Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Aš dabar jums - visiems, kurie turi įtikėjimą į Mane, į Rojaus Trejybės visus Tris Asmenis - suteikiu per tave naują nurodymą, kuris papildys jūsų jau gerai suprastą ir įgyvendinamą senąjį nurodymą, kada jums buvo nurodyta atsiverti Mums, atrasti Mus savyje ir patirti Mūsų Gyvąją Meilę savo viduje ir ją lieti visiems vienodai, be jokio išskaičiavimo, tai dabartinis Mūsų naujas nurodymas jums yra toks - su gyvu atsivėrimu Mums nadokitės Apvaizda, kuri jums yra suteikta tam, kad dirbtumėte drauge su ja Mūsų labui, visų labui, kad šviesintumėte visus, ir gydytumėte visus, kad suteiktumėte pagalbą visiems, kurie trokšte trokšta Šviesos ir patys siekia savo pastangomis išsilaisvinti iš negyvos tamsos. Gyvoji Tyla 162-04

JULIJA
2017-12-04 21:17:17

Mylėkite vieni kitus.Kurkite per gyvą ryšį su Manimi brolystę tarpusavyje,tiek tarp visos kūrinijos visų Mano vaikų.Mano vis augančioje šeimoje,kurioje jums taip pat jau yra garbinga vieta.Akimirkos Amžinybė 152-04

VJANINA
2017-12-04 18:47:00

Pažangą visatoje apibūdina didėjanti asmenybės laisvė, nes ji yra susieta su savojo aš supratimo vis aukštesnių ir aukštesnių lygių augančiu pasiekimu ir iš to atsirandančiu savojo aš savanorišku suvaržymu. Savojo aš dvasinio suvaržymo tobulumo pasiekimas prilygsta visatos laisvės ir asmeninės laisvės užbaigtumui. Įtikėjimas ugdo ir palaiko žmogaus sielą, kada jis pasimeta savo pirminės orientacijos metu tokioje milžiniškoje visatoje, tuo tarpu malda tampa kūrybinės vaizduotės įvairių įkvėpimų ir tokios sielos, kuri mėgina susitapatinti su viduje gyvenančio ir susieto dieviškojo buvimo dvasiniais idealais, įtikėjimo akstinų didžiuoju suvienytoju. (1460-3)

RASAD
2017-12-04 10:54:34

Pagrindiniai Jėgos organizatoriai iškeliauja į erdvę ir jos energijas mobilizuoja tam, kad jos imtų reaguoti į gravitaciją, į Visuotinio Tėvo Rojaus traukimą; o vėliau atvyksta Sūnūs Kūrėjai, kurie šitas reaguojančias į trauką jėgas organizuoja į apgyvendintas visatas, ir ten atsiranda protingi tvariniai, kurie priima į save Rojaus Tėvo dvasią ir vėliau pakyla pas Tėvą, kad taptų tokie, kaip jis visais įmanomais dieviškumo požymiais. 0645-8.

astraasen
2017-12-03 17:51:45

Jūs sugalvojate pačius ritualus ir šitais pačiais ritualais atsitveriate nuo Manęs ir vieni nuo kitų. Ir tampate svetimi vieni kitiems ir net imate vieni kitus žudyti net ir Mano vardu. Todėl dabar vieni keliaujate per Ramadaną į savo sugalvotą šventą miestą Meką, kiti šventu miestu laikote Jeruzalę, dar treti šventa vieta laikote kalnus, dar kiti – pačią gamtą. Taip jūs Mane ir padalinate, kiekvienas sau atsiriekdamas Manęs mažytę dalelę ir tik ją pripažindami, o visiškai paneigdami kitų atsiriektas iš Manęs daleles. O juk Aš esu ir esu nedalomas, nes Aš esu visų Tėvas, ir Vienas visai kūrinijai. Akimirkos Amžinybė 136-05

VJANINA
2017-12-03 15:13:44

Kiekvienas gyvenimo tarpsnis turi prasmės, jeigu jis yra pripildytas Mūsų Meilės kokybės, ir jūsų veiksmų su Mumis.Jūs turite atkreipti dėmesį į savojo gyvenimo kokybę, ne į kiekybę, ne į fizinį amžių, bet kaip tas fizinis amžius yra pripildomas Mūsų Turiniu, ir kaip jūs tą Turinį panaudojate vieni kitų labui, ir Mūsų labui. Gyvoji Tyla 128-03

JULIJA
2017-12-02 19:08:28

Ir tada patys pamatysite, kad nuoširdžių pastangų dėka, jūs galite pakeisti aplink save viską, ką iki tol laikėte nepakeičiama, nes save laikėte mažu žmogumi ir negalinčiu padaryti nieko, kas jūsų gyvenimą pagerintų ir palengvintų. Dabar jūs galite pradėti naują gyvenimo etapą – atsivėrimą Tėvui visa savo širdimi-siela ir meilės virpesių siuntimą visiems tiems, kurie jus skriaudžia, niekina, šmeižia, skaudina. Toks jūsų veiksmas bus ne kas kita, kaip kito skruosto atgręžimas tam, kuris jau jums sudavė į žandą. Tai aktyvus blogio nugalėjimas gėriu. Ir jis yra daug veiksmingesnis negu bet kokie kiti jūsų iki šiol taikyti metodai. Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl antrasis leidimas su papildiniu. 121-04

VJANINA
2017-12-02 18:18:13

Tiesos negalima apibrėžti žodžiais, ją galima apibrėžti tiktai gyvenimu. Tiesa visada yra daugiau negu žinojimas. Žinojimas yra susijęs su matomais dalykais, bet tiesa pranoksta tokius grynai materialius lygius tuo, kad ji derinasi su išmintimi ir apima tokius neapčiuopiamus dalykus, kaip žmogiškąjį patyrimą, net dvasines ir gyvas realybes. Žinojimas kyla iš mokslo; išmintis atsiranda iš tikros filosofijos; tiesa gimsta iš dvasinio gyvenimo religinio patyrimo. Žinojimas turi reikalo su faktais; išmintis, su ryšiais; tiesa, su tikrovės vertybėmis.(1459-2)

RASAD
2017-12-02 17:10:32

Todėl jūs turite įsisąmoninti,kad kūrinija Mano yra gyva-gyva energinė kosminė sistema.Joje kiekvienas minties virptelėjimas yra tarpusavyje įaudžiamas į nuostabų raštą;arba tą raštą suaižantis.Kiekvienas jūsų veiksmas taip pat įtakoja jūsų ateities veiksmus ir jūsų fizinio pavidalo sveikatą .Gyvoji Tyla 094-03

VJANINA
2017-12-01 18:37:10

Dvasinė evoliucija yra toks patyrimas, kada gėris yra pasirenkamas vis didesniu mastu ir savo noru, ir šitą pasirinkimą lydi lygiai toks pat ir besivystantis blogio galimybės mažėjimas. Kada yra pasiekiamas gėrio pasirinkimo ir tobulo sugebėjimo suvokti tiesą užbaigtumas, tada ima egzistuoti grožio ir šventumo tobulumas, kurio teisumas amžiams užkerta kelią tam, kad iškiltų net ir sampratos apie potencialų blogį galimybė. Tokia Dievą pažįstanti siela nemeta jokio abejojančio blogio šešėlio, kada veikia dieviškojo gėrio tokiame aukštame dvasiniame lygyje.(1460-1)

RASAD
2017-12-01 13:08:38

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal