Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

...BET KOKS RYŠYS TARP JŪSŲ IR MANĘS YRA NIEKUO NE MAŽIAU KAIP TIKROVĖS RELIGIJA, IR NUKREIPTA Į TAI, KAD JŪSŲ ASMENYBĘ PRIPILDYTŲ MŪSŲ MEILĖS IR ŠVIESOS GYVŲ VIRPESIŲ, KAD JŪSŲ ASMENYBĘ, KURIĄ JŪS GAVOTE IŠ MANĘS KAIP MANO AMŽINĄJĄ DOVANĄ, PAVERSTŲ DAR GYVYBINGESNE IR SUMANESNE, KAD JI DALYVAUTŲ, MANO EVOLIUCINIAME PLANE TAM, JOG VISĄ KŪRINIJĄ PAVERSTŲ MANUOJU ATVAIZDU.
Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas - Kas yra APREIKŠTOJI religija? 2013 11 28

JULIJA
2017-02-26 17:39:52

Kantrybė yra tokia nuostabi charakterio savybė, kad ją turintis žmogus niekada neapkaltins Dievo dėl savo sunkios padėties, bet jis dar labiau Jo mels suteikti dar daugiau kantrybės šitą padėtį ištverti.

Štai kodėl nekantrumas yra labai pavojingas bet kam, nes jis tikrai apsunkina materialų gyvenimą, paverčia jį nuolatiniu bėgimu lenktynėse su savo laiku. Ir visą laiką siekiant tą laiką sutrumpinti. Tačiau kelyje pas Tėvą Rojuje sutrumpinti negalima nieko. Jūs negalite pas Jį patekti kitokie negu Jis yra numatęs kokie jūs turite patekti. Ir Jis būdamas Kantrybės Tobulumas ir Šaltinis ir jus ugdo būti kantriems net ir savo pradinio žingsnio pas Jį etape, kada esate dar tik materialaus mirtingojo pavidalu, kada jūs dar neperkopėte per savo materialaus kūno mirties slenkstį, ..... Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL 275-04-276-01-.

VJANINA
2017-02-20 13:05:55

Kantrybė yra tokia nuostabi charakterio savybė, kad ją turintis žmogus niekada neapkaltins Dievo dėl savo sunkios padėties, bet jis dar labiau Jo mels suteikti dar daugiau kantrybės šitą padėtį ištverti.

Štai kodėl nekantrumas yra labai pavojingas bet kam, nes jis tikrai apsunkina materialų gyvenimą, paverčia jį nuolatiniu bėgimu lenktynėse su savo laiku. Ir visą laiką siekiant tą laiką sutrumpinti. Tačiau kelyje pas Tėvą Rojuje sutrumpinti negalima nieko. Jūs negalite pas Jį patekti kitokie negu Jis yra numatęs kokie jūs turite patekti. Ir Jis būdamas Kantrybės Tobulumas ir Šaltinis ir jus ugdo būti kantriems net ir savo pradinio žingsnio pas Jį etape, kada esate dar tik materialaus mirtingojo pavidalu, kada jūs dar neperkopėte per savo materialaus kūno mirties slenkstį, ..... Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL 275-04-275-01-.

VJANINA
2017-02-20 13:03:52

Žmogaus viduje dvasiškai gyvena išliekantis Minties Derin­tojas. Jeigu toks žmogiškasis protas yra nuoširdžiai ir dvasiškai motyvuotas, jeigu tokia žmogiškoji siela trokšta pažinti Dievą ir tapti panašus į jį, nori nuoširdžiai vykdyti Tėvo valią, tai neegzistuoja joks mirtingojo trūkumo neigiamas poveikis, taip pat neegzistuoja ir galimas teigiamos galios įsikišimas, kuris galėtų užkirsti kelią tokiai dieviškai motyvuotai sielai saugiai pakilti iki Rojaus vartų. 0063-05

vvita
2017-02-16 22:25:41

JŪS ESATE MŪSŲ ŠVIESOS GYVIEJI ŠVYTURIAI,kurie nešate iškėlę aukštai SAVO DVASINĘ VĖLIAVĄ - savo asmenybės spindėjimą, kuris spindi MŪSŲ ŠVIESA. Todėl Mes jus globojame ir saugome taip, kaip nesaugojom NĖ VIENO iki šiol PRANAŠO, buvusio istorijos evoliuciniame kelyje šitame pasaulyje. Kadangi jūs savyje talpinate tokią šviesą, kurios neturėjo ikišioliniai pranašai,todėl Mes turim saugoti jus KITOMS KARTOMS.
Tėvo mokymas perteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Kaune, 2012 03 11

JULIJA
2017-02-16 14:49:16

Aš esu šviesa. Bet Aš esu daugiau negu šviesa.. Ši šviesa yra tiktai pasireiškimas kitiems, kad Mane pastebėtų. Bet Aš nesu šviesa. Aš esu dvasia. O ji pranoksta šviesą. Šviesa yra dvasios fizinis pasireiškimas.
(Tėvo dvasia-Minties Derintojas Apie Meilę)

Astra
2017-02-15 06:08:32

Štai kodėl Manoji asmenybės dovana - kada jūs įvardijate, jūs turite visada turėti papildinį - asmenybė ne šiaip sau kaip kategorija, bet veikianti gyvoji sistema, ir pasireiškianti laisvos valios sprendimu, ir turinti savosios tapatybės pasireiškimą aktualu. Tik tokia asmenybė yra Mano amžinoji dovana - tokia gyvoji sistema.
Tėvo mokymas, Kaunas, 2016 03 20

JULIJA
2017-02-14 22:12:11

Kadangi tiek meilė, tiek asmenybė YRA MANO DVASINĖS IR AMŽINOS DOVANOS JUMS VISIEMS,todėl tiesiog naturalu,kad jūs trokštate sugrąžinti šitas pačias dovanas Man iš meilės, nes Manoji meilė ir Manoji asmenybės dovana jums yra GYVOS, IR JOS REAGUOJA Į SAVOJO ŠALTINIO TRAUKOS JĖGĄ.Tokiu būdu šita gyvoji komunija abiem lygiais - asmeniniu ir kolektyviniu, arba greičiau VISUOMENINIU - yra APREIKŠTOJI RELIGIJA , pripildyta MANOSIOS MEILĖS ir neturinti jokių materialių ritualų, kurie galėtų kokiu nors būdu atsistoti tarp Manęs ir jūsų.Štai kodėl apreikštoji religija taip pat yra MANOJI DOVANA JUMS, NES KAI JŪS ATRANDATE MANE SAVYJE, jūs nebegalite daugiau gyventi be gyvo ryšio su Manimi,kaip be jo gyvenote anksčiau iki šios naujos jūsų SUDVASINTO PROTO KOKYBĖS.Tai yra KVANTINIS ŠUOLIS, kaip jūsų mokslininkai tą galėtų įvardinti jūsų materialia kalba.
Begalinės Dvasios- Motinos-Sesės mokymas, 2013 11 28

JULIJA
2017-02-11 20:15:45

Griovimas yra jūsų visas gyvenimas, kada jūs gyvenate jį neatradę savo viduje Manęs.Todėl jūs ir negalite kurti nieko, kas būtų vertinga ir amžina, nes be Manęs - Amžinybės Šaltinio ir Centro - jūs negalite žengti nė vieno žingsnio link kūrybos ir savo tikrojo asmens pasireiškimo kūrybine prasme, ir visų kūrybiškumo labui.O tai reiškia, kad jūs net ir kurdami įvairiausius projektus tampate GROVĖJAIS - JŪS GRIAUNATE SAVO PAČIŲ GYVENIMUS IR CIVILIZACIJĄ, tik šito nesuvokiate ir nematote, nes nežvelgiate gilumine kosmine prasme į SAVO ATEITĮ NET IR ŠIOJE PLANETOJE, NET IR ŠIOJE KARTOJE.
Tėvo mokymas apie dabartinį susipriešinimą pasaulyje, 2015 01 14

JULIJA
2017-02-09 21:17:11

Jūs neturite nė akimirkos laisvos, kad nesimokytumėte iš savųjų apmąstymų, iš savo minčių, iš kito nugirstų minčių, nes Aš jus suplanavau VISUS TOKIAIS ir įgyvendinu SAVO PLANĄ VISIEMS TAIP, KAD JŪS VISĄ LAIKĄ MOKOTĖS, KAIP GALĖTUMĖTE GERIAU PASIREIKŠTI MANOJOJE TIKROVĖS ŽAIDIMŲ ARENOJE, KURIOJE PAGRINDINIAIS MOKINIAIS ESATE JŪS KIEKVIENAS, NES JŪS MOKOTĖS TO, KO MOKAU JUS AŠ. (Tėvo mokymas - KAS yra MŪSŲ mokymasis? 2010 01 04)

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2017-02-08 22:06:55

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal