Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Jėzus Kristus: KALBU JUMS VĖL mūsų svetainės angliškame variante - Jesus Christ: I SPEAK TO YOU AGAIN

Mielieji, jeigu turite draugų ar pažįstamų, kurie, kaip ir jūs, žengia dvasiniu keliu, kurie nuoširdžiai ieško Tėvo, o gal jau ir atrado Jį savyje, pasakykite, parašykite jiems, kad Jėzaus Kristaus apreiškimas KALBU JUMS VĖL jau ir anglų kalba įdėtas į mūsų svetainės anglišką variantą, Jesus Christ: I SPEAK TO YOU AGAIN.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2007-11-04 13:44:46

Komentarai

Jau pradedu suprasti, ka jaucia Algimantas skaitydamas musu komentarus- "vaikai, nevalgykit smelio- juk salia obelis su puikiais vaisiais" :)))

Vita
2008-01-16 22:03:43



Jonai, savikontrolė ir atsakingumas turėtų pareiti ne iš baimės, o iš vidinio poreiko būti atsakingu, iš pagarbos ne tik sau, bet ir šalia esančiam.
Kai Buda sėdėjo po mesžiu, laukdamas nušvitimo, jam buvo siūsta gundymas nuodėmėmis. Viena iš tų nuodėmių buvo BAIMĖ...

Nina
2008-01-12 23:30:56



Jurgita, ačiū už gerą komentarą. Pritariu dėl daugelio dalykų. Tik dėl baimės "normalumo" nežinau, kaip ir nežinau ką turėjo omeny ta psichologė. Kiekvienas turi savyje kažkokių instinktyvių baimių (galima vadinti aplinkos stebėjimu/numatymu), kurių nereikia painioti su nerimu, kurios tačiau padeda pasiekti savikontrolę ir atsakingumą. Tai ignoruojant, tampama visiškai neatsakingu nei už save, nei už kitus.
Tikiuosi, kad tavo žodžiai buvo skirti ne tik oponentams :)


Jonas
2008-01-10 19:06:46



Ot kad tavo, Jurgita, zodzius tiesiai Algimantui i ausi...

meile-seile
2008-01-10 17:12:05



Man pastaruoju metu atrodo, kad žmonių sąmonė vis labiau "pilkėja", krypsta ne teigima linkme...Pvz. paskaičius delfi apie alkoholio draudimus ima atrodyti, kad jo gėrimas, kad ir alaus ima tapti norma; vienos psichologės komentaras-kad jausti truputi baimės kasdien yra taipogi natūralu; erzinti ir tyčiotis vienas iš kito- irgi normalu...o paskui sakome, kodėl tokie vaikai žiaurūs, tai kad suaugę elgiasi dar blogiau! tai iš ko semtis šviesos, tiesos ir meilės, kai aplink nėra tinkamo pavyzdžio? Būtent kad jausti baimę nėra normalu, gerti taip pat ir t.t. bet žmonijai prireiks daug laiko tai suprasti, apvalyti savo sąmonę. Daugelio dalykų svarbių, vykstančių aplink mus-nepastebime... Taigi geriau imkime ir pradėkime pastebėti šalia savęs žmones, tokius pat kaip mes patys-norinčius mylėti, gyventi ir džiaugtis ir neliūdinkime, neniekinkime vieni kitų...

Jurgita
2008-01-10 16:01:03



Cerberiui darbo valandos baigesi, virsvalandziu nieks neapmoka, o idejinis uztaisas ko gero iseikvotas. Nusliukino namo apmastyti ateities perspektyvu.

analgetikas
2008-01-09 19:37:37



Algimantai, tik negasdink cia musu uzdaru forumu. Tu to nepadarysi, tau reikalinga tavo veiklos ataskaita tiems, kurie tave ir tavo foruma seria. Be musu cia liks tik keletas neigaliu analizuoti, kurie linkses tau nesvarbu kokius paistalus tu jiems zersi. Bet tokiu nera labai daug. Juk reikia moketi naudotis PC. Taigi liks tik tie keli ribiniai. O tu dar angelo spinduliu kramtyti neismokai ir tenka laiks nuo laiko tau liuokseti maximon, i darzoviu skyriu, kad papildytum savo griesna kuna siokia tokia egergija. Kazkaip pasigendu tavo dvigubo "Algimantas" po tavo veikalais. Svarbesnis kazkaip tada atrodei. Bet ka gi, tobuleji, Algi, tobuleji. Jau pakanka tau ir vieno "Algimanto". Status tie laipteliai, Algioska, bet lipk, lipk, ropskis i dangu pas tata.
Nu o dabar cerberi imk trintuka ir dirbk, nes pavariau ant "dieviskojo" asmens

Benius Laumzirgis
2008-01-09 19:27:14



Neuzsipuldinejant melagio asmens visgi turetume pripazinti, jog Jonas daugiau nei bet kas kitas ISPLECIA Algio teiginius (cia as irgi ispleciau Algimanto kreipini "Ir tu pats puoli MANO ASMENĮ, o ne mėgini savo teiginiais IŠPLĖSTI mano teiginius"). Ir po tokiu ispletimu pastebima, kad baziniai teiginiai neturejo jokios teigiamos vertes.
O idomiausia, kad Jono asmeni uzsipuldineti yra normalu ir sveikintina :) Taip, Algi?
Ne, net idomiausia ne tai. Idomiausia, jog Jonas nemato tame izeidinejimu. Gal tiems asmenims, kurie megsta isizeisti, reiketu pradziai pasimokyti pakantumo kritikai (jau nekalbu apie dekinguma kritikantams :))

analitikas
2008-01-09 18:18:36



Mielas Jonai, mūsų FORUMAS yra DVASINIO UGDYMO, o ne užsipuldinėjimo PRIEŠ ASMENĮ.
Ir tu pats puoli MANO ASMENĮ, o ne mėgini savo teiginiais IŠPLĖSTI mano teiginius.
AŠ VISADA SKATINAU IR SKATINU DALINTIS SAVO MUOMONĖMIS NUOŠIRDŽIAI IR ATVIRAI. Ir visada pasirašyti SAVUOJU VARDU BE BAIMĖS. Būtent dogmatai arba iš viso nesusivokiantys kur čia jie iš viso pateko replikuotojai ir užkerta kelią daug kam nuoširdžiai išsakyti savo patyrimus, kurie juos UGDO NE DOGMATINIAME, BET DVASINIAME KELYJE
Sakai, kad nebebus su kuo diskutuoti? Pirmiausia pasakysiu, kad tu juk tu irgi nedalyvauji diskusijoje. Tiesiog viską neigi ir tiek. Nihilizmas nėra diskusija. O kas tik susiję su Urantijos Knyga ar Tėvu tu iš viso to net IŠSITYČIOJI. Tačiau už kiekvieną tavo tokį žodį PRIEŠ TĖVĄ iš tavęs bus pareikalauta TAVO ASMENINĖS ATSAKOMYBĖS.
Tačiau tikrai nepergyvenk, kad nebebus su kuo diskutuoti. NUOŠIRDŽIŲ TIESOS IR TĖVO IEŠKOTOJŲ YRA DAUG, IR JŲ VIS DAUGIAU ATRAS IR MŪSŲ SVETAINĘ. IR BŪTENT JIE IR NORĖS, IR NUOŠIRDŽIAI NORĖS DALYVAUTI IR VIS LABIAU SKAIDRĖJANČIAME IR ŠVARĖJANČIAME, LAISVAME NUO PRIEKABIAUTOJŲ MŪSŲ FORUME, KURIA ME IR GALĖS VYKTI DVASINIS SAVOJO AŠ DARBAS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,


Algimantas
2008-01-09 15:08:14



Aš dėl savęs jokių problemų nematau. Tokiu atveju galiu tik pažadėti, kad manęs naujajame forume nebus. Tik... kaip čia išeina, kad Tėvo meilė priešpastatoma baimei, o patys bailiausi taip išeina yra patys urantiečiai su Algiu priešaky? Ko vertas Algio mokymas, jei patys mokiniai BIJO pareikšti nuomonę? Taigi kol dar mūsų neišmetė ir turite gerą galimybę, noriu visus urantiečius paraginti NEBIJOTI dalintis savo nuomonėmis aktyviai, ir taip pat išgirsti įvairių nuomonių. Nebijokit ir kritikos, ir pastabų, nes po to, kai forumas taps uždaras, nebebus apskritai su kuo diskutuoti.

Jonas
2008-01-09 14:24:56




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal