Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Bendradarbiaukite AKTYVIAI su APVAIZDA nuramindami žaibus, viesulus, ir potvynių liūtis, pūgas, ir kitokius žmonėms siaubą keliančius reiškinius.

Nuo praėjusių metų rudens ėmiau labai aktyviai bendradarbiauti su Apvaizda, išlyginant energijos potencialus, kad nekiltų milžiniškos žaibų iškrovos ir nesukeltų gaisrų, kad liūtys neužtvindytų gatvių ir namų, kad viesulai nesugriautų namų ir neužmuštų žmonių. Apie tai jau esu jums rašęs mūsų Forume, jog veikla ir bendradarbiavimas su Apvaizda tikrai labai efektyviai veikia, o to dėka ir stichinės gamtos jėgos – o tikriau potenciali energija - yra labai nuostabiai ir nuosekliai išsklaidoma, kad jos sukoncentruotas į kiekis nepavirstų į kinetinės energijos stichinį pasireiškimą žemės paviršiuje ir negąsdintų žmonių bei nepridarytų didelių materialių nuostolių ir net kieno nors fizinės gyvybės kaina.

Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje apie savo patyrimus su Apvaizda aš pasakoju daug ir išsamiai ir raginu ir kitus tą daryti ir BENDRADARBIAUTI SU APVAIZDA, IR ŠITAIP PADĖTI LIETUVOS ŽMONĖMS APSISAUGOTI NUO ŽAIBŲ, VIESULŲ, LIŪČIŲ, GAISRŲ, IR BET KOKIŲ KITOKIŲ NEPAGEIDAUJAMŲ ENERGIJOS STICHINIO PROVERŽIO PASEKMIŲ.

Labai džiaugiuosi, kad mano patyrimai nepaeina pro ausis, nes ir kiti urantai pamėgina apmaldyti stichijos jėgas su Apvaizdos pagalba, ir savo patyrimais pasidalina Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Vilniuje ir Kaune, ir dar džiugiau, kad ir jie pastebi, jog toks bendradarbiavimas prieinamas ir jiems, ir turi teigiamą poveikį.

Mano mylimieji, jūs turite suvokti, kad Apvaizda – tai dvasinių asmenų ir Tarpinių Būtybių MUMS suteiktas kolektyvas, kad juo naudotumės VISŲ LABUI. Tai nėra šiaip kokia nors vaizdinė kalbos dalis. Tai tikros dvasios ir Tarpinės Būtybės, kurios ir skirtos mums į pagalbą, kad būtent mes drauge galėtume išlyginti energijos – potencinės ir labai galingos energijos – sankaupas ir tuo pačiu apsaugodami miestus, šalis nuo didelių nuostolių. Aišku, šimtu procentų apsaugoti iš karto mes negalime, nes mes nežinome, kas dedasi kitoje gatvėje, jau nekalbu apie kitą miestą ar valstybę, ar kontinentą. O Apvaizda veikia pagal mūsų prašymą ir su sąlyga, jeigu tas prašymas ATITINKA ROJAUS TREJYBĖS VALIĄ. Taip pat turėkite omeny, kad Apvaizdai reikalinga tam tikras laikas gauti LEIDIMĄ IŠ SAVOSIOS VYRESNYBĖS VEIKTI, NES JI NIEKADA NEVEIKIA PAGAL KIENO NORS UŽGAIDAS, PRIEŠTARAUJANČIAS ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS IR ŠVIESOS VALIAI.

Man tapo TIEK įprasta pašalinti juodus kaip smala ir pilnus vandens ir vėjo viesulų debesis, jog net šypseną kelia, kada prisimenu, jog anksčiau apie tai net nepagalvodavau, o tik laukdavau, kad kaip nors audra praūžtų. Dabar ją tiesiog APRAMINU IR JOS VISAI NEBŪNA, NET IR LIETAUS DAŽNAI NEBŪNA. Ir šiandien posakis IŠ DIDELIO DEBESIES MAŽA LIETAUS man jau yra GYVAS ir SUPRANTAMAS, O NE TEORINIS IR NEPAAIŠKINAMAS, KODĖL GI TAIP YRA.

Vakar apie pusė penkių po pietų pamačiau iš pietų pusės – kaip tik prieš mano langus – besiformuojančius milžiniškus viesulų debesis. Jie dar buvo už keliolikos minučių skrydžio, bet jau savo energijos galia vertė kreiptis į Rojaus Trejybę pagalbos, teikiamos per Apvaizdą – ENERGIJOS REGULIUOTOJUS, FIZINIUS KONTROLIERIUS, TARPINES BŪTYBES.
Trumpai pagarbinau Rojaus Trejybę, ir ėmiau melsti Apvaizdos įsikišimo, kad nekiltų viesulo ir audrų bangos, kad nebūtų miestą užtvindančios liūties, kada kanalizacijos sistema nepajėgia surinkti ir nunešti po žemėmis viso vandens, ir jis užtvindo gatves, namus, kad nebūtų žaibų ir gaisrų, ir žmonių aukų.

Mano kaimynas, kuris invalido važimėlyje išvažiavo iš namų, ėmė dairytis į dangų, į tuos artėjančius juodus viesulo debesis. Aš jam papasakojau, kaip veikia Apvaizda, ir pasakiau, kad jis nebijotų važiuoti, nes liūties ir žaibų nebus, nes aš Rojaus Trejybės paprašiau Apvaizdos įsikišimo, ir juoda spalva jau ėmė keistis į šviesesnę juodą, tad jis gali ramiai pasiekti parduotuvę, ir sugrįžti atgal.

Tą sakiau kaimynui jausdamas dėl savo sakomų žodžių vidinį tikrumą, jog kitaip ir būti negali.

Netrukus Žvėryne netikėtai sutemo, atrodė, kad nebe vidurvasario pusę penkių po pietų, bet gilus vakaras, vėjo gūsiai ėmė tiek šėlti, kad man AKIMIRKĄ ĮSISKVERBĖ VIDUJE ABEJONĖ – NEJAUGI ŠĮKART APVAIZDA TURI KITOKĮ NURODYMĄ – NESIKIŠTI. Medžio nulaužtą didelę šaką vėjo gūsis PERMETĖ PER sūnaus mašiną, pastatytą kieme, ir trenkė į garažo duris. Aš nustebau, kaip NETIKĖTAI IR TAIP STAIGIAI ATSKRIEJO TOKS GALINGAS VĖJAS. Ėmė žaibuoti, bet griaustinio nesigirdėjo trankaus. Žaibas svaidėsi, bet nedemonstravo pikto energijos iškrovos griaudėjimo bangomis. Jaučiau, tarsi ir žaibas tik dėl akių man teisindamasis aiškintų, „na, suprask mane, turiu gi aš išsikrauti, bet būk tikras – be skaudžių pasekmių.“ Lietus nulijo, bet labai trumpai.

Po kurio laiko pamačiau sugrįžusį tą patį kaimyną, ir matau, kad jis namo nevažiuoja, o vis dairosi aplinkui, tai pavažiuoja pirmyn gatve, tai vėl sugrįžta. Aš atsidariau langą ir klausiu j o, kas yra, ko jis taip važinėja sukinėdamasis? Jis man ir sako, kad visą gatvę užvertė išrauti su šaknimis medžiai.
Aš negalėjau patikėti – jokio garso negirdėjau, ir tokios galingos vėjo sūkurio jėgos nejaučiau, kad išverstų medį.

Išėjau į lauką ir klausiu jo, kur tas išverstas medis. O jis man ir rodo – maždaug už trisdešimties metrų visą gatvę užtvėręs guli medis su šaknimis išverstas.

Nuėjau jau prie kito kaimyno namo. Ten susirinkę keli kaimynai, man rodo, kad išverstas šis medis su šaknimis, o kitas perpus nulaužtas, ir jie abu užgriuvę ant jų nedidelio vieno aukšto medinio namelio. Dar du medžiai ir daug didesni – kitoje gatvės pusėje taip pat su šaknimis išrauti, ir taip pat guli skersai gatvės. Nufotografavau visus išverstus medžius ir sugrįžau pas kaimynus. O šie man sako, kad jų medis prispaudė jų namą remontuoti atvažiavusių statybininkų mašiną. Tik dabar per didžiules ir vešlia lapija šakas matau, kad po medžiu tikrai prispausta mašina. Vienas iš kaimynų, kurio akyse užkrito medis ant mašinos, man papasakojo, kad jis mato, kaip griūna medis, ir nieko negali padaryti, kad sustabdytų. Darbininkai jau buvo ką tik susėdę į mašiną išvažiuoti, ir spėjo išokti iš mašinos. Būtent jie dabar savo benzopjūklu ir mėgino išvaduoti savo mašiną iš medžio nelaisvės ir pasižiūrėti, kokia jai padaryta žala. Kaimynai skambino, kad atvažiuotų miesto avarinės tarnybos, tačiau jos jau dirbo kitur, tad pačių darbininkų benzopjūklas pravertė vaduotis nuo užgulusio mašiną ir kiemo vartų ir namo langus didžiulio medžio meilės glėbio. Mašinos savininkas intensyviai dirbo su banzopjūklu ir, aišku, mintyse skaičiavo, kiek jam kainuos jos remontas, nes mano aiškinimo nelabai suvokė, tiksliau nelabai išgirdo, tačiau aš garsiai aiškinau ir kitiems, jeigu ne mano malda ir dėl šios maldos APVAIZDOS ĮSIKIŠIMAS, TAI JIE GALĖJO PATYS NET ŽŪTI, O DABAR ATSIPIRKO TIK IŠGĄSČIU IR MAŠINOS REMONTUI BŪSIMOMIS IŠLAIDOMIS. O ir namui esminių nuostolių nepadaryta jokių, nors užkrito ant šlaitinio stogo, tik šiek tiek sulankstė vandens nutekėjimo lataką ir stogo kampo apdailą, kai savo tokiu didžiuliu svoriu galėjo sugadinti didelę dalį stogo, išmušti langus, į kuriuos įsirėmė šakos.

Aš pradėjau jiems aiškinti apie APVAIZDĄ, KAIP REIKIA JOS MELSTI ĮSIKIŠIMO, KAD BŪTŲ PATIRIAMA, KUO MAŽIAU NUOSTOLIŲ IR AUKŲ. Ir tą reikia daryti nuoširdžiai, nesvarbu kokie būtų sakomi žodžiai, svarbu, kad būtų sakoma nuoširdžiai. Tik šitaip mes apsaugosime nuo stichinių nelaimių ir aukų savo aplinką.

Tada prie savo kiemo vartų pamačiau didžiulė medžio šaką užkritusią tiesiog ant uždarytų vartų. Bet ji buvo taip švelniai užkritusi, kad plonesnėmis šakomis atsirėmė į vartų viršų, o nuo kamieno dar nebuvo iki galo atitrūkusi, tad didesnė dalis svorio dar buvo laikoma medžio.
Medis aukštas, keliolikos metrų, todėl šis šakos nulaužimas ir taip nulenkiant ir ŠVELNIAI uždedant ant vartų, JŲ NESULAUŽIUS, NET NENUBROZDINUS, atrodė tarsi Apvaizdos man pamojavimas atsisveikinant vėjo gūsiu – ATIA, MATAI KAIP ANIEMS KAIMYNAMS PRIDARIAU DARBO, BET VIS TIEK Į TAVO MALDĄ ATSIŽVELGIAU, NĖ VIENO NESUŽEIDŽIAU, NĖ VIENO LANGO NEIŠDAUŽIAU. O TAU DAR MAŽIAU PALIKAU DARBO TVARKYTIS, TIK VIENĄ ŠAKĄ, NORS IR JĄ PAKELTI NEUŽTEKS TAU VIENAM JĖGŲ, TEKS KVIESTIS Į PAGALBĄ.

Kadangi mūsų gatvelė maža, tai aš kaimynus pažįstu. Ir kada pjoviau paprastu rankiniu pjūklu savo šaką ir dalimis nupjautas dalis nešiau į bendrą krūvą prie išverstų medžių, ateidavo kaimynai iš kitų namų, tai jiems irgi aiškinau, apie APVAIZDOS VEIKIMĄ IR SAVO MALDĄ, NES BE JOS BŪTŲ NUOSTOLIAI DAUG DIDESNI. O dabar jie mato, kokia yra galinga energija, ir kaip jos neįmanoma apvaldyti, kai per akimirką ir daugybėje vietų gali kaip peiliu per sviestą be jokių pastangų versti medžius, namus, mašinas, o kad atstatyti į buvusią padėtį aplinką ar namą, ar mašiną, kiek žmonėms reikia įdėti, laiko, energijos, ir lėšų. Tai dar vienas kaimynas ir pajuokavo, kad dabar jis mato, koks yra absurdiškas rusų botaniko Mičiurino teiginys, kada jis dvidešimtojo amžiaus pirmoje pusėje tvirtino, kad mes neturime laukti iš gamtos malonių, o jas turime pasiimti patys. Tada aš tam kaimynui paaiškinau, kokia yra MALONĖ IŠ APVAIZDOS MUMS SUTEIKIAMA REALIAI.

Vakar toks kaimynų suartėjimas per išvertus medžius ir pasikalbėjimas leido pamatyti juos man dar geriau, kad jie turi savyje daug baimės, kurią tegali išvalyti tik per ATSIVĖRIMĄ ROJAUS TREJYBEI. Kai kurie iš jų turi Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL. Jau ir perskaitė ne vieną kartą, todėl jų reakcija į mano aiškinimus yra vienokia, kitų – kitokia. Dar po kurio laiko tiek sutemo nuo juodų debesų, kad atrodė kaip vėlus vakaras. Tuo metu kaip tik pas kaimynę, kuri jau buvo perskaičiusi Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL atvažiavo sūnus, kurį aš pažįstu nuo gimimo. Tad aš ir šitam jaunam vyrui ėmiau aiškinti apie Apvaizdą. Jis papasakojo, kad dabar grįžo į miestą Druskininkų keliu, tai ten per kelią buvo nuvirtęs medis, kurį gelbėjimo tarnybos buvo perpjovusios taip, kad būtų galima pravažiuoti keliu kaip per vartus. O debesys vis kaupėsi ir juodėjo. Aš rodžiau į šiuos debesis ir aiškinau, kokia tai yra galinga potencinės energijos koncentracija debesyse. Kaimynė jau ėmė reikšti baimę, o sūnus jai paantrino, kad eitų į vidų.
Aš prieš tai jau meldžiausi, ir žinojau, kad šitie debesys bus ištirpinti, ir jie tikrai buvo ištirpinti ir jokios audros nebesukėlė.
Aš kaimynės sūnui parodžiau Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL ir pasakiau, kad norėčiau jam padovanoti jį, jeigu tik jis skaitys. Jis man atsakė – pažadu nuoširdžiai, tikrai skaitysiu.
Štai šitaip Rojaus Trejybė per Apvaizdos veikimą pasirūpino, kad patirčiau jos ĮSIKIŠIMĄ IR REALŲ VEIKIMĄ – medžių išvertimą iš šaknų, ir ant mašinos užmetimą, ir švelnų sunkios ir didelės šakos užmetimą ant vartų, IR VISA TAI BE JOKIŲ NUOSTOLIŲ IR SUŽEIDIMŲ. O KOKIOS NUOSTABIOS BUVO SUDARYTOS REALIOS APLINKYBĖS ŽMONĖMS SUTEIKTI DIDESNĮ ŽINOJIMĄ IR APIE APVAIZDOS REALŲ VEIKIMĄ IR MANO JŲ PARAGINIMĄ, KAD JIE TAIP PAT MELSTŲSI IR KVIESTŲSI APVAIZDĄ Į PAGALBĄ, NES JI IR SKIRTA MŪSŲ – VISŲ – LABUI, KAD VEIKTUME SU JA DRAUGE, BE BAIMĖS, BET VIS LABIAU PASITIKĖDAMI TOKIU ABIPUSIU BENDRADARBIAVIMU.

Štai kodėl, mano mylimieji, kada tik matote jau nebe pilkus, bet juodus debesis – nesvarbu koks būtų metų laikas – ruduo, žiema, pavasaris, vasara – ir dar jeigu skirtingo juodumo atskirus klodus turinčius debesis, žinokite, kad tai jau savyje talpinantys audros potencinės energijos sankaupą debesys. Jie jau yra PAVOJINGI. Ir jeigu dar yra tvankus ir karštas oras, tai toks didelis temperatūrų skirtumas dar labiau įsuks oro srovių mases, kad gali iškristi net kruša sulig kumščio dydžio, o gali būti net ir futbolo kamuolio dydžio ledais. TUOJ PAT MELSKITE APVAIZDOS ĮSIKIŠIMO, KAD ŠITIE ENERGIJOS SKIRTINGI POTENCIALAI BŪTŲ IŠLYGINTI IR NEBŪTŲ MILŽINIŠKOS IR PAVOJINGOS ŽAIBŲ IŠKROVOS TARP DEBESŲ AR TARP DEBESŲ IR ŽEMĖS AR VANDENS PAVIRŠIAUS.

IR TĄ DARYKITE VISADA, NET JEIGU TEKTŲ TĄ DARYTI IR KELIS KARTUS PER DIENĄ. NEPRAEIKITE PRO PAVOJINGĄ DEBESĮ ABEJINGAI. JŪS TURITE GALIĄ APSAUGOTI DAUGYBĘ ŽMONIŲ GYVYBIŲ, SUTAUPYTI MILIJONUS LITŲ, DOLERIŲ, EURŲ, APSAUGOTI ŽMONES NUO BAIMIŲ IR GAISRŲ. JŪS TIK DARYKITE TĄ SU ROJAUS TREJYBE IR APVAIZDA.

Jeigu šito nedarysite šito jūs, kurie tam jau esate pasirengę, tai tikrai šito negalės daryti tie, kurie šitam nėra pasirengę, tuo labiau tie, kurie net nežino, kad šitaip galima apraminti vadinamąsias stichines gamtos jėgas. Tada mūsų planetoje stichinės nelaimės dar labiau ims siautėti, nes dabar APVAIZDA LAUKIA IŠ MŪSŲ KREIPIMOSI Š JĄ IR ROJAUS TREJYBĘ, KAD BENDRADARBIAUTUME, NES MES NEBESAME IZOLIUOTA PLANETA JAU NUO 1985 METŲ.
PRADĖKIME AKTYVIAU DIRBTI SU DVASINĖMIS JĖGOMIS VISŲ LABUI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-07-22 12:33:22

Komentarai

Brangieji, prie Airijos krantu arteja baisinis viesulas, susiformaves Vandenyne. Apie 130 km per valanda greiciu kesinasi pridaryti daugalos. kadangi žinome kokia efektyvi yra musu malda, ir bendradarbiavimas su Apvaizda, tai prašyčiau jūsų bent maldoje prisiminti ir pasimelsti, kad šis viesulas nepridarytų daug žalos, žmonėms. Lektuvai taip pat kyla ir leidžiasi, ir tikrai žinau kaip nemalonu kilti ir leistis, kai nežmonisko greičio vėjas nešioja lėktuvą taip, kad elektroniniai prietaisai gali suklysti ir bumbtelti lektuvą ant žolės ar dar kaip nors ji susukti, vietoje nusileidimo tako. Aš taip pat kartu su Rojaus Tejybės Apvaizda, kurios pagalbos prašysiu, savo mintimis dirbsiu prie to, kad neutralizuoti šį sūkurį ir visą jo veikimo vektorių ir jėgą, pakelti į viršų. Tai darau jau dabar. http://magicseaweed.com/news/atlantic-code-red-incoming/5954/
Nuoširdus jums ačiū.

ValdasAirija
2014-01-05 11:30:47



Patikslinu, kad kelionė būtų trukusį visą savaitgaliį (Kaunas, Vilnius ir t.t.). Kiek nesmagu, kad įvėliau klaidelę - planavom vykti į garbinimą Vilniuje šeštadienį.
Bet kuriuo atveju, tema skirta pasidalinti patirtimi, kaip nuostabiai veikia apvaizda :)

Marius (Klaipėda)

marius
2012-02-22 16:59:03



Ir nepatingėkite žvilgtelti į šį forumą, kol dar neturite stipraus vidinio pojūčio ,jeigu jau turite prieigą prie interneto, prieš ruošdamiesi važiuoti ir dar į gana jums kai kuriems tolimą kelionę. Jame yra informacija , kada Kaune vyksta ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ garbinimas.Ir pasidalinti ta informacija vieni su kitais , ypač su tais kurie neturi galimybės pasinaudoti internetu. Toji informacija yra forumo temoje Gyvosios pamaldos Kaune. Dabar ten jau yra įdėta informacija , kada garbinimas vyks Kaune ,tai yra kuriais sekmadieniais iki birželio mėnesio. Taip jis vykdavo kas antrą sekmadienį, tai jau tapo gal ir įprasta , kas kitus ir suklaidino.Nebuvo galimybių įspėti apie tai visus, kad yra pasikeitimų. Kadangi ne mes esame patalpų ,kuriose vyksta garbinimas, šeimininkai. I rtų patalpų šeimininkų prąšymu turėjome pakoreguoti savo susitikimus garbinimui.

rimantasKaunas
2012-02-22 15:26:33



Prie viso to, ka parase Algimantas dar noreciau pridurti savo pastebejima ir as-
Reikejo planuoti kelione i Rojaus Trejybes garbinima Kaune, ir tik po to uzsukti pas gimines, tai gal ir aplinkybes butu susikloste kiek kitaip.

valdasAirija1
2012-02-22 14:45:42



Mielieji, dar norėčiau prie to, ką parašė Marius -
Su šeima ketinom praeitą penktadienį išvykti po Lietuvą aplankyti giminių ir užsukti į garbinimą Kaune. Tačiau jau savaitę prieš kelionę pradėjo gesti mašina – prie mažų apsukų užgesdavo variklis. Maniau, tai nesutrukdys kelionei. Bet vis tiek apie tai užsiminiau Laimai iš Klaipėdos, nes su ja kartu planavom vykti į garbinimą Kaune, ir ji patarė stebėti ženklus… - pridėti, jog būtent praėjusį sekmadienį Rojaus Trejybės garbinimo Kaune kaip tik ir NEBUVO, nes buvo užimtos tos patalpos, kur kas antrą sekmadienį ir vyksta Rojaus Trejybės GYVOSIOS religijos urantų GYVOSIOS pamaldos. Tad ŠĮKART Kaune mūsų gyvosios pamaldos vyks ateinantį sekmadienį - t.y. praėjus ne dviems, bet trims savaitėms nuo prieš tai vykusių.

Tad Apvaizda šitaip Marių sustabdė nuo kelionės, nes nebuvo reikalo važiuoti būtent tuo metu, kada jis suplanavo kelionę, kadangi vis tiek gyvųjų pamaldų tuo metu Kaune nebuvo.
Labai svarbu ne PAČIAM PLANUOTI, BET PAJAUSTI IŠ VIDAUS, KĄ TAU YRA SUPLANAVUSI ROJAUS TREJYBĖ, IR VYKDYTI BŪTENT JOS PLANĄ, O NE SAVO. O kad pajaustum, ir išdrįstum, veikti drauge su Rojaus Trejybe, jausdamas Ją savyje ir būdamas Joje - SAVO BŪSENA, bet ne manymu - būtina stiprinti gyvą ryšį su Rojaus Trejybe ir pasitikėjimą Rojaus Trejybe veikiant visų labui, net ir su klaidomis, bet NEBIJANT PADARYTI KLAIDŲ. Būtent veikimas ir stiprina mūsų - KIEKVIENO - PASITIKĖJIMĄ Rojaus Trejybe. Teoriniai apmąstymai apie Rojaus Trejybę nėra veikimas, nors jie taip pat būtini atsivėrusiam urantui.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-02-22 13:54:10



Sveiki. Taip pat noriu pasidalinti nuostabiu patyrimu kaip mes visi esami globojami ir saugomi apvaizdos ir kaip svarbu būti budriu, pastabiu siunčiamiems signalams ir teikiamai pagalbai.
Su šeima ketinom praitą penktadienį išvykti po Lietuvą aplankyti giminių ir užsukti į garbinimą Kaune. Tačiau jau savaitę prieš kelionę pradėjo gesti mašina – prie mažų apsukų užgesdavo variklis. Maniau, tai nesutrukdys kelionei. Bet vis tiek apie tai užsiminiau Laimai iš Klaipėdos, nes su ja kartu planavom vykti į garbinimą Kaune, ir ji patarė stebėti ženklus…
Penktadienis, išvykimo diena, prasidėjo neįprastai – mano jaunasis sūnelis 1 m. 5 mėn. tiesiog “prilipo” prie manęs. Jis manęs nė akimirkai neišleisdavo iš akiračio – tai būdavo nepatenkintas kai nuo jo pasitraukdavau, tai apsidžiaugdavo mane išvydęs, lyg nebūtų matęs visą dieną. Mane su žmona tas elgesys tiek suglumino, kad ji juokais prasitarė – sūnus neleidžia man išeiti iš namų… Ir tada susivokėm prisiminę Laimos pastabą - stebėti ženklus… Nusprendėm – nevyksim į jokias keliones. Informavom artimuosius apie neatvykimą paaiškindami sugedusia mašina. Tą patį penktadienį parsivežiau mamą namo iš miesto. O sekmadienio vakare išvykau parsivežti žmoną iš autobusų stoties, kuri buvo grįžusi kartu su Laima iš garbinimo Vilniuje. Ir kai mes įsukom į savo namo kiemą, tai užsidegė variklio lemputė ir sustojo mašina. Ir viskas tapo aišku... :) Vėliau sužinojus apie Lietuvoje tragiškus kelius praitą savaitgalį, džiaugėmės ir dėkojom Rojaus Tėvams už jų nuostabius vaikus (dvasinius ir materialius), kurie mus įspėjo ir apsaugojo.
Linkiu visiems atsivėrimo, budrumo, dvasinės įžvalgos, meilės ir pasitikėjimo Rojaus Tėvais ir jų vaikais.

su meile
Marius (Klaipėda)

marius
2012-02-22 12:36:55



Štai dabar visame pasaulyje žmonės jaučia milžinišką psichologinį spaudimą ir stresą. Akivaizdu, kad tam įtakos turi ekonominė krizė. Tačiau ne tik tai. Žmonės tampa vis dirglesni ir išreiškia daug nedraugiškų elgiasio formų vienas kitam , jie kartais net visai neprognozuotai ir labai keistai elgiasi . Žmonės nesąmoningai ieško geriausio sprendimo. Daugumas pradeda domėtis niekada nepažintais dvasiniais dalykais , ypač populiari tampa ezoterika ir įvairiausia Rytietiška psichologinė praktika ir meditacija . Žmonės ieško geriausio savo gyvenimo sprendimo .
Vienas iš labiausiai stulbinančių atradimų yra susijęs su žmonėmis , kurie praktikuoja Trancendentinę Meditaciją. Ši veikla jau mokslo ir religijos sintezė . Vykdomo eksperimento mokslininkai nustatė , jog jeigu susirenka 7 tūkst. žmonių ir jie visą savaitę medituoja , tai nusikaltimų , karų ir žiaurių avarijų skaičius visos planetos mastu pastebimai sumažėja. Nustatyta, kad vienas toks meditacijos seansas sumažina visų nusikaltimų , terorisrinių , piratinių išpuolių tikimybę , net 75 proc. Visos Žemės mastu . Visa tai tikrai atrodo nuostabu, todėl , kad tokie dalykai veikia ne tik Žemės žmonijos gyvenimą , bet ir Saulės aktyvumą , kuris nors tariamai ir turi ciklinę savo vystymosi dinamiką , tačiau vis dažniau tampa su uždelstais laikotarpiais , kuriuos , kaip manoma , didžia dalimi veikia , didelis žmonijos nedraugiškumo , priešiškumo sindromas .
Kitas svarbus su tuo susijęs aspektas yra tai , kad mes žmonės , šį procesą galima kontroliuoti , pirmiausia kontroliuodami savo emocijas , savo išspinduliuojamą pozityvių energetinį , meilės minčių lauką. Kai tokia didelė grupė žmonių pirmiausia , visa meditacine malda , save nuramina , ji tuo pačiu paveikia net bendrą Žemės energetinį lauką taip , kad galų gale pavyksta nuraminti ir kitus žmonės , esančius šios maldos , sukondensuoto energetinio lauko , poveikio įtakoje .

Noriu parašyti žinią , apie tai , kaip šia linkme buvo daug metų atliekami Izraelio mokslininkų bandymai su didelėmis grupėmis žmonių . Šie moksliniai bendrų meditacijų ir maldų tyrimus vykdė miesto ir net viso regiono mastu. Kaip pavyzdinė tokios kolektyvinės maldos meditacijos galia aprašoma 1980 metais vykusi meditacija , kuri buvo vykdoma Izraelio ir Libijos karo metu. Lauke girdėjosi šūviai ir sprogimai. Žmonės nutarę atlikti maldos eksperimentą žiūrėjo vieni į kitus ir klausė , ar ne laikas bėgti, nes karas vyko prie pat pastato durų , kuriame buvo susirinkę keli šimtai savanorių maldininkų . Kiekviena akimirka , bet koks nesvetingas kareivis ar grupė kariškių galėjo įsiveržti į pastatą ir visus sušaudyti. Tačiau tame pastate buvę žmonės nusprendė pasitikėti mokslu ir Dievu ir nutarė pradėti meditacinę maldos praktiką , nes buvo visų tikėjimas , kad pozityvi maldos energija turėtų paveikti visų aplinkinių žmonių protus. Pradėjus tarti pirmuosius maldos sakinius visus užpildė ramybė ir visi pajuto jos raminatį veikimą ir šie žmonės nutarė nebėgti , nes jie buvo ramybėje ir nebejautė baimės . Jie meditavo ir meldėsi. Po to atsitiko nuostabus dalykas – šūviai už pastato sienų nurimo. Kareiviai , kaip susitarę , staiga paliko šį audringą miesto rajoną , o už pusvalandžio ir visą miestą .
Po to , ši mokslinė eksperimentinė grupė medituodavo daugelyje miestų ir miestelių ir ženkliai visur sumažėdavo visokių nelaimių ir nusikaltimų skaičius tuose miesteliuose ir apylinkėse .

Ką aš šiuo rašiniu noriu pasakyti ? O noriu pasakyti štai ką , ,,belskite ir jums bus atidaryta “ It visai nesvarbu , ar tai proto dėka vyksta , ar tai sielos dėka vyksta , ar tai jausmo galia vyksta , ar tai Dievo Dvasios galia vyksta , svarbiausia , kad žmonės , didelė grupė žmonių , pareiškė savo laisvą valią į tikėjimą , į pozityviu mąstymu ir tikėjimą dieviško pasaulio pagalbą ir galią , kuri išsprendžia , rodos tokius susipainiojisus žemiškus reikalus , net karinių konfliktų metu . Algimantas tikriausiai pasakys , kad padėjo Apvaizda , tikrai dėl to nesiginčysiu , tačiau nerašoma , kad buvo panaudotas žodis Apvaizda .

Taigi mieli bičiuliai , mūsų protas yra ne tik mūsų protas , bet ir visos visatos protas , tik reikia juo kuo geriau , pozityviau , kuo meiliau naudotis .

emilispetras
2011-10-12 19:10:57



Kada užvakar internete perskaičiau apie besiartinantį taifūną „Roke“ link Japonijos, prie uždarytos Fukušimos atominės elektrinės, kreipiausi į Rojaus Trejybę nuoširdžiai prašydama Apvaizdos pagalbos, kad apramintų jį, kad jis susilpnėjęs pasiektų Japonijos krantus. Jau šį rytą radau pateikta daug informacijos apie kilusias pasekmes, bet nudžiugau, kad šis taifūnas jau susilpnėjo ir tapo tropine audra. Be Apvaizdos įsikišimo, manau, būtų buvę daug blogiau, gal būtų išsiliejęs radioaktyvus vanduo iš atominės elektrinės į vandenyną, bet šito nenutiko.
Mes, einantys Rojaus Trejybės gyvu keliu imame gilesniu dvasiniu žvilgsniu žvelgti į supančią aplinką ir prisidėti prie jos gerovės tik savo nuoširdžiu dvasios atsivėrimu.
Kada šįryt apie tai paklausiau mylimo Tėvo, Jis pasakė: „Tiktai savo nuoširdžiu atsivėrimu galite dabar apraminti aplinką, niekaip kitaip, tik nuoširdžiu atsivėrimu. Tiktai Mūsų gyva energija yra kuriančioji ir raminanti, stiprinanti ir atstatanti. Semkitės jos iš Mūsų, jūsų tikrųjų Dvasinių Tėvų“.

Su meile,

Jurgita
2011-09-22 14:28:35



Šiandien patyriau dar vieną naują aspektą, KAIP Apvaizda bendradarbiauja su mumis teikdama mums PAGALBĄ.

Šiandien vyko dviračių maratono šventė Vilniuje, kurioje dalyvavo 4000 dalyvių.

Vakar Gedimino prospektu kaip tik ėjau per liūtį, o prie Seimo jau buvo pastatytos kelios palapinės šios dienos šventei. Aišku, kad tokiam orui esant jokios šventinės nuotaikos ne tik nebus, bet ir dalyvių bus gerokai mažiau. O žiūrovų gal tik vienas kitas.

Naktį irgi lijo. Ryte taip pat. Aš vis meldžiau, kad ryte lietus liautųsi, ir kad dalyvaujantieji dviračių maratone nepatirtų sužeidimų, nebūtų slidu, o žmonės pajaustų šventės ir geranoriško tarpusavio bendravimo nuotaiką ir būseną.

Iš pat ryto taip pat meldžiausi ir prašiau Apvaizdos sustabdyti lietų, pliaupusį nuo pat ryto ir išvaikyti debesis, ir dar daugiau, kad ir saulė pašviestų.

Lietus aprimdavo, ir jau jausdavau tarsi didesnį pasitikėjimą, kad taip ir turi būti, bet ir vėl imdavo smarkiai lyti. Aš vėl - melsti Apvaizdos pagalbos apmaldyti lietų.

Kada artėjo starto laikas vaikams, aš pamačiau, kad ne tik nustojo lyti, bet ir saulutė ėmė skverbtis per debesų properšas.

Kada į trasą išvažiavo beveik trys su puse tūkstančio mėgėjų dviratininkų, kurie nerungtyniavo tam, kad pasiektų kuo geresnį laiką, o dalyvavo tikrame dviračių maratone, kad patirtų savo malonumą. Ir kol jie važiavo, jokio lietaus nebuvo.

Aš taip pat džiaugiausi, kad Apvaizda taip nuostabiai reagavo į meldimą ir palaikė važiuojančius - geras oras, sausas kelias. Ir man tai buvo taip suprantama, KODĖL nebelijo būtent šio maratono metu, kada iki jo pradžios lijo, ir ganai smarkiai.

Kada startui išsirikiavo sportininkai, kurie važiavo jau tarpusavyje rungtyniaudami dėl prizų, ir pinigų, o nebe savo malonumui, prasidėjo lietus vėl. O kada jie išvažiavo į distanciją, lietus tiek įsilijo, kad virto labai stipriu. Atšalo. Ir jis merkė šaldydamas dviratininkus. Ir truko jis beveik visas lenktynes - beveik dvi valandas su labai trumpomis pertraukėlėmis. Ir buvo virtusių ir susižeidusių, pasitraukusių dėl sužeidimų iš varžybų, buvo ir ranka sulaužyta.

Kada lenktynės baigėsi, lietus irgi baigėsi.

Aš šiek tiek buvau sutrikęs ir negalėjau suprasti - KODĖL ŠITOKIA ORO PERMAINA, KODĖL LIETUS BUVO SULAIKYTAS PER VISAS VAIKŲ IR MĖGĖJŲ LENKTYNES, O PRASIDĖJO VĖL PRIEŠ PAT PAJUDANT SPORTININKAMS IR TRUKO BEVEIK VISAS LENKTYNES, IR LIJO LABAI STIPRIAI.

Aš lenktynes stebėjau su vienu savo pažįstamu, AIŠKINDAMAS JAM APIE DVIRAČIŲ SPORTĄ, APIE ĮVAIRIĄ KOMANDŲ TAKTIKĄ PROFESIONALŲ LENKTYNĖSE, ir NETIKĖTAI MANO PATIES MINTYS BUVO UŽDENGTOS ROJAUS TREJYBĖS MOKYMU - KODĖL APVAIZDA TOLIAU NEBESKLAIDĖ LIETAUS DEBESŲ IR LEIDO LIETUI PILTIS.

Man buvo paaiškinta, jog kai aš prašiau, kad nustotų lyti, kad kelias būtų sausas, kad nesusižeistų dviračių maratono dalyviai, kad būtų šventiška nuotaika, tai tas ir buvo Apvaizdos padaryta. Tačiau kada tikroji masinė šventė buvo užbaigta, kada pradėjo varžytis tarpusavyje sportininkai dėl prizų, dėl vietų, siekdami patenkinti savojo žmogiškojo ego malonumus, naudingus tik sau, tuomet Apvaizdai nebebuvo jokio reikalo reguliuoti lietaus debesų kryptį, ir leido jiems slinkti taip, kaip juos natūraliai gynė vėjas. Patys sportininkai laisva valia ir savo apsisprendimu pasirinko savojo ego tenkinimo išraišką, todėl jie patys ir yra atsakingi, kad priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnis gali jiems atnešti ir sunkių-skaudžių patyrimų.

Man šis paaiškinimas buvo toks netikėtas, bet toks ŠILTAS IR ARTIMAS, KAD AŠ SAVO BIČIULIUI PRADĖJAU AIŠKINTI, KAD LYTI PRADĖJO DABAR DĖL TO, KAD APVAIZDA TAIP PAT NENORI, KAD SPORTININKAI VARŽYTŲSI TAM, KAD LAIMĖTŲ PIRMĄSIAS VIETAS, LAIMĖTŲ PRIZUS, LAIMĖTŲ PINIGŲ, O KITI BŪTŲ PAŽEMINTI, NEPAJĖGĘ UŽKOPTI ANT PJEDESTALO.

Pamačiau, kad mano pažįstamas nieko negali suprasti, ką aš jam sakau.

O aš buvau Rojaus Trejybės aukšto dažnio virpesiuose, ir tuoj pat turėjau vėl nusileisti iki aplinkos virpesių ir akimirksniu suvokiau mano DVIEJŲ SKIRTINGŲ BŪSENŲ PATYRIMĄ, ir savo pažįstamam nustojau toliau aiškinti apie Apvaizdą, pamatęs jo suglumusį žvilgsnį, nors jis iš manęs buvo ir gavęs Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL. O šiandien jo dar paklausiau, ar jį perskaitė. Kol kas jis jį tik PASKAITINĖJO, nes jam jis dar per sunkus, kaip jis man paaiškino.

Tačiau mano viduje buvo toks pakilimas, kad aš gavau dar vieną mokymą ir dar vieną patyrimą - APVAIZDA TIKRAI VEIKIA, IR VEIKIA TAIP, KAIP NUMATO ROJAUS TREJYBĖS VALIA, O NE TAIP, KAIP AŠ NORĖJAU. KOL MANO NORAS SUTAPO SU ROJAUS TREJYBĖS VALIA, TOL IR APVAIZDA PALAIKĖ MANO MALDĄ IR LIETŲ SULAIKĖ, BET VOS TIK MANO NORAS JAU IŠSISKYRĖ SU ROJAUS TREJYBĖS VALIA, APVAIZDA TĄ PAČIĄ AKIMIRKĄ LEIDO ĮVYKIAMS TEKĖTI NATŪRALIA VAGA.

Taip ir mokomės bendradarbiavimo su Apvaizda, NORS APIE TAI AŠ IR NEGALĖJAU KALBĖTI NIEKAM, KAS STOVĖJO ŠALIA MANĘS, NES NIEKAS MANĘS NEBŪTŲ SUPRATĘS, KAIP NESUPRATO MANĘS IR TAS PAŽĮSTAMAS IR DAR MIEGANTIS MANO BROLIS DVASIOJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-08-22 00:21:58



Šiaurės Lietuvoje – Šiauliuose, ir Radviliškio rajone, liepos dvidešimt septintąją, viesulas – kaip pranešė DELFI – „plėšė elektros laidus ir rovė stogus“. Nevardinsiu tų panašaus į tornado viesulo padarytų pasekmių, bet tik paminėsiu, kad viesulas atliko ir vieną gerą darbą, kurio nepadarė patys „Ginkūnųagrofirmos“ žmonės – „ ... beveik sužeme sulygino nebenaudojamas arklides ir fermą.“ O kaip gerai, agrofirmos darbuotojams belieka tiktai surinktas griuvenas išvežti, bet kada tai bus padaryta nežino niekas. Sakau, gal sekantis atūžęs viesulas – o gal atlėks net ir pats tornadas su kur kas galingesne galia – lengvai išblaškys tas liekanas plačiai po apylinkes, ir vėl agrofirmiečiams nereikės įdėti jokių fizinių pastangų, nereikės įdėti net ir nei vieno cento.
Jeigu ir Šiauliuose būtų, kaip sako Povilas, urantų,kurie pamatę atslenkančią tokią pritvinkusią juodai pilkų debesų sankaupą ir savo gyvenimišku patyrimu žinodami kokios būna pasekmės kai tas pritvinkęs debesys sprogsta, ir kurie pagarbinę Rojaus Trejybę, paprašytų Apvaizdos pagalbos susilpninti iškrovą, kad nebūtų plėšomi stogai, kad nebūtų išvartytų didelių medžių, kad neplėšytų elektros laidų, kad nebūtų gaisrų, kad negriautų namų, kad nesužalotų net ir mirtinai žmonių, mūsųmylimų dvasios sesių ir dvasios brolių, Rojaus Trejybės pačių mylimiausiųvaikų.
Nepakanka vien tik BŪTI urantu. Mes turime būti veiklūs urantai. O šiuo konkrečiu laikotarpiu, kai mes kiekvieną dieną stebime tokius greitus oro pokyčius, tai mes-urantai savo gilesne kosmine įžvalga turėtume aktyviau bendradarbiauti su Apvaizda; bendradarbiauti ne tylėdami ir galvodami, kaip esu ne kartą girdėjusi sakant, kad Rojaus Trejybė daug geriau žino ko kiekvienam reikia ir todėl nebūtina nuolat kreiptis su įvairiais prašymais į Ją, bet prašydami Apvaizdos pagalbos dėl kitų gerovės, dėl savo gerovės tam, kad kiekvieną iš mūsų-urantų, atradusių Rojaus Trejybę savo viduje, stiprintų Apvaizdos dvasiniai – energetiniai poveikiai iš išorės taip, kaip stiprina kiekvieną Rojaus Trejybė iš vidaus per padovanotą dvasios dalelę-Minties Derintoją gyvais meilės energetiniais-informaciniais virpesiais; stiprintų, kad vis labiau ir labiau atsiskleistume Rojaus Trejybės padovanoto dvasinio asmens tikruoju aš, kuris vis daugiau ir daugiau pasireikštų Trijų Šaltinių ir Centrų dieviškosiomis savybėmis – meile, gėriu, teisingumu, gailestingumu kiekvieno asmeninės veiklos diapazone, stiprintų, kad patys gyvendami Rojaus Trejybės šviesa ir kitus uždegtume ta nuostabiausio virpėjimo aukšto dažnio virpesiais šviesa, kas ir atitinka Rojaus Trejybės valią.
Juk mes žinome, jog Urantijos, ir ne tik Urantijos, bet ir kitų, trisdešimt šešių Satanijos sistemos apgyvendintų planetų, kurios patyrė ir patiria iki šiol sukelto maišto pasekmes, izoliacija nutraukta Nebadono Mykolo – Jėzaus dėka, kai jis tapo pilnateisiu Nebadono Vietinės Visatos Sūnumi Šeimininku po paskutinio, septintojo, savęs padovanojimo mirtingųjų pasauliams, pasirinkęs Urantiją atlikti tai misijai. Mes žinome, kad, kol truko izoliacinis periodas, mūsų planetą prižiūrėjo Apvaizda net neprašant nė vienam mirtingajam, bet dabar, kai yra vis daugiau atstatomos ryšio grandinės, tai planetos ir visos žmonijos likimas yra mūsų pačių rankose. Dabar mes patys turime dėti pastangas nutraukti saviizoliaciją pirmiausia savo viduje suteikdami savo merdėjančioms dvasioms gyvastį, pagirdydami jas, per dvasinį atsivėrimą, gyvais meilės virpesiais iš gyvojo Šaltinio. Jos taip pat turi teisę evoliuciškai atskleisti tą amžiną dvasios potencialą į palaipsnį dvasinį aktualą taip, kaip yra numatę Trys Šaltiniai ir Centrai, kad ir visa šito amžiaus kūrinija net ir iki kiekvieno dvasinio individo evoliuciškai išsivystytų iki aukščiausio išsivystymo lygio, kurį yra sumaniusi Rojaus Trejybė. Kiekvienas savo viduje ištirpdęs Rojaus Trejybės meilės virpesiuose tą viduje esančią kliūtį, tuo pačiu prisidės ir prie planetos išlaisvinimo iš žemo dažnio virpesių tirštos, sunkios, juodos sankaupos, apgaubusios visą Urantiją, gniaužtų.
Juk mes iš Kūrėjų turime viską: ir suteiktą aukštesnį protą, ir suteiktą dvasinio asmens dovaną, ir Rojaus Trejybės dvasios fragmentą, ir suteiktą laisvą valią, ir Nebadono Mykolo išlietą Tiesos Dvasią, ir Motinos Nebadonijos Šventąją Dvasią, turime penktąjį epochinį apreiškimą Urantijos Knygos pavidalu, turime vietinį Jėzaus Kristaus apreiškimą Kalbu Jums Vėl, turime Rojaus Trejybės Asmenų mokymus, turime dvasinio brolio Sai Babos-Mondžoronsono mokymus. O! Ir turime nuostabią – kaip ir visos kitos dovanos yra nuostabios ir vertingos, už kurias vertingesnių dvasiniam vaikui, suvokiančiam jų vertę, tikrai nėra – Rojaus Trejybės dovaną mums, patiems mažiausiems gyvulinės kilmės dvasiniams vaikams, dvasinių būtybių kolektyvą – Apvaizdą, kurią kiekvienas, dvasiškai pabudęs ir atsivėręs, suvokia savo sudvasintu protu jos realumą ir dar akivaizdžiai patiria jos paramą, pagalbą išorėje, kaip ir kiekvienas, dvasiškai pabudęs ir atsivėręs, sąmoningai suvokia Rojaus Trejybę, patiria Ją savo viduje gyvais meilės virpesiais, suvokia Trijų Šaltinių ir Centrų paskleistą tikrovę, ne tik suvokia, bet ir gyvena tikrove, kuri yra tiesa, nes Rojaus Trejybė yra Tiesa, yra Meilė, kurią atsiskleidžianti savo tikruoju aš dvasinė asmenybė vis giliau ir plačiau įsisavina, kad įsivyrautų harmonija tarp intelektualaus, materialaus, ir dvasinio.
Tai, ar viso šito neužtenka, kad suvoktume Rojaus Trejybę kaip patį tvirčiausią pamatą, į kurį remiasi visa kūrinija? Ar viso šito maža, kad suvokę Rojaus Trejybę, suvoktume save kaip dvasinius vaikus, kad suvoktume visos kūrinijos dvasinės šeimos dvasinę brolystę tarpusavyje susietą gyvais meilės virpesiais, kad suvoktume, kad viskas ką sukūrė Trys Tobulumo Absoliutai tiesiog madosi šitame gyvame Meilės Vandenyne?
Aišku, kad kiekvienas atsakys į šį klausimą pagal savo įtikėjimo lygį – ar tai būtų įtikėjimas materialiu lygiu, ar tai būtų įtikėjimas dvasiniu lygiu. Įtikėjęs dvasiniu lygiu ir matydamas aplinką ir joje esančius savo dvasios brolius ir seses dvasiniu kosminės įžvalgos žvilgsniu, kreipiasi į Apvaizdą prašydamas jos įsikišimo apraminant stichiją, apraminant žmonių panaudojamą agresiją tarpusavio santykiams išsiaiškinti, nuraminti ant savo vaikelių įpykusius gimdytojus, ir ... Na, dvasia parodys ir pasakys kada ir kam reikalinga Apvaizdos pagalba.
O kaip pasielgs įtikėjęs materialiu lygiu? Neseniai teko išgirsti ir tokią išsakytą mintį, kai mes kalbėjome apie maldą, apie Apvaizdos pagalbą mums – na, taip, visą dieną nieko daugiau nedarysiu, o tik melsiuos!
O tie, kurie meldžiasi, tai ir melsis, melsis, kad visiems vienodai – ir neįtikėjusiems, ir įtikėjusiems – būtų geriau, ir kviesis į pagalbą Apvaizdą.
Neseniai paklausiau vyro ar jis pastebėjo, kad Vilniuje jau kurį laiką nėra tokių baisių liūčių, viesulų, griaustinių? Taip, jis pastebėjo. Pastebi ir kiti. O taip yra todėl, kad Vilniuje yra urantai, kurie pamatę artėjančią audrą, pagarbinę Rojaus Trejybę, prašo Apvaizdos susilpninti susikaupusios energijos iškrovą. Kiek tokių besimeldžiančių mūsų-urantų yra tiksliai nežinau, bet tai ir nėra svarbu, svarbiausia, kad tokių yra, ir kad mes patys matome Apvaizdos veikimą, ir tai mus dvasiškai stiprina, ir gilina pasitikėjimą Rojaus Trejybe, pasitikėjimą savimi.
O jeigu taip kiekviename mieste, ir ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje, kad pradžioje nors ir po mažą grupelę dvasiškai pabudusių Rojaus Trejybės vaikų, apsijungtų, net ir nebūdami kartu tuo pačiu metu, maldai, tai tikrai viesulai neplėšytų laidų ir nerautų stogų.
Aš rašiau tik apie Vilnių, bet žinau, kad ir kituose miestuose, miesteliuose yra urantų, ir jie taip bendradarbiauja su Apvaizda, bet tokių mūsų dvasinių sesių ir brolių yra tik saujelė, ir tų kitų miestų ir miestelių, kuriuose yra urantai, taip pat vos keli yra.

Telydi jus Rojaus Trejybės palaiminimas.
Su meile,

Violeta
2011-07-28 18:39:07




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal