Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL Ši apreiškimo knyga jums suteiks didesnį žvilgsnį į savo kasdienį gyvenimą su Tėvu.

Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL
Tai apreiškimo knyga, kuri jums, kai kuriems, suteiks didesnį žvilgsnį į savo kasdienį gyvenimą su Tėvu, į daugybę šiandien jus supančių problemų, neatsakytų klausimų.
Šituos Jėzaus mokymus užrašiau per du mėnesius, nuo 2006m. rugsėjo pabaigos iki lapkričio pačios pabaigos. Ir dar beveik mėnuo praėjo, kol skaičiau korektūrą. Stiliaus netaisiau, taip, kaip Jėzaus mokymus priėmiau, taip ir pateikiu jums mūsų svetainėje.
Didžiajai daugumai, tai bus naujų horizontų atvėrimas savo pačių sąmonėje. Dėl to bus apie ką pamąstyti kiekvienam, ir tikuosi net pakeisti savo gyvenseną į dar geresnę negu šiandieninę.
Linkiu jums malonių akimirkų su Jėzaus nauju mokymu ir giluminių pamąstymų savyje. O tada apsisprendimų. Ir tų sprendimų sėkmingo įgyvendinimo su Tėvu visų labui.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2006-12-26 07:48:20

Komentarai

Skaitau "Kristaus Laiškai". Iš pradžių tiek nesitikėjau, bet ten labai teisingai rašo. Norisi kad ir jie būtų lietuvių kalba kadanors, o kolkas bent svarbiausius teiginius norisi pačiam išversti galbūt, ar kokiu sutrumpintu variantu parašyti kas juose kitiems. :)

Vaidas
2007-03-31 20:31:59



aš diktuoju mintis
aš diktuoju eiles
aš tikra paslaptis
kol nerasi manęs
kai atrasi mane
būsiu tavo draugu
panašus į tave
diktam būti smagu

diktas
2007-03-16 19:35:27



mano serafimai
rašo už mane
skrenda kaip petardos
su gera žinia
mano sielos džiaugsmo
niekas neužmuš
tėčio įkvėpimas
ištirpdys ledus

dun dun
2007-03-16 19:30:20



Miela Vyda, viskas yra Tėvo valioje. Tokių lėšų, kad būtų galima išleisti Jėzaus Kristaus knygą KALBU JUMS VĖL šiuo metu neturiu. Dėl to, vienintelė galimybė vis tiek yra žmonėms ją skaityti mūsų svetainėje.
Dabar ją verčiu į anglų kalbą, kad galėtume įdėti ir į mūsų svetainės anglišką variantą. Ir jeigu bus lėšų, tada bus galima ir angliškai ją išleisti atskira knyga.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2007-03-15 17:53:00



"Kalbu jums vel" ar ji bus išleista?

Vyda
2007-03-15 12:32:25



Taip, tikiu kad kiekviename žmoguje yra gero siekiantis vidus, per kurį galima pažinti save patį, bet yra ir protas ir žmogus gali atsiduoti daugiau vienam ar kitam. Visi žmonės kaip elgiasi tai tik todėl kad jiems atrodo taip teisingiausia, bet kartais trūksta tik susivokti.
Aš taip pat neturiu priežasčių abejoti Urantijos Knyga, nebent prifantazuotų teorinių. Džiaugiuosi ir dėl tavęs, kad gali atpažinti tiesą UK. Yra tikriausiai kažkokia "mano tiesa", bet šiaip visi normalesni manau esam pasirengę ieškoti didesnės tiesos, gilesnės, platesnės, to kas labiau teisinga, gera ir tt. Ir kai čia kviečiau susimąstyti, kad visi patys susivoktų ką mano apie tikrovę ar ko jie siekia. Tai tarsi leidžiu jiems patiems susivokti kas yra teisinga. Jeigu matai ką visgi aš propaguoju kaip "savo" tiesą, ar kažkaip panašiai ką galima pavadinti, tai norėčiau pats sužinoti, iš kito žmogaus kuris žvelgia į mane iš šalies.
Savo komentare niekuom tavęs nekaltinau, netgi anksčiau norėjau padėkoti, už dalyvavimą, bet neparašiau.
Ramybės visiems, ir siekiamų tikslų permąstymo.

Vaidas
2007-01-13 13:06:23



Tiems kas sugeba atpažinti Jėzų, yra dar jo diktavimų dešimt kolkas šiuo adresu: www.daidas.tinklapiai.lt/sirius/?v=16 (su butent tokia galūne) tada dar yra puslapis www.askrealjesus.com kur Jėzus ataskinėja į žmonių internetu užduotus klausimus, nors yra labai daug atsakyta ir suskirstyta pagal kategorijas, ir dar daug ko yra ten. Dar tie patys laiškai apie kuriuos Algimantas kalbėjo kaip Kristaus laiškai, galima parsisiųsti adresu: www.christsway.co.za/letters_eng.htm
***
O tuos kas čia ne į temas kalba, vis kabinėjasi, ieško priekabių, tai pažiūrėkite ką jūs darote.. Prisiminkite posakį apie tai kad neieškok krislo kito akyje, o pastebėk rąstą savojoje. Ar jums nesijaučia pašnekovų dvasia, kaikurie kurie nesidomi dvasiniais dalykais ir "neieško" sakosi kad neatskiria dviejų žmonių dvasinių lygių.. bet nejau aiškiai nesimato kaip jūs kalbat, tie visi kabinėjimaisi prikišinėjimai tyčiojimasis ciniškumas, jūs ne trumpalaikiškai patiriant malonumą elgdamiesi blogai, bet jūs darote blogą įtaką daugybei žmonių, taip pat gaišinat laiką. Jums derėtų rinktis į kokią vietą keistuoliams, ir ten užsiiminėti "beprasmybėmis, nesąmonėmis, tuo kas skatina žemą moralę" jeigu jūs to siekiate nuoširdžiai. Bet susimąstykite ką jūs darote, pagalvokite prieš rašydami. Ar tai pavyzdys būtų jūsų vaikams, o ir kitiems žmonėms? Pagalvokite ar gerbiate kitus žmones ir jų nuomonę, palinkėkite ramybės visiems po kiekvieno komentaro, nejau jūs vis smerkiate kitus, neigiate jų tiesas, ir norite kitus palikti be nieko? Visuomet yra mažiau ir daugiau žinančių, suprantančių, patyrusių. Prieš kanors galvodami pradėkite nuo to kad mes nežinome, o tada žvelkite į situaciją bandydami suprasti. Taip ir kitus žmones bandykit suprasti. Vaikas kuris yra jaunas nuėjęs į muziejų stebi viską su susidomėjimu ir priima viską kaip yra. Tuo tarpu ciniškas su savais įsitikinimais, nebandantis suprasti kitų žmonių, gali tik juoktis ir smerkti tai ko jis pats nesupranta. Jei neturite valios daug, tai bent vieno dalyko jūsų paprašysiu, kad savo komentaruose reikštumėte ne neigiamus jausmus, bet matytųsi teigiami siekiai. Ne vien tik neikite kanors, o bandykite parodyti tai kas teisingiau ar geriau jums atrodo. Susimastykit plačiau.
Ramybės, atvirumo naujovėms, geraširdiškumo jums.

Vaidas
2007-01-13 12:13:47



Jokios abejonės! Praeis visos santvarkos, visos religijos, visi tikėjimai su visų veikėjų garsiausiais vardais nuo Lenino iki Kristaus, o šios jūsų paminėtos išliks.

Sermėga
2007-01-13 10:57:17



o tamsta tai, tur būt, griovėt sovietinės Lietuvos ekonomika, prisidengdama Kristaus vardu ir tuo, kad "ką bedirbsi, nauda vis vien okupantui", ania? Nepamąstėt tuomet,o ir dabar, kad ir lietuviai ne šventa dvasia buvo gyvi? Ir kad asmeninis žmogaus nuoširdumas, darbštumas, nuolankumas ir visos kitos dorybės, prie visų santvarkų ir prie visų religijų buvo ir vis dar tebėra vertybė?


Aurorai
2007-01-13 09:30:27



Vaidai,čia Urantijos svetainė,ir naturalu,kad kievienas gina savo tiesą,savo įsitikinimus,visai neturėdamas tikslo, ką nors įžeisti.Per įvairių forumo dalyvių komentą-rus buvau pastatyta į ginybos poziciją,aš negaliu išduoti
savo įsitikinimų.Tikiu UK knygos teisumu,todel ir ginu ją.
Tu taip pat gini savo tiesą ir kuom kaltini mane savo komentaruose,tą patį galėčiau pasakyti apie tave savo atž-
vilgiu.
Ramybė tau.
Irena.


Irena
2007-01-13 12:50:13




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal