Forumas: temos peržiūra
Ar įtikėjusiajam visos pareigos, profesijos, ir darbai yra tinkami, kad ir toliau, net ir dorai, jose dirbtų?
Ar įtikėjusiajam visos pareigos, profesijos, ir darbai yra tinkami, kad ir toliau dorai jose dirbtų ir aprūpintų save? Jeigu taip, tai kodėl? Jeigu ne, tai kaip cia iseitu, kad kai kur doram negalima islikti?
Algimantas
2006-05-24 18:06:40
Komentarai
tu Laimute labai gera, labai geros intencijos, bet siūlau nelikti statistine kirpėja, nes skonis gyvenimo juntamas tik tų, kuriems darbas ne amatas, bet kūrybinis įkvėpimas yra, o tokie čia nesiblaško, bijau, kad jūsų traukinys nuvažiavo jau...pagalvok
2006-05-24 21:51:36
Labai gera tema,nes galiu is savo patirties parasyti,kaip ieskojau darbo.Per savo ieskojimus atradau paprasta tiesa,kad visi zmones turi ivaldyti koki nors amata kuris nestu uzdarbi ir priklausytu nuo asmens gabumu,valios ir noro uzdirbti.Man tai buvo atradymas ir as tai padariau mokausi kirpejos amato ir visada uzdirbsiu seimai,galesiu bendrauti su zmonemis ir jiems suteikti dziaugsmo padarius juos "graziais".Is mokslu sugriztu laiminga,tenka kirpti ir senukus ir vaikus ,per bendravima matau gyvenima ir gaunu pinigeli kuris parodo mano sugebejimus.Visiems sekmes.
Laima
2006-05-24 21:41:03
Taip atrodo pasaulis po 55 metų Pasaulio Banko ir Tarptautinio Valiutos Fondo "naudingų" paslaugų:
· Vienas milijardas bedarbių;
· Beveik milijardas beraščių;
· 4,3 milijardo žmonių uždirba mažiau nei 2 JAV dolerius per dieną;
· 300 mln. vaikų ir 50 mln. suaugusių vergauja (XX amžiuje !!!);
· šimtai milijonų žmonių kenčia, badauja ir miršta nuo bado ar nesunkiai išgydomų ligų;
· Pietinėje Azijoje kas antras vaikas kenčia nuo neprivalgymo, Afrikoje – kas trečias;
· Trijų turtingiausių pasaulio žmonių turtai didesni nei 48 pasaulio šalių bendras vidaus produktas (BVP);
· 32 turtingiausių žmonių turtai viršija Pietryčių Azijos turtą;
· 84 turtingiausi žmonės turi daugiau turto negu visa Kinija su jos 1,3 mlrd. Gyventojų;
· 200 turtingiausių žmonių pajamos didesnės negu 41% pasaulio šalių gyventojų.
“Jėzus pasakė savo mokinimas: aš užtikrinu jus, kad turtuoliams bus labai sunku pasiekti Dangaus karalystę. Aš kartoju: turtuoliui daug sunkiau pasiekti dievo karalystę, nei kupranugariui pralįsti pro adatos skylutę” (pagal Matą, 19, 23-24).
gera profesija
2006-05-24 18:41:36
[turtuoliai] pasnekove <gera profesija>, del to posakio, pasakysiu ir paaiskinsiu dar bendresni posakį "Kas turi daug tures dar daugiau, kas turi mazai tures dar maziau" - esme ne tiek kiek zmogus turi, o kiek jam atrodo kad jis turi. Jei jam 500Lt i menesi mazai, jis ir toki darba praras. Jei kazkam 150Lt i menesi stipendija daug, tures ir dar daugiau pajamu. Ir apie turtuoli, kalbama ne apie jo turimus turtus, o apie prisirisima prie ju.
Vaidas
2006-05-24 19:34:21
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Informacija atspausdinta iš interneto svetainės www.urantija.lt.