Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Aš jūsų – KIEKVIENO – prašau, skleiskite meilę ir gėrį meilės darbais. KIEK iš jūsų skleidžiate tą? Reiškia visi tie jūsų veiksmai išlikti negali, nes NEKLAUSOTE, KĄ Aš jums nuolat sakau ir iš išorės, per Mano dvasinį pasireiškimą per kitus Mano vaikus, ir iš vidaus, tiesiogiai. Tam Aš jums ir suteikiau savo dalelę, savo dvasią, Minties Derintoją, kad išgirstumėte ir sustabdytumėte katastrofą, kurios jūs taip bijote. Tačiau baimė yra tiktai tiems, kurie yra susitapatinę su savo materialiu pavidalu ir su savo materialia civilizacija. Jie jį bijo prarasti, ir tai, kas brangu jų materialiam žvilgsniui.
Bet gi jums nėra ko bijoti, kurie turite gyvą ryšį su Manimi. Jūs puikiai jau dabar patiriate, jog šita planeta yra tiktai pati pirminė pakopa tolimesniam jūsų žengimui; žengimui amžinybės keliu. Jūs juntate, kaip jūsų viduje rimsta siela, kada jūs turite dvasinį GYVĄ ryšį su Manimi, ir jūs negalite daryti blogų darbų. Jūs darote tiktai gėrio darbus. Veiksmai yra atitinkantys Mano valią. Todėl nepergyvenkite dėl tų pasekmių, kurias kuria jūsų neišmintingų sielos brolių ir sesių sprendimų įgyvendinimo veiksmai.
Pergyvenkite, kad jūs turėtumėte gilesnį ryšį su Manimi. Pergyvenkite, kad jūs turėtumėte kuo didesnį atsidavimą Man. Pergyvenkite, kad jūs būtumėte meilės apraiška kuo ryškiausiu spindėjimu; spindėjimu, kuris ir apšvies jūsų aplinką ir padės nušvisti visai žmonijai.
Jums šitas nušvitimas ir YRA iš to tamsaus labirinto išėjimo milžiniška išsiveržimo banga; išsiveržimo į NAUJĄ EPOCHĄ, NAUJĄ ERĄ. Šitoje šviesos eroje jūs turėsite sau laisvą pasireiškimo horizontą. Jūs pajausite, KOKIA TAI YRA NUOSTABI ERDVĖ, kur galite įprasminti savo nuostabius, išmintingus sprendimus, ir tais veiksmais, kurie atitinka Mano valią.
- Tėvo mokymas apie apokalipsę, perteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, 2010 03 13. - Tėvo-Rojaus Trejybės Asmenų-AŠ ESU mokymai

Violeta
2016-03-14 22:30:52

Tėvas danguje. Ir dabar mes tikrai Dievą pažįstame kaip savo Tėvą danguje. Mūsų mokymas suteikia tokią religiją, kurioje tikintysis yra Dievo sūnus. Tai yra dangaus karalystės evangelijos geroji naujiena. Drauge su Tėvu egzistuoja Sūnus ir Dvasia, ir šitų Rojaus Dievybių prigimties ir tarnystės apreiškimas tęsis toliau, kad plėstųsi ir ryškėtų per visus kylančiųjų Dievo sūnų amžinojo dvasinio žengimo į priekį begalinius amžius. Visais laikais ir per visus amžius bet kokios žmogiškosios būtybės tikrąjį garbinimą – kas susiję su individualiu dvasiniu žengimu į priekį – viduje gyvenanti dvasia pripažįsta kaip reiškiamą pagarbą dangiškajam Tėvui.
( Urantijos knyga 1599 -3 - 8 )

paulius456
2016-02-09 22:06:44

Švietimas turėtų būti toks būdas, kaip sužinoti (atrasti) mūsų natūralių ir paveldėtų potraukių patenkinimo geresnius metodus, o iš šitų pagerintų emocinio pasitenkinimo būdų atsirandanti visuma yra laimė. Laimė mažai priklauso nuo aplinkos, nors maloni aplinka didele dalimi gali prie jos prisidėti.
Kiekvienas mirtingasis iš tikrųjų nori būti puikus asmuo, būti tobulas, net ir toks tobulas, koks tobulas yra Tėvas danguje, ir toks pasiekimas yra įmanomas, nes galų gale “visata yra iš tikrųjų tėviška.” (1573-01)

vvita
2016-02-09 19:22:58

Mirtingojo egzistencijoje yra aukštesnių vertybių – intelekto įvaldymas ir dvasinis pasiekimas – kurie toli pranoksta būtiną žmogaus grynai fizinių troškimų ir akstinų patenkinimą (1519-03-02)

vvita
2016-01-23 23:33:25

Kada žmogus pageidauja modifikuoti fizinę tikrovę, nesvarbu, ar ta tikrovė būtų jis pats, ar jo aplinka, tą jam padaryti pavyksta tokiu laipsniu, kokiu laipsniui jis yra atradęs būdus ir priemones, kaip kontroliuoti materiją ir reguliuoti energiją. Nepadedamas protas yra nepajėgus paveikti ką nors materialaus, išskyrus savo paties fizinį mechanizmą, su kuriuo jis yra neišvengiamai susietas. Bet kūno mechanizmą panaudodamas išmintingai, protas gali sukurti kitus mechanizmus, net energetinius ryšius ir gyvus ryšius, kuriuos pritaikydamas šitas protas gali vis labiau kontroliuoti ir net valdyti savo fizinį lygį visatoje.(1222-04)

Astra
2016-01-16 09:26:25

. Kadangi jūsų dvasinis stuburas nėra per daug išaugęs į ištisą dvasinį ūgį, reiškia jūs turite tą stuburą UGDYTI, negalima jo iškart išugdyti tokį, kokį jūs norėtumėte, nes jis auga priklausomai nuo jūsų kaupiamo PATYRIMO. Dukros Kūrėjos, Nebadonijos, mokymas – kaip tapti ŽMOGUMI?

Rita
2016-01-15 19:07:04

"Žmogiškieji Tėvo vaikai turi vienodą sugebėjimą priimti materialias gėrybes; dėl to jis iš tikrųjų fizinius dalykus žmonių vaikams dovanoja vienodai be jokio išskirtinumo. Kada tai yra susiję su dvasinių dovanų padovanojimu , tada čia Tėvą apriboja žmogaus sugebėjimas šitas dieviškąsias dovanas priimti. Nors Tėvas nėra asmenų gerbėjas, bet dvasinių dovanų padovanojimo sferoje jį apriboja žmogaus įtikėjimas ir jo noras visada paklusti Tėvo valiai." (1831-02)

Rasa 1916-01-13

RasaVa
2016-01-12 21:44:56

Jūs esate STATYBININKAI, Mes esame ARCHITEKTAI. Jeigu jūs statote pagal Mūsų projektą, statinys – PRIPILDYTAS meilės gyvų virpesių – harmoningai derinasi su landšaftu, su aplinka, ne tiktai jūsų vadinamąja negyva gamta, bet ir su tais Mūsų gyvais vaikais, ir pačiais mylimiausiais, kiek tiems vaikams reikalingi TOKIE statiniai.

Todėl projektuodami statinius be Mūsų, jūs pridarote daug klaidų. Kurdami su Mumis, jūs kuriate TĄ statinį, kuris bus priimtinas visiems.

Todėl garbinimo ir maldos poveikis reikalingas JUMS, kad GERIAU galėtumėte PATIRTI iš Mūsų GYVUS MEILĖS IMPULSUS, kaip KŪRINIJOS ARCHITEKTŲ, kaip JŪSŲ KURIAMO GYVENIMO ARCHITEKTŲ, kad jūs galėtumėte tapti iš tikrųjų SAVOJO GYVENIMO STATYBININKAIS, pasikliaudami Mūsų projektais, nes Mes esame TOKIE Architektai, kurie darome IŠ MEILĖS – iš meilės jums, ir visiems – GYVUS PROJEKTUS, ir kviečiame dalyvauti bendrame evoliucijos projekte, taip pat iš meilės suplanuotame, įgyvendinamame, ir kviečiame dalyvauti taip pat iš meilės.

Ir kuo giliau jūs patiriate savo kasdienio gyvenimo epizoduose Mūsų buvimą jūsų viduje, ir Mūsų kitų vaikų dalyvavimą šitame bendrame evoliucijos projekte Apvaizdos pasireiškimu, tuo daugiau stiprėja jūsų dvasinis asmuo, tuo labiau jis nori garbinti Mus, krykštauti kūdikio krykštavimu, PAČIU TYRIAUSIU IR SKAISČIAUSIU, kuris dar yra NESUTERŠTAS, NESUGADINTAS.

Todėl, Mano Mylimieji vaikai, NETERŠKITE SAVO DVASINIO kūdikio krykštavimo.

Dvasinis kūdikis turi krykštauti tyrai, ir augti dvasiniu pilnatvės ūgiu stiprėdamas, ryžtą vis didindamas, drąsos prisigerdamas, ir vis aktyviau veikdamas – nešdamas Mūsų GYVĄ ŠVIESĄ GYVAIS MEILĖS VIRPESIAIS DRAUGE SU MUMIS, bet tuo pačiu visą laiką likdamas krykštaujančiu kūdikiu, garbindamas Mus IŠ MEILĖS, nes tai yra JO NATŪRALI BŪSENA, Mūsų jau suteikta.

Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės mokymas apie garbinimą, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Vilniuje, 2011 06 18 - Tėvo-Rojaus Trejybės Asmenų-AŠ ESU mokymai - 4 skyrius, 8 mokymas

Violeta
2016-01-06 15:58:16

Kiek beieškotum tinkamo žodžio, supranti, kad BŪSENA yra daug gilesnė negu gali apie ją ką nors pasakyti. Būtent dėl tokio mūsų DVASINIO neadekvatumo Tikrovei žmogus savo žodžiais daug ką toje pačioje TIKROVĖJE ir IŠKRAIPO.
TIKROVĖ – TAI VISA KŪRINIJOS TOS AKIMIRKOS ENERGIJA, SUMODELIUOTA Į PLANETAS, Į SAULES, Į GYVYBĘ PAGAL KŪRĖJO VEIKIANČIĄ LAISVĄ VALIĄ IR MOTYVUOTĄ MEILĖS IŠRAIŠKA. Ir toji Tikrovė nėra nei ŠVENTA, nei NE ŠVENTA, JI YRA TIESIOG MEILĖS KŪRĖJO KŪRYBINIS PASIREIŠKIMAS UŽ ROJAUS RIBŲ ĮGYVENDINANT KŪRĖJO EVOLIUCINĮ PLANĄ.
Kadangi mes – mirtingieji – tik pradedame savo likimo – pasiekti savo Tėvus Rojuje – įgyvendinimą, tai natūralu, kad mūsų mąstymas ir elgesys toli prasilenkia su tuo Tikrovės lygiu, kurį sumanė mums Kūrėjas. Mes savo ryšį su Kūrėju iškeliame virš tos sulaužytos – ILIUZINĖS – tikrovės aplinkos, ir bet ką, kas tik yra pranokstantis tą aplinką, įvardijame tokiu žodžiu, kuris mums iš karto leidžia suvokti, kad kalba eina apie nežemiškus dalykus – apie ŠVENTUMĄ, apie ne kasdieniškus dalykus, o ŠVENTUS - ŠVARIUS, TYRUS, SKAISČIUS. Tokiu žodžiu mes paryškiname tų daiktų, reiškinių, net ir mirtingųjų atitinkamą ryšį su Dievu – SU KŪRĖJU, KURĮ DABAR MES JAU VADINAME ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU.

- Algimantas - Algimanto mokymai - Mano mokymas - KAS YRA ŠVENTAS, ŠVENTUMAS, ŠVENČIAUSIAS, KODĖL VARTOJAME TOKIUS ŽODŽIUS? 2014 11 05

Violeta
2016-01-04 16:54:56

Mano mintys apie Dievą mane visada nuramindavo ir sustiprindavo. Tai buvo vienintelė atgaiva, tokioje aplinkoje, kurioje mano mintims nebuvo pasireiškimo nei laisvės, nei erdvės. O kadangi tokią paguodą pajusdavau savo paties viduje, tai ir pradėjau vis labiau ir dažniau šitokiu būdu pereiti nuo pokalbio su pačiu savimi, prie pokalbio su Dievu. Jėzus Kristus "Kalbu jums vėl".

adolfina
2016-01-03 17:25:08

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal