Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

JĖZUS MUMS SAVO APREIŠKIME "KALBU JUMS VĖL" ATSKLEIDĖ NEATRASTĄ ENERGIJOS FORMĄ 2011 07 02

Citata iš URANTIJOS KNYGOS:
[0047-01-07]
Ir yra dar kita nedvasinės energijos forma, kuri yra visiškai nežinoma Urantijoje; ji dar neatpažinta.

Ta energijos forma yra SĄMONĖS ENERGIJA. APIE TAI AIŠKIAI JĖZUS MUMS PASAKOJA SAVO APREIŠKIME "KALBU JUMS VĖL".

AČIŪ TAU MYLIMAS VYRESNYSIS BROLI - JĖZAUS IŠ NAZARETO.

BŪKITE RAMYBĖJE SESUTĖS IR BROLIAI.

Evaldas
2011-07-02 16:48:04

Komentarai

https://youtu.be/sMxvNJMiJHs

Manau, kad kai kuriems bus labai įdomu paklausyti apie tai, ką mato mokslininkai ir kokius naujus pastebėjimus jie registruoja. Pokyčiai vyksta visur, ne tik danguje..., bet ir mūsų kūne - ląstelėse, mūsų sąmonėje. Malonaus klausymo. Įrašas rusų kalba.

Rita
2020-04-23 12:11:20



VANDUO YRA TOKS NUOSTABUS KŪRINYS, KURIS TURI LAIBAI NUOSTABIĄ VEIKIMO SISTEMĄ. Mūsų mechaninė technika sugeba užfiksuoti vandens molekulių struktūrą, kuri sumodeliuoja įvairias formas, priklausomai nuo informacijos turinio - tai yra SĄMONĖS VIRPESIŲ. Reiškiasi vanduo saugo tokius duomenis, kurie vyko tūkstantmečius mūsų planetoje. Jis puikus atminties sandėlis. Taip pat puikus laidininkas mintims. Galite patys pamėginti. Buvau pamiršęs šią metodiką. Ačiū Vaidui. Pamėginkite paimti saują kruopų sudėtų į tris pusės litro slonikėlius ir užpiltus vandeniu. Kiekvieną dieną LABAI NUOŠIRDŽIAI vienam sakykite - MYLIU, kitam - NEKENČIU, į kitą NEKREIPKITE DĖMESIO. Po mėnesio pamatysite rezultatus. Pirmajame bus suvešėjusi gyvybė, kitame bus juodas puvėsis, o trečiame liks sausa supelijusi krūvelė. Patys pamatysite, kokia galinga yra sąmonės energija ir kaip REIKIA JĄ ATSAKINGAI NAUDOTI, JUO LABIAU, KAD ŽMOGAUS KŪNĄ SUDARO DAUGIAU KAIP 70% VANDENS, IR TAI ĮTAKOTI LABAI LENGVA. Juk kodėl sako, pavyzdžiui, kad miegas užkrečiamas? Mano vaikas sunkiai užmiega pietų miego, o kai aš šalia guliu ir snaudžiu, ji kaip mat užmiega. Visa tai persiduoda. O KAIP APSISAUGOTI NUO ŽEMO DAŽNIO VIRPESIŲ, KURIE SUKELIA LIGAS NELAIMES IR KITAS BAIMES? TIK SAVO SĄMONĖS VIRPSESIUS KELIANT Į AUKŠTESNĮ DAŽNĮ, KUO AUKŠTESNIS VIRPĖJIMAS, TUO DIDESNIS POVEIKIS ŽEMIESIEMS VIRPESIAMS. Atsiduokite ROJAUS TĖVUI, atsiverkite JAM, ir PASITIKĖKITE ROJAUS TRJYBE VISUR IR VISADA. ĮVALDYSITE TADA SĄMONĖS ENERGIJA PAČIU AUKŠČIAUSIU LAIPSNIU VISOS KŪRINIJOS LABUI, NEREIKĖS LĖKTUVŲ, NEREIKĖS ŠILUMOS TIEKĖJŲ, NEREIKĖS ELEKTROS TIEKĖJŲ. TAI NE SVAJONĖ DRAMBLIUKO - TAI REALYBĖ IR SUPRANTAMA TAI TIK ROJAUS SŪNUMS, KURIE JAU ŠVIEČIA PASAULIUI, ARTĖJANČIAM Į DIDŽIULĘ BEDUGNĘ.

BŪKITE RAMYBĖJE SESUTĖS IR BROLIAI.

Evaldas
2011-07-22 21:42:48



Dalį is to, ka Evaldas rašo esu patyręs pats. Viena šeštadienio popietę pries 15 metu kai dar gyvenau Lietuvoje, sedejau prie rasomojo stalo ir stebejau daiktus, jie buvo ismetyti ant stalo ir ta netvarka mane labai nemaloniai veikė, labai nemegdavau ir dabar nemėgstu nebietoje ir bet kaip sudėtu daiktu. Staiga mano žvilgsnis pasikeite, viskas paryskejo ir tuos pačius daiktus netvarkingai ismetytus pamačiau tobuloje tvarkoje, šiek tiek nustebau. Tokius akimirksninius potyrius esu turėjęs ir anksciau, šis patyrimas leido man suvokti, kad viskas priklauso nuo žmogaus sąmonės, kuo aukščiau ji suvibruoja, tuo giliaiau galima įžvelgti materija ir ne tik, panašiu būdu galima pakeisti ir savo žvilgsnį, fokusuojant ji, sakysim į kito žmogaus ar daikto vidų, su vidiniu žvilgsniu ymanoma daug dalyku. Kada Jėzus pasakojo savo potyrius apie jo matyta kurinija, jo sąmonė jau vibravo labai labai aukštuose dazniuose.
Manau kad ta pačia energija galima naudoti ir telekinezei, arba daiktu kilnojimui per atstumą, tik kam to reikia taip ir nesupratau, kol negavau kitos, gan juokingos patirties.
Visa diena klausiau į savo vidų ( priedo, klausimai sukuria patirtis) kam reikia mokintis kilnoti daiktus. Lakavau grindis kambaryje ir jau nulakaves ėjau lakuoti kito kambario grindis, tik staiga apsiziurejau kad produktas kurio man reikia liko ant to kambario, kurio grindis ką tik nulakavau palangės,... Ilgai nuosirdziai juokiausi ir jaučiau kaip juokinga buvo Tėvui ir kitoms butybems kurias jaučiau esant aplinkui. Štai tokio mazycio pavyzdelio užteko kad suprasčiau kam reikalingas daiktu judinimas per atstumą. Aišku nuo suoliuko vaistų nėra.

Kas liečia energijos svorį, tuom galit įsitikinti patys. Aš tai jau seniai naudoju kasdienybėje.
Paimkite stiklinė vandens, ant delno, ir su kita ranka siųskite sąmonės energija į vandeni iškart pajusit kaip sunkeja vandens stiklinė jūsų delne, nes būsite vandeni pakrove savo energija, priedo taip vanduo yra pasventinamas, kaip kunigai sako, į ji galima įdėti bet kokia intensija, galim uzkrauti vandeni gydymui, kūno valymui ir taip toliau, na čia turbut ne Jokia naujiena, bet svoris pasikeičia.

Paskutiniu matu galvoju, kaip čia padaryti kad nereiketu lėktuvo naudoti kelionėms, geriau serafimui sumokeciau už momentini perkėlimą, pavyzdžiui į Lietuva, į Rojaus Trejybes garbinimo vakarą, pabuciau tarp tu laiminguju, kurie gali ten lankytis kiekviena sekmadienį, pirmadienį ir bet kada. O paskui atgal namo miegoti į savo lova. :)) Dėl lovos juokauju.:) o ką kodel nepasvajojus, pasaulis neuzblokuotas. Gal tai jau greitai bus įmanoma. Tai džiaugsmo butų.
Su Meile ir kaip visada pajuokaudamas

valdasAirija1
2011-07-21 17:54:10



Norėjau, kad skaitytojai pamąstytų patys, surasdami atsakymus. Bet visgi pateiksiu surastus atsakymus. Pirmiausia iš Urantijos Knygos:

