Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Urantijos judėjimui Lietuvoje vienuolika metų sueina rytoj, vasario 18-ąją.

Mielieji, rytoj, vasario 18-ąją, sueina vienuolika metų, kada prasidėjo Urantijos judėjimo dvasinis žengimas Lietuvoje.
Būtent tą dieną Vilniaus Mokytojų namuose pirmą kartą pasakojau gal keturiems-penkiems šimtams susirinkusiųjų tiesos ieškotojų apie tokį nuostabų dieviškąjį apreiškimą, pavadintą žmogui negirdėtu žodžiu URANTIJOS KNYGA.
Užsiėmimas truko apie trejetą valandų be jokios pertraukos. Toks buvo didžiulis noras sužinoti daugiau apie negirdėtą Dievo gelmę ir kūriniją.
Tada ir minties nebuvo, kad visa tai iš tikrųjų taps tokia veikla, kuri plėsis, augs, atneš vis daugiau ir daugiau naujų dalyvių, bet vis daugiau ir daugiau nusigręš, atsisakys šito kelio, sakydami "o kam man čia dar kvaršinti galvą kažkokiom visatų struktūrom, užtenka Biblijos..?"
Bet labai džiugu, kad Tėvo ranka vis daugiau ir daugiau atveda JO vaikų prie šito nuostabiausio visoje žmonijoje Tiesos Šaltinio, apreikšto žmonijai, kuris jau prieinamas ir lietuvių kalba.
Prieš vienuolika metų ir minties nebuvo, kad Urantijos Knyga bus išversta ir skaitoma, kad bus kažkokia priemonė, kaip internetas, o jame mūsų svetainė su tuo pačiu Urantijos Knygos vertimu prieinamu bet kam neišeinant net iš savo namų...
Po kelerių metų prasidėjo reguliarios kas mėnesį paskaitos jau Kaune, nereguliarios Pasvalyje, jaunimui.
Dar kiek vėliau ėmiau kas mėnesį paskaitas skaityti ir Marijampolėje. O pavienes paskaitas skaičiau jau daugelyje vietų: Panevėžyje, Molėtuose, Utenoje, Likėnuose...
Ir visur mačiau tokį didžiulį atėjusiųjų troškimą sužinoti daugiau, išgirsti smulkiau ir apie Jėzų, ir apie Jo visatą, ir apie mūsų gyvenimą po prisikėlimo, ir apie Tėvo kūriniją bei mūsų kelią joje, ir apie kitų dvasių veklą mūsų labui ar mūsų nenaudai po Liuciferio maišto...
O ši vasara man leido pervažiuoti po Lietuvos vakarinę ir pietinę dalis. Ir jau su išleista lietuviška Urantijos Knyga rodyti ir aiškinti ją žmonėms įvairių miestų ir miestelių gatvėse. Susidomėjimas yra tikrai didžiulis. Ypač tarp jaunų žmonių.
Ir tai tik pati pradžia. Atsiras, JŪSŲ DĖKA, naujų Urantijos grupių VISUOSE MIESTUOSE IR MIESTELIUOSE VISOJE LIETUVOJE IR TADA ŠĮ ŠVIESA IŠSIVERŠ IŠ VIDAUS MŪSŲ ŠIRDŽIŲ-SIELŲ, KAD APSIJUNGTŲ.
Sakau nuoširdžiausią ačiū Tėvui, Jėzui, ir tiems urantijiečiams, kurie taip nuoširdžiai visus šituos metus mane palaikė ir palaiko. Jų nuoširdaus troškimo labiau pažinti Dievą dėka, ir Tėvo valios dėka, Urantijos Knyga prieinama lietuvių kalba ir jums visiems. Ačiū.
MIELIEJI, SVEIKINU JUS VISUS ŽENGIANČIUS ŠITUO TEVO MEILĖS, TIESOS, IR ŠVIESOS KELIU.
NIEKADA NEABEJOKITE, KAD SU TĖVU ĮVEIKIAMOS VISOS KLIŪTYS IR NEGANDOS IR DAR RYŽTINGIAU STUDIJUOKIT URANTIJOS KNYGĄ, SIEKIT GYVO ASMENINIO RYŠIO SU TĖVU, ATRASDAMI JĮ SAVO VIDUJE.
MYLIU JUS VISUS KAIP SAVO SIELOS BROLIUS IR SESERIS IR NORIU PAMATYTI VISUS MŪSŲ KASMETINIUOSE SUSIBŪRIMUOSE PRIE MOLĖTŲ TIES BEBRUSŲ EŽERU GEGUŽĖS PAČIOJE PABAIGOJE AR BIRŽELIO PAČIOJE PRADŽIOJE.
Telydi jus ramybė.
Su brolilška meile,
Algimantas


Algimantas
2006-02-17 20:58:59

Komentarai

Nors ir ne jubiliejus , tačiau vis viena , tai naujojo religinio judėjimo Gimtadienis , kuriame pagrindinė figūra - šios gyvosios religijos vėliavnešys - mūsų gerbiamas Algimantas .

Ta proga sveikinu visus mielus brolius ir seses einančius nauju , savo sielų dvasinimo KELIU ir šviečiančius Dievo Tėvo - Rojaus Trejybės meile ir išmintimi , visiems kitiems dar stovintiems šalia šio KELIO ir dar nedrįstantiems juo eiti .

Įvairiai žmonės priima dvasines tiesas ir įvairiomis dvasinių tiesų išraiškomis tenkinasi , pagal savo protą ir širdį . Aš asmeniškai džiaugiuosiu , kad man likimas nusišypsojo ir suvedė mane su Urantijos knyga ir su tolesnėmis , jau Algimanto asmenyje perteiktomis , dvasinėmis informacijomis . Man asmeniškai tai yra svarbu ir prasminga , todėl dažnai pasiūlau ir kitiems žmonėms susipažinti su šia knyga , arba kita , KALBU JUMS VĖL . Tačiau yra taip kaip yra , žmonės mieliau stebi pasaulio žaidimus .

Tai dar kartą sveikinu visus su Gimtadieniu , linkiu brolybės dvasios ir meilės visų sielose , linkiu visiems bičiulystės dvasios , linkiu mums visiems ,tolerancijos pasauliui .

emilispetras
2011-02-18 20:43:23



Jau penki metai,kai mano namuose yra Penktas Epochinis Apreiškimas Urantijos Knyga.
Pastaruoju metu,beveik nėra dienos,kad į savo rankas nepaimčiau šio nuostabaus kūrinio.
Savarankiškai studijuoti Urantijos knygą nėra lengva,bet tam,kuris pajuto trauką šitam unikaliam kūriniui,tai tiesiog atgaiva sielai-dvasiai;tuo labiau,kad yra Urantijos knygos svetainė ir Forumas joje.Labai padeda studijuoti šią knygą,nuoširdūs dvasios brolių atsakymai į pateiktus klausymus,ypatingai Algimanto.
Asmeninė patirtis studijuojant Urantijos knygą yra tokia:po kelių metų pastangų ta knyga tapo sava,begalo artyma.Labai artymi ir mieli tapo tos Dvasinės Būtybės, ir net Aukšto rango Dvasinės Būtybės,kurios sudarė tuos Dokumentus minėtai knygai,kurios surado būdą pateikti tuos dokumentus mūsų sferai ir kiekvienam asmeniškai.AČIŪ,MIELIEJI,UŽ JŪSŲ DARBĄ MUMS; DEL MŪSŲ NUŠVITIMO,DEL MŪSŲ SĄMONĖS PERKĖLIMO Į AUKŠTESNĘ DIMENSIJĄ .
Ačiū Algimantui, už įdėta didžiulį darbą,atlikus šios knygos vertimą į lietuvių kalbą,už jos pateikimą,ir kantrų paaiškinimą nesuprantamų vietų toje knygoje.
MYLIMA ROJAUS TREJYBE, DĖKOJU TAU UŽ TĄ ŠVIESĄ, PASKLEISTA PO VISĄ MŪSŲ URANTIJĄ URANTIJOS KNYGOS PAVIDALU;ŠITA ŠVIESA DAUGELIUI IŠALKUSIŲ SIELŲ PADĖJO ATGAUTI " ANTRĄ KVĖPAVIMĄ".VISAKERIOPOS GEROVĖS JUMS, MŪSŲ DIEVIŠKIEJI ROJAUS TĖVAI.AČIŪ JUMS!
Su meile,

IRENA
2011-02-18 15:06:46



Mielieji, šiandien lauke saulėta, šalta, o prieš šešiolika metų - vasario 18-ąją, taip pat penktadienį - kada pirmą kartą VILNIAUS MOKYTOJŲ NAMUOSE pradėjau savo VIEŠUS dvasinius mokymus gyvajame Urantijos kelyje, subūręs PIRMĄJĄ Urantijos grupę Lietuvoje, buvo šilta, lietinga, ir be jokio sniego. Kaip ne žiema.

Tada mano aiškinimų apie Urantijos Knygą - ją laikiau savo rankose anglišką, milžiniško formato ir storio, sunkią - juk vis tik 2097 puslapiai teksto ir dar 60 puslapių turinio - mėlynos spalvos, kietu viršeliu su trimis aukso spalvos koncentriniais žiedais - ROJAUS TREJYBĖS simboliniu pavaizdavimu mūsų Vietinėje Visatoje - Nebadone - susirinko pasiklausyti apie 500 mano dvasios brolių ir sesių.
Daug iš jų Urantijoje jau nebėra, nes perėjo po prisikėlimo į aukštesnį - morontinį sielos tapatybės lygį, ir kituose - taip pat materlaliuose pasauliuose toliau tęsia savo žengimą į Rojų pas savo tikruosius tėvus, Rojaus Trejybę. Ir jie žengia tolyn su pažadintu savo tuo pačiu dvasiniu aš, kuris ir klausėsi mano pirmosios paskaitos apie Rojaus Trejybę, apie Jėzų, apie kelionę į Rojų per visatas, apie DVASINĘ kūrinijos šeimą, apie Rojų, apie gyvenimą po prisikėlimo kituose materialiuose pasauliuose ir susitikimus su savo buvusiais draugais, bičiuliais, giminėmis - biologine prasme - apie mūsų gyvenimo prasmę Urantijoje ĮTIKINT ir ieškant Tėvo.

Tada ir minties nekilo versti Urantijos Knygą į lietuvių kalbą, nes buvau tikras, KAD TĄ PADARYTTI TIESIOG NEĮMANOMA, NES AŠ ŽINOJAU, KĄ REIŠKIA VERSTI, NES BUVAU BAIGĘS NE TIK VILNIAUS UNIVERSITETE ANGLŲ FILOLOGIJJOS STUDIJAS, BET DAR IR SPECIALIĄ VERTIMO GRUPĘ, KURI BUVO ORGANIZUOTA PIRMĄ KARTĄ LIETUVOJE. Dabar jau žinau, kad toji vertėjų grupė ir buvo organizuota būtent tam, kad mane parengtų Urantijos vertimo darbui po DAUGELIO METŲ. iKI MANO ĮSTOJIMO Į UNIVERSITETĄ TOKIOS GRUPĖS NEBUVO, IR MAN BAIGUS UNIVERSITETĄ TOKIA GRUPĖ TAIP PAT IŠNYKO, O JOS PAGRINDINIS SUMANYTOJAS IR KURATORIUS ĮSTOJO Į KAUNO KUNIGŲ SEMINARIJĄ, NORS TADA JAM BUVO JAU DAUGIAU KAIP PENKIASDEŠIMT METŲ.
Tačiau prieš šešiolika metų mane žavėjo žmonių žingeidumas DVASINEI ŠVIESAI. BEVEIK PILNA SALĖ SIEKIANČIŲ SUŽINOTI DIDESNĘ DVASINĘ ŠVIESĄ ŽMONIŲ. mano pasakojimai juos žavėjo, jų veidai kaisdavo priklausomai nuo to, kokio sudėtingumo buvo paskaitos - kuo sunkesnė tema, tuo raudonesni veidai. Ir netrukus pamačiau, kad ėmė retėti ateinančiųjų gretos. Tai vieniems daržai ir sodai svarbu, tai jiems nepriimtina, kad užsiėmimai vyksta penktadienio vakare, o ne kurią nors kitą savaitės dieną, nes daug kas nori išvažiuoti į sodus. Aš jiems sakiau - JŪS RENKATĖS TAI, KAS JUMS SVARBIAU - JEIGU SODAI, VAŽIUOKITE Į SODUS. O ŠI DIENA YRA VIENINTELĖ, KADA MES GALIME GAUTI DIDŽIĄJĄ SALĘ, NES KITOMIS DIENOMIS JI UŽIMTA.
Dabar net keista tai prisiminti, kai pačių pirmųjų mano grupės narių nebėra NĖ VIENO. Tie kurie dabar yra iš senesniųjų, atėjo jau vėliau. Tačiau aš džiaugiuosi jų noru ir siekiu eiti gyvuoju keliu, kuris dabar yra mums daug suprantamesnis, negu anuo metu, nes mes jau turime Urantijos Knygą ir lietuvių kalba, kurią man pavyko išversti tik su Tėvo-Rojaus Trejybės pagalba ir paneigti mano paties labai tvirtą įsitikinimą, kad tai VIENINTELĖ PASAULYJE KNYGA, KURIOS IŠVERSTI NEĮMANOMA. Taip, neįmanoma, mėginant ją versti be Tėvo paramos, tuo tarpu SU JUO IR VISA ROJAUS TREJYBE ĮMANOMA VISKAS.
Kaip Urantijos grupėje mane skubino versti mano dvasiniai broliai ir sesės, vis klausinėdami tai kada gi bus baigtas vertimas, tai kada gi bus baigtas redagavimas, tai kada gi bus atspausdinta. Toks jų tariamas aktyvumas jiems buvo pasiteisinimas, kad kol dar nėra Urantijos Knygos lietuvių kalba atspausdintos, tol nebūtina aktyviai veikti dvasiniame kelyje ir suburti nedideles Urantijos grupes prie savo namų.

Kada Urantijos Knyga jau pasiekė Lietuvą, mūsų grupė jas gavo primoji, dar net nebuvo knygų niekur knygynuose, mes jau jas laikėme savo rankose.
Tiesa, Urantijos Knyga buvo išleista minkštu viršeliu, dėl to nepatvari, ir sumažinto šrifto, kad būtų pigesnė, tačiau tokią knygą sunkiau skaityti, akys griečiau pavargsta nuo mažesnių raidžių.

Tačiau kada Urantijos Knyga jau rankose, tada reikia įdėti pastangų, kad ją studijuotum, nebėra kaip tariamai būti aktyviam, sakykim, kad ir pasirenkant skaityti lengvesnio turinio ezoterines knygas, ir jas aptarinėti grupėje.

Jau ir anksčiau - per kelerius metus - nubyrėję neištvermingi ir ieškantys lengvesnių dvasinių takelių mūsų dvasios broliaii ir sesės - pasirodžius Urantijos Knygai dar labiau susiaurino savo gretas. Studijos grupėje - tai labai AKTYVUS PROTO IR DVASIOS KOSMINĖS ĮŽVALGOS LAVINIMAS, IR - DEJA - NE VISIEMS JIS ĮVEIKIAMAS ŠIUO METU LIETUVOJE.
O šiandien mes jau turime ne tik Urantijos Knygos EPOCHINĮ apreiškimą - ir jį studijuojame Urantijos grupėje Mokytojų namuose jau šešiolika metų kiekvieną penktadienį - bet taip pat turime ir naujų apreiškimų - Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ir Rojaus Trejybės Asmenų mokymus apreiškimus, kurių studijos labai padeda suprasti ir pačią Urantijos Knygą DAUG GILIAU, nes daug ką išplečia, ko nėra ir pačioje Urantijos Knygoje, arba atskleidžiia daug išsamiau tai, apie ką kalbama ir Urantijos Knygoje.

VISI APREIKŠIMAI YRA TARPUSAVYJE SUSIETI.

Taip pat yra ir MANO MOKYMAI, KURIE YRA TOJI PATI DVASINĖ VIENOVĖ SU ŠIAIS APREIŠKIMAIS.

Tačiau dar nuostabiau, kad jau devinti metai, kai mes turime GYVĄJĄ ŠVENTOVĘ IR APREIKŠTĄJĄ GYVĄJĄ RELIGIJĄ - ROJAUS TREJYBĖS ŠVENTOVĘ IR RELIGIJĄ, kuri iš pradžių turėjo Dievo Tėvo ir Jo Sūnaus Jėzaus pavadinimą, kada mes - per GYVĄSIAS PAMALDAS ŠVENTOVĖJE - garbinome tik Tėvą, o kada pradėjome garbinti visus TRIS ROJAUS TREJYBĖS ASMENIS, tada Tėvas ir pakeitė tiek šventovės, tiek ir pačios religijos pavadinimą, kad tai atitiktų TIKROVĘ.

Kada man Tėvas sakydavo, jog aš mokysiu žmones net ir taip, kaip neįsivaizduoju, kad galiu mokyti, aš tuo nepatikėjau ir nesuvokiau, apie ką Jis man kalba, nes tai buvo projektuojama į mano ateitį. Dabar aš matau - kaip ir jūs - kad tai yra TIESA IR TIKROVĖ.

Štai kodėl mano mokymai yra tokie, apie kuriuos tada aš ir pamanyti negalėjau, kad jie gali būti tokie iš viso. Šiandien jie yra tikrovės pasireiškimas, kaip Rojaus Trejybė pasireiškia per mane visų šviesos labui ir jūsų stprinimui ir laimei.

O tą šlapią penktadienį, prieš šešiolika metų, aš pradėjau savo gyvąją DVASINĘ kelionę VIEŠAI URANTIJOJE, NET NESUVOKDAMAS, KUR JI MANE ATVES PO ŠEŠIOLIKOS METŲ.

Šiandien penktadienis. Mūsų Urantijos grupės užsiėmimo diena, kuri mus veda į tolimesnę ateitį su ROJAUS TREJYBE...

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-02-18 11:37:50



Ačiū, Tėveli, ačiū, Rojaus Trejybe, kad turime tiesos šaltinį, kad turime galimybę žengti tiesiausiu keliu Namo. Ačiū, Algimantai, už tavo pasišventimą. Ramybės ir stiprybės tau!
Su meile

Gitana
2010-02-18 15:03:20



Iškeliu ketverių metų senumo temą, nes šiandien taip pat vasario 18-oji. Taigi jau penkiolika metų yra urantų žingsniui Lietuvoje.
Ir jau turime ne vieną mūsų sielos brolį ir sesę, kurie bendrauja su Tėvu gaudami JO mokymus.
Pačių mokymų - ir jau Rojaus Trejybės visų Asmenų - susikaupė pakankamai, kad būtų išleista atskira knyga.
Tačiau turime Jėzaus Kristaus patį nuostabiausią apreiškimą KALBU JUMS VĖL, lietuvių kalba ir jo vertimus į anglų ir rusų kalbas. Rusų kalba kol kas šis Jėzaus Kristaus apreiškimas yra patalpintas tik mūsų svetainėje, tuo tarpu lietuvių ir anglų kalbomis jis jau yra atspausdintas materialių knygų pavidalu ir pasiekė Lietuvos įvairius kampelius ir net užsienio šalis - Didžiąją Britaniją, Jungtines Valstijas, Šveicariją, Vokietiją.
O ir mūsų pačių žvilgsnis į kūriniją yra nepaprastai išplėstas - mes jau garbiname ne vien tik Tėvą, bet taip pat ir kitus du Lygiaverčius Rojaus Trejybės Asmenis.
Tėvas manęs paprašė užmegzti gyvą bendravimą ir su šiais Rojaus Trejybės Asmenimis Amžinuoju Sūnumi ir Begaline Dvasia, o Begalinė Dvasia-Motina-Sesė viename iš savo mokymų ir paprašė mane pradėti garbinti juos visus TRIS, NE TIK TĖVĄ, nes JIE YRA DVASIOJE VIENA, NORS VISI TRYS YRA ATSKIRI ASMENYS, BET TRYS JIE IR SUDARO VIENĄ DIEVĄ.
Ir mūsų Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje dabar ir yra garbinama Rojaus Trejybė. O tai jau yra Rojaus Šviesos atspindys tarp mūsų čia, Urantijoje, nes kūrinijoje Rojaus Trejybė yra garbinama ROJUJE, į kurį mes dabar dar tik žengiame pirmąjį žingsnį. O iki Rojaus yra garbinamas TĖVAS. Tuo tarpu mes dabar, dar net būdami materialiu pavidalu ir net nepatyrę sielos tapatybės prisikėlimo garbiname ROJAUS TREJYBĘ, o ne tik vieną Tėvas.
Mes taip pat net turime mūsų pirmadienio kolektyvinį garbinimą ir maldą, kai nesirenkame į vieną vietą, ką darome per šeštadienio Rojaus Trejybės gyvąsias pamaldas, bet garbiname Rojaus Trejybę būdami bet kokioje vietoje, tik vienu metu susiliedami į dvasinį ryšį ir kolektyvinę komuniją su Rojaus Trejybe ir tarpusavyje. Taip pat tą jau nuo praėjusio rudens gali daryti bet kas skaitantis angliškai, nes mūsų svetainės angliškame variante kas savaitę rašau maldas - Rojaus Trejybės garbinimo ir prašymų - ir anglų kalba, kad bet kas galėtų prisijungti prie mūsų kolektyvinės komunijos.
Jūs tik pamąstykite KOKS kokybinis evoliucinis dvasinis šuolis. Ir jau dabar MŪSŲ DĖKA yra įsteigtas Užbaigtųjų Mirtingųjų Rojaus Korpuse, į kurį mes būsime priimti, pasiekę Rojų, atskiras skyrius mirtingųjų, kurie pradėjo garbinti ROJAUS TREJYBĘ DAR BŪDAMI ŽMOGIŠKUOJU PAVIDALU.
Taigi, žengimas pirmyn yra nesustabdomas, nes evoliucinė šviesa sklinda vis ryškiau ir gyvybingiau iš kiekvieno iš mūsų, kurie einame gyvuoju urantų keliu ir giliname savo įtikėjimą, garbindami Rojaus Trejybę tiek asmeniškai, tiek kolektyviai Rojaus Trejybės mūsų gyvojoje šventovėje.
Tai milžiniški šviesos žingsniai, pilni meilės ir gailestingumo, tiesos, ir šviesos, kuriuos mes žengiame vis ryžtingiau ir drąsiau visų labui.
O ateityje jie tik stiprės ir ryškės, nes toks yra Rojaus Trejybės sumanymas ir valia - būtent LIETUVA YRA DVASINIS CENTRAS VISAI URANTIJAI.
Ir mes esame to centro įprasmintojai savo šviesa.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,


Algimantas
2010-02-18 14:40:31



Mielieji, nors rytoj bus nedarbo diena, bet urantų užsiėmimas Mokytojų namuose Vilniuje vyks kaip ir kiekvieną penktadienį 17 val. Perskaitykite 33 Dokumentą, p.0366
Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje pamaldos bus šį šeštadienį kovo 13 d. - kaip visada - 9 val., tuo tarpu kitą savaitgalį jos vyks tuo pačiu metu, tik jau SEKMADIENĮ - kovio 21 d. - nes šeštadienį bus darbo diena.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-03-11 14:49:27



Tai tik pradžia,bet gera pradžia,kaip sakoma puse darbo.Tiesos grūdas jau yra įkritęs į dirvą,belieka tinkamai prižiūrėti,kad augantį želmenį nepultų jokie kenkėjai.Kas prisidės prie želmenų užauginimo,ragaus dvasinio pažinimo duoną,kuri pasotins labiau sielą, negu kūną.Kūnas bus tarsi laivelis,kuris plukdys sielą per gyvenimo jūrą.Plaukiant su tikėjimu ir meilę,pasaulio sukeltos audros laivelio neįveiks.Gyvenimo pabaigoje laivelis plauks link išsvajoto kranto.Sudilęs laivelis pasiliks krante.Norint pamatyti nežinomą šalį,tau teks su tuo laiveliu(kūnų)atsisveikint. Sėkmės jums broliai ir sesės, plaukiant savo laiveliais link kranto(fizinio kūno pabaigos),po kurio lauks jaudinantis patyrimas,kelionė link TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS.

Fredas
2010-03-03 11:38:57



Sveikas, Xx.
Susipazinkime. Kokiai kvailiu (bailiu) grupei pats priklausai? Nuosirdziai idomu. Metai bega, bet zmones nelaisveja. Eini gatve ir matai is padilbu bespoksincius, bebumbancius, besipiktinancius zmones. Jie ismintingi? Jie zino kas gerai, kas blogai? Juos erzina neprotingas jaunimas, neteisingi filmai, vagys valdzioje, "neteisingos" paziuros, nedekingi vaikai, jiems truksta grieztos rankos. Bet jie teisus. Jie puikiai savokia, kad aplink vieni kvailiai, ir dar susigrupave pagal savo kvailuma. O tu prieik prie tokio kvailo zmogaus ir pakalbink, padek jam. Atsakyk i klausimus.
Mes nebumbame mes einame tuo keliu kuri pasirinkome. Pasiulyk savo, protinga, ismintiga, laiko patikrinta kelia. Patark mums kur jis nuves. Buk nuosirdus, bet nebumbek :)))))
Geros tau kloties :)

Saulius
2006-02-18 13:25:04



Nieko nuostabaus, kiekviena, kad ir pati kvailiausia ideja visuomet susiras pasekeju. Net atvirksciai proprocingai - kuo ideja kvailesne, tuo paesekeju daugiau. Paziurekit, gatvese laksto munistai, renka aukas uz "tyra meile", jie taip pat guldo savo kvailas galvas uz kazkokias idejas (o kas is tikruju uz viso to slepiasi - net nenori nei zinoti, nei girdeti). Matyt taip jau yra, zmones grupuojasi pagal kvailumo laipsni, atsiprasau, jei ka izeidziu, bet tiesa yra tokia.

Xx
2006-02-18 10:35:11



Gera pradzia, puse darbo :)
Tikrai labai smagu. Gera, ramu ir stipru. Ir kuo toliau tuo nuostabiau zengiant siuo pazinimo keliu. Valio! :))))

Saulius
2006-02-18 09:09:50



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal