Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Jėzus pareiškė štai ką: „Tėvas danguje nesuteikia kančios žmonių vaikams su noru. Žmogus kenčia, pirma, dėl laiko atsitiktinumų ir dėl blogio netobulumų, būdingų nesubrendusiai fizinei egzistencijai. Tada, jis kenčia dėl nuodėmės – gyvenimo ir šviesos dėsnio pažeidimo – negailestingų pasekmių. Ir pagaliau, žmogus nuima tokį derlių, kai pats užsispyrusiai dalyvauja piktybinio blogio maište prieš teisingą dangaus valdymą žemėje.“ 1664 -06 -03

adolfina
2018-06-18 21:51:38

Nebūkite tokie tingūs, jog savo sunkumus prašytumėte išspręsti Dievą, bet niekada nedvejokite prašyti iš jo išminties ir dvasinės stiprybės, kuri jus vestų ir palaikytų, tuo metu, kada jūs pats ryžtingai ir drąsiai  spręsite iškilusias problemas. 0999 - 08
Melskitės taip, kaip Jėzus mokė savo mokinius – nuoširdžiai, nesavanaudiškai, sąžiningai, ir be abejonių. 0999 – 09 - 05
Nėra jokio kito metodo, kurio pagalba kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo visų kitų mirtingojo pasiekimų, galėtų taip efektyviai ir betarpiškai priartėti prie slenksčio tos sferos, kurioje jis gali bendrauti su savo Sutvėrėju, kur tvarinys kontaktuoja su Kūrėjo tikrove, su viduje gyvenančiu Minties Derintoju. 1000 – 01 - 06

VJANINA
2018-06-18 17:20:46

Aš rūpinuosi VISUMOS GEROVE, bet Manoji VISUMOS gerovė numato gerovę tokia gilumine prasme, kad joje esantis pajunta, kad jam atiduodama VISUMINĖ MEILĖ IR DVASINIS GYVASIS VANDUO, TARSI JIS BŪTŲ MANO VIENINTELIS VAIKAS VISOJE KŪRINIJOJE – IR TAIP SU VISA DVASINE KŪRINIJOS ŠEIMA.
ŠTAI TOKIA AKTYVIAS PASTANGAS DEDANTI MANŲJŲ VAIKŲ ŽEMIŠKOJI TAUTA, IR RASĖ, GALI TURĖTI NE PRIVILEGIJŲ, BET PADIDINTĄ TIESOS IR ŠVIESOS PAMALONINANTĮ ATLYGĮ DĖL SAVO ASMENINIŲ ĮDEDAMŲ TAUTOS ATSTOVŲ, IR RASĖS VAIKŲ, REALIŲ VEIKSMŲ VISUMOS LABUI.
Būkite su Manimi, ir jūsų visas problemas Aš jums ištirpinsiu Manojoje Tiesoje ir Šviesoje, kad jūs šiandien net lakiausiose svajonėse negalite įsivaizduoti, kaip gi šitaip gali visos problemos išgaruoti?
Būkite su Manimi, kad patys paliudytumėte Mano jums teigiamų žodžių Tikrovę ir Teisingumą.
(Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymas-atsakymas – kodėl gi mes sumanytoje Evoliucijoje patiriame tiek daug klaidingų sprendimų ir kančios, nors ir einame Gyvuoju Keliu? 2017 02 13)

Jurgita
2018-06-18 09:44:01

...atsivėrimas - tai yra jūsų tikrasis aš, kada jūs pranokstate tą materialią aplinką, kuri jus įtraukia kaip sūkurys, kaip verpetas į savo gyvenseną, tada jūs netenkate savojo tikrojo aš.O kada jūsų tikrasis aš ima lūkštentis, kaip viščiukas iš kiaušinio, štai tai ir yra tas atsivėrimas - tai yra jūsų pačių tapimas, kaip Aš jus ir sumaniau, dvasia - tapimas tikruoju aš, kuris ir pajunta tą palaimos būsenos pasireiškimą savyje. Gyvoji Tyla 293-02-15

JULIJA
2018-06-17 19:37:10

Apšviesta malda turi suvokti ne tiktai išorinį ir asmenį Dievą, bet taip pat ir vidinį ir neasmenį Dieviškumą, viduje gyvenantį Derintoją. Visiškai tinka, jog žmogus, kada meldžiasi, tada jis turėtų stengtis suvokti Visuotinio Tėvo Rojuje sampratą; bet veiksmingesnis būdas turint pačius praktiškiausius tikslus bus atsigręžti į šalia esančio antrojo aš sampratą, lygiai taip, kaip tą daryti buvo įpratęs primityvus protas, ir tada suvokti, jog šitoji idėja apie antrąjį aš iš paprasčiausio įsivaizdavimo išsivystė į Dievo tiesą, gyvenančią mirtingajame žmoguje Derintojo aktualiu buvimu, taip, kad žmogus gali, tarsi, akis į akį šnekėtis su realiu ir tikru ir dievišku antruoju aš, kuris gyvena jo viduje ir yra gyvojo Dievo, Visuotinio Tėvo, pats tas buvimas ir pati ta esmė. 0997 - 05

VJANINA
2018-06-17 07:09:55

Meilė - tai yra gyvas ryšys ir tikroviškas jūsų asmeninis ryšys su Tikrovės Šaltiniu, jus pakraunančiu veikti visų labui be jokio noro sulaukti už šitokį veikimą net menkiausios padėkos, nes tai yra Mūsų jums suteikiama dvasinė vidinė Energija, ir ją naudoti jūs galite tik visų labui, nes tokia yra tos Mūsų Meilės Dvasinės Energijos kryptis. Gyvoji Tyla 102 - 03

VJANINA
2018-06-16 08:29:45

Štai padėkite Mano vaikams siekti tikro įtikėjimo. Gyvoji Tyla 98 - 03
Tai bus jūsų gailestingumas. Ir šitokio gailestingumo Aš laukiu iš jūsų visų. Šito laukia jūsų planetas ir visa kūrinija. 98 - 04

VJANINA
2018-06-15 18:59:07

Tačiau Aš pranokstu visus jūsų geriausius draugus sudėjus bendrai į vieną asmenį arba amenų grupę. Štai kada jūs išsisakote Man, nesvarbu kokia būtų aplinka, jūs galite neišsakyti žodžiu, mintimi irgi jos galite neužbaigti iki galo, nes perdaug gali būti skausminga jums problema, neleidžianti jums išdėstyti savo minčių nuosekliai, net ir jums suprantamu būdu, bet kad jūs kreiptumėte tiktai kreipinį į Mane ir pasakytumėte - Tėve - ar pagalvojote kreipdamiesi į Mane -Tėve - o Aš jau žinau, jūsų viduje tų virpesių, neužbaigtų virpesių, kuriais jūs norite išsakyti, visumą. Tai yra jūsų atsivėrimo kryptis, ir šita kryptis yra gyva,nes jūs kreipdamiesi į Mane, esate gyvieji Mano sūnūs ir dukros - Aš esu jūsų gyvasis Šaltinis ir Centras, jūsų taip meiliai pavadintas Tėvu. Gyvoji Tyla 290-11

JULIJA
2018-06-14 22:41:03

Aš jums perduodu per savo apaštalą šį mokymą, kad jūs žinotumėte, ką daryti, kad jūs nepasimestumėte sunkią akimirką, kada aplinkui bus tiek skausmo ir baimės, panikos ir depresijos. Bet visa tai bus sukurta jūsų dabartinio nenoro atrasti Tėvą savyje. Ir net tomis sunkiomis sąlygomis ir jūsų kūnui, ir jūsų sielai, galios lygiai tas pats kelias, kaip surasti išėjimą iš to viso išorinio chaoso - Tėvo atradimas savo viduje.Ir lygiai tas pats priežąsties-veiksmo-pasekmės dėsnis visą laiką veiks nepažeidžiamai. Net ir tomis kritiškomis akimirkomis kiekvienas atradęs Tėvą savyje ir užmezgęs su juo gyvą ryšį žinos, ką jam daryti.O tie, kurie,pamatę tokią nepalankią jiems aplinką, nuoširdžiai ieškos išeities, tie gaus mokymus iš tų sielos brolių ir seserų, kurie tuos mokymus jau bus gavę ir toliau tebegaus iš Tėvo, iš manęs, iš kitų dvasinių mokytojų, kad ir patys būtų dvasiniai mokytojai tiems nuoširdžiai trokštantiems meilės ir šviesos. Lygiai taip, kaip šituos mokymus gauna ir dabartinis mano apaštalas, Tėvo ambasadorius. Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl 154-02 (antrasis leidimas )

JULIJA
2018-06-12 17:48:23

Kūrinijoje yra tik meilė ir nieko daugiau. Ji yra reali ir tikra ir ją pajausti galite ir jūs, net ir dabar, skaitydami šituos mano aiškinimus. Tačiau, kad ją pajaustumėte, jūs ir turite dvasiškai augti, kad pasiektumėte tuos pačius Tėvo siunčiamus meilės virpesius, kurių dažnis yra labai aukštas. Ir tada patys pamatysite, kad šitas nuostabus ir naujas pajautimas jūsų viduje sukuria priežastį gėrio ir meilės veiksmui visos kūrinijos labui, visų žmonių labui. Ir tai bus meilės įstatymo priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnio ir pasireiškimas, ir veikimas, ir įgyvendinimas asmeniniu laisvos valios sprendimu ir veiksmu. Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL 70 - 02 - 04

VJANINA
2018-06-12 08:11:12

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal