Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kvietimas bendrai nuoširdžiai maldai 2007m. sausio 1d.22val. Ir tokiai bendrai maldai kviečiu susiburti KIEKVIENĄ PIRMADIENĮ tuo pačiu laiku.

Kviečiu jus prisijungti prie manęs, kad galėtume kolektyvinėje maldoje 2007 metų sausio 1 dieną 22 valandą savais žodžiais pasimelsti už tuos, kurie yra pilni pykčio, pagiežos, paniekos, keršto, pavydo, pasimelsti už juos, kad mūsų atsivėrusių sielų meilės virpesiai paliestų jų dar nepabudusias sielas, kurios dar nepatyrė Tėvo meilės, nes tų žmonių savasis gyvulinis ego neleidžia išsivaduoti jų dieviškajam - sielos - ego, kurio viduje viešpatautų Tėvo meilė, tiesa, gėris, gailestingumas, tarnavimas, grožis.
Čia tik paskelbiu savo kvietimą jums atskira tema, kad nepradingtų tarp kitų pasisakymų, tačiau apie tai aš šiandien parašiau kitoje temoje, reaguodamas į vieno mūsų Forumo dalyvio pyktį, kuris ir pasufleravo man išeitį iš dabartinės tokios tamsos situacijos - pradėti bendras maldas.
Todėl pradėkime nuo pykčio valymo savo meile, gaunama iš Tėvo.
Tie, kurie dar negali melstis savai žodžiais, aš parašiau Tėvo garbinimo maldą ir prašymų maldą temoje - Jėzus Kristus KALBU JUMS ŠIANDIEN VĖL apreiškimo knyga... - dėl to atsiverskite ją ir galite sausio 1d. 22val. ją skaityti, tačiau iki tol vertėtų šią maldą suprasti tiek, kad kiekvienas jos žodis jums taptų SAVAS, KAD JĮ PAJAUSTŲ JŪSŲ ATVERTA SIELA, NES MALDOJE REIKALINGAS JŪSŲ NUOŠIRDUS ATSIVĖRIMAS, O NE JOS GARSINIS PERSKAITYMAS.
O po ateinančio pirmadienio jus kviečiu į bendrą maldą KIEKVIENĄ PIRMADIENĮ 22 VAL. LIETUVOS LAIKU, NESVARBU KUR JŪS BŪTUMĖTE. Mūsų dvasiniam ryšiui jokie atstumai neegzistuoja. Svarbu, kad mūsų būtų nuoširdus dvasinis atsivėrimas, tada mes patirsime ir REALŲ DVASINĮ RYŠĮ PER TĖVĄ. O tada ir patys pajausite, kokia tai nuostabi GYVO RYŠIO SU GYVUOJU TĖVU IR TARPUSAVYJE DVASINĖ JUNGTIS. JŪS PATIRSITE SAVYJE NUOSTABIĄ, NEPAKARTOJAMĄ RAMYBĘ. IR TOS RAMYBĖS BŪSENOJE JŪSŲ MEILĖS VIRPESIAI IR PASKLIS PO VISĄ LIETUVĄ, PO VISUS MIESTUS, MIESTELIUS, KAIMUS, IR VIENKIEMIUS. JIE IŠSIVERŠ IŠ LIETUVOS IR APIMS VISĄ PLANETĄ, IŠSIVERŠ IR IŠ JOS IR PASKLIS PO VISĄ KŪRINIJĄ.
Už ką norėtumėte melstis bendroje maldoje, kad labiau nušvistų Tėvo šviesa mūsų šalyje ir visame pasaulyje, jūs galite pasiūlyti ir patys. Tada aš jums parašysiu kitų maldų, tiems, kurie taip pat galėtų jomis pasinaudodami, įsijungti į bendrą maldą, kol įpras patys atsiverti ir pati siela ir jiems pradės diktuoti maldos žodžius.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2006-12-30 18:36:20

Komentarai

Ilgesnį komentarą Jonui rašiau ir bendrai, iš to kiek teko matyti jo pasisakymų ir kitų reakcijų į jo pasisakymus. Tas kaltinimas tarsi Algimantui, kur jis mato kad nesutampa du parašymai, tai trumpai parašiau apie tai.
Prisipažįstu, kad aš skiriu kada žmogus nuoširdžiai nežino galbūt konors ir turi savo nuomonę, bet yra toks atvejis kai žmogus yra nusprendęs nesidomėti, nebandyti suprasti, bet tik sakyti savo nuostatas ir tai yra tarsi nežmogiška negyva. Jonas tarsi ne tik kad Urantijos Knygos neskaitė, bet ir kitų dvasinių mokymų neketina pabandyti suprasti tarsi o tai blogiausia. O tada kaip prietaisas vis sako kanors be atvirumo pažinimui. Jonui nerūpi, kada aš paaiškinau kodėl Urantijos knygoje rašoma būtent taip, jis tarsi yra įtikėjęs į nenorą šviesos. Būtent jeigu yra koks žmogus kuris dėl savo nežinojimo, ar dabartinių žinių elgiasi vienaip ar kitaip, tai aš suprantu, bet kada yra nelogiškas, atmetimas to kas gera, nenorėjimas ieškoti to kas gera, o tik užsispyręs mėgavimasis kada rašomi priekaištai ir pajuoka kitiems, man tai atrodo neteisybė. Ir jeigu tu nesuvoki Urantijos Knygos, labai prašau bent domėkis kitais būdais dvasiniais dalykais. Nes jei nesidomint, taip yra visiškai atstumiamas Dievo pažinimas. Ir įsivaizduokite toks žmogus vis kanors sako, ar emocingai nurodinėja forume, visiškai nekeisdamas savo požiūrio nesidalindamas tuo kas gera, bet kalbėdamas tik menkinančius ir žeminančius žodžius.
Tarkim pirmas žingsnis - Jonai, ar tu bent domiesi kokiu nors dvasiniu mokymu? Tarkim biblija gerai, o dar kas tau padeda suvokti dvasinius dalykus?

Vaidas
2007-04-02 18:09:05

Dar Vaidai siulai Jonui pastudijuoti, paskaityti ka nors apie dvasinguma. Issakysiu savo nuomone. Manau kad Jonas yra labai apsiskaites, ismano tikrai nemazai. Kiek yra teke skaityti Jono minciu, tai pvz apie Biblija jis ko gero ismano gerokai daugiau nei as.

Valdas
2007-04-02 18:01:13

Vaidai, rasai:
"Jonai ir kiti, kaltinimą aš suprantu kaip norą kad kitas žmogus gal blogiau pasijustų ar kažką, todėl man nėra nė minties kaltinti kažkuria prasme, aš save vertinų kaip parašęs tiesiog tai kas yra."
Sakai, kad nekaltini kitu, tik issakai objektyvu poziuri, issakai tai, kaip manai kad yra. Tai manau Vaidai taip pat turetum ziureti ir i Jono komentarus. Ir i Jono komentarus turetum ziureti ne kaip i kaltinima, bet kaip i issakyta objektyvia nuomone, kaip i Jono manyma, kad taip yra.

Valdas
2007-04-02 17:56:52

Sužinoti kur yra J. Gruodžio g. 22 duodu nuorodą kur aiškiai matosi, pažymėta su vėliavėle:
http://www.maps.lt/redirect.asp?eid=80911

Vaidas
2007-04-02 17:56:41

Aš nesmerkiu Jono prieš kitus, tegu jie turi savo nuomonę, visos mano pastangos yra kad Jonas jei yra galimybė pats pagalvotų apie save nuoširdžiai, ir galbūt pasinaudotų patarimais apie tai kad BENT KIEK SKAITYTI MOKYMUS KAD IR KRIKŠČIONIŠKUS, APIE DVASINIUS DALYKUS. Aš sau panašus į siekiantį padėti kitam žmogui suprasti save ir pradėti augti, o tuo pačiu per tai ir visiem kitiem. Nes Jonas nesidomėdamas niekuo, kalba su patyčiomis netgi apie musų šventąją dvasią. Galbūt bent patarimas būtų, gerbti tai ko nežinai. Visgi tikiuosi, kad yra šansas kad kokiu nors būdu tu pradėtum domėtis dvasiniais dalykais, o ne vien ieškoti iš ko pasityčioti. Taip pat vertinu, kad tu irgi esi nuoširdžiai rašęs į kitas temas, bet nėra nepastebimas ir nemandagumas pajuoka iš kitų. Tikrai daug minčių pamąstymui tau daviau, ir tikiuosi bent kokio nors suragavimo, o ne šalto atmetimo. Tikslas - daugiau suvokti dvasinius dalykus, vertybes. O iš tavęs tai nespinduliuoja. Tu labiau protu ieškai priekabių ir tarsi pamiršti visa ko esmę. Dar pakartosiu kelias eilutes iš ankstesnio komentaro:
prisimink Jėzaus posakį iš evangelijos neištrintą "Dar didesnius darbus negu aš, darysite jūs!" Sakė ir kad "Jei nebūsite kaip vaikai, neįeisite į Dangaus karalystę."

Vaidas
2007-04-02 17:50:25

na taip, visi argumentai issemti, belieka imtynės plikomis rankomis,o gal jau ir laikas apžvelgti kovos lauka ir skaiciuoti aukas. Jeigu yra teisinga kaltinamoji Vaido ir Algimanto pozicija dievo akyse Jono atžvilgiu, kviečiu gerai įsižiūrėti ir pamatyti nors vieną auką už kurią ir jums bus pateikta sąskaita.
Pagarbiai ir su meile

nuoširdžiai jūsų
2007-04-02 17:35:25

Jonai ir kiti, kaltinimą aš suprantu kaip norą kad kitas žmogus gal blogiau pasijustų ar kažką, todėl man nėra nė minties kaltinti kažkuria prasme, aš save vertinų kaip parašęs tiesiog tai kas yra. Ir tikslas pagrindė yra tame KAD JONAS BENT KIEK PRADĖTŲ MOKYTIS DVASINIŲ DALYKŲ, IR JUOS PAŽINTŲ. nesvarbu kokia knyga, bent kasnors, tegu bent žingsnelį žengia į pažinimą, tą sakau norėdamas gero. Ir nors labai daug minčių išdėsčiau, taip pat pateikiau ir argumentų - Jonas ciniškai ir ramiu protu atmetė visas pastangas: "jūsų kaltinimus turiu atmesti kaip nepagrįstus." Daviau jam pasiūlymų kurie veda prie gero, patarimų, o jis kažkodėl tai pavadino kaltinimais. Ir atrodo kad jam pro vieną ausį įėjo pro kitą išėjo, jam nė motais. Labai stebiuosi tavo šaltumu, nesu turėjęs progos dar susitikti su panašiu žmogumi iki šiol, kolkas visi atrodo kaip žmonės su kuriais galima bendrauti ir prieiti bendrų išvadų. Labai prašiau ankstesniame komentare, bet kad šaltai net neužsiminei, tai dar bandysiu gal paklausti, ar tu Jonai negali bent konors mokytis dvasiniuose dalykuose? Iš tavo kitų komentarų temose, kalbi apie tai kad Dievo keliai nežinomi, jis nesuvokiamas, kad žmogus net neturi teisės atskirti kas gera o kas bloga, atrodo kad ankstesni tavo mokymai tau davė nežinojimą tik.
Valdai, savo supratimu, aš siekiau kad Jonas susimąstytų, ir pradėtų bent kiek domėtis dvasiniais dalykais, dvasinėm vertybėm. Aš pats daug kuo esu domėjęsis, ir atrodo kad jis atmeta daug ką vien todėl kad nemato jungiamosios grandies tarp visko. Aš suprantu kad negalima kaltinti žmonių kurie elgiasi pagal savo supratimo lygį, bet Jonas nesistengia pažinti ir domėtis, jo tikslas tik dalintis senomis žiniomis tarsi. Todėl jis prilauso kitai kategorijai tarsi. Taigi iš tavo komentaro, aš neturiu tikslo kaltinti, o tik noriu padėti. Kitas dalykas kad pats nesu kažkuom blogas. Nes kaip tu kalbi apie tai kad vagis neturėtų priekaištauti vagiui.
Dar kartą stebiuosi Jono šaltumu, linkiu tau Dievo vedimo, tik įsileisk jį nuoširdžiai į savo širdį.

Vaidas
2007-04-02 17:22:00

Matote, vieniems UK atveria akis, o kitiems "Nuostabus protas".

Algimantui
2007-04-02 17:20:38

Mielas Jonai, tu net nesuvoki, kad aš tau rašau su nuoširdžiu noru, kad tu AUGTUM, O NE VIEN EGZISTUOTUM TARP INFORMACIJOS TINKLAPIŲ.
Pati informacija, be atrasto TĖVO SAVYJE, NETENKA VERTĖS, IR TAMPA TIESIOG BALASTU, APSUNKINANČIU TAVOSIOS SIELOS ATSIVĖRIMĄ TAM PAČIAM TĖVUI.
Tu esi kaunietis. Rytoj aš atvažiuoju į Kauną susitikti su Urantijos grupe ir pasikalbėti DVASINIAIS DALYKAIS. Mielai kviečiu ateiti ir tave 17 val.15 min. Juozo Gruodžio g. nr. 22. Jeigu nesurasi tos gatvės, paskambink man 869944059. Ji yra senamiestyje.
Nuoširdžiai padėsiu tau susiorientuoti tavajame dvasinio žengimo pas Tėvą kelyje. Padės tau ir kiti Urantijos grupės nariai iš visos širdies.
Tų, kurių sielos yra atvertos, jie irgi trokšta,kad tokią palaimą patirtų ir kiti sielos broliai ir sesės. Ir visada tik laisva valia.
MIELAS JONAI, tu nesuvoki, kokį BLOGĮ SĖJI FORUME, KLAIDINDAMAS KITAS NUOŠIRDŽIAS SIELAS, KURIOS IEŠKO DIDESNĖS TIESOS NEGU BIBLIJA.
TU juk atėjai Į TOS DIDESNĖS ŠVIESOS FORUMĄ. IR JAU KIEK MĖNESIŲ DRABSTAI JĄ NEGYVU DOGMATIZMU, MAIŠAI SU PURVU, NET TĖVĄ. IR TAVIMI TOS SILPNOS SIELOS ŽAVISI. JOS YRA NESTIPRIOS IR NERADUSIAS TĖVO SAVYJE SIELOS. JOs lygiai taip pat tarsi atkartoja Liuciferio ugningų ir gražių, bet tuščių kalbų susižavėjimą, kurį irgi patyrė neturėjusių tvirto įtikėjimo dvasios ir sielos.
Atsimink, kad tu pats, būdamas aklas, nori užrišti akims ir toms silpnoms sieloms, bet ieškančioms Tėvo. Bet tavo žodžiai jas atbaido ir nuo Urantjos Knygos, ir nuo Tėvo atradimo savyje.
Jeigu tu negali SUVOKTI SAVO INTELEKTU, O SIELAI UŽVERŽEI KVĖPAVIMĄ, KAD JI AKIVAIZDŽIAI DUSTA, tai būtent tu, asmeniškai, būsi TAIP PAT atsakingas dėl daugelio nelaimių, kurios ateityje ištiks tas sielas, kada jos net neišdrįsusios, dėl tavųjų sąmoningai iškreiptų komentavimų apie Urantijos Knygos apreiškimą, kurio tu net neskaitei net ir tada, kada tau ne vienas sakė, kad tu negali kalbėti apie tai, ko nežinai ir ko net nėra tame apreiškime, kada tu iškraipai ir mūsų nuoširdžius ir gilius pasisakymus, apversdams juos priešingai ir tuo pačiu sąmoningai klaidindamas kitus, ir būtent tuo tu apriboji kitiems pasukti tikruoju ir VIENINTELIU MEILĖS IR TIESOS KELIU - GYVOJO TĖVO ATRADIMO0 SAVYJE KELIU. Ir kada tokios silpnos sielos, NEATRADUSIOS TĖVO SAVYJE, pateks į sunkias palinkybes ir griebisis savižudybės, arba pradės nusikalstamu keliu prievartauti kitus, žudyti kitus, valdyti savo šeimas ir įmones, žaloti dvasiškai savo šeimos narius, o ypač vaikus, savo įmonės darbuotojus, kada joms pasitaikys galimybės šitaip tvarkytis savo gyvenime, tada žinok ateis ir tau sąskaitos pateikimo akimirka.
Tu elgiesi visiškai priešingai kaip elgėsi Jėzus, kuris visada stiprino ir kvietė nebijoti, o tu darai viską, kad tik užspaustum žengimą į šviesą.
Aš prašau tave, ateik į Urantijos grupę, aš paėmęs tavo ranką melsiuosi už tavo atsivėrimą, lygiai taip, kaip ir šio vakaro mūsų bendroje maldoje.
Ir jeigu tik tu LEISI SAVO SIELAI ATSIVERTI, SAVO INTELEKTO IŠDIDUMĄ PAŽABOSI, TADA IR PAJAUSI,KAD ESI KAIP VAIKAS IR GAL NET PRAVIRKSI SKAISČIOMIS JĖZAUS IR TĖVO MEILĖS AŠAROMIS. Tą aš padarysiu TIKRAI, JEIGU TU TIK ŠITO NORĖSI PATIRTI. Ir tai bus Tėvo dvasios, Minties Derintojo, veikimo patyrimas tavo paties viduje. Jis tau padės išsivaduoti iš tavo cinizmo ir fariziejiškumo ta pačia neigiamiausia prasme. Juk esame SIELOS BROLIAI, IR PO PRISIKĖLIMO SU ŠYPSENA PRISIMINSIME TĄ TAVO BAIMĖS JAUSMĄ IR UŽSISPYRIMĄ NEĮSILEISTI TĖVO GYVOJO VANDENS Į SAVO VIDŲ.
Atsimink, kuo ilgiau desli atsiverti, tuo labiau tavasis intelektas ima į nelaisvę tavo sielą, kuri negali pakilti kaipp paukštis aukštai ir laisvame Tėvo patiriamos meilės skrydyje.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2007-04-02 17:11:10

Vaidai, rasai:
"Toks jau elgesys, ne klausti, bet padaryti klaidingas išvadas, ir šitaip tarsi šmeižiant prašytis komentaro."
Manau kad sitaip tvirtinti nei tu, nei Algimantas neturite teises. Biblijoje yra toks pamokymas, kad vienas vagis negali teisti kito vagies. Vienas vagis pvz negali sakyti kitam vagiui - kaip tau negeda vogti, savo vagystemis tu darai zala zmonems, nes jis pats savo vagystemis daro tokia pacia zala. Vienas vagis negali teisti kito vagies. Tu siame savo komentare kaltini Jona, kad jo kaltinimai nepagristai. Bet tu ir Algimantas elgiates lygiai taip pat. Tik jusu kaltinimu objektas kitas, jusu kaltinimu objektas - krikscionys, kuriuos jus kaltinate neismanydami, nesistengdami suprasti ir tuo tarsi smeiziant. Jus patys elgiates taip, kaip norite kad kiti nesielgtu.

Valdas
2007-04-02 16:35:56

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal