Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kaip atskirti, kur yra Tiesa, o kas su ja prasilenkia?

Kaip atskirti, kur yra Tiesa, o kas su ja prasilenkia? Kaip neapsigauti, kada yra tiek daug tvirtnančių, jog teigia tiesą?


Algimantas
2006-03-03 14:05:19

Komentarai

Jeigu žmonės būtų išgirdę, kokią žinią paskelbė JĖZUS, dabar tokių piktžolių, kurios nepažįsta dangiškojo TĖVO, būtų likusi tik saujelė. Tačiau yra atvirkščiai. TIK laikinai, žinoma. O ta žiniai yra paprasta: "Dievo TĖVYSTĖ ir Žmonių BORLYSTĖ". Reikšia, mes visi iki vieno esame dangiškojo TĖVO SŪNŲS IR DUKROS, nepriklausomai nuo to, ar mes tam pritariame ar ne, ar tuo tikime ar ne, TAI YRA TIKROVĖ. O būdami dangiškojo TĖVO VAIKAIS, esame tarpusavyje SIELOS BROLIAI IR SESĖS. Štai tokioje TIESOJE IR ŠVIESOJE gyvenimo kokybė pasiekią tobulumą šioje žemiškoje sferoje, bet žmogaus protas toks tingus, kad jis net nesipriešina PASĄMONĖS TERŠALAMS, kurie ir trukdo suvokti tą GERĄJĄ NAUJIENĄ. Kol jos NEĮSISĄMONINSIME, TOL NIEKAS NESIKEIS IR NIEKO NEVYKS. Tik kieta širdis negali suvokti tokios TIESOS, bet tai jau praeitis, nes ŠVIESOS vaikai jau dirba TĖVO darbą. Gali ką nori daryti, bet bus tik TĖVO VALIA, ir vargas tiems, kurie yra AKLI IR KURTI DVASINEI TIESAI.

Evaldas
2011-07-30 20:15:00



Mielieji, žmonės milijoną metų, jau gavę mirtingojo dvasinį statusą, žudo vienas kitą. Broliai ir sesės dvasioje net tą pačią akimirką, kai rašau šį komentarą, įvairiose planetos kampeliuose žudo vienas kitą, engia, skriaudžia. Trijų kurinijos Šaltinių ir Centrų vaikai naikiną vienas kito kūną, pažeisdami Kūrėjo valią, kurioje numatytą, kad mirtingasis visą fiziniame kūne esančią energiją turi išnaudoti planetoje, kurdamas iš meilės gėrį visumos labui.
Mums laikas atsibusti ir suvokti, kad taip toliau tęstis nebegali, nes reikia ir reikės patirti ne tik protėvių padarytų klaidų, bet ir amžininkų veiksmų, prieštaraujančių Rojaus Trejybės valiai, pasekmes.
Apreiškimas "Kalbu jums vėl", Rojaus Trejybės Asmenų, Algimanto mokymai nuolat kartoja, kad reikia kiekvieną sekundę mąstyti, gyventi, veikti kartu su kurinijos Šaltiniais ir Centrais, kurie tik myli ir myli visus vienodai, ir dvasinius poveikius visiems suteikia vienodai.
Rojaus Trejybė nurodė mums būti tobulais, kaip pats Kūrėjas. Tapti tobulais tai vis labiau panašėti į savo ir visų Šaltinį, vadinasi visus mylėti. Mylėti visus kūrinijos asmenis, tuo pačiu išmintingai atskiriant veiksmą nuo pačio asmens. Kito kelio, kuriuo galima išeiti iš Urantijos planetoje nuolat vykstančio brolžudiško karo, nėra.
Esu urantė, todėl vienodai su meile meldžiuosi už Norvegijoje nužudytų žmonių, jų artimųjų, pačio žudiko Breiviko atsivėrimą Rojaus Trerjybei dar būnant mirtingojo kūne ar prikeltiems po mirties miego. Kaip vienodai meldžiausi už bin Ladeno ir jo kūną įsakiusio nužudyti JAV prezidento Obamos atsivėrimą Rojaus Trejybei.
Vykdyti Rojaus Trejybės valią, tai vis labiau panašėti į Ją, pamilstant visus vienodai, visiems dalinant gailestingumą ir išmintį. Tai vienintelis kelias į Urantijos dvasinį nušvitimą,
Su meile,

Laima
2011-07-27 14:20:32



Mes dažnai prabėgame paviršiumi, o jei ir neskubame, tai neskubėjimas nereiškia nuoseklumo.
Būtent nuoseklumas yra viena iš priežąsčių, kurios grūdina charakterį. Sielos charakterį. Dvasios esame jau čia ir dabar, bet absoliuti dauguma to nežino. Ir netgi ne nežino, o atsisako sužinoti ir tuo labiau- patirti gyvai.

Kadangi buvome tarsi "informuoti" visi, kad

"Įdomiai pasisuko Algimanto mintys apie sprogdinimus ir šaudymus.."

turiu teisę ir atsakyti.

Žinai, mielas broli, tokios mintys pasisuko ir mums su žmona. Kartu pasvarstėme, jog ir Afrikoj ar kitoj valstybėj vyksta dar didesnio mąsto tragedijos, bet mintis apie tai nustumiame į šoną. Kažkur toli, kažkur tenai ir taip toliau.

Jeigu toje trumputėje atkarpoje įvyko tragedija, kuri palietė iškart daug žmonių, tai nereiškia, kad per ilgesnę laiko atkarpą neįvyksta dar didesnio mąsto netekčių netgi materialiu pavidalu. Ir tai tik ledkalnio viršūnė, nes dvasinėj plotmėj vyksta kur kas didesni praradimai.
Išties tai yra jau pažeisto Priežąsties- Veiksmo- Pasekmės dėsnio regimoji dalis. Pasekmė mūsų sumateriališkėjusio mąstymo ir veiksmų.
Juk žemo dažnio virpesiai pažeidžia ne tik artimus tų žuvusiųjų žemiškąja prasme, bet daro dar daugiau žąlos ir tą informaciją eskaluojančios žiniasklaidos veikiamiems mūsų visų broliams ir sesėms dvasioje.

Negi manome, kad kūrinijos mąstu tai tolygu nuliui? Anaiptol. Mes tik prisidedame prie mums visiems tiesiamos Rojaus Trejybės rankos atstūmimo.

Visiškai nematau jokio prieštaravimo ir tuo labiau paneigiu, kad

" Įdomiai pasisuko Algimanto mintys apie sprogdinimus ir šaudymus.."

Atsakymas labai paprastas:

"Ir be Rojaus Trejybės atradimo SAVYJE jokia kita išeitis visame pasaulyje NEĮMANOMA,.."

Komentare nuosekliai išaiškinta kas vyksta ir kaip pro mus praslysta, atrodytų, smulkmenos

"Aš dėkingas Jolantai, kad ji mus pamokė šitos paprastos gamybos, ir dabar mokau kitus - iš pradžių urantus Vilniuje, o tada jau ir visus, kas to tik nori, pačioje parduotuvėje ir Maksimoje, ir Rimi, ir IKI pieno skyriuje, ir pačias pardavėjas ir kasininkes. Ir žmonės taip įdėmiai klausosi, stengiasi prisiminti, nors ir prisiminti nėra ką, bet jie neįpratę, kad juos kas nors mokytų PARDUOTUVĖJE, todėl daug kas praslysta pro ausis, net ir tokioje nesudėtingoje gamybos procedūroje. Ir aš kalbu garsiai, tai prieina ir kiti pasiklausyti, tad susirenka jau keli žmonės. O pabaigoje jau pasakau ir nuo savęs - būtinai dar prieš valgydami PASIMELSKITE, SAVAIS ŽODŽIAIS, NESVARBU KOKIAIS, BET BŪTINAI NUOŠIRDŽIAI, TADA PANAIKINAMI VISI CHEMIKALAI, KURIUOS ŽMONĖS VARTOJA IŠ SAVO NEPASOTINAMO GODUMO. O MALDA IŠREIŠKIA JŪSŲ NUOŠIRDŲ NORĄ, IR TADA APVAIZDA, KURI YRA MUMS Į PAGALBĄ SUTEIKTAS DVASIŲ KOLEKTYVAS VEIKIA TAIP, KAD ATSTATO TRĄŠŲ - CHEMINIŲ, NEORGANINIŲ TRĄŠŲ - PAŽEISTĄ MOLEKULIŲ STRUKTŪRĄ Į TOKIĄ, KOKIĄ SUMANĖ KŪRĖJAS - ROJAUS TREJYBĖ. Štai čia jau dalies žmonių dėmesys pakrinka iš viso, jie jau nebetiki tuo, ką girdi, kol kalba buvo apie Maskarponės sūrį, tol TIKĖJO.
Bet lieka ir tokių, kuriems kaip tik būtent šito reikia. O būna dar ir taip, kad prieina žmogus kaip tik išgirdęs mano kalbą apie maldą.Ir čia aš jau pats reguliuoju, kiek ir ką man jiems sakyti. Kada jau matau, kad toliau aiškinti nebeturiu kada, tada pasiūlau mūsų svetainės adresą.

Ar tai nepatvirtina tokio dalyko, kad mažuma telpa didumoj? Argi neaišku, kad ir Rojaus Trejybė veikia meilėje per nuostabios kūrinijos nuostabius tvarinius žemėjančia tvarka?
O kaipgi Jai kitaip iki mūsų, dvasiškai degraduojančių, priartėti?
Juk užverdami savo dvasią, įkalindami sielą baimės kampe, neieškome ir todėl neatrandame Tos Dvasios Dalelytės, Kuri taip prašo mūsų:
-,Atraskite Mane savyje, gilinkite įtikėjimą, garbinkite Rojaus Trejybę, studijuokite Apreiškimus, pasitikėkite Mumis- Rojaus Tėvais, atsiremkite į Mus, eikite kartu gėrio darbuose visumos labui, eikite gyvuoju Rojaus Trejybės evoliucijos keliu, atgimkite iš dvasios ir jums, mylinčius visus visumine meile net nekils toks klausimas kaip

".. norėčiau sužinoti, kas yra tau artimesnis - islamo teroristai, ar tas Breivikas, antiislamistas.

Mylėti visus- tai ne emocija, tai net ne joks jausmas, aistra ar pakylėjimas.
Tai nuolatinė būsena, kuomet nėra jokio skirtumo ar mūsų broliai ir sesės dvasioje įšpažįsta vienokią ar kitokią religiją. Jokio skirtumo odos spalva ar vietovė, kurioje gyvenama.
Nėra artimesnio ar tolimesnio, nėra simpatijos tam ar kitam.
Mes mylime net ir taip, kaip tą patiria gyvai atsivėrę dvasioje Rojaus Trejybei urantai. Mes mylime gyvai patirdami Rojaus Trejybės meilę per gyvąjį garbinimą Rojaus Trejybės Gyvojoje Šventovėje.

Ir viso to neįmanoma paaiškinti, o tuo labiau gyvai patirti, esant kardinaliam "ne".

Pati krikščionybė yra ir visad buvo tik negyva dogma. Bet ta dogma taip "nuostabiai" atsispindėjo paminėtame Breivike.
Jo pseudo tiesos primena tam tikrą manifestą.
Turim "dovanėlę" pasąmonėje ir jos užvaldytoje sąmonėje.

Nuo gausybės sektų atitolo islamas. Ir tai nereiškia, kad jie teisūs. Bet kieno rankose galia? Kas disponuoja karine technologija? Atominių bombų gausybe?
Kokio mąsto baimė tvyro, jei žmonija per jėgą verčia paklusti artimą ir eiti prieš Rojaus Trejybės valią?

Baimė visad gimdo agresiją. Ta agresija laikui bėgant virsta realiais veiksmais.

Mielas broli, kad ir kaip nenorėsi pripažinti, bet tu pats ir įkėlei atsakymą

"Šiandien pasaulio galingieji - nors tikrąja šio žodžio prasme dvasios skurdžiai ir politiniai bailiai - kaltina daug dažniau negu reikia islamo teroristus, nors šie tik ginasi nuo KRIKŠČIONYBĖS SEKTŲ - KATALIKŲ, PROTESTANTŲ, BAPTISTŲ, STAČIATIKIŲ, IR DAUGYBĖS KITOKIŲ - O JŲ YRA APIE 120 URANTIJOJE - IŠ VAKARŲ JIEMS PERŠAMOS SVETIMOS IR NEPRIIMTINOS TABAKO, ALKOHOLIO, NARKOTIKŲ, PROSTITUCIJOS, IŠTVIRKAVIMO, MELO, PRIEVARTOS GYVENSENOS, PAŽEIDŽIANČIOS KORANO SURŲ TEIGINIUS, KURIE MUSULMONAMS YRA AKMENYJE IŠKALTA TIESA. TODĖL JIE IR GINASI KAIP JIEMS LEIDŽIA APLINKYBĖS. KARTUJU, JIE NE PUOLA, BET GINASI. IR JIE YRA TEISŪS PRIEŠ ALACHĄ, KAIP JIE SUPRANTA DIEVO IDĖJĄ.
Ir be Rojaus Trejybės atradimo SAVYJE jokia kita išeitis visame pasaulyje NEĮMANOMA,.."

Pastaruoju metu nuolat pats savęs klausiu: "Ką aš darau blogai". Ir tikrai supratimas ir suvokimas bent dalelytės atsakymų yra ne mano naudai.
Paklausk ir tu. Paklausk ir pats sau atsakyk kokiu būdu mes stabdome kūrinijos evoliuciją.

Ir tas tiesa, kad urantai yra ne tokie. Ir tas tiesa, kad mūsų Tėvynė yra Rojus. Ir tas tiesa, kad mūsų Tėviškė yra Urantija.

Ta mažytė kūrinijos atokaus kampelio planetėlė, kuri Mykolo ir Rojaus Trejybės dėka jau nušviečia visai kūrinijai GYVĄJĮ SUSILIEJIMĄ su Rojaus Tėvais ir visa kūrinija. Taip pat ir tarp mūsų.

Juk mes ir esame tas gyvasis liudijimas Gyvojo Rojaus Trejybės Kelio. Kurį mes patys ir klojame savuoju įtikėjimu, savu žingsniu, Rojaus Trejybės ritmu.
Norime mes to ar ne, bet tai- TIKROVĖ.

Pamiršk, dabar ir pat, kad yra gyvesnis kelias. Jo nėra. Rojaus Trejybė yra Tobula. Ir Ji negalėjo nutiesti netobulo kelio

Ramybės tau ir visiems

Arunas
2011-07-27 00:23:18



Mielas Jonai, tu ir vėl pasirodei, tik pats net nesuvoki - KO GI TU VIS PASIRODAI MŪSŲ FORUME.

Tu per tiek metų taip ir nepajutai, kad aš myliu ir tave, ir islamistus, ir teroristus, ir Jėzų, ir Rojaus Trejybę, ir urantus, ir katalikus, ir ateistus VIENA IR NEDALOMA ROJAUS TREJYBĖS MEILE.
Aš nesimpatizuoju NIEKAM, O MYLIU VISUS VIENODAI, IR KROKODILĄ, IR RYKLĮ, IR VORĄ, IR UODĄ, IR BEŽDŽIONĘ, IR ŠUNĮ, IR KATĘ, IR KŪDIKĮ, IR VISUS VISUS - BE IŠIMTIES - ŽMONES - ŽUDIKUS IR JŲ AUKAS, BENAMIUS ir TURTUOLIUS, IR KIEKVIENĄ INDIVIDUALIAI IR VISUMĄ TA PAČIA MEILE, KURIĄ IR GAUNU NUOLAT IŠ ROJAUS TREJYBĖS.
Tačiau aš skirtingai vertinu veiksmus, nes veiksmo atlikėją atskiriu nuo atliekamo veiksmo. Ir jus nuolat mokau tą daryti. Dar daugiau - jūs turite pamatyti MOTYVUS, KURIE STOVI UŽ ATLIEKAMO VEIKSMO. BŪTENT MOTYVAI IR NULEMIA, AR TAS VEIKSMAS YRA ŠVIESOS AR SAVANAUDIŠKUMO IŠRAIŠKA, NORS PATS VEIKSMAS GALI BŪTI TOKS PAT, NET IR TO PATIES ŽMOGAUS, BET VIENU METU JO MOTYVAI GALI BŪTI VIENOKIE, O KITU METU JAU KITOKIE.
ROJAUS TREJYBĖ VERTINA KIEKVIENĄ SAVO VAIKĄ TIK PAGAL JŲ ATLIEKAMŲ VEIKSMŲ MOTYVUS, KURIUOS JI ŽINO IŠ VIDAUS, TODĖL NIEKAS NEGALI NUSLĖPTI NUO ROJAUS TREJYBĖS TIKRŲJŲ SAVO VEIKSMŲ MOTYVŲ.
Aš jus nuolat mokau, kad būtina atsiverti ROJAUS TREJYBEI, ATRASTI TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĖS ASMENIS SAVYJE, IR GIMTI IŠ DVASIOS, IR TADA JUS PRIPILDYS ROJAUS TREJYBĖS MEILĖ IR JA IR JŪS MYLĖSITE VISUS VIENODAI IR TADA NĖ VIENO NENUSKRIAUSITE. TAI IR YRA GYVOJI MEILĖ, KURI UŽLIES VISĄ NE TIK URANTIJĄ, BET IR KŪRINIJĄ.
O apie aimanavimą aš jums parašiau tik dėl to, kad ATSITOKĖTUMĖTE TIE, KURIE AIMANUOJATE TIK DĖL DAUGYBĖS AUKŲ, O VIENO ŽMOGAUS GYVYBĖ JŪSŲ JAU NEBEDOMINA, TODĖL PRIE JOS PRARADIMO JŪS NET NEBESUSTOJATE, IR ŠITUO EINATE PRIEŠ ROJAUS TREJYBĖS VALIĄ.
Aš žinau, kaip veikia kūrinijos dėsnis - priežasties-veiksmo-pasekmės - IR ŽINAU, KUO PAVIRS URANTIJOS KOVŲ ARENA, KADA ŽMONĖS VIS LABIAU TOLSTA NUO ŠVIESOS IR ROJAUS TREJYBĖS, ESANČIOS JŲ VIDUJE.
Aš jums - visiems - atskleidžiu platesnį kontekstą, kad ir jūs pažvelgtumėte plačiau - ROJAUS TREJYBĖS žvilgsniu. Tačiau jūs - absoliuti dauguma - šito nenorite nei suprasti, nei pamatyti, nei išgirsti, nes jus domina tik iliuzija, o tikrovės NEMATOTE, kaip nematote, kad ją MAITOJATE IR TERŠIATE SAVO SAVANAUDIŠKUMU IR NEGYVU EGZISTAVIMU VIEN TIK SAVO ASMENS LABUI.
Aš žinau, kas laukia žmonijos, kas laukia LIETUVOS, TODĖL IR VEDU JUS Į ŠVIESĄ ROJAUS TREJYBĖS ĮGALIOTAS, VEDU JUS IŠ TAMSOS, KAD ATĖJUS LAIKUI NĖ VIENAS NEGALĖTUMĖTE PASAKYTI, JOG JUMS NEBUVO SUTEIKTA PAGALBA IR ŠVIESA.

DVASINĖ ARISTOKRATIJA - TAI VISUOTINĖ IR GYVOJI MEILĖ IŠ ROJAUS TREJYBĖS. IR JI YRA TIK ATRADUSIŲ TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE.
Aš jus VISUS VEDU BŪTI PANAŠIAIS Į ROJAUS TREJYBĖS TRIS ASMENIS, KURIUOS SAVO GYVENIMU URANTIJOJE PIRMASIS GYVAI ĮKŪNIJO MŪSŲ VISATOS SŪNUS KŪRĖJAS JĖZAUS IŠ NAZARETO TAPATYBĖS PAVIDALU PRIEŠ DU TŪKSTANČIUS METŲ. Po dviejų tūkstančių metų jo misiją pratęsė Sai Baba. Dabar - po Sai Babos - ją tęsiu aš.
Visa tai darau JŪSŲ LABUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-07-26 23:22:19



Įdomiai pasisuko Algimanto mintys apie sprogdinimus ir šaudymus:

"Šiandien daug kas vėl aimanuoja, oi oi oi, Norvegijoje nušovė, susprogdino.
NA IR KAS GI ČIA TOKIO ĮVYKO DĖL KO REIKĖTŲ AIMANUOTI?
<....>
Šiandien pasaulio galingieji - nors tikrąja šio žodžio prasme dvasios skurdžiai ir politiniai bailiai - kaltina daug dažniau negu reikia islamo teroristus, nors šie tik ginasi nuo KRIKŠČIONYBĖS SEKTŲ - KATALIKŲ, PROTESTANTŲ, BAPTISTŲ, STAČIATIKIŲ, IR DAUGYBĖS KITOKIŲ - O JŲ YRA APIE 120 URANTIJOJE - IŠ VAKARŲ JIEMS PERŠAMOS SVETIMOS IR NEPRIIMTINOS TABAKO, ALKOHOLIO, NARKOTIKŲ, PROSTITUCIJOS, IŠTVIRKAVIMO, MELO, PRIEVARTOS GYVENSENOS, PAŽEIDŽIANČIOS KORANO SURŲ TEIGINIUS, KURIE MUSULMONAMS YRA AKMENYJE IŠKALTA TIESA. TODĖL JIE IR GINASI KAIP JIEMS LEIDŽIA APLINKYBĖS. KARTUJU, JIE NE PUOLA, BET GINASI. IR JIE YRA TEISŪS PRIEŠ ALACHĄ, KAIP JIE SUPRANTA DIEVO IDĖJĄ.
Ir be Rojaus Trejybės atradimo SAVYJE jokia kita išeitis visame pasaulyje NEĮMANOMA,.."

Algimantai, norėčiau sužinoti, kas yra tau artimesnis - islamo teroristai, ar tas Breivikas, antiislamistas. Nes mano supratimu, tu nedarai tarp jų esminio skirtumo ir simpatizuoji ir tiem, ir tam, ir netgi įžvelgiu tavyje tam tikrą džiugesį dėl įvairių teroro įvykių. Atrodo tu tarsi fariziejiškai mėgaujiesi - MES NE TOKIE. Bet ar tikrai tas atstumas yra toks didelis? Ar politinis ir religinis fanatizmas yra jau tokie skirtingi? Ar kryžiaus žygiai nėra panašūs į džihadą? Ar Breiviko manifestas nėra dar viena "dvasinės aristokratijos autokratijos" atmaina?

Jonas
2011-07-26 20:02:54



Mielas Emili Petrai, tu vis tik taip ir nepateikei NĖ VIENO argumento, kad mes - urantai - nežiūrime į artimesnę šviesą, o žvelgiame vien tik į Rojaus Trejybę.
Jeigu peržvelgsi mūsų Forumo temas, o jų yra jau vėl prisikaupę daugiau negu penki šimtai, pamatysi, kad mes kaip tik ir kalbame daugiausia apie ARTIMĄ APLINKĄ, APIE SAVO APLINKĄ, IR KOKS YRA GYVASIS KELIAS JĄ PAVERSTI IŠ TAMSOS Į ŠVIESĄ - PER ATSIVĖRIMĄ ROJAUS TREJYBEI IR JOS ATRADIMĄ SAVYJE.
Mes kalbame apie APVAIZDOS veikimą mūsų aplinkoje ir mūsų - kiekvieno - asmeninį bendradarbiavimą su ja apraminant vadinamąsias stichines gamtos jėgas VISŲ RAMYBĖS IR GEROVĖS LABUI.
IR APVAIZDA VEIKIA TIK TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS VALIOS VYKDYMO KRYPTIMI, TUO PAČIU IR MES VYKDOME TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS VALIĄ BENDRADARBIAUDAMI SU APVAIZDA.
Mums buvo suteiktas net atskiras Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės MOKYMAS-APREIŠKIMAS apie Apvaizdą ir mūsų yra prašoma VEIKTI DRAUGE SU APVAIZDA IR ŠITAIP TAPTI PATIEMS APVAIZDOS DALIMI VISŲ GEROVĖS LABUI.
Todėl Apvaizdai - o tai įvairių dvasių ir Tarpinių Būtybių kolektyvas suteiktas mums padėti, kada Urantijos izoliacija jau panaikinta nuo 1985 metų - aš skiriu labai daug vietos savo mokymuose Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje per mūsų gyvąsias pamaldas sakydamas savo pamokomąjį žodį.

Dabar man labai patiko Valdo ir Arūno parašyti pamokymai. Juose yra ŠVIESA, IŠMINTIS, IR GYVASTIS. Tai liudija jų PATYRIMĄ su Rojaus Trejybe, o ne INTELEKTO IŠVEDŽIOJIMUS. Tuo pačiu tai reiškia, kad jie giliau suvokia ir betarpišką aplinką ir joje veikiančią Apvaizdą, o taip pat ir dvasinių šaltinių teiginius, kuriuos jie studijuoja. Džiaugiuosi Arūno giliais pastebėjimais, kurių aš šiaip Forume neakcentuoju, nes mažai kas juos dar gali suprasti, o Arūnas jau pats aiškina, kokias darai, mielas Emili Petrai klaidas, vadindamas Rojaus Trejybę ne EGZISTENCIALIA - neturinčia pradžios - o TIK amžina - turinčia pradžią - ir Arūnas yra teisus, tarp jų skirtumas yra milžiniškas. Lygiai taip pat ir su tavo parašytu - "Kūrinijos kosminis Centras, ir tame Centre - Rojuje" - Arūnas pastebi, kad tiksliau būtų vartoti "Kūrinijos geografinis centras," o aš tuomet savo ruožtu paaiškinsiu, kodėl netinka vartoti "Kūrinijos kosminis Centras," nes Rojus NĖRA kosmose, o iš jo atsiranda visas kosmosas, ir pačiame Rojuje nėra erdvės - jis beerdvis. Štai kodėl ir tinka apibūdinimas, nusakantis Rojaus veitą - kūrinijos GEOGRAFINIS centras, nes jis yra kūrinijos viduryje. O šiaip jis yra ir ABSOLIUČIOS TRAUKOS CENTRAS, IR ENERGIJOS CENTRAS.
Taip pat Arūnas teisus aiškindamas ir tavo pavartotą, mielas Emili Petrai, Rojaus Trejybės įvardijimą kaip Amžinoji Rojaus Dievybių Trejybė, nors tai dar mažai kam suprantami niuansai, bet Arūnas juos pastebi ir tai tikrai nuostabu. Tai ir parodo GILUMINĮ DVASINĮ ŽVILGSNĮ. AR JIS BŪTŲ ĮMANOMAS BE ROJAUS TREJYBĖS ATRADIMO SAVYJE? JOKIU BŪDU NE. DVASINIS SKVARBUMAS PRANOKSTA GRYNO INTELEKTO KAUPIAMĄ PADRIKĄ INFORMACIJĄ, NES PASTEBI NIUANSUS IR JUOS SUSIEJA Į VIENTISĄ IR GYVĄ KŪRINIJOS VIENOVĘ SU ROJAUS TREJYBE IR ROJAUS TREJYBĖJE, IR PATIRIANT ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE.
Ir tu mielas Emili Petrai - kaip ir ne vienas anksčiau mūsų Forume buvęs priekabiautojas - neturėdamas giluminės įžvalgos meti teiginius, kurių prasmės nesuvoki iki galo pats - "Na, aišku, tu Algimantai, kaip visada nesutiksi su tuo, tačiau neskubėk, gal ir rasi ką nors teigiamo" - kaip gi aš galiu VISADA nesutikti, jeigu tu rašytum TIESĄ, aš VISADA SU JA SUTIKČIAU. Tačiau, kada ją pradedi iškraipyti IŠ ESMĖS, tada aš tavo ESMINIUS iškraipymus TIKRAI PATAISAU, IR PATAISYSIU, APIE NIUANSUS NEKALBU, NES TAI GILUMINIAI DALYKAI. TAI KAIP DARŽE, RAUNU TIK PAČIAS DIDŽIAUSIAS PIKTŽOLES, MAŽESNĖS LAUKS SAVOSIOS EILĖS, KAD IŠRAVĖČIAU VĖLIAU. Štai kodėl mane džiugina Arūno pastebimi NIUANSAI, nes tai jau liudija DVASINO ŽVILGSNIO GELMĘ, tai jau tolimesnio etapo ravėjimas.
Todėl aš niekada niekur neskubu, tačiau visada ir visur išplečiu KONTEKSTĄ, KADA PAMATYTUMĖTE APLINKĄ ŠVIESOJE, O NE LIKTUMĖTE TAMSIOJE APLINKOJE IR DAR KLAIDŽIAME LABIRINTE BE IŠĖJIMO. Juk aš rašau ne asmeniškai tau, mielas Emili Petrai, ar Arūnui, ar Valdui, rašau VISIEMS NUOŠIRDIEMS TIESOS IEŠKOTOJAMS, KURIE GAL ATEITYJE PATYS TAPS DVASINIAIS MOKYTOJAIS, TODĖL JIEMS AŠ IR SIEKIU ATSKLEISTI PLATESNĮ TIKROVĖS ŠVIESOS KONTEKSTĄ.
MANO MOKYMUOSE NĖRA NEI NEIGIAMŲ, NEI TEIGIAMŲ IEŠKOJIMŲ, NES TAI YRA TIESIOG TIKROVĖS ATSKLEIDIMAS PLATESNIU POŽIŪRIU, O JAU KIEKVIENAS IŠ JŪSŲ PASIIMSITE TIEK, KIEK PATYS ASMENIŠKAI TURĖSITE GYVO IR NUOŠIRDAUS RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE.

Be Rojaus Trejybės - kaip be galvos ir be rankų, nes tik su JA ir tegalima suprasti ir savo angelus serafimus, ir mūsų pasaulio dabartį ir ateitį, ir joje - KAIP EVOLIUCIJOS PROCESE - DALYVAUTI AKTYVIAI PAČIAM.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-07-25 13:19:39



Na, bet tu ir užsispyręs, dar labiau nei aš. Šitiek žinių, erudicija, intelektas. Bet nors kuolą tąšyk ant galvos- nepadės, bambėsi ir viražai bus verti aplodismentų.
Rašau tikrai nepiktai, pagarbinau ir pasimeldžiau prieš rašydamas, bet neturėsiu nieko prieš, jei bus ištrintas komentaras.

"Viso to mano pastebėjimo argumentai būtų tokie . Taip iš tiesų yra Kūrinijos kosminis Centras , ir tame Centre – Rojuje , funkcionuoja , pulsuoja , spinduliuoja į visą Kūriniją Amžinoji Rojaus Dievybių Trejybė .

Kaip gali pastebėti ir argumentuoti tai, kas negali būti pastebima, bet tikrai gyvai patiriama? Nėra Amžinosios Rojaus Dievybių Trejybės. Yra Rojaus Trejybė ir dar EGZISTENCIALI. Tai nepalyginamai daugiau nei amžina ir mums nesuvokiama iki galo. Ir to niekad nebus. Netgi ir mūsų Likime Rojuje, nuo Kurio pradėsime absonito gyvąją patirtinę karjerą.


Kas per pasakymas:

"Amžinoji Rojaus Dievybių Trejybė .

A? Išeina taip, kad yra Rojaus Dievybės ir dar turi aukštesnę valdžią- Trejybę. Ir tiktai amžiną?
Mielas broli, amžinas turi pradžią, o Rojaus Trejybė niekad neturėjo pradžios. Ji buvo nuolatos egzistenciali, be pradžios ir be pabaigos.
Taip pat Rojaus Trejybė yra nedalomas Vienis ir veikia kaip Šaltinis ir Centras. Galbūt nustebinsiu, bet ir visiškos laisvos valios Rojaus Trejybė taip pat neturi.
Nors Jie yra atskiri ir Asmenys, ir Asmenybės (To tai jau mes nelabai ir suvokiam, ar ne?), bet veikia išvien. Atskirai, tarsi slapukaudami Vienas nuo Kito Jie nekuria ir kitaip neveikia. Tiktai kartu- Tėvas, Amžinasis Sūnus- Motina Brolis, Begalinė Dvasia- Motina Sesė. Trys Šaltiniai ir Centrai Viename.

" Kūrinijos kosminis Centras , ir tame Centre – Rojuje.."

Kūrinijos geografinis centras būtų tiksliau.
"Kūrinijos" žodį rašai iš didžiosios raidės, kas ir parodo didelę baimę ją (kūriniją) pažinti ir patirti gyvai.
Tuo tarpu įžiebk savyje meilę net ir taip, kaip Mykolas atrado savyje Rojaus Trejybę. Ir atrado ne abstrakčiu kosmosu, bet nuostabiu įtikėjimu, kuris tik gilėjo ir talpino savyje jau konkretų virpesį, konkretų segmentą Kosmose. Ir visa tai atsiskleidė nuostabiu meilės virpesių gamos žiedu, visas nueitas kelias neišvengiamai atvedė į atgimimą iš dvasios. Meilės kelias- gyvai patirtinis ir nusagstytas gėrio darbais visumos labui atsiduodant ir pasitikint Rojaus Trejybe atrasta savyje ir laukiančia mūsų Rojuje.

Ar nepamiršome, kad ir mes galime būti Dievais? O gal net nežinome?

Ir anokia čia paslaptis, jei myli nuoširdžiai Rojaus Trejybę. Bet tikrai tai "fantastiškai paslaptinga", jei vis pritraukiame arčiau savęs.
Juk turėtume žvelgti net ir taip kaip Rojaus Trejybė mus jau mato- tiek iš išorės, tiek iš vidaus. Ir mato taip, kad mūsų protai tikrai nepaaiškins vieni kitiems. Bet mes esame agondonteriai, esame tie, broli, kurie tikime be įrodymų.
Tai būsena, tiesiog būsena, kuri be giluminio įtikėjimo neįmanoma.
Štai čia gal kam ir fantastiška, bet gyvasis kelias tai tik patvirtina ir patvirtina ne žodžiais.

Ir mūsų asmenybė nėra potenciali jei mes jau čia- Tėvo Forume. Bet net ir potencialas nevirsta aktualu be pastangų veikti realiai ir gyvai. Veikti išmintingai, ką ir duoda dvasinė įžvalga.
Be gyvosios patirties dvasinė įžvalga negilės ir nesiplės. Atmetę Rojaus Trejybės evoliucinį planą, bandydami iškraipyti, pagreitinti ar patobulinti- tiesiog neprisiminkime, bet paviršutiniškai žvilgtelėkime ir pamirškime (ne iš baimės, bet dėl suvokimo) kuo tai gali baigtis.

Mūsų kelias yra vienas. Gyvasis Rojaus Trejybės kelias ir tai nėra žvelgimas į

"..dvasinio proceso siekiamybę.."

Bet tikrai dalyvauji

"..savo dvasinio proceso aktuale.."

Ir moko tave ne bet kas, o Rojaus Trejybė. Ir per Savo gausią kūrinijos šeimą, per Apvaizdą (Tu Jos tik nuoširdžiai paprašyk).


Matysi, kad ne tik vėtros talžomas medis neužgriūva, bet dar ir atgal į žemę pasodinamas.
Na, ir nustok bambėjęs

Ramybės tau ir visiems

Arunas
2011-07-25 01:53:45



Emili, kaip gali interpretuoti skirtingai butelis yra butelis kaip jo neinterpretuotum jis ir liks butelis. Emocijos yra emocijos, protas ir Afrikoje protas, o dvasia ir Rojuje dvasia, todėl interpretuok neinterpretaves, aš žinau ką sakau, kai sakau kad žmones maišo. Ir labai rimtai maišo. O maišo del to kad jiems trūksta patirties giluminiame savęs suvokime, kaip gali kalbėti apie tai, ko neesi patyręs. O kai aš esu patyręs tai ir sakau kad maišo. Ta pati darai Emili ir tu. Uzsiimk ir praktiškai sau yrodyk kad aš neteisus. O tada jau interpretuok. O praktika paprasta, kiekviena diena savaites begyje, ryte ir vakare pagarbink Rojaus Trejybe o paskui parašyk ką jauti. Ciao, geros praktikos.

valdasAirija1
2011-07-25 00:43:39



Sakyčiau , kad žmonės nemaišo , bet skirtingai interpretuoja savo dvasinius jausmus ir savo proto mintis . Dažniausiai tas pats matymas yra nusakomas skirtingais žodžiais , o jausmas nukeliamas į skirtingus kūno regionus , tačiau visumoje , aš manau , kad mes visi labai gerai žinome apie ką kalbame .

emilispetras
2011-07-24 22:57:57



Zmones daznai maiso dalykus kurie amzini ir kurie laikini. Kiekvienas Zmoghus jau turi kurejo padovanota asmenybe, kuri yra tik instrumentas, kartoju tik instrumentas, sielos kurimui. Tikrasis As yra Tevo padovanojamas kai zogus gimsta is dvasios. stai tas tikrasis As ir yra tas unikalus As kuris ir islieka Amzinybeje, bet ne sitas mazasis as, kuris yra instrumentas, tikrojo As Dvasinio As rankose. Kai zmogus gimsta Dvasioje tada jis tik ir tampa bendrakureju su Trjybe, iki tol jis tik instrumentas ~Austesniojo as ''rankose'' ir kada zmogus praregi kas jis is tikruju yra, tik tada ir yvyksta tas pilnas susijungimas ir tik tada zmogus gali pasakyti, kad As esu Dievas, is savo patirties, o ne tik zinodamas kad jis toks potencialiai yra. stai taip.
Tevo padovanotos asmenybes pagalba zmogus ir yra unikalus, bet jis tikrai gali islikti kai ta asmenybe savo laisva valia ir is meile padovanoja, Jame gyenanciai Tevo Dvasiai-Minties Derintojui. Tik tada gali vadinti save bendrakureju.
Del sitos priezasties zmogus dar ir negali vadinti save ta unikalia asmenybe, nes yra atskirtas, arba save atskyres Nuo Tevo ir susitapatines su savo Zemuoju ego, kuris yra tik instrumentas ir nezino esmes ir nesuvokia tiesos. tik tuomet kai zmogus gimsta is dvasios, jis gai Tikrai suvokti Tikrai zinoti ir tikrai regeti.

valdasAirija1
2011-07-24 20:58:03




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal