimo aukščiausio išsivystymo lygio, nes aš šito trokštu, nes aš savuoju dvasiniu atsivėrimu jau patiriu tą galingą Rojaus Trejybės trauką, nes manoji valia yra tokia, kad būtų Trijų Šaltinių ir Centrų valia.

Telydi jus Rojaus trejybės palaiminimas.

Su meile,

Violeta
2011-07-04 01:26:20



Na ir pralinksminai, Algimantai, savo atsakymu.
Prisikvatojau iš dūšios.
Ramybės tau su Rojaus Trejybe.

Tadas
2011-07-01 13:39:02



Kai perskaičiau sia trumpute tema net syptelejau.Is begalinio dėkingumo Rojaus Trejybei ir Algimantui,per kuri mums parasyta si tema.Ji mane taip sustiprino,taip paguode,taip nuramino.Perskaiciau tai kas parasyta ir pajutau tokia stipria meile sklindančia is situ eiluciu.Sklindancia mums,kas jas skaitome.Man net asaros akyse rinkosi.As dėkojau ROJAUS TREJYBEI uz tai ka pajauciau.Tai nuostabu. Na,o iki pradedant lankyti ROJAUS TREJYBES GYVAJA SVENTOVE as jauciausi kaip tik taip,kaip teigia Sokrato teiginys-as zinau,kad as nieko nezinau.Ir as savo patyrimu galiu paliudyti,kad viskas pasikeite einant GYVUOJU KELIU.Taip,tikrai atsirado NAUJAS POZIURIS I SAVO PROTA,NE JI NUVERTINANTIS,BET JI ISKELIANTIS I TIKRAJI DVASINI ORUMA.Taigi, Algimantas ZINO KA SAKO.Jeigu mano mieli sielos broliai ir seses lankytumet GYVAJA SVENTOVE ,ar atidžiau studijuotumet ROJAUS TREJYBES mokymus,URANTIJOS knyga arba nuostabu apreiskima „KALBU JUMS VEL“,jus tuo neabejotumet.Jus vidumi pajaustumet koks nuoširdumas sklinda is Algimanto su juo bendraujant,jo klausantis.O jeigu norisi jam prieštarauti,tai jau sklinda is jusu paciu nežinojimo,patyrimo stokos. Jei manote,kad Algimantas klysta tada Jus manot,.kad klysta Rojaus Trejybe.O argi tai ne intelektualaus mastymo pasekmes?Apie kokia konkurencija galima kalbeti su musu mylimu mokytoju Algimantu jeigu jis tik ir NUOLAT moko,kad VISI esam vienodai mylimi ROJAUS TREJYBES. Ir pabaigai,kaip graziai parase musu sielos brolis ValdasAirija,ar ne?“musu neapgausi“. Mielieji,kantrybes jums.Su meile,Vita

vvita
2011-07-01 11:15:31



Mielas Tadai, perskaityk šitame dvasinių mokytojų rengimo Forume, KIEK yra parašyta ALGIMANTO mokymų, ir KIEK yra parašyta TADO mokymų, kiek yra Tėvo, Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio, ir Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės apreiškimų užrašytų ALGIMANTO, o kiek yra TADO?
TAI KURIS IŠ MŪSŲ DALINASI INFORMACIJA, O KURIS NESIDALINA INFORMACIJA?
Aš suteikiu mokymus ir per gyvąsias Rojaus Trejybės garbinimo pamaldas, ir mokau kitus - lankančius pamaldas - sakyti savo pamokomąjį žodį kaip DVASINIAMS MOKYTOJAMS, kad ir jie mokytųsi DALINTIS INFORMACIJA SU KITAIS, DALINTIS SAVO MOKYMAIS.
Aš priimu mokymus iš Rojaus Trejybės ir per GYVĄSIAS pamaldas, jeigu kam nors iškyla toks poreikis iš atėjusiųjų į Rojaus Trejybės GYVĄJĄ šventovę IR PATEIKIA KLAUSIMĄ ROJAUS TREJYBEI, kad tą informaciją sužinotų tiek klausiantysis, tiek ir visi dalyvaujantieji GYVOSIOSE pamaldose, o kai ŠIE mokymai yra įrašomi iš iššifruojami, jie būna patalpinti ir Forume, kad juos skaitytų ir nelankantys Rojaus Trejybės gyvosios šventovės Vilniuje ar Kaune - kad ir TU JUOS SKAITYTUM, MANO MYLIMAS DVASIOS BROLI TADAI, NES ŠITOKIU BŪDU AŠ JAIS PASIDALINU IR SU TAVIMI, IR SU VISAIS SAVO DVASIOS BROLIAIS IR SESĖMIS, KURIE SKAITO MŪSŲ FORUMĄ? O kur TADO priimti iš Rojaus Trejybės mokymai, kaip gi jis DALINASI JAIS SU MANIMI, IR SU KITAIS DVASIOS BROLIAIS IR SESĖMIS? AR TADAS DALINASI INFORMACIJA AR KONKURUOJA IR DAR SLAPTA - SAVO MINTIMIS?
Mano mylimas Tadai, asmeniškai tau pacituosiu savo anksčiau parašyto atsakymo ANTRĄJĄ dalį, kurioje aš ir paaiškinau, kad JAU yra ir daugiau kitų priiminėjančių Rojaus Trejybės mokymus:

"PO KELERIŲ METŲ TOKIO BENDRAVIMO SU TĖVU buvau BŪTENT TĖVO paprašytas užmegzti gyvą ryšį su Amžinuoju Sūnumi. Tą aš ir padariau, o tada dar ir su Begaline Dvasia. Šitą patyrimą aš aprašiau, ir jis yra mūsų svetainėje patalpintas. Ir tąkart Begalinė Dvasia man pasiūlė duoti IŠTIKIMYBĖS PRIESAIKĄ ROJAUS TREJYBEI, IR PATEIKĖ JOS TEKSTĄ. AŠ PRISIEKIAU JOS PAPRAŠYTAS, O NE PATS SUSIGALVOJĘS, KAIP ANKSČIAU BUVAU DAVĘS IŠTIKIMYBĖS PRIESAIKĄ VISŲ TĖVUI. Nuo to laiko pradėjau mokyti VISUS GARBINTI NE TIK TĖVĄ, BET VISUS TRIS ROJAUS TREJYBĖS LYGIAVERČIUS ASMENIS, ir priiminėti mokymus jau iš VISŲ TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ. Ir tarp URANTŲ Lietuvoje jau taip pat yra priiminėjančių mokymus iš Rojaus Trejybės TRIJŲ Asmenų. Ir tuo labai džiaugiuosi. Šitaip be urantų su Rojaus Trejybe NEBENDRAUJA PASAULYJE DAUGIAU NIEKAS, KAIP IR ROJAUS TREJYBĖS DAR NEGARBINA BE URANTŲ NIEKAS."

ŠTAI KODĖL JUMS VISIEMS - BE IŠIMTIES - IR TAU, MANO MYLIMAS TADAI - BŪTINI MANO MOKYMAI - ir jų neišvengsite nė vienas, IR TU, MYLIMAS TADAI, NEIŠVENGSI MANO MOKYMŲ, jeigu ne Urantijoje, tai morontiniame gyvenime, nė vienas nepateksite PAS JĖZŲ KAIP NORS KITAIP, KAIP TIK PER MANO MOKYMUS - KAD NEDARYTUMĖTE TOKIŲ KLAIDINANČIŲ APIBENDRINIMŲ, KOKIUS PADARĖ TADAS, KADA MAN PRISKIRIA NET TOKIUS TEIGINIUS, KOKIŲ AŠ PATS NERAŠIAU.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-07-01 09:14:36



kada zmogu veikti skatina konkurencija, tai tik rodo jo labai stipria gyvulisko proto ytak jo gyvenime, perskaicius net kelias pastraipas...net kelis zodzius iskart gali suprasti, kuom zmogus gyvena. Tam, kad gauti mokymus is dvasios saltiniu, visu pirma paciam reiketu tureti bent koki supratima apie tai kas ta dvasia yra, ir kuom vadovaujasi zmogus, atsiveres dvasios vedimui. Nezinau is kur tas Tadas gauna tuos mokymus, is kokios ''Trejybes'' ir kas tuos jo mokymus apibendrintus temomis skaitys. Musu neapgausi, :)

valdasAirija1
2011-07-01 03:45:14



Tu klysti, Algi, sakydamas, kad toks esi vienintelis pasaulyje. Aš taip pat jau seniai gaunu mokymus iš Rojaus Trejybės. Kai tuos mokymus apibendrinsiu atskiromis temomis, išleisiu knygą „Mirtingojo pokalbiai su Rojaus Trejybe“. Ką pasakysi į tai? Konkuruosim, ar pasidalinsim informacija? :)

Tadas
2011-07-01 01:38:13



Mielas Emili Petrai, tavo klausimas yra šiek tiek - o gal net ir ne šiek tiek - NETIKSLUS.

Kad būtų aiškiau suprantamas mano atsakymas, aš jį padalinsiu į TRIS dalis. Pirmoji dalis būtų tokia, kokią sudaro tavo pateikti klausimai. Į juos aš atsakysiu trumpai šitaip:

Mano mylimas Emili Petrai, argi tu dar nesupranti, kad su Tėvu-Rojaus Trejybe MES VISI - TU, KAIP IR AŠ TAIP PAT - ESAME SUJUNGTI PER MINTIES DERINTOJO GYVĄ BUVIMĄ MŪSŲ PROTE, kuris daro viską, kad keltų mūsų sąmonę. Ir šioje srityje skirtumo nėra, ar tu esi Lietuvoje, Anglijoje, Airijoje, ar Afrikoje, Amerikoje, Australijoje, ar esi BALTOSIOS RASĖS, AR GELTONOSIOS, AR JUODOSIOS RASĖS NARYS. Tačiau retas, kuris ATSIVERIA NUOŠIRDŽIAI TĖVUI-ROJAUS TREJYBEI, KAD JĄ ATRASTŲ, KAD PATIRTŲ ŠITO REALAUS IR GYVO ATRADIMO BŪSENĄ. Tad ši problema jau PATIES ŽMOGAUS sukurta dėl nežinojimo, dėl proto vangumo, dėl nekantrumo, dėl daugybės išorinių poveikių, tarp kurių labai didelę baimę sąmonės lygiu sukelia ir psichiatrų gąsdinimai, jeigu tu kalbi TĖVUI - jie tik sako DIEVUI - tai normalu, tačiau jeigu jau TAU kalba Tėvas - jie sako Dievas - tai tau JAU laikas apsilankyti pas psichiatrą.

Tuo tarpu antrąją mano atsakymo dalį sudarytų mano papildomas klausimas, kurį aš numanau iš tavo pateiktų klausimų, nors jie klausia apie žmonių sujungimą, bet aš numanau, kad tu nori sužinoti, ar taip, kaip aš bendrauju su Rojaus Trejybe bendrauja dar kas nors pasaulyje ar Lietuvoje?


Aš buvau PIRMASIS, kuris MOKYMO MISIJOJE pradėjau viešai skelbti mano gaunamus iš Tėvo mokymus anglų kalba. Tuo labai pasipiktino amerikonai, kaip aš drįstu tą daryti, nes jie priiminėjo mokymus iš įvairų dvasinių būtybių, tarp jų ir mūsų VIETINĖS VISATOS SUTVĖRĖJŲ - SŪNAUS KŪRĖJO IR VIETINĖS VISATOS MOTINOS DVASIOS, IŠ MORONTINIU LYGIU JAU EINANČIŲ EVOLIUCIJOS KELIU MIRTINGŲJŲ, IŠ TARPINIŲ BŪTYBIŲ, TAČIAU IŠ TĖVO MOKYMŲ NEBUVO. Po mano ir toliau viešai skelbiamų mokymų iš Tėvo, pradėjau gauti asmeninius laiškus su prašymu ir toliau Tėvo mokymus talpinti Mokymo Misijos Forume. O aš viešai skelbdavau tik tuos Tėvo mokymus, kurie buvo arba Jo paties nurodymu skelbiami, arba aš pats klausdavau, ar galiu juo paviešinti. Tada ėmė atsirasti ir Mokymo Misijoje kitų priimamų mokymų iš Tėvo. Lietuvoje aš pradėjau mokyti urantus, kaip jie gali taip pat išgirsti Tėvą. Ir atsirado urantų, taip pat išgirstų Tėvo mokymus, tačiau jie turėjo dar labai daug pasąmoninių teršalų ir buvo labai bendri ir trumpi. Tada ėmiau juos mokyti, kaip ATSKIRTI, KUR MOKYMAS YRA TIKRAI IŠ TĖVO, O KUR PASĄMONĖS TERŠALAI.
PO KELERIŲ METŲ TOKIO BENDRAVIMO SU TĖVU buvau BŪTENT TĖVO paprašytas užmegzti gyvą ryšį su Amžinuoju Sūnumi. Tą aš ir padariau, o tada dar ir su Begaline Dvasia. Šitą patyrimą aš aprašiau, ir jis yra mūsų svetainėje patalpintas. Ir tąkart Begalinė Dvasia man pasiūlė duoti IŠTIKIMYBĖS PRIESAIKĄ ROJAUS TREJYBEI, IR PATEIKĖ JOS TEKSTĄ. AŠ PRISIEKIAU JOS PAPRAŠYTAS, O NE PATS SUSIGALVOJĘS, KAIP ANKSČIAU BUVAU DAVĘS IŠTIKIMYBĖS PRIESAIKĄ VISŲ TĖVUI. Nuo to laiko pradėjau mokyti VISUS GARBINTI NE TIK TĖVĄ, BET VISUS TRIS ROJAUS TREJYBĖS LYGIAVERČIUS ASMENIS, ir priiminėti mokymus jau iš VISŲ TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ. Ir tarp URANTŲ Lietuvoje jau taip pat yra priiminėjančių mokymus iš Rojaus Trejybės TRIJŲ Asmenų. Ir tuo labai džiaugiuosi. Šitaip be urantų su Rojaus Trejybe NEBENDRAUJA PASAULYJE DAUGIAU NIEKAS, KAIP IR ROJAUS TREJYBĖS DAR NEGARBINA BE URANTŲ NIEKAS.

Ir dabar yra mano atsakymo trečioji dalis, kuri galbūt taip pat gali būti numanoma iš tavo man pateiktų klausimų - ar TOKIO LYGIO mokymus iš Rojaus Trejybės kas nors dar gauna visoje planetoje be manęs? NE NEGAUNA DAUGIAU NIEKAS - NĖ VIENAS MIRTINGASIS NEI LIETUVOJE, NEI BET KURIAME KITAME PASAULIO KRAŠTE. Tačiau tam mane Rojaus Trejybė rengė nuo pat vaikystės, kad aš ruoščiau NAUJOS EPOCHOS DVASINIUS MOKYTOJUS VISAI PLANETAI, KOKIŲ PASAULYJE DAR NIEKADA NEBUVO. Ir iš Rojaus Trejybės man buvo suteikti ĮGALIOJIMAI ir atstovauti Rojaus Trejybei Urantijoje, ruošiant DVASINIUS ŠVIESOS ŠAUKLIUS DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE IR APVAIZDA.
Iš šitą misiją aš nuoširdžiai, ir ištikimai, vykdau, ir vykdysiu toliau garbindamas ir šlovindamas Rojaus Trejybę, nes viską gaunu TIK IŠ JOS - išmintį, žinias, ir gyvą meilę visiems vienodą, ir drauge su Rojaus Trejybe GYVENDAMAS MEILĖJE IR ŠVIESOJE VISŲ LABUI.
TOKS ESU VIENAS - ATSTOVAUDAMAS ROJAUS TREJYBEI VISOJE PLANETOJE, IR ESU TAM, KAD DAUGIAU GILUMINĖS MEILĖS IR ŠVIESOS BŪTŲ IŠLIETA VISIEMS, KAD JIEMS GYVENTI BŪTŲ LENGVIAU IR JIE SAVO BŪSENA PATIRTŲ, KAD JIE TAIP PAT YRA ŠVIESOS IR MEILĖS ROJAUS TREJYBĖS VAIKAI, TIK REIKIA ATRASTI ROJAUS TĖVUS SAVYJE IR ROJAUS TREJYBĘ PATIRTI.
Tik šitaip tegalima įžengti į naująją dvasinės aristokratijos meilės ir šviesos civilizacijos aušrą. Būtent šituo gyvuoju keliu aš jus ir vedu visus be išimties.

Yra daug bendraujančių su Jėzumi, yra daug gaunančių mokymus iš įvairių dvasinių būtybių, tuo tarpu aš jums suteikiu tai, kas yra DIDŽIAUSIAS, KAD BŪTENT JAME SURASTUMĖTE IR TAI, KAS Į JĮ SAVAIME IR SUTELPA ATSKIRAI JAU NET NEBEIEŠKANT.

Štai kodėl mes - urantai - JAU turime GYVĄJĄ ROJAUS TREJYBĖS RELIGIJĄ IR GYVĄSIAS - NE RITUALINES - PAMALDAS ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE. Ir tai buvo šitaip sumanyta ROJAUS TREJYBĖS, kad per mane ŠI gyvoji ir apreikštoji religija IŠVYSTŲ DIENOS ŠVIESĄ URANTIJOJE. Ir be Lietuvos urantų - pavieniui jų jau yra ir kituose pasaulio kraštuose - niekur daugiau ši gyvoji religija dar neišpažįstama - kol kas - bet ateis laikas ir ji apims visą planetą ,ištirpindama visas kitas šios dienos ritualines ir negyvas religijas ROJAUS TREJYBĖS GYVOJE MEILĖJE IR ŠVIESOJE, KAD VISI GARBINTŲ TIK ROJAUS TREJYBĘ IR TIK JĄ, IR NIEKO DAUGIAU.
IR MANO MISIJA YRA GYVENTI GYVĄ GYVENIMĄ SU ROJAUS TREJYBE, ATSIDAVUS ROJAUS TREJYBĖS VEDIMUI IŠ VIDAUS, NIEKO NEPLANUOJANT, NET KITOS DIENOS, KITOS VALANDOS DARBŲ, NES MAN VISKĄ YRA SUPLANAVUSI ROJAUS TREJYBĖ, MANO MISIJA TIK PAJUSTI JOS PLANĄ SAVYJE IR JĮ VYKDYTI, IR DALINTIS SAVO PATYRIMAIS SU KITAIS MŪSŲ DVASIOS BROLIAIS IR SESĖMIS JŲ POŽIŪRĮ IŠPLEČIANT IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA KASDIEN, IR PER AMŽINYBĘ.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-06-30 16:07:50




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal