Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

ALGIMANTAI , reikalingas aiškumas tarp šių trijų temų

Sai Baba YRA SŪNUS ARBITRAS, kuris buvo atėjęs su PAPILDOMA IR SUSTIPRINANČIA DVASINĮ PLANETOS VYSTYMĄSI MISIJA. Jis ateis vėl kaip MONDŽORONSONAS, TURĖDAMAS SAVO ANKSTESNĮ PATYRIMĄ, KĄ REIŠKIA GYVENTI ŽMOGIŠKĄJĮ GYVENIMĄ. Ir ateis ne tuo metu, kaip buvo teigęs anksčiau Sai Baba, sakydamas, kad jis vėl pasirodys kaip Prema Sai praėjus aštuoneriems metams po savojo išėjimo iš Urantijos, kada jis bus sulaukęs 96 metų amžiaus. Sai Baba išėjo sulaukęs 84 metų, nes būtent jo išėjimo laiką nulėmė ĮVYKIAI – MAIŠTININKŲ TEISMO NUOSPRENDIS PASKELBTAS PAUKŠČIŲ TAKO CENTRE – UVERSOJE, NEBĖRA IZOLIACIJOS NEI SATANIJOS VIETINĖJE SISTEMOJE, NEI URANTIJOS PLANETOJE, RYŠIO GRANDINĖS ATSTATOMOS, YRA URANTIJOS KNYGOS EPOCHINIS APREIŠKIMAS, YRA JĖZAUS KRISTAUS APREIŠKIMAS – KALBU JUMS VĖL - YRA MŪSŲ FORUMAS, YRA ROJAUS TREJYBĖS GYVOJI RELIGIJA, YRA ROJAUS TREJYBĖS GYVOJI ŠVENTOVĖ, YRA ROJAUS TREJYBĖS MOKYMAI, YRA URANTAI.

DABAR ĮVYKAI PLANETOJE YRA TOKIE, KAD NUJMATYTAS SŪNAUS ARBITRO - MONDŽORONSONO - PASIRODYMAS ŽMOGIŠKUOJU PAVIDALU PER ARTIMIAUSIUS 60 metų dar NEĮVYKS.

Sai Babos išėjimas buvo toks, kaip ir kiekvieno žmogaus, kad nebūtų akcentuojamas jo DIEVIŠKASIS ASMUO, KAD KUO MAŽIAU SUKELTŲ PAGRINDO ATEITYJE KURTI NEBŪTAS LEGENDAS, JEIGU ŠIUO ATVEJU MATERIALUS KŪNAS TARPINIŲ BŪTYBIŲ BŪTŲ PAKELIAMAS IR SUDEGINAMAS, ŽMONĖMS NESUVOKIANT TOKIŲ DALYKŲ IR TADA KURIANT PRASIMANYMUS KUR DINGO TIK KĄ BUVĘS GYVAS MATERIALUS APVALKALAS.

Dabar ypač sunku Sai Babos pasekėjams, nes jie nebeturi atramos fiziniu pavidalu, nebėra ko važiuoti į Putaparti, kur yra jo ašramas, kur yra mokykla, ruošianti dvasinės šviesos pripildytus būsimuosius studentus, kur yra muziejus, kur suvažiuodavo šimtai tūkstančių pasekėjų iš viso pasaulio ir patirdavo realius dvasinius stebuklus.

Sai Baba sakydavo, kad jo pasekėjams nėra reikalo važiuoti tik jo pasižiūrėti kaip kūno, jis savo dvasia yra visur, pasiekiamas iš dvasine prasme taip pat iš visur. Ir labai apgailestaudavo sakydamas, kad iš tų kurie atvažiuoja pas jį į Putapartį, tik kas šimtasis žino, KO JIS ATVAŽIAVO, iš tų, kurie žino, ko jie atvažiavo, tik kas šimtasis supranta jo mokymus, iš tų, kurie supranta jo mokymus, tik kas šimtasis jo mokymų laikosi.

Tai štai, kiek daug pas jį važiuojančių ir kiek mažai besilaikančių jo mokymų.

Sai Babos visas gyvenimas buvo paskirtas gėrio kūrimui drauge su Rojaus Trejybe visų labui. Jis įkūrė Fondą visos savo materialios-dvasinės veiklos finansavimui. Ir tik Sai Babos dėka atsirado irigaciniai projektai, kurų dėka vanduo pasiekė tokias vietas, kurios buvo negyvenamos, nes nebuvo vandens, o dabar ten yra gyvenimas ir nuimami derliai. Tik jo dėka atsirado ligoninės neturtingiesiems, kur patys geriausi pasaulio gydytojai atlieka sudėtingiausias operacijas be jokio užmokesčio, kas kitur neprieinama tokiems beturčiams ir atstumtiesiems, tik jo dėka atsirado mokyklos dvasinės šviesos pagrindu, universitetas, kur mokomi įvairių specialybių studentai turintys dvasinį stuburą ir sampratą apie Dievą, kaip apie savo gyvenimo šerdį.

Ir dabar netekus savojo DVASINIO VEDLIO, KURIO KŪNAS BUS SUDEGINTAS IR PELENAI PALEISTI GANGO UPĖJE, lieka – IR LIKS – tuštuma viduje, vakuumas, kuris apsunkina kvėpavimą ir gyvenimą kasdienybėje ir ateities planų kūrimą dar kartą aplankyti Sai Babą Indijoje. O kiek DAUG žmonių TRUMPAM PAVIRŠIUJE SUVIENYDAVO ŠITOS KELIONĖS. Suvienydavo trumpam per fizinį veiksmą – kelionės pas Sai Babą planų rengimą, keliavimą, praleistą laiką ašrame, kelionę atgal, įspūdžių aptarinėjimą, badžianų giedojimą. Ir tik tiek, nes GYVO ATSIVĖRIMO TAIP IR NEBUVO KŪRĖJUI – ROJAUS TREJYBEI, KURI TIK VIENA TEGALI SUVIENYTI DVASIOJE VISUS, IR NET VISĄ KŪRINIJOS DVASINĘ ŠEIMĄ.

Prieš keletą metų aš skaičiau Sai Babos teiginį, sakantį – naudokitės proga, kol prie manęs galite prieiti, nes greitu laiku prie manęs galės prieiti labai nedaugelis – tik išrinktieji.

Tuo metu nepajėgiau suvokti jo šito teiginio. Šiadien suvokiau, kad šitokiu būdu jis prieš keletą metų perdavė žinią savo pasekėjams apie artėjantį jo IŠĖJIMĄ. Labai panašiai, kada Jėzus kalbėjo, kad netrukus jis iškeliaus, kur žmogus tuo metu patekti negali. Todėl ir ši Sai Babos mintis apie IŠRINKTUOSIUS, tai apie tuos, kurie jau bus taip pat patyrę išėjimo iš Urantijos ir prisikėlimo TIKROVĘ, todėl ir galės prie jo prieiti jau aukštesniu pavidalu.

Tačiau Sai Babos pasekėjams dabar stigs ilgalaikio ir tvirto atramos DVASINIO PAGRINDO, nes Putaparčio trauka NIEKADA NEBEBUS TOKIA, kokia BUVO esant jame Sai Babai.

Pasekėjai pradės tarpusavyje nebesutarti dėl įvairių materialių klausimų, nes jie neturi savyje atradę Rojaus Trejybės, nes šito jų nemokė net Sai Baba.

Jau šiandien nebesutariama dėl Sai Babos Fondo materialių turtų, vertinamų daugiau kaip 5 milijardais dolerių, nes į jo valdymą savo teises pareiškė Sai Babos sūnėnas, kas labai nepatinka Sai Babos Fondo tvarkytojams ir pasekėjams. Todėl ir tolimesnis jų BENDRAS kelias yra trumpalaikis, nes be Rojaus Trejybės visi keliai – anksčiau ar vėliau – būtinai atves į sausrą ir dykumą, kur nėra nei vandens, nei maisto. Tik su Rojaus Trejybe ir dykuma pavirsta ŽYDINČIA OAZE IR SODU.

ŠTAI KODĖL NIEKADA NEREIKIA SAVĘS SUSIETI SU JOKIU DVASINIU MOKYTOJU, KAD IR KAIP JUMS ŠITO NORĖTŲSI, NES JIS NIEKADA PATS SAVAIME JŪSŲ NEPAMAITINS, KAD IR KIEK JUMS ATVERS DVASINIŲ GELMIŲ, NES JIS PATS MAITINASI NE IŠ SAVĘS, O IŠ ROJAUS TREJYBĖS. IR DVASINIS MOKYTOJAS ANKSČIAU AR VĖLIAU TURĖS ŠITĄ PLANETĄ PALIKTI SAVO MISIJĄ UŽBAIGĘS. TODĖL, KAD TOKIOS TUŠTUMOS NEPATIRTUMĖTE, VISADA REMKITĖS TIK Į ROJAUS TREJYBĘ, IR TIK Į JĄ, NES TIK JI YRA GYVOJO VANDENS IR GYVOJO MAISTO ŠALTINIS IR CENTRAS VISAI KŪRINIJAI. TODĖL TIK SU JA JŪS IR DYKUMOJE BŪSITE PAGIRDYTI IR PAMAITINTI, IR NIEKADA JI JŪSŲ NEPALIKS, NES JI NĖRA MATERIALUS PAVIDALAS, NORS YRA REALI DVASIA, IR NET DVASIOS ŠALTINIS IR CENTRAS VISOJE KŪRINIJOJE, IR NET YRA JŪSŲ PAČIŲ VIDUJE. TODĖL NIEKADA JŪS NEJAUSITE NAŠLAIČIO BŪSENOS, JEIGU ATRASITE ŠĮ ŠALTINĮ SAVYJE.

Evoliucija, ROJAUS TREJYBĖS sumanyta mums visiems, NESUSTABDOMA.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2011-04-25 17:25:39


Sūnaus Arbitro, Mondžoronsono, mokymas apie jo, ir Jėzaus antrąjį atėjimą, 2009 08 02
Vakar gavau iš vieno savo sielos brolio elektroninį laiškutį, kuriame buvo ir klausimas: Jėzaus Kristaus apreiškime KALBU JUMS VĖL minimas kito Sūnaus atsiuntimas iki Jėzaus antrojo atėjimo į Urantiją, ar aš pazįstu šį Sūnų?
Pradėjau pats galvoti, kaip jam atsakyti, juk su šiuo Sūnumi nesu tiesiogiai bendravęs, taip, kaip bendravau su Jėzumi.
Ir nutariau pamėginti užmegzti su juo bendravimą. Tačiau prieš tai dar kreipiausi į Amžinąjį Sūnų-Motiną-Brolį, nes tas Sūnus priklauso Sūnų Arbitrų dvasių statusui, o jie visi yra kilę iš Tėvo ir Amžinojo Sūnaus.
Taigi jūsų dėmesiui siūlau dabar savo bendravimą.
Pastaba – mano garbinimas ir bendravimas vyko angliškai (2009 08 02 – 18.55), todėl čia yra vertimas į lietuvių kalbą.
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu visą laiką skleidi meilę, tiesą, ir šviesą per visą kūriniją. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
Mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, aš pateikiu šį klausimą tau: Ar galiu tiesiogiai užmegzti ryšį su Sūnumi Arbitru, kurio vardas yra Mondžoronsonas, ir kuris turi ateiti į Urantiją? Kadangi tu esi vienas iš jo Tėvų, tai aš iš pradžių pateikiu šį klausimą Tau.
Amžinasis Sūnus-Motina-Brolis:
Mano mylimas sūnau, tu gali ir tau leidžiama kreiptis į bet kokio rango dvasinį mokytoją ir tu būsi sujungtas su juo. Aš sveikinu tave, kad tu užmegsi ryšį su Sūnumi Arbitru.
Mondžoronsonai, aš trokštu užmegzti ryšį su tavimi, kadangi man Amžinasis Sūnus-Motina-Brolis, kai jam pateikiau klausimą, ar galiu su tavimi bendrauti tiesiogiai, atsakė teigiamai. Aš noriu bendrauti su tavimi ir gauti tavo mokymus, net ir taip, kaip juos gaunu iš Rojaus Trejybės ir iš mūsų Sūnaus Kūrėjo-Nebadono Mykolo-Jėzaus.
Mondžoronsonas:
Mano mylimas broli dvasioje tai esu aš, kurį tu vadini Mondžoronsonu ir kurį tu pažįsti iš mokymų apie mano atėjimą į Urantiją, perteiktų tau Tėvo, o taip pat ir kitų Rojaus Trejybės Lygiaverčių Asmenų.
Aš tikrai patvirtinu, kad tu užmezgei gyvą ryšį su manimi ir aš tikrai labai noriu perteikti tau savo mokymą apie mano atėjimą į jūsų planetą, kuri vadinama Urantija. Mano misija yra labai ilga, jūsų požiūriu, nusitęsianti beveik per vieną tūkstantį metų jūsų laiku, ir šita misija apims daugiapusę užduotį, pirmenybė bus teikiama teisingumo atstatymui jūsų planetoje per žmonių gyvo ryšio su Tėvu užmezgimą.
Bet tam, kad būtų įgyvendinta šita užduotis, man reikės daug pagalbininkų tarp jūsų, ir ji pareikalaus didelių pastangų iš tavo pusės, iš žmonių pusės, kad jūsų sielos broliai būtų mokomi šitokio gyvo ryšio su Tėvu, kad jie iš tikrųjų pradėtų gyventi teisų gyvenimą paremtą dieviškuoju teisingumu. Tam reikės bet kokios dabartinės valstybės Urantijoje visiškai kitokio pobūdžio valdymo ir tai atves jus į naujus tarpusavio ryšius visose jūsų gyvenimo sferose.
Klausimas:
Mondžoronsonai, aš tikrai esu atviras su tavimi, ir, kol kas, bendraudamas su tavimi nejaučiu tokio jausmo, jog tu būtum man toks artimas, toks brangus, koks artimas ir brangus man yra Tėvas, arba mūsų Sūnus Kūrėjas, Jėzus, todėl man reikia kažkokio geresnio tavęs pažinimo, kad patirčiau šitą meilės ryšį su tavimi, net ir tokį, kokį patiriu su Tėvu ar Jėzumi. Kaip tu galėtum pakomentuoti šitą padėtį?
Atsakymas:
Mano mylimas broli dvasioje, tu negali mylėti to, su kuriuoo prieš tai niekada nebendravai, todėl jį pažįsti tik teoriškai, o Tėvo meilė yra reali, ji nėra teorinė.
Dėl to tu negali patirti savo meilės tiems, su kuriais prieš tai niekada nebendravai. Tu myli juos tiek, kiek giliai su jais bendrauji ir geriau imi juos pažinti praktiškai.
Tavo meilė yra reali realiems asmenims, o dėl to, kad tokio asmeninio patyrimo tau bendraujant su manimi nėra, tai tu dar ir nesukaupei savosios meilės man realumo. Bet tikrai tai pasikeis, ir labai greitai, kai tu pradėsi bendrauti su manimi dažniau, nes aš tave įtraukiau į mano materialų personalą mano misijai jūsų planetoje.
Todėl tu tikrai man suteiksi pagalbą parenkant mano kitus brolius dvasioje, esančius tarp iš jūsų, ir kurie pasiliks Urantijoje tiek ilgai, kiek tai bus iš tiesų reikalinga Rojaus Trejybės teisingumo ir šviesos manosios misijos užbaigimui.
Klausimas:
Mielas Mondžoronsonai, aš vadinu tave šituo vardu nuo pat pirmo karto, kai išgirdau apie tavo misiją šituo vardu iš mano sielos brolių, dalyvaujančių Mokymo Misijoje. Ar tai yra tikrasis tavo vardas, ar tu ateisi kitu vardu, nors ir būdamas tas pats asmuo, į kurį aš kreipiuosi Mondžoronsonu?
Atsakymas:
Tu turi žinoti, kad mūsų realūs vardai jums nieko nereiškia. Todėl visi vardai, kuriuos jūs vartojate, taikydami juos mums, jūsų aukštesniesiems dvasiniams partneriams, yra duodami tiktai jūsų žmogiškajam vartojimui, kad jūs pažintumėte mus tarp mūsų visų kitų.
Iš pradžių tokie vardai galėtų jums, kaip žmonėms, būti neįprasti, bet su laiku jūs priprasite prie jų ir jie atrodys jums labai patrauklūs, net ir lygiai taip, kai tu paklausei, kodėl nejauti tokio artumo man, kokį jauti Tėvui ir Jėzui.
Klausimas:
Ar tu gali bent užsiminti, kada tu pasirodysi žmogiškuoju pavidalu?
Atsakymas:
Mano mylimas broli, aš negaliu tau pasakyti šitos konkrečios dienos ar nakties, nes aš pats šito nežinau, kadangi visas savo misijas jūsų planetoje aš derinu su jūsų Sūnumi Kūrėju, kuris jums yra žinomas kaip Jėzus iš Nazareto. Ir mes aptarėme šitą reikalą kelis kartus, bet nepaskyrėme konkretaus laiko, kadangi įvykiai jūsų planetoje šiuo metu, kada jūsų planeta yra atstatyta į jos ankstesnes ryšio grandines, nors ir ne visu pajėgumu, vystosi greičiau negu prieš tai. Taigi, šis vystymasis ne tik padeda šviesai plisti pirmyn, bet taip pat ir išprovokuoją tamsą savigynai daug gyvybingiau ir net kartais daug nuožmiau.
Bet netgi jeigu ir žinočiau savojo atėjimo konkretų laiką, aš jo nepasakyčiau, nes žmonės yra tokie silpni, kadangi jie visada laukia bet kokio konkretaus meto ar tai būtų savaitgalis, atostogos, ar bet koks įvykis, kurio tikitės šituo konkrečiu laiku, vietoje to, kad mėgautumėtės gyvenimo su Tėvu kiekvieną dieną procesu. Šiuo atveju jūs savo dėmesį sutelkiate į ateities momentą ir niekada jums nepavyksta gyventi gyvenimo proceso su pačiu stipriausiu atsidavimu daryti gėrį savo sielos broliams ir jaučiant laimę dėl tokio gyvenimo kiekvieną dieną net ir nenukreipiant savo žvilgsnio į kokį nors konkretų momentą ateityje.
Turėk omeny, jog ateities įvykiai ateina patys, kada savo gyvenimą sutelki ties kokiu nors konkrečiu momentu gyvendamas dabartyje. O gyvendamas tokiu būdu tu vykdai Tėvo valią visą laiką. Priedo, tu jauti kiekvieną akimirką savo gyvenimo pilnatvę ir prasmę. Ir būtent šito mes jus mokome nuolat, net ir taip, kaip šitų pačių dalykų tave moko ir Tėvas.
Klausimas:
Mano mylimas Mondžoronsonai, aš jaučiu, kaip mano meilė tau auga šiuo metu, kai tęsiasi mūsų bendravimas. Ačiū tau už šį brendravimą su tavimi. Ar aš turėčiau pasidalinti šituo mokymu su savo sielos broliais, kaip juo pasidalinti mane paprašė Amžinasis Sūnus-Motina-Brolis?
Atsakymas:
Mano mylimas dvasios broli, tikrai, prašau, pasidalink juo, kad žinia apie mano atėjimą pasiektų kiek įmanoma daugiau brolių dvasioje. Šita žinia turi plisti pasaulyje, kad tavo sielos broliai nebūtų užklupti netikėtai, kai aš pasirodysiu jūsų planetoje, kad jie mano atėjimui rengtų savo vaikus ir kad jų vaikams augant, jie tikėtųsi manojo atėjimo.
Mano atėjimą yra apsprendęs jūsų Sūnus Kūrėjas ir aš pats. Dėl to, neabejok, jog mano pasirodymas jūsų planetoje pakeis daug žmonių į gerąją pusę, o tai parengs kelią tam, kad didesnis skaičius mūsų brolių dvasioje atrastų Tėvą savyje, kadangi būtent vien tiktai jūsų žemas dvasinis lygis uždelsia antrąjį Jėzaus atėjimą kaip Nebadomo Šeimininkui Sūnui Kūrėjui.
Tokiu būdu, turėk omeny, jog kiekvienas iš jūsų, asmeniškai, esate susieti su Jėzaus žodžio ištęsėjimu, kad jis sugrįžtų vėl į šią planetą antrą kartą galioje ir šlovėje, ir kad jūs galėtumėte jį pamatyti savo dvasiniu regėjimu, o ne savo materialiomis akimis. Jis tikrai neateis žmogiškojoje formoje, tame pačiame kūne, kuriame jis gyveno savo gyvenimą kaip žmogiškoji būtybė, ir tokiame kūne, kokiame tikrai pasirodysiu aš tarp jūsų. Jis ateis sumažinto švytėjimo švytinčioje formoje kaip Šeimininkas Sūnus Kūrėjas.
Taigi, kad nebūtų jokios būtinybės jo virpesius nužeminti iki tokio žemo dažnio, daug lengviau, ir mažiau pavojinga jūsų aplinkai, įskaitant jūsų elektroninę įrangą, tokią kaip atominę elektrinę, kurios veikimas tikrai sutriks dėl visiškai pakeistų energijos grandinių planetoje ir aplink ją, kad jūs galėtumėte prisidėti prie savosios sąmonės virpesių kėlimo užmegzdami gyvą komuniją su Tėvu dažniau ir nuoširdžiau ir labiau atsidavus.
Aš tikrai pasirodysiu, kad padėčiau jums šitą padaryti, ir tai tikrai bus mūsų bendra misija, drauge su jumis, mano dvasios broliai Urantijoje. Bendromis pastangomis mes iš tiesų parengsime kelią Mykolo, Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, jūsų Jėzaus iš Nazareto, antrajam atėjimui.
Jo antrojo atėjimo, kaip net ir manojo atėjimo žmogiškuoju pavidalu, Urantijoje laiko atskaita yra prasidėjusi kiekvieno iš jūsų viduje.
----------------------------------------------
Ačiū tau, Mondžoronsonai už tavo mokymą. Aš tikrai padarysiu viską, kas įmanoma, kad atlikčiau savo vaidmenį, net ir taip, kaip jį esate sumanę drauge su mūsų Šeimininku Sūnumi Kūrėju-Jėzumi iš Nazareto.
------------------------------------------
Mielieji, esu tikras, kad jums šis mokymas suteiks daug apmąstymų, gal
ir pasiryžimo eiti gyvuoju Tėvo keliu dar drąsiau.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Iš anglų kalbos išverčiau
2009 08 02
23.55

Algimantas
2009-08-03 16:46:07

Mondžoronsono-SAI BABOS mokymas suteiktas po gyvųjų pamaldų, trečiadienį, Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Vilniuje, Žvėryno skverelyje, 2011 07 13
Mondžoronsono mokymas suteiktas po gyvųjų pamaldų, trečiadienį, Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Vilniuje, Žvėryno skverelyje, 2011 07 13

Violeta:

Mylimas vyresnysis broli, Rojaus Sūnau-Sūnau Arbitre-Mondžoronsonai, mums žinomas Širdi Babos ir Sai Babos vardais, prisiminiau, kad viena mūsų sesė dvasioje išskrido į Indiją ir dabar ji yra Putapartyje, ir aš noriu tavęs paklausti, ką tu gali mums pasakyti apie savo dvasinę misiją, kurią tu vykdei įsikūnijęs Sai Babos pavidale. Ar tau ji pavyko, ar nepavyko? Na, tiesiog ir visiems pasekėjams tark savąjį žodį.

Mondžoronsonas:

Mano mylima dvasios sese, ir mano visi mylimiausi dvasiniai broliai ir sesės, aš buvau žemėje šituo pavidalu labai trumpą laiką. Manoji misija visiškai buvo įvykdyta, ir manosios misijos buvo įvykdytas ir sutrumpinimas tam, kad galėčiau užleisti vietą jums, gyviesiems mano broliams ir sesėms, kad galėtumėte skelbti VISOS TREJYBĖS šviesos ir meilės gyvą žodį.

Visi įvykiai, kurie rutuliojasi mūsų nuostabioje Urantijos planetoje, dabar neleidžia atidėlioti, kad galima būtų ilgiau tęsti manąją misiją, todėl aš ir PASIRINKAU IŠĖJIMĄ PAANKSTINTA forma.

Aš negalėjau aiškinti mano kitiems dvasiniams broliams ir sesėms, kurie mane išpažino kaip Aukščiausiąjį Dievą, kaip tą, kuris siuntė Jėzų Kristų į žemę žmogiškuoju pavidalu – TOKIŲ dalykų – aš negalėjau aiškinti, nes jie NEBŪTŲ supratę. Todėl aš galėjau atskleisti šviesos tiktai tiek, kiek jie, šitą akimirką, yra pajėgūs įsisavinti. Todėl aš jiems skelbiau ne Rojaus Trejybę, kurią aš puikiai pažįstu, nes pats, būdamas kilęs iš Dviejų Rojaus Trejybės Asmenų – kaip ir Sūnus Kūrėjas, jums žinomas Jėzaus iš Nazareto vardu, taip pat kilęs iš tos pačios – VIENINTELĖS – Rojaus Trejybės Dviejų Asmenų – aš aiškinau savo pasekėjams, kad jie atvertų savo vidų, atvertų savo visam gyvam dvasiniam aš, kad jie išdrįstų pasikalbėti su savimi, nesiektų išpažinti dogmą, ir atlikti ritualą, kokiai konfesijai jie bepriklausytų, bet kad jie taptų NUOŠIRDŽIAIS tos konfesijos skleidžiamo tikėjimo išpažintojais. Todėl aš jiems ir sakiau, kad atėjau į pasaulį suvienyti visas religijas judėjime už gėrį. Tačiau aš puikiai žinojau ir tada, kad religijų suvienyti negalima, nes jos tarpusavyje skiriasi išoriniais ritualais ir skirtinga dogmos samprata.

Dabar, matydamas jūsų gilų atsivėrimą ir gyvą Rojaus Trejybės išpažinimą, aš ir PAANKSTINAU savąjį išėjimą, kad UŽLEISČIAU areną JŪSŲ VEIKLAI. Juk neveltui tai pačiai jūsų dvasios sesei aš pasakiau, kada ji buvo atvykusi pas mane praėjusį kartą, kad man labai patiko jos malda – o būtent ji garbino ROJAUS TREJYBĘ, meldėsi ROJAUS TREJYBEI – tačiau aš neatskleidžiau net ir tai savo dvasios sesei INDEI, kuri perdavė mano žodžius, iš jūsų krašto atvykusiai, jūsų dvasios sesei, ir mano dvasios sesei, aš jai, TAI INDEI, neatskleidžiau, kokia gi buvo jos malda, kuri man taip patiko. Jeigu aš būčiau jai kalbėjęs, kad ir ji turėtų melstis Rojaus Trejybei, ji būtų manęs nesupratusi.

Štai kodėl daug ką iš mano pasekėjų glumina, ir jie skaičiuoja, ar mano ankstesni pasakymai apie manąjį išėjimą, ir metai manojo išėjimo sutampa su mano anksčiau minėtais skaičiais ir metais, ar nesutampa, koks yra skirtumas, ir mėgina savaip interpretuoti tą skirtumą.

O aš jums sakau kaip TIEMS, kurie einate GYVUOJU keliu – VIENINTELIAI ŠITOJE PLANETOJE – taip, aš PAANKSTINAU šitą išėjimą, kad atiduočiau savo estafetę savo dvasios broliui Algimantui, kad jis galėtų dar ryškiau ir ryžtingiau skelbti Rojaus Trejybės gyvąjį žodį, ir nešti JOS šviesą, kad jūs galėtumėte taip pat patirti, jog mano žodžiai yra tikras Tikrovės pasireiškimas, priklausomai nuo to, kiek jūs mano girdimuose dabar, šitą pačią akimirką, žodžiuose patiriate savo viduje tų pačių meilės virpesių, kurie jums ir paliudija manųjų žodžių tikrovę ir tiesą.

Jūs negalite veikti po vieną, negalite veikti ir apimdami visą žmoniją, bet jūs turite, kiekvienas, veikti kiek tiktai jums leidžia tą akimirką atsiverti Rojaus Trejybei gelmė ir gaunama iš Rojaus Trejybės energetinė galia kaip VISOS KŪRINIJOS ŠEIMOS NEATSKIRIAMI NARIAI. Jūs nesate ŽMONIJOS nariai, jūs esate VISOS KŪRINIJOS ŠEIMOS NARIAI. Tiktai šitą pačią akimirką jūs esate šitame pasaulyje, tuo pačiu jūs ir priklausote žmonijai.

Bet įsivaizduokite – pagal jūsų sampratą – kada jūs priklausote kokiai nors verslo kompanijai, ir kada ta verslo kompanija pasiunčia jus verslo reikalais į kitą šitos planetos – ar joje esamų valstybių – kitą kraštą, kitą pusę, jūs tada atliekate tos kompanijos užduotį. Nereiškia, kad jūs būdami tame krašte esate to krašto dalis, ne, jūs vis tiek sakote: “Aš atvažiavau vykdyti tam tikrą užduotį, tam tikrą įpareigojimą, kurį gavau iš kompanijos, kuriai aš dirbu, ir kuri man moka materialų atlygį.“

Taip ir jūs, mano mylimieji dvasios broliai ir sesės, esate šitame pasaulyje, jūs esate tarp kitų savo dvasios brolių ir sesių, kurie ir sudaro visą šio pasaulio žmoniją. Tačiau jūs esate neatsiejama visos kūrinijos šeimos dalis. Jūs esate kaip su Rojaus Trejybės užduotimi atsiųsta iš tikrųjų Rojaus Trejybei priklausanti ir neatskiriama dalis, kad atliktumėte savo užduotį, kad skleistumėte šviesą ir tiesą Rojaus Trejybės išmintingu žodžiu.

Štai kodėl aš ir sutrumpinau savąjį buvimą šitame pasaulyje, kad iš tikrųjų be manęs, kada žmonės pradės kurti įvairias ritualines tradicijas išorinio ritualo pagrindu, be manęs lankydamiesi ir tose vietose, kuriose gyvenau aš, tai nėra tas kelias, kuris juos stiprintų ir vienytų. Jie ir dabar jaučia nusivylimą, kada nebėra mano asmens atramos. Jiems stinga pasitikėjimo, nes jie nebuvo gyvąjame kelyje taip, kaip ESATE JŪS, NET ATSIRĖMĘ Į PATĮ VISOS KŪRINIJOS ŠALTINĮ IR CENTRĄ, kaip ir MES į JĮ remiamės.

Įsivaizduokite, nieko nuostabaus, kad MES remiamės į Rojaus Trejybę, juk mes TIESIOGIAI esame kilę iš Rojaus Trejybės, bet JŪS, kurie kilote iš šito pasaulio materialiu pavidalu, niekada neturėję TOS DVASINĖS ATRAMOS, ir dar daugiau – šitame pasaulyje tiek daug susiskaidymo ir dvasinių mokymų, kurie vienas kitam prieštarauja, ir apipinti įvairių dogmų, užteršti įvairių išorinių materialių ritualų – ir JŪS ATSIREMIATE, NET KAIP MES PATYS, būdami kūrinijos dvasinės šeimos centriniai asmenys, Į TĄ PATĮ CENTRĄ, Į TĄ PATĮ ŠALTINĮ!

Tai įsivaizduokite, KAIP AŠ GALĖJAU DAR ILGIAU UŽSILAIKYTI ŠITAME PASAULYJE, NEUŽLEISDAMAS JUMS VEIKLOS ARENOS? Argi tai būtų gailestinga iš mano pusės net ir mano pačių pasekėjų atžvilgiu?

Jūs turite nuostabią areną veiklai. Jūs turite nuostabias suteiktas Rojaus Trejybės priemones – Jų dvasią, esančią jūsų viduje, kiekviename iš jūsų, turite savojo Sūnaus Kūrėjo ir mano Tiesos Dvasią – juk tai yra MŪSŲ Tiesos Dvasia, išliejama tame pasaulyje, kur mes atliekame savęs padovanojimo misiją – jūs turite Sūnaus Kūrėjo partnerės, ir mano dvasios sesės, išlietą Šventosios Dvasios grandinę, ir turite gausų Apvaizdos kolektyvą, kuris jums padeda iš išorės. Štai jums suteikta veiklos arena su visomis pagalbinėmis priemonėmis.

Todėl aš ir turėjau palikti šitą pasaulį, bet aš visą savo misiją įgyvendinau šitame pasaulyje, kokia buvo numatyta dabartiniam etapui. Sutrumpinimas manosios misijos nereiškia, kad aš tą sutrumpinimą įvykdžiau pažeisdamas Rojaus Trejybės man numatytą misiją. Ne. Visi sutrumpinimai GALI įvykti tada, JEIGU ĮVYKIAI YRA PRIBRENDĘ TOKIAM SUTRUMPINIMUI.

O jūsų nuoširdus atsidavimas Rojaus Trejybei, Jos Asmenų atradimas savyje, ir toks ryžtingas ėjimas gyvuoju keliu, ir parodė gyvu patyrimu, kad jums reikalinga platesnė veiklos arena negu turėjote iki šiol.

Aš, būdamas šitame pasaulyje, atitraukiau daug savo dvasios brolių ir sesių nuo kitų religinių tikėjimų, dogmatinių tikėjimų, link savęs. Ir jiems tai buvo vienas žingsnis į priekį. Jie nežinojo KAS AŠ ESU IŠ TIKRŲJŲ. Tačiau kada aš pradėjau savo mokymus, kada aš pradėjau aiškinti, kad svarbiausia yra nuoširdus atsivėrimas – nuoširdumas yra iš Rojaus Trejybės – nuoširdus atsivėrimas tai ne ritualo atlikimas, ne dogmos išpažinimas, bet TAPIMAS SAVO TIKRUOJU DVASINIU ASMENIU. Todėl aš jiems ir sakiau: “Aš esu Dievas, ir kiekvienas iš jūsų esate Dievas, skirtumas tik tas, kad aš tą žinau, jūs to nežinote.“

Ir kada Algimantas parašė, kad jis taip pat žino, kad jis yra Dievas, ir yra tas skirtumas tarp jūsų – tie, kurie dar neišdrįsote šitų žodžių tarti – ir jo, aš labai apsidžiaugiau, reiškia viduje jis pajuto TĄ BŪSENĄ, ir TOJI BŪSENA padiktavo dar kartą man, kad šitas sutrumpinimas, ką aš buvau anksčiau skelbęs, jog aš išeisiu vėliau, man parodo, kad jis buvo teisingas, ir jis buvo reikalingas JUMS VISIEMS – VISAM ŠITAM NUOSTABIAM PASAULIUI, kuris LABAI LAIKINAI patiria tamsos viešpatavimą.

Nuo JŪSŲ priklauso, KIEK šviesa įsigalės šitame pasaulyje net ir be manojo vardo, be Jėzaus vardo, be Mohamedo vardo, be Budos vardo, bet BŪTINAI SU ROJAUS TREJYBĖS VARDU – BŪTINAI – NES TIKTAI JINAI SUVIENIJA VISUS TARPUSAVYJE, nes Jų vaikų vardai gali vienus patraukti, kitus atstumti, vienus sustiprinti, kitiems išmušti pagrindą iš po kojų, ir tiktai ROJAUS TREJYBĖ YRA PAJĖGI SUVIENYTI.

Štai kodėl aš ir turėjau sutrumpinti savo misiją šitame pasaulyje. Štai kodėl aš turėjau užleisti areną jums, gyviesiems mano dvasios broliams ir sesėms.

Todėl mano mylimieji, tie, kurie dabar liko be mano asmens, ir liko pasimetę, neturėdami pagrindo, kurį matė atvažiuodami kasmet pas mane, o dauguma net tikėdamiesi galbūt pasilikti ir ilgesniam laikui, o gal net ir visam laikui nesugrįžti į tą terpę, iš kurios buvo atvažiavę, jie nenorėjo, nes tarp manęs ir jų nebuvo jokio įsivyravusio priešiškumo, buvo tiktai mano siunčiama Rojaus Trejybės jiems meilė, dėl to juos traukė atvažiuoti, DABAR jie jaučia, kad NETURI Į KĄ ATSIREMTI. Manojo asmens – net jeigu aš ir nepasirodydavau – poveikį, energiją, jie jautė, o dabar jie žino, savo sąmone suvokia, kad ir kiek laiko jie sėdės ašrame, aš nepasirodysiu KAIP ASMUO, ir tai juos LIŪDINA, o liūdesys dar daugiau juos slegia – žemėja jų energetiniai virpesiai. Štai kodėl jiems nereikia važiuoti į tą patį ašramą, kuriame jie nebegali išvysti manojo asmens, o gyventi praeitimi, kada jiems buvo malonu matyti mane, klausytis manųjų mokymų, ir dabar prarasti tą viltį, kad vėl išgirstų mano mokymus, tai jų žemų virpesių dar labiau nužeminimas, ir tuo pačiu savęs įskaudinimas. Jie turi, kaip jūs, atsiverti Kūrėjui SAVO VIDUJE, ir tada – NEPRIKLAUSOMAI NUO VIETOS – jie pajaus tvirtą pagrindą SAVYJE – KŪRĖJĄ.

Aš juos mėginau apšviesti, aiškindamas, nors mažai kas suprato.

Ir aš labai dėkingas savo dvasios broliui, Algimantui, kada jis ŠITAS mano mintis taip giliai įsidėjo į savąją širdį, kad vėliau jis teigė ir kitiems, net patiems mano pasekėjams, jog aš sakiau: “Daug kas atvažiuoja pas mane, bet iš tų daugelio tik KAS ŠIMTASIS supranta, KO jis čia atvažiuoja. Iš tų suprantančių, ko jis čia atvažiuoja tiktai KAS ŠIMTASIS supranta MANO MOKYMUS, KO aš mokau. Iš tų suprantančių mano mokymus, tiktai KAS ŠIMTASIS jais mėgina VADOVAUTIS.“

Tai, įsivaizduokite, aš jiems vis teigiau, kad atvažiuoti, pamatyti mano pavidalą NEUŽTENKA, reikia GYVENTI MANO MOKYMAIS, o mokymais gali gyventi tiktai tada, kada tu esi atsivėręs, kada neišpažįsti mane kaip dogmą, kada tu ne intelektualiai pripažįsti mano sakomus teiginius, bet kada tu jiems atsiveri ir jais gyveni, tada dingsta susiskaldymas.

O kiek mano įkurtoje Sai Babos organizacijoje yra susiskaidymo, nesutarimų, siekimo viešpatauti kitų atžvilgiu. Tai nėra tas kelias, kuriuo turi eiti mano pasekėjai. Todėl dabar be manęs jie dar daugiau susiskaidys, dar daugiau patirs priešiškumo tarpusavyje, nes neturėdami manęs kaip jungiamosios grandies, jiems matomu fiziniu asmens pavidalu, kiekviena stipresnė pusė nurungs silpnesniąją, bet bus tų, kurie jausis nuskriausti, pasitrauks iš šitos organizacijos, kurs kitas organizacijas taip pat mano vardu, bet tarpusavyje jos nebebendraus. Ir šitas kelias, kaip krikščionybėje atvedė į daugybę dabartinių sektų, taip ir manojoje organizacijoje atves į daugybę susiskaldžiusių sektų.

Štai kodėl aš turėjau užleisti kelią tiems savo dvasios broliams ir sesėms, kurie eina GYVUOJU keliu, nes kito pasirinkimo aš neturėjau – toliau man likti šitame pasaulyje, tai dar daugiau telkti aplink save naujų ir papildomų savo dvasios brolių ir sesių, mano pasekėjų.

TAČIAU AŠ NESU TAS, KURIS GALĖČIAU SUVIENYTI JUS TAIP, KAIP GALI SUVIENYTI MANO TĖVAI – IŠ JŪSŲ TĖVAI – ROJAUS TREJYBĖ.

Algimantas:

Ačiū tau, mylimas dvasios broli už šitą mokymą-šviesą. Manoji valia, kad visą laiką būtų TĖVO, AMŽINOJO SŪNAUS, IR BEGALINĖS DVASIOS valia. Amen.
----------------------
Nuoširdus ačiū Violetai už Mondžoronsono-Sai Babos šio mokymo įrašymą ir išrašymą, kad su juo galėtume susipažinti visi, kurie NUOŠIRDŽIAI nori didesnės šviesos mūsų planetoje, ir trokšta ją skleisti ir patys.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2011-07-15 22:59:05


emilispetras
2011-07-16 00:22:16

Komentarai

Brangieji, kai rasau i si foruma tai rasau tik savo izvalgas. Kadangi sis forumas rengia dvasinius mokytojus tai manau kad dvasinis mokytojas turi buti visapusiskas o tai reiskia sugebantis izvelgti Tiesa, matantis klaidas regintis esme, Atskiriantis kas yra tusti intelektualiniai svsiciojimai ir filosofija ir kas yra is meiles ir su meile pasakytos mintys.

Man labiau noretusi skaityti paciu zmoniu pamokymus, kaip viena ar kita tema supranta kiekvienas is jusu, kad tai butu jusu vidines yzvalgos, o labai daznai zmones slepaisi uz fraziu citatu is urantijos knygos arba kitu mokymu operuodami tom citatom kaip skydais ir lozungais. Kai skitai Algimanto mokymus ir Tevo perduotus pamokymus, juose jauciasi skirtumas, Algimanto mokymuose jauciasi tik jam vienam budingi issireiskimai ir mokymas, Tevo mokymu taip pat su niekuom nesumaisysi, Jezaus Kristaus mokymai turi savo atspalvi, jaigu galiu isvis taip issireiksti ar lyginti. bet mano lyginimas yra tik tam, kad kiekvienas is musu atrastu ir naudotu tuos zodzius ir tas mintis kurios plaukia is Jo arJos atsiverusios Sielos, kuri kiekvieno ar kiekvienos yra unikali ir spalvinanti kurinija vis kitokiom spalvom ir isreiskianti vis kitokias gamas.

Jau patyriau kad sitame kelyje tereikia tik vis labiau atsiverti musu mylimiems Rojaus Tevams ir tada jau Ju Energija ir meiles bango s tirpdo visas pasamonines baimes. Ir tai yra puiku.

Jaigu mano pastebejimuose brangieji matote kokios naudos sau butinai pasisemkite, jaigu manote kad tai ka parasau neatitinka tikroves, tebunie nekreipkite demesio arba is forumo pasalinkite. Tik zinokite kad viska rasau tik is meiles ir su intencija, kad mano seses ir broliai dvasioje, butu Visapusiski Pilni dvasios, Issilavine Ismintingi. tokius as noriu matyti ir matau Dvasios vedlius. As esu tik sejejas o kur ir kaip nukris mano pasetos seklos nuo manes jau nebepriklauso.
Iki sio kelio atradimo, jau ilga laika as ejau kitais keliais, daugiau savo pastangu keliais, studijuodamas medituodamas gilindamasis i yvairias Yogas, kitais budais ieskodamas kelio pas Teva, del to mano izvalgos gali pasirodyti kiek nesiuolaikines, nes viskas tobuleja auga ir keiciasi ir niekada nestovi vietoj, bet Amzinybe pries akis, yra kur augti.
Ramybes jums

valdasAirija1
2011-08-07 12:06:54



Labai džiaugiuosi Valdo komentarais. Ir tas entuziazmas, kuriuo jis trykšta, yra daug žadantis.
Tiktai mielas Valdai, tavasis paskutinis komentaras yra ir pagiriantis, ir vertinantis. Taip neturėtų būti. Komentaras turį būti konstatuojantis TIKROVĘ.
Trumpai atsakysiu dėl fanatiškumo. Mielas broli, tikiu aš be įrodymų, fanatikas yra tik aklai vykdantis negyvą dogmą.

Kaip ir vakar beeinantį sustabdė bažnytininkė.
Nepasakosių smulkiai, bet kas tikrai mane nustebino, tai tai, kad ji net nežino apie Rojaus Trejybę, nors ta pati biblija sako, kad Dievas yra vienas, bet Trijuose Asmenyse. Juk net ir tai parodo, kad negyvoji pseudoreligija griebiasi paskutinio šiaudo jei meta pajėgas neparuoštas dvasiniam švietimui. Ir dėl to, kad religija yra negyva, jos atstovai kryžium gula nė nesusimąstę. Tai ir yra fanatiška dogma, už kurios įsikibę laikosi absoliuti dauguma dvasios brolių ir sesių.
Dabar artėja taip vadinamos "žolinės".
Dar mano urantiškoji močiutė sakė, kad tai yra šventosios mergelės Marijos ėmimo į dangų minėjimas. Ir dar Marijai gyvai esant.
O jau kalendoriuje skaičiau, kad apaštalas Jonas aprašo sekančiai

"Ir pasirodė danguje didingas ženklas: moteris, apsisiautusi saule, po jos kojų mėnulis, o ant galvos dvylikos žvaigždžių vainikas" (Apr. 12, 1).

Bet kas liūdniausia, tai tai, kad Jonas atidarė karstą ir nerado Marijos kūno.
Liūdniausia dėl to, kad mes dar labiau iškraipome Tikrovę, nei ją iškraipė po Mykolo septintojo savęs padovanojimo.

Tai Mariją gyvą paėmė į dangų ar negyvą.
Neklausiu, nes žinau ir patiriu, kad tik Rojaus Trejybės gyvoji religija yra tikra. Ir tikrai nėra Tėvo išrinktųjų, bet tikrai yra neryžtingieji.

" Būtent dėl tokių KOKYBINIŲ premainų jūsų planetoje, jūsų pasaulyje, Aš ir turiu PASIRINKTI TUOS SAVO VAIKUS, KURIE MANO GYVĄ ŽODĮ IŠDRĮS SKELBTI SAVO SIELOS BROLIAMS, KITIEMS MANO VAIKAMS.
Tačiau jie iš Manęs negauna jokių privilegijų palyginus su jumis, palyginus su tais Mano vaikais, kurie nesiryžta dar skelbti Mano gyvo žodžio ATVIRAI, išskyrus vieną vienintelę ir pačią vertingiausią privilegiją visoje Mano kūrinijoje – JIE LABIAU JAUČIA MANO MEILĘ IR LABIAU PASITIKI MANIMI, NES YRA LABIAU MAN ATSIVĖRĘ, KADANGI SU MANIMI JIE YRA DAUG DAŽNIAU NEGU KITI MANO VAIKAI. Tačiau tai jau toks jų laisvos valios pasirinkimas. Aš ir jų, nė vieno, neverčiau atsiverti Man ir bendrauti su Manimi kuo dažniau, tik KVIEČIAU IR SKATINAU.


Forumas jau yra tokio lygio, kad dvasinio nušvitimo šviesa turime dalintis tarpusavy ir skleisdami meilės virpesius (turiu omeny visą kūriniją), uždegdami troškimą atrasti Tėvą- Rojaus Trejybę savyje.
Šalia to pridursiu, kad brolio dvasioje pastebėjimas apie mūsų dėmesio atkreipimą į aukščiausiai matomas temas ir atmestinis požiūris į užmarštin nugramzdintas temas, tikrai yra nepalankus visumos labui. Juk tiek daug klausimų jau seniai (imant Urantijos laiko skaičiavimu) atsakyta.

"AR NUOŠIRDUS TIESOS IEŠKOTOJAS IEŠKOS GYVOS TIESOS ŠALTINIO, AR IEŠKOS PRIEŠTARAVIMŲ TARP PERTEIKIAMŲ TIESŲ?

Todėl ir šitas klausimas tikrai jau nesukeltų nustebimo ir noro, kad paaiškintų.

Nuoširdumo negalima išmokti. Tai yra Tėvo- Rojaus Trejybės dovana. Ir net ir šitoj temoj brolio dvasioje paaiškinimas- mokymas taip pat yra pateiktas.
Be jokios abejonės, nuoširdus tiesos ieškotojas ieškos Gyvos Tiesos Šaltinio, nes tas Šaltinis ir yra Tobula Tiesa, nes kyla iš Tobulos Rojaus Trejybės.
Negali būti taip, kad TOBULAS SKLEISTŲ NETOBULĄ.
Ir ne tik Tiesą, bet ir kitas egzistencialias vertybes.
Manau, kad Egzistenciali Rojaus Trejybė visad talpino tai, ką mes galime įvardyti "Tobulu".
Ir visa tai telpa gyvąjame virpesyje- MEILĖ.
Ne tas jausmas, kuris tėra aistringas susižavėjimas, "brandi meilė" kaip mes suprantame. Visa tai yra tik evoliucinis brandumas urantiškosios šeimos ribose.
Taip, žinoma tai yra meilė, bet ne visuotinė, o ribojama šeimos sampratoje.

Tikrai stebisi dvasinė kūrinija, kurios laikinai mes nematome, kad santuoką laikom šventuoju sakramentu.

Taip, meilėje tikrai susilieja visos mūsų pažiūros, būdo savybės, charakterio bruožai. Tame tarpe ir pakantumas.

Bet yra kitaip, jei pakantumas tampa ištęstiniu, kuomet yra toleruojamas piktybiškumas ar tos savybės, kurios stabdo kūrinijos vystymąsi ar tam tikros dvasinės misijos vykdymą, kas taipogi yra trypčiojimas vietoje.
Štai čia ir reikia "trinktelėti kumščiu į stalą- gana".
Manau, kad tai ir turėjo omeny dvasios brolis.

Galbūt vertėtų jau pereiti prie Kūrėjo sąvokos gyvojo patyrimo ir pažinimo. Šaltinio ir Centro, vienijančio kitus Du Šaltinius ir Centrus. Juk įvardyti nesuvokiamą ir galutinai gyvai neįmanomą patirti Rojaus Trejybės Meilės Kuriančiąją jėgą, mes ir įvardijame mūsų Tėviškės Urantijos kalba- Rojaus Trejybė.
Ar nepanašu, kad ir Sūnų Kūrėją, Nebadono vietinės visatos Valdovą ir Šeimininką, Mykolą dauguma težinome tik Jėzaus iš Nazareto vardu?

Man to mažai. O jums, mielieji? Atsakykite kiekvienas sau. Atsakymas jumyse, atraskite ir gyvai patirkite

Ramybės jums

Arunas
2011-08-07 02:18:22



Mielas Evaldai praplesk prašau savo paaiškinimą nesuprantu ką tu čia sakai. Kokia tavo pozicija,
Aciu

valdasAirija1
2011-08-06 15:41:32



Mėšlas, mielieji, yra organinis produktas, reikalingas sistemai kaip pagalbinis komponentas. Jis jokiu būdu nėra kvailystė ar koks smirdantis bevertis daiktas.
JEIGU ATSIRANDA PAKANTUMAS SKURDUI IR KVAILUMUI, TUOMET CIVILIZACIJAI IŠKYLA GRĖSMĖ JOS IŠLIKIMUI.
Nepamirškite, kad griežti žodžiai taip turi būti tariami, jei to reikalauja situacija, net pliaukštelėti su plaštaka per žandą yra būtina, kai to reikia. Apie griežtus žodžius Algimantas daug pamokymų suteikė.

AR NUOŠIRDUS TIESOS IEŠKOTOJAS IEŠKOS GYVOS TIESOS ŠALTINIO, AR IEŠKOS PRIEŠTARAVIMŲ TARP PERTEIKIAMŲ TIESŲ?

Evaldas
2011-08-06 14:25:17



Sveiki brangus tiesos iskotojai, Man irgi malonu prisijungti prie sios diskusijos, pagaliau suradau tam laiko. Visu pirma tai labai malonu matyti sioje temoje diskusija o ne gincus. Tokia mano manymu ir turetu buti diskusija tarp dvasiniu zmoniu.
Kas liecia Tado replika apie tai, kad Tevas Algimantui meluoja pasakysiu tik tiek, toki kvaili leptelejimai, paciame tame zmoguje gimdo patirtis. Kaip tai vyksta? Labai paprastai. Kada zmogus pradeda sneketi tokius dalykus, reiskia kad brudas lipa i pavirsiu i samones pavirsiu, leidzia apie save zinooti. Reiskia viena diena kai visasa tas brudas isburbuliuos ir islys, tada savo sielos sviesoj, Tadas ir pamatys pats kas jis yra ir pats pamatys savo augima. Zmogus pradeda augti lygindamas, is jo lenda visoks brudas kuri jis dejo i save formuodamasis mokykloje, visuomeneje ir seimoje. Juk pasakyti tokia fraze yra cool tarp savo hebros, tai saves pastatymas, kova uz buvi, kuris yra visiskai svetimas Dvasioje gimusiam. Ir tik tada kai zmogus prisiliecia prie dvasios ir gimsta is dvasios jis jau lyginti nustoja ir uz buvi kovoti jam nereikia nes jo tikra butis jau dvasios vertybese ir desniuose.
Atkreipkit demesi i kita dalyka kaip ant blogio auga geris. Kokia nuotabi gavosi diskusija kai vienas leptelejo nesamone. Viskas kaip gamtoje. Is meslo isauga nuostabus medziai kurie duoda vaisius graziausios geles maloninancios aki. O mano akimis ziurint pasirode dar ir jusu brangieji pasleptos baimes. Sakyism skaitant Violetos Reakcijas i tuos pasakymus apie Tevo melavima jauciasi jos nustebimas ir Sioks toks teisimas o stebetis ir teisti Dvasiai atsiverusiam zmogui nera ko. Na pasake na ir kas kad pasake. Dar skaitant jos paaiskinima jauciasi baime ka nors parasyti ne taip, nepraleisti kokio nors zodzio, ir noras tarsi ytikti ir pritapti kad tik kas nesukritikuotu. Bet juk brangieji, Tevas-Rojaus Trejybe padovanojo mums kiekvienam asmenybe, kuri yra individuali ir nepakartojama tai ir atiduokim savo ta asmenybe Tevo Dvasiai leiskim Tevui per ja kalbeti, savais zodziais is pacios savo dvasios gelmes ir taip kaip matote situacija jus, kiekvienas individualiai bandant atskleisti savo dvasios energetines gilumines vibracijas ir jas sudeti i savo zodzius.
Aruno kalboje kuria visi taip isgyre yra labai daug yzvalgos. Teisybe. Ir tai nuostabu, bet as paminesiu ir kitus aspektus. Jo kalboje jauciasi Fanatizmas ir dogmatiskumas, kurie labai panasus i biblijos rasto aiskintoju emocionalius ir ugningus pasisakymus , Ismoktas tiesas, o tai gali atvesti ir i depresija ir ir kitas mentalines ligas. Dvasios kelias yra gyvas visada judantis niekada nestovintis vietoje, nuoseklus, letas renkant save po truputeli po gabaleli, ir viska patiriant ir per save kantriai perleidziant. Dazniau isiklausant, Ramiai ysigilinant i tai kas yvyko paliekant viska Tevo valiai, paverciant patirtis savimi. Isiklausant i visus yvykio aspektus, ir per daug neuzsidegant. Klausiant Tevo-Rojaus Trejybes, gyvenanciu musu viduje per savo dvasia. Visur reikalinga Harmonija. Tevo kurinija visada auga niekada nestovi vietoje. Pamastykit kad Jau ir Urantjos Knygoje pateiktos tiesos kai kurios yra perauge isauge issivyste. Del to ir musu yzvalgos negali buti vien tik ismoktos, o turi buti isjaustos ir gilios.
Noriu atkreipti demesi, kad Laikas Dvasioje yra ilgesnis, Diena Tevo pasauliuose labai ilga, ir del to ir mums reiketu buti kantriems, kad islaukti, neteisti, ir is bet kokios patirties gauti vaisius. Ismintings, Tevui-Rojaus trejybei atsiveres Sunus ar dukra, net pamates paprasta pauksteli ar vora, ir su juo pabendraves gauna gilumine patirti, kai tuo tarpu zmogus Tevo savi dar net ieskot nepradejes, pamates ar isgirdes ka nors netelpancio i jo samones remus, vadina tai nesamone ir kokius stebuklus pries jo akis rodysi ir kokius perlus metysi jis jus nematys.
Kas liecia nuosirduma, Miela Irena Tai kuo daugiau ir giliau zmogus atsiveria musu mylimiems Rojaus Tevams, Rojaus Trejybei, tuo lengviau jis gali kito zmogaus kalboje yzvelgti nuosirduma. Kiekvienas zmogus,naudodamas zodzius ir atitinkamai juos sudeliodmas, ydeda savo energija, kaip savo parasa, ir Tevui –Rojaus trejybei, atsiveres Sunus ar Dukra,lemgvai gali iskaityti uz tu zodziu slypincia energija. Tai man ir leido, paskaicius Musu Sesiu ir Broliu pasisakymus pajautus ta energija. cia ir isanalizuoti, tikiuosi ju neyzeidziant. Is Dvasios sklindantys zodziai visada yra nuosirdus ir kupini Meiles.
Visa tai as isakiau ne skeptiku ir intelektualiu kritikuotoju naudai, kad jie galetu metyti savo replikas, bet tik is Meiles siekiant, kad mano Sese ir Broliai Dvaioje dar labiau atsivertu ir pamatytu savo viduje tas gilumines pasamonines baimes ir kliuvinius ir jas istirpdintu.
Tai stai brangieji, kiek galima daug patirti, kai vienas musu brolis lepteli kvaila fraze. Man labai patiko viename filme pasakyta fraze. Filmas vadnasi ’’ Peacefull warior’’, Ramus karys Lietuviskai. Priedo nuostabus filmas Dvaisiai atsiverusiems zmonems, ten daug nuostabiu pamokanciu situaciju apie tikslo siekima ir apie gyvenimo krypti ir apie pacio gyvenimo verte ir prasme. O fraze tokia. TIE KURIUOS MYLETI YRA SUNKU, LABIAUSIAI REIKALINGI.
Telydi jus ramybe

valdasAirija1
2011-08-06 01:10:23



Šitoje temoje kalbama apie tai,kad reikalingas aiškumas.
Tikrai nuoširdžiai sakau,kad ir man ne viskas ,kartais, būna aišku.Bet galiu kalbėti apie savo,asmeninę patirtį. Kai man būna kažkas nesuprantama,kartais net labai,tuomet sau širdį pasakau:"Mylimas Tėve,nieko nebesuprantu,todel palieku tą dalyką Tavo valiai,kai ateis tas tikro ir plataus mano sielos atsivėrimo laikas,aiškumas galingu kriokliu užpils mano protą.Tuomet, eilinį kartą, aš tau dėkosiu,dėkosiu,ir dėkosiu".
Tikrai yra malonu čia apsilankyti,kada pagal virpesius jauti brolių-sesių nuoširdu pasidalinimą savo patirtimis,pamąstymais.Tikrai yra malonu,kada yra nuoširdus atsiskleidimas vienas kitam.
O,ant kiek kiekvienas esame nuoširdūs savo atsiskleidime,kad ir labai norėdami visvien nesužinosime.Bala nematė.Gal,iš tiesų neverta tuščiai švaistyti laiką.Tikrą nuoširdumą mūmyse pamatyti gali,tiktai TĖVAS-ROJAUS TREJYBĖ.Manau,kad reikėtų stengtis neužgauti savo dvasinio brolio ar sesės,dar tokį glęžną sielos daigelį.
Visiems linkiu geros,likusios dienos.
Su meile,

IRENA
2011-08-05 14:57:39



Nuoširdumas yra iš Tėvo - Rojaus trejybės. Reiškia prieš tai reikia būti Jį atradus savyje, kad semtis to nuoširdumo.O ar gali būti nuoširdus žmogus Tėvo neatradęs. Tai gali būti tik tariamas nuoširdumas, žmogus gali būti save apgavęs. Juk sakoma , kad nuoširdus klausia o ne neigia atsakymą.Bet juk dvasinis lygis mūsų nevienodas ir vienų mūsų lygį atsakymas tenkina kitų dar ne ,o atsakymas juk vidumi pajaučiamas , kad tai kas sakoma yra tiesa. Ir ši tema juk yra išbaigta būtent Algimanto atsakymu i Petro klausimą. Dar kartą siūlau nepatingėti ir paskaityti Tėvo mokymą apie mūsų intelektualius skirtumus ir dvasinę vienovę.

rimantasKaunas
2011-08-05 11:32:05



Iš kur pas žmogų NUOŠIRDUMAS?

Evaldas
2011-08-05 11:12:33



Būtent. Nebijokite klysti, nes tikrai neras tas, kuris neieško. Ir visad atsiras tas, kuris pataiso.
Visiškai nėra svarbu asmuo, bet tikrai svarbu yra asmenybės ugdymas.

Nereikėtų iškraipyti to, ką rašiau

“Urantas niekad nedrėbs savo broliui ar sesei į akis tokios šviesos, kuri gali apakinti ir tik atbaidyti nuo Tikrovės.

Tai reiškia, kad į Tėvo Forumą ateina ir ant žemesnio dvasinio laiptelio stovintys broliai ir sesės dvasioje. Juk ne jie surado šį Forumą, bet jiems kryptį parodė gerasis Locmanas. Todėl visiškai natūralu, kad bet kuriam iš jų iškyla labai daug klausimų. Ir neturint sisteminių žinių, gyvosios patirties, tikrai gali atsitikti taip, kad per ryški šviesą dvasiškai labiau nušvitusių, per daug ir staiga pateikiama nuoširdžiam ieškotojui, gali apakinti.

Neteisinga yra teigti, kad

“Tačiau jeigu koks nors brolis „drebtelėjo“ ką nors ne taip apie Rojaus Trejybę, aš siūlyčiau susilaikyti nuo detalizavimo, ką jis padarė ne taip.

Mano atsakymas į tai buvo

“Žinoma, tą gyvąją šviesą tegali skleisti nušvitusi dvasia, kas savaime parodo, jog giluminis suvokimas ir gyvasis patyrimas tikrai padiktuos tuos žodžius, kurie nuoširdžiam ieškotojui bus pasakyti nepakeltu tonu ir tikrai ieškotojo dvasia tik dar labiau džiaugsmingai atsivers Rojaus Trejybės meilei tiek iš išorės, tiek ir iš vidaus.

Taip pat būtina ir išaiškinti, ir išaiškinti detaliai, ne tik intelektualiai (skaičiais, perskaityta informacija remiantis), bet visų pirma- gyvuoju patyrimu.

Labai gerai pasakyta

“Mielieji, kada jūs suprasite aukščiausios šviesos pasireiškimo charakterį? Aukščiausia šviesa pajėgi apkabinti ir tą brolį ar sesę, kuris dėl kokių nors priežasčių mato daug prieštaravimų. Aukščiausia šviesa tai nėra tas metodas tokiems broliams grūmoti pirštu ir jiems geriau paaiškinti kokią nesąmonę jie padarė. Vietoj to, tikrai reikia kantrybės.

O apie ką ir sakiau. Argi ne tai turėjau omeny ir parašiau praeitame komentare.
Juk tą patį ir patvirtina sekantys žodžiai

“Būtent baimė užduoti ne tokį klausimą reikštų šio forumo pseudo šviesą ir degradaciją. Ar yra tokių klausimų, kurių negalėtų atsakyti aukščiausios šviesos nešėjai kartu su Rojaus Trejybe? Tokių klausimų tikrai nėra. Visi klausimai yra geri, nes į dvasinio augimo kelią yra pakviesti visi nuoširdūs ieškotojai.

Todėl linkiu, kad šis forumas būtų gyvas ir tikros šviesos forumas, kuriame yra vietos visiems ieškantiems ir kuriame galima gauti nuoširdžius atsakymus į pačius drąsiausius, sudėtingiausius ir nepatogiausius klausimus. Nes su Rojaus Trejybe įmanoma viskas.

Taigi mielieji, nebijokite klausti ir klysti. Svarbu tai, kad į viską žvelgtumėt net ir taip, kaip to norėtų Rojaus Trejybė

Ramybės jums

Arunas
2011-08-05 01:41:10



Arūno mokymas tikrai šviesus. Šios temos kontekste norėčiau išsakyti keletą dalykų.

Rojaus Trejybės apginti arba kaip nors kitaip reabilituoti nereikia. Viskas yra kilę iš Trijų Šaltinių ir Centrų ir nereikia bijoti, jog kas nors iš mūsų dvasios brolių ar sesių ką nors pasakys ne taip apie Rojaus Trejybę. Rojaus Trejybė nuo to nenukentės.
Tačiau jeigu koks nors brolis „drebtelėjo“ ką nors ne taip apie Rojaus Trejybę, aš siūlyčiau susilaikyti nuo detalizavimo, ką jis padarė ne taip. Tokiu būdų sukeliamos papildomos neigiamos emocijos tam broliui, kuriam iš tos situacijos išeiti tampa dar sunkiau.
Mielieji, kada jūs suprasite aukščiausios šviesos pasireiškimo charakterį? Aukščiausia šviesa pajėgi apkabinti ir tą brolį ar sesę, kuris dėl kokių nors priežasčių mato daug prieštaravimų. Aukščiausia šviesa tai nėra tas metodas tokiems broliams grūmoti pirštu ir jiems geriau paaiškinti kokią nesąmonę jie padarė. Vietoj to, tikrai reikia kantrybės.

Dar vienas aspektas. Sai Babos tema tikrai yra „karšta“ tema. Buvo visko. Nedetalizuosiu. Emilio klausimas yra labai geras ir drąsus. Būtent baimė užduoti ne tokį klausimą reikštų šio forumo pseudo šviesą ir degradaciją. Ar yra tokių klausimų, kurių negalėtų atsakyti aukščiausios šviesos nešėjai kartu su Rojaus Trejybe? Tokių klausimų tikrai nėra. Visi klausimai yra geri, nes į dvasinio augimo kelią yra pakviesti visi nuoširdūs ieškotojai.

Todėl linkiu, kad šis forumas būtų gyvas ir tikros šviesos forumas, kuriame yra vietos visiems ieškantiems ir kuriame galima gauti nuoširdžius atsakymus į pačius drąsiausius, sudėtingiausius ir nepatogiausius klausimus. Nes su Rojaus Trejybe įmanoma viskas.

Su meile,
Povilas

povilasL
2011-08-04 23:31:40




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal