Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Jezus Kristus - kaip idealaus zmogaus pavyzdys

Pagal Urantijos knyga musu visatos Mykolas atejo i Zeme (Urantija) zmogiskuoju pavidalu ir parode zmonems, kad tokiu dvasiniu aukstumu gali pasiekti kiekvienas mirtingasis zemietis, jei jis atvers savo sirdi musu Tevui.
Niekaip negaliu suprasti, koks is tikruju butu teisingas gyvenimas Urantijoje, juk Jezus Kristus buvo vyras, pasirinkes asketizmo kelia... Zemeje gyvena ir moterys, vaikai, kuriamos seimos...

ingrida
2006-08-19 23:18:35

Komentarai

Snakai, kaip tu nesupranti, savas biznis visada yra svarbiau už kitų, o teisumas- irgi, ypač, jeigu jis Dievo akivaizdoje, o juk kitos apvaizdos net nėra. Augink verčiau dvasinius muskulus ir nereiks kitiems tekančių nosių šluostyti.

pupa
2007-03-12 10:06:14

ar Algimantas nusideda 'kenkdamas' tik sau? Juk tau jis "susiaurinti pasirinkimo galimybių" neturi jokios galimybės, ania?

Gerb.'ui
2007-03-12 09:47:46

Mielieji, begalybės pasaulis yra toks neaprėpiamas, kad nieko nežeisdamas norėčiau pasakyti, kad Kristaus fenomenas palyginus tėra vietinės reikšmės įvykis, taigi, nereikia absoliutizuoti ir žaboti neaprėpiamos aprėpties.
Su meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeile
Snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakas

Snakas
2007-03-12 10:00:53

Oho. Procentaliai didžioji dalis tautiečių į tikrovę žvelgia apdujusiomis nuo Kristaus akimis, tik suvokimas nuo to netampa aiškesnis ir GYVENIMAS aplinkui nuo tokio žiūrėjimo jiems irgi nepasidaro sąmoningesnis.
Fizkult priviet.

Šneka
2007-03-12 09:03:37

Kristaus nebuvo ir nėra tik tam,kuris į viską žvelgia tik materialiomis akimis.
Tačiau net ir visa meterija,kurią mato akys, visa planeta, visa jos GYVYBĖ, yra būtent mūsų Vietinės Visatos, Nebadono, vieno iš dviejų Sutvėrėjų ir Valdovu, (drauge su Vietinės Visatos Motina Dvasia, Nebadonija) mūsų Sūnaus Kūrėjo, kuris turi MYKOLO vardą ir dvasinį rangą, veiklos rezultatas. Būtent jie abu, drauge su Energijos Reguliuotojais, Fiziniais Kontrolieriais, Gyvybės Nešėjais ir organizavo visą VISATOS MATERIJĄ, SAULES-ŽVAIGŽDES IR GYVYBĘ PLANETOSE, TIEK DVASINĘ, TIEK MORONTINĘ,SIELOS, TIEK MATERIALIĄ.
Tačiau absoliuti dauguma šitų dalykų dar nežino, nes nėra susipažinę su Urantijos Knygos apreiškimu.
Tačiau net ir jie yra girdėję apie Jėzų. Tačiau Jėzus iš Nazareto tebuvo tik tris dešimtmečius žmogiškuoju pavidalu,kai tuo tarpu jis milijardus metų valdo savo visatą kaip Sūnus Kūrėjas, Mykolas, drauge su Visatos Motina Dvasia, kuri visą savo visatą yra pažymėjusi savo dvasios, Šventosios Dvasios, grandine. O Sūnus Kūrėjas mums irgi pasiuntė savo atstovą, po savosios misijos užbaigimo kaip Jėzus iš Bazareto. JIs mums atsiuntė savo Tiesos Dvasią. Būtent DĖL JOS VEIKIMO ŽMOGUS TURI DIDESNĮ AR MAŽESNĮ TROŠKIMĄ SIEKTI TIESOS, o ne pats susigalvoja, kas yra TIESA.
Ir visiškai neturi prasmės pats ginčas tų, kurie netiki Jėzaus buvimu, nes jie net nesuvokia apie ką šneka.
Jeigu nebūtų mūsų Sūnaus Kūrėjo, tai nebūtų ir nė vieno iš mūsų. O Jėzaus gyvenimas, tai tik AKIMIRKA ilgalaikėje Sūnaus Kūrėjo tarnystėje, skirta MŪSŲ APŠVIETIMUI IR SUSTIPRINIMUI, KAD ASTIGRĘŽTUME NE Į JĖZŲ, BET Į TĖVĄ, ESANTĮ MŪSŲ VIDUJE IR ATRASTUME JĮ SAVYJE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2007-03-12 08:01:56

Visų pirma Kristaus nebuvo ir nėra. Tai nesavanaudiškumo įvaizdis.

tikras lietuvis
2007-03-12 00:15:41

Išaukštindamas tai, kuo pats tikite ir sumenkindamas (arba nuvertindamas: "Ir visiškai neturi prasmės pats ginčas tų, kurie netiki Jėzaus buvimu, nes jie net nesuvokia apie ką šneka.") tuos, kurie sako, kad tikrovė yra "PATIRIAMA" IR TAI GALI BŪTI LAISVAS IR SĄMONINGAS PASIRINKIMAS, ir visiškai skirtingas nei jūs absoliutinate nepriklausomai nuo to, ką jūs pats tikite, jūs siaurinate pasirinkimo galimybes ir tuo nusidedate.

Gerb.Algimantui
2007-03-12 09:19:49

ALGIMANTAI, esu nepatyręs, o jūs kažkodėl nekomentuojate Gustavo ir panašių komentarų. Gal padėtumėte juos įvertinti ir susigaudyti nebrandžiai sielai.
Su meile ir pagarba.
Seila

Seila
2007-02-04 09:58:22

Miela Seila, nežinau, kuris komentaras yra Gustavo, nes perskaitęs visų savo pasisakymus parašiusių šitoje temoje vardus Gustavo vardo neradau. Dėl to nežinau, kokį komentarą turi galvoje.
Kita vertus, komentuoju tik tuos aspektus, kurie iš tikrųjų gali padėti kitiems giliau pažvelgti į Tėvą, į aplinką.
O esmė yra TĖMA. Pažiūrėk į temą ir pasiskaityk mano pasisakymus konkrečių TEMŲ požiūriu.
Ir taip elgiuosi SĄMONINGAI, kad kitiems būtų galima iš perskaitytos temos ir joje pateiktų nuomonių susidaryti savo požiūrį ta pačia tema. Dėl to mūsų Forumas turi savo turinį. Jis primena knygą.
Galbūt perskaičiusi visas temas, o jų jau apie tris šimtus, surasi ir mano komentavimą ir tavo norima tema. Arba suformuluok konkrečią naują temą, o tada ten ir parašysiu ir savo požiūrį.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2007-02-04 19:52:58

-"Minta info" ,klausome.Kuo galime padėti?
-Norėjau sužinoti Dievo telefoną.
-Koks miestas?
-Jūs manęs nesupratote,man reikia Viešpaties Dievo telefono numerio.
-Gerai,jungiu.
...
-Alio,Visagalis Dievas klauso.pasistenkite trumpai išdėstyti savo prašymą.
-Dieve,čia tikrai tu?
-Jeigu galima ,greičiau,šiandien daug klientų.
-Dieve,kokios Jūs nuomonės apie paskutinius Algimanto pareiškimus?
-O jis kas?
-Kaip ,jūs nežinote Algimanto?
- O čia kur?
-Nu žemėje,jūsų apgyvendintoj.
-Pala,pala ,kokia čia planeta?
-Žemė gi ,Dieve.
-A,tai jūs ten ,iš pakraščio.Pas mane čia galaktikos baigia išsibėgioti,pabandyk viską suspėt sekti.Tai ko nori,sakyk ?
-Algimantas,Jokubėnas,nu.Kokios Jūs nuomonės apie jo nuolatinius pareiškimus.
-O ką jis sako?
-O Jūs ką?Ne Visamatantis?
-Dieve,nu visamatantis,visamatantis.Tik jūsų daug ,o aš vienas,pabandyk visus jus sužiūrėti.Primink man kas jis toks ir ką jis ten šneka ?
-Jis sako ,kad su jumis šnekasi ir kad jis jūsų artimas pažįstamas.
-Tokių pažįstamų pas mane vagonas ir dar vežimas,nenukrypkime ,aš turiu mažai laiko.Man už penkių minučių supernovos sprogimas,viską reik pačiam stebėt,niekam negaliu patikėt ...Tai ką gi leptelėjo tas jūsų pažįstamas?
-Jis sakosi ,kad girdi jūsų balsą ir kad jis esąs Jūsų įgaliotas...
-Dar ko ,och tie fantazuotojai prisižais...
-Dieve,juk Jūs per juos mums apsireiškiate,mokinate mus kaip gyventi ir ką daryti...
-Bijokite Dievo!Nejaugi Man,Visagaliui,kurio veiksmai pilni Dieviškos išminties ,ne visai vistiek ką jūs ten valgote ir ar važinėjate šeštadieniais dviračiu?O tos jūsų maldos?tas pats per tą patį.Kam tas asmenybės kultas?Jūs ką?Manote ,kad aš pats nežinau,kad aš - Viešpats Dievas,Visatos Karalius?Kam man kas penkios minutės apie tai vis priminėti?Kas aš jums?Kim Ir Senas?Kartais net skaudu pagalvoti,kad jūs manote ,jog aš už tokį pigų padlaižiavimą parsiduosiu.
-Tarp kitko,jūs mus sukūrėte ar mes kilome iš bezdžionių?
-Iš bezdžionių,bet su Dievo valia.
-O kaip dėl dinozaurų?Buvo jie ar ne?
- Žinoma buvo!
-O krikščionys sako ,kad ne .Juk jūs sukūrėte pasaulį viso labo tik prieš 5671 metus.
-Teisingai,Viduramžių Karalystės epochoje,Egipte..Žinote,jūs manęs į savo ginčus neįtraukinėkite.Man ir be jūsų darbo iki kaklo.Tai ką dar norėjote?
-Tiek to,iki pasimatymo,Su Dievu.
-Na tada iki pasimatymo.Atleiskit,aš labai užsiėmęs.Čia Šuns žvaigždyne ant mano galvos kažkokie mąstantys padarai pasirodė..Kaip aš vienas su tuo susitvarkysiu...Vienas dievas težino .Jūs ten tikriausiai galvojate esat vieni tokie protingi Visatoje.Tiek to,man laikas,darbų iki kaklo.Jei ką,skambinkit.Linkėjimai visiems mūsiškiams

B
2006-08-27 13:14:36

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal