Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Kada jūsų siela atsivers, tada Tėvo dvasia, gyvenanti jūsų viduje, ir pripildys ją Tėvo meilės tiek, kiek toji siela bus nuoširdžiai atsivėrusi jos prisipildyti. Ir tada jūsų protas patirs palaimą ir galės pradėti jums vadovauti išmintingai ir su meile visiems, o tai ir bus priežastis visų jūsų gerų darbų visiems. Ne sau, bet visiems.Bet siela ir jūsų aukštesnio dažnio virpesių protas, sielos protas, jums vis labiau ir labiau sakys, kokia tai palaima skleisti meilę ir gėrį visiems. Ir šitoks žmogus tada realiai pajaus, kad jis tapo tokiu pat manimi, koks aš buvau žmogiškuoju pavidalu prieš du tūkstančius metų.
Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL -104-03-105-01
VJANINA
2017-02-06 05:28:47
Dėl to jūs turite įsisąmoninti, kad tik laisva valia gali suteikti tokią vidinę aplinką laisvą valią turinčiam tvariniui, kada jis pats gali nuspręsti, kaip ir ką jam daryti. O padarius ir pamačius savo veiksmo pasekmes, jis gali savo sprendimą net pakeisti, kad sulauktų kitokių pasekmių. Ir sprendimus jis gali keisti vien tik dėl to, kad iš Tėvo turi jam padovanotą laisvą valią.
Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL -074-03-
VJANINA
2017-02-05 07:39:26
Juk svarbiausia ir yra ne tai, kuo jūs esate šią akimirką, bet tai, kuo šią akimirką jūs trokštate būti. Jūsų troškimas, kuo jūs norėtumėte pasireikšti, ir yra tas jūsų dvasinės asmenybės, Mūsų jums suteiktos amžinosios dovanos, dvasinio asmens, vektorius – į kurią pusę jūs ketinate žengti artimiausiu metu.
Begalinės Dvasios-Sesės mokymas 2016 12 30
Astra
2017-02-03 06:01:32
Jeigu tik jūs sutelkiate dėmesį į savojo asmens interesų tenkinimą, natūralu, jūs užaštrinsite proto veikimą savo problemų sprendimui, deja, klaidingu vektoriumi. O kada klaidingu vektoriumi yra nukreiptas protas IŠTISŲ KARTŲ, tuomet ir rezultatai tampa akivaizdūs – ir labai greitai, nes materija atneša rezultatus daug greičiau negu jūsų dvasinė asmenybė gali pajusti.
AŠ ESU mokymas-atsakymas 2016 10 14
Astra
2017-02-02 05:33:57
Urantijoje yra plačiai paplitęs tikėjimas, jog Sūnaus savęs padovanojimo tikslas yra tam tikru būdu paveikti Visuotinio Tėvo požiūrį. Bet jūsų švietimas turėtų parodyti, jog tai nėra tiesa.
URANTIJOS KNYGA 0227-05
Astra
2017-02-01 09:27:47
Jūs turite žinoti, kad jūsų pastangos nėra tuščios, nes kiekvienas iš jūsų įnešate savo asmeninį indėlį į Manosios Šviesos irTiesos Evoliuciją, KAD IR KOKIU MAŽU IR NEREIKŠMINGU GALĖTUMĖTE JĮ LAIKYTI, JIS SUDARO MILŽINIŠKĄ VERTĘ IR PARAMĄ MAN.
Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas, kodėl mūsų gyvulinis protas nepriima protingesnių sprendimų visų labui, 2015 07 10
JULIJA
2017-01-31 22:06:03
O manoji laisva valia - tai nėra moralinis ar pareigos motyvuotas jūsų sprendimas. Tai yra MANO AUKŠTO DAŽNIO JUMS SIUNČIAMŲ IR JŪSŲ BŪSENA PATIRIAMŲ - MEILĖS VIRPESIŲ BANGA, KURIĄ JUSŲ DVASINĖ ASMENYBĖ IR GALI PAJAUSTI SAVYJE. IR TADA JAI NEBEKYLA JOKIO ABEJOJIMO, KAD JI GALI ELGTIS KAIP NORS KITAIP, O TIK TAIP, KAIP JI JAUČIA GYVĄ SUSILIEJIMO SU MANIMI BŪSENĄ MEILĖS ENERGIJA, IR MOTYVAS REALIAI TAMPA MANO VEDIMAS IŠ VIDAUS, KURIAM ASMENYBĖ IR ATSIDUODA.Ir tada tokia tikra, o ne tariama asmenybė,NETURI KITO PASIRINKIMO, KAIP TIK DARYTI GĖRIO DARBUS.
AŠ ESU mokymas-apreiškimas - kas yra laisva valia.2015 01 22
JULIJA
2017-01-29 18:27:59
O dabar pamąstykite patys? Ko gi gali pasiekti blogio rasė? Ar gali blogas vaismedis vesti gerus vaisius? Aišku, kad negali.O ką daro sumanus sodininkas,kai mato,jog sode yra blogas medis? Aišku, jį iškerta, ir vietoje jo sodina naują sodinuką, kad jį prižiūrėtų ir sulauktų gerų vaisių.Tad kokia gi laukia blogio rasės lemtis, jeigu jūs visą planetą laikote sodu, o žmoniją - vaismedžiu, o MANE - sodininku? AŠ ESU - ne tik sumanus, bet ir kantrus Sodininkas. Ir dar pridursiu - ir ĮŽVALGUS. Butent MANOJI ĮŽVALGA ir leido MAN surasti TAVE, o per tave - ir kitus tavo dvasinius brolius ir seses, Mano mylimiausius vaikus, ir toliau pratęsti Ištaisomojo Laikotarpio koregavimo darbą šioje planetoje, kad Tiesos ir Šviesos sėkla būtų sėjama ATEINANČIOMS KARTOMS, kada šitoji karta pasirenka blogio ir iliuzijos kelią.
AŠ ESU mokymas-apreiškimas, Apie dabartinę žmoniją, 2014 12 09
JULIJA
2017-01-28 17:20:13
Žmogus nėra izoliuotas individas. Jis negali būti žmogumi, jeigu save ATSKYRĖ NUO DVASINIO ŠALTINIO - DVASINIŲ TĖVŲ.
Jūs žmogų vadinate žmogumi tiktai pagal materialų pavidalą, o žmogus yra PRADINĖ ASMENYBĖS PASIREIŠKIMO PAKOPA, BET JIS YRA DVASINIS. JIS YRA DVASIA.
Dukros Kūrėjos, Nebadonijos, mokymas - Kaip tapti ŽMOGUMI? - suteiktas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoje šventovėje ,Kaune 2014 10 05
JULIJA
2017-01-27 22:13:41
Sugebėjimai yra tai, ką jūs paveldite, tuo tarpu įgūdžiai yra tai, ką jūs įgyjate. Gyvenimas nėra realus tam, kuris negali atlikti kokio nors vieno dalyko gerai, meistriškai. Įgūdžiai yra vienas iš realių gyvenimo pasitenkinimo šaltinių. Gabumai rodo toliaregiškumo dovaną; įžvalgią viziją. Neapsigaukite dėl nesąžiningo laimėjimo gundančių atlygių; norėkite įtemptai dirbti dėl vėlesniojo atlygio, kuris yra neatskiriamas nuo sąžiningų pastangų. Išminčius sugeba atskirti priemonę nuo tikslo; šiaip jau, kartais per didelis planavimas į ateitį sužlugdo ir patį tą aukštą tikslą dėl kurio yra planuojama. Kaip ieškantis malonumo tu visada turėtumei stengtis būti gamintojas, o taip pat ir vartotojas. 1779-03
vvita
2017-01-25 22:21:09
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]