Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Jūs neturite kito pasirinkimo išskyrus vienintelį – kelią pas Tėvą. Kitas kelias veda į jūsų tapatybės sunaikinimą. Tačiau jūsų pasirinkimas visada yra asmeninis ir visada laisva valia. Jūs renkatės tarp tikrosios mirties ir amžinojo gyvenimo. Jūs nesirenkate tarp gero kelio, geresnio kelio, ir geriausio kelio. Jūs renkatės tarp gyvojo įtikėjimo, išlikimo, kelio ir išnykimo iš visos kūrinijos, per visą amžinybę, kelio. Bet apsisprendę išlikti, jūs turite drąsiai eiti Tėvo keliu ir vadovautis Jo vedimu, kuris yra realus kiekvieno iš jūsų viduje. Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL 327 - 05

VJANINA
2018-06-10 08:15:16

Tik meilė, jaučiama sielos, gali padaryti tokius darbus, kokių negali padaryti jūsų protas be meilės tvirto pagrindo. Tik su Tėvo meile jūs galite stovėti tvirtai dabartiniame jūsų neramiame, o dažnai labai audringame gyvenime. Geresnio už Tėvo kelią tiesiog nėra visoje kūrinijoje. Atėjo laikas, kada aš jums turiu pasakyti, kaip pasakiau prieš du tūkstančius metus – aš esu tas kelias pas Tėvą, aš esu gyvasis vanduo, kurio Šaltinis yra Tėvas, aš esu toji gyvybės duona, kurią augina Tėvas, aš esu tas gerasis piemuo, kuris yra nuo Tėvo. Aš ir Tėvas esame viena dvasioje. Aš niekada nemokiau, kad aš esu meilės šaltinis, kuris sušildo jus. Tačiau aš jums sakiau, kad aš jus myliu, net ir taip, kaip jus myli Tėvas, kad ir jūs turėtumėte vienas kitą mylėti net ir taip, kaip jus mylėjau aš. Dabar aš jums sakau – meilės šaltinis yra Tėvas, kuris ir mane pripildo savosios meilės galia, kad ir aš galiu jus mylėti net ir taip, kaip jus myli Tėvas, kad ir jūs turėtumėte vienas kitą mylėti net ir taip, kaip myli jus Tėvas.
Kalbu Jums Vėl Jėzus Kristus 326 - 02 - 06

VJANINA
2018-06-09 11:30:03

Ir jūsų juoda dėmė,Tėvo meilės akinančio skaistumo ir baltumo vandenyne, taip pat sukuria labai palankią terpę naujų virusų atsiradimui ir jų dauginimuisi. O jie lygiai taip pat prasiskverbs per žemų sąmonės virpesių apimtus fizinius kūnus ir ten pradės daugintis. Ir jūs patys pradėsite patirti, kad jums jau neberūpi joks terorizmas, jokie jūsų, anksčiau taip atrodę svarbūs siekiai, įtvirtinti demokratiją visame pasaulyje, nes aplinkui įsivyraus vis augantis ir gilėjantis chaosas, kuris apims visą planetą kaip pandemija.O jūs neturėsite jokių priemonių jį pašalinti, nes visi būsite apimti nerimo ir baimės, nes fizinio kūno mirtis bus ne kažkur jūsų pramanyto karo prieš terorizmą tolimoje šalyje, bet siautės šalia jūsų visur. Ji bus įsiveržusi ir į jūsų namus, bus apėmusi ir visą jūsų šalį.Ne tolimą šalį, bet konkrečiai jūsų šalį, kaip ir kaimyninę šalį, kaip ir visas kaimynines šalis. Visas šalis be jokio apribojimo. Jūs nežinosite iš kur visa tai kilo, dėl to nesuvoksite, kur rasti patį židinį, kad jį pašalintumėte. O tai jums kels dar didesnį nerimą ir baimę, kai kam paniką, kad savižudybės taps akivaizdžiu reginiu, nes žmonės nebegalės ištverti nematomos rankos, kuri taip pandėmiškai atima jums brangių ir mylimų žmonių gyvybes. Net vaikų. Tada jums tikrai neberūpės kova prieš pasaulinį terorizmą, nes jūs patys būsite savojo ir išsigalvoto terorizmo nelaisvėje. Jūs tapsite savojo žemų instinktų valdomo ir dėl to tik savanaudiškai gyvenančio gyvulinio aš sukelto terorizmo auka. Bet tą būsite padarę savo pačių protu, menko ir neišvystyto proto, neišmintingo proto, ilgalaikiais veiksmais. Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl 153-03 (antrasis leidimas)

JULIJA
2018-06-08 17:07:47

O jūs turite jausti malonumą, kad šituo keliu einate, kad jaučiate gyvą ryšį su Tėvu, kad jaučiate Tėvo vedimą, kad šitam vedimui atsiduodate be jokio pasipriešinimo, kad šitas vedimas ir atsidavimas Jam, jus stiprina ir jūs norite dar daugiau pažinti tiesą ir kūriniją, kurioje tiesa yra įprasminama jūsų asmeniniais veiksmais su Tėvo meile ir gailestingumu. Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl, antrasis leidimas 346 – 04
Todėl niekada nebijokite žengti pirmyn, ir tik pirmyn, niekada neabejokite dėl savo jau pasirinkto gyvojo kelio ir apsisprendimo juo eiti, ir nesidairykite į kitus, juo dar neinančius, nes jie šito kelio dar nemato, kaip jo nematėte ir jūs. Argi tada jus būtų kas galėjęs priversti pasukti šituo keliu tokiu ryžtingu ir tokiu suprantamu lygiu, kokiu einate ir suvokiate jau dabar? 346 - 05

VJANINA
2018-06-08 10:54:17

Dvasinio vystymosi realybės ir vertybės nėra „psichologinė projekcija“- tiesiog pašlovinta materialaus proto įsivaizduojama vizija. Tokie dalykai yra viduje gyvenančio Derintojo, Dievo dvasios, gyvenančio žmogaus prote, dvasinės prognozės. Ir neleiskite, kad jūsų paviršutiniškas domėjimasis su menkai ištyrinėtais „santykinumo“ įrodymais sugriautų jūsų sampratas apie Dievo amžinybę ir begalybę. Ir visuose savo prašymuose, susijusiuose su būtinybe saviraiškai, nepadarykite tokios klaidos, jog nepasirūpintumėte Derintojo išraiška, savo tikrojo ir geresniojo aš pasireiškimu. 2078 - 07

adolfina
2018-06-07 22:41:02

Jie ateis prie jūsų, nes iš jūsų spinduliuos tai, ko jie nesulaukia iš aplinkinių, iš pačių artimiausių žmonių: iš tėvų, iš vaikų, iš brolių, seserų. Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl, antrasis leidimas 332 – 03
Jie ateis, jeigu atsivers Man. 332 - 04
Bet jūs galite mokyti juos, kaip atsiverti, kad jiems dingtų ta baimė, kuri trukdo ateiti pas jus, kada nerimas neleidžia jiems žengti žingsnio ten, kur jie nėra anksčiau žengę. O girdėtos kalbos apie tai, kas gali būti nepažinta, kad tai gali būti iš šėtono, iš tamsos, iš piktų dvasių, juos stabdo siekti ir šviesos, kuri yra tikra. 332 - 05
Bet net ir tokiu atveju jūs nenusiminkite, nes, žinokite, Aš jus visą laiką keliu, stiprinu ir šviesinu, džiuginu ir suteikiu palaimą, ramybę ir sveikatą, ir jūs per šitą savo nuostabų atsivėrimą Man ir patyrimą iš Manęs meilės virpesių, juos spinduliuojate ir tuo pačiu tirpdote ir kitų žmonių baimę ir nerimą, 332 – 06

VJANINA
2018-06-07 08:49:50

Jūs atsakingas tik už savo asmeninius veiksmus ir už savo laisvos valios sprendimus. Tačiau jūsų asmeniniai laisvos valios veiksmai apsunkina gyvenimą aplinkai, visumai, jeigu jie yra nukreipti prieš visumą, prieš Tėvą, ir priešingai, kada jie yra nukreipti visumos labui, tada visumos gyvenimą palengvina, pašviesina. (Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl 159-01-05)

vvita
2018-06-07 01:28:01

Jūs net nesuvokiate, koks yra trapus jūsų pasaulis, kaip lengva jame pažeisti meilės, Tėvo meilės, įstatymą, o priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnis galioja visada. Neskriauskite savęs. Nustokite pritarti tiems veiksmams, kurie jūsų sielą verčia verkti ir liūdėti. Ir drąsiai atsiduokite Tėvo vedimui iš vidaus, kad ir kokios būtų skaudžios pasekmės jūsų kūnui, tačiau nerizikuokite savo sielos išlikimu po savo kūno mirties. Niekas, absoliučiai niekas, jūsų negali priversti jus elgtis prieš Tėvo meilės valią. (Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl, antrasis leidimas 151-03-03)

vvita
2018-06-06 16:29:32

Baimė jus žlugdo. žingsniai panaikina baimę, stiprina jūsų tvirtėjantį charakterį, ir pasitikėjimą Manuoju ryšiu. Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl, antrasis leidimas 333 - 05.

VJANINA
2018-06-06 05:51:58

Jūsų pasaulis, Urantija, yra vienas iš daugelio panašių apgyvendintų planetų, kurios sudaro Nebadono vietinę visatą. Šita visata, kartu su panašiais kūriniais, sudaro Orvontono supervisatą, iš kurios sostinės, Uversos, atvyko mūsų komisija. Orvontonas yra viena iš septynių laiko ir erdvės evoliucinių supervisatų, kurios juosia niekada neprasidedantį, niekada nesibaigiantį dieviškojo tobulumo kūrinį – Havonos centrinę visatą. Šitos amžinosios ir centrinės visatos šerdyje yra statiška Rojaus Sala, begalybės geografinis centras ir amžinojo Dievo gyvenamoji vieta.(0001-05)
Šias septynias besivystančias supervisatas, susietas su centrine ir dieviškąja visata, mes paprastai laikome didžiąja visata; jos yra dabar organizuoti ir apgyvendinti kūriniai. Jos visos yra pagrindinės visatos, kuri taip pat apima neapgyvendintas, bet mobilizuojamas išorinės erdvės visatas, dalis.(0001-06)

Algimantas
2018-06-05 21:12:05

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal