Forumas: temos peržiūra
Manoji TĖVYNĖ yra tiktai - ir vien tiktai - ROJUS, o TĖVIŠKĖ - URANTIJA
Mano mylimieji, aš jus jau ne vienerius metus mokau - ypač Urantijos grupės užsiėmimų metu, o taip pat sakydamas savo pamokomąjį žodį Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje per gyvąsias pamaldas, kad jūs DVASIOJE esate ne Lietuvos PILIEČIAI, ir net ne PASAULIO piliečiai, ir net ne VISATOS piliečiai - jūs ESATE VISOS KŪRINIJOS piliečiai.
MAN valstybė yra PER DAUG SIAURA samprata TĖVYNEI. MAN JI TAPO NET PER SIAURA SAMPRATA TĖVIŠKEI, NES MANOJI TĖVIŠKĖ YRA URANTIJA.
MANO TĖVYNĖ YRA ROJUS, NES TIK TEN YRA MANO TIKRIEJI TĖVAI - ROJAUS TREJYBĖ - MAN - KAIP IR VISIEMS JUMS - PADOVANOJĘ AMŽINĄJĄ ASMENYBĖS DOVANĄ.
Nuo šios akimirkos aš sakau - MANO TĖVYNĖ YRA ROJUS - VISOS KŪRINIJOS GEOGRAFINIS CENTRAS IR MANO TIKRŲJŲ TĖVŲ GYVENAMOJI VIETA,
MANOJI TĖVIŠKĖ YRA URANTIJA, KURIOJE IR PRADEDU SAVO PIRMAJĮ TIKRĄJĮ IR SĄMONINGĄ ŽINGSNĮ PAS SAVUOSIUS TĖVUS Į SAVO TIKRĄJĄ TĖVYNĘ - DAR NEMATYTĄ, BET TOKIĄ MYLIMĄ IR TOKIĄ TRAUKIANČIĄ LINK SAVĘS.
Vieną kartą man buvo Minties Derintojo parodyta ROJAUS projekcija ir KOSMINĖ VISATA - šitą projekciją aš mūsų Forume jau aprašiau, galite pasiskaityti - ir tada aš net periferiniu matymu ir net 90 kampu nuo Rojaus nusigręžus aš vis tiek buvau apakintas, ir jokiu būdu negalėjau pažvelgti į PATĮ ROJŲ, KOKS SPINDINTIS IR AKINANTIS JIS BUVO, KAD NET APŠVIETĖ KOSMINĘ ERDVĘ
NUO ŠIOL LiETUVA NĖBĖRA MANOJI TĖVYNĖ.
NUO ŠIOL LIETUVOS VALSTYBĖ, KAIP IR BET KURI KITA MŪSŲ PASAULIO - URANTIJOS - VALSTYBĖ, MAN NEBĖRA MANO GYVENIMO IR MANO MOKYMŲ APRIBOJIMO STANDARTAS, NES NUO ŠIOL MANE APRIBOJA TIK ROJAUS TREJYBĖS MANDATAS IR MANO PATIES ŠIOS AKIMIRKOS DVASINIS SĄMONĖS LYGIS, KIEK ŠIĄ AKIMIRKĄ ESU AŠ PATS ĮSISAVINĘS ROJAUS TREJYBĖS GYVĄJĄ ŠVIESĄ, IR KOKIĄ ESU PASIEKĘS SUSILIEJIMO SU SAVO TIKRAISIAIS - IR VIENINTELIAIS -
TĖVAIS - ROJAUS TREJYBE - DVASINĘ BŪSENĄ.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2011-07-19 21:33:35
Komentarai
Mielas EmiliPetrai, tai, ką sakai tu -"gerb. Algimantai , nelabai galiu suprasti , kodėl tu dedi tiek dvasinių ir intelektualių pastangų , kad tik nekalbėtų , nemąstytų niekas , apie tarpinę sielų egzistencijos grandinę , tarp Žemės ir HAVONOS" -
yra EILINĖ TAVO PRAMANYTA TIKROVĖS IŠKRAIPA, nes aš priešingai, RAGINU jus NAGRINĖTI MŪSŲ FORUME TALPINAMUS DVASINIUS MOKYMUS IR REIKŠTI SAVO NUOMONĘ KUO AKTYVIAU.
Būtent Jėzaus Kristaus apreiškime KALBU JUMS VĖL yra kai kurie morontinio gyvenimo ASPEKTAI APREIŠKIAMI net plačiau negu Urantijos Knygoje. Rojaus Trejybės apreišikimuose taip pat yra kalbama apie sielos etapą.
Todėl tu taip pat, mielas EmiliPetrai, gali tokias temas siūlyti ir savo nuostatas reikšti.
Todėl po eilinio tavo pramano vėl turėtum sau pačiam kelti KLAUSIMĄ - KO TU SIEKI BŪDAMAS MŪSŲ FORUME, KURIS YRA SKIRTAS DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMUI, NORS TU JUO TAPTI NET NESIRUOŠI?
Tėvas-Rojaus Trejybė, atrasta savyje, jau dabar lydi kiekvieną Ją atradusį, ir per visą amžinybę mes KIEKVIENAS ŠITAIP SUSILIEJĘS SU KŪRĖJU, būsime VIENA ASMENYBE - MINTIES DERINTOJAS, IR MIRTINGASIS.
Štai kodėl mūsų DVASINIS ŽVILGSNIS JAU ŠIANDIEN VIS LABIAU TAMPA KŪRĖJO ŽVILGSNIU. Štai kodėl matome jau šiandien žlungančią mūsų civilizaciją, kuri kuo toliau, tuo labiau ir greičiau pasireikš dar tik artėjančia krize, KURI DAR NET NEPRASIDĖJO, NES DAR TIK KRIZĖS LINK JUDA VISAS PASAULIS visose sferose, ir jos išvengti NEĮMANOMA, NES BE ROJAUS TREJYBĖS NEĮMANOMA SUVOKTI KAIP GI RASTI IŠEITĮ. Štai kodėl BE ROJAUS TREJYBĖS neįmanoma pasiekti stabilumo nei ekonomikoje, nei politikoje, nei švietime, nei šeimoje, nei tarpusavio santykiuose gatvėje, darbe, tarp valstybių, nei pasiekti PRISIKĖLIMO RYTĄ, NEI TAPIMĄ AMŽINĄJA DVASIA.
VISOJE KŪRINIJOJE VISKAS YRA TARPUSAVYJE SUSIETA, IR VISKAS GRINDŽIAMA ROJAUS TREJYBĖS DVASINIU PAGRINDU.
Todėl, mano mielas EmiliPetrai, aš ir tave asmeniškai, kaip ir visus, raginu - nagrinėk DVASINIUS MŪSŲ ŠALTINIUS, nagrinėk ir morontinio gyvenimo etapą, ir dalinkis savo sampratomis.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2011-09-15 00:19:30
Labai smagu FORUME skaityti GYVUOJU KELIU einančių patyrimus.
Taip pat gerai mokytis iš tokių komentuotojų, kaip enilispetras. Tu net nesuvoki, koks tu esi kontrastingas visai dvasinei išminčiai, kuri šioje svetainėje yra talpinama. Tu esi tas pavyzdys, kuris turi būti įrašytas kaip toks: štai taip elgiasi nesudvasintas protas, mąstantis tik intelektualiai be dvasinės įžvalgos.
Tavo paskutinis komentaras tiek juokingas man tapo, kad prašau suprasti teisingai, be tokios nesąmonės dar neu girdėjęs. Pats lyg ir pritarti Urantijos Knygos perteikiamai ŠVIESAI, bet jos visiškai nesuvoki, nes neturi patyrimo. SKAITYK ĮDĖMIAI: o dabar paskaičiuok savo (ką tik išvedžiotą ir sugalvotą) santykį su tuo faktu, kad mūsų mokymai ir augimas tęsis net VISĄ AMŽINYBĘ IR PER AMŽIUS NĖRA NUMATYTA PABAIGOS, NES AUGSIME PATYRIMU VEIKDAMI, IR TIK TAIP, KITO KELIO NĖRA. Tai dabar paskaičiuok santykį su amžiais trunkančiais mokymais. :)
Pirma, suvok kas yra nuoseklumas, patyrimo kaupimas ir pradėk GYVAI BENDRAUTI SU TĖVU - ROJAUS TREJYBE. Šiame forume yra mano komentarų. Juos tu taip pat esi pastebėjęs. Žiūrėk kaip jie keičiasi. Taip yra, nes mano vidinė būsena keičiasi bendraujant paprastai ir nuoširdžiai su Tėvu-Rojaus Trejybe kasdien. Štai tokių pastangų reikia, štai toks nuoseklumas turi būti. Viskas prasideda nuo įtikėjimo atsiradimo-prasidėjimo.
Ramybės jums visiems - tai LABAI SVARBU MŪSŲ GYVENIME.
Evaldas
2011-09-14 23:11:42
gerb. Algimantai , nelabai galiu suprasti , kodėl tu dedi tiek dvasinių ir intelektualių pastangų , kad tik nekalbėtų , nemąstytų niekas , apie tarpinę sielų egzistencijos grandinę , tarp Žemės ir HAVONOS .
Jeigu žmogus Žemėje gyvena tarkim nors ir šimtą metų , o morontiniuose pasauliuose gyvens milijonus metų . Tai koks santykis , šiandienos dvasinės įžvalgos su būsima įžvalga ? Taip grubiai paėmus 1/ 1000000 .
Ar manai , kad neverta diskutuoti ir giliau pažvelgti į žmogaus sielos visą milijoninį kompleksą problemų ir mokymų , toje be galo ilgoje sielų kelionėje ir asmeninėje, kaip rašo ( kerinčioje kovoje ) už išlikimą , prieš šiandienos vos 0, 000001 procento , dvasinio pasaulio mokymų įžvalgą .
emilispetras
2011-09-14 22:57:39
Mielas EmiliPetrai, TAVYJE DAR NĖRA ĮSIVIEŠPATAVĘS DVASINIS ROJAUS TREJYBĖS PAGRINDAS, KURĮ IR SUTEIKIA TAVO MINTIES DERINTOJAS, SU SĄLYGA, JEIGU TU VIS GILIAU IR AKTYVIAU ATSIVERI ROJAUS TREJYBEI JĄ GARBINDAMAS.
Ką tu turi minty, teigdamas VISUOSE ŠIUOSE FORUMO MOKYMUOSE...?
Mūsų Forume yra daugybė ROJAUS TREJYBĖS APREIŠKIMŲ, yra daugybė MANO mokymų, yra Jėzaus Kristaus apreiškimas KALBU JUMS VĖL, ir jie turi KONKREČIUS PAVADINIMUS, KONKREČIAS TEMAS, TODĖL TAVO KAŽKOKIE BENDRI TEIGINIAI NETURI NĖ MENKIAUSIO PAGRINDO.
Tu SKAITAI MŪSŲ FORUMĄ, bet jo nesupranti DVASINE GELME, todėl tau ir kyla TOKIOS mintys, kad mūsų laukia BEGALINĖ MOKYMŲ NUOBODYBĖ. Šitaip gali tu teigti tik NORĖDAMAS KITUS KLAIDINTI ir PAINIOTI Į SAVO PATIES PRAMANYTUS TAMSOS LABIRINTUS. Ir tada iš karto tampa akivaizdu, kad tu mielas EmiliPetrai, nuoširdžiai dar taip iki šiol ir nepatyrė Rojaus Trejybės garbinimo gelmės, todėl pats NEŽINAI KĄ KALBI.
Tu net Rojų vadini Centrine Dievybių KARALYSTE.
TOKS ŽODIS - KARALYSTĖ - VISIŠKAI NEDERA ŠITOJE VIETOJE.
KARALYSTĖS TURI KARALIUS, O ŠEIMA TURI TĖVUS - ROJAUS TREJYBĘ - TĖVĄ, AMŽINĄJĮ SŪNŲ-MOTINĄ-BROLĮ, IR BEGALINĘ DVASIĄ-MOTINĄ-SESĘ, IR MUS JŲ VAIKUS - BROLIUS IR SESES DVASIOJE, IR DVASINĖJE VIENOVĖJE IR SU SAVO TĖVAIS, IR TARPUSAVYJE.
Tuo tarpu KARALYSTĖJE turi būti KARALIUS, IR VIENAS KARALIUS, DVIEJŲ KARALIŲ VIENOJE KARALYSTĖJE BŪTI NEGALI, NES TADA TARPUSAVYJE JIE RUNGSIS DĖL VALDŽIOS, KOL GALIAUSIA VIENAS BUS IŠMESTAS. Ir jis turi turėti savo TARNUS, IR PAVALDINIUS.
Monotonija, NET KANKYNĖ, DVASINGAM yra bet koks darbas skirtas ne Rojaus Trejybei, kad ir kaip tas darbas būtų patrauklus GYVULINIAM PROTUI.
Štai paimk krepšinio čempionatą - DVASINGAM JIS YRA VISIŠKAI NEREIKALINGAS IR BEPRASMIS UŽSIĖMIMAS, IR ENERGIJOS ŠVAISTYMAS, O GYVULINIAM PROTUI, KIEK JIS SUTEIKIA PASIMĖGAVIMO SAVO AŠ, NA AIŠKU, PRALAIMĖJUSIAI PUSEI - AŠARŲ. Tai ir rodo, jog tokia veikla yra vien tik gyvulinio proto neišmanymo pasireiškimas.
Tu taip pat savo vien tik gyvuliniu protu pasireiškei, kada vienoje temoje sutikai, kad Apvaizda tikrai veikia, bet tuo pačiu tu panorai, kad Apvaizda padėtų Lietuvos komandai. O KODĖL JAI, KAI ROJAUS TREJYBĖ VIENODAI MYLI IR LIETUVOS VARŽOVUS, NES JIE TAIP PAT YRA JOS MYLIMIAUSI VAIKAI. Tai tik parodo, kiek gyvulinis ego nori naudos SAU, IR VIEN TIK KITŲ SĄSKAITA.
ATSIVERK ROJAUS TREJYBEI PAGARBINDAMAS JĄ IR PATS PAMATYSI, KOKIAS NESĄMONES BUVAI TĄKART PARAŠĘS DVASINE PRASME VERTINANT TAI, KĄ PARAŠEI.
Urantai būtent ir VEIKIA, ir ateityje jų veikla tik intensyvės ir plėsis, ir įvairės, kada jais taps vis daugiau ir įvairaus amžiaus žmonių. Ir būtent garbindami Rojaus Trejybę jie ne tik gauna daugiau vidinės energijos, bet ir dvasiškai yra įžvalgesnis už kitus. Ir taip bus ir morontiniuose gyvenamuosiuose pasauliuose, kur jų veikla bus aktyvesnė.
Juk DABAR mes nuolat GYVOJOJE ROJAUS TREJYBĖS ŠVENTOVĖJE MELDŽIAMĖS IR UŽ KŪRĖJĄ - ROJAUS TREJYBĘ - UŽ VISUS KŪRINIJOS SEGMENTUS, IR UŽ VISŲ SEGMENTŲ VADOVUS, UŽ VISUS TVARINIUS - TURINČIUS LAISVĄ VALIĄ IR JOS NETURINČIUS - IR UŽ JAU PRISIKĖLUSIUS IR ŽENGIANČIUS MORONTINIU LYGIU MIRTINGUOSIUS, IR MELDŽIAME, KAD SAVO VEIKLA PRISIKĖLĘ URANTAI BŪTŲ PAVYZDYS TIEMS, KURIE YRA PRIKELTI IŠ KITŲ PASAULIŲ, KAD URANTAI SAVO PAVYZDŽIU LIUDYTŲ, JOG NET TOKIAME - KOL KAS - TAMSOS PASAULYJE KAIP URANTIJA, GALI BŪTI NET RYŠKESNĖ ŠVIESA UŽ EVOLIUCIŠKAI SKLANDŽIAI BESIVYSTANČIŲ PASAULIŲ ŠVIESĄ, KADA ROJAUS TREJYBĖ ATRANDAMA SAVO VIDUJE. O tai ir padeda įveikti visas problemas, įgyvendinti visas numatytas UŽDUOTIS - VEIKTI AKTYVIAI IR DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE, VISUR IR VISADA.
Tavo samprotavimas rodo, kad Rojaus Trejybės garbinimui tu suteiki IŠKREIPTĄ prasmę, kada teigi:
"Jeigu gyvenimą tuose pasauliuose suprasime , kaip begalinę mokymų nuobodybę ir dvasinę askezę nuo ryto iki vakaro , ir taip milijonų milijonus metų , tai tikrai liūdnas ir labai dogmatiškai aprėmintas vaizdelis ."
Mūsų Forume būtent tokios nuostatos nėra NĖ VIENO teiginio. Tu pats turėtum savęs nuoširdžiai paklausti, kodėl tau kyla tokios mintys.
Priešingai, aš teigiu, kad GARBINDAMI ROJAUS TREJYBĘ GYVOJOJE KOLEKTYVINĖJE DVASINĖJE KOMUNIJOJE MES YPAČ PRISIPILDOME ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS IR GYVYBINGUMO, TODĖL IR TAMPAME VEIKLESNI, AKTYVESNI, IR RYŽTINGESNI, IR TIK TOKIU KELIU EIDAMI MES IR GALIME TEORINIUS MOKYMUS TAIKYTI SAVO APLINKOJE PRAKTIŠKAI, TIK ŠITAIP ĮSISAVINAMI MOKYMAI.
Tuo tarpu tiek tu, tiek panašūs į tave, KURIE VIEN TIK TEORIŠKAI intelektualiai samprotaujate kaip tik ir NEVEIKIATE SAVO APLINKOJE ŠVIESA IR TIESA, NES BIJOTE, KADANGI PATYS NET IR NEGARBINATE ROJAUS TREJYBĖS GYVAI. TADA JUMS BELIEKA tik savo prasimanymais KRITIKUOTI - INTELEKTUALIAI IR TEORIŠKAI - IŠ BAIMĖS.
Tavo tolimesnis teiginys rodo, kad tu pats esi susipainiojęs, ir nesuvoki, kas gi yra augimas, nes tu rašai:
"Tačiau jeigu gyvenimą morontiniuose pasauliuose suprasime kaip nuolatinį sielos kitimą ir augimą , ne tik per garbinimą , bet ir per darbą su įvairiais kūrybiniais , dvasiniais - filosofiniais projektais , tai be abejo , kad tuose pasauliuose , bus siūlomi įvairiausi pasirinkimai ir sielą bus bandoma ir egzaminuojama įvairiausiais būdais ."
PER ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMĄ SIELA-DVASIA NE AUGA, BET PATIRIA GYVĄ DVASINĮ RYŠĮ SU KŪRĖJU, JI PRISIPILDO KŪRĖJO - ROJAUS TREJYBĖS - MEILĖS GYVŲ IR PATIRIAMŲ VIRPESIŲ, IR ŠITUO RYŠIU PATVIRTINA KŪRĖJO GYVĄ BUVIMĄ VIDUJE. TUO TARPU SIELA-DVASIA AUGA TIK TADA, KADA TEORINIUS MOKYMUS TAIKO SAVO KASDIENĖJE APLINKOJE. O KAD JUOS GALĖTŲ SĖKMINGAI IR RYŽTINGAI TAIKYTI, TAI JAI IR BŪTINAS GARBINIMAS, KURIO METU JI PRISIPILDO MEILĖS IR ENERGIJOS VEIKTI.
Mielas EmiliPetrai - atsibusk DVASIOJE ir nustok išvedžioti savo pramanytas VINGRYBES, ko Forume neteigia nė vienas apreiškimas, ko neteigia nė vienas Forumo dalyvis, ir ką MĖGINI TEIGTI - KLAIDINGAI - ir KLAIDINDAMAS KITUS - BŪTENT TU.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2011-09-14 13:30:22
Aš manau , kad visuose šiuose Forumo mokymuose reikėtų pabrėžti , ne tik Rojaus vizija , Centrinę Dievybių Karalystę , bet ir tai , kad žmogaus sielos laukia labai dideli išbandymai ir pagundos , net ir anuose gyvenymuose , morontiniuose mokomuosiuose pasauliuose . Jeigu gyvenimą tuose pasauliuose suprasime , kaip begalinę mokymų nuobodybę ir dvasinę askezę nuo ryto iki vakaro , ir taip milijonų milijonus metų , tai tikrai liūdnas ir labai dogmatiškai aprėmintas vaizdelis . Tačiau jeigu gyvenimą morontiniuose pasauliuose suprasime kaip nuolatinį sielos kitimą ir augimą , ne tik per garbinimą , bet ir per darbą su įvairiais kūrybiniais , dvasiniais - filosofiniais projektais , tai be abejo , kad tuose pasauliuose , bus siūlomi įvairiausi pasirinkimai ir sielą bus bandoma ir egzaminuojama įvairiausiais būdais . Štai ką rašo tuo klausimu Urantija 111 dokumente .
[1215]▼
111 DOKUMENTAS
DERINTOJAS IR SIELA
3. BESIVYSTANTI SIELA
Mirtingo proto klaidos ir žmogiškojo elgesio suklydimai gali smarkiai uždelsti sielos evoliuciją, nors visa tai negali nuslopinti tokio morontinio reiškinio, kada kartą jį jau pradėjo viduje gyvenantis Derintojas, tvarinio valiai pritarus. Tačiau bet kuriuo laiku iki mirtingojo mirties ta pati materiali ir žmogiškoji valia turi galią anuliuoti tokį pasirinkimą ir atmesti išlikimą. Net ir po mirties išlikęs kylantysis mirtingasis vis dar išsaugo šitą pasirinkimo
išskirtinę teisę amžinąjį gyvenimą atstumti; bet kuriuo metu iki susiliejimo su Derintoju šis besivystantis ir kylantis tvarinys gali nuspręsti Rojaus Tėvo valią apleisti. Susiliejimas su Derintoju pažymi tą faktą, jog kylantis mirtingasis amžinai ir be išlygų nusprendė vykdyti Tėvo valią.
Pritariu toms tiesoms , kad mūsų visos mintys turi būri nukreiptos į Rojų , į Rojaus Dievybių Trejybę , kaip į galutinę , žmogiškosios asmenybės , dvasinio tobulumo siekiamybę , bet norėčiau pažinti ir tarpinę egzistenciją ar gyvenimą , nuo Žemės iki Rojaus, kuris manau gali toli pranokti bet kokią žmogaus fantaziją , jeigu tai suprasime kaip sielos gyvenimą kūrybiniuose projektuose O KAIP JŪS MANOTE ?
emilispetras
2011-09-14 10:47:33
Taip, taip ir dar kartą TAIP. Štai ko visą laiką trūko ir jau tapo ta grandimi, ir visad buvo, kuri sustato ir apjungia mus visus.
Tėvynė- Rojus, o Tėviškė- Urantija.
Štai kodėl tampa ramu, kada apie tai susimąstai ir patiri gyvai bent dalelytę TIKROSIOS TIESOS.
Ir tai dėka Rojaus Trejybės.
Ačiū
Arunas
2011-07-22 01:38:18
Kiekvienas žmogus, Einantis Dvasios keliu, anksciau ar vėliau sau pasako šiuos aukščiau isdestytus teiginius. Aš irgi kažkada tai praejau ir Isaugau is lietuvio tautybės. Kai man buvo 14 jau tada viduje kažkaip žinojau kad apkeliausiu visa pasaulį ir negyvensiu savo gimtame Marijampolės miestelyje. Bet vistiek, kai atvažiuoju į Lietuva, Siela atsigauna, kažkaip viskas sava, gamta, medžiai, miškai, ežerai, net kai kuriu zmoniu akyse matosi kažkokia be galo sava energija ir informacija, kazkas visgi žmoguje yra kad jis gimsta vienoj ar kitoj šaly. Gyvenant Airijoj nors gyvenu be galo gražioje vietoj, pro langus matosi kalnai, netoliese už 10 minučių kelio kalnu ežerai, tyras oras, nuostabus svetingi žmones, su kuriais pabendravus, nuo jų poelgiu norisi garbinti Rojaus Tėvus, Čia nepritampu, nors turbut jau niekur nepritampu. Jautiesi šiame pasaulyje ,kaip Algimatas sako, ateiviu atliekanciu kažkokį darbą. Anksciau jausdavausi, tarsi būčiau uždarytas į kalėjimą savo viduje ir tik vidiniai pojuciai, kurie einant savęs pazinimo keliu tik stiprejo, leido pamatyti viską kiek kitokiu kampu. Is vidaus ateidavo toks pojūtis, kad uzmerkdavau akis ir nugrimzdavau į kažkokia ramia malonią erdve, o atsimerkus žiūrint į si pasaulį jis atrodydavo visada niurokas.
Mūsų laukia nuostabios patirtys Amžinybeje, ir ta mintis jau dabar maloni. o šiuo metu būnant čia ir dabar stengiuosi džiaugtis ir dėkoti už vis gerejanti ir sviesejanti pasaulį, kuris pradėjus eiti gyvuoju keliu darosi vis ydomesnis ir ydomesnis, patiriant gyva Rojaus Tėvu Buvimą.
Ramybes jums visiems
valdasAirija1
2011-07-22 01:29:15
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]