Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Nauji puslapiai mūsų svetainėje - GARSO įrašai - GYVŲJŲ PAMALDŲ VILNIUJE IR KAUNE, ir Urantijos grupės užsiėmimai Vilniuje.

Du nauji puslapiai mūsų svetainėje - GARSO įrašai - GYVŲJŲ PAMALDŲ VILNIUJE IR KAUNE, ir Urantijos grupės užsiėmimai Vilniuje, kur aš mokau urantus, kaip analizuoti URANTIJOS KNYGĄ GILUMINE prasme, ko nedaro niekas pasaulyje.
Kadangi šie įrašai daromi ne profesionalia technika, tai jų kokybė nebus labai aukšto lygio. Tačiau net ir tokia jums pateikiama medžiaga PADĖS JUMS PATIRTI, KAS GI YRA GYVOSIOS PAMALDOS, KUO JOS PRANOKSTA RITUALINES IR TUO PAČIU PADĖS IR JUMS ATSIVERTI ROJAUS TREJYBEI SAVAIS ŽODŽIAIS, SAVOMIS MINTIMIS, IR ATEIS TOJI AKIMIRKA, KADA JŪS IR PATYS PRABILSITE SAVO BALSU, JO DAUGIAU NEBEBIJODAMI, KAD JIS TIKRAI GALI GARSIAI TARTI SAVO MALDĄ, IR NET ROJAUS TREJYBĘ GARBINTI GARSIAI.

Tai pat jums padės suvokti, KOKS GI YRA GILUMINIS URANTIJOS KNYGOS STUDIJAVIMAS..

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2012-08-24 14:52:52

Komentarai

Mielieji, jau yra įkelti garso įrašai iš gyvųjų pamaldų Rojaus Trjeybės-AŠ ESU Gyvosios Šventovės, nuo 2023 07 29 iki 2023 08 12 dienos.

Linkiu prasmingo klausymosi ir šviesos kupinų mokymų įsisavinimo, klausant atverta širdimi, su Kūrėjo meile, išmintimi ir kantrybe!

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2023-08-16 11:38:29



Mielieji, dėl tam tikrų aplinkybių negalėsiu įkelti garso įrašų iš Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvosios Šventovės 2 savaites, pradedant nuo šio savaitgalio. Todėl siūlau žiūrėti ir klausytis mūsų dvasinio mokytojo Algimanto pamokomųjų žodžių per Youtube kanalą "Gyvasis kelias", kuriuos įkelia Evaldas. O taip pat galite skaityti išrašytus pamokomuosius žodžius mūsų svetainės forume, kuriuos išrašo ir įkelia Violeta iš Ukmergės, Daiva iš Panevėžio ir Vita iš Kauno.⠀
Kai tik galėsiu, įkelsiu visus ir jus informuosiu.⠀

Šviesaus savaitgalio kartu su Kūrėju!

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2023-07-29 12:11:22



Brangieji,
Mūsų svetainėje urantija.lt kairėje, meniu pusėje,yra patalpintas naujas puslapis – „ Jėzaus ir Kūrėjo kitų vaikų mokymai“, esantis iš karto po „Rojaus Trejybės Asmenų – Aš ESU mokymų“ puslapio.
Tame naujajame puslapyje šiuo metu jau yra įkelta dalis Jėzaus, mūsų Nebadono Vietinės Visatos Šeimininko Sūnaus Kūrėjo mokymų, o taip pat ir kitų asmenybių mokymų.
Netrukus bus įkelti ir kiti mūsų svetainėje esantys,šių asmenybių, mokymai.
Gera skaityti ir prisiminti šiuos mokymus.
Su meile, Violeta

VioletaP
2023-07-16 17:10:04



Mielieji, turiu jums gerą žinią - pagaliau pavyko sutvarkyti tą programą su Sauliaus pagalba, todėl visi garso įrašai iš gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvosios šventovės Romainiuose, Kaune ir Pakalniuose jau yra įkelti.

Prasmingo jums klausymosi, mokymosi, su Kūrėjo - Rojaus Trejybės-AŠ ESU meile, ir iš meilės visų labui!

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2023-05-25 11:58:14



Mielieji, kol kas negaliu įkelti į mūsų svetainę garso įrašų iš gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvojoje Šventovėje, nes kažkodėl neveikia ta programa, su kuria įkeliu įrašus mūsų serverį, o jau po to jie patenka į svetainę. Nežinau kas atsitiko, bet gal prireiks laiko išsiaiškinti. Tikiuosi pavyks išspręsti šitą situaciją, nes mano kompiuteris jau senas ir gali būti, kad kažkas stringa.

Kantrybės ir meilės su Kūrėju!

Jurgita
2023-05-19 13:29:49



Brangieji,
mūsų svetainėje jau patalpinti spalio 29 ir 30 dienos garso įrašai iš gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvosios Šventovės Romainiuose.
Violetos iš Žaslių pagalbos dėka yra įrašytas rugsėjo 24 dienos Algimanto pamokomasis žodis iš gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvosios Šventovės Romainiuose, kurio mes visi negirdėjome per Skype dėl techninių kliūčių. Aš sutvarkiau, kad dabar galite pilnai klausytis rugsėjo 24 dienos gyvąsias pamaldas kartu su Algimanto pamokomuoju žodžiu, kurio iki tol ten nebuvo. Taip pat visi norintys galite pažiūrėti ir pamatyti šitos dienos Algimanto pamokomąjį žodį video formatu per Youtube (pavadinimu 295.2022 09 24):

https://www.youtube.com/watch?v=39MLz62CCRI

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2022-11-04 18:21:08



Brangieji,
su Kūrėjo, Daivos bei Evaldo pagalba pavyko ištraukti spalio 16 dienos garso įrašus iš sugedusio Daivos diktofono, ir jie jau patalpinti mūsų svetainėje. Taigi, galite klausytis gyvųjų pamaldų įrašų iš Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvosios Šventovės Kaune.
Kūrėjas visada suteikia pagalbą reikiamu metu ir tada, kada labai reikia!

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2022-10-24 21:07:00



Brangieji,
yra įkelti praėjusio šeštadienio spalio 15 dienos garso įrašai iš gyvųjų pamaldų Romainiuose, tačiau sekmadienio - spalio 16 dienos garso įrašų iš gyvųjų pamaldų Kaune nėra galimybės šiuo metu įkelti, nes sugedo Daivos diktofonas, ir neaišku, ar iš viso bus galimybė įkelti tos dienos gyvųjų pamaldų garso įrašus. Taigi liks tuomet tik galimybė pamatyti spalio 16 dienos Algimanto pamokomąjį žodį video formatu, kai tik bus įkeltas į Youtube kanalą.
Jeigu bus kažkokie pakitimai, aš jus informuosiu. Gražios dienos su Kūrėju!

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2022-10-20 07:34:57



Brangieji, informuoju jus, kad jau yra įkelti garso įrašai iš gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvosios Šventovės, išskyrus praėjusio savaitgalio garso įrašus. Juos ketinu sutvarkyti ir įkelti artimiausiu metu.

Linkiu visiems klausytis šių garso įrašų atverta širdimi, kartu su Kūrėju!

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2022-03-14 22:23:29



Brangieji, šiuo metu dėl techninių kliūčių nėra galimybės įkelti garso įrašų iš gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvosios Šventovės, nes tvarkomas mūsų svetainės serveris.
Tačiau galite skaityti jau išrašytus ir įkeltus Algimanto pamokomuosius žodžius iš gyvųjų pamaldų.

Kai tik viską pavyks sutvarkyti, aš jus informuosiu! Linkiu jums gerovės kartu su Kūrėju!

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2022-03-04 11:14:29




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal