Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Tačiau jūs, būdami tamsoje, ir sugebėję patirti Mūsų Šviesą savo viduje, ir išdrįsę šita Šviesa šviesti sau kelią kasdieniais darbais - drauge su Mumis - ir tuo pačiu šviesti dar ir kitiems, patiriate dvasinį augimą, patiriate savosios asmenybės nušvitimą,kad galėtumėte patirti šito kelio gyvybingumą ir tikroviškumą. Todėl Mes jumis, aišku, labiau galime pasitikėti - pasitikėti, ir tuo pačiu jums suteikti didesnes naštas, kurios neslegia jūsų pečių tiek sunkiai, kad išgąsdintų - tačiau jos skatina jus žengti toje tamsioje aplinkoje dar vieną - naują - žingsnį.Ir jums jį žengus, jūs patiriate Mūsų apsaugą, Mūsų vedimą, ir visą laiką akinimą - ženkite dar vieną, naują, nepatirtą žingsnį Šviesoje, nes prieš tai nužengus du žingsnius, jūs įgijate didesnę Šviesą, ir didesnį pasitikėjimą Mumis, ir savo jėgomis. Gyvoji Tyla 250- 01

JULIJA
2018-08-28 21:00:35

Nors pačią giliausią meilę suvokia ir patiria žmogaus protas, bet žmonės yra linkę iškelti šį jausmą į aukštesnį lygį, priešpastatydami bet kokiam ryšiui su kokiu nors aplinkos objektu. Dėl to, jūs turite žinoti ir suprasti, jog protas yra reikalingas, bet žmogaus smegenų veiklą sudaro dvi skirtingos dalys - viena yra skirta žinių kaupimui ir saugojimui, o kita dalis yra numatyta šitų subtilių Manosios meilės, kiekviename iš jūsų, virpesių pajautimui.
Akimirkos amžinybė (antrasis leidimas) 028-05

JULIJA
2018-08-26 12:58:32

Niekada nesigėdykite Manosios meilės.Niekada nesigėdykite dalintis ja su kitais. Niekada nebijokite priimti ją iš kitų.Niekada nebūkite perdaug drovūs, kad žengtumėte bent jau mažiausią žingsnelį link meilės, nes meilė augina jus. Meilė veda jus prie kitų. Meilė suvienija jus. Meilė sukuria šeimą.Meilė padaro jus nemirtingą.Meilė įamžina jus. Meilė sujungia jus su Manimi. Meilė yra vienintelė reikšminga priemonė, kurios dėka jus galite jausti deginančią liepsną ir šviesą ir nesudegti. Maudykitės Mano meilėje.Būkite su Mano meile.Pajuskite Mano meilę.Aš esu meilė visas Pats. Ir visą Savo veiklą Aš grindžiu meile.
Akimirkos Amžinybė (antrasis leidimas) 26-25 eil.

JULIJA
2018-08-25 21:25:46

Štai kodėl pasitikėjimas iš tikrųjų reikalingas žodis tiems, kurie turi nepasitikėjimo, kadangi jie žino, ką reiškia nepasitikėti. Gyvoji Tyla 231 - 01
Todėl jums jau reikia Gyvajame Kelyje, stojantis ant aukštesnio laiptelio, net ir sampratą – nepasitikėjimas – tirpinti kaip rūką, kylant saulei ir temperatūrai, kad išgaruotų tas rūkas, kad jūs taptumėte savimi - dvasiniu aš - turinčiu gyvą ryšį su Mumis, nušvitusiu, skaisčiu, tyru, tuo pačiu lašeliu, kuris susilieja su Mūsų Skaisčiu Vandenynu, kupini Meilės. Ir tada jums nebėra to klausimo , kaip tapti nuolankiu, kaip nusižeminti, kaip pasitikėti. Jūs tiesiog gyvenate su Mumis. O kaip jūs galite gyventi su Mumis be pasitikėjimo? O jeigu pasitikėjimas jus apima visą - jūsų savastį - savaime jis ištirpina nepasitikėjimą, ir jums nekyla tas klausimas - Kaip mes turėtume daugiau pasitikėti? 231 – 03
Tapkite savo tikruoju – Mūsų padovanotu – asmenybės dvasiniu aš, ir jūs būsite sveiki, jausite palaimą, gyvensite ilgai. Šitą jums pažadu. 231 – 04

VJANINA
2018-08-25 13:15:11

Ir vis tik, Tėvo planas yra nesustabdomas, nes jis numatytas visos kūrinijos dvasiniam vystymuisi. Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl( antrasis leidimas) 226 – 06
Ir nė vienas nėra pajėgus jį sustabdyti ar nutraukti. Dėl to ir jums dabar tenka priimti pasirinkimą, ar jūs norite, kad ir kitos jūsų sielos brolių ir sesių kartos taip kankintųsi, kaip ir kankinatės jūs, ar, priešingai, norite jų kančias ne tik sumažinti, bet net prisidėti prie jų fizinio ir dvasinio augimo daug aukštesniu negu jūsų lygis šiuo metu. Sprendimas jūsų, kaip ir veiksmai, o vaisiais naudosis ateinančios kartos per jūsų vaikų, jūsų vaikaičių ir tolimesnių kartų išmintingesnius sprendimus ir veiksmus visose savojo aš gyvenimo sferose. 227 – 00

VJANINA
2018-08-23 13:22:15

"Ką bedarytumėte, nebūkite vienpusiški ir perdaug siaurai apsiriboję. Tie fariziejai, kurie stengiasi mus sunaikinti, tikrai galvoja, kad jie tarnauja Dievui. Tradicijos jų požiūrį tiek susiaurino, kad prietarai juos apakino ir baimė pavertė juos bejausmiais. Pamastykite apie graikus, kurie neturi mokslą, tuo tarpu žydai turi religija be mokslo. Ir kada žmonės būna šitaip suklaidinti, kad priimą siaurą ir supainiotą tiesos suskaidymą, tada vienintelė jų išgelbėjimo viltis yra tapti susietiems su tiesa - atverstiesiems. (1726 - 155 - 1)

Fredas
2018-08-22 06:11:55

Nuo šiol, per visą savo gyvenimo žemėje visą likusiąją dalį, Mokytojas iš tikrųjų "nebeturėjo kur priglausti savo galvos." Daugiau jis iš tikrųjų nebeturėjo nieko net ir panašaus į nuolatinę buveinę. (1723 - 154 -7)

Fredas
2018-08-22 05:44:10

Todėl ir aš jus raginu, kad išliktumėte tų mūsų Tėvų gyvų virpesių bangoje, kad visą laiką jūsų valia būtų sulieta su mūsų Tėvų valia - tik šitaip jūs galėsite net ir sunkiomis ateities aplinkybėmis išlikti šviesūs ir tikri mūsų Tėvų sūnūs ir dukros, ir mano dvasiniai broliai ir sesės, verti mūsų Tėvų.Aš jums sakau šitą nuostabų teiginį, patirdamas Tėvų virpesius gyvus savyje - jūs esate verti savųjų Tėvų, jūs esate verti Kūrėjo, nes žengiate laikydamiesi ne už materialių turėklų, bet už Dvasinio Šaltinio ir Centro,esančio jūsų viduje. Tai kokia milžiniška dvasinė energija pulsuoja jūsų vidinėje asmenybėje, kaip jūs juntate tuos impulsus, tai argi jūs nesate verti Kūrėjo?Jūs išdrįstate žengti prieš visą žmoniją, bet einate taip, kaip veda Kūrėjas, kaip Jis veda visą kūriniją.Jūs einate kūrinijos vektoriumi ir ritmu, kurį ir suteikia mūsų Tėvai. Ir man jie suteikia šitą ritmą ir vektorių.
Šeimininko Sūnaus Kūrėjo-Jėzaus mokymas, suteiktas Rojaus Trejybės-Aš Esu gyvojoje šventovėje , Pakalniuose 2017 05 21

JULIJA
2018-08-20 22:07:01

Iki šiol nebuvo nė vieno Manojo sūnaus , kuris būtų jus mokęs atrasti Mane savyje, kol šitokio Manęs atradimo nepatyrei tu, Mano sūnau. Tik tokio atsivėrimo dėka, ir tokio gyvo atsivėrimo gilinimo gyvąja komunija su Manimi, tu savo būsena vis stipriau jautei Mane savo viduje, kad tokio pojūčio nebegalėjai išlaikyti, ir pats ėmei skelbti ir kitiems apie Mano gyvą atradimą ir gimimą iš dvasios. Štai nuo šitos akimirkos ir prasidėjo žmonijos mokymas atrasti Mane savo viduje Gyvą ir Tikrą, ne apipintą ritualais ir dogmomis, bet Kūrėją, padovanojusį jums - kiekvienam - asmenybės dovaną visai amžinybei, ir net Mano paties dalelę - Minties Derintoją - su kuria ir jūs galite bendrauti ir bendradarbiauti, ir jausti Mano gyvus energinius virpesius savyje, ir dar daugiau, sulaukti iš Manęs jums nuolat teikiamų mokymų, kurie jums padėtų ir skausme, ir džiaugsme.
Begalinės Motinos mokymas - Koks yra Apvaizdos realus bendradarbiavimas su mumis, kada mes neturime jokio patyrimo,perduotas Algimantui 2018 01 30

JULIJA
2018-08-18 19:20:05

"Tikrai yra laimingi gailestingieji, nes jiems tikrai bus parodytas gailestingumas" Gailestingumas čia reiškia pačios tikriausios draugystės - kupina meilės - gėrio - aukštį, gylį, ir plotį. Kartais gailestingumas gali būti pasyvus, bet čia jis yra aktyvus ir dinamiškas - aukščiausio laipsnio tėviškumas. Mylintis tėvas patiria nedaug sunkumo atleisdamas savo vaikui, net ir daug kartų. Ir nesugadintas vaikas jaučia natūralų yroškimą palengvinti kentėjimą. Vaikai paprastai yra geri ir užjaučia, gada yra pakankamai paūgėję, kad įvertintų realias sąlygas. 1574 - 140

Fredas
2018-08-17 22:56:30

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal