Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Naujas lietuviškas žodis

Mielieji, vakar prieš mūsų gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės gyvojoje šentovėje Vilniuje buvo užsiminta apie gėjų teises, tada aš pasakiau, kad tai ne lietuviškas žodis, ir geriau vietoje jo vartoti žodį pederastas. Į tai man pasakė, kad šis žodis yra rusiškas, tad geriau vartoti žodį homoseksualas. Čia aš vėl pasakiau, kad tai irgi ne lietuviškas žodis. O tai reiškia, kad mes neturime LIETUVIŠKO TERMINO, tuo tarpu kitų kalbų žodžiai lietuviui NIEKO NEATSKLEIDŽIA APIE PATIES ŽODŽIO VIDINĮ TURINĮ.
Ką gi, reikia sukurti lietuviška žodį, gal kas ir sugalvos kada nors.

Gyvąsias pamaldas vedu aš, tad po Rojaus Trejybės garbinimo maldos ir po mano pamokomojo žodžio, kada prašymų maldos metu garsiai savo maldą ėmė išreikšti ir kiti mano dvasios broliai ir sesės, NETIKĖTAI MAN PAČIAM MANO MINTIES DERINTOJAS MAN PERTEIKĖ LIETUVIŠKĄ ŽODĮ, KURIUO IR TURI BŪTI VADINAMI TOS PAČIOS LYTIES INTYMIUS SANTYKIUS TURINTYS MIRTINGIEJI. TAI SUDURTINIS ŽODIS, SUDARYTAS IŠ DVIEJŲ ŽODŽIŲ, PAGAL LIETUVIŲ KALBOS GRAMATIKOS ŽODŽIŲ SUDARYMO TAISYKLES.

Su tos pačios – VIENOS LYTIES – lytinius santykius turintis vyras turi būti lietuviškai vadinamas VIENALYTININKU

Daugiskaitoje - VIENALYTININKAI

– sudarytas iš dviejų žodžių VIENA LYTIS su priesaga –ININK- ir vyriškos giminės daiktavardžio galūne vienaskaitos vardininko linksnyje –AS; daugiskaitos vardininko linksnyje -AI


taip, kaip DARBAS – DARBININKAS; daugiskaita - DARBININKAI;
SPORTAS – SPORTININKAS; SPORTININKAI
MOKSLAS – MOKSLININKAS; MOKSLININKAI

Moteriškos giminės daiktavardžio galūnė vienaskaitos vardininko linksnyje –Ė; daugiskaitos vardininko linksnyje -ĖS

pridedama, sudarant moteriškos giminės tos pačios reikšmės daiktavardį įvardijantį tarpusavyje lytiškai santykiaujančias moteris – VIENALYTININKĖ,

Daugiskaitoje – VIENALYTININKĖS
--------------------------------------------
Šitaip NETIKĖTAI ROJAUS TREJYBĖ SUKŪRĖ IR GYVOSIOS KOMUNIJOS METU PERDAVĖ MAN NAUJĄ LIETUVIŠKĄ TRŪKSTAMĄ ŽODĮ, KURIS NUO ŠIOL JAU TURI SUPRANTAMĄ TURINĮ IR LIETUVIAMS, IR VISIEMS MOKANTIEMS LIETUVIŲ KALBĄ.

Taigi, mielieji, TUO PAČIU ŠIS EPIZODAS YRA IR MOKYMAS, kad Rojaus Trejybė taip pat MUMS PADEDA IR MŪSŲ PAČIŲ KALBOS VYSTYME, ŽODŽIŲ KŪRIME, NET TO NESITIKĖJUS, kad JI gali ir čia įnešti savo indėlį mūsų labui, ir visų labui, IR DAR KOKIU METŲ – GYVŲJŲ PAMALDŲ PRAŠYMŲ MALDOS METU – NE ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMO METU, KADA MES NEPRAŠOME MES NIEKO, BET KADA PRAŠOME. O mano prašymas buvo pateiktas prieš mūsų gyvąsias pamaldas, ir net ne Rojaus Trejybei, bet MUMS VISIEMS – sukurti tokį LIETUVIŠKĄ žodį.

Tačiau prieš pat pradedant Rojaus Trejybės gyvąjį garbinimą, aš mintyse sau tariau, jog neturiu jokio supratimo, nuo ko net atsispirti sugalvojant būtent TOKIOS REIKŠMĖS lietuvišką žodį. O ROJAUS TREJYBĖ prašymų maldos metų perskrodė mano viršsąmonės lygiu siunčiamus virpesius savo daug aukštesnio dažnio virpesiais be jokios žalos mano protui ir be jokio AGRESYVAUS ĮSIVERŽIMO Į MANO VIRPESIUS, kad juos sudarkytų, bet priešingai – labai ŠVELNIAI, ORGANIŠKAI, ir TVIRTAI pateikdama naują žodį, kuris yra toks PAPRASTAS IR SUPRANTAMAS, kad dabar net man pačiam kelia šypseną, kaip anksčiau nekilo ir minties tokį paprastą žodį sukurti. Taip pat tai buvo dar ir kitas pamokymas, kad ir nauji reikalingi žodžiai gali būti sukuriami iš labai paprastų žodinių konstrukcijų.

Taip pat mums tai irgi dar naujas pamokymas, kad Rojaus Trejybė gali padėti net maldos metu, pačios maldos JOKIU BŪDU NESUTRIKDYDAMA, nes JAI IR TIK JAI GERIAU ŽINOTI, KADA IR KĄ SUTEIKTI MŪSŲ LABUI, IR TAIP, KAD MUMS BŪTŲ PRASMĖ NET IR DAUGELIU POŽIŪRIŲ.

Nuo šiol PRATINKITĖS PRIE ŠITO NAUJO LIETUVIŠKO ŽODŽIO, IR KITIEMS PAAIŠKINKITE JO REIKŠMĘ, kad palaipsniui jis užimtų mūsų kalboje nelietuviškų šitos pačios reikšmės žodžių vietą.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-07-03 23:24:37

Komentarai

Mielas Valdai, mano mylimieji, žinokite, kad VIENALYTININKAIS NIEKAS NEGIMSTA.

Tiek vyrų, tiek moterų organizme yra abiejų lyčių hormonų – tik vyrų organizme turi viešpatauti vyriški, o moterų organizme – moteriški hormonai.

Tai, kad vienalytininkai vis dažniau ima teigti, kad tokiais jie gimė, yra ne kas kita, kaip grynas ABSURDAS, ir GŪDI NEIŠMANĖLIŲ TAMSA.

Vienalytinnkai yra dėl vyriškų ir moteriškų hormonų veiklos sutrikimo organizme. O šiuos hormonus arba sureguliuoja, arba išbalansuoja SMEGENŲ VEIKLA.

Todėl jeigu vyras jaučia lytinį potraukį vyrui, o moteris – moteriai – problema yra jų SMEGENŲ IŠKREIPTOJE veikloje, kuri klaidingai siunčia impulsus centrinei nervų sistemai, kurios įtakoje yra visa fizinio organizmo hormonų gamyba.

Štai kodėl kada vyro organizme ima įsivyrauti moteriški hormonai, tada ir atsiranda vyro lytinis potraukis vyrui, ir priešingai, kada moters organizme yra aktyvesne gamyba vyriškų hormonų, tokia moteris turi išreikštą fizinį potraukį moteriai.

VISŲ VIENALYTININKŲ YRA SUTRIKDYTA NORMALI SMEGENŲ IR CENTRINĖS NERVŲ SISTEMOS VEIKLA, TODĖL JIE SAVO NENORMALIU LYTINIU ORIENTAVIMU PAŽEIDŽIA TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS NUSTATYTĄ EVOLIUCIJOS PROCESĄ URANTIJOJE – LYTINĮ POTRAUKĮ TURĖTI TIK PRIEŠINGAI LYČIAI, NES ŠITAIP YRA SUPLANUOTAS ŽMONIJOS TĘSTINUMAS NET IR TAMSOS SĄLYGOMIS, KADA ŽMONIJA GYVENA NET IR LAUKINIŲ IŠSIVYSTYMO LYGIU IR APIE DVASINIUS IR GYVUS ŠVIESOS DALYKUS NEMĄSTO.

NĖ VIENAS VIENALYTININKAS, NĖ VIENA VIENALYTININKĖ nėra atradę savyje Tėvo-Rojaus Trejybės, nes atradus Tėvą-Rojaus Trejybę SAVYJE, palaipsniui, jų pasąmonė nurimtų – DABAR JI YRA TAMSI, SUJAUKTA, IR KUPINA BAIMĖS – toji ramybė ištiesintų sukrypusią smegenų veiklą, ir centrinė nervų sistema pradėtų veikti taip, kaip ir sumanyta KŪRĖJO – TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS, kad vyro organizme vyrautų vyriški hormonai, o moters organizme vyrautų moteriški, ir tik šitaip būtų išlaikomas lytinis potraukis priešingai lyčiai.

Dabar sujaukta ir sumaterialėjusi žmonija yra PASIMETUSI, NES NETURI JOKIO SUPRATIMO APIE KŪRĖJO VEIKIMĄ IR JO BUVIMĄ KIEKVIENAME IŠ MŪSŲ TAM, KAD JĮ IR ATRASTUME SAVYJE. Kūrėjas NĖ VIENAM nenumatė, kad KAS NORS BENT VIENAS turėtų potraukį fiziniu lygiu tai pačiai lyčiai.

Tėvas-ROJAUS TREJYBĖ numatė, kad atradus JĮ SAVYJE ir GIMUS IŠ DVASIOS Kūrėjo DIEVIŠKA meile mylimi VISI, IR VIENODA MEILE, tačiau FIZINIS POTRAUKIS tegali būti tik PRIEŠINGAI lyčiai, ir JOKIU BŪDU NE TAI PAČIAI LYČIAI.

ŠITO nesuvokia NET IR KAI KURIE "MOKSLININKAI," siekiantys atrasti vienalytininkų GENĄ, ir tuo pamėginti įrodyti, kad tokiais gimstama. Tai bergždi ieškojimai to, ko nėra, nors tam su visu rimtumu švaistomi ir pinigai, ir klaidinami patys “vienalytininko geno"” ieškotojai.

Vienalytininkų atsiradimo priežastis yra viena – DEGRADAVUSIOS – IR TOLIAU DAR LABIAU DEGRADUOJANČIOS – IR IŠTVIRKUSIOS VISUOMENĖS, KURIOJE NĖRA ATRASTAS SAVYJE TĖVAS-ROJAUS TREJYBĖ, ĮVAIRIAPUSIS ŽEMŲ ENERGETINIŲ VIRPESIŲ VEIKIMAS, pasireiškiantis šeimoje, mokykloje, gatvėje, tarp draugų, kada vis labiau ir intensyviau ieškoma pasilinksminimo ir pramogavimo, smalsavimo ir ištvirkavimo kuo iškreiptesnėmis formomis – pradedant rūkyti, gerti vyną, alų, degtinę, vartojant narkotikus dar vaikiškame amžiuje, ir patiriant per ankstyvą – nesubrendusiomis smegenimis – lytinį gyvenimą, kuris jaunam ir energingam organizmui – dėl įvairių aplinkybių – smalsumo – ir visiško nesuvokimo ateities pasekmių smegenų darbui – išbandyti, dėl jau tokių iškrypėlių suaugusiųjų siūlomų dovanų ar pinigų, ar net pavartotos vaikų atžvilgiu prievartos, dėl vilionių apgaulės ir nusikalstamo melo, dėl šantažo ir daugybės kitokių priežasčių – palieka milžinišką pirmąjį traumos ir iškrypimo pėdsaką silpnai išvystytoms smegenims, o ilgainiui taip iškreipia smegenų veiklą, kad to pasekmė – sutrikdyta visos centrinės nervų sistemos veikla ir siunčiamas klaidingas impulsas NE TŲ hormonų gamybai ir dar vienas vienalytininkas yra jau parengtas vienalytininkų rinkai.

TAI REIŠKIA, KAD VIENALYTININKAI YRA NE KAS KITA KAIP DVASINIAI LIGONIAI, TURINTYS SAVO ORGANIZME NE TĄ PROPORCIJĄ VYRIŠKŲ IR MOTERIŠKŲ HORMONŲ, KOKIA NUMATYTA TĖVO-KŪRĖJO KIEKVIENAM NORMALIAI BESIVYSTANČIAM MOTERS AR VYRO ORGANIZMUI.

Dabartinis TAMSOS VALDOMAS SEPTYNIŲ MILIJARDŲ PASAULIS – išskyrus musulmonus – VIS TIK IMA PASIDUOTI – DĖL SAVO NEIŠMANYMO IR NETURĖDAMAS DVASINIO IR GYVO RYŠIO SU TĖVU-ROJAUS TREJYBE – SAUJELĖS VIENALYTININKŲ SPAUDIMUI, kurie vis aktyviau reikalauja SAU IŠSKIRTINIŲ – KARTOJU – IŠSKIRTINIŲ TEISIŲ, nors JIE rėkte rėkia apie LYGIAS TEISES - jiems leisti kurti šeimas, ir net įsivaikinti vaikus.

Kokios gali būti šioje srityje LYGIOS TEISĖS leisti jiems ŽALOTI VAIKŲ PSICHIKĄ, tą galima padaryti tik suteikus jiems IŠSKIRTINES teises. Ir pati tamsiausia visuomenė, kuri BŪTENT DĖL SAVOSIOS TAMSOS ir nesuvokia, kad tokie vaikai ateityje patirs neišgydomų psichinių stresų, kada juos augins – tik augins MECHANISTIŠKAI – bet ne AUKLĖS DVASIŠKAI, IR SU KŪRĖJU – vienalytininkai jų įtėviai. Ir jų ne tik smegenų veikla, bet ir centrinė nervų sistema bus NUO PAT VAIKYSTĖS formuojama IŠKRYPUSIAI, dėl to ir jų organizmo hormonai taip pat bus gaminami ne tie, kurie turėtų būti gaminami pagal Rojaus Trejybės sumanymą. Šitaip bus parengiami NAUJI VIENALYTITNKAI TIK BE APGAULĖS, BE PRIEVARTOS, BET TAMSIOS VISUOMENĖS, SUTEIKUSIOS IŠSKIRTINES TEISES VIENALYTTNINKAMS KURTI TARPUSAVYJE ŠEIMAS IR ĮVAIKINTI KŪDIKIUS AR NET DIDESNIUS VAIKUS.

Ir tokios klaidos kaina bus labai skaudi – visos evoliucijos ne tik uždelsimas – ypač tose valstybėse, kurios NUOLAIDŽIAUS ir PATAIKAUS vienalytininkų reikalavimams – visoje Urantijoje, bet ir Tėvo-Rojaus Trejybės valios iškreipimas. Būtent Tėvo-Rojaus Trejybės valia numato tik VIENĄ šeimos variantą, o ne dar kažkokį papildomą ir iškreiptą – šeimą sukuria tik du asmenys ir būtinai SKIRTINGŲ lyčių, ir jokiu būdu ne vienos lyties. Šeimos prasmė – atradus Tėvą-Rojaus Trejybę savyje drauge su Tėvu-Rojaus Trejybe kurti naują gyvybę ir tuo pačiu būti šitos gyvybės BENDRAKŪRĖJAIS SU TĖVU-ROJAUS TREJYBE, o ją BENDRAI sukūrus ir jau gimus vaikeliams drauge su Tėvu-Rojaus Trejybe juos išauklėti Rojaus Trejybės sūnumis ar dukromis, kad jie matydami savo gyvą šeimos pavyzdį mokytųsi ŠEIMYNINIO BENDRADARBIAVIMO IR ŠEIMOS ORGANIZAVIMO drauge su Rojaus Trejybe, nes vėliau jie tokį savo sukauptą asmeninį patyrimą pritaikys jau savo sukurtoje šeimoje. Šitaip, ir tik šitaip Rojaus Trejybė numatė savo evoliuciniame plane, kad būtų kuriamos šeimos ir vystoma dvasinė šviesa apgyvendintoje planetoje – kiekvienoje iš septynių trilijonų apgyvendintų planetų. Ir nėra išimties NĖ VIENAI planetai. Urantija taip pat neturi tokios išimties, kad šeimas kurtų ir vaikus įvaikintų vienos lyties suaugusieji.

Viskas, kas daroma ne tik be Tėvo-Rojaus Trejybės atradimo savvje, bet dar net ir pažeidžiant Tėvo-Rojaus Trejybės valią, duos labai skausmingų ir karčių vaisių visai tokiai tamsiai visuomenei, o tuo pačiu ir visai žmonijai.

Dabar tapęs populiarus teiginys – ŽMOGAUS TEISĖS – apskritai neturi nieko bendro su Rojaus Trejybės TIKROVE, kurioje JOKIŲ ŽMOGAUS TEISIŲ NĖRA IR BŪTI NEGALI. Tai žmogaus evoliucijos viename ar kitame etape sugalvoti tikrovės iškraipymai. Vergovėje taip pat buvo VADINAMOSIOS teisės – vergvaldžių teisė su savo vergu tvarkytis kaip su daiktu, net jį užmušti. Keitėsi evoliucijos etapai, keitėsi sampratos, ką pavadinti žmogaus teisėmis, kurios yra ne kas kita, kaip grynai ŽMOGAUS INTELEKTO produktas.

Todėl ir dabar taip garsiai šaukiamos žmogaus teisės neturi nieko bendro su kokiomis nors žmogaus teisėmis – tai tiesiog žmogaus aplinkos – jo trumparegiško požiūrio į tikrovę – BUTAFORIJA ir ILIUZIJA.

Rojaus Trejybė yra numačiusi, kad evoliucija vystytųsi apgyvendintoje planetoje į Rojaus Trejybės ASMENŲ ATRADIMĄ SAVYJE IR GIMIMĄ IŠ DVASIOS, KURIS ROJAUS TREJYBĖS MEILE UŽLIEJA VISUS, IR VISUS VIENODAI, ir tada vieni į kitus žvelgia kaip į Rojaus Trejybės sūnus ir dukras – savo dvasinius brolius ir seses, ir bet kokia kova dėl vadinamųjų žmogaus teisių ištirpsta VIENŲ KITIEMS MEILĖJE – ŠTAI TADA IR PRASIDEDA TIKRASIS, O NE ILIUZINIS GYVENIMAS ŠVIESOJE IR TIKROVĖJE.

Ir tokioje visuomenėje dingsta VIENALYTININKAI IŠ VISO, NES VISŲ MIRTINGŲJŲ ORGANIZMAS GAMINA HORMONUS TAIP, KAIP SUMANYTA KŪRĖJO, BE JOKIO NUKRYPIMO NUO EVOLIUCINIO ROJAUS TREJYBĖS PLANO.

Kai dėl vienalytininkų kūrybingumo, tai KLAIDINGAI akcentuojamas jų didesnis kūrybingumas, nes jų kūrybingumas yra ne tik ne didesnis, bet ŽYMIAI MAŽESNIS NEGU ROJAUS TREJYBĖS sūnų ir dukrų, atradusių Rojaus Trejybę savyje. Tačiau tai, ką jūs vadinate šiandien KŪRYBINGUMU, iš viso NĖRA KŪRYBINGUMAS, ir greitu laiku TOKIA VIENALYTININKŲ IŠKREIPTA PSICHINĖ APRAIŠKA, ką jūs klaidingai pavadinate KŪRYBA, IŠNYKS kaip pakilęs rūkas saulės spinduliuose. Ir jie save ne prisižiūrėję, bet sudarkę save apranga ir išvaizda, manieromis, eisena, kalbos stiliumi, pomėgiais, kaip jau dabar žinote, dėl jų smegenų veiklos sutrikimo ir ne tos lyties hormonų bujojimo jų organizme.

Jų GYDYMAS – TAIP JŲ GYDYMAS, NES JIE YRA LIGONIAI – yra įmanomas tik per jų ASMENINĮ ATSIVĖRIMĄ TĖVUI-ROJAUS TREJYBEI, ir Tėvo-Rojaus Trejybės atradimą savyje ir gimimą iš dvasios. Kito kelio tiesiog NĖRA, NES TIK TĖVAS-ROJAUS TREJYBĖ yra vienintelis daktaras, kuris pasiekia kiekvieną – tuo pačiu ir vienalytininką – iš VIDAUS - ir apramina pasąmonę, o ji turi poveikio visai smegenų veiklai, tuo tarpu nuo smegenų veiklos priklauso centrinės nervų sistemos veikla, kuri ir reguliuoja hormonų gamybą organizme.

Kaip mums žiūrėti į vienalytininkus?

Vienalytininkai yra tokie patys Tėvo-Rojaus Trejybės vaikai, kaip ir visi kiti, nes jų viduje gyvena Minties Derintojai, ir veda juos į gyvą meilę ir šviesą, kaip ir visus kitus. Todėl mes jiems siunčiame meilę ir apkabiname savo meilės gyvais virpesiais, kaip ir visus kitus savo dvasinius brolius ir seses.

Ir vis tik mes turime žinoti ir tvarkyti savo visuomenę ne įnoringų ir klystančių, pasimetusių ir kupinų BAIMĖS PASĄMONĖJE – IR DĖL TO SAVE GINANČIŲ AGRESYVIOMIS PRIEMONĖMIS – VIENALYTININKŲ PARADAIS IR DEMONSTRACIJOMIS, KURIOS PAREIKALAUJA NET ŽMONIŲ FIZINIŲ AUKŲ – mūsų dvasinių brolių ir sesių reikalavimų, nukreiptų į Tėvo-Rojaus Trejybės evoliucinio plano pažeidinėjimą ir pačios evoliucijos sutrikdymą, vykdymu, bet SAUGODAMI IR PUOSELĖDAMI, VYSTYDAMI IR MYLĖDAMI TOKIĄ ŠĖIMOS instituciją, KOKIĄ sumanė Tėvas-Rojaus Trejybė, ir tuo pačiu apsaugoti ateinančias kartas nuo tolimesnio evoliucijos nukrypimo, kaip praeityje nuo jos nukrypo mūsų ankstesnės protėvių kartos, nusigręžusios nuo Tėvo ir net prisijungusios prie Liuciferio maišto, ir šituo taip pat prisidėjo prie vienalytininkų atsiradimo mūsų planetoje.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-07-11 20:33:20



Sveiki, man istikruju butu ydomu suzinoti, kodel tokie zmones, pavadinti nauju zodziu Vienalytininkai yra? man visada buvo tai ydomu ir as niekaip negaunu i tai atsakymo. Kai tokius sutinku, tai jauciu kad ju cakru vibracijos diapazonas skiriasi, jie kurybingesni, visada save prisiziureje, tiek vyrai tiek moterys, bet kas jie yra, kas salygoja ju potrauki tai paciai lyciai niekaip neykertu. Man teko su tais vienalytininkais bendrauti, Jiems ydomios visai kitos temos, ju poziuris i save ir i aplinka skiriasi. bet kodel jie tokiais gimsta ar tampa niekap nesuvedu. jai kas turit kokiu nors ideju , bukit malonus prasau pasidalinkit. as neesu homofobas, nesu ir tas Vienalytininkas, bet man labai ydomus visokie zmones net ir vienalytininkai, mano hobi stebeti zmones ju poelgius ju mintis, gaudyti emocijas ir t.t. tai man patinka jau nuo vaikystes. kur as bevazineciau kur beeiciau, man ydomiausia zmones. aciu uz jusu mntis ir pamastymus.
su Meile

valdasAirija1
2011-07-06 01:09:53



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal