Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Mielieji, ką tik pasižiūrėjau mūsų svetainės vidinę informaciją - paskutinioji įdėta šįryt citata yra 4444-oji - nuostabus skaičius, kada mes jau žinome, jog Kūrėją sudaro 4 Asmenybės - 4 Šaltiniai ir Centrai - gražūs ketvertukai.
Jau prieš kurį laiką aš pradėjau talpinti nebe citatas, bet ištisas pastraipas, arba net ištisą skyrių su kiekvienos pastraipos puslapio nuoroda. Tą darau sąmoningai - tai net mokymas citatomis, kurios pateikiamos su ištisu kontekstu. Jeigu skaitytum visą Dokumentą, tai tarp informacijos tokios gausos praslystų ir labai daug esminių dalykų, kurių yra kiekvienoje pastraipoje. Žmogaus protas, kol nepripratintas prie tokios giluminės, tokiios gausios ir gana sudėtingos informacijos, tiesiog nepajėgus jos prisiminti, ir tuoj pavargsta. O štai čia tarp talpinamų citatų, perskaitęs tik keletą pastraipų kasdien, nenuvargsta, ir po aguonos grūdelį nusodina į pasąmonę daug geriau suprastą nedidelį informacijos kiekį. Ir taip kasdien - po aguonos grūdelį, ir po kurio laiko jau ne tik ateina kokia nors mintis - ar ištisa samprata - apie kokius nors teiginius, būtent tose pastraipose perskaitytus nuosekliai, ir be jokios baimės - o, toks ilgas ir sunkus Dokumentas, kaip man jį suprasti kuo geriau - bet valosi ir pati pasąmonė, o tai irgi lengvina proto pratinimąsi prie gilesnio skaitymo visur ir visada.
Taigi čia vienas iš mano dvasinių mokytojų rengimo niuansų, todėl aš apmąstau, ko reikėtų, kad jūs perskaitytumėte tose pastraipose, vildamasis, kad prisiminsite, ko aš jus mokiau Urantijos grupėje, kaip skaityti Urantijos Knygą gilumine prasme, nes būtent čia ir būtina prisimintį jūsų ankstesnį mokymosi etapą, ir šias pastraipas suvokti ne vien tik taip, kaip parašyta, bet išplėtus tuos teiginius savojo suvokimo platesnio konteksto dėka. O platesnis kontekstas yra paslėptas už skaitomų eilučių, arba kaip anksčiau buvo įprasta pasakyti - skaitykite tarp eilučių, o ne vien tik tai, ką mato jūsų akys. O tai reiškia būtent taip - skaitykite prisimindami ir net susiedami su tais teiginais, kuriuos ir skaitote, su savo ankstesne suvokta informacija, kuri gali būti susiejama su visu šiuo teiginiu ar jo dalimi, ar net atskiru žodžiu. Taip kontekstas ir išplečiamas. O ir jau išplėstą kontekstą galima dar daugiau išplėsti, kuo daugiau informacijos iškils iš pasąmonės į sąmonė lygį. Reiškia, kuo bus labiau pasąmonė apvalyta nuo pasąmoninių teršalų - baimių - tuo gilesnis ir veiksmingesnis bus pats skaitymas ir GYVENIMAS. Viskas - absoliučiai viskas tarpusavyje susieta į gyvą sistemą VISUMOS labui. Net tai, kaip ir ką jūs skaitote ir darote kasdien.

Tebus šis mokymas mano šios dienos įdėta citata iš Kūrėjo Širdies į mano Širdį, o iš manosios Širdies jums pateikta 4445-oji citata.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2018-06-04 08:54:12

Jūs kaip tik pastebėsite, jeigu dabar atsiveriate Man vis labiau ir labiau, ir šituo atsivėrimu jūs taip pat praskiedžiate visą tos žmonijos tamsą, kuri tiek daug tūkstančių metų buvo kaupiama baimėje ir klaidžiojimų kelyje, tai jūs pamatysite, kad jau atmieždami šitą tamsą, jūs net ir tuos pačius lemtingus jums metus, šiuos ar dar po kelerių metų, tarsi atitolinate į neapibrėžtą ateitį. Dėl to jūs turite suprasti, kad įvykiai apsprendžia jūsų, kitų sielos brolių, ir visos visuomenės, ir visos žmonijos vystymąsi. Ne konkretūs metai, ne konkretūs laiko tarpsniai, bet įvykiai tuose laiko tarpsniuose, o jūs esate tų įvykių atlikėjai. Rojaus Trejybė AKIMIRKOS AMŽINYBĖ 303 - 04
Įvykiai nevyksta be jūsų. 303 - 05

VJANINA
2018-06-04 06:28:53

Dabar jūs lengvai atsipalaidavę galite eiti pasimėgaudami, tačiau šitas pasimėgavimas negrūdina jūsų charakterio – negrūdina jūsų dvasinio asmens. Tik tuo metu, kada jūs turite didelių, jums atrodytų, neįveikiamų kliūčių, jeigu jūs neišsigąstate tų kliūčių, o atsiveriate Man ir drauge su Manimi įveikiate jas, jūs patys patiriate didesnę palaimą savo viduje, kad jūs štai šitą iššūkį įsisavinote – įveikėte. Todėl niekada nevenkite, dabar jums atrodytų, sunkių, neįveikiamų viršukalnių, tų sprendimų, kurie atrodytų jums neprieinami. Su Manimi yra įmanomi visi sprendimai. Ir nebijokite klysti. Klaida jus taip pat lavina. Tas lavinimas reikalingas kaupiant jūsų patyrimą. Jūs negalite – būdami netobuli – naują patyrimą įsisavinti nesuklydus. Ir nepergyvenkite dėl klaidos. Nelikite klaidoje, kaip ir nelikite problemoje arba savo fiziniame skausme, jeigu patiriate negalavimų savo kūne. Iškilkite virš jų. Aš esu būtent Tas, kuris iškelia jus virš jūsų ligos, virš jūsų skausmo, virš jūsų, virš jūsų problemos. Gyvoji Tyla 325 – 00 - 05

VJANINA
2018-06-03 15:54:20

ĮVADAS (000-01)
URANTIJOS - toks yra jūsų pasaulio pavadinimas - mirtingųjų prote egzistuoja didžiulis susipainiojimas dėl tokių terminų, kaip Dievas, dieviškumas, ir dievybė, prasmės. Žmogiškosios būtybės dar daugiau yra susipainiojusios ir nėra tikros dėl dieviškųjų asmenybių, įvardintų šituo didžiuliu skaičiumi pavadinimų, ryšių. Dėl šito koncepcinio skurdumo, susijusio su tokiu dideliu idėjų supainiojimu, man buvo nurodyta suformuluoti šitą įvadinį pareiškimą, paaiškinant tas prasmes, kurios turėtų būti suteiktos tam tikriems žodiniams simboliams, kaip jie gali būti vėliau vartojami tuose dokumentuose, kuriuos Orvontono tiesos apreiškėjų korpusas buvo įgaliotas išversti į Urantijos anglų kalbą.(0001-02)
Nepaprastai sunku pateikti išplėstas sąvokas ir išvystytą tiesą, mums stengiantis išplėsti kosminę sąmonę ir padidinti dvasinį suvokimą, kada mus varžo šios sferos ribotas kalbos vartojimas. Bet mūsų mandatas perspėja mus, jog dėtume visas pastangas tam, kad perteiktume savo prasmes, vartodami anglų kalbos žodinius simbolius. Mums buvo nurodyta, jog naujus terminus įvestume tiktai tada, kada ta sąvoka, kurią reikia pavaizduoti, anglų kalboje neturi jokio termino, kurį galima būtų pavartoti tam, kad tokia nauja sąvoka būtų perteikta iš dalies ar net su didesniu ar mažesniu prasmės iškraipymu.(0001-03)
Vildamiesi, kad palengvinsime kiekvieno mirtingojo, kuris gali atidžiai analizuoti šituos dokumentus, suvokimą ir užkirsime kelią kiekvieno mirtingojo susipainiojimui, manome, jog šitame įvadiniame pareiškime išmintinga pateikti apžvalgą tų prasmių, kurios yra priskiriamos dideliam skaičiui angliškų žodžių, kurie turi būti pavartoti, įvardijant Dievybę ir tam tikras sąvokas, susijusias su visuotinės tikrovės dalykais, prasmėmis, ir vertybėmis.(0001-04)
Bet tam, kad būtų suformuluotas šitas terminijos apibrėžimų ir apribojimų Įvadas, būtina tikėtis, jog šitie terminai bus vartojami vėlesniuose perteikimuose. Dėl to šitas Įvadas pats nėra užbaigtas pareiškimas; jis tiktai yra patikimas vadovas, numatytas tam, jog padėtų tiems, kurie iš tiesų skaitys pridėtus dokumentus, aptariančius Dievybę ir visatų visatą, kuriuos suformulavo Orvontono komisija, tuo tikslu pasiųsta į Urantiją.(0001-05)
Jūsų pasaulis, Urantija, yra vienas iš daugelio panašių apgyvendintų planetų, kurios sudaro Nebadono vietinę visatą. Šita visata, kartu su panašiais kūriniais, sudaro Orvontono supervisatą, iš kurios sostinės, Uversos, atvyko mūsų komisija. Orvontonas yra viena iš septynių laiko ir erdvės evoliucinių supervisatų, kurios juosia niekada neprasidedantį, niekada nesibaigiantį dieviškojo tobulumo kūrinį – Havonos centrinę visatą. Šitos amžinosios ir centrinės visatos šerdyje yra statiška Rojaus Sala, begalybės geografinis centras ir amžinojo Dievo gyvenamoji vieta.(0001-06)
Šias septynias besivystančias supervisatas, susietas su centrine ir dieviškąja visata, mes paprastai laikome didžiąja visata; jos yra dabar organizuoti ir apgyvendinti kūriniai. Jos visos yra pagrindinės visatos, kuri taip pat apima neapgyvendintas, bet mobilizuojamas išorinės erdvės visatas, dalis.(0001-07)

Algimantas
2018-06-03 07:36:56

Patyrimai labai svarbu ne tiktai tam, kad sužinotume, kaip gyvena kiti, bet svarbu, kad jūs juos atskleisdami kitiems pakylate į aukštesnį virpesių dažnį, ir tuo pačiu jūs šitaip gydote savo aplinką, Gyvoji Tyla 277 – 06 šviesindami ją, švarindami ją. Tuo pačiu jūs gydote visuomenę nuo tų ligų , kurios ją kankina, nuo tos depresijos, kuri prispaudusi laiko ne vieną iš jūsų žmonijos. 277 - 00

VJANINA
2018-06-02 08:51:35

Ir tu duok Man savo ranką su tokiu pačiu vaiko pilnu pasitikėjimu ir atsidavimu Man ir eikime drauge nešti Mano šviesą kitiems tavo sielos broliams ir sesėms, Mano mylimiems, kaip ir tu, vaikams, kurie yra tiek išsigandę ir tiek pasimetę. Rojaus Trejybė AKIMIRKOS AMŽINYBĖ 296 - 06
Atėjo laikas ir tau pagalvoti ne tik apie save, bet ir apie kitus. 296 - 07
Todėl Aš tau ir siūlau savo ranką, kaip ir visiems kitiems, kad eitume visi drauge, nes Aš vienu metu vedu jus, kiekvieną, po vieną ir vedu visus drauge, ir visą kūriniją. Ir vedu jus visus drauge su savo Lygiaverčiais Partneriais kitais Dviemis Rojaus Trejybės Asmenimis. 296 - 08

VJANINA
2018-06-01 06:56:15

Aš nieko jums nesiunčiu, kas būtų jums skausminga, arba ne pagal pečius. Nė viena našta nėra nepakeliama jūsų pečiams. Nė vienam Aš neprimetu jokios naštos, bet ir net ta našta, kurią jūs užsikraunate ant savo pečių, iš meilės Man, yra jau parengta pagal jūsų ligi tol subrandintus pečius jūsų patyrimu. Rojaus Trejybė AKIMIRKOS AMŽINYBĖ 231 - 03
Dėl to jūs neturite bijoti nieko. Jūs turite savuoju žingsniu žengti Mano gyvuoju šviesos ir meilės keliu, kad patirtumėte, jog šitas žingsnis jus nevargina, nebaugina, nesukelia kančios ir skausmo, bet priešingai, suteikia pasitenkinimo, jūs trokštate šituo žingsniu žingsniuoti, ištęsdami patį procesą, mėgautis šituo žingsniavimu. 231 - 04

VJANINA
2018-05-31 10:15:48

cTai kaip gi gali pasaulis eiti šviesos keliu dabar tokiu žingsniu, kad jūs pajustumėte tokio žingsnio atspindį realioje aplinkoje. Šito pajausti jūs negalite, ir dar ilgai negalėsite. Turės praeiti ne viena karta, kol dangus pradės šviesėsi, kada dabar audros debesys dar tik renkasi virš jūsų galvų, o audra dar net neprasidėjo. Bet ji tikrai bus. Ir bus labai tragiška ­absoliučiai daugumai Mano neatsivėrusių sūnų ir brolių. Rojaus Trejybė AKIMIRKOS AMŽINYBĖ 222 - 02
Ir tokia bus jų sukeltos audros pasekmė. Tai bus jų sėtų savanaudiškumo ir savo ego išaukštinimo sėklų derliaus kartūs vaisiai. Ir juos jie ragaus. 222 - 03
Tai nebus Mano vaisiai. Tai nebus ir Mano vaikų ir brolių sėtų sėklų derliaus vaisiai, jeigu jie sėjo Mano dvasinės šviesos ir Tėvo meilės ir Begalinės Dvasios išminties sėklas. Šitie Mano vaikai ir broliai neša meilės saldžius vaisius, kuriuos jie ragaus patys, nes jų saldumą galima patirti tiktai atsivėrus Tėvui, per gyvą ryšį su Juo palaimos akimirką, kuri pavirsta palaimingu gyvenimu kasdienybėje. 222 - 04

VJANINA
2018-05-30 12:02:02

Prasidėjus Satanijos maištui, Mykolas tarėsi su savo Rojaus broliu, Emanueliu. Pasibaigus šitam svarbiam pasitarimui, Mykolas paskelbė, kad jis vykdys tokią pačią politiką, kuri apibūdino jo požiūrį į panašius sukilimus praeityje, nesikišimo požiūrį. (0605-05)
Šito maišto ir ankstesniųjų dviejų maištų metu, Nebadono visatoje nebuvo absoliučios ir asmeninės aukščiausiosios valdžios. Mykolas valdė dieviškąja teise kaip Visuotinio Tėvo vicegerentas, bet dar ne savo paties asmenine teise. Jis dar nebuvo užbaigęs savęs padovanojimų karjeros; jis dar nebuvo apdovanotas "visa valdžia danguje ir žemėje."(0605-06)
Nuo maišto pradžios iki tos dienos, kada jis buvo vainikuotas Nebadono suvereniu valdovu, Mykolas niekada netrukdė Liuciferio maištininkų jėgoms; jiems buvo leidžiama laisvai veikti beveik du šimtus tūkstančių metų Urantijos laiku. Kristus Mykolas dabar turi visišką galią ir valdžią, kad veiktų greitai, net ir iš karto, prieš tokius neištikimybės protrūkius, bet mes abejojame, jog turėdamas šitą suverenią valdžią, jis elgtųsi kitaip, jeigu kartais įvyktų kitas toks sukilimas.(0605-07)
Kadangi Mykolas pasirinko sprendimą Liuciferio maišto tikruosius karo veiksmus stebėti iš tolo, tai Gabrielis sukvietė į Edentiją savo asmeninį personalą ir, pasitaręs su Pačiais Aukštaisiais, priėmė sprendimą prisiimti vadovavimą ištikimoms Satanijos gausybėms. Mykolas liko Salvingtone, tuo tarpu Gabrielis išvyko į Jerusemą, ir įsikūrė toje sferoje, kuri yra paskirta Tėvui – tam pačiam Visuotiniam Tėvui, kurio asmenybe buvo suabejoję Liuciferis ir Šėtonas – susirinkusių ištikimų asmenybių gausybių akivaizdoje, jis išskleidė Mykolo vėliavą, Trejybės valdymo visoje kūrinijoje materialią emblemą, tris koncentrinius dangaus mėlio žiedus baltame fone.(0605-08)
Liuciferio emblema buvo balta vėliava su vienu raudonu apskritimu, kurio centre buvo juodas skritulys.(0606-01)
"Danguje vyko karas; Mykolo vadas ir jo angelai kovojo prieš drakoną (Liuciferį, Šėtoną, ir išdavikus princus); ir šitas drakonas ir jo maištininkai angelai kariavo, bet nenugalėjo." Šitas "karas danguje" buvo ne fizinis mūšis, kaip tokį konfliktą galėtų suvokti Urantijoje. Pirmosiomis kovos dienomis Liuciferis nuolat kalbėdavo planetiniame amfiteatre. Gabrielis iš savosios būstinės, kuri buvo įrengta greta, be perstojo demaskuodavo maištininkų sofistiką. Tos įvairios asmenybės, kurios buvo sferoje ir dėl savojo požiūrio dvejojo, lankydavosi tai vienose, tai kitose diskusijose, kol priimdavo galutinį sprendimą.(0606-02)
Bet šitas karas danguje buvo labai siaubingas ir labai realus. Nors nebuvo demonstruojama jokio barbariškumo, kuris yra toks būdingas fiziniams karo veiksmams nesubrendusiuose pasauliuose, bet šitas konfliktas buvo nepalyginamai labiau mirtinas; materialiame mūšyje grėsmė kyla materialiai gyvybei, bet karas danguje buvo kariaujamas amžinojo gyvenimo atžvilgiu.(0606-03)
6. IŠTIKIMAS SERAFINIS VADAS (0606-04)
Buvo daug kilnių ir įkvepiančių pasišventimo ir ištikimybės veiksmų, kuriuos atliko daugybė asmenybių per tą laikotarpį nuo karinių veiksmų pradžios iki naujojo sistemos valdovo ir jo personalo atvykimo. Bet iš visų šitų atsidavimo drąsių veiksmų labiausiai kvapą gniaužiantis buvo drąsus Manotijos, Satanijos būstinės serafimų vado pavaduotojo, elgesys.(0606-05)
Maišto Jeruseme pradžioje serafinių gausybių vadas įsijungė į Liuciferio maištą. Tai be abejonės paaiškina, kodėl toks didelis skaičius ketvirtosios kategorijos narių, sistemos administratorių serafimų, nuklydo. Serafinį lyderį dvasiškai apakino ryški Liuciferio asmenybė; jo žavingas elgesys užkerėdavo dangiškųjų būtybių žemesniąsias kategorijas. Jos tiesiog negalėjo suvokti, kad tokia akinanti asmenybė gali klysti.(0606-06)
Ne taip seniai, apibūdindamas tuos patyrimus, kurie buvo susiję su Liuciferio maišto pradžia, Manotija pasakė: "Bet man pats džiugiausias momentas buvo tas jaudinantis patyrimas, susijęs su Liuciferio maištu, kada, būdamas antruoju serafiniu vadu, aš atsisakiau dalyvauti rengiamame Mykolo įžeidime; o galingi maištininkai stengėsi mane sunaikinti išvien veikiančių jėgų, kurias jie buvo pasirengę, pagalba. Jeruseme įvyko milžiniškas sukilimas, bet nė vienam ištikimam serafimui žalos nebuvo padaryta.(0606-07)
"Kada mano tiesioginis vadovas nuklydo, tada man teko perimti vadovavimą Jerusemo angeliškosioms gausybėms kaip sistemos sujauktų serafinių reikalų nominaliam valdytojui. Moraliai mane parėmė Melkizedekai, sumaniai padėjo didžioji dauguma Materialiųjų Sūnų, mane apleido mano paties kategorijos milžiniška grupė, bet man nuostabiai pagelbėjo kylantieji mirtingieji Jeruseme.(0606-08)
“Kadangi dėl Liuciferio atsiskyrimo buvome automatiškai išjungti iš žvaigždyno grandinių, tai mes priklausėme nuo to lojalumo, kurį rodė mūsų informacijos rinkimo korpusas, kuris raginimus dėl pagalbos persiųsdavo į Edentiją iš netoli esančios Rantulijos sistemos; ir mes pamatėme, jog tvarkos karalystė, ištikimybės intelektas, ir tiesos dvasia savaime triumfavo prieš maištą, prieš savojo aš sureikšminimą, ir prieš vadinamąją asmeninę laisvę; mes sugebėjome laikytis tol, kol atvyko naujasis Sistemos Aukščiausiasis Valdovas, vertas to, jog pakeistų Liuciferį. Ir iškart po šito aš buvau paskirtas į Melkizedekų Urantijos administratorių korpusą, ėmęs vadovauti ištikimoms serafinėms kategorijoms išdaviko Kaligastijos pasaulyje, kuris savąją sferą buvo paskelbęs naujai projektuojamos ‘išlaisvintų pasaulių ir emancipuotų asmenybių’ sistemos nariu, sistemos, kuri buvo siūloma gėdingai pagarsėjusioje Laisvės Deklaracijoje, kurią Liuciferis išleido, kreipdamasis į ‘laisvę mylinčias, laisvai mąstančias, ir į ateitį žvelgiančias protingas būtybes iš klaidingai valdomų ir neteisingai administruojamų Satanijos pasaulių.’"(0606-09)
Šitas angelas tebetarnauja Urantijoje, veikdamas kaip serafimų vado padėjėjas. (0607-01)

Algimantas
2018-05-30 08:22:54

Todėl studijuokite Urantijos Apreiškimo šviesą, palaikykite komuniją su Manimi savo atsivėrusios sielos gyvu bendravimu ir Aš nuraminsiu jūsų protą, kad jūsų sielos-morontinis protas pradės viešpatauti jūsų intelekto atžvilgiu net ir taip, kaip jis viešpatauja Algimanto prote, ir tada jūs tikrai pradėsite siekti dvasinės vienovės per Mane, o ne intelektualių žinių savo žmogiškajam protui, kuris turi polinkį paversti sustabarėjusiu kiekvieną tiesos lygį, kuriame jis jaučiasi patogiai. Rojaus Trejybė AKIMIRKOS AMŽINYBĖ 187 - 05
Tuo tarpu Manoji kūrinija yra skirta jūsų augimui, o ne jūsų ­patogiam trypčiojimui vietoje. 187 - 06

VJANINA
2018-05-29 10:29:31

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal