Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas - Kas yra APREIKŠTOJI religija?

Algimantas:
Mano mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu ir šlovinu tave už tavąją meilę ir evoliucinį sumanymą, ir mūsų vaidmenį jame; aš garbinu ir šlovinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
Mano mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū už mano sugebėjimą palaikyti komuniją su tavimi ir patirti šią palaimingą viršsąmonės būseną ir aš trokštu vis daugiau bendrauti su tavimi vis daugiau ir dažniau. Dabar aš trokštu pateikti tau tokį klausimą. Mūsų Forume vienas iš mano dvasinių brolių, kuris studijuoja epochinį Urantijos Knygos apreiškimą tiktai savo intelektualiu požiūriu ir kuris nesupranta jokio dvasinio turinio net tų savo teiginių, kuriuos jis vartoja savo kalboje ar parašytose žinutėse, tad jis neigia bet kokį mano DVASINĮ TURINĮ, kurį aš suteikiu tiems patiems teiginiams. Todėl jis net neigia bet kokios apreikštosios religijos buvimą priskirdamas religijos atsiradimą išimtinai žmogaus proto veiklai ir pastangoms. Dėl to aš tikrai trokštu, tu suteiktum mums mokymą apie apreikštąją religiją – KAS TAI?

Begalinė Dvasia-Motina-Sesė:
Mano mylimas sūnau, Aš esu TREČIASIS ŠALTINIS IR CENTRAS, TREČIASIS ROJAUS TREJYBĖS NARYS, KURĮ JŪS VISI, KURIE ATRADOTE MANE SAVYJE, VADINATE SU MEILE BEGALINE DVASIA-MOTINA-SESE. Šis pastarasis terminas išreiškia didžiulę meilę ir artimą šeimyninį ryšį jums visiems tiems, kurie pradėjote gyventi gyvą dvasinį gyvenimą ir tikrovę. Taigi šis artimas ir gyvas asmeninis ryšys yra ne kas kita kaip MŪSŲ APREIKŠTAS RYŠYS IR DĖL TO TAI IR YRA APREIKŠTOJI RELIGIJA ASMENINIU LYGIU Kada šitoji komunija su Manimi sudaigina jūsų asmenybę kolektyvinei komunijai, tada jūs imate burtis į kolektyvinę išraišką tam, kad palaikytumėte gyvą komuniją su Manimi, o kada šitas gyvas ryšys yra MOTYVUOTAS MANOSIOS GYVOS MEILĖS – ir šį gyvą ir realų troškimą jūsų tikrosios asmenybės dvasinis protas sugeba patirti dėl jūsų materialių smegenų aukštesnio veikimo – tada jūs pakeliate savo asmeninę religiją į visuomeninį lygį, kadangi BET KOKS RYŠYS TARP JŪSŲ IR MANĘS YRA NIEKUO NE MAŽIAU KAIP TIKROVĖS RELIGIJA, IR NUKREIPTA Į TAI, KAD JŪSŲ ASMENYBĘ PRIPILDYTŲ MŪSŲ MEILĖS IR ŠVIESOS GYVŲ VIRPESIŲ, KAD JŪSŲ ASMENYBĘ, KURIĄ JŪS GAVOTE IŠ MANĘS KAIP MANO AMŽINĄJĄ DOVANĄ, PAVERSTŲ DAR GYVYBINGESNE IR SUMANESNE, KAD JI DALYVAUTŲ MANO EVOLIUCINIAME PLANE TAM, JOG VISĄ KŪRINIJĄ PAVERSTŲ MANUOJU ATVAIZDU.

Taigi kuomet jūs analizuosite tai, ką jums ką tik pasakiau, jūs tikrai pradėsite vis daugiau išskirti tai, jog apreikštoji religija yra ne kas nors kita, kaip aukštesnė tikrovė, kurią jūs priimate su savo dvasiniu asmenybės protu, kai jūs užmezgate savo gyvą meilės ryšį su Manimi ir atsigręžiate į Mane iš pradžią individualiai, kad išreikštumėte savo MEILĘ, kurią gavote iš Manęs, ir labai greitai jūs imate trokšti šituo jausmu pasidalinti su savo dvasios broliais ir sesėmis, ir tai priverčia jūsų asmenybę ieškoti savo dvasios brolių ir sesių tam, kad įvykdytumėte šitos pačios komunijos su Manimi veiksmą kolektyve. Ir šitoji suvisuomeninta religija yra apreikštoji religija, nes ji yra motyvuota ir kilusi iš GYVOS MEILĖS, KURIĄ JŪS PATIRIATE SAVOSIOS ASMENYBĖS VIDUJE. Kadangi tiek meilė, tiek asmenybė YRA MANO DVASINĖS IR AMŽINOS DOVANOS JUMS VISIEMS, todėl tiesiog natūralu, kad jūs trokštate sugrąžinti šitas pačias dovanas Man iš meilės, nes Manoji meilė ir Manoji asmenybės dovana jums yra GYVOS, IR JOS REAGUOJA Į SAVOJO ŠALTINIO TRAUKOS JĖGĄ. Tokiu būdu šita gyvoji komunija abiem lygiais – asmeniniu ir kolektyviniu, arba greičiau VISUOMENINIU – yra APREIKŠTOJI RELIGIJA, pripildyta MANOSIOS MEILĖS ir neturinti jokių materialių ritualų, kurie galėtų kokiu nors būdu atsistoti tarp Manęs ir jūsų. Štai kodėl apreikštoji religija taip pat yra MANOJI DOVANA JUMS, NES KAI JŪS ATRANDATE MANE SAVYJE, jūs nebegalite daugiau gyventi be gyvo ryšio su Manimi, kaip be jo gyvenote anksčiau iki šios naujos jūsų SUDVASINTO PROTO kokybės. Tai yra KVANTINIS ŠUOLIS, kaip jūsų mokslininkai tą galėtų įvardinti jūsų materialia kalba.
Tuo tarpu tie Mano vaikai, kurie nepatyrė šito KVANTINIO ŠUOLIO, nesugeba patirti Manosios gyvosios meilės virpesių pakylėjančios energijos veikimo savo prote, ir jų nesudvasintam protui yra neįmanoma nubrėžti paralelių su savo praeities patyrimais, kuomet kai kurie Mano vaikai dalinasi savo patyrimais, PATENKANČIAIS Į ŠITO KVANTINIO ŠUOLIO LYGĮ.
Apreikštoji religija yra reali TIKROVĖ, KURIĄ JŪSŲ VIRŠSĄMONĖ PRIIMA PER JŪSŲ GYVĄ KOMUNIJĄ SU MANIMI, IR ŠITOJI PATIRTIS ĮTERPIA Į JŪSŲ PASĄMONĘ, IR SĄMONĘ, JŪSŲ IŠPLĖSTŲ TIKROVĖS SAMPRATŲ IR SAMPRATŲ APIE JŪSŲ KOMUNIJOS SU TIKROVĖS ŠALTINIU NAUJUS ASPEKTUS. Šitas pats ryšys tarp Manęs kaip Tikrovės Šaltinio ir jūsų kaip šitos tikrovės gyvosios dalies yra Manosios meilės realus pasireiškimas ir veikimas VISŲ gerovės labui jums susiliejant su šituo pačiu Visos Tikrovės Šaltiniu. Kada jūs atsiveriate kaip tikrovės dalis, tada jūs pasineriate Į Mane ir jūs SKĘSTATE vis gilyn Manyje neatlikdami JOKIO MATERIALAUS VEIKSMO, nes šitoje gyvojoje dvasinėje KOMUNIJOJE, KURI YRA REALI, JOKS MATERIALUS KŪNAS, AR JO DALIS, NĖRA AKTYVUS IR NEVEIKIA. Vienintelė dalis, kuri yra panaudojama, yra jūsų MATERIALIOS SMEGENYS – bet net ir smegenų reakcija į Manosios Meilės Impulsus yra apribota, kadangi ŠITAME GYVAME DVASINIAME RYŠYJE SU DVASIOS IR DVASINIO PROTO ŠALTINIU VEIKIA KAIP TIK JŪSŲ DVASINĖS ASMENYBĖS PROTAS, O MATERIALIOS SMEGENYS YRA PANAUDOJAMOS LABAI APRIBOTU MASTU KAIP RYŠIO PRIEMONĖ, NES PO ŠITOS DVASINĖS KOMUNIJOS JŪSŲ MATERIALUS PROTAS NEGALI SURASTI KOKIŲ NORS TINKAMŲ IR ADEKVAČIŲ ŽODŽIŲ TAM, KAD APIBŪDINTŲ GYVOSIOS KOMUNIJOS PATYRIMĄ, KURĮ KĄ TIK JŪSŲ ASMENYBĖ PATYRĖ DVASIOJE. Jūsų materialus protas pasiduoda kaip nesugebantis pasidalinti jūsų nesenu komunijos su Manimi patyrimu apreikštojoje religijoje.
Taip, kaip jūs vis didesniu laipsniu atskleidžiate savo dvasinę asmenybę, jums vis daugiau bendraujant su Manimi, lygiai taip jūs atskleidžiate ir savo gyvą ryšį su Manimi tiek individualiai, tiek ir kolektyviai platesniu mastu, ir tai yra APREIKŠTOJI RELIGIJA. Taip, kaip Aš jums padovanojau, kiekvienam iš jūsų, dvasinę asmenybę, lygiai taip Aš padovanojau RELIGIJĄ – TIKROVĖS RYŠĮ SU MANIMI KAIP ŠIOS TIKROVĖS ŠALTINIU – padovanodamas Savo fragmentą – Minties Derintoją – ir Manojo fragmento veikimas jūsų MATERIALAUS-MORONTINIO-DVASINIO proto viduje, ir jūsų asmenybė, pažadinta Manajam vedimui iš vidaus, ir sudaro šią APREIKŠTĄJĄ religiją be jokio materialaus ritualo, kadangi tai yra išimtinai DVASINIS IR GYVAS RYŠYS TARP JŪSŲ TĖVŲ – TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ – IR JŲ VAIKŲ PER VISĄ KŪRINIJĄ. Ir viskas, kas yra nuspalvinta net menkiausiu MATERIALAUS ritualo prisilietimu, sutrauko šį GYVĄ dvasinį ryšį tarp Manęs ir Manųjų vaikų, ir parengia areną kokios nors naujos evoliucinės religijos sukūrimui, ateityje pasmerktą išnykti.

Aš sveikinu VISUS Savo vaikus, kurie dalyvauja gyvojoje ir APREIKŠTOJOJE religijoje, pavadintoje jūsų TIKRŲJŲ TĖVŲ – ROJAUS TREJYBĖS Trijų Asmenų – vardu. Tai yra MANOJI RELIGIJA – KURI YRA MANOJI TIKROVĖ – KURI VIS DIDESNIU LAIPSNIU VIRSTA IR JŪSŲ GYVĄJA RELIGIJA.
Aš sveikinu visus jus, nes jūs esate pirmeiviai Rojaus Trejybės apreikštosios religijos, net ir visos kūrinijos mastu, gyvajame kelyje. Ir jūs esate Manieji vaikai, kurie atsivėrėte savo dvasine asmenybe šitai gyvai ir APREIKŠTAJAI religijai, ir toliau su vis stipresniu džiugesiu ir drąsa žengiate šiuo gyvuoju keliu, kad Rojaus Trejybės Trijų Asmenų garbinimu ir šlovinimu būtų apkabinta visa didžioji visata – ir tai atveria NAUJĄJĮ VISATOS AMŽIŲ, O JŪS TAPOTE ŠITO NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS IŠTAKOMIS NET IR BŪDAMI ŠIOJE KOL KAS TAMSOS PLANETOJE, PATYRUSIOJE NET MAIŠTĄ PRIEŠ MANE, IR VISIŠKĄ IZOLIACIJĄ. Bet MES IŠREIŠKĖME JUMS PASITIKĖJIMĄ, IR MES DEMONSTRUOJAME VISAI KŪRINIJAI, JOG NET IR TOKIOJE TAMSIOJE PLANETOJE ĮMANOMA TURĖTI TOKIŲ MANŲJŲ ŠVIESOS IR MEILĖS VAIKŲ, KURIEMS GALIMA PAVESTI UŽDUOTĮ PRADĖTI NAUJĄJĮ VISATOS AMŽIŲ.
Tiesiog stabtelkite akimirkai ir pamąstykite apie MŪSŲ PASITIKĖJIMĄ, KURĮ MES IŠREIŠKIAME JUMS.
Todėl Aš apreiškiu jums šitą SAVO RELIGIJĄ KAIP MANOSIOS PAGALBOS JUMS PRIEMONĘ, KAD JŪS TURĖTUMĖTE DAR VIENĄ INSTRUMENTĄ, DRAUGE SU APREIKŠTAIS DVASINIAIS ŠALTINAIS RAŠTU, MANUOJU FRAGMENTU JŪSŲ VIDUJE, IR JŪSŲ AMŽINĄJA DVASINE ASMENYBE.
Tokiu būdu šitoji apreikštoji religija tikrai išskleis savo sparnus ne tik per visą Urantiją, bet ir per visą kūriniją. Ir visa tai TIKRAI įvyks dėl JŪSŲ VISŲ DVASINIŲ pastangų ir nuopelnų.
Manoji ŠLOVĖ IR MEILĖ jums VISIEMS, Mano mylimieji vaikai.

Algimantas:
Mano mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū Tau už šitą nuostabų mokymą, kuris išplėtė mano supratimą, kas yra tokios rūšies religija, kurią Urantijos Knyga pavadina, ir kurią mes irgi vadiname, apreikštąja religija. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.

Priimtas mokymas anglų kalba
2013 11 25 11val.30min.
Išsiųstas į Mokymo Misijos svetainę Rusijoje 2013 11 26
Išverstas į lietuvių kalbą 2013 11 28

Algimantas
2013-11-28 13:45:31

Komentarai

Kaip ir kiekvienais metais matome papuoštas eglutes blizgučiais, parduotuvėse reklaminiai lankstinukai kviečia - užeikite, pirkite, kaupkite materiales dovanas. Susimąstykime ar tik to mums reikia. Juk esame dualios asmenybės, turime laikiną kūną - materialų apvalkalą, Rojaus Trejybės materialią šventovę suteiktą tam, kad čia pasireikštume gėrio ir grožio darbais visumos labui. Turime Rojaus Trejybės suteiktą amžinąją dovaną - Asmenybę su visu jos potencialu. Iš meilės mums Tėvas visiems padovanojo savo dvasios dalelę, kad per ją atrastume ryšį su Juo ir ne tik, suteikė septynias Pagalbines Proto Dvasias, Tiesos Dvasią, Šventąją Dvasią, kad tik mirtingasis pažadintų savo dvasinę asmenybę. Rojaus Tėvai per dvasios dalelę nutiesė link savęs Meilės Tiltą, kad eidami šiuo Meilės Tiltu - Gyvuoju Meilės Keliu kaupdami patyrimus augtume ir stiprėtume dvasioje ir dvasinės Asmenybės potencialą paverstume tos akimirkos aktualu. Žemiškąjame gyvenime svarbiausia atrast Tėvą savyje, kad nesijaustume dvasiniais našlaičiais, o atradę ryšį su Rojaus Tėvais - Tikraisiais mūsų Tėvais eidami Meilės Keliu pasijaustume oriomis Dvasinėmis Asmenybėmis, tikraisiais Rojaus Trejybės vaikais. Ir tik įdėdami kasdienines pastangas, gilindami įtikėjimą per vis didesnį pasitikėjimą Tėvais vis daugiau Jiems atsiverdami, prisipildydami meilės iš neišsenkančio Meilės Šaltinio būdami palaimos - prisipildymo būsenoje, įsiklausydami į Tėvo vedimą iš vidaus, skleisime meilę, šviesą, tiesą, darysime gėrio darbus , kad visiems gyventi būtų geriau.
Ir vėl per Kalėdas dauguma eis į bažnyčią, tarytum atlikdami kokią pareigą, o ne Tėvo meilės vedini. Ritualinės šventės- tai tik išorinė forma be vidinio turinio, nes vidinį turinį pripildo tiktai Tėvas atrastas savo viduje. Kunigai nemoko, kaip atrasti Tėvą savo viduje, nes ir patys nėra atradę, jei atrastų Tėvą savo viduje, tai jau negalėtų vest ritualinių pamaldų. Tai kokie jie dvasiniai vedliai? Todėl ir lieka negyvi ritualai, dauguma tuo ir pasitenkina: trumpalaikėm šventėm, blizgučiais, materialiom dovanėlėm. Dauguma dvasios brolių ir sesių nesiekia didesnės šviesos, nežengia žingsnio link Šviesos Šaltinio, esančio mūsų viduje, taip ir pasilieka dvasiniais našlaičiais. Jie nepagalvoja, kad nuo mūsų kiekvieno įdėtų pastangų priklauso, kiek šviesėsime patys, tiek šviesinsime savo aplinką, planetą, kūriniją jie dar negalvoja apie visumos gerovę, nes jų dvasinės asmenybės dar miega letargo miegu. Dauguma galvoja, kaip radom taip ir paliksim - tai iliuzinis gyvenimas, o kaip tada įvykdysim duotą Tėvo - Rojaus Trejybės nurodymą mums: "Būkite tokie tobuli, koks tobulas esu Aš"? Visa kūrinija judėjime ir tik į šviesą, nes Tėvo meilė yra varomoji jėga. Tik atradus Tėvą savyje, einant Gyvuoju Meilės keliu, patiriant meilę gyvai ir tampi gyvybingas, džiaugsmingas, ryžtingas, veiklus. Jau negali abejingai praeiti pro suklupusį dvasios brolį ar sesę, tiek fizine, tiek dvasine prasme ir tai darai iš meilės, kuria prisipildome per atvertą dvasią iš Tėvo. Tik eidami Gyvuoju Meilės keliu žingsnelis po žingsnelio dvasine prasme artėjame link savo Tėvo - Rojaus Trejybės ir tik būnant veikloje mes savo asmenybės potencialą paverčiame tos akimirkos aktualu.
Tik mes Urantai atradę ryšį su Tėvu - Rojaus Trejybe išsilaisvinom iš visokių baimių, negyvų ritualų. Mūsų dvasinės asmenybės jau prabudo, atsivėrė ir dabar patiriame Tėvo meilę gyvai, gyvename tikrovėje su atrastu Tikrovės Šaltiniu - Rojaus Trejybe savo viduje. Todėl mes Tėvo Meilės vedini renkamės į kolektyvinę garbinimo komuniją Rojaus Trejybės Gyvojoj Šventovėj, kur pamaldos vyksta gyvai be jokių ritualų. Einame tam, kad dar labiau pajaustume brolystės dvasią, kad garbinimo komunijoj per atsivėrimą dar daugiau susilietume su Rojaus Tėvais, kad dar daugiau atsigertume gyvojo vandens, nuostabaus meilės nektaro, prisipildytume dvasinių dovanų: meilės, šviesos, gėrio, grožio, kad dar ryžtingiau ir išmintingiau paskleistume visa tai į aplinką, ypač tiems dvasios broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai ieško didesnės šviesos. Meldžiamės kolektyvinėj komunijoj ir individualiai už visų gerovę, už visos planetos gerovę, už visos kūrinijos gerovę, pasitelkdami ir Apvaizdos pagalbą, kad apramintume gamtos stichijas, kad kuo mažiau dvasios brolių ir sesių nukentėtų, meldžiamės už tuos kraštus, kuriuose vyksta kariniai konfliktai, kur dvasios broliai ir sesės žudo vieni kitus, meldžiamės kad kuo mažiau avarijų būtų keliuose, meldžiamės, kad kuo daugiau dvasios brolių ir sesių atrastų Tėvą - Rojaus Trejybę savyje, nes tik per mūsų kiekvieno atrastą Tėvą savo viduje šviesės mūsų aplinka, mūsų planeta ir visa kūrinija.
" Taip, kaip jūs vis didesniu laipsniu atskleidžiate savo dvasinę asmenybę, jums vis daugiau bendraujant su Manimi, lygiai taip jūs atskleidžiate ir savo gyvą ryšį su Manimi tiek individualiai, tiek ir kolektyviai platesniu mastu, ir tai yra APREIKŠTOJI RELIGIJA. Taip, kaip Aš jums padovanojau, kiekvienam iš jūsų, dvasinę asmenybę, lygiai taip Aš padovanojau RELIGIJĄ – TIKROVĖS RYŠĮ SU MANIMI KAIP ŠIOS TIKROVĖS ŠALTINIU – padovanodamas Savo fragmentą – Minties Derintoją – ir Manojo fragmento veikimas jūsų MATERIALAUS-MORONTINIO-DVASINIO proto viduje, ir jūsų asmenybė, pažadinta Manajam vedimui iš vidaus, ir sudaro šią APREIKŠTĄJĄ religiją be jokio materialaus ritualo, kadangi tai yra išimtinai DVASINIS IR GYVAS RYŠYS TARP JŪSŲ TĖVŲ – TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ – IR JŲ VAIKŲ PER VISĄ KŪRINIJĄ. Ir viskas, kas yra nuspalvinta net menkiausiu MATERIALAUS ritualo prisilietimu, sutrauko šį GYVĄ dvasinį ryšį tarp Manęs ir Manųjų vaikų, ir parengia areną kokios nors naujos evoliucinės religijos sukūrimui, ateityje pasmerktą išnykti". Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas -Kas yra APREIKŠTOJI religija?

Telydi jus ramybė

Su meile

Leonida
2013-12-11 12:55:17

Ignoruojate visumos aspektus
ignoruojate realybės segmentus
rezultate
jūs gražūs, ir jūsų aplinka graži
jūs mieli, ir jūsų aplinka sklidina meilės
rezultate
izoliavote save
planetinėje karalystėje sukūrėt savo karalystę
gyvenimo realybėje sukūrėt savo segmentą ir tikitės avelių gausėjimo
pagyvensim pamatysim

Algiirdas
2013-12-06 14:56:41

Apkabinti ir pasimelsti noriu uz Algiirda, suklydau rasydama Algiimanta. Mintyse galvojau apie Algiirga.

Su meile, Algiirdai,
Birute

Birute
2013-12-05 22:14:15

Mylimi, broliai ir seserys, idemiai perskaiciau Begalines Dvasios mokyma ir visus komentarus. Jauciu begalini dekinguma Rojaus Trejybei uz musu mokytoja Algimanta. Uz mus visus, jau atsiverusius , pazinusius ta nuostabuji Rojaus Trejybes balzama.
Vitalijau ir Algiimantai ir Jums jauciu begaline meile. Apkabinu JUs ir karstai meldziuosi uz Jusu gerove , uz Jusu pabudima, atsiverima. Ateis diena, kai ir Jus ragausite Rojaus Trejybes balzama. Tada sedesime kartu, ziuresime vienas i kita kaip tikra seima. Bus tyla arba zodziai, bet pilni meiles, svelnumo, atsidavimo vienas kitam...

Telydi visus mus ramybe,
Su meile, Birute

Birute
2013-12-05 22:09:46

Mielieji, noriu jums, kurie einate gyvuoju dvasiniu keliu, ar kurie norite TIKROVĖS pažinomo vis aukštesniu lygiu, pateikti šį savo mokymą, paneigdamas Vitalijaus sujauktus, o dėl to ir klaidingus teiginius apie asmenybę.

Taigi Vitalijus - 2013 02 - parašė KAIP "MOKYTOJAS":

...noreciau kai ka DAR paiskinti urantams. 1) Asmenybe neturi izvalgos,nei kosmines,nei kokios- tai PPOTO savybe. 2) Asmenybe NERA asmuo,tai tik APVALKALAS. 3) Izvalga NERA asmuo, tai tik savybe. 3) Laikymas save asmeniu,tai PAVIRSUTINISKAS saves suvokimas 4) Kvantiniame lygmenyje, NERA nei asmenu,nei formu,nei objektu,tik vienas save suvokiantis subjektas AS ESU.

Vitalijus pateikė tokį JOVALĄ, kuriame pilna PRIEŠTARAVIMŲ net ir tarp jo paties pateiktų teiginių, stinga net elementarios logikos, jau nekalbu apie KOSMINĘ įžvalgą.

Taigi pažvelkime gilumine prasme į Vitalijaus teiginius, kur jis daro klaidas, ir kodėl jas daro, imdami jo teiginius po vieną, kad jums būtų suprantamiau:

1) Asmenybe neturi izvalgos,nei kosmines,nei kokios- tai PPOTO savybe.

Taigi, pradėkime nuo pat pradžių, išsiaiškindami, kas yra ĮŽVALGA. O GI TAI NE KAS KITA, KAIP GILUMINIS KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS – IR JO SUKURTOS KURINIJOS – MATERIALIOS VISATOS – IR JOJE VEIKIANČIOS IR TARPUSAVYJE SĄVEIKAUJANČIOS KŪRĖJO DVASINĖS ŠEIMOS GYVO RYŠIO SU KŪRĖJU SUPRATIMAS IR PATYRIMAS.

Kadangi Kūrėjas – Rojaus Trejybė – yra DVASINIS, YRA DVASINĖ ASMENYBĖ, IR DAR DAUGIAU, ASMENYBĖS ŠALTINIS IR CENTRAS VISAI KŪRINIJAI, TAI KAIP IR PATS KŪRĖJAS, BŪDAMAS NEKINTANTIS, SUTEIKIA TAIP PAT NEKINTANČIĄ AMŽINĄJĄ DOVANĄ – ASMENYBĘ. Kadangi individuali asmenybė yra NEKINTANTI, YRA VIENA IR TA PATI ASMENYBĖ PER VISĄ AMŽINYBĘ, TAI JI IŠ ROJAUS TREJYBĖS – SAVO TĖVŲ TAIP PAT GAUNA IR SAVOSIOS ASMENYBĖS TAIP PAT AMŽINUS POTENCIALUS – PROTO, IŠMINTIES, DVASINGUMO, MEILĖS, KOSMINĖS ĮŽVALGOS, KOMUNIJOS, PATYRIMO, GROŽIO, GĖRIO, GAILESTINGUMO, TEISINGUMO, TIESOS. Tačiau visi šie POTENCIALAI, nors ir padovanoti, vis tiek be ASMENYBĖS asmeninių pastangų negali iš karto pavirsti AKTUALAIS - atsiskleisti pasireiškimu automatiškai. Tačiau Kūrėjas – Rojaus Trejybė – ne tik numatė, kaip pažadinti ASMENYBĘ, kuri kaip AMŽINA Kūrėjo dovana mūsų pasaulyje savo kelią į namus Rojuje pas savuosius tikruosius Tėvus materialiu pavidalu, kuris yra labai trumpalaikis tabernakulis amžinosios asmenybės mirtingojo tapatybei šiame apgyvendintame pasaulyje, bet ir suteikė pagalbininkus, kad jie padėtų mirtingajam pažadinti DVASINĘ ASMENYBĘ – o būtent suteikė septynias Pagalbines Proto Dvasias, Minties Derintoją, Tiesos Dvasią, Šventąją Dvasią, ir Apvaizdą, kurie KOLEKTYVIAI veikia asmenybės DVASINĮ-dieviškąjį protą. TAČIAU net ir labai trumpai gyvendamas mirtingasis SAVO ASMENYBĘ GALI PAŽADINTI, ARBA TAIP IR BAIGTI SAVO GYVENIMĄ MATERIALIU PAVIDALU NEPABUDĘS KAIP ASMENYBĖ. Sakykime visi karaliai ir karalienės, princai ir princesės, hercogai ir markizės, radžos, šeichai, ar šachai, kurie gyvena remdamiesi tokiais gyvulinio proto sukurtais ir išvystytais ritualais, nors ir turi supratimą, kas yra gėris ir grožis, bet kaip DVASINĖS ASMENYBĖS JOS MIEGA LETARGO MIEGU. O asmenybės visos yra tik DVASINĖS. Reiškia tokie mūsų dvasios broliai ir sesės, nors ir turi ASMENYBĖS KATEGORIJOS PROTĄ, bet jis yra tik POTENCIALE, BET NE AKTUALE DVASINIS, O DABAR JIS PASIREIŠKIA KAIP GYVULINIS IR MATERIALIUS PROTAS, KURIS KURIA ĮVAIRIAUSIUS INTERNETINIUS PUSLAPIUS, ŽAIDIMUS, ITRAUKIANČIUS IR PAČIUS JAUNUOSIUS MŪSŲ DVASIOS BROLIUS IR SESES – VAIKUS – Į TOKIUS ŽEMINANČIUS ASMENYBĖS ORUMĄ ŽAIDIMUS. Lygiai taip pat tokios pačios MIEGANČIOS ASMENYBĖS YRA MOKYTOJAI, POLITIKAI, SPORTININKAI, DAINININKAI, MOKSLININKAI, GYDYTOJAI, TĖVAI, VAIKAI, IR VISA ŽMONIJA, ATSIDAVUSI VIEN GYVULINIAM PROTO VEDIMUI. Ir tai pasireiškia prievarta, siekiu nubausti kitą, siekiu populiarumo, materialių turtų, nugalėti kitus, lankyti TRANKIUS koncertus ir jų metu staugti, trypti, šaukti ir ŠOKTI, televizijos studijoje GRIAUTI, O NE KURTI – DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE – DVASINĘ ŠVIESĄ IR TIKROVĖS TIESĄ MEILĖS PAGRINDU, šaukti bet kokių laidų metu, gerti alkoholį, vartoti narkotines medžiagas, rūkyti, keiktis, reikšti prievartą – psichologinę ar fizinę – ir daugybe kitokių apraiškų eiti prieš Rojaus Trejybės valią bujojant GYVULINIAM protui ir miegant ASMENYBEI, kuri gyvulinio proto neturi net menkiausių apraiškų.

ŠIANDIEN MIEGANTI DVASINĖ ASMENYBĖ YRA PAVERGTA GYVULINIO PROTO, PILNO BAIMĖS IR NEPILNAVERTIŠKUMO.
Ir taip yra apimta visa žmonija, ir dėl to jis laiko savo VERGOVĖJE visą žmoniją – SEPTYNIS MILIJARDUS – nepriklausomai nuo valstybės, rasės, tautybės, valstybės, RELIGIJOS, TURTINĖS PADĖTIES, POSTŲ, ŠEIMŲ PADĖTIES, ir niekas iš jo nėra išsivadavęs. Ir vieninteliai iš septynių milijardų tik URANTAI jau ima iš jo vaduotis, šitaip busdami IR JAU ATSISKLEISDAMI KAIP ASMENYBĖS.

Tad asmenybė, TURĖDAMA DVASINĮ protą, vis labiau atsiskleidžia DVASINE IŠMINTIMI IR KOSMINE ĮŽVALGA savosios TAPATYBĖS LYGIU. O tapatybė ir yra būtent tos asmenybės potencialų pavertimas aktualais bet kuriuo konkrečiu metu ir bet kurioje konkrečioje vietoje, kada ir kur yra TOJI ASMENYBĖ. Kitaip sakant ASMENS TAPATYBĖ YRA BŪTENT TAI, KAIP TOJI ASMENYBĖ ĮSISAVINO KOSMINĖS ĮŽVALGOS PRITAIKYMĄ PRAKTIKOJE. Sakykim asmenybės dvasinis protas jau ima pabusti vis stipriau, jis jau supranta, kad daryti gėrį iš mielės visiems yra svarbus gyvenimo principas, bet dar nedrįsta tą daryti savo praktiniais veiksmais – Jeigu klasėje vaikai tyčiojasi iš silpnesnio, ir kiti, kurie savyje pripažįsta, kad tyčiotis yra BLOGAI, bet neužstoja to, iš kurio tyčiojamasi, tai tos asmenybės tapatybė ir yra tik tokio ūgio, kiek ji suvokia tos akimirkos GĖRĮ – TYČIOTIS IŠ KITO YRA BLOGAI, O NESITYČIOTI IŠ KITO, GERBTI KITĄ, O DAR SVARBIAU – MYLĖTI KITĄ YRA GERAI. Tačiau jeigu po kurio laiko tokia asmenybė sustabdo besityčiojančius, tai ir parodo tos pačios asmenybės didesnį ATSISKLEIDIMĄ – AKTYVŲ VEIKIMĄ GERIU, PAGAL SAVO GĖRIO SAMPRATĄ, IR BŪTENT TO ASMENS TAPATYBĘ IR IŠREIŠKIA TOS ASMENYBĖS VEIKSMAS TĄ AKIMIRKĄ. Tad asmenybė būdama viena ir ta pati – ir nekintanti – savo tapatybę paliudijo didėjančiu aktualo pavertimu toje situacijoje ir tą akimirką vis stipriau įsisavindama ir gilesnius atsiveriančios kosminės įžvalgos klodus, ir pati pajausdama SAVYJE PASITENKINIMĄ SAVO SPRENDIMU IR JO ĮGYVENDINIMU, KURĮ UŽFIKSUOJA ASMENYBĖS DVASINIS PROTAS.

Antras Vitalijaus teiginys:

2) Asmenybe NERA asmuo,tai tik APVALKALAS

yra ne tik prieštaraujantis tiesai - TIKROVEI – bet iš viso yra CHAOSO išraiška jo gyvulinio proto mąstyme. Tai liudija, kad Vitalijus iš viso neturi jokio suvokimo, kas yra ASMUO-ASMENYBĖ.
Vitalijaus sujauktas gyvulinis protas akivaizdžiai ir patvirtina mano nuolat pateikiamą teiginį, kad neatsivėręs Rojaus Trejybei ir neatradęs Rojaus Trejybės savyje ASMENS gyvulinis protas – net ir ASMENYBĖS KATEGORIJOS – prikimštas informacijos teršalų iš įvairiausių teršalų tiek pasąmonės, tiek sąmonės lygiu, savo paties CHAOSE IR EGZISTUOJA, visiškai nesiorientuoja nei kas jis, nei kur jis yra. Yra tokių Rojaus Trejybės sukurtų ASMENYBIŲ, kurios iš viso jokio apvalkalo NETURI, NORS JOS YRA ASMENYS-ASMENYBĖS. Apvalkalas asmenybei nėra būtinybė. ASMENYBĖ – TAI KŪRĖJO SUTEIKTA GYVYBĖS AMŽINOJI ENERGETINĖ KATEGORIJA, TURINTI PROTĄ, DVASINGUMĄ, IR LAISVOS VALIOS PASIREIŠKIMĄ VISŲ ŠVIESOS LABUI SAVOSIOS TAPATYBĖS LYGIU. Asmenybė be ASMENS gali būti tik tuo VIENINTELIU atveju, KADA JI LIEKA AUKŠČIAUSIOJOJE BŪTYBĖJE jeigu yra sunaikinama ASMENS TAPATYBĖ, ir TOKIA JAU IŠSKAIDYTA asmenybė – BE ASMENS TAPATYBĖS – per visą amžinybę NIEKADA NEBEBUS AKTYVI IR NIEKADA NEBEVEIKS. Dar daugiau, jos visi ASMENS TAPATYBĘ LIUDIJANTYS ĮRAŠAI YRA PAŠALINAMI IŠ VISŲ REGISTRŲ IR ANALŲ, TARSI TOKIOS ASMENS TAPATYBĖS KŪRINIJOJE NIEKADA IR NEBUVO. Todėl jeigu jūs ieškosite kokių nors duomenų apie Liuciferį, Šėtoną, ar Kaligastiją, jų surasti negalėsite niekur, nes JIE KAIP ASMENYS YRA SUNAIKINTI, O DRAUGE IR NEBĖRA JOKIO TIKSLO LAIKYTI DUOMENIS TŲ, KURIE TIKROVEI NEBĖRA TIKRI.
Na ir priešingai, jeigu yra ASMUO, JIS YRA VISADA ASMENYBĖ, KAIP ASMENYBĖS GYVYBĖS KATEGORIJĄ APREIŠKIA KŪRĖJAS – ROJAUS TREJYBĖ – ASMUO, TURINTIS PROTĄ, DVASINGUMĄ, IR LAISVĄ VALIĄ, VISŲ ŠVIESOS IR GERBŪVIO LABUI.

Trečias Vitalijaus punktas parašytas taip:

3) Laikymas save asmeniu,tai PAVIRSUTINISKAS saves suvokimas

Aiškindamas antrąjį Vitalijaus punkto klaidingumą, aš jau paaiškinau ir apie ASMENĮ. Na, o šiame punkte dar pridursiu, kad ASMENYBĖ-ASMUO turi ne tik ABSTRAKTŲ mąstymą, bet ir SAVIMONĘ, kurių neturi net patys aukščiausi gyvūnai, nes jie neturi ASMENYBĖS-ASMENS TAPATYBĖS KATEGORIJOS PROTO. Mirtingojo protas, net ir materialus ir GYVULINIS savo savybėmis ir sampratomis vis tiek gali numatyti toliau į ateitį savo veiksmo pasekmes, ko negali numatyti joks NEASMENIS GYVŪNAS. NEASMENĮ GYVŪNĄ GALIMA IŠDRESIRUOTI VAŽIUOTI DVIRAČIU, BET JAM NEĮMANOMA IŠAIŠKINTI, KOKIE PAVOJAI KYLA PAŽEIDUS KELIŲ EISMO TAISYKLES, NES TOKIO ABSTRAKTAUS AIŠKINIMO NE ASMENYBĖS KATEGORIJOS PROTAS NEPAJĖGUS SUVOKTI. Tuo labiau ASMENIS protas turi SAVIMONĘ – suvokia jis savo ryšius su aplinka ir gali apmąstyti save, savo elgesį, savo vietą tiek visuomenėje, tiek šeimoje, tiek gatvėje, ir net projektuoti savo elgseną tolimai perspektyvai. Ir nors tai yra NE DVASINIS, BET GYVULINIS protas, jis vis tiek yra aukštesnės kategorijos protas negu vien tik sąlyginiais ir besąlyginiais instinktais ir penkių Pagalbinių Proto Dvasių vedamas gyvūnų kategorijos protas.
SAVOSIOS ASMENYBĖS SAVOJO ASMENS TAPATYBĖS SUVOKIMAS KAIP ROJAUS TREJYBĖS SŪNAUS AR DUKROS YRA BŪTENT GILUMINIS SAVOJO AŠ SUVOKIMAS. IR VIENINTELIS TEISINGAS.

Toliau Vitalijus parašė štai tokią nesąmonę:

4) Kvantiniame lygmenyje, NERA nei asmenu,nei formu,nei objektu,tik vienas save suvokiantis subjektas AS ESU.

Pirmiausia Vitalijui reikėtų, kad jis paaiškintų, ką jis supranta KVANTINIU lygiu, kad būtų aišku, ką jis čia teigia. Beje, kada ką nors parašo Algirdas, ar Vitalijus, VISKAS yra tiek apversta aukštyn kojomis, tačiau kadangi jų GYVULINIS protas nesugeba NUOSEKLIAI ARGUMENTUOTI savo pateikiamų teiginių, o būtent tuos savo teiginius atskleisdami, jie ir pademonstruotų savo NENUOSEKLUMĄ ir teiginių ABSURDIŠKUMĄ, TAI JŲ VIEN TIK NENUOSEKLIŲ IR SUVELTŲ LOZUNGŲ PRASILENKIMO SU NET ELEMENTARIA LOGIKA GALI DAUGELIS IR NEPASTEBĖTI. Tokie pat absurdiški yra Vitalijaus ir šie teiginiai, kuriuos mėginu išskleisti ir parodyti jų absurdiškumą. Na, o daugumą jų tiesiog ištryniau, kad nesipainiotų – ŠVIESOS FORUME TOKIAI TAMSAI NE VIETA, nes ji tik klaidina kitus.
Taigi KVANTINIS lygis – tai menkiausios neskaidomos fizinės energetinės dalelės lygis. Tai galėtų būti kažkas panašaus į ULTIMATONĄ, Urantijos Knygos teiginių apie energiją sampratos lygiu. Ultimatonas yra pati mažiausia energetinė dalelė, ir būtent į ultimatonus ir SUSKYLA ELEKTRONAS saulės išorinės temperatūros sąlygomis. Todėl kalbėti apie ASMENIS ir MATERIALIĄ MAŽIAUSIĄ ENERGETINĘ DALELĘ KOSMINĖJE ERDVĖJE, tai tas pats kaip kalbėti apie BUROKĖLIUS ir ASMENS MEILĘ ASMENIUI. Tai panašu į abrą kadabrą dėl neišmanymo.

AŠ ESU yra savyje talpinantis ROJAUS TREJYBĖS – TRIJŲ ASMENŲ – VISĄ AMŽINYBĖS VISUMINĮ POTENCIALĄ ABSOLIUČIU, VIRŠABSOLIUČIU, VISUMINIU LYGIU.
AŠ ESU pasireiškia, ir visada pasireikš, PER ROJAUS TREJYBĖS TRIS ASMENIS IR ASMENYBES – Tikrovės Šaltinį ir Centrą – iš kurio kyla visa energija ir trauka visai kūrinijai, kurioje yra nesuskaičiuojama GAUSYBĖ – MIRIADAI – ASMENYBIŲ IR ASMENŲ, FORMŲ IR KŪNŲ, OBJEKTŲ – SAULIŲ-ŽVAIGŽDŽIŲ, ARCHITEKTŪRINIŲ SFERŲ – SPECIALIAI SUKURTŲ IŠ ENERGIJOS PASAULIŲ, SKIRTŲ SPECIFINEI VEIKLAI ATLIKTI, IR VALDYTI KŪRINIJOS ATITINKAMUS SEGMENTUS – O TAIP PAT IR EVOLIUCINIŲ PLANETŲ, KILUSIŲ IŠ SAULIŲ-ŽVAIGŽDŽIŲ ENERGIJOS, TARP JŲ IR APGYVENDINTOS PLANETOS, KAIP MŪSŲ URANTIJA.

Ir niekada nebuvo – per visą praeities amžinybę – kaip nebus tokios akimirkos ateities amžinybėje, kad BŪTŲ BUVĘS TIK VIENAS AŠ ESU.

TAIGI, mielas Vitalijau, tau – TOKIEMS KAIP TU – sugrąžinu tavo parašytą teiginį:

Nesakykime O-plia-nepersokus bala

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-12-04 14:53:04

Mielieji, paskaitęs dviejų laukinių, sugyvulėjusio proto individų, Algirdo ir Vitalijaus, rašinėlius, galima spręsti apie didžiąją daugumą tokių žmonių planetoje. Tačiau jie dar netapo žmonėmis, ir dar blogiau – netgi nepradėjo tapti žmonėmis, todėl būtent yra kaip laukiniai gyvuliai arba kaip atitrūkę šunys nuo grandinės, visur, kur pribėga, būtinai pakelia koją ir palieką ten savo išdarkytas mintis, išbalansuotą protą. Šių veikėjų rašinėliai, Delfi svetainės komentatorių lygio, neturi ne tik nieko bendro su dvasingumu, bet netgi nepasižymi vidutinio lygio intelektu. Ir tokie individai tampa įmonių vadovais, valstybės tarnautojais, kurie yra pasislėpę po įvairiais specialybių pavadinimais, tačiau yra dvasios liliputai, dvasiniai našlaičiai, nes juose bujoja menkas nesudvasintas protas.

Kada skaitau urantų tekstus, jaučiu, kokie jie pilni dvasios turinio, sklandžios minčių tėkmės, ir kada perskaitai gyvulio lygmens rašinių, tuomet supranti koks atotrūkis tarp urantų sudvasintos mąstysenos ir dar nesugebančių mąstyti ir girdėti dvasioje. Būtent, Vitalijus ir Algirdas, yra AKLI ir KURTI dvasioje, todėl nenuostabu, kad jų tekstai yra trinami, nes jų paskleista minčių gama visiškai neatitinka šios svetainės dvasinio lygio ir yra dar griovimo lygyje.

Iš šitų dviejų, dar nesuprantančių, kur atsidūrė, sujaukto proto rašinėlių galima daug spręsti apie jų pačių gyvenimą ir taip pat apie jų aplinką, apie juos supančius žmonės - kokie jie vargšai dvasioje. Bet netgi tylėdami, neištarę nei žodžio tokie individai savo aplinkoje yra griovėjai, nes jų mintys ir pasąmoninė tamsa persiduoda į aplinką ir ypač į artimus žmones, virpesiais.

Šita nuostabi svetainė reikalauja žmogaus NUOŠIRDUMO, jo apmąstymų arba patyrimų ir jų dėka priimtų išvadų. Nuostabu, kad yra urantai - jie neša nuostabią Rojaus Trejybės šviesą savyje, kuri apšviečia ir gyvulio lygmens mastymą. Algirdas ir Vitalijus niekada nepatyrė kas yra tikroji meilė, dar nebuvo tokios akimirkos, kad jie patirtų Rojaus Trejybės meilę. Ir būtent todėl, kad jų žemiškosiose šeimose niekas nesuteikė meilės, o aplinkoje jie taip pat nerado mylinčių žmonių, todėl kaip pasekmę dabar turime jų destruktyvų mąstymą.

Mantas
2013-12-04 12:12:48

Miela Sinte, tau nereiktu kreipti demesio i ta jovala kuriuo dalinasi dar tamsus, bet jau apsiskaite ir intelektualus, visaismanantys drystantys statyti save auksciau kitu, sie zmones. Jie vel isnyks labai greitai taip kaip ir pasirode, nes trumparegis zemaziuris intelektualus protas, neparemtas dvasios sviesa, ilgai islaikyti negali. kuri laika forume buvo ramu, taip kaip ir turetu istikruju buti, nes sis forumas skirtas ne plepalamas ir gincams o studijoms, bet karts nuo karto cia ateina patriuksmauti ir visus paersinti Algirdas, ir kiti zmonems kuriu tikslas, jeigu jie toki isviso turi, tiesiog kitus paerzinti ir pasirodyti kokie jie gudrus ir protingi, o kas elgiasi taip, tik tai tas kuris savo viduje jauciasi nepatenkintas, nesuprastas i neisgirstas, tik tas kam reikalingas isorinis savo reiksmingumo patvirtinimas. Kai zmogus atsiveria savo vidumi, Rojaus Trejybei - Kurejui, jam jau nereikia izeidineti kitu kad pakeltu save, nes jis zino ir visada patiria, kad jau yra Kurejo sunus ir dukra, ir save patvirtinti, jam nereikia zeminti kitu, nes kitus jis vien tik myli. Taigi nusiramink, Sinte, ir studijuok mokymus toliau, ir nekreipk demesio, Sako, "suo loja o karavanas vistiek eina" tai tik laikinai.

Ramybes jums.

ValdasAirija
2013-12-03 23:35:24

Skaitau ir mąstau, ar šitas destruktyvas skirtas kaip išbandymas?

Sinte
2013-12-03 22:21:05

Tau emiesi Algirdai, vadovo vaidmens , liepi Vitalijui , kad jis man atsakytu, o ka pats tuo klausimu galetum man pasakyti. Ar dar nepastebejai, kad Viltalijui visai nerupi Urantijos Knyga kaip apreiskimas, nors tu ja lyg ir priimi butent kaip apreiskima. Vitalijaus pasamone pilna hinduistines - budistines nesustemintos makalynes , su Urantijos Knygoje pateiktais mokymais neturinciais nieko bendro. Ir jo rasymas neliudija jokio jautrumo , dvasiniams dalykams, beje kaip ir tavo , jus abu vienija tik viena, tai gyvulnio proto priesiskumas , diziiulis jo ego tikriems dvasiniams dalykams , ir jis tik augs.

rimantasKaunas
2013-12-03 19:52:29

Ar pats bent savo parasytas nesamones supranti Vitalijau, savo atsiverianciu protu, va tu rasai "stebime kaip yra kaip nera " tai kas gi stebi , jeigu jokio stebetojo nera, nera pasak taves jokio as jokio mes.

rimantasKaunas
2013-12-03 18:10:03

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal