Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Tačiau jūs visi turite žinoti, kad Mano išmėginimai jums visiems visada skirti jūsų labui, jūsų augimui, jūsų gyvenimo palengvinimui, harmonizavimui, susisteminimui, kad pamatytumėte vis plačiau ir giliau, jog jūsų Akimirkos Amžinybė 158 – 05 planeta, ir joje gyvenanti žmonija, yra tik mažytė dalelė Mano milžiniškos kūrinijos ir dvasinės šeimos. Ir visa kūrinija, ir visa šeima per visą ateities amžinybę yra išbandoma ir vis didesniu ir skaistesniu savo šviesėjimu per gyvą ryšį su Manimi ir tarnaujant vienų kitiems, o tuo pačiu ir Man, meilės ir gėrio darbais iš meilės Man ir visai kūrinijai, ir vien tik laisva valia, be jokio, net ir menkiausio prievartos ar baimės šešėlio. 159 - 00

VJANINA
2018-11-02 10:16:36

Tai, kas laukia jūsų, Aš negaliu jums atvirai pasakyti, nes jūs galėsite nuo Mano žodžių sutrikti ir išsigąsti. Akimirkos Amžinybė 350-04-07
Dėl to Aš jus skatinu-atsiverkite Man daugiau. Atsiverdami, jūs bręsite ir būsite pribrendę tai aplinkai, kuri jus sups ne tiktai jūsų betarpiškoje aplinkoje , bet ir toliau nuo jūsų. 350-05
Aš jus visą laiką vedu ten,kur geriausia yra kiekvienam iš jūsų. Niekada neabejokite Mano vedimu, ir niekada neabejokite, kad Aš esu jūsų viduje.Kokia toji aplinka jums bebus, visada žinokite - Aš esu jūsų viduje, ir visada Aš jums padėsiu. 350-06
Visada apsauga jums bus suteikta, kol jūs vykdysite Mano šviesos misiją. 350-07

JULIJA
2018-11-01 19:45:22

Aš gerai supratau, kad žmonės, patys, be mano pagalbos, ir negali sužinoti, kad jie tikrai turi mylintį ir jiems tarnaujantį Dievą Tėvą, o ne reikalaujantį paklusimo ir baudžiantį Dievą. Tačiau vien tik sužinoti, kad Dievas Tėvas ne baudžia, bet myli, neužtenka, reikia dar į tokį mylintį Tėvą įtikėti. O štai šitoje vietoje aš
esu bejėgis, kuo nors padėti, kad žmogus įtikėtų pats. Šitą žingsnį jis turi žengti pats. Jis turi išdrįsti pats sulaužyti savo paties prote, per kartų kartas, pasėtas ir labai iškraipytas Dievo, pikto, kerštaujančio, ir baudžiančio Dievo, sampratas. Tai labai sunkus išmėginimas kiekvienam žmogui. Ne tik žydui, bet ir pagoniui. Žmogus labiausiai bijo nežinios ir keistis. Nežinia jį baugina, o keitimasis jį ir
vargina, ir kelia nerimą, nes jis turi žengti ten, kur dar nebuvo žengęs iki tol, tapti
Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl (antrasis leidimas) 62 - 04
tokiu, kokiu dar nebuvo iki tol. O tai irgi sukuria nežinią. Dėl to žmogaus protas, jo žmogiškasis ego, ieško net ir apgaulingos ramybės ten, kas yra pažįstama ir patikrinta, kas yra suprantama ir suvokta, nes tik tuo jis pasitiki. Štai kur ir turi pasireikšti žmogaus įtikėjimas. Įtikėjimas į Tą, kurio jis matyti negali, bet kurio
vaisių jis gali pajausti savyje, kada siela Jam atsiveria iki pačios savo gelmės. Jo
vaisius yra meilė ir ramybė. 63 - 00

VJANINA
2018-11-01 14:56:42

Aš nesuteikiau abiems skirtingoms lytims vienodų galimybių pasireikšti, jos turi skirtingas funkcijas - negali moteriškoji lytis ir vyriškoji lytis pasireikšti vienodomis galimybėmis. Jos gali pasireikšti tiktai savojoje erdvėje, savojoje lytyje, pasinaudodamos vienodomis galimybėmis. Tuo tarpu priešingos lyties galimybės jai yra neprieinamos. Gyvoji Tyla 085-06
O jūs dabar kuriate tokius įstatymus, kuriais norite pažeisti Mano sukurtos Evoliucijos pagrindinį dėsnį materialiems tvariniams - kurie turėtų kurti šeimas tiktai priešingų lyčių, kad galėtų drauge su Manimi, per atsivėrimą Man, kurti palikuonis, savo kitus sielos brolius ir seses, ir juos ugdytų kaip Mano dukras ir sūnūs, papildydami vieni kitus.086-01

JULIJA
2018-10-31 20:47:01

Mums nereikia jūsų garbinimo, nes jūs iš tikrųjų nesate Mūsų vergai, kuriems prisakyta – garbinkite šeimininką, nes jūs esate paklusnūs ir privalote tą daryti! Ne. Mes esame jūsų amžinieji visos kūrinijos Tėvai. Mes esame jūsų mylintys Tėvai, kurie dovanoja dvasinę gyvastį - asmenybę - ir pripildo ją gaiviais ryto aušros Meilės virpesiais. Gyvoji Tyla 212 – 04
Todėl kuo daugiau pripildote savąjį dvasinį asmenį Mūsų gyvais virpesiais, tuo dažniau jūs Mus pagarbinate, tuo dažniau jūs atsiveriate nieko neprašydami ne dėl to, kad Mes šito norėtume, bet jūs norite krykštauti šitokiu būdu – jūsų vidinė būsena tiesiog diktuoja šitą atsivėrimą ir atsigręžimą į Mus – kaip mažyliams pamačiusius mylinčio tėvo ar motinos veidą. … 213 - 01

VJANINA
2018-10-27 10:12:02

Aš suteikiau jūsų planetos gyvybei didesnę vystymosi laisvę negu jūs galėjote tikėtis.Aš jus padalinau ir tuo pačiu atskyriau pagal išorinius veido ir odos spalvos požymius į savarankiškas grupes, nes savo vystymosi pradžioje jūs į visą aplinką žvelgėte tik agresyviu ir naikinančiu žvilgsniu.Dėl to jūs, dėl savo laukiniško agresyvumo vieni kitus būtumėte seniai išnaikinę. Akimirkos Amžinybė 113-02
Raudonoji rasė buvo pati gabiausia, jūsų dabartine samprata, civilizacijos fakelo nešimui pirmyn, tiek dvasine, tiek materialia prasme. Po jos ėjo mėlynoji rasė. Tačiau jų nebeliko.Nebeliko ir jų nuostabaus potencialo, kuris būtų buvęs jūsų dabartinių palikuonių nuosavybė, per kartų kartas perduotas jums.Jūs buvote prieš šimtus tūkstančių metų nuskriausti. 113-04

JULIJA
2018-10-25 20:33:26

Todėl Mano mylimieji vaikai, jūs turite būti pasirengę ateities dar didesniems sukrėtimams ir milžiniškiems išmėginimams jūsų dvasiai ir jūsų protui, kada jūsų protas nebebus pajėgus suprasti ką daryti? Gyvoji Tyla 208 - 01
Jūs turite vis tiktai Mane kiekvieno iš jūsų viduje, kaip ir Mano Kitus Du Partnerius – Tėvą ir Amžinąjį Sūnų-Motiną. Todėl jūs turite galimybę per Jų fragmentą ir Mano fragmentą patirti gyvą ryšį ir nusiraminimą, kada jūsų protas nebegalės paaiškinti tokių veiksmų, kuriuos priims jūsų dabartiniai politikai šitoje kartoje. O šitie sprendimai atves į skaudžias pasekmes ir tos skaudžios pasekmės jus realiai palies kiekvieną. Todėl jūs turite būti pasirengę didesniam išmėginimui tokiomis akimirkomis, kuriomis jūsų materialus protas gali prarasti pusiausvyrą, ir pridaryti klaidingų sprendimų, kurie jums suteiks tik daug kančių. Jūs turite atsiremti į Mus, nes tiktai su Mumis galite ištverti. …. 208 - 02

VJANINA
2018-10-25 14:34:26

Žinokite, Aš esu neišsenkantis meilės ir jūsų gerovės Šaltinis. Jūsų sveikata, jūsų gerovė priklauso nuo jūsų gyvo atsivėrimo Man. Aš jus visus globoju.Dėl to jūs turite suprasti, kad bet kokia jūsų vakarykštės dienos akimirka, kurią jūs pašventėte Mano Sūnui Kūrėjui, jums žinomam Jėzaus iš Nazarėto vardu, yra verta tiek, kiek siela nori susilieti su Manimi. Ir jeigu dar nėra jai jauku susilieti su Manimi, tai kiek ji trokšta susilieti su pačiu Jėzumi.Svarbus yra susiliejimas, bet ne ta nustatyta žmogiškąja prasme, pradžios susiliejimui akimirka. Akimirkos Amžinybė 347-02

JULIJA
2018-10-24 20:14:31

Žinokite, materiali civilizacija nėra sustabdoma. Evoliucija – tai nėra stagnacinis taškas. Mes sumanėme vystymąsi į Šviesą – ir šitas vystymasis reiškia, kad jūs turite kopti ant naujo – aukštesnio – laiptelio negu iki tol buvote užkopę. Evoliucija – tai yra Šviesa. Jūs gi neturite bijoti Šviesos, jeigu ją Mes skleidžiame jums. Kada jūs patiriate palaimą, tai tą pačią Šviesą Mes skleidžiame ir visai materialiai civilizacijai. Kurkite civilizaciją drauge su mumis ir nepatirsite jokių sukrėtimų. Gyvoji Tyla 201 - 04

VJANINA
2018-10-24 13:49:33

Bet jūs žinodami šitą šviesą, ir turėdami laisvą valią, ir tokį jau sukauptą patyrimą, argi netapsite išmintingų sprendimų šeimininkais? Argi jūs nenorėsite tapti Mūsų pagalbininkais kiekvienoje aplinkybėje, kiekvienoje vietoje, kiekvienu atveju? Ir šituo pačiu įgydami dar naują patyrimą, sustiprėdami savo įtikėjimu, savo veikimu ir tuo pačiu kitiems paliudydami – savo materialiais veiksmais – štai ką aš gavau iš savojo kaimyno ar kaimynės, savo giminaičio, praeivio. Gyvoji Tyla 200 - 01

VJANINA
2018-10-23 20:23:30

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal