Forumas: temos peržiūra
Jėzus sakė savo apaštalams, kad reikia saugotis ne to, kas patenka į burną, bet kas iš jos išeina. Kaip šitą, labai gilią, mintį reikėtų suprasti?
Jėzus savo apaštalus mokė, kad reikia saugotis ne to, kas patenka į burną, bet kas išeina iš jos. Kaip šitą, labai gillią, mintį reikėtų suprasti?
Algimantas
2006-05-25 16:19:17
Komentarai
be to, jūs negražiai pasielgėte su manimi, ir aš laukčiau atsiprašymo labai nuoširdaus...jums
2006-05-26 09:17:34
ak kaip jūs mane varginate, kaip jūs mane narvuojate kartais, aš jums sakau, be manęs blaškysitės po dangų ir nė viena netūps jums į delnus, rankomis ne kalbomis gaudosi lengviausiai, jeigu kurią paliečiu, nė viena man neištrūksta, kartą teko trejetą metų kantriai atkentėti, ir sugavau, ne vieną o iš karto kelias, dabar jos nuolankiai žvelgia man į akis ir patarnauja, tai viešpaties galia, ir jokių nei religinių nei pasaulėžiūrinių konfliktų, na nereikia primygtinai aiškintis religinių dalykų, pati meilė veda, ir kai reikia, atrandamas Kristus ar kitas kuris, tai ne mūsų tai dievo reikalas, na būkim paprastais žmonėmis ir tuomet gerais viešpaties laidininkais, ak kaip noriu, kad paliktumėte mane ramybėj, dieve padėk...
Rami
2006-05-26 09:07:24
Algimantai,visa ši tavo lyrika tik ir liks lyrika,iš kurios kas nors gal ir pelnosi.Ar buvai gavęs į kaktą beisbolo lazda ? Bepigu čia nekaltoms avelėms pasakas sekti.Siūlyčiau persikelti į pataisos koloniją ir ten pabandyti pasekti urantines pasakas .Aišku,prieš tai užsidėjus šalmą.Romantinis idealizmas atskiestas fantaziniu religingumu niekuo nesiskiria nuo vaiko muilo burbulų pūtimo.Jie gražūs ,lengvi ,skrenda,bet papūtus vėjui sprogsta .Labas rytas Algimantai ,kelkimės ir dirbkime ką nors konkrečiau.
Vedėjui
2006-05-26 08:31:19
Mielieji, NĖRA KITŲ žodžių. Yra tik šitie nuoširdžiai sakomi jums skirti žpdžiai. Tai, kad jūs trokštate kitokių žodžių tik rodo, kiek jus sulaužė aplinka, kad nuoširdais ir paprasto žodžio nebegalite suprasti, pajausti nuoširdžių sielos virpesių. Bet tam ir yra šitas Forumas sumanytas, kad jame jūs galėtumėte atsikvėpti nuo DEMAGOJINĖS JUS KAMUOJANČIOS APLINKOS. Tada, kada vis dažniau patys pamąstysite, o dėl ko iš viso yra toks Forumas, kodėl šitie jūsų sielos broliai ir seserys nori DOROS IR TYROS APLINKOS. Jūs norite tokios gražesnės ir draugiškesnės aplinkos TAIP PAT, tik dar bijote prisipažinti, net giliai širdyje. Jūs nenorite gyventi baimėje dėl savęs, dėl savo tėvų, brolių, seserų, ir t.t., jeigu juos, aišku mylite, kad jiems ko blogo neatsitiktų, o lygiai taip pat bijote, kad ir jums ko nors blogo neatsitiktų, kad kas nors nenuskriaustų, kad nenuskriautų jūsų merginos, kurią mylite, kad jūsų siela ir kūnas nekentėtų dėl streso, nelaimių, ligų, ir pan. Jūs lygiai taip norite, kad jums sektųsi gyvenime. Bet sėkmės priklauso tik nuo JŪSŲ NORO DAUGIAU PAŽINTI APLINKĄ I RVISĄ KŪRINIJĄ. Kada ją daugiau pažinsite, tada pamatysite, kad ji yra DRAUGIŠKA. VISA KŪRINIJA, VISATA, YRA DRAUGIŠKA. TIK JOS NEPAŽĮSTANT ATRODO, KAD TAIP NĖRA. Dėl to ir jūsų smagios ir energingos širdys labai reikallingos, kad pradėtų spindėti vaiskia Tėvo šviesa ir spinduliuoti Jo meile. O tada aplink jus nušvis ir kiti- jūsų draugai, tėvai, kaimynai, nes pradėsite su jais visiškai kitiap bendrauti. Mūsų visų laukia MILŽINIŠKI IR GALINGIAUSI DARBAI DVASINANT IR ŠVIEVSINANT APLINKĄ, VADUOJANT ŽMONES IŠ NIŪRIOS APLINKOS, KURIOJE TIEK DAUG BAIMĖS IR SKAUSMO, KANČIOS IR NEŽINOMYBĖS. O juk būtent mes ir nešime Tėvo meilę ir ramybę savo gyvenimu.
Dėl to mielieji kviečiu jus visus, tokius nuostabiai šaunius apmąstyti mano žodžius. Lygiai taip pat pakvieskite ir savo draugus, pažįstamus, kad ir jie pradėtų skaityti Urantijos Knygą mūsų svetainėje. O ir Forume kad dalyvautų. Mielieji, aš jus labai myliu ir kviečiu visus tapti DVASINIAIS MOKYTOJAIS VIESIEMS TIEMS, KURIE NUOŠIRDŽIAI IEŠKO DVASINĖS ŠVIESOS. O kad galėtumėte tapti dvasiniais mokytojais, jums reikės įdėti pastangų keičiant save į dar geresnius. Bet be pastangų nebūna pasiekimų ir pasikeitimų.
Žinokit, Lietuvos laukia nuostabus dvasinio švyturio PASAULIUI vaidmuo. Aš jus mielieji, nuoširdžiai kviečiu šitame pasiruošimo procese dalyvauti. Būtent mūsų pastangų dėka ims keistis gyvenimas Lietuvoje. Melą pakeis TIESA, neapykantą - MEILĖ, savanaudiškumą - TARNAVIMAS VISIEMS. Nelikit nuošalyje nuo Tėvo mums suteiktų darbų. Be mūsų šitų darbų Jis nedarys, nes jie ir numatyti MUMS, KAD PASIRAITOJĘ RANKOVES PRADĖTUME RAVĖTI LIETUVOS DVASINIUOSE LAUKUOSE TIEK DAU SUŽĖLUSIŲ PIKTŽOLIŲ, KAD NEPASAKYTUME TAIP, KAIP PASAKĖ ŠITO EILĖRAŠČIO HEROJUS: (eilėraštis angklų kalba, todėl aš tik atpasakosiu jo mintį, kiek išeis arčiau originalo)
Tiesos ieškotojas, žingsniuodamas keliu, pamatė
jį pilną pilną dilgėlių žalių.
Tada jis ištarė mintyse sau ramiai:
"Na taip, seniai matyti niekas nėjo šiuo keliu."
Ir vos tik žengė žingsnį jis pirmyn,
kai kiekviena piktžolė pavirto prieš jį peiliu.
"Na, taip, be abejo, yra juk ir kitų tiesos kelių..."
Algimantas
2006-05-25 22:35:15
Taip, mielieji, didis yra žmogus, sugebantis savo liežuvį suvaldyti, kad jis nelaidytų nepadorios kalbos žodžių. Dėl to ir yra tiek nedaug didžių žmonių, nors ūgiu išaugusių ir vaikinų i rmerginų yra milijonai. Bet aš tikiu, kad būtent Lietuvoje, ir tarp jaunimo, sklaisis būtent tas doras, vaiskus, ir ryškus žodis, kuris patrauks ir kitus į gėrio ir doros kelią su Tėvu, atrastu kiekvieno iš mūsų viduje.
Algimantas
2006-05-25 17:42:41
na Algimantai, jūs absoliučiai teisus, bet reikia kitais žodžiais apie tai, na nepykit skamda demagogiškai, o demagogijom aš nejautrus, nei tarybinėm, nei šiuolaikinėm
nejautrus
2006-05-25 17:46:32
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Informacija atspausdinta iš interneto svetainės www.urantija.lt.