[0047-01]
Iš visų dieviškųjų požymių, jo visagališkumas, ypač kai jis vyrauja
materialioje visatoje, yra geriausiai suprantamas. Žvelgiant į jį kaip į nedvasinį
reiškinį, Dievas yra energija. Šitas fizinio fakto pareiškimas yra grindžiamas
nesuvokiama tiesa, jog Pirmasis Šaltinis ir Centras yra visos erdvės visuotinių
fizinių reiškinių pirminė priežastis. Iš šitos dieviškosios veiklos kyla visa fizinė
energija ir kiti materialūs pasireiškimai. Šviesa, tai yra, šviesa be karščio, yra
kitas iš nedvasinių Dievybių pasireiškimų. Ir yra dar kita nedvasinės energijos forma, kuri yra visiškai nežinoma Urantijoje; ji dar neatpažinta.
Dievas kontroliuoja visą energiją; jis nutiesė “kelią žaibui”; jis nustatė visos
energijos grandines. Jis nurodė visų energijos-materijos formų pasireiškimo
laiką ir būdą. Ir visi šitie dalykai yra amžinai laikomi jo visą laiką trunkančiame
grybšnyje – gravitacinėje kontrolėje, kuri yra sutelkta apatiniame Rojuje.
Amžinojo Dievo šviesa ir energija šitaip amžinai skrieja aplink jo didingą
grandinę, begalinę bet tvarkingą žvaigždėtų gausybių, sudarančių visatų visatą,
procesiją. Visa kūrinija amžinai skrieja aplink visų daiktų ir būtybių Rojaus-
Asmenybės centrą.

Apie neatrastą energijos formą Jėzus kalba savo apreiškime "Kalbu jums vėl" skyriuose:
23. Žemesnioji sąmonė.
Čia labai vaizdžiai paaiškinama kaip veikia mūsų SĄMONĖ - ji yra informacinių energetinių virpesių siųstuvas/imtuvas. Ir viskas, kas yra aplink mus, yra suvokiama pagal tų virpesių dažnį. Tokiu būdu, nėra tokios būsenos, kaip nesąmoningas, nes tik iš nežinojimo, mes taip teIgiame. Toje klaidingai vadinamoje būsenoje yra tik kitas virpesių dažnis, kurio mūsų imtuvas nepajėgus priimti, ir dėl to nepajėgumo teigiame, kad - nesąmoningas. Svarbiausia, kad bet kokio dažnio virpesius mūsų sąmonė beskleistų, mes neišsiveržiame (neištrūkstame) iš Dieviškosios Sąmonės ribų. Tai nuostabiausia vieta, kad mus kiekvieną gaubia Dieviškoji Sąmonė. Toliau puikiai Jėzus paaiškina kaip veikia šitie sąmonės skleidžiami virpesiai.
24. Mano paties aiškinimasis
Čia toliau aiškinamas sąmonės virpesių veikimas.
25. Ėjimas su Jonu Krikštytoju link kalno
Jėzaus asmeninis patyrimas.
26. Man parodytas kūrinijos vaizdinys
Čia Jėzus papasakoja apie tai, ką rašo Urantijos Knyga: "Amžinojo Dievo šviesa ir energija šitaip amžinai skrieja aplink jo didingą grandinę, begalinę bet tvarkingą žvaigždėtų gausybių, sudarančių visatų visatą, procesiją." Taip pat pasakoma labai svarbi informacija: "Aš mačiau, kad visa aplinka, visa gamta, viskas, kas tik egzistuoja, yra nuostabaus judėjimo būsenoje. Ir toji materialioms akims nematoma, nepastebima būsena yra žemesnio lygio sąmonės informacinių virpesių išraiška, kuri ir suteikia tiems vadinamosios gyvos ir negyvos gamtos daiktams formas ir pavidalus." Ar galite įsivaizduoti, koks tai procesas? Ar bent numanote, kaip tie SĄMONĖS VIRPESIAI SUKURIA TAS FORMAS? Toliau dar įdomiau: "Visa tai, kas yra, juda. Ir juda ne chaotiškai, bet atitinkama tvarka. Dėl to egzistuoja įvairios formos ir pavidalai. Net ir akims atrodantis chaotiškas judėjimas turi tam tikrą dėsningumą, o tuo pačiu irgi sudaro atitinkamą tvarką. Ir visas šitas formas ir pavidalus išlaiko būtent tokius ne dalelių trauka ir judėjimas, bet sąmonės lygio informaciniai energetiniai virpesiai." Toliau pastudijuokite patys, kapi jie veikia, kaip jie derinasi su mūsų dieviškosios sąmonės lygiu. IR VISĄ TĄ LAIKĄ MANE VERTĖ MANYTI, KAD FORMAS DAIKTAI TURI VIEN TIK DĖL DALELIŲ JUDĖJIMO IR TRAUKOS, O DABAR VISKAS TAMPA AIŠKIAU NEI AIŠKU, KAIP VISKAS SUSIJĘ TARPUSAVYJE, IR VISAS PAŽINIMAS PRASIDEDA NAUJAI IŠ VIDAUS, O NE IŠ IŠORĖS.
27. Informaciniai energetiniai virpesiai
Ir aiškus pasakymas: "Informaciniai virpesiai, kaip ir bet kokia energijos forma, turi svorį". Tagi mes aiškiai sužinome, kad mūsų sąmonės informaciniai virpesiai yra energija - nauja ENERGIJOS FORMA. Ir ji turi SVORĮ. Tai taip pat labai svarbu. Toliau pagal tai mums paaiškinamas šios energijos formos veikimas. Tai labai smulkiai nusako sekantys skyriai.
28. Kūrinijos spalvingas energetinių virpesių vandenynas
29. Mano noras apreikšti Tėvą žmonėms
30. Su Tėvu įmanoma viskas

Mielieji, studijuokite tatai ir permanykite. Ir nebijokite pasidalinti savo mintimis. Viena yra studijuoti, kitka yra tai taikyti savo kasdienybėje. Bet tam ir yra nuolatinis raginimas, ATSIVERTI ROJAUS TĖVUI. Aš dar savo suvokimo neturiu, bent negaliu apibūdinti, kas tai yra man iš tikrųjų, bet nuolat mintis kreipiu į TĖVĄ, Į VISKĄ ŽIŪRIU KAIP JĖZUS PAPASAKOJO - TĖVO APKABINTA VISKAS IR IŠ TO GLĖBIO MES NEIŠTRŪKSTAME. O KAI SUSILIESIME SU JUO TIESIOGINE PRASME, TUOMET ĮSIGALĖS TAI, KAD KO SŪNUS TROKŠTA, IR TĖVAS NORI, TAS YRA. Apibendrinant, tik pakeldami savo SĄMONĖS ENERGETINIUS VIRPESIUS Į AUKŠTESNĮ DAŽNĮ MES PASIEKIAME TĄ SĄMONĖS LYGĮ, KURIAME PRASIDEDA NAUJA KŪRYBA. AR BENT GALITE ĮSIVAIDZUOTI KOKIAS FORMAS GALIMA KURTI, ARBA KOKIA KŪRYBA TUOMET GALI LIETIS? ŠTAI KOKIAIS KŪRĖJAS MES GALIME BŪTI. TAČIAU TAM PASIEKTI, REIKIA ATSIDUOTI TĖVO VEDIMUI IŠ VIDAUS, NES KITO KELIO KAIP PAKELTI SĄMONĖS VIRPESIUS NĖRA.

SĄMONĖ SKLEIDŽIA INFORMACINIUS ENERGETINIUS VIRPESIUS, KURIE YRA NAUJA ENERGIJOS FORMA. JI TURI SVORĮ IR YRA PAJĖGI SUKURTI BET KOKIAS FORMAS, BET KOKIUS DAIKTUS - KAIP JĖZUS ŠMAIKŠTAVO - NET MAISTĄ, KURĮ VALGĖ ŽMONĖS PRIEŠ DAUGYBĘ TŪKSTANČIŲ METŲ.

BŪKITE RAMYBĖJE SESUTĖS IR BROLIAI.

Evaldas
2011-07-03 16:51:19



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal