Forumas: temos peržiūra
Ar įtikėjusiajam visos pareigos, profesijos, ir darbai yra tinkami, kad ir toliau, net ir dorai, jose dirbtų?
Ar įtikėjusiajam visos pareigos, profesijos, ir darbai yra tinkami, kad ir toliau dorai jose dirbtų ir aprūpintų save? Jeigu taip, tai kodėl? Jeigu ne, tai kaip cia iseitu, kad kai kur doram negalima islikti?
Algimantas
2006-05-24 18:06:40
Komentarai
manau,kad doru galima išlikti išėjus iš bet kokio darbo ir dirbant uoliai tik su šaukštuGalėtojas
2006-05-25 11:25:36
Manau, kad doru galima išlikti tik išėjus iš tokio darbo ,kuris kenkia visuomenei . Tai ir ginklų gamyba ir prekyba, narkotikai , rūkalai, alkoholis. Ir tikrai tokių profesijų ir darbų galima išvardinti tikrai nemažai, kad ir dirbti mėsininku ar tos mėsinės direktorium. Bet čia vėl klausimas, sakykim tenka dirbti pardavėju ,kur tenka pardavinėti ir duoną ir alkoholį. Ar įtikėjusiam tokie klausimai iškiltų, kaip dabar iškyla man. Manau, kad tikrai ne ir jis pasielgtų natūraliai išmintingai ir teisingai. Tai ką daryti? Belieka vienas keliasi- įtikėti.
rimantas ( Kaunas )
2006-05-25 11:21:03
tik viešpats peša teisią naudą iš visur, taigi žmogau, neišsigaski dieviškų problemų, verčiau gi neįsisirgti žmogiškuoju plepumu, mylėk ir tiek; taigi ir nesprok iš juoko, kai taip rimtai tau stumdosi prie rojaus vartų...
nesistumdyk
2006-05-25 06:05:14
ideja gera, bet reikia jausti kokioje situacijoje kas dera, siuo atveju jauciu kad trumpai pasakyta mintis sudaro dar daugiau problemu negu atnesa naudos.
Vaidas
2006-05-25 00:07:34
talento sesuo -destymo trumpumas
Vaidui
2006-05-24 23:14:17
Stebiu kad jusu kalbejima palengvintu atvirumas, kaip ir pradzioje, jei nebutu pasigyrimo "mokate tai daryti? aš moku" ir dar lyginimosi su kitais, o tik informacijos suteikimas jei jau moki, nieko is to nesiekiant. Dar butu optimaliau jei vienu komentaru butu issakoma daugiau, o ne atskirais komentarais kas 10minuciu. Kai nuolat kalbiesi su zmogumi sakiniais, tai pazysti zmogu vienaip, o kai tas zmogus paraso ilga teksta ir placiai isdesto mintis, tada labiau eina ji ir jo mintį suvokti.
Beje, taip juokingai :D bet ka galetu reiksti galingas vyras? labai sujuokino. Kaip is kokio filmo ten aktorius rimtu veidu taip butu pasakes. As kartais susiduriu su zmonemis kurie kalba daugiau uz mane ir sunku buna isiterpti ir ka pasakyti, atrodo kad jie tik nori issipasakoti, o kitas zmogus nerupi, na bent su vienu tokiu buvau susitikes kur daug pasakojo. O kitais atvejais ilgas minties destymas yra reikalingas tikriausiai kad teisingai perteikti turima mintį.
Vaidas
2006-05-24 23:05:35
Atsiprasau bet man neiseis tolau diskutuoti,nes nemoku uzuominom bendrauti,retai rasau nes man dar toli iki forumo dalyviu gal iseis Moletuose,gyvai.Iki.
Laima
2006-05-24 22:37:23
Atsiprasau bet man neiseis tolau diskutuoti,nes nemoku uzuominom bendrauti,retai rasau nes man dar toli iki forumo dalyviu gal iseis Moletuose,gyvai.Iki.
Laima
2006-05-24 22:37:23
todėl ir nesupratote, kad vadovaujatės vien tik teisingais principais, o realiame gyvenime pasitaiko šis tas daugiau, reikia dar mokėt pabūt žveju talentingu, kad sužvejot daugiau žmonių, ar tikras esate, kad mokate tai daryti? aš moku
mokantis
2006-05-24 22:09:08
Nelabai supratau ,koks traukinys nuvaziavo?Darbas ir amatas labai skirtingi dalykai,o kurybini ikvepima reikia jausti visur ir viskame nes tai ir yra ieskojimas.
Laima
2006-05-24 22:02:55
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Informacija atspausdinta iš interneto svetainės www.urantija.lt.