Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas, skirtas Kauno Urantijos grupei 2004 12 25 15 pastraipaJULIJA
2016-10-18 21:35:39
Jeigu planeta pasiekia nuostabų dvasinį išsivystymą ir šviesos ir gyvenimo pakopą, tai ten visa aplinka yra atsidavusi Manosios valios vykdymui. Ten ir kalbos nėra apie nusigręžimą nuo Manęs .Tuo šlovingesnis yra jūsų žingsnis link Manęs, kada jūs, nepaisant tos tamsios aplinkos,kada jūs, nematydami Manęs, ir nepajusdami Manęs, vistiek iš paskutiniųjų jėgų žengiate, nors ir baugščiai dairydamiesi į kitus, kurie neina tuo keliu, kurie jus pašiepia, kurie jus niekina, vis tiek jus einate tuo keliu. Tai yra jūsų ištikimybės pats aukščiausias išbandymas - nepasiduoti tai masei, kuri yra nuklydusi nuo Manęs, o žengti tuo keliu, kurį jums diktuoja Manąsis balsas iš vidaus, nors to balso negalite niekam paversti girdimu, nes kiekvienas jį turi išgirsti pats, iš vidaus.
JULIJA
2016-10-18 21:25:38
Mes šloviname jus taip, kaip jūs šlovinate Mus. Mes šloviname, kad jūs atsiveriate Mums, kada jūsų aplinka taip spaudžia iš išorės; tokia tamsa jus gąsdina, ir vis tiek jūs sugebate atsiverti Mums. Mums nieko nebelieka, tiktai šlovinti jus, pačius mažiausius Mūsų vaikus, kad jūs patyrėte Mūsų meilę.
Tai dar kartą patvirtina, kad Mūsų evoliucijos planas yra tobulas, ir nuo pat pabaigos jisai Mums yra matomas jau šitą pačią akimirką, kuri yra tik pati pradžia.
Jūs atėjote į amžinybę.
- AMŽINYBĖS AKIMIRKA - 55. Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Brolio mokymas apie maldą, perduotas per mūsų gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, Vilniuje, 2008 12 06 - 26,27, 28 pastraipos
Violeta
2016-10-16 18:56:52
Visą tai jūs savo kolektyvinių maldų dėka paskleisdami milžiniškus savo meilės aukštus virpesius, jūs šitaip suskaidote tą vientisą savanaudiškų žemų virpesių paklodę, kuri yra apgaubusi jūsų planetą. Štai taip jūs valote planetą. Šitaip jūs valote ir savo pasąmonę. Šitaip, taip pat, jūs skaistinate ir visą kūriniją.Dėl to kolektyvinė malda turi milžinišką poveikį jūsų planetai, jūsų pasveikimui, tiek dvasiniam, tiek fiziniam. Rojaus Trejybės Antrojo Asmens-Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos Brolio -mokymas apie maldą.2008 12 06
JULIJA
2016-10-15 20:11:46
Jėzaus samprata vis dar tebėra gyva pasaulio išsivysčiusiose religijose.Pauliaus krikščioniškoji bažnyčia yra suvisuomenintas ir sužmogintas šešėlis tokios dangiškosios karalystės, kokios norėjo Jėzus - ir kokia ji tikrai vistiek taps ateityje.Paulius ir jo perėmėjai amžinojo gyvenimo klausimus iš dalies perkėlė iš individo į bažnyčią. Šitokiu budu Kristus tapo bažnyčios galva vietoje to, kad būtų kiekvieno tikinčiojo vyresniuoju broliu Tėvo karalystės šeimoje. Paulius ir jo amžininkai visas Jėzaus išvadas, susijusias su jo paties ir atskiro tikinčiojo ryšiu,pritaikė bažnyčiai kaip tikinčiųjų grupei; ir šitaip pasielgdami, jie sudavė mirtiną smūgį Jėzaus sampratai apie dieviškąją karalystę atskiro tikinčiojo širdyje.Urantijos knyga 1865 07
JULIJA
2016-10-13 17:33:29
Tikrasis visatos įžvalgos vaikas gyvos Tiesos Dvasios ieško kiekviename išmintingame pasakyme. Dievą-pažįstantis individas išmintį nuolat iškelia į dieviškojo pasiekimo gyvos tiesos lygius; dvasiškai nesivystanti siela gyvą tiesą visą laiką tempia žemyn į išminties negyvus lygius ir tiesiog į išaukštintų žinių sferą.
Auksinė taisyklė, kada joje nėra Tiesos Dvasios viršžmogiškosios įžvalgos, tampa ne kuo nors daugiau, kaip tiktai labai etiško elgesio taisykle. Auksinė taisyklė, kada yra aiškinama tiesiogine prasme, gali tapti tuo instrumentu, kuris bičiulius gali smarkiai įžeisti. Į auksinę išminties taisyklę nežiūrėdami dvasiniu požiūriu jūs galėtumėte samprotauti taip, kadangi jūs norite, kad visi žmonės jums sakytų visą tiesą ir atvirai, ką jie galvoja, dėl to ir jūs savo bičiuliams turėtumėte iki galo ir atvirai išsakyti absoliučiai viską, ką galvojate. Toks nedvasinis auksinės taisyklės aiškinimas galėtų sukelti neapsakomą nelaimę ir begalinį skausmą.
1949 - 06,07 - Tarpinių Būtybių Komisija
Violeta
2016-10-13 16:20:58
Bet tikrai neabejokite, kad šitoji pati dangaus karalystė, kuri kaip mokė Mokytojas, egzistuoja tikinčiojo širdyje, bus dar paskelbta šitai krikščioniškajai bažnyčiai, net kaip ir visoms kitoms religijoms, rasėms, ir nacijoms žemėje - net ir kiekvienam individui.Urantijos knyga 08 1864
JULIJA
2016-10-10 19:38:21
Gyvenimas jūsų pasaulyje tai – iššūkis ne tiktai jums, bet ir man. Aš
patyriau, ką reiškia gyventi tamsos aplinkoje, kada tavęs negali suprasti niekas;
tu esi izoliuotas ir neturi su kuo pasitarti. Šita izoliacija ir vienatvė uždeda
atitinkamą įtampą žmogiškajam protui, ir jam sunku ištverti tą izoliaciją, bet
jis nebegali gyventi tos tamsos idėjomis ir sampratomis, kada viduje atsivėrė
dieviškojo proto šviesa. Ir jūs dabar patiriate panašią būseną, kokią patyriau aš.
Jūs patiriate, kaip tamsa atstumia jūsų šviesos idėjas.
Jūs negalite dalyvauti jokiuose rinkimuose, kad pritrauktumėte daugiau
balsų demokratinio – nors ir be gyvojo demokratinio turinio – metodo taikymo
dėka. Jūs negalite savosios idėjos nešti tolyn siekdami didesnės balsų daugumos
paramos. Jūs turite eiti taip, kaip ėjau aš – nedalyvauti jokiame politiniame gyve-
Jėzus Kristus – Kalbu Jums Vėl 377
nime, jokioje politinės partijos veikloje, bet, atsidavus vedimui iš vidaus, dalintis
šviesa su visomis egzistuojančiomis politinėmis struktūromis, su tų struktūrų
dalyviais, jūsų dvasiniais broliais ir sesėmis, ir nesirūpinti, ar ta jūsų šviesos informacija
pasieks širdis tų, kurie dalyvauja tuose politiniuose žaidimuose, ar ne.
Jūsų veikla šviesina kiekvieną, kuris girdi jūsų žodį, nesvarbu, kad jis jo
nesupranta, bet šviesina jo pasąmonę. Jis tampa ne toks įsitempęs, ne tiek apimtas
streso, kiek buvo įsitempęs ir patiriantis stresą iki išgirdo informaciją iš jūsų,
nors jos ir nesuprato. Jums nėra reikalo mėginti kiekvieną niuansą išaiškinti,
kad suprastų. Jums svarbu sėti dvasinę šviesą savojoje aplinkoje. Štai tokia, vis
daugiau pasireiškianti, jūsų veikla leis žmonėms, net ir nesuprantantiems jūsų
mokymo, patirti aukštesnio dažnio energetinių virpesių poveikį viduje, ir jums
galės ištarti – Aš nežinau kodėl, bet aš tikiu tuo, ką tu sakai, nors nesuprantu iki
galo, ką tu sakai.
Štai tokia visuomenė, kuri dar nesuprastų idėjų, bet ji jau bus daug
minkštesnio ir platesnio požiūrio jiems nesuprantamų idėjų atžvilgiu. Jie
nešauks, kaip šaukė man, ir kaip šaukia jums, kad reikia nukryžiuoti tuos, kurie
tokią nesuprantamą šviesą nori skelbti, o priešingai, vis atsiras daugiau tokių,
kurie jums pasakys – Nesuprantu, bet aš tikiu.
376 - 03-04, 377 - 01-02 - Jėzus Kristuss, 15. Apie demokratiją – Rojaus Trejybės gyvoji šventovė, Vilniuje, 2013-11-30 - Kalbu Jums Vėl
Violeta
2016-10-08 15:35:33
Tada Jėzus savo pastabas nukreipė visiems susirinkusiems. Jis sakė: “Bet gi išgirskite mane jūs visi. Žmogų dvasiškai suteršia būtent ne tai, kas į burną patenka, bet vietoje šito tai, kas iš burnos ir iš širdies pasklinda.(1712-05)
vvita
2016-10-07 09:59:44
Šiandien absoliuti jūsų dauguma net ir nesusimąstote, kad jūs esate išmėginami, išbandomi Mano kitų vaikų, visiškai arti jūsų esančių savo energetiniu pavidalu, tačiau tarnaujančių visų jūsų gerovei ir Mano meilei, kurią jie jaučia savo viduje.
Ir jie jums padeda įveikti jums kylančias kliūtis ir problemas, kad tik geriau būtų jums, ir visai aplinkai. Tačiau bėda yra tokia, kad jūs kaip pamišėliai, jūsų supratimu, bėgate kažkur ir bijote sustoti, apsidairyti, o kur gi bėgate, ar iš viso ta kryptimi reikia bėgti, ir ar reikia bėgti?
Štai jums ir pirmasis išmėginimas – susimąstyti, kaip gyventi su savo sielos broliais ir sesėmis, kaip prisidėti, kad būtų geriau ne tik jums asmeniškai, bet ir visumai.
Jeigu jūs klojate asfaltą ir jį paklojate nekokybiškai, o tai reiškia, kad jį paklojate blogai, ar tai nėra jūsų išbandymas, kad jį klotumėte gerai, nes blogai paklojus, tuoj ir vėl kelias taps duobėtas ir kiti juo važiuojantieji negeru žodžiu minės ir tuos, kurie klojo, ir tuos, kurie užsakė jį pakloti, kad nepasirūpino kokybišku darbų atlikimu.
Ir tai yra jūsų išmėginimas nuoširdaus, ir su meile išreiškiamo, požiūrio tiek į savo darbą, tiek į savo sielos brolius. Jeigu ką nors padarote be meilės, reiškia šito Mano išmėginimo jūs dar neišlaikėte, jums dar reikia ties tokiomis jūsų charakterio išbandomų gerųjų jo savybių atskleidimu padirbėti.
Mano išmėginimai – tai nėra milžiniškų rekordų pasiekimas ir nepaprastų darbų atlikimas. Tai kiekvienoje veikloje, atitinkančioje Mano meilės valią, savęs atskleidimas irgi tokio, kuris atitinka Mano meilės virpesius, kuriuos jūs kiekvienas jau esate gavę iš savojo vidaus, per Mano dvasią, jūsų Minties Derintojus. Jeigu tik jūs pajuntate Manosios meilės virpesius, tą patį akimirksnį jūsų požiūris į savo veiklą ima keistis taip, kad jis priartėja prie Manojo požiūrio – daryti visus darbus su meile ir iš meilės Man. Ir tai yra jūsų išbandymai kiekvienoje veiklos sferoje ir kiekvienoje jūsų gyvenimo sferoje – kaip jūs elgiatės tarpusavyje, darbe, su vaikais šeimoje, sutuoktiniai tarpusavyje, visa tai ir yra išmėginimai jums.
- 04-09 pastraipos - 34. Tėvo mokymas apie mums skirtus išmėginimus ir išbandymus, 2008 02 21, AKIMIRKOS AMŽINYBĖ
Violeta
2016-10-06 11:13:27
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]