Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Gydymas vandeniu astmos, alergijos, vėžio, skrandžio opos, toberkuliozės, deprsijos, širdies ligų, kraujagyslių, kraujo spaudimo ir daugybės daugybės kitų ligų pagal daktaro Fareiduno Batmanghelidžio metodą

Forume apie tai jau esu rašęs, bet noriu dar kartą VISŲ atkreipti į tai išskirtinį dėmesį, nes ankstesnis mano parašymas paskendo tarp įvairių kitų pasisakymų. Dėl to šįkart jį iškėliau kaip atskirą temą, kad būtų galima tiesiog iš turinio pamatyti tiems, kurie neranda vaistų nuo daugybės ligų ir dėl to kenčia ir fiziškai, ir finansiškai, nekalbant jau apie dvasinį skausmą.
Dėl to pradėsiu nuo pradžių. Jau prieš vienuolika metų pradėjęs skaityti paskaitas apie Urantijos Knygą ėmiau atvirai teigti, kad dabartinė medicina eina ne ligų priežasčių šalinimo keliu, bet skausmo simptomų blokavimo keliu cheminiais vaistais, kurie jokiu būdu nėra naudingi, nes VISADA turi šalutinių poveikių įvairiems organams. O kadangi tokia medicinos praktika duoda ilžinišką pelną chemojos gigantams, korporacijoms, gaminančioms vaistus, tai jie ir nesidomi, kaip pašalinti lilgų priežastis, nes tuomet nebeteks savo turto šaltinio - jūsų pinigų. Iš esmės vien tik logiškai samprotaujant akivaizdu, jog net jeigu vaistai ir gydytų ligos prižastis, tai juops reikėtų skirti KIEKVIENAM LIGONIUI INDIVIDUALIĄ DOZĘ, priklausomai nuo genetinio paveldėjimo, charakterio, darbo pobūdžio, klimato pasikeitimo, amžiaus, emocinės būsenos, ir daugybės kitokių faktorių. Bet nė vienas daktaras apie tokius dalykus nekalba ir jokiu būdu nedrįsta nusižengti vaistų pramonės gigantų rekomendacijoms. O kas atsakys, jeigu kas nors įvyks tragiška. Dėl to ir sukasi toks užburtas ratas, kada žmogus kenčia, o daktaras nežino, kaip jo ligos priežastį ne tik kaip pašalinti, bet kaip ją iš viso nustatyti. Dėl to atsiranda ir pateisinimai, kad tai nepagydoma, visą gyvenimą teks gerti vaistus ar tai būtų artritas, ar riaumatas, ar širdies ir kraujagyslių ligos.
Neseniai nusipirkau Fareiduno Batmaghelidžo tris knygutes. Jis - profesionalas daktaras, kuris per daugiau kaip du dešimtmečius naudojo įvairių ligų gydymui...VANDENĮ.
Jis iranietis. Kada Irane vyko revoliucija prieš tris dešimtmečius, jis atsidūrė kalėjime. Ir vienam kaliniui buvo toks atštrus gastrito, ar net skrandžio opos skausmas, kad jis susirietęs turėjo būti visą laiką ir dejuoti iš kankinančio skausmo. Kadangi nieko po ranka be vandens nebuvo, tai Fareidunas davė jam išgerti porą stiklinių vandens. Ir po keliolikos minučių skausmas aprimo. Tada jam dar davė išgerti. Ir skausmas dingo. Taip daktaras susimąstė apie vandens kažkokį nepaaiškinamą poveikį. Išėjęs iš kalėjimo jis emigravo į Angliją ir dirbo vienoje Londono ligoninėje. Tuo pačiu savarankiškai studijavo biubliotekoje įvairią literatūrą, įvairius straipsnius, konferencijų pranešimus apie VANDENĮ. Ir pats ėmė taikyti savo praktiniame darbe su ligoniais. Ir rezultatai buvo kolosalūs. Visi logoniai pasveikdavo nuo įvairiuasių ligų vien tik vadovaudamiesi daktaro Batmanghelidžo metodika gydydamiesi VIEN TIK VANDENIU.
FAREIDUNAS BATMANGHELIDŽAS iš Anglijos persikėlė į JAV.
JIS atrado naują paradigmą medicinoje - o būtent tai, jog ligų priežastis yra ne uždegimai, ne peršalimai, ne infekcijos, bet NUOLATINIS VANDENS TRŪKUMAS ORGANIZME, KAS IR SUGRIAUNA ORGANIZMO ATSPARUMĄ BET KOKIMS LIGOMS. Jis taip pat nustatė dešimčių tūkstančių ligonių patyrimų dėka, kurie jam rašė laiškus, pasakodami apie savo patyrimus, kad sugrąžinus organizmui normalų vandens kiekį, ligos, nepagydomos ligos, kurių negalėjo išgydyti jokie cheminiai vaistai, pačios IŠNYKSTA. Tuo negali patikėti gydantys tuos pacientus daktarai.
Dėl to ir jums, kurie turite daugybę patyrimų su vaistais ir kurie nepatyrėte savo fizinio kūno pagijimo, napatingėkite ir pasinaudokite daktaro Fareiduno Batmanghelidžo gydymo vandeniu metodika. Ir jūs pamatysite, kad tai, kas buvo nepajėgu CHEMIJAI, VANDENIUI VISIŠKAI PAGAL JĖGAS. Ir jūs patirsite gyvenimą be skausmo ir kančios, be viršsvorio ir pergyvenimų, kad galėtumėte tarnauti Tėvui ir Jo kūrinijai.
Daktaro Batmanghelidžo nuostatos dabartinės vaistų pramonės ir medicinos atžvilgiu yra labai griežtos ir juos jis vadina žmogžudžiais-teroristai, nuo kurių rankų kasmet miršta vien tik JAV daugiau kaip šimtas tūkstančių niekuo nekaltų žmonių, kurie labai skrupulingai vartoja vaistus pagal tų pačių vadinamųjų daktarų išrašytus receptus. Tai nusikaltėliai, o ne gydytojai. Ir jis atvirai išreiškia savo mintį, kad tam nepasipirešina ir pačių Jungtinių Valstijų vyriausybė. JIs pats mėgino kreiptis į savo kolegas daktarus, bet jie blokavo ir ignoravo jo pranešimus, paremtus nuostbiais rezultatais ir be jokių vaistų panaudojimo. Ir dėl to, kad jam visi keliai buvo užblokuoti per savo gildiją, dėl to jis kreipėsi tiesiogiai į pacientus savo knygų forma, pareikšdamas, kad jo tikslas, kad visa žmonija turi teisę gyventi sveikai, o ne kentėti, kai nuo jų yra slepiama informacija, kaip gi apsisaugoti nuo tiek esančių ligų, o susirgus, kaip pagyti, kad neišsunktų paskutinio cento. Ir savo knygas jis paskyre Kūrėjui.
Aš jo knygas skaičiau rusiškai. Jos išleistos 2005 metais Minske.
1."VODA DLIA ZDOROVJA" ("WATER: FOR HEALTH, FOR HEALING, FOR LIFE"
2."VY NE BOLNY, U VAS ŽAŽDA" (YOU'RE NOT SICK YOU'RE THIRSTY!")
3. "VODA ISCELIAJET, LEKARSTVA UBIVAJUT" ("WATER CURES, DRUGS KILL")
Ypač rekomenduoju pirmąją knygą, kurioje yra aprašoma daugelio ligų susiformavimo mechanizmas ir jo gydymo vandeniu procesas ir kas ir kodėl ir kaip vyksta organizme.
Antroji knyga - tai iš esmės skirta pagijusių ligonių liudijimams, kaip ir nuo ko jie pasveiko.
Dabar trumpai paaiškinsiu daktaro areiduno Batmanghalidžo gydymo vandeniu metodiką, kad net ir negavę jo knygų, galėsite pasinaudoti mano aprašymu.
Žmogaus organizmą sudaro 75% vandens ( ypač tai suprantama kodėl taip yra, skaičiusiems Urantijos Knygą, iš kurios sužinojome, kad gyvybės plazma buvo įterpta į druskingą vandenyno vandenį, ir dabar lygiai tokios pačios druskingos koncentracijos druskingas tirpalas skalauja kiekvieną gyvą mūsų ląstelę), o smegenyse vandens yra 85%.
Ląstelės viduje vandens yra 66%. Dėl to, kad jos išrorėje yra daugiau vandens negu viduje, tai jis ir gali su krauju dėl didesnio spaudimo patekti į ląstelę per ląstelių membranose esančias mikroskopines skylutes. Iš ląstelės vanduo su nuodingais toksinai yra pašalinamas per plaučius iškvepiant, su šlapimu, ir per odą prakaituojant. Net ir miego metu, nors oda gali ir nebūti nuo prakaito drėgna. Kada iškvepiame, tai irgi nematome išeinančio vandens, išskyrus tuo metu, kada būna šaltas oras, kai iš burnos veržiasi garai. Taigi, per parą organizmas pašalina apie du-tris litrus vandens, prikalusomai nuo gyvenimo intensyvumo. Streso metu, net dirbant prie kompiuterio, jo bus pašalinama daugiau negu ramiai vaikščiojant parke. Vanduo neatsistato. JO reikia papildyti kasdien. Medicina klaidingia tvirtina, kad užtenka vartoti atitinkamą kiekį bet kokių skysčių, ir organizmas iš jų pasiims vandenį. Daktaras Batmaghelidžas tą akivaizdžiai paneigia ir savo praktika tvirtai pagrindė, jog būtinas ne bet koks skystis, bet TIK VANDUO. Vanduo ne tik ištirpina įvairias medžiagas, bet ir pats, kaip atskiras ir savarankiškas komponentas dalyvauja medžiagų apykaitoja. Beje, Sai Baba sako, kad būtina gerti VANDENĮ, KURIO SUBTILIOJI DALIS SUTEIKIA GYVYBINĘ ENERGIJĄ KŪNUI, O GRUBIOJI DALIS YRA PAŠALINAMA ŠLAPIMO PAVIDALU.
Šalia vandens BŪTINA VARTOTI JŪROS DRUSKĄ. VIEN TIK VANDENS NEUŽTENKA.
Kiek reikia vartoti kasdien jūros druskos ir vandens?
Vandens per dieną reikia išgerti tiek, kad jis sudarytų kiekvienam kūno svorio kilogramui po 30 MILILITRŲ. Sakykim, jeigu žmogus sveria 80 kg., tai per dieną reikės išgerti apie du litrus keturis šimtus mililitrų vandens. Ir jūros druskos reikės apie 4 gramus, t.y. maždaug šaukštelį. Ir tie žmonės, kurie vadobaujasi daktarų nurodymais, kad druska kenkia inkstams, jie patys sau kenkia mityba be druskos. Druska BŪTINA. JI NEKENKIA JOKIEMS INKSTAMS.
Druską geriausia ištirpinti vandenyje, nors esant astmos priepuoliams, galima išgėrus porą-trejetą stiklinių vandens, žiupsnelį jūros druskos užberti tiesiai ant liežuvio. Ir priepuolis praeis.
Gerti vandenį reikia esant tuščiam skrandžiui. Dėl to tik atsikėlus ryte, paskalaukite burną, o tada išgerkite porą stiklinių vandens su kokiu penktadaliu šaukštelio jūros druskos. Gerkite vandenį 20-30 minučių iki valgio ir 2,5 valandos po valgio, kada maistas jau suvirškintas, kad vanduo netrukdytų virškinimo procesui. O tarp valgymų, galite gerti, kiek norite. Taip, kad per dieną teks išgerti po 10-15 stiklinių gryno vandens. Galite gerti vandenį ir iš krano. Tik palaikykite jį įpylę į puodą valandą ar porą, kad išgaruotų chloras.
Jeigu išgėrete arbatos, juodos ar žalios, kavos, alaus, vyno, ar kito alkoholio, tai vandens turėsite išgerti lygiai tiek pat papildomai, nes tie gėrimai vandenį šalina iš organizmo, o ne suteikia.
Nelaukite tol, kol pradės troškinti. Kada jau jaučiate troškulį, tai orgnizmui jau seniai trūksta vandens. O kada jo yra stygius, tai šarminė ląstelės aplinka virsta į rūgštinę, kuri sukelia vėžį.
Žodžiu, studijuokite Fareiduno Batmanghalidžo knygas ir gerkite vandenį, kad kūnas būtų sveikas, ir jums būtų visos galimybės tarnauti Tėvui tarnaujant kūrinijai.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2006-03-21 15:45:20

Komentarai

Mielieji, kadangi mūsų fizinis kūnas yra Tėvo ŠVENTOVĖ materialiu pavidalu, nes jame gyvena JO dvasia, MINTIES DERINTOJAS, tai mes turime savo kūną PUOSELĖTI, kad jis VISADA būtų SVEIKAS geriems darbams daryti iš meilės ir laisva valia.
O kad jis būtų sveikas, ši tema - VANDENS VARTOJIMAS KASDIEN - turi būti visiems jums prieinama bent jau pirmame Forumo puslapyje, nes iki Forumo pačių seniausių puslapių retas kuris beskaito.
Būtent dėl to šitą, jau seną, temą vėl iškėlaiu į viršų.
VARTOKITE, KASDIEN, VANDENĮ IR JŪROS DRUSKĄ, O KODĖL IR KAIP AŠ BŪTENT IR PAAIŠKINAU PAČIOS TEMOS PATEIKIME.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-02-14 20:50:06



turėjo būti - Dalia dukrai

papildymas
2006-07-11 18:03:37



Niekas čia nieko nesmerkia. Bet ir neaukština. Tu laisvas žmogus - rinktis gyvenimą kokio nori. Jei jautiesi laiminga, tai ir tvarkoj. Kame problemos ? Aš asmeniškai laiminga jaučiuosi bendraudama su panašiais žmonėmis labai nuoširdžiai arba žaismingai, kai supranti vienas kitą iš pusės žodžio ar ir išvis be žodžių - tiesiog jauti, ką mąsto, jaučia...

Dalia
2006-07-11 18:02:35



Mieloji, Donio žodžai teisingi-tiesiai į širdį...
Dievas mus apdovanojo laisva valia, galim net savarankiškai nuspręsti pasitraukti iš šio gyvenimo, bet jei tikėjimas apsaugotų nuo mirties, visa žmonija, su retomis išimtimis, taptų nemirtinga.
Nuoširdžiai patariu-perskaityk 48 dokumentą "Morontinis gyvenimas" ir Algimanto pasakojimą Forume apie mūsų sielos brolio Juozo laidotuves.
Netektis visada labai sunki, nuo jos išgyvenimo gydo tik laikas ir tikėjimas. Savo tėtį Tu dar susitiksi, pažinsi jį, bendrausi, tik tai jau bus kitokioje kokybėje. Stiprybės Tau ir neprarask tikėjimo.


Dukrai Laima (Vilnius)
2006-07-11 16:30:40



Ne visi zmones supranta, o tuo labiau gali pasakyti ar jie laimingi. O kas ta laime is viso? Laime - gyventi, laime - myleti ir buti mylimam ir dar daug galima butu vardinti. O ka, jei ko nors truksta, ta jau zmogus - nelaimingas. Kiekvienas laime suvokia savaip ir savaip yra laimingas. Artimo zmogaus gali paklausti, tik ar jis sugebes atsakyti. Tuo artumo nenustatysi. Nemanau, kad kiekvienas gali spresti apie zmogaus dvasia - kokia ji, o tuo labiau ja abejoti. Vieni tik gime jaucia dvasini rysi, o kiti per gyvenima nespeja jo uzmegzti ir atvirai kalbetis, ar tai smerktina? Iki tobulumo dar l.toli...

dukra Daliai
2006-07-11 15:53:14



Aciu. Prarasdamas daug ka atrandi.

dukra Doniui
2006-07-11 15:55:01



su savimi...


2006-07-11 14:52:54



ne mintį dėstau - šnekuosi.


2006-07-11 14:37:23



o aš ... tai ... kodėl .... gera bus .... bet nesupras
Rašyk visus žodžius , jei mintį dėstai , o ne kas dvidešimtą :)

aš tau mums jiems
2006-07-11 14:27:41



o tėvas ir taip, ir taip su savais pliusais, minusais... kol mes dar žemėje... tikaš tai jau ne ... :)))))

aš tau
2006-07-11 14:16:13




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